Technics

саня власов
23 Ekim 2025
DQ 200, Audi A3 1.4 debriyajının değiştirilmesini ele aldım, Bu organizasyona ilk gelişimim şanzıman teşhisi ile ilgiliydi, çalışan Peter tarafından belirlenen zamanda karşılandım, yuvarlandım, bağlandım, her şeyi anlattım ve açıkladım, değiştirmeyi kabul ettiler. Sahtecilikle ilgili sorunlardan kaçınmak için bu hizmette debriyaj satın aldım, fiyatı piyasadaydı, her şey benim için uygundu, yedek parça fiyatı ve işin maliyeti. İşin üretimi için belirlenen zamanda ikinci kez geldim, kararlaştırılan tarihte yaptılar, yol boyunca mekanik kısımdaki yağı değiştirdiler ve isteğim üzerine motor numarasının fotoğrafını çektiler. Ertesi gün arabayı aldım, her şey olması gerektiği gibi çalışıyor! Çok teşekkür ederim, çok iyi hizmet ve harika ustalar! Harika bir uzman olan Peter'a kişisel teşekkürler! Tavsiye ederim!
Павел
Mükemmel hizmet. Gerçek profesyoneller. Sadece Porsche'nin orijinal ekipmanına sahipler. Onlara birkaç kez ulaştım ve her zaman tüm sorunları çözdüler. Uzman Peter, sana saygı duyuyor. Ucuz değil)) ama buna değer.
kostrubalexander
28 Mayıs 2025
Bu servis istasyonuna ilk kez başvurdum, bu arada, araba seçicilerinin tavsiyesi üzerine Alexey'in adı. Genel olarak, belirlenen zamanda geldim ve Ilya'dan nitelikli teşhis aldım ve arabaya yaşlılarla birlikte teşhis konuldu, belki de yönetmen Sergey'in adı. Arabayı kontrol ettiler, iyi olduğu için öneriler yayınladılar.Yaklaşımı ve müşteri odaklılığını gerçekten beğendim. Akımların sonucu bunun için buraya geleceğim.
Александр К.
18 Şubat 2025
Garanti süresi biter bitmez ve 3 yıldır arabama burada hizmet veriyorum. Her şeyi anahtar teslimi istiyorum - yedek parça ve servis. Her şey yolunda, beyler aferin. Araba hareket halindeyken, her şey zamanında ve ucuz bir şekilde, hayati arızalar da hızla onarıldı.
николай п.
27 Kasım 2025
Sergey'e 2020 Tiguan Diesel ile ilgili bir sorunla yaklaştı. Sorunun ne olduğunu buldular, ortadan kaldırdılar, Sahne eklediler araba gitti. Sergey'e ve tüm adamlara çok teşekkür ederim. Her şeyi açıkça ve en önemlisi dürüstçe tavsiye ederim.
А
Алексей Чурсин
Profesyonel adamlar, boş alan olmasa bile işlerini iyi yapıyorlar, sorunun çözümüne yardımcı olma fırsatı bulmaya çalışıyorlar.Bu araba servisini tavsiye ediyorum
Алексей
7 Ekim 2025
Hizmet, işi makul fiyatlarla kaliteli bir şekilde gerçekleştirir. Çok çeşitli yedek parçalar. Memnun kalacaksınız. Tek dezavantajı, oraya ulaşmak çok uygun olmamasıdır.
Ольга Б.
4 Temmuz 2024
В этом сервисе оказалась случайно. Порекомендовали его в связи со сложной проблемой в машине. Первое, что бросается в глаза, это чистота и аккуратность. Удобная зона для клинтов, ремзона просторная, не захламлена. Все чётко и по делу. Качеством работы очень довольна. Отличный сервис!
Дмитрий Д.
Audi'nin ana Hizmeti olarak kullanıyorum. Ekip yardımseverdir, yetkin çalışırlar. Sorun net değilse anlıyorlar.
Andrew S.
