Tajraj

Ürün ve servisler
Haberler
Şubeler

Anastasia S.
Uzun zamandır TayRay ağının hizmetlerini kullanıyorum, ancak beni en çok etkileyen Belarus'taki salondu. Çok cana yakın bir yönetici, elleri oldukça güçlü olan ustalar vücudu mükemmel hissediyorlar. Taze onarımların her şeyin çok düzenli göründüğü açıktır. Bedeninizi ve ruhunuzu yeniden başlatmak için harika bir yer!
Елена М.
Bağışlanan sertifikaya göre ilk kez bu salondaydım. Gerçeklik beklentilerimi aştı. Özenli, göze batmayan bir yönetici, iyi ve empatik bir Eom ustası. Masajı beğendim, beynin ve vücudun tamamen sıfırlanması. Masajdan sonra duş alabilir ve bir fincan mavi çay eşliğinde dinlenebilirsiniz. Tavsiye ederim! Teşekkür ederiz!
Ольга Ефимова
Harika bir salon ağı. Tayland atmosferine tam daldırma. Üst düzey ustalar. Kibar yöneticiler. İkramlı dinlenme alanı. Her şey yolunda!
Коршакова Наталья
Sağlam beş! En sevdiğim salon. Usta Nirinya, başka ustaların da olmasına ve onlar da harika olmalarına rağmen, sadece bir büyücüdür. Güzel rahatlama atmosferi, büyülü mavi çay. Tekrar tekrar geri dönmek istiyorum
Анна М
Rahat salon, usta vücudu iyi çalıştı, isteklerimi dinledi. Daha önce bu ağın salonundaydım, başka bir şehirde, ikisi de yüksekte. Çalışma haftasından sonra harika dinlendim. Teşekkür ederim ve salona refah diliyorum!
Светлана Легкая
23 Ağustos 2025
Tabii ki 5 koyacağım! Salon temiz, hoş ve güzel misafirperverdir. Bugün kızımla oil masajındaydık ... Çok beğendik. Hoş bir bonus, süresi dolmuş bir hediye sertifikasının geri yüklenmesiydi. Çok teşekkür ederim . Benim bir usta Van'ım vardı.., Vücudumu çok iyi çalıştırdım. Ve resepsiyondaki hoş bir kıza lezzetli çay ikram etti.
Юлия Царева
Harika bir yer. Atmosfer hoş ve dinlendirici, masaj övgüye değer. Oradan her zaman enerji dolu, dinlenmiş, hoş bir rahatlama ve vücudumda kolaylıkla çıkıyorum.
Анастасия Пряжникова
Rahatlatıcı bir atmosfer, çok güler yüzlü personel ve keyifli masajlar ! Ayrıca lezzetli çay) Belarus'taki salona büyük teşekkürler!
Юлия В.
27 Mayıs 2025
Güzel salon, Viva'nın aroma yağı programındaydım, her şey temiz ve gerçekten dinlendirici oldu, bunun için ustaya çok teşekkür ederim, Tek dikkat edeceğim şey, ustanın nilüfer yağına ve bambuya alerjisi olduğu konusunda uyarıldığımdır, bu yüzden ona önceden kayıt yaptırırken bunu göz önünde bulundurun
Марина Влади
Masaja büyük zevkle katılıyorum. Bu rahatlamama ve gerginliği gidermeme yardımcı oluyor. Her prosedür yeni duyumlar verir. Her zaman bir sonraki ziyaretimi dört gözle bekliyorum. Kızlara çalışmaları için teşekkür ederim!
Е
Евгения Евгеньевна Ковалева
Güzel iç mekan, uygun konum, çok rahat. Ustalar harika, ilk defa gelmiyorum, tüm arkadaşlarıma tavsiye ediyorum)
Наталия Пояркова
Mükemmel salon - şehir merkezinde rahatlamanın köşesi)) Her zaman olduğu gibi sakin bir atmosfer, hoş müzik, iyi ustalar!
Irina Chmyreva
Harika salon! Sabah saatlerinde huzur hissi: iyi bir masaj, güler yüzlü resepsiyonist ve taze çay - bazen sabaha sessizlikle başlamanız gerekir, değil mi?
Пелагея Н.
