Svarnya

Haberler
Şubeler
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

Светлана Смирнова
Güzel bir yer, ferah, yemekler lezzetli, kanatlar sipariş ettiler, çok yakışır, peynirli sosisler her şeyden vazgeçti, her şey sıcak, taze, capelin beklentileri karşılamadı, ama daha ziyade beklenti ve gerçekliğe denk gelmedim, evde balık istedim ve yemek ekmekli pişirildi ve ekmek daha çok hissedildi, ama her şey sıcak ve tazeydi. Buna rağmen, capelin yemeyince garson Elizabeth büyük bir katılım gösterdi, neyi sevmediğini sordu, aşçıya sordu ve sonuç olarak yemeği bizim için faturadan tamamen çıkardılar, bu da çok hoş bir sürpriz oldu. Genel olarak garsonumuz çok özenliydi, yemekler çabucak çıkarılıyordu, doluysa masadaki tabaklar değişiyordu, genel olarak hizmet çok iyiydi. Garson Elizabeth'in de bize tavsiye ettiği bira lezzetli ve tazeydi, yerle ilgili izlenimler olumlu kaldı.
Jakov Kleshnya
Her şey yolunda - temiz, lezzetli, ilginç. Personelin bakımı zirvede. Örneğin, Kstnya (garson) yiyecek ve içeceklerle ilgili tüm bilgilere mükemmel bir şekilde sahiptir, profesyonel bir "gastronomist" düzeyinde tavsiyelerde bulunur ve tavsiye eder. Yönetici Baira, gülümsemeyle, herhangi bir sorunu derhal çözmenize, salona rahatça oturmanıza, diğer katılımcılarla bir toplantı düzenlemenize yardımcı olur... Genel olarak, takıma bravo!
Юля Б.
İyi bira ve atmosfer bilenler için harika bir yer. Dünyanın dört bir yanından fıçı ve şişelenmiş biraların kapsamlı bir haritası. Atıştırmalıklar doyurucu ve lezzetlidir, özellikle burger ve markalı simitleri tavsiye ederim. Servis hızlı, atmosfer çok iç açıcı, arkadaşlarla buluşmak için ideal. Kesinlikle geri döneceğiz!
Шио Асура
Çok havalı bir bira restoranı. Yemekler lezzetli, seçim çok büyük, porsiyonlar farklı, örneğin patates ve patates kızartması küçük, ancak burger çok büyük. Yaklaşık 12 farklı yemek + bira ve kokteyl sipariş ettik. Hesap 9000'de çıktı, bu yüzden çok uygun fiyatlı, şiddetle tavsiye ederim. Pencere, göletin çok hoş bir manzarasını sunmaktadır. Yaz aylarında da gitmek istiyoruz, sanırım verandada hiç ateş olacak.
Екатерина Петрова
Kurumun artıları: Güzel iç mekan; Konforlu mobilyalar; Hoş ve hızlı hizmet (ancak nüanslar var); Yiyecek ve içeceklerin uygun maliyeti; Uygun konum. Eksiler: Bazı yerlerde yemek yemek "normal" e ulaşır, ancak çoğunlukla lezzetli değildir; Bazı nedenlerden dolayı uygunsuz olduğu yemeklere ekmek sunuyorlar (örneğin, Sezar salatası için - onu ekmekle kim yiyor?) Genel olarak, kurum yüksek beklentiler için değildir.
Мария К.
Swarnya, akşam dinlenmek için harika bir yerdir. Rahat bir atmosfer, lezzetli yemekler ve çok güler yüzlü personel - her şey yüksek seviyede! Özellikle Salı — kokteyller için 1 + 1 promosyonunun yapıldığı gün — arkadaşlarınızla buraya uğramak ve birkaç yazarın içkisini denemek için harika bir neden olması özellikle güzel. Fiyatlar ve kalite beklentileri tam olarak karşılıyor ve atıştırmalıkların ve ana menünün çeşitliliği etkileyici. Ayrı ayrı, hizmeti belirtmek isterim - hızlı, özenli ve çok misafirperver 👏. Lezzetli akşam yemekleri yiyebileceğiniz ve kokteyllerin tadını çıkarabileceğiniz sıcak, atmosferik bir yer arayan herkese Swarnya'yı tavsiye ederim. Kesinlikle tekrar döneceğim!» Ziyaretçilerin incelemelerine göre, Demleme genellikle rahat bir atmosfere, lezzetli yiyecek ve içeceklere, hoş personele ve uygun fiyatlara sahiptir ve yer hem dostça toplantılar hem de akşamları dinlenmek için uygundur.
Владимир С.
