Stellit

Ürün ve servisler
Haberler
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

Вера Чистякова
Uzun zamandır zor sekizi çıkarmaya hazırlanıyordum, bir buçuk saat boyunca hoş olmayan hislere uyum sağlıyordum (ağrıdan dolayı değil, genel olarak dişlerimi tedavi ederken kendimi iyi hissetmiyorum) ve genel olarak, prosedür ve sonuçlarla biraz korkutan tanıdıklar. Sonuç olarak, Zalov'un doktoru dişini yaklaşık bir dakika içinde çıkardı (şaka yok). Anesteziden dikişlerin uygulanmasına kadar tüm prosedür 20 dakika sürdü. Bana bir sihir gibi geldi ve bunun için doktora çok minnettarım.
Мане Манукян
Прием у ортодонта понравился. Всё объяснили, ответили на вопросы, дали понятный план лечения. Грамотная, спокойная консультация. Лечение точно буду проходить в этой клинике. Спасибо!
Вера Чернецкая
Klinik çalışanlarının hastaya karşı tutumu her zaman heyecan vericidir. Kurumuma gitmek benim için genellikle heyecan verici. Ancak ofisin eşiğinden özenle, nezaketle ve yardım etme arzusuyla anlattım. Dişlerimi profesyonelce fırçalamam gerekiyordu, aynı gün akşama kaydolduğum için şanslıydım. Doktor ve asistan dikkat ve dokunaklı özenle çevriliydi Hastaya karşı tutumlarına ne kadar sıcaklık, nezaket ve katılım var. Nazik, özenli, iletişimde hoş Generalova Olga Vladimirovna ve asistanı bana pek hoş olmayan bir prosedür çok hoş geldi.
Leysan H.
En iyi diş hekimliği, en iyi doktorlar!!! Yaklaşık 6 yıl önce arkadaşlarının tavsiyesi üzerine onlara bir çocukla geldim, çok memnun kaldım, çünkü bundan sonra çocuk memnuniyetle resepsiyona koşmaya başladı, tüm doktorlardan memnun kaldı, bugüne kadar bu diş hekimliğine tüm ailemizle bayılıyoruz, tüm yakın arkadaşlar da burada. Profesyonelliğiniz, hastalara karşı sıcak tavrınız için çok teşekkür ederim♥️
Алена А
12 Temmuz 2025
Harika profesyonellerle harika diş hekimliği!!! Çocuğun dişlerini tedavi etmeye çalışırken her zaman tıkaç refleksi vardı ve diğer kliniklerdeki tüm doktorlar bunu reddetti. Sadece diş hekimliğinde Stellit diş hekimi Memmedova Lyaman Jannatovna bir yaklaşım bulabildi ve çocuğumun tüm dişlerini mükemmel bir şekilde iyileştirebildi! 👍 Şimdi, ilerlemiş iltihaplı zor bir dişi çıkarmanız gerekiyordu. Ölümüne korktuğumu söylemek hiçbir şey söylemiyor. Diş hekimi cerrah Zalov Aydın Gabibullahoviç'e büyük teşekkürlerimiz var! O sadece altın elleri olan bir sihirbaz! İşlemleri hızlı, profesyonel, dikkatli, sorumlu ve acısız bir şekilde gerçekleştirir! Zor bir anda, nazik bir sözle bile destekleyecektir) Çok teşekkür ederim!!! 🙏 Şimdi daha fazla implantasyon için sadece buraya! )
Катерина
5 Haziran 2025
Bulunduğum en iyi klinik! Diş hekimi Davydova Valentina en iyisidir. Birkaç yıl önce mikroskop altında kisti çıkarmak için ona gittim. Her şey harika! Bu yıl çok sayıda dişi tedavi ettim. Mikroskop altında çalışmalar, diş temizliği, kaplamalar ve kronlar vardı. Her şey en iyi kalitede. Rahat diş sandalyelerine ve personelin bakımına dikkat etmek istiyorum. Bu özel diş hekimliğine döndüğüm için mutluyum Tedavimin ayları boyunca diş hekimliği evimin yerini aldı Rahat ve konforlu💗 Gördüğüm tüm personel harika💟 5'ten fazla yıldız koyabilirdik - ben yapardım! Eyvallah🙏
Наталья Винокурова
23 Ekim 2025
Kliniğin baş doktoru Yagmurov Haydar Orazmuradovich'e ve kliniğin tüm personeline içten teşekkürlerimi sunuyorum. Kibar, özenli, şefkatli insanlar. Korkudan yarı ölü bir durumda geldi, çünkü sonraki implantasyondan sonra 11 dişin çıkarılması gerekiyordu. Resepsiyonist kız sakinleşti, tüm soruları ayrıntılı olarak cevapladı. Sonunda her şey acı çekmeden gitti!!!. çabuk, sadece 5 gün sonra dişlerim vardı ve gülümseyip normal bir şekilde yiyebildim. Size refah diliyorum!