7 Mayıs 2024
Подруга подарила сертификат на 8 марта и я сходила:) Остались хорошие впечатления о данном салоне. Когда я пришла, то меня встретила приятная девушка администратор Александра, которая все рассказала и показала. Подала тапочки и проводила в комнату. Была у мастера Виву на оил программе. Массаж был отличный, такой, какой я действительно хотела. Во время сеанса сильно расслабилась, приятная музыка, ничего не беспокоит. После массажа администратор Александра угостила меня вкусным чаем и зефиром👌🏻 Салон поражает своим уровнем профессионализма. Очень чисто и аккуратно. Персонал вежливый и отзывчивый! Рекомендую!
Павел Круглов
25 Nisan 2025
Salonun kendisi çok güzel, girişten çaya kadar her şey değerli. Ama masözle, ne kadar şanslı olacak. Beni ezen, dilleriyle pek ilgili değil. Neredeyse beni ikiye bölüyordu. En azından bir tür dur sözü söylemeleri gerekirdi.
Екатерина Андреевна
18 Temmuz 2024
Была первый раз у мастера Вивы. Мастер профессионал! Первый раз решила попробовать 30 минут шейную зону и это просто супер расслабление. Администратор Алина невероятно приятная и вежливая девушка. Ушла с самым прекрасным настроением, спасибо 🥰 Ps: очень вкусный красный чай:)
GS
Sık sık size gidiyorum, her şeyi çok seviyorum, usta bir profesyonel, hepsi çok özenli ve cana yakın. Dinlendiğiniz için çok teşekkür ederim!!!!
Андрей Волков
17 Eylül 2024
Хорошее обслуживание, качественный массаж и цены ниже, чем во многоих других салонах. Если брать абонементы, то ещё дешевле. Есть даже своё приложение, где можно отслеживать историю посещений с именами мастеров и баланс абонемента.
Варвара Трошагина
6 Nisan 2024
Впервые побывала именно на тайском, а не классическом oil-массаже. Вышла как перерожденная, спина в восторге. Перед сеансом ещё и уточнили все детали по здоровью, противопоказаниям, зонам, которым хотелось бы больше внимания. Сама мастер говорила на не очень хорошем английском, местами переходили на международный жестовый язык))) Сам салон небольшой, в целом уютненько. С девушкой администратором прекрасно пообщались, в итоге ушла я с купленным абонементом и стаканчиком вкусного улуна.
Земфира Рабаданова
Bu masaj salonunu ziyaret ettim, her şey harikaydı, usta Nirinya çok iyi güçlü ellerle !))
Наталья Т.
Yer iyi, personel özenli, tüm ustalar iyi çalışıyor. Hem yoğunluğa hem de bölgelere göre masajı seçebilirsiniz. Sevgili bir usta Nirinya aldım.
Степан Клюев
1 Kasım 2024
Очень понравился тайский массаж. Хочу выразить благодарность сотрудникам за вежливость и за качественное обслуживание. Цены приемлемые и атмосфера приятная. Рекомендую попробовать!
Мария Паненкина
2 + 1 promosyonla sertifika satın aldık. Çok güzel bonus sistemi! Nazik ve yetkin iletişiminiz için teşekkür ederiz)
Айна Кочумова
Hoş yöneticiler. İyi ustalar. Her zaman kibar, naziktir. Çay ve ağır marshmallow ile tedavi edilirler)
виктория польшина
Sık sık bu salona gidiyorum, çok severim. Personel sempatiktir, yorumları dinler. Masaj mastraları farklıdır, periyodik olarak değişir, tezleri birkaç kez tartışırım, görünüşe göre sihanlartizipli bir prosedürle, ancak kendimizinkini temizleyebiliriz.
Акмал Саидов
17 Şubat 2025
Moskova'da bir iş gezisindeydim, Tay masaj salonunu ziyaret etmeye karar verdim. Prosedürün kendisini gerçekten beğendim - sakinleşti ve beyin olumluya sıfırlandı. Çok sıradışı ve hoş.
N F
Harika bir yer. Taylandlı meslekten olmayan çalışanlar. Sıcak atmosfer. Lezzetli çay.
bb c.
Salon harika, sürekli gidiyorum! Ustaların hepsi iyi, bugün Nirinya'nın zevki vardı!
Яна Вагапова
25 Aralık 2024
Masajdan sonra fiziksel olarak daha iyi hissetmeye başladığını fark ettim. Vücutta hafiflik belirdi, kelepçeler kayboldu.Buraya gidiyorum çünkü evden uzakta değilim. Kabinde her zaman temiz ve düzenlidir. İyi hizmet.