21 Aralık 2025
Elverişli konum, hoş bir atmosfer, hızlı ve profesyonel hizmet. Kötü bir bira seçimi değil, kendi çeşitlerimi, kaliteli mutfağı denemenizi tavsiye ederim (tüm yemeklerden memnun kaldım). Kurumu ikinci kez ziyaret ettim ve her iki seferde de memnun kaldım, gelecekte periyodik olarak bakmayı planlıyorum.
Владислав
Harika mutfak, lezzetli bira, servis de neredeyse her zaman zirvededir. Bu sefer toplamda 3* koyuyorum: 5 * mutfak ve içecekler, 1 * servis. 6 kişilik bir masa sipariş ettiler, restoranda «doğru duyduk» ve% 10'luk zorunlu servis ücreti ile bize sekiz kişilik bir masa yaptılar. Genellikle çayı ve% 10'dan fazlasını bırakmayı umursamıyorum, ancak servis hoş olmayan bir şekilde şaşırttı. Zorunlu servis ücretini içtenlikle kokladıktan sonra, garson (Marina gibi adını gözlüklü olarak hatırlamıyorum) tamamen çılgına döndü ve faturayı en üst düzeye çıkarmak ve servis ücretini artırmak için her şeyi yapmaya başladı: tost ve konuşmalar, atıştırmalıklar ve içecekler önerisiyle acımasızca kesintiye uğradı ve kesintiye uğradı (yani, doğal olarak, bir kişi yaklaştı ve kadeh kaldıran bayanlara bağırdı, gereksiz yemekler dayattı). Yerel biranın siparişi için dilekler acımasızca kınandı, daha lezzetli olduğu için ithalatın iki kat daha pahalı olması tavsiye edildi. Fazla para düşünmüyorum, ancak personelin ticarileşmesinden bir tortu kaldı. Ayrıca bundan önce bu kurumda birçok kez bulunduğumu ve tüm çalışanların çalışmalarının her zaman tüm övgülerin üstünde olduğunu belirtmek isterim. Böyle bir istisna ortaya çıktı. Garsona böyle bir hizmet için ödül vermek istemem, ancak daha önce yazdığım gibi servis ücreti empoze edildi. Beni öldürmeyecek, ama lütfen eğitim çalışmaları yapın - bu şekilde misafirlere hizmet veremezsiniz. Mutfağa ve bara teşekkür ederim - her şey her zamanki gibi zirvede!
Anastasi M.
Şefin mevsimlik menüsünü denemeye karar verdik… Patates ve mantarlı dana bonfile. Bir ortam kavurma sözü verdiler, ancak bu zaten vel dana'ya daha yakındı. Ve tamam, pişiyor. Et tamamen buz gibiydi! Sanki yarım saat önce pişirilmiş gibi. Teşekkürler, en azından patatesler sıcaktı. Ördekli bahar rulosu. Kurumun bu tür yemeklerde uzmanlaşmadığını anlıyorum, ama neden aşçıların bile pişiremediklerini ekleyelim?! Belli ki onları nasıl döndüreceklerini bilmiyorlar. İlk defa yaptıklarını hissetmek. Her şey parçalanıyor. Ve komik olan şey, ördekli bir spring roll'da bu ördeğin neredeyse hiç olmamasıdır! Ama tamam, mevsimlik menü. Domuz şişini bile mahvetmeyi başardık. Katı yağ ve damarlar. Ayrı bir eksi bakımdır. Salonda 8 masa doluydu. 3 garson. Ve yarım saat içinde bardan içecek alamadılar. Hostes/yöneticiden bize getirilmelerini istemek zorunda kaldım. Faturada da aynı durum var. Garsonlar terminallerle mutfağa kaçarlar ve orada otururlar. Korkunç hizmet ve yemek kalitesi. Sadece açılıştan bu kadar kötü olduğunu umuyorduk ama her seferinde daha da kötüleşiyor.
Ксю Ксю
Bu yere ikinci kez giriyoruz ve her şeyden önce personelin bu dikkatine dikkat etmek istiyorum. Lezzetli, şikayetsiz kokteyller hazırlıyorlar. 8 Mart'ta aileleriyle birlikte yürüdük ve yöneticilere masalara laleler koydukları ve yanlarına alınabilecekleri için teşekkür etmemiz gerekiyor, garsonlar iltifat ediyorlardı ki bu çok güzeldi.