Екатерина Омелюх
30 Eylül 2025
Annem adına (grup 1 engelli) kliniğin baş doktoru Yagmurov Haydar Orazmuradovich'e içten teşekkürlerimi sunuyorum. Böylesine özel bir hastaya olan profesyonelliğiniz, özenli tutumunuz ve ilginiz için çok teşekkür ederim! Beceriniz ve sabrınız sayesinde, tüm süreç mümkün olan en kısa sürede mümkün olduğunca rahat, ağrısız ve çok önemli bir şekilde gerçekleşti. Haydar Orazmuradovich, All-on-4 yöntemiyle implantasyonu gerçekleştirdi. Stellit Kliniği en modern diş ekipmanlarıyla donatılmıştır. Hareket kabiliyeti kısıtlı vatandaşlar için uygun bir rampa mevcuttur. Tüm personelin çok kibar ve özenli olduğunu belirtmek isterim. Asistana özel teşekkürlerimizi sunuyoruz - Nana Beltadze. Stellit kliniğini 18. doğum günün kutlu olsun kutluyoruz! Tüm personele önemli işinizde sağlık ve başarılar diliyoruz!
милена афанасьева
Diş cerrahı Zalov Aydın Gabibullahoviç'e büyük teşekkürlerimiz var!) İşlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştiriyor - 20 dakikada 3 bilgelik dişini profesyonel, dikkatli, sorumlu ve ağrısız bir şekilde çıkardım! Destekledi, şaka yaptı, restorasyon konusunda net talimatlar verdi)
Оленька
Birkaç yıldır buraya çocuğumuzla gidiyoruz, son zamanlarda Memmedova L.'nin doktoruna gidiyoruz, çok iyi bir uzman, yetkin ve en önemlisi - bu konuda çok önemli olan çocukla kolayca temas kuruyor!! Teşekkür ederiz!!! Evet, dürüst olmak gerekirse, fiyatlar şu anda ciddi, ancak kalite aynı seviyede!!!
Олег Гущин
27 Ekim 2024
Лечение проходит на высшем уровне, клиника чистая, уютная, приятно находится, персонал вежливый. Отдельная благодарность Врачу Виктории Михайловой, рекомендую 10/10 . Лечу у нее уже 2й зуб и делал чистку, ни разу не почувствовал и капли боли, все расскажет проконсультирует, высший уровень компетентности, восстановила невосстановимое на мой взгляд. Кудесница одним словом и что очень важно, вежливо и внимательно относится к пациентам. Я в восторге, с ней перестал бояться стоматологов. К ней и только к ней за любой стоматологической помощью.
Ирина Ерохина
4 Nisan 2025
İyi diş hekimliği, modern ekipman, güler yüzlü ve özenli personel, temiz ve rahat. Maslov'un ortodontisti Nadezhda Andreevna ve Salov Diş cerrahı Aydın Gabibullahoviç, diş çekişini belirli bir yöne saran mini vidalar ve zincir bağlantı elemanları yardımıyla yerine geri getirip dişimi kurtardı. Profesyonelliğiniz için çok teşekkür ederim.
Ольга С.
Klinik temiz, düzenli. Personel kibar ve özenlidir. Oğlu Nadezhda Andreevna'da tedavi görüyor, o harika bir doktor) düzeltme plana göre gidiyor) tavsiye ederim
Настя Н.