Инна
10 Eylül 2024
Очень классный новый салон, чистый, аккуратный. Очень приятные душевые кабины. Милая девушка на ресепшн. Была у стронг мастера Пей - было здорово!
Ruslan T.
Harika masaj ve ustalar! Her şey temiz ve rahat
Л
Лера Семенова
29 Şubat 2024
Стараюсь хотя бы раз в две недели сюда на массаж приезжать. Обстановка классная, сам массаж делают замечательно, еще и ценник меня устраивает. Вопросов нет, спа-салон точно советую!
Юрий Лобанов
13 Kasım 2024
После массажа я сразу почувствовал, как мышцы начинают отпускать зажимы. Уже после первой процедуры стало значительно легче, а сон улучшился — за время массажа и после него тело словно перезагрузилось.
Сергей Горбиков
25 Eylül 2025
Dün Viva ustası tarafından tüm vücuduma masaj yaptırdım. Çok güzel yaptım!
Nora
31 Ocak 2024
Тайский массаж тут просто великолепно делают, пока только пару раз была, но уже решила, что точно приеду снова. Расслабляюсь, забываю про все свои проблемы. Время пролетает быстро
Виктория Лыбашева
Güzel bir yer. Spa programına gittim. Maden Ustasını tavsiye ederim
Денис Савченков
Spor masajına gittim. Sonunda esneme ile tüm kasların çok derin çalışması. Spordan sonra bu yeri kesinlikle tavsiye ederim
Екатерина Перова
19 Mart 2024
Превосходно!!! Джейн офигенный мастер. Отличный тайский массаж: шея крутится, в пояснице могу теперь прогнуться, вдовий горбик рассосался🥰 доступно по цене👍
К
Костя Новиков
27 Mart 2024
Массаж нравится, тем более, что делают его просто великолепно. После массажа проходят головные боли, да и в целом я себя чувствую намного лучше. По цене адекватно выходит. Точно советую.
Алена
15 Haziran 2024
Даже не думала, что в приделах девяти тысяч тут можно будет взять программу для двоих. Мне делали массаж с использованием травяных мешочков, а мужу спортивный. За такую стоимость час удовольствия это отлично!
Варвара Лыкина
31 Mart 2024
Тайский массаж просто шикарен! Этот спа-салон - отличное место, чтобы переключить свое внимание только на себя, переключиться на свои мысли. Обязательно приеду сюда еще, вообще без сомнений на этот счет.
Anastasiia
Bu salonda ilk kez bulundum. Her şeyi beğendim. Benim için artı olan şey, sadece masajın tadını çıkarmakla kalmayıp masajdan sonra da duşa gidebilmenizdir. Bazı salonlarda böyle bir seçenek yoktur :)
Еленк А
Özel salon! Harika bir atmosfer! Harika ustalar!
Н
Наталья Мурнина
12 Mayıs 2024
Хороший салон, бываю здесь часто, чтобы отдохнуть и получить удовольствие. Сервис и обслуживание на высшем уровне. Мастера умнички, классно делают массаж. После массажа я как будто летаю. Персонал вежливый и дружелюбный. Всегда угощают вкусным чаем. Однозначно рекомендую!
Ю
Юлия
Nirinya harika bir usta, ilk kez dunnlm salonundaydı. Çok heyecanlandım.
Нелля Фахутдинова
29 Mayıs 2024
Атмосфера здесь располагает к релаксу, массаж качественный, но я люблю чтобы все мышцы проработали и запустили кровообращение, поэтому хожу на Тайский, мастера молодцы, все с опытом.
татьяна м.
23 Temmuz 2025
Kızlar sadece büyücüler, işlerini iyi biliyorlar.
К
Клава
2 Haziran 2024
Хожу на тайскую вариацию слим массажа. Это не панацея, но помогает при параллельном занятии спортом. Благодаря массажу кожа не теряет тонус, когда уменьшается объемах. Восемь процедур минимум нужно.
Андрей А.
Uygun konum. Güzel masaj!)
Егор Сидоров
29 Aralık 2023
Парковочные места есть,но подъехать к ним невозможно,во дворе шлагбаум,у администрации салона нет возможности его открыть,приехал на машине,зря потратил время. Услугу не получил.