Sushi Gres

Menü

Alisanta
İlk kez sipariş vermiyoruz. Bugün doğrudan hayal kırıklığı: Set Miami'de menüde belirtildiği gibi somon ile İhale rulosu yerine 8 adet somon ile 4 adet, balık yerine üstüne yengeç çubuğu ve peynirle 4 adet eklediler. Haşhaşlar karides ve somonla, aslında yengeç çubuğuyla birlikte olmalıdır. Müşterilerin hemen kontrol etmeyecekleri, ancak aşçının dürüstlüğünü ve sitede belirtilen setin kompozisyonuna uygunluğunu umacakları hesaplaması mı? Tavsiye etmiyorum: neredeyse 2000 için yengeç çubuklarıyla pilav yemek çok fazla
Наталья Автономова
% 100 her zaman lezzetli olacak! Kızımla Cuma gecesi düzenledim, rulolar için bir çizgi film izledim. Rulolar çocuktan ayrılmadı, bu çok şey söylüyor) nazikçe hızlı ve verimli bir şekilde lezzetli.
Екатерина Коротцова
VK üzerinden uygun sipariş Operatörün hızlı yanıtı Her şey çok lezzetli ve taze Teşekkür ederim! Bütün aileyle tavsiye ediyoruz!
Aleksandr Vladimirovich
11 Ağustos 2025
Muhteşem!!!! Her şey çok lezzetli, hızlı pişiriliyor ve teslim ediliyor! Ürünlerin tazeliği özellikle sevindirici! Her zaman her şey sulu, taze, lezzetli, balık ve deniz ürünleri ateştir!!!! Hızlı teslimat, bu yüzden pizzalar her zaman sıcaktır, tempera ruloları gevrekleşir - sadece vızıltı! Beyler aferin, takım harika, geç taleplere ve eklemelere hızlı bir şekilde yanıt veriyorlar, reddetmiyorlar!!!!! Herkese tavsiye ederim, ama bundan böyle her zaman sadece sizden sipariş veriyorum❤️
Ашиме Сайдаметова
7 Temmuz 2025
Güzel teslimat.Her zaman taze ürünler.Pizzalar çok lezzetli, dolgular yeterli, mısır unu hamuru👍Suşi, rulolar büyük, lezzetli.Menü oldukça geniş, çeşitlidir.Her şey en üst seviyede, tavsiye ederimПерсонал️Personelin hepsi çok kibar, kültürlü, söylemeleri gereken her şeyi söyleyecekler.Çok sayıda siparişe rağmen teslimat her zaman zamanında yapılır!
Максим
12 Temmuz 2025
İyi ürün yelpazesi. Lezzetli pişmiş yemekler. Odanın temizliği. Siparişlerin hazırlanma hızı ve teslim edilme hızı. Güler yüzlü ve yardımsever personel. Çok sayıda hisse senedi. Sizi bu kurumun müşterisi olmaya ve uzun süre onlarla kalmaya zorlayacak olan budur.
lukashenko26122015
Hem hizmeti hem de yemeği tatmak için çok beğendim, sürekli sipariş veriyorum, her şey her zaman vicdanıma göre paketleniyor, teslimatı her zaman zamanında, önceden uyarıda bulunuyorum, tavsiye ederim)
Валентина Горишняк
Ruloları mükemmel pişiriyorlar. Pizza da ateş!!! Bir kereden fazla sipariş veriyoruz ve her zaman memnun kalıyoruz. Lezzetli ve ucuz . Kafe de rahat, hoş bir ortam 👍
Галина
12 Ekim 2025
Birincisi, ilahi olarak lezzetli, ikincisi mega hızlı (2 set rulo, ayrıca hediye olarak da pizza) 30 dakika sonra getirdiler. Üçüncüsü, hiçbir zaman vaat edilmemişti, sadece en taze her şey vardı. Çok teşekkür ederim, çok memnunuz. Peki, fiyat çok hoş💕
Annet
Her şey yolunda! Her şey her zaman tazedir. Çabuk geliyorlar. Uygulamayı ve siteyi yaptık. Promosyon kodlarının belirgin bir yerde olmasını isterim, çünkü vk grubunda tesadüfen kendime bir indirim buldum. Eğer gruba katılmasaydım, bir eylem olduğunu bilmezdim.
Софья Ибраимова
Beklenti ve gerçeklik . Suşi resimlerde hiç lezzetli değil, her şey çok güzel. Ama gerçekte korkunç . Julienne pizzası sadece mantar gibi kokan bir çeşit süzme peynirdir. Philadelphia'daki balıklar çürümüş kokuyor. Pişmiş ruloları zaten soğuk getirdiler. En normal şey baharatlı pizzaydı. Ayrıca ilk siparişte çalışanın bahsetmediği bir eylem vardı. Kendileri öğrendiklerinde sordular, dediler ki, zaten bir sipariş verdiniz. Vk incelemeyi yayınlamadı. Şimdi neden sadece iyi değerlendirmelerin olduğu açık. Umarım en azından burayı temizlemezler
Татьяна Зиновьева
27 Temmuz 2025
Siparişi ilk kez uygulama aracılığıyla yaptım.Çok uygun, hızlı bir şekilde, hızlı teslimattan memnun kaldık ve uzun süre boyunca farklı teslimatlardaki siparişler gerçekten lezzetli, taze suşi, her şey dengeli, özenle yapılmış.Eyvallah)
Юлия Бондаренко
Elektrik santraline taşındım ve şimdi sadece sizden sipariş veriyorum!) Yemekler çok taze ve lezzetli! Böylesine yüksek kalite için teşekkür ederim! Teslimat her zaman hızlıdır 🔥🔥
Юлия Б.