25 Aralık 2024
Doktora not etmek isterim - diş hekimliğindeki korkak pratiğimdeki ilk doktor olan Yezeyeva Victoria G., iyi huylu ve açık bir şekilde bir yaklaşım bulan, onunla acısız olan iğneleri bile, böylesine özenli ve empatik bir doktorla tanıştığım için çok mutluyum!) Tüm dişleri ondan iyileştirdi. Ayrıca cerrah Zalov'un A.G.'nin çalışmalarını da not etmek istedim. kesinlikle fark edilmeden dişimi çıkardı, evet evet) ve bu tür mucizeler olur) Kendi alanımdaki bu iki uzmana şiddetle tavsiye ediyorum! Özellikle benim gibi olanlardan çok korkanlar
Будкина Мика
16 Eylül 2025
Mükemmel diş hekimliği 5 yıldır profesyonelce tedavi edilen diş telleriyle gidiyorum Hepsi çok cana yakın Her zaman temizdir ve su ve ayakkabı örtüleri vardır Çocukların çizebileceği bir yer var Diş hekimlerinden çok korkuyorum ama buraya gitmek bir zevktir
Лариса Смирнова
Kibar personel! Ağız hijyeni, hastaya özen ve özenle hızlı ve verimli bir şekilde gerçekleştirilmiştir. Danışmanlık alındı!
Наталья К.
9 Ocak 2025
Memmedova'nın çocuk diş hekimi Lyaman Jannatovna'ya büyük teşekkürlerimi sunmak istedim!Kızım dişçiye gitmekten çok korkuyordu, bu bizim için dişini iyileştirmek imkansızdı ve o zaten 12 yaşında ve görünüşe göre bu yaşta daha az korkmalı, ama hayır.Böylece bugün Stellit kliniğini ziyaret ettiler ve mucizevi bir doktora gittiler!Genel olarak dişinin iyileşmesine asla izin vermeyen çocuğum (hem ücretli hem de devlet hastanelerine gittiler) sakince oturdu, birden fazla gözyaşı dökmedi, doktoru dinledi ve dürüstçe şoktaydım, Lyaman Jannatovna'nın hangi süper yeteneklere sahip olduğunu bilmiyorum, özellikle memnun kaldık ve bu kliniği ziyaret ettiğimiz için pişman olmadık.Çok teşekkür ederim!!
Anna .
Kliniği 10 yıldan fazla bir süredir aile olarak yerleştiriyoruz. Güler yüzlü ve profesyonel hizmet. Yeterli fiyatlar ve kaliteli iş. Diş hekimliği, ortodonti ve cerrahi, hepsi zirvede. Bu kliniği kesinlikle tavsiye ederim!
Анна О.
7 Mayıs 2025
6 yaşında bir çocuk tedavi ediliyor. Doktorla ortak bir dil buldular, korkmadan gider. İstişareler tamamlanmıştır, tedavi planları gerekli manipülasyonlara göre planlanmıştır. Orada röntgen çekebilmeniz çok iyi, farklı amaçlar için iki cihaz var.
Теймур Г.
5 Aralık 2024
Harika bir klinik. Rahat kayıt. Ortodon Nadezhda Andreevna hayatımı değiştirdi. Çıkmazdan bir yıl içinde yaklaşık mükemmel bir gülümseme yaptım, ancak kurs henüz tamamlanmadı, bir yıl daha ileride, ama artık ağzıma gülmekten çekinmiyorum. Teşekkür ederiz!
Andrey Malkov
8 Nisan 2025
Malzemelerin yüksekliğinde hizmet veren kaliteli personel kibardır. Hariç tüm cephelerde çalışıyorlar implantlar. Mikroskop gibi diğer diş hekimliklerinde görmediğim ekipmanlardan memnun kaldım. Öneriyorum. Kalite zirvede.
Анастасия Глазова
28 Temmuz 2025
Harika bir diş kliniği, muhtemelen yaklaşık 5 yıldır ziyaret ediyorum, şikayet yok. Her zaman yardımcı olacaklar, uzmanlar çok duyarlı, profesyonellik hissediliyor. Fiyatlar makul. Hem yetişkinleri hem de çocukları ziyaret etmenizi tavsiye ederim.
Антон Уланов
2 Haziran 2025
Orta fiyat etiketi olan hoş bir merkez. Özenli personel. Hizmeti niteliksel olarak sağladılar, önerilerde bulundular, bu yüzden her şeyi beğendim. Daha önce onlara mühür koyardım, önemli ölçüde garantili bir süre yaşadım
А
Анатолий К.