Дион Эленис
11 Ekim 2025
Arkadaşlarıyla birlikte "Svarnya" restoranını ziyaret ettik ve seçimlerinden memnun kaldık. Kurumun atmosferi rahat ve keyifli bir dinlenmeye davet ediyor. İç mekan, rahatlık ve sıcaklık hissi yaratan çatı katı tarzındadır. Garsonumuz Marina (stajyer) güler yüzlü ve özenli, hızlı bir şekilde masaya hizmet etti ve menüyü sağladı. Yemek yelpazesi çeşitlidir, Avrupa mutfağının ruh ve profesyonellikle hazırlanan yemekleri sunulmaktadır. Spesiyaliteyi denedim - lezzetli ve doyurucu olduğu ortaya çıkan evde kızartmalar. Garnitür ayrıca tazeliği ve pişirme kalitesinden memnun kaldı. Hizmet seviyesi ve yemeğin kalitesi göz önüne alındığında fiyatlar oldukça makul. Ayrı ayrı içecekleri kutlamak istiyorum. İçecek seçenekleri geniştir, özellikle çay ve kahvenin çeşitliliğinden etkilenmiştir. İçecekler taze, hoş kokulu ve iyi demlenmiş. Ziyaretin genel izlenimi olumludur. Hoş bir atmosferde lezzetli yemeklerin tadını çıkarmak isteyenler için «Svarnya» restoranını tavsiye ederim. Bu restoranı tekrar ziyaret etmekten mutluluk duyarım ve arkadaşlarıma ve tanıdıklarıma tavsiye ederim.
Роман М.
26 Kasım 2025
İşte bu bira! ✨ Merhaba, merhaba! 😊 Bugün size zor bir günün ardından en sevdiğim destinasyon haline gelen muhteşem bir yerden bahsedeceğim. Rahatlığı, atmosferi ve lezzetli içecekleriyle beni şaşırtan havalı bir bira restoranından bahsedeceğiz! ☝️ İlk izlenim Oraya ilk kez tesadüfen girdim, sadece yakınlarda yürüdüm ve içeriye bakmaya karar verdim. Biliyor musun ne oldu? Doğrudan bira severlerin cennetine girdim! İç mekan hemen bir sıcaklık ve rahatlık hissi yaratır: ahşap masalar, rahat koltuklar, loş ışıklar ve hoş müzik gerçek bir dinlenme atmosferi yaratır. Ve taze hamur işlerinin kokusu ve taze şerbetçiotu içeceğinin kokusu sizi kelimenin tam anlamıyla kapınızın önünden sarar! 🎯 Kurumun atmosferi Burada gerçek bir dostane atmosfer hüküm sürüyor! Barmenler cana yakın ve sosyaldir, sizin için hangi birayı seçmenin daha iyi olduğunu söylemeye hazırdırlar. Konuklar rahatlar, gülüyorlar, her şey hakkında sohbet ediyorlar — kendinizi büyük bir arkadaş grubunun parçası gibi hissediyorsunuz. Akşamları şehrin ışıkları pencerenin dışında titremeye başladığında burada oturmak özellikle güzel ve siz bir kadeh soğuk köpüğün tadını çıkarıyorsunuz. 🌶️ Mutfak Şimdi asıl şeyden bahsedelim - yemek! Burada herhangi bir bira çeşidine mükemmel şekilde uyan yemekler bulacaksınız. Örneğin, markalı peynir çubukları sadece lezzetlidir! Gevrek kabuğun içindeki yumuşak erimiş peynir mmmm'dir... Ayrıca farklı soslu patates kızartması ve pişmiş kanatları denemeye değer. Ancak işlerinin gerçek ustaları ızgara sosis ve domuz kaburgalarının hazırlanmasıdır! Her ziyaretçiye gerçek bir gastronomik zevk sağlanmaktadır. Ama en önemlisi - elbette BİRA! Ürün yelpazesi en sofistike uzmanı bile etkiliyor. Açık renkli biralar, koyu renkli şişmanlıklar, buğday çeşitleri, biralar ve çok daha fazlası var. Her zevke ve ruh haline uygun bir içecek seçebilirsiniz! 🤩 👉 Sonuç Öyleyse dostlarım, rahatlamak, arkadaşlarınızla veya ailenizle bir akşam geçirmek için harika bir yer arıyorsanız, buraya uğradığınızdan emin olun! Sıcak bir karşılama, muhteşem yemekler ve en iyi biralar sizi bekliyor. Memnun kalacaksınız, söz veriyorum! 😏✅ Bir bardak mükemmel köpük için görüşürüz! 🍺🔥
SAINTD
25 Aralık 2025
Her zamanki gibi, sadece muhteşem!) Mutfağın fiyat etiketleri elbette ısırılır ve özellikle içeceklerin fiyatına aykırıdır. Ancak yine de her ziyaret hoş bir izlenim bırakıyor. Dürüst olmak gerekirse, daha büyük ölçüde, bunun nedeni hem şirket hem de bize her ziyarette eşlik eden muhteşem garsonumuz, yani Ksenia'dır! Çok rahat bir eğlence ve rahatlama atmosferi yaratır. Burada olmak güzel. Öyleyse, yemeklerin fiyat etiketi olmasaydı, o zaman kesinlikle ana favorilerden biri Teşekkürler
Астемир М.
