Sufra

Menü
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

Анжелика Глушко
Meraklılar Caddesi'ndeki Sufra fırını, taze hamur işleri ve geleneksel Dağıstan yemekleri sevenler için gerçek bir keşif. Fırının ilk adımından itibaren sıcaklığı ve rahatlığı hissedilir. Personel kibar ve seçime yardımcı olmaya hazır. Ürün yelpazesi etkileyici: Burada sadece kokulu kekler değil, aynı zamanda çeşitli turtalar ve tatlılar da bulabilirsiniz. Özellikle ticari marka khinkalilerinden bahsetmeye değer - sadece ağızlarında eriyorlar! Kaliteye gelince, tüm ürünler ziyaretçilerin önünde hazırlanır, bu da tazeliği ve yüksek standartları garanti eder. Ürünlerin kalitesi göz önüne alındığında fiyatlar oldukça makul. Rahat bir ortamda gerçek Dağıstan mutfağının tadını çıkarmak isteyen herkese Sufra'yı tavsiye ederim!
лазарь эмануилов
7 Haziran
Дизайна нет вообще, кухня посредственная, короче просто забегаловка !
Гулнора Танжихолова
İç mekan geleneksel, güzel ve estetik açıdan hoş, aynen güzel fotoğraflar çekmeyi sevenler için Personel inanılmaz derecede kibar ve özenli. Her zaman başka bir şeye ihtiyaç duyulup duyulmadığını merak ediyor ve masanın üzerinde birikmemesi için boş plakaları derhal kaldırıyorlar. Genel olarak, dünyanın tüm sözlerinin tadı hakkında tarif etmek için yeterli olmayacaktır. İnanılmaz lezzetli ve nazik😭 İnanılmaz derecede sulu ve lezzetli bir dolguya sahip ince pizza hamuru, ağzınızda eriyen yumuşak etli, çok yumuşak, lapa lapa bir kinkal olan patatesli en lezzetli ve en lezzetli hamurdur. Kız arkadaşlarının arkadaşını kutlamaya geldiler, hizmet ve zevkten mutlu ve memnun kaldılar
Имя Фамилия
✨ Dağıstan kafesinde harika bir akşam! Garsonumuz Amina'ya özel teşekkürlerimi sunmak istiyorum! Amina, içten gülümsemen, dikkatin ve tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. Bizim için gerçekten özel bir akşam yarattın, yemek seçimine yardım ettin ve kendimizi olabildiğince rahat hissetmemiz için her şeyi yaptın. yardımseverliğiniz ve profesyonelliğiniz nadirdir! Yemek ayrı bir şarkıdır! 🎶 Denediğimiz her şey ruhumuzla hazırlandı: - Khinkal - sadece ağzımda eridi, zengin et suyu, hamur mükemmel. Afar- sulu ve kokulu çeşitli dolgular. Pilav, yumuşak etli ve aromatik baharatlarla ufalanır. Her yemek gerçek bir gastronomik zevktir! Fiyatlar da çok memnun oldu - para için mükemmel bir değer. Kesinlikle size tekrar döneceğiz ve tüm arkadaşlarınıza tavsiye edeceğiz! Güzel akşamınız ve muhteşem mutfağınız için teşekkür ederiz!
Низомиддинов Низомидин
7 Haziran
Очень колоритное заведение. Приятный персонал и вкусные блюда. Советую!
Кристина Николаева
Çok rahat bir restoran. Evde lezzetli. Khinkal 5 puan. İçecekler, özellikle çaylar lezzetli, sıcaktır ve hoş bir aromaya sahiptir. Diğer birçok lezzetli ev yapımı içecek de yetişkinlere ve çocuklara hitap edecek. Personel kibar, güler yüzlü, yemekleri zamanında ve en önemlisi sıcaktır.
Анна Беседина
St. Petersburg'da ulaşamadığı güzel bir yer! İftar için bir masa ayırtın ve buluşmak için tarihler ve su sizi bekliyor 💔 lezzetli milli yemekler ve hoş bir atmosfer. Ayrıca helal ürünleri olan şık bir dükkan da var - et, yarı mamul ürünler, içecekler ve çok lezzetli her şey. Müzik eksikliği ve dua odasının varlığı için ayrı bir yıldız!