26 Şubat 2025
Bu hizmete ve oradaki tüm uzmanlara minnettarlığımı ifade ediyorum Zanaatkarlar, VAG grubunun arabalarında uzmanlaşmış şehirdeki en iyi hizmet. Servis edildim ve servis edileceğim.
kira cirul
11 Kasım 2025
yağı değiştirmeye geldim, sonuç olarak arabayı aldığımda tüm motor ondan lekeli Birçoğu hizmeti tavsiye etti, ancak görünüşe göre kızı gördüler ve çekiçle hata yapmaya karar verdiler. çok üzüldüm, arabayı buraya vermenizi tavsiye etmiyorum
Владимир Кривцов
21 Eylül 2025
Alman arabalarına göre kaliteli hizmet, duyarlı personel. Hızlı ve verimli bir şekilde yaparlar. Öneriyorum 👍
Декстер Морган
12 Temmuz 2025
Mükemmel hizmet! En çok neyi beğendim, çalışanların müşteri odaklılığı ve nezaketidir. Geldiler, teşhis koydular, klimayı doldurdular, yedek parça sipariş ettiler, tamir ettiler. Yapılan işin kalitesinden tamamen memnunum. Zor bir durumda yardım ettikleri için personele ve yönetime özel teşekkürler. Ayrıca iletişime geçeceğim ve herkese tavsiye edeceğim.
Иван Савченко
3 Eylül 2025
Sergey'e teşekkür ederim, şehirdeki dizel yakıtlı işkoda'ya yardım etti, Sergey ile tanışana kadar anlayamayan kimse ona her şeyi gerektiği gibi yapamadı, ona çok teşekkür ederim. Öneriyorum
Артем
8 Ekim 2023
Обслуживаю свои автомобили только здесь. Парни знаю свое дело. Делают все быстро и качественно, цены на работы не высокие. Помогают подобрать запчасти и сами привозят. Рекомендую 👍
КЗ
21 Mart 2024
Отличный сервис. Обслуживаю свой автомобиль только там. Качество работ на высшем уровне. Приветливый персонал, всегда чисто, сухо и тепло. Никаких перекуров и лишней болтовни у сотрудников во время работы. Рекомендую однозначно. (С) 930
Алексей Ш.
26 Aralık 2024
Mükemmel hizmet. Kalifiye personel, kibar ve okuryazar. Son tarihler de dahil olmak üzere tüm anlaşmalara uyuyorlar.
Петр Аверкин
5 Temmuz 2022
Эксперты по Vag. Справятся с любой проблемой. Скурпулезное отношение к автомобилю. Качественно и быстро. Готов отдать им свой автомобиль всегда и ничего не проверяя. Знаю, что всегда получу максимальный и качественный результат. Рекомендую всем. Недавно делал техническое обслуживание с промывкой радиаторов, чисткой впускных клапанов. Качество и объем работ можно посмотреть на фото. Ребята реально профессионалы своего дела.
Евгений Зуев
Yağ soğutucu borusunun değiştirilmesine bile yardımcı olamadılar, iki kelepçe ve iki dakikalık çalışma borusu
Александр
4 Ocak 2025
Bunun nasıl yapılabileceğini hiç anlamıyorum, çipi sökmeden dsg kutusuna kalafatın üzerine bir cıvata yapıştırmayı düşünecekler, sadece cıvatayı kutunun gövdesine yapıştıracağız ve sonra garanti vermiyoruz diyeceğiz
Сергей Двуреченских
24 Nisan 2022
Обслуживаю и ремонтирую свой автомобиль у этих ребят с 2016 года, когда еще работали в гараже. Очень рад, что развиваются и перешли в автосервис. Приятно радует, что выезжая от них я уверен в качестве проведенных работ. Всегда подскажут на что стоит обратить внимание при ТО, если где-то подходит износ, даже детали помогут приобрести. Своим знакомым также их советую. Знаю, что многие приезжая к ним хотя бы раз продолжают следить за состоянием своего автомобиля именно у них. Настоящие профессионалы своего дела. Знают автомобили до последнего винтика и до последнего кабеля проводки.
Нелля Б.
Arabamı sadece bu adamlara emanet ediyorum. Kendi işlerinin ustaları. Kaliteli hizmetiniz için teşekkür ederiz.
Алексей З.
19 Ekim 2023
Супер. Это по электронной системе. Мне исправили ошибку управления динамическим управлением дальнего света фар. Единственное неудобно добираться. Если вы оставили машину, то уехать оттуда только на такси.
timur dzitoev
6 Haziran
Vag endişesinde uzmanlaşmış mükemmel hizmet. doğru yerden elleri olan yetkin ustalar
Евгений Голонов
19 Mart 2024
Обращался к ребятам с проблемой калибровки руля(желтый руль) на Шкода рапид. Созвонились, ребята нашли окошко для меня. Приехал, за 15 минут все сделали. Руль откалибрована. Все работает!