28 Aralık 2025
Harika bir kurumunuz var, her şeyi çok beğendim (özellikle kokteyller ve mutfak). Ayrıca harika personel, özellikle garson Marina'yı not etmek istiyorum. Rozetindeki "stajyer" öneki kesinlikle gereksizdir. Kendi alanında profesyonel, iletişimde herhangi bir engel yok, fantastik bir sesi olan çok karizmatik bir kız, bugün burada olduğumuz için çok mutluyum!
Omar
Fiyatlar yüksek, lezzetli yemekler bekliyorsunuz ama tahmin edemediniz, porsiyonlar küçük ama tatsız. Etli olan her şey kurutulur, kızartılan her şey uzun süredir yağ değiştirilmemiştir, acı hissedilir. Belki de sadece patates kızartması önerebilirim - tam olması gerektiği gibi! Birkaç yemekten sonra ve çeşitli çeşitlerden biraya her şeyi denedikten sonra, yemek konusunda her şey çok kötüyse belki kokteyllere ve bara gideceklerini fark ettim... Ne yazık ki - hayır! Long Island'ı ilk kez ucuz viskide, nane ve limonla süslemeye çalıştım. İğrençlik. Denenen diğer tüm kokteyller, içeriklerden bağımsız olarak tadı aynıydı, biraz ekşilik ile şekerli tatlıydı ve çok suluydu. 800 ruble için bir kokteyl sipariş ederken, bu kadar güçlenmelerini beklemiyorsunuz... Çevre ve üslup için yıldız, havalı fenerler, menünün metali, çalgılardaki cihazlar. Ne yazık ki konum da hayal kırıklığına uğradı, Bakü alışveriş merkezinde sürekli kanalizasyon ve ceset kokuyor ve bu kokuyu öldürecek hiçbir şey yok... Birisi önemliyse, bahşişler faturaya dahil edildi...
Ената Листьева рыжая
29 Haziran 2025
Dün 27.06.2025 tarihinde bu restoranı ziyaret ettik. Yer güzel, lezzetli yemekler, güzel içecekler. Rahat bir atmosfer, güzel bir salon, her şey uyumlu, çevik garsonlar ve barmenler, yemeklerin hızlı bir şekilde sunulması. Parkın güzel manzarasını sunan hem salonda hem de verandada oturabilirsiniz. Mama sandalyeleri, özel menü ve içecekler, oyun alanı olması hoşuma gitti. Ve özellikle girişte bizi bir güvenlik görevlisi, kültürlü ve kibar bir beyefendi ile karşılaması hoşuma gitti. Bu çok hoş! Bize nereye gideceğimizi gösterdi ve bütün akşam sakin olmayan zamanlarımızda düzen ve güvenliği garanti eden her şeyi izledim. Konuklara gülümseyerek eşlik etti ve veda etti. Her şeyi çok beğendik, çocuklar çok sevindiler, hepinize teşekkür ederim. Bir kereden fazla size döneceğiz. Herkese tavsiye ediyoruz!
Екатерина Жукова
Bugün bir restorandaydık, doğum günlerini kutluyorduk. Çok memnun kaldık, çok lezzetli yemekler, hızlı servis. Dmitry'ye kaliteli hizmet için özel teşekkürler, her şey zamanında ve profesyonelce! Harika zaman geçirdik! Ve morse burada harika, eve iki litre aldılar!😊
Илья К.
12 Haziran 2025
İç mekan şık, atmosfer hoş ve konumu iyi – bölgede böyle yerler yok. Hizmet seviyesi: personel özenli ve güler yüzlü. Ancak bir bira restoranındaki en önemli şey bira ve atıştırmalıklardır ve burada sorunlar vardır. Zengin tadı olmayan bir çeşit sulu bira. Yiyecekler dikkatsizce hazırlanır: aşırı pişmiş, tuzsuz vb. Sonuç olarak, potansiyeli olan bir yer var, ancak mutfak ve bar ciddi şekilde çalışmalı. İçeri girebilirsiniz, ancak zevki beklememelisiniz.
Nikita M.