30 Ağustos 2025
Lezzetli suşi ve pizza istiyorsanız, buradasınız. Güler yüzlü personel, siparişler çok hızlı bir şekilde hazırlanır ve teslim edilir.Her şey her zaman lezzetli ve tazedir. Kesinlikle tavsiye ederim.
wyanife
18 Mayıs 2025
rahat bir atmosfer, hızlı ve lezzetli bir şekilde hazırlanıyorlar, çok çeşitli yiyecekler, nazik personel.çok lezzetli pizzalar, herkese oraya gitmelerini tavsiye ederim, orada sipariş verirseniz kesinlikle yanlış gidemezsiniz
Юля В.
3 Ekim 2025
Çok lezzetli! Her zaman orada toplarla çay / kahve /kokteyl aldım, aşkım!❤️ Şimdi pizzayı denemeye karar verdim ve + hediye olarak suşi, zamanında teslimat, sıcak, iştah açıcı - karnından yedik спасибо teşekkür ederim 🌸
Елена
17 Mart 2025
Lezzetli menü. Şişirilmemiş. Salonda oturabilir, masalar, rahat bir atmosfer var, paket servis yapabilirsiniz ve teslimatları var. Güler yüzlü personel. Ürünler taze. Öneriyorum.
Елена С.
Güzel personel. Her şey her zaman taze ve lezzetlidir. Bunun için ayrı bir minnettarlığım var. Size refah!
Полина Лобанова
18 Temmuz 2025
Çok sık burada rulolar alıyoruz, her zaman lezzetli ve çok hızlı teslimat, en azından GRESa bölgesinde) bir uygulama daha ortaya çıktı, çok uygun 🫶🏻
Елена Михайлова
11 Ekim 2025
İlk kez sipariş verdiler. Çok lezzetli rulolar ve pizzalar . Çabuk herkes . Sıcak getirdiler. Şikayet yok . Herkes her şeyi sevdi
767037 Кононюк
20 Ağustos 2025
Çok teşekkür ederim!!! Kaç yıldır sipariş veriyorum, her şey her zaman zirvede... Teslimat hızlıdır.. Ürünler her zaman tazedir... Ücretsiz pizza, rulolar en taze.. Fiyat yeterli))) bir kez daha çok teşekkür ederim
М
Марина Довгань
Her şey çok lezzetli!Sipariş derhal kabul edildi ve zamanında teslim edildi!O kadar lezzetli ki fotoğraf çekmek için zamanımız olmadı)
Сергей Григораш
6 Haziran
Keyifli servis ve iyi mutfak
Ольга Яременко
İlk defa sipariş vermiyoruz, bugün her zaman olduğu gibi her şey çok lezzetliydi, aferin çocuklar, refah ve çok sayıda minnettar müşteri
olg4mironova74
5 Eylül 2025
Bugün rulo ve pizza sipariş ettiler. Her şeyi zamanında, sıcak bir şekilde getirdik. Tatmak için her şey övgülerin ötesinde!
Мария Крюковская
İlk kez sipariş verdim. Ben ve çocuklar çok mutluyuz. Her şey çok lezzetli. Hastayken kendimiz için piknik yaptık. Çok teşekkür ederim
Светлана Коваленко
22 Ağustos 2024
Отличные суши. Часто бывают акции, розыгрыши и конкурсы. Радует, что часто добавляются новинки.Следует также отметить, доступные цены и замечательный персонал.
Виктория К.
9 Temmuz 2025
Simferopol'deki en iyi suşi! Servis zirvede! Lezzetli yemekler için çok teşekkür ederim!
Елена Мажара
20 Eylül 2024
Отличное место , всегда вкусно и быстро, вежливый персонал .Есть доставка на дом . Пробовали практически все из представленного в меню , остались довольны
Александр Текутьев
1 Aralık 2023
Самое достойное заведение в округе, вкусно все, отдача и доставка мегабыстро, можно как там посидеть так и доставку заказать. Всё основные блюда в меню есть, в обиде не оставят ни любителей пицы ни японской кухни. Вобщем твёрдая 5 с +, рекомендую всем!