Евгений Хисамутдинов
12 Nisan 2024
Хороший автосервис. Толковые ребята, адекватные цены. Внутри все чистенько и светло, 5 подьемников. Ремонтирую свою машину только здесь.
Данил Устинов
11 Kasım 2025
Birini söktüm, diğerini monte ettim, basınç sensörüne hiç yağ koymadılar, radyatörümü satın aldım, görünüşe göre müşterinin yedek parçası umursamıyorsa, radyatörün tamamı bükülmüş ve çizilmişse
Э
Эдуард Ефендиев
10 Ocak 2024
Сначала я как-то скептически отнёсся. Но на деле, касаемо VAG, оказались грамотные специалисты. Быстро перепрошили ГУ. Цена реально адекватная за такую работу. Не дай бог, что с машиной, только к ним.
евгений панчук
10 Ocak 2023
До знакомства с этим сервисом были одни сомнения кому доверить авто для обслуживания или ремонта, не мог получить качественную диагностику или коментарии по тем или инным вопросам, теперь вопросов нет и сомнений тоже! Сервису и команде только процветания и поток клиентов!
Ден ЛАз
3 Eylül 2025
Kaliteli hizmet çalışanları. İnsanlar işlerini kaliteli ve zamanında biliyorlar.. Her şeye tavsiye ederim...
Бредихин Александр
1 Kasım 2023
Отличная компания с грамотными специалистами. Отремонтировали автомобиль быстро и качественно. Всем рекомендую.
Александр Астахов
1 Nisan 2025
Kalifiye çalışanlar, onarımların yüksek kalitede uygulanması.
Константин Елисеев
11 Mart 2025
Hizmeti beğendim. Servis zirvede! Hızlı, verimli, uygun fiyatlı!
Владимир Бессонов
10 Nisan 2024
Грамотные специалисты, индивидуальный подход. Быстрое и качественное обслуживание. В вагах разбираются))
842697 Макасарашвили
4 Aralık 2023
Отличные ребята. Если нужно заказать запчасти, сами закажут. Запишут вас на удобное вам время.
Андрей Ч.
30 Kasım 2022
Отличный сервис, ребята профи своего дела, пербрали мою ласточку от мотора до подвески, качественно, дёшево,быстро, это лучший сервис любителей VAG.
В
виктор подстрешный
23 Aralık 2022
Если хотите чтобы ваш автомобиль был постоянно в исправном состоянии,правильно и профессионально обслуживается, то приезжайте сюда. Моей Шкоде 11 лет,пробег 340000км, dsg коробка и всё это время благодаря специалистам езжу без проблем.
Олеся Леся
22 Haziran 2024
Отличные ребята,всё чётко,грамотно, профессионально. И для меня,как для девушки очень важна чистота,всё чисто и опрятно!
Сергей Петров
Tamir Тигуан, hata-otomatik ŞANZIMAN. Her şey yolunda.
Сергей Ковалев
Çocuklar kendi işlerinde uzmandır. Tavsiye ederim! Peter'a özel teşekkürler!
Рой Джонс
31 Ağustos 2022
Привожу туда периодически алюминиевый профиль длиной 7 метров, что из него делают не знаю, выгружают всегда быстро. Станки стоят современные.
pushkin198777
25 Şubat 2024
Рекомендую данную компанию, профессионалы своего дела, а именно VAG. Много бывших сотрудников работают из официальных дилеров. Соотношение цены и качества!!!
Виталий К.
14 Ocak 2023
Обслуживание автомобиля в этом автосервисе на высоком уровне. Всегда качественное выполнение работ. Персонал - профессионалы своего дела.
Алексей Кожевников
1 Temmuz 2024
Чинили DSG 7 DQ200, замена мехатроника. Петр грамотный специалист. Машина поехала
Роман Горбунов
4 Ağustos 2024
Прекрасный сервис для владельцев немецких автомобилей группы wag. Пожалуй, лучший в Липецке
Никита Ситников
Her şey süper, çocuklar kendi işlerinin profesyonelleri!
Андрей К.
29 Aralık 2023
Хороший сервис, ребята ответственные и все делают качественно! Рекомендую для собственников автомобилей концерна VAG
Сергей Простов
11 Haziran 2024
В боксах чисто, ремонт по очереди. В целом выглядят очень грамотно)
Andrey B.
15 Kasım 2025
En yüksek sınıf profesyonellerin hizmeti
Вера И.
16 Mayıs 2025
Mükemmel hizmet, burada ikinci kez yapıyorum, her şeyi beğendim