Kaynak odasına gitmeye karar verdik ( Muhtemelen bu benim asıl hatamdı. 1. Kurumun alışveriş merkezinde olduğunu ve mıknatıs arabalarının tam olarak arkamızdan çaldığını gözlerinizi kapatabilirsiniz. 2. Yemekler soğuktu ve herkes biraz farklı. Tüm yemeklerin biraz bitmemiş olduğu hissi: patatesler tuzsuz, soğuk tavuk, taze soğan halkaları vb. Listeye göre 3. Tavuk pişmemiş, çiğdi. Ve çok kötü kokuyordu. 4. Burası bir bar gibi görünse de bira da nüanslıydı. Gazlı ve sıcak değil. Bira normal olsaydı belki ilk 3 noktaya gözlerimi kapatırdım. Sonuçta burası bir bar, ikinci kez atıştırmalıklar. Ama burada her şey kötü. Zavallı garson panik içinde koşarak aynı anda 6 masaya hizmet ediyor. Üzüntüye ya da mutluluğa bir daha buraya dönmeyeceğim.
Elena Pshenitchnaya
14 Aralık 2025
Bu ağ, biliyorum uzun zaman önce, çok uzun zaman önce açıldı ресторна evin yanında. Bazen arkadaşlarımla ziyaret ediyorum ya da eve rezervasyon yaptırıyorum. Çok lezzetli, kaliteli ürün, sistem, ikramiye, hediye, her şey harika! Bu restoranda çok iyi bir ekip var, pencereden güzel manzaralar.
Александр
4 Temmuz 2025
Görsel olarak muhteşem bir yer. Yönetici kabul etti, hikayeyi yayınladı ve yayınladı. Garsonlar 🐝 gibi koşuyorlar. Veranda mükemmel, manzara muhteşem, atmosfer süper. Ama alkol kullanmayan bir kişi olarak - çok çorba değil, pek de pek değil, balıklar kendi ölümüyle ölmüş ve konserve yiyecek olarak kuru, sonra işe giderken şefe Karelya veya Altay'a izin ver, orada çorbayı 350 ₽ için tatmasına izin ver ve burada aynısını 1000 ₽ için servis ediyor; etli bir tava süper. Alkol için söylemeyeceğim, hayat onu kısaltmak için çok kısa Katılıyorum - beğenmeye bas
Елена М.
22 Mart 2025
Artılar: 1. Gerçekten lezzetli bir imza birası 2. İyi hizmet 3. İlginç iç mekan 4. Lezzetli quesadilla, ama kesinlikle baharatlı değil 5. Fiyatlar kesinlikle hoş ve müzik de öyle Eksiler: 1. Salonun bir bölümünde alışveriş merkezinin fuayesinde oturuyormuş gibi hissediyorsunuz. Yakınlarda bir mıknatıs var, diğer dükkanlar var, çocuklar yürüyor... 2. Sezar Sezar değildir. Pansuman normal mayonezdir. Marullu sadece bir parça tavuk
Максим Анурин
25 Eylül 2025
Yetkin bir aşçıya sahip güzel bir restoran. Her şey lezzetli. Görünüşe göre mutfak deniyor. Mevsimlik menüde çok lezzetli burger. 20.09'da tekrar yemek yemek ve dinlenmek için ziyarete uğradık. Yeni "sezon", 3 çeşit yeni burgerleri çok lezzetli bir şekilde memnun etti. Ramen mükemmel. En hassas tatlı lezzetlidir.
Ekaterina Shelenkova
Harika bir kurum! Lezzetli yemekler, kibar çalışanlar! Mevsimlik havuç çorbası, bezelye çorbası, quesadilia ve tabii ki limonata denemenizi tavsiye ederim. Ayrı ayrı, çok kibar ve yardımsever garson Xenia'yı kutlamak isterdim
Егор С.
1 Haziran 2025
Burada 5 yıldızın nereden geldiğini bilmiyorum. Açılış anından beri pratik olarak kaynadığımı biliyorum, Otradny'ye düzenli bir misafir oldum. Ama burada, yeni bir yerde garip. Pencerelerin yanında yer bir tür saunaya dönüşüyor, perde veya panjur yok. Sosisler lezzetlidir, en azından bu iyi olsa da, neredeyse boş bir odada 40 dakikanın altında onları beklediler. Mevsimlik menüden şnitzel, yumuşamış ekmekte haşlanmış tavuktur. Bir şeyi ortaya çıkarmak ve tartışmak için ne arzu ne de zaman vardı. İyi alkolsüz filtrelenmemiş, ancak şişelenmiş ve 590 ruble için. Toplamda 4 binden fazla ve sadece lezzetli sosisler var. Herhangi bir önlem alınmadan buranın burada uzun süre dayanması bir mucize olacak. Yakınlarda doğrudan rakip olmamasına rağmen premium tarzda bir bölge var.