Владислав Лотос
5 Eylül 2021
Сначала заказывали суши с опаской, мало ли не так будет вкусно, как хотелось бы. Но! То что мы попробовали, было очень даже вкусно! В самом заведении не сказать что прям как везде в заведениях с суши, но вполне уютно. Персонал приятный и доброжелательный. Разнообразие блюд тоже есть. Есть роллы, есть пицца. Роллов стандартный набор, как и во всех заведениях. Ничего лишнего нет и это даже хорошо. Ценовая политика где-то на уровне Mr.Cook. Возможно даже дешевле. По вкусу всё что брали, было очень вкусное, остались довольны. Набор к роллам (васаби, имбирь, соевый) входит в цену. На фоне некоторых рекламируемых на остановках организаций (не будем называть) это весомый плюс. Узнали, потому что живём рядом с этим местом и хотели суши, но не хотели долго ждать, а ждать пришлось всего 25 минут! Теперь будем ходить и заказывать именно в это место. Всё супер. Спасибо за вечер!
Алла Авдеева
Lezzetli suşi ve rulolar için çok teşekkür ederim! İnanılmaz lezzetliydi!
Сазонова Ангелина
25 Temmuz 2024
Очень быстрая доставка. Роллы свежайшие, очень вкусные.Спасибо.
Юлия Ко
6 Haziran 2024
Часто берём роллы на вынос (всегда положительные впечатления), но, большой плюс, можно на месте в заведении покушать. Очень вкусный облепиховый чай, приемлемая цена на кофе 👌 Пицца тоже заходит)
Дима Захаров
9 Mayıs 2024
Отличное заведение.Еда очень вкусная.Хороший персонал и есть места где можно поесть.Можно заказать доставку.Довольно дешевле сэты очень нравиться окинаво.Берëм у них как только они открылись.Всем советую😁
Татьяна К.
Harika bir yer, bir keresinde bize sushi'de elektrik santrallerinin lezzetli bir şekilde pişirildiği söylendi, o zamandan beri sadece orada sipariş veriyoruz)
М
Малышева Надежда
6 Mayıs 2023
Как то пришли с подругой поздно вечером когда уже никого не было. Обслуживание просто отпад, естественно уставшие работники повставали для нас двоих и приготовили роллы довольно сложного приготовления тоже только для нас...было очень приятно. Для нас включили музычку,да и сами сотрудники очень мило подпевали) Атмосфера тоже шикарная,вечером особенно. Я в восторге! Ждали заказ недолго т.к. заказали мы всего 8 штучек роллов. В ожидании мы провели примерно 5-7 минут. Благодарна за такую атмосферу и сервис! Спасибо что так поздно вечером поработали для нас!
Татьяна Шевчук
Her şey çok lezzetli. Sipariş tam zamanında teslim edildi. Teşekkür ederiz!
Светлана
22 Aralık 2023
Вкусные суши, готовят быстро. Были как в кафе у них, так и заказывали на самовывоз. Все свежее. Цены средние, но качество отличное
Анна Ткаченко
9 Ağustos 2025
Sadece kafenize bayılıyoruz ♥️ Teslimat her zaman zamanında yapılır. Ürünler taze, lezzetli, yemekler harika. Yönetime ve personele saygım her zaman en üst düzeydedir.
К
Ксения Горских
9 Ocak 2024
Вкусно, доступно, рядом с домом. Рыбы кладут щедро, да и очень свежие, почти как домашние. Заказывали на всю семью, все были довольны.
Эльмаз Арифова
14 Kasım 2025
çok lezzetli, teşekkürler, uzun zamandır iyi bir teslimat arıyoruz, şimdi sizden sipariş vereceğiz
Александр Степанов
31 Ağustos 2024
Самые вкусные из всех что пробовал, доставка всегда вовремя, нареканий за год их употребления не было
Дарина Шевченко
29 Temmuz 2025
Her zaman olduğu gibi, her şey çok lezzetli ve hızlıdır. Hizmetiniz için teşekkür ederiz!
Дарья
18 Kasım 2025
Lezzetli ve en önemlisi taze rulolar Çok hızlı teslim edildi
София Захарченко
7 Aralık 2024
Suşi sooooo lezzetli, balıklar her zaman tazedir Pizza mükemmel 👍 Teslimat her zaman hızlıdır Bu kalite için teşekkür ederim!)
Ольга
5 Şubat 2025
Teslimat siparişi verdik, genel olarak hızlı ve lezzetli) Ürünlerin taze olduğu açıktır. Oldukça hızlı bir şekilde teslim edildi. Pozisyonların geri kalanını deneyeceğiz. Çok teşekkür ederim
Сергей
6 Nisan 2024
Вкусно, но есть один минус- как то был у них и повар отказался готовить суши мол времени у него нет, занят сильно, вы в сфере обслуживания ребят- надо как то более услужливее быть
Игорь Зах
20 Ocak 2023
Ролы и суши на высоте. Пицца с нежным тестом. Внимательный персонал. Отличная атмосфера. Минимальное время ожидания.
Юлия Моисеева
29 Nisan 2023
Очень любим всей семьёй ваши суши! Всегда вкусно и доброжелательно, есть доставка или самовывоз, можно покушать в кафе. Рекомендую, очень нравится 👍