Stroinoff

Ürün ve servisler
Haberler

Kiraaaaaa39
12 Mayıs 2025
Svernoff'ta eğitime gitmeyi çok seviyoruz. "Acı çekecek kadar" çatlak yok» tüm antrenörler her jimnastikçiye zaman ayırıyor, jimnastikçim sadece bu şartlarda sevdiği şeyi yapmaktan rahat. Yılda 2 kez çok havalı meropritiler parlak turnuvalardır! Ayrıca sürekli antrenman videolarını izliyoruz, bu da göze hoş geliyor)
𝓐𝓵𝓮𝓷𝓪 𝓥𝓸𝓮𝓿𝓸𝓭𝓲𝓷𝓪
18 Mart 2025
Kızı Ağustos 2024'ten beri antrenman yapıyor, antrenmana koşuyor. Çok beğendim. Harika bir koç. Uygun ve esnek ödeme sistemi. Size geldiğimiz için çok mutluyuz.
Лена Л.
18 Mart 2025
Harika bir kulüp. Kızı ikinci yılında nişanlanıyor. Yardımseverlik, öğretmenlerin profesyonelliği, ekipteki dostane atmosfer, biz ebeveynlerin her eğitimi gördükleridir. Spora daha yakın olmanın mutluluğu için lider Victoria'ya büyük minnettarlık!
Валентина
18 Mart 2025
Alanında profesyonel olan çok harika bir koç Kulpanovich Victoria Aleksandrovna, kızım ona bayılıyor. Svernoff Jimnastik Kulübü'nde ilk yıldan fazla bir süredir çalışıyor ve çocuğun zevkle uğraştığı tek yer burası. Ve sadece meşgul olmakla kalmıyor, aynı zamanda ilerleme kaydediyor. Yarışmalardaki tüm kızlar yüksek düzeyde eğitim gösteriyor. Herkese karşı duyarlılığınız ve bireysel yaklaşımınız için teşekkür ederiz.
Надежда Сулим
Harika öğretmenler! Herkese hassas bir yaklaşım, 4,5 yaşında kızımla gittim, her şeyi beğendim.
Галя М
10 Ocak 2023
Замечательный тренерский состав, великолепный зал для тренировок, соревнования организовавы на прекрасном уровне. Спасибо большое за ваш труд. Ребёнок с удовольствием идёт заниматься спортом