Виктор Миронов
22 Mart 2025
Restoranı ziyaret etmekten zevk aldım, Rizhskaya'daydım, otradnaya'daydım ve burada denemeye karar verdim. Anında, eşsiz sığır eti straganov, zengin lezzetli çorba, salata, sosis, meyve suyu getirdiler... her şey olması gerektiği gibi. Çok ilginç bir iç mekan. metal, pas, deri, zincirler, beton, özgün ve rahat, gerçek bir adam kesinlikle kontrol edecek. Personel cana yakın, göze batmayan.
Димка В.
Özenli çalışanları olan harika bir kurum, örneklemek için birkaç farklı içecek çeşidi vermeden önce plastikte yanınızda satın alabilirsiniz ve verandada çok yer var ve büyük bir şirkete bile sığabilirsiniz, tavsiye ederim
Евгения Малкова
24 Temmuz 2025
Güzel rahat restoran. Büyük salon ve veranda. Personel kibar ve cana yakın. İlginç bir servise sahip çok lezzetli bir mutfak, büyük porsiyonlar. Yemekler hızlı servis edilir. Kalite ve fiyatın iyi bir kombinasyonu. Ziyarete tavsiye ederim!!!
Александра С.
Evin yakınında, aileniz ve arkadaşlarınızla öğle ve akşam yemeği yiyebileceğiniz hoş bir yer, iyi hizmet, mutfağı lezzetli, birası da var. Bizim için uygun konum ana koşuldur
Светлана Цветкова
1 Kasım 2025
Fiyatlar, yemek kalitesi ve servis hızı bir artıdır. Eksileri yoktu, ama daha ucuz olsaydı sevinirlerdi. Ve böylece her şeyi beğendim. Rahat, sessiz, göze batmayan müzik, maçı yayınlayan televizyonlar, kimin umurunda. Lezzetli biralar, atıştırmalıklar ve Moskova için yeterli fiyat etiketlerine sahip oldukça geniş bir tam teşekküllü yemek menüsü. Her gün yürümeyeceksin, ama bu şekilde her şey yolunda. Kesinlikle tavsiye ederim.
Никита К.
30 Temmuz 2025
Çok çeşitli yemekler, lezzetli biralar ve hızlı servis. Servis mükemmel, Dima garsonu tüm istekleri dikkate aldı. Yaz akşamı çeşmenin karşısındaki verandada oturup lezzetli atıştırmalıklarla serin bir bira içmek çok güzel.
Инкогнито 0587
17 Haziran 2025
Güzel bir yer.İç mekan şık ve modern, çok hoş bir ışık ve rahat oturma alanları. Menü çeşitlidir, yemekler lezzetli ve hızlı hazırlanır. Personel kibar ve özenli, konuklara özen gösteriliyor. Fiyatlar Moskova için yeterli, kalite ve maliyet oranı yüksek seviyede. Arkadaşlarla buluşmak veya romantik bir akşam için tavsiye ederim
Журавлева Галина
27 Haziran 2025
Bu yeri bir arkadaşımla ziyaret ettim, yeterli yer vardı. Tesis çok aydınlık, gölete bakan geniş panoramik pencereler. Yemek güzel. Bira için bir incik ve atıştırmalıklar sipariş ettiler. İnciğin hazırlanmasının çok uzun sürdüğü konusunda uyarıldık, ama buna değdi. Lezzetli, yumuşak, çok başarılı bir bal sosu tadı olduğu ortaya çıktı. Garson tercihlerimize göre bira tavsiye etti (genellikle karanlık içeriz). Çok beğendim. Tesis harika, kesinlikle buraya döneceğim.
Антон Иванов
17 Aralık 2025
Mevsimlik menüden pinky risotto ve dana bonfile denedim. Sığır eti için sosun ince ama aynı zamanda zengin tadından çok memnun kaldım, eti iyi tamamladım) teslimat siparişi vermesine rağmen risotto dokusunu korudu ve ağızda kalan tattan hoş bir şekilde memnun oldu!
Юлия Осипова
30 Temmuz 2025
Konumu iyi olan hoş bir kuruluş. Yaz verandası çeşmelerin karşısında yer almaktadır. Lezzetli çeşitli yemekler, iyi biralar, alkolsüz içecekler, özenli garsonlar. Bu kurumu ziyarete tavsiye ederim.