16 Kasım 2025
Diş hekimi -pratisyen hekim Yezeyeva Victoria Guramovna'nın doktorunda dişlerini tedavi ettim. Çocuklar bu harika. Üç dişteki dolgular güzel görünüyor. Enjeksiyonları ağrı kesiciler incitmez. İşlemden sonra bile soğuk kompres önerilmektedir. Ve Stellit lideri Haydar Orazmuradovich, implant takılması için 8 dişin çıkarılması ve üst çenenin kapatılması için bana ameliyat yaptı. Bu tür operasyonlardan sonra yanak şişmesine rağmen ağrı yoktu, bu her zaman olur. Antibiyotikler, antihistaminikler ve durulama ajanları reçete edildi. Her şey 10. günde normale döndü. Dikişleri çıkardık kendimi iyi hissediyorum. Ayrıca üst çenenin sağ tarafına implant yerleştirdiler orada hiç şişlik veya ağrı yoktu. Doktorlara teşekkür ederim. Mart 2026'da başka bir implant yerleştirmeye gidiyorum.
Марина Корчагина
19 Temmuz 2024
Врач Залов Айдын Габибуллахович удалил зуб мудрости и еще один за 15 минут вместе с наложением швов. Совершенно без боли. Предварительно сделали снимок, кт. Так как я ооочень давно не обращалась к стоматологу, то и не знала, как обстоят дела с зубами. Врач рассказал весь путь до здоровых и крепких зубов. Определили этапы, договорились о следующем приеме. Так что однозначно всем рекомендую. Всё спокойно, вежливо и по-доброму от приветственной зоны до сестрички в кабинете. Я пришла по рекомендации знакомой, и мои ожидания оправдались и даже были превышены. Знаеомая сказала, что посмотрев страничку врача в инсте, поняла, что это фанат своего дела. Благодарю от всего сердца!
Екатерина
10 Temmuz 2024
Буквально вчера были в клинике, подрезали уздечку верхней губы 8-летней дочери. Всё прошло на 5+! Процедуру проводил хирург Залов Айдын Габибуллахович. Замечательный подход к детям, дочка даже дрогнула. Включили любимый мультик, перед уколом сделали примочку из заморозки. И сама работа лазером заняла порядка минуты, если не меньше. И всё! Ребенок получил подарки и ушел счастливый :) Доктор дал подробные рекомендации по восстановлению, даже попросил через неделю показаться. Пишу отзыв от души! И рекомендую клинику. Про других врачей ничего сказать не могу, т.к. посетили только хирурга. Но Залова Айдына Габибуллаховича посоветую однозначно! В клинике, кстати, очень красиво :)
Михаил Б.
1 Şubat 2025
Çocuklarıma karşı profesyonelliği, dikkati, endişesi ve duyarlılığı için çocuk diş hekimi Memmedova Lyaman Jannatovna'ya büyük minnettarlığımı ifade etmek istiyorum))) Doktor çocuklarla her zaman mükemmel bir şekilde ortak bir dil bulur, çocuklarım randevusuna gitmekten asla korkmazlar, aksine her zaman memnuniyetle karşılanırlar)))
Инкогнито 5429
7 Ocak 2025
Лечился у Залова Айдына Габибуллаховича. Врач, который профессионально и грамотно объяснит пациенту суть проблемы и пути ее решения. Всегда держит обратную связь и старается помочь устранить то недопонимание, которое может возникнуть у пациента. Профессионал с Большой буквы. Очень доволен и рад, что у нас в городе есть такие одаренные от Бога мастера своего дела. Рекомендую всем нуждающимся во врачебной стоматологической помощи этого врача - хирурга!
Азнив Т.
8 Temmuz 2024
Залов Айдын Габибуллахович - прекрасный стоматолог! Мы сегодня удалили зуб, и представляете ребенок вышел со словами «Мама, можно мы сюда еще придем удалять»😅 включили мультики, подарили подарки, с ребенком очень вежливо и очень аккуратно. Как только ребенку было дискомфортно или больно останавливал работу и все действия объяснял! Медсестра, работавшая с ним, тоже очень профессиональна! Спасибо вам огромное за терпение и высокий уровень профессионализма !
Александр Антохин
11 Haziran 2024
Уже несколько лет ремонтируюсь в клинике Сателлит.. все достаточно современное, персонал внимательный! Отдельно хочу отметить и поблагодарить за работу терапевта Наталью Зюзину если вкратце - засыпаю на кресле.. так же ставил имплант у великолепного доктора с трудно произносимым именем, боюсь ошибиться в написании ФИО, но свое дело знает, руки золотые! В общем 5 баллов и однозначно рекомендасъон!