Гуля Магомедова
"Sufra" adlı bu güzel kafeye teşekkür sözleri yazmak istiyorum, arkadaşlarımla yemek yemeye gittik ve lezzetli yemek ve hizmetten çok memnun kaldık, her şey hızlı ve vekaleten, eve sipariş verip Dağıstan'dan birçok ürün satın alabilmekten de memnun oldum ❤️ refah ve başarılar diliyorum ve diğer bölgelerde daha fazla nokta açabiliyorum ❤️
Виктория Савельева
Bugün bu kurumu ilk kez ziyaret ettim ve memnun kaldım. Küçük kızımla birlikteydim. Garson (ne yazık ki rozetteki ismi okumadı) mama sandalyesine ihtiyaç duyulup duyulmadığını hemen netleştirdi. Her konuğu önemsemek güzel. En küçükler hakkında bile. Bebek eti takdir etti. Lezzetli yemekler, temiz salon ve misafirperver personel. Tekrar geleceğiz.
gulchachak v.
5 Haziran
Harika tatil yemeği için çok teşekkür ederim! Meslektaşlarıma ikram ettim, bugün doğum günüm için teslimat siparişi verdim ve yanılmadım. Meslektaşlarım da ben çok mutluyum. Uzun zamandır Dağıstan mutfağından bir şeyler denemek istedim ve beklentileri aştınız. Yemekler ruhla hazırlanır - ürünlerin kalitesi yüksek hissedilir. Her şey çok lezzetliydi. Pilav, dushbara, en taze turtalar: tskhen, özellikle Bohlit pastasını beğendim, Kızlar nezaketiniz ve müşterilere yaklaşımınız için çok teşekkür ederim! Dakikliğiniz için özel teşekkürler: kurye tam zamanında geldi. Her şey mükemmeldi, sipariş özenle verildi. Arkadaşlarıma ve tanıdıklarıma kesinlikle tavsiye edeceğim.
Алина Губкина
Sufra'daki mutfaktan çok memnunum! Ben buraya arkadaşımla birlikte Ramazan Bayramı'nı kutlamak için geldim! Çok lezzetli ve tatmin edici bir şekilde yedik ve yanımıza aldık, fiyatlar hoş🫂❣️ Şimdi burada mağazada eve bir şeyler seçeceğiz ve burada hastalık için en iyi içtiğimiz Fas baharatlı çayı için baklava seçeceğiz (özellikle ahududu reçeli ile!) Garsonumuz Amina işinde çok misafirperver ve harika!
Алия Загидуллина
10 Aralık 2025
Sonunda St. Petersburg'da Dağıstan mutfağına da sahip helal bir kurum buldular, çok memnun kaldık Porsiyonlar çok büyük, her şey çok lezzetli, ürün yelpazesi çok geniş ve fiyatlar hoş Lezzetli bıldırcın için kesinlikle tekrar buraya döneceğiz
Ольга Тихомирова
Dün Ladozhskaya metro istasyonuna yakın Dağıstan mutfağının bulunduğu ilginç bir yeri ziyaret ettik. Çok otantik bir yer, yemeklerin güzel sunumu, özellikle shurpa ve pilavı, çok lezzetli tatlıları beğendim. Uygun fiyatlar ve özenli garsonlar. Çok çeşitli yerel kaynaklı ürünlere sahip bir gastronomi dükkanı var. Kesinlikle tekrar döneceğim.
Александр
31 Aralık 2025
Mucizeler çok lezzetli ve tatlı turtalar. Çocukluktan beri olduğu gibi güzel doğal meyve suları. Her şeyi denemeden çok şey satılıyor. Et uzmanları ve sevenler burada aralarından seçim yapabilecekleri çok şey olacak. Bölgemizde böyle bir yerin olması harika, insanlar büyük ülkemizin mutfağının zenginliğini öğreniyorlar!
Диана Кафарова
Dağıstan yemeklerini denemek için harika bir yer. Gerçek Avar khinkal, lezzetli salatalar, Hamza'ya içecek tavsiyesi için özel teşekkürler, ev yapımı mojito limonatasını çok sevdik. Bir kereden fazla geleceğiz☺️ Size refah!
Abduragimova Va.
21 Mart 2025
İnanılmaz derecede cana yakın, özenli, empatik ve özenli personel; Büyük porsiyonlarla lezzetli, taze hazırlanmış yemekler; Ulusal Dağıstan yemeklerinin geniş menü yelpazesi; Dağıstan ürünlerinin çiftçi dükkanı (sosis, peynir, et, yağ, meyve suları, çaylar, urbech); Çok çeşitli ev yapımı yarı mamul ürünler. Temiz ve hoş bir iç mekan. Lezzetli çay ve ev yapımı baklava. Kahvaltılar, öğle yemekleri ve akşam yemekleri için, yalnız, aileniz veya arkadaşlarınızla favori bir yer.