Маргарита Рощина
Çok çeşitli bir menü, salon temiz ve düzenli, tüm yemekler lezzetli, porsiyonlar mükemmel, bira seçimi mükemmel. Garsonlar olumludur: tavsiye edecekler ve söyleyecekler. Biz çok beğendik!
Marina Budanova
15 Nisan 2025
İlginç iç mekan, iyi hizmet, özenli personel, taze ve lezzetli yemekler. Uygulama üzerinden müzik bile sipariş edebilirsiniz. İlginç bir sunum. Kurum ilginç. Size gelişme diliyorum, yeri tavsiye ederim.
Александр Смирнов
23 Temmuz 2025
Harika bir yer. Yazlık verandalı. Lezzetli yemekler, harika ucuz biralar ve kokteyller. Çeşmeli göletin hemen yanında harika bir manzara var. Spor yayınları var. İç mekan rahat. Çabuk pişiriyorlar. Buradaki sosisleri çok severim. Garsonlar harika, çok cana yakın. Bu yaz sadece bu kuruma bağımlı oldum. Herkese tavsiye ederim.
Татьяна К.
21 Haziran 2025
Yanından geçiyorduk, bakmaya karar verdik. Hatırladığım kadarıyla kurum Mart-Nisan 2025'te açık, yani yakın zamanda çalışıyor. Salona neredeyse hiç iniş olmamasına rağmen bira lezzetliydi, uzun süre taşındılar. Ayrıca dövülmüş çeşitli sebze ve deniz ürünleri, Balık ve Cips sipariş ettiler. Her iki yemekteki hamur hiç tuzsuzdur ve aynı zamanda kırmızı değildir, ağırdır ve içindekiler ondan kolayca uçar, bu nedenle yemek yemek çok uygun değildir. Hamurdaki ahtapot kauçuktu ve kabak ve havuç oldukça yenilebilirdi. Meyilli morina lezzetli ve suluydu, patates kızartması lezzetliydi. Bu yemekler için servis edilen komple sos durumu biraz kurtardı. Onları da uzun süre hazırladılar. Timiryazevskaya'daki "Kaynaklı" yı nazikçe seviyoruz, bu yüzden Usievich'e bir şans daha vereceğiz)
Антон Висков
3 Aralık 2025
İlk başta alışveriş merkezindeki restorana şüpheyle baktım ama ne kadar yanıldığıma şaşırdım. Birincisi, restoranın alışveriş merkezinin ortak salonunda olmasına rağmen rahattı. Hızlı ve kaliteli hizmet de dikkat çekmeye değer. Yemekler lezzetli, çeşitlidir, porsiyonlar ortalamadan fazladır. Çocuk menüsü var. Şahsen ben çok beğendim, tavsiye ederim!
Елена Е.
8 Nisan 2025
3 yıldız sadece çok ortalama yemeklerden dolayı ( garsonlar yardımseverdir, hatta geri bildirim toplamaya çalışırlar, ama işte yiyecek..( doğrudan lezzetli yemek istiyorsanız, burada değilsiniz. Barbekü kanatları - kemiğin yanında, çayırlarla dolu et, ya buzdolabında uzun süre yatıyordu ya da bir kereden fazla dondurulmuştu, + Mavi sos Ev yapımı olarak ilan edilen peynir - kelimenin tam anlamıyla tatlıdır ve mavi küflü peynir hissetmez. Sığır Carpacho - çok az balzamik, kelimenin tam anlamıyla 10 damla, etin kendisi bundan daha taze olmadığını hissediyor Burada sosisleri alabilirsiniz - bozmak zordur ve normdurlar Kızarmış peynir - oldukça tatsız ( Genel olarak, yemek çok ortalamadır, ancak bira içmek için koşabilirsiniz
Виктория Самедова
12 Haziran 2025
Bölgemizde çok hoş bir yer! Restoranın rahat bir açık terası vardır - sıcak akşamlar için idealdir. Çeşmelerin yanında, güzel ve atmosferik. Yemekler gerçekten lezzetli, her şey taze ve iyi servis ediliyor. Bira da mükemmel — soğuk ve kaliteli, seçimden hoş bir şekilde şaşırdılar. Mahallemizde böyle harika bir kurumumuz olmasına sevindim. Kesinlikle tekrar döneceğim! 🍽🍺✨
Полина
29 Haziran 2025
Buraya sık sık akşam yemeğine gideriz, çünkü komşu bir evde yaşıyoruz, daha önce Timiryazevskaya'daki bu ızgaradan kuruma birkaç kez gittik. Çok lezzetli ve ucuz. Menüde çok sayıda et yemeği var. Harika bira)) Ziyaret etmenizi tavsiye ederim :) her zaman zırhsız oturuyoruz.