Андрей Седых
17 Ekim 2024
Хочу искренне поблагодарить доктора Залова Айдына Габибуллаховича! 16.10.2024 у дочки заболел и зашатался зуб. Звонили и пытались записаться в различные клиники - везде была полная запись и предлагали на следующий день. Увидел клинику Стеллит (были проездом). Позвонил - сказали можно прийти. Дочь очень боялась, но Айдын Габибуллахович успокоил, безболезненно и четко выполнил манипуляцию по удалению молочного зуба и рассмешил ребенка. Спасибо!
Юлия В.
4 Temmuz 2024
Была на приеме в клинике впервые и осталась очень довольной!) Хочу отдельно поблагодарить главного врача Хайдара Ягмурова, за его профессионализм, внимательность и чуткость к пациенту. На протяжении всего приема всегда уточнял все ли в порядке, удаление восьмерок прошло очень аккуратно, после дали четкие рекомендации, благодаря которым и восстановление прошло максимально быстро) золотые руки! Такому врачу однозначно можно довериться) спасибо❤️
Екатерина Толкачева
30 Temmuz 2024
Была у доктора Ягмурова Хайдара Оразмурадовича на удалении двух «восьмерок». Очень переживала. Но у него такая легкая рука, что я даже не почувствовала укола от анестезии. Сама операция прошла очень легко и без осложнений. Очень чуткий и компетентный врач. Отдельная благодарность медсестре! Подбадривала меня и оказывала моральную поддержку на протяжении всего времени. Весь персонал очень вежливый и внимательный. Однозначно буду рекомендовать эту клинику знакомым.
Асламин А.
25 Temmuz 2024
Великолепное место. Удаляли с женой и лечили зубы. Причем что у меня что у жены сложные зубы были. Великий врач Ягмуров удаляет зубы максимально комфортно для пациентов. Жена удаляла зубы 5 лет назад - и осталась довольна. Когда настал мой черед - я без раздумий пришел к проверенному врвчу. Сама клиника чистая, все новое, в хорошем состоянии. Персонал максимально приветливый и добродушный. Что позволяет не стрессовать)
Марина С.
17 Temmuz 2025
Her şey yolunda, bütün aile ile tedavi ediliyoruz, Dr. Memmedova Laman daha önce tedaviye verilmeyen tüm kaprislere bir yaklaşım buldu! Bu kliniği şimdiden tüm arkadaşlara tavsiye ettiler!
Виктория Засядьвовк
17 Temmuz 2024
Сегодня завершилось моё непростое лечение, длиной в несколько месяцев, в любимой стоматологии "Стеллит"! В клинике есть супер стоматолог высшей категории - Давыдова Валентина Владимировна, и мне посчастливилось стать её пациентом благодаря супругу, который, в свою очередь, является давним пациентом доктора. Валентина Владимировна помогла супругу избавиться от страха зубной боли, а страх у него был животный от одной лишь мысли про зубы! Но в нежных руках доктора забываешь, что ты у стоматолога! Я впервые узнала, что зубы можно лечить лёжа, что можно спать во время лечения и испытывать расслабление, как после массажа! А лечение под микроскопом - это для меня вообще открытие и высший пилотаж! О таком комфорте я даже не мечтала! Валентина Владимировна индивидуально подходит к каждому пациенту, предлагая лучший и самый правильный путь лечения. Благодарны до небес! Восторг! Низкий поклон, Валентина Владимировна 🤍 Ваши преданные пациенты Сергей/Виктория Засядьвовк.
Екатерина К.
9 Temmuz 2024
В клинику обращалась по поводу удаления зуба мудрости. Выражаю благодарность хирургу Залову Айдыну Габибуллаховичу. Как оказалось, что переживать перед удалением вообще не стоило, так как доктор профессионал своего дела. Все прошло быстро и безболезненно. Отношение к пациенту внимательное и доброжелательное.
Инна Васькова
2 Nisan 2024
Добрые слова хочу сказать о докторе терапевте-ортодонте Давыдовой Валентине Владимировне. Профессиональный, доброжелательный, умный и понимающий доктор!!!! Я делала коронки на передние зубы. Валентина Владимировна владеет технологией эстетической медицины. Я очень довольна эстетикой зубов и качеством услуг. Валентина Владимировна работает на микроскопе, а это гарантия качественной работы с корнями. Клиника Стеллит отличается современной техникой, доброжелательным обслуживанием, чистотой и порядком.