Павел
Dağıstan mutfağından harika bir restoran! Khinkal, afarlar, baklava ve çayın hepsi çok lezzetli, evde pişiriliyor. Garsonlar Amina ve Meryem özenli ve cana yakın, gerçek misafirperverlik hemen hissediliyor. Kesinlikle tavsiye ederim ve kesinlikle geri döneceğim!
Gunay
Bu harika kuruma içten teşekkürlerimi sunmak istiyorum! Burası inanılmaz bir misafirperverlik atmosferinin olduğu bir yer. Buradaki yemekler çok lezzetli: her şey taze, ruhla hazırlanmış, porsiyonlar büyük. Ayrıca personeli belirtmek isterim - hizmet en üst düzeydedir. Tüm çalışanlar çok cana yakın, cana yakın, her zaman size bir seçim söyleyecekler ve ailenizi ziyarete geldiğiniz hissini yaratacaklar. Yarı mamul ürünler satın alabileceğiniz için özel teşekkürler. Ramazan'ın kutsal ayında, iş gününden sonra iftarın önünde ocakta duracak gücün olmadığı bu yarı mamul ürünler kurtarılır. Ve en önemlisi, onlar da inanılmaz derecede lezzetliler, sanki evde yeni yapılmışlar gibi. Çok teşekkür ederim!
Оля Г.
Her zevke uygun geniş bir ürün yelpazesi. Çok aydınlık, hoş iç mekan ve süslemeler. Temiz, rahat, lezzetli. Burası geniştir, yan masalarda konuşma duyulmaz. Güler yüzlü personel, iyi hizmet. Öneriyorum 🙏
Мария Денисова
İnanılmaz derecede iç açıcı bir yer! Büyük porsiyonlar, her şey çok lezzetli, uygun fiyatlar, cana yakın ve sevecen çalışanlar, misafirperverlik gibi atmosfer) kesinlikle size geri döneceğiz ❤️
Валентин Ковальчук
Sanki Derbent'te öğle yemeğine gitmişim gibi her şey çok lezzetli! Harika menü, güler yüzlü personel, buraya birçok kez gidiyorum ve kesinlikle tekrar döneceğim
Эльвира 8.
Burası şehirdeki en sevdiğimiz kafelerden biri, lezzetli, yürekli yemek pişiriyorlar! Buraya her zaman memleketimizin atmosferini hissetmek istediğimizde geliyoruz! Güler yüzlü personel ve Dağıstan yemeklerinin çeşitliliği kimseyi kayıtsız bırakmayacak! Size refah ve tüm iyilikler diliyorum!
Мурад Байрамалиев
9 Mart 2025
İyi günler! Hoş ve çok atmosferik bir yer, gülümsemeyle karşılandılar, evde olduğu gibi en üst düzeyde, tüm servis soslarıyla pişirdiler. Kuruluşunuzu ilk ziyaret ettiğinizde çok iyi bir izlenim bıraktım. Kurumun içi hemen kendi ülkesine dalıyor ve Dağıstan'a gitmemiş olanlar, küçük bir an için de olsa kendilerini orada hissetmelerini sağlayacak. Ürün yelpazesi çok büyük ve her şey ev yapımı, sanki büyükannem yeni pişirmiş gibi. Herkesin bu kurumu ziyaret etmesini diliyorum!
Фарида А.
Harika bir yer! Dağıstan'ın gerçek misafirperverliğini hissetmek istiyorsanız, buradasınız. Mucizevi bir şekilde - sadece lezzet, en iyi hamur, çok fazla dolgu var. Her şey çok lezzetli, porsiyonlara layık ve atmosfer olabildiğince rahat. Ruhla ve taze ürünlerden hazırlandıkları açıktır. Kesinlikle tekrar döneceğim!
Елизавета
Muhteşem kafe! Bir yıldan fazla bir süredir buraya aile olarak geliyoruz. Çok lezzetli ev yemekleri, otantik yemekler, iyi bir atmosfer. Yarı mamul ürünler içeren bir bölüm var: köfte, donmuş lahana ruloları, her şey çok lezzetli!
Nadezhda Pinchuk
Güzel bir yer. Dağıstan'da dinlendikten sonra oraya gittik, döndükten uzun süre sonra insanlara, kültüre ve tabii ki yiyeceğe olan güzelliklerden ve hayranlıklardan geri dönemediklerinde)) Bu yüzden "Sufra" Dağıstan'ın insanların kalplerinde kalan bir parçasını veriyor. Mükemmel hizmet, çok cana yakın ve arkadaş canlısı garsonlar, yemekler en lezzetli, fiyatlar çok hoş. Burayı o kadar çok sevdik ki, oraya bir kereden fazla gittik ve çok, çok daha fazla olacağız. St. Petersburg'da bu misafirperverliği tekrar hissedebileceğiniz yerler olması çok sevindirici. Size büyük bir sevgiyle♥
Раиса Хангереева
Bugün Sufra iftarına gittiler lezzetliydi, garsona çok teşekkür ederim, çok nazik ve cana yakın. Bu garsonlardan daha fazlasında adının ne olduğunu bilmiyorum ama onu basit kelimelerle bu şekilde tarif edeceğim, her şey için ona teşekkür ederim. Bizim için en keyifli ve en önemlisi dua odası rahat bir tatil için çok hoş bir yer var yan yana yaşamamız iyi. Bir kez daha, iyi niyetiniz için garsona çok teşekkür ederim.
Артур Кеер
27 Temmuz 2025
Kıza Dağıstan mutfağının harikalarından ve bazen büyük şehirlerde "standart dışı" (suşi, pizza, burger değil) ve gerçek yiyeceklerin ne kadar eksik olduğunu anlattım. Ben kendim ulusal bir tada sahip bu tür kurumları aramayı seviyorum ve bana her zaman pazarlarda, bodrumlarda ve genel olarak çoğu zaman çirkin lokantalarda bir yerde saklandıklarını düşünmüştüm. Bu kadar sıradışı ve çok lezzetli bir yer aniden evden o kadar uzakta bulunmadığında benim sürprizim ne oldu. Rahat iç mekan, samimi personel ve tekrar ediyorum, akıllara durgunluk veren yemekler! Kızım ve ben çok mutluyuz! Öneriyoruz ;)
Валерия Лазаренко
5 Eylül 2025
Tavsiye üzerine bir arkadaşımızla gittik, bu kurumun St. Petersburg'daki en iyi Dağıstan mutfağı olduğuna söz verdik. Sonuç olarak, aldatmadılar! Her şey çok lezzetliydi, porsiyonlar büyük, et yumuşaktı, muhteşem sarımsak suyu. Her biri iki ana yemek, tatlı, içecek ve biraz yanımızda götürdük, sonunda yemeğin miktarı ve kalitesi göz önüne alındığında çok uygun bir fiyat etiketi olan sadece 2400 ~ yedik. Restoranın küçük boyutuna rağmen, çok sayıda misafirin ve akşam boyunca çiseleyen yağmurun, hem ana salonun hem de tuvaletin çok temiz olduğunu - bakılan bir yerde hoş bir şekilde bulunduğunu belirtmek isterim. Her şeyi çok beğendim, harika ve lezzetli bir akşam için teşekkürler!
Василий Е.
İlk kez St. Petersburg'daki Dağıstan mutfağının kuruluşunu ziyaret ettik. Yemekler güzel ve lezzetli, fiyatlar hoş. Çay için tatlılar yağ pazarı değildir. Bu yeri ziyaret etmek Dağıstan'a yapılan küçük bir gastronomik geziye eşitlenebilir.
Дара Кристинова
25 Haziran 2025
Hoş bir atmosfere, sıradışı bir ulusal iç mekana sahip bir yer. Her köşe zevkle düşünülmüş - oturup bakıyorsunuz ve etrafınızda kuşlar şarkı söylüyor! ( müzik yerine)). Lezzetli çay, ulusal hamur işleri, Pahvala bir rüya!!! Fındıklarla iğrenç değil - GERÇEK!!! Fiyatlar uygun (190 ruble çay ve bir parça kek için). Personel kibar, yardımsever, temiz !
Ирина К.
Çok otantik bir kurum. Atmosfer evseldir, sadece burayı bilen insanlar gelir. Burada tesadüfi olanlar yok. Gerçek Dağıstan yemeği. Buraya sosisli khinkal için geliyoruz))) Yarı mamul ürünler, peynirler ve dondurmalar içeren bir dükkan var.
Рамин М
Her şey süper, bu kurumu ilk kez ziyaret ettim, her şey harika, genel olarak çay süper ve sütten gelen şeker bana annemin çocukken bize nasıl yemek yaptığını hatırlattı! Herkese bir kez gitmenizi tavsiye ederim, ama orada karar vereceksiniz, fiyatlar da yeterli!!!☝️☝️☝️
Ольга Василькова
19 Temmuz 2025
Bu kafede ilk defa oldu. Çok hoş bir garson, Dağıstan mutfağını ilk kez deneyen biri olarak bana ne sipariş etmemi tavsiye etti. Seçim etli afar'a ve ünlü sütlü kek + çaya düştü. Her şey çok lezzetli ve tatlı sadece mükemmel, hiçbir şeyle karşılaştırılamaz, hiçbir şeye benzemez. Hassas hamur ve sıradışı krema. Kesinlikle size tekrar geleceğim.
Джанет Мамедова
En güzel yer . Bu bölgede daha önce görmediğim ve bilmediğim için üzgünüm tanıdıklarım lezzetli turtaların nerede pişirildiğini söylediler ve şimdi her şeyi düzenli bir müşteriyim. Tamamen rahat, lezzetli yemekler için çok teşekkür ederim
Алина Сундетбаева
St. Petersburg'da harika bir yer, lezzetli yemekler sunan samimi, misafirperver Sufra cafe, mükemmel hizmet ve hizmet için garson Amina'ya teşekkür ederim ❤️
Аксана Магомедова
19 Şubat 2025
SUFRA Cafe, St. Petersburg'daki en iyi kafedir; burada bir kişi, St. Petersburg'daki birçok kafede olduğu gibi sadece bir şeyler atıştırmakla kalmaz, aynı zamanda tam bir yemek yiyebilir. 😋 Atmosfer hoş ve sakin. Yemek ve gerçek çok lezzetli - et, süzme peynir, otlar, balkabağı - her şeyi vicdanlarına koyuyorlar, mucizeleri, kurzeshkileri vb. Doldurmak için fazladan dolgu maddesi yok. Ve hamur işleri: helva, kuru erikli ve kuru kayısılı turta, içerideki her şey ölçülü ve Botlich pastasından sonra botlich'e gitme arzusu bile ortadan kalktı. Deneyin, çok lezzetli . Ayrıca burada en sevdiğimiz içecekleri bulabilirsiniz️️ (mehndi, kayısı suyu, Kalmık çayı ve çok ilginç şeyler. Her şey çok lezzetli, güzel, temiz ve sevgiyle!!!😍 Ailenle gitmek için harika bir yer!
Наталья Н.
Teslimat sipariş ettiler, yöneticiyle iletişimi hemen beğendiler, her şey hızlı, net, kibarca заказ siparişi çabucak hazırladılar, hala sıcak getirdiler) yemekleri de beğendiler - Dağıstan'dan bir iş gezisine gelen meslektaşlarına sipariş verdiler, tüm ofisin yanı sıra takdir etti) teşekkür ederim
Destroy lonely
her şey çok lezzetli, selamlevy personeli her şeyi sevdi Eğer bir şeye hizmet etmek zorunda kalırsak, geldiğimize tarihler, su yattığını bildirdiler, orucumuzu çok beğendik, her şeyi çok beğendik böyle bir karşılama için teşekkür ederim Barakallah fi1kum
Анюта Ч.
3 Haziran 2025
Lezzetli! Gerçek Dağıstan mutfağı! İyi porsiyonlar ve uygun fiyatlar. Kafeden bölgeden getirilen ürünleri, taze geleneksel hamur işlerini ve dondurulmuş hazır yiyecekleri satın alabilirsiniz. Dünyanın farklı halklarının mutfaklarıyla ilgilenen herkese kesinlikle burayı ziyaret etmenizi tavsiye ederim)
Вагиф Мамедов
11 Şubat 2025
Bu rahat kafede çok sıcak ve içten bir akşam geçirdik! Her şey mükemmeldi: atmosfer, servis ve tabii ki yemek! Arkadaşlarla geldiler ve herkes zevkine göre bir şeyler buldu. Dağıstan mutfağının yemekleri özellikle etkilendi — khinkal, mucize, kurs - her şey sevgiyle ve geleneksel tariflere göre hazırlandı. Porsiyonlar cömert, tadı tarif edilemez derecede zengin! Personel çok özenli ve yardımseverdir, yemek seçiminde her zaman yardımcı olmaya hazırdır. Kesinlikle tekrar döneceğiz ve burayı arkadaşlarımıza tavsiye edeceğiz. Güzel akşamınız ve gerçek Dağıstan misafirperverliğiniz için teşekkür ederiz!
Игорь М.
Mükemmel lapa lapa khinkal ve galushki. Aftar da harika. İlk defa öyleydik - kesinlikle tekrar geleceğiz. Dondurulmuş yiyecek ve içecekler için uğrayacağız.
Марьям Магомедова
23 Ekim 2025
Dün Sufra'yı ziyaret ettim, doğum gününü kutladım. ve bir inceleme bırakmak istiyorum. O zamana kadar sadece teslimat siparişi veriyordum, ilk defa kurumun kendisine geldim. «Sufra». Burası sadece bir kafeden daha fazlası İçeri giriyorsun ve zaman yavaşlıyor. Loş ışıklar, rahat kanepeler ve gürültülü olmayan ama ruh halini belirleyen aynı, mükemmel seçilmiş film müziği. Kendinizi sadece bir müşteri değil, hoş karşılanan bir misafir gibi hissediyorsunuz. Mutfak farklı bir hikaye! Her yemeğin ruhla hazırlandığı hissediliyor.Her şey delicesine lezzetli . «Sufra" daki personel - Gergin bir gülümseme veya ezberlenmiş ifadeler yok. İçtenlikle karşılandılar, ilgiyle tavsiye ediliyorlar ve garsonlar ne zaman yaklaşmanız gerektiği ve ne zaman müdahale etmediğiniz konusunda her zaman bir çizgi hissediyorlar. Sanki iyi arkadaşları ziyaret ediyormuş gibi hissediyorum. "Sufra" kalitenin, rahatlığın ve harika bir akşamın garantisidir. Bu sihir için teşekkür ederim!✨ Size Refah ve uzun yıllar diliyorum! İşiniz mümkün olduğunca uzun süre yaşaysın ve bizi, misafirleri memnun etsin. Gerçekten bu şekilde kalmanızı istiyorum. Büyülü atmosferi değiştirmeyin! İç mekanda genişlettiğinizde veya bir şeyi değiştirdiğinizde bile, aynı eşsiz «Sufra» havasını koruyun. İçtenlikle teşekkür ederim ve sadece refah diliyorum! Kesinlikle size döneceğiz ve bir kereden fazla! ✨🏔️🔝🔥
Ксюша
Sizi bulduğuma sevindim! Şimdi oturup afarar ve kurze'yi yeşilliklerle yiyorum, evde çok lezzetli, şimdiden gözyaşlarına boğuldum, merhum büyükannemi bu afararları yeşilliklerden nasıl birlikte hazırladığımızı hatırladım! Olduğun için çok teşekkür ederim! Tüm beklentilerimi aştık! Boşver sikeyim! 🙏
Иван И.
Lezzetli yemek için en iyi yer. Hazırlandığı ürünleri doğal olan yiyecek ve içecekler zirvededir. İçi çok temiz, çalışanlar cana yakın ve kibar. Size refah diliyorum!
Аманет Брциева
Lezzetli yemekler ve tatlılar sunan çok rahat bir kafe, çalışan personel güler yüzlü ve müşteri odaklıdır. Onlara bir kez geldiğimizde, diğer kafeleri artık düşünmüyoruz, her şeyi gerçekten beğendim! Onlara refah diliyorum!❤️
Марина М.
13 Mayıs 2025
Çok lezzetli Khinkal, Dağıstanlılar da tanıdıklarını çok övdü - aldatmadılar. Temiz, temiz, güzel. Teşekkür ederiz!!! Kibar personel ve şanslıydım - işimin yanında ♥️😍
Сусана
1 Eylül 2025
Mükemmel servis, en yumuşak et ve hamur! Bu kurumu kesinlikle tavsiye ediyorum. İç mekan kalbimde ayrı bir yer kaplıyor
Эля Ахмедова
Harika bir kurum, lezzetli yemekler, kibar personel 🤍 kesinlikle tavsiye ederim, Dağıstan mutfağı en iyi mutfaktır!
Ася
6 Mart 2025
Dağıstan mutfağının harika bir yeri, çok lezzetli yemekleri, birden fazla ziyaret ettik, farklı pozisyonlar aldık - her şey harikaydı ve tabii ki hızlı teslimat, her zaman sıcak yemekler. Siparişi defalarca teslim ettiler ve kısa sürede teslim ettiler. Konforlu, hoş bir atmosfer, güler yüzlü, sosyal personel, herkese tavsiye ederim