znxess
9 Temmuz 2025
Çok çeşitli biralara sahip harika bir restoran. Havalı, modern iç mekan, kibar garsonlar. Her zaman bir gülümsemeyle karşılanacaklar ve seçim konusunda yardımcı olacaklar. Ayrı ayrı garson Vlad'ı kutlamak istiyorum. İşini mükemmel yapıyor, yardımsever ve kibar! Yemeklerde mutlaka mevsimlik menüden ördek göğsü ve tavuk şnitzelini denemenizi tavsiye ederim. Bira güzel, hatta ithalat bile var. Yaz aylarında veranda açıldı, böylece alan büyüyor. Öneriyorum
Maria Bal
Restorana birçok kez gittik, normal servis, iyi bira. AMA yemek sadece bir dehşettir, fiyat \ u003d kaliteye karşılık gelmiyor, bu bir bira restoranı değil, sanki bodrumda sadece bir bira fabrikası varmış gibi, yemekler Moskova'nın merkezindeki iyi ve pahalı bir restoranda olduğu gibi duruyor Sipariş edebileceğiniz en kazan-kazan şey sosislerdir, onları mahvetmek zordur Ama geri kalan her şey sadece korkunç, bir burger aldılar, korkunç, ucuz, fast food'a gitmek, 800 rubleye mal olmasına rağmen, bundan daha iyidir Atıştırmalıklar: Tavuk kenarları tavuktan kuru saplar Soğan halkaları içi boş Görünüşe göre Quesadilla kepçeden geldi,bu pitaya sıkışmış Julienne Pişmiş domuz eti, lezzetli, ama fotoğraftaki yemeğe göre size 10 kat daha az yemek getiriyorlar. Ateş korkunç, yemek yemek istemedim YEMEK KONSEPTİNİ DEĞİŞTİRİN VEYA FİYATLARI DÜŞÜRÜN Genel olarak, kampanyanın amacı yemek yiyip bira içiyorsa daha iyi bir bira restoranı bulabilirsiniz
Ангелина Рудова
15 Aralık 2025
Çok hoş bir kuruluş, güler yüzlü personel, lezzetli yemekler, şefin mevsimlik menüsünden hashbrounalar, pestolu makarna, mantarlı risotto ve mantarlı ve peynirli burger özellikle beğenildi
Alex Petrov
27 Mayıs 2025
Tüm kurulum oturumu boyunca açılmayı bekliyordum! Sonunda sınav odasına bakabildiler.harika bir yer, martılar ve ördeklerle dolu gölete bakan düşebilirsiniz.markalı biralar eşit, taze ve uygun fiyata.mutfak da normdur. Peki, standart ağ çörekleri: uygulama, puanlar, indirimler - uygun ve karlı. konforlu bir yer, hoş çalışanlar- ziyaret etmek zorunludur.not: yalpalamadan bile olsa
Велимира
16 Eylül 2025
5 defadan fazla olmuştur. Garsonları her uzun süre beklediklerinde, burada halsizler, uzun süre ayrılıyorlar. İçeceklerin ne zaman servis edileceğini sormazlar (hemen veya sonra), sadece getirirler. Ayrıca endişelenmiyorlar, hemen çıkarıyorlar ... çorba ve makarnayı ... ve hepsi verandaya çıkarıyorlar. Pekala, soğuyacak. 3 kez tuz getirmeleri istendi. Yemekler lezzetli, garsonların işi kötü. Dün tekrar ziyaret ettik. Kocam birayı 30 dakika bekledi, ben de tavuklu Sezar'ı 50 dakika bekledim. Ve sonra bizden bahşiş istediler .... Böyle bir gecikmeyle yemeğin en azından kuruluş pahasına olması gerektiğine inanıyorum. Ya da en azından kurumdan bir iltifat. Ama burada tam tersi.
Вероника А.
Sonuç olarak yüksek reyting nedeniyle kuruma geldiler: yemek yemek imkansız, erişte aşırı pişmiş, seyreltilmiş çay, cheesecake (satın alındı), bayat! Korkunç bir tada sahip! Garson kadın, geri bildirimi duyduktan sonra sessiz kaldı ve «eğlenin» sözlerini attı. İlk defa böylesine korkunç bir hizmet ve kuruluşla karşılaşıyorum
Людмила Носова
5 Ekim 2025
Harika bir yer, çocuklarla rahat (mama sandalyeleri var ve en önemlisi temiz). Lezzetli yemekler, güzel yemekler ve ortalama fiyatlar. İyi atmosfer, hoş aydınlatma. Tavsiye ederim!