Елена О.
3 Nisan 2024
В этой клинике я открыла настоящий мир "зубных профессионалов". Без бесполезных действий и навязывания лишнего. Чётко, коротко, по-факту, с уважением, трепетом к каждому клиенту и к своей работе. Удобно, что есть и детский врач и рентген кабинет и ортодонт. От всей души благодарю Ягмурова Хайдара. Сложное и тяжёлое протезирование на протяжении 2х лет . Отдельная благодарность ассистенту- Нане Белтадзе. Если бы не ее нежность и аккуратность, мне было бы тяжелее переносить процесс лечения. Если вы не можете определиться, где начать лечение или протезирование, однозначно- Stellit
Александр Козырев
28 Haziran 2025
Herkese sağlık, bir iş gezisindeydim ve kliniğe gitmek zorunda kaldım, implantı reddetmek zorunda kaldım.MRT yaptılar ve implantı çıkardılar.Her şey acı ve iltihaplanma olmadan gitti.çok memnunum.fiyatlar insancıl.Cerrah ve asistana teşekkür ederim.
Давут Аматханов
21 Mart 2024
По рекомендации обратился в клинику Стеллит. Что могу сказать - отличная клиника, современное оборудование , опытные и доброжелательные специалисты. Особенно хочется выделить врача Езееву Викторию Гурамовну. Учитывая мои врождённые особенности челюсти - не каждый врач ещё может взяться за лечение моих зубов. Данный же специалист не только первоклассно залечил мои зубы , но и очень эстетично и аккуратно исправил дефекты старых пломб. Теперь действительно с радостью смотришь на свою улыбку в зеркале😁 Что ещё понравилось , так это то , что Виктория максимально подробно рассказывает про план лечения , поясная все нюансы, а также дает все необходимые рекомендации уже после лечения. Поэтому с большим удовольствием могу рекомендовать данного специалиста .
Irina E.
2 Ağustos 2025
Mükemmel diş hekimliği, bütün aileyle yürüyoruz, bizim için Aydın Gabidullahovich Salonlarında en iyi doktor her zaman duyarlı ve özenli, alanında profesyonel, ellerine sağlık diliyoruz!
viki d.
25 Haziran 2024
Врач Залов Айдын Габибуллахович, внимательно провел осмотр, предложил грамотную тактику лечения, понятно объяснил варианты, предупредил о возможных трудностях. Все приемы проходили безболезненно, результатами довольна. Выбрала его в качестве своего постоянного врача. Рекомендую знакомым.
Оксана Кулина
5 Ağustos 2023
Хочу выразить огромную благодарность Залову Айдыну Габибуллаховичу!!!Его ассистенту и администратору!!!Воспалилась десна(киста)нужно было сделать надрез и поставить дренаж.Нашла в интернете ближайшую клинику,позвонила,подробно проконсультировали,записали на ближайшее время(20 минут от звонка)Для меня поход к стоматологу-это ужас,но здесь,на столько позитивное отношение врача(не сюсюканье,а грамотность)...Сделали на все 5+,проконсультировали,ничего не навязывали.Я нашла свою клинику🙂,теперь буду ходить только сюда. Ценник вообще адекватный.
Елена
1 Ağustos 2024
Дочери лечили зубки в этой клинике. Приемлемое соотношение цены и качества. Лечение без навязывания услуг (что большой "+"!). Огромное спасибо нашему лечащему врачу - Зюзиной Наталье Владимировне за профессионализм и внимательное отношение к пациентам 🌹.
Валерий А.
13 Ağustos 2025
Güzel klinik. Güzel iç mekan. Resepsiyondaki özenli personel. Ama en önemlisi, muhteşem uzmanlar
анна е.
27 Nisan 2024
Клиникой очень довольна! Пришла по рекомендации к Давыдовой Валентине. Профессионализм, компетентность, четкость, работа с микроскопом, основательность, чуткость, умение все объяснить простыми и понятными словами, клиентоориентированность на высоте!!! Первый раз в своей жизни засыпаю сладким сном на приемах) В клинике можно сразу сделать ренген. Персонал учтивый и заботливый! Со входа понимаешь, что все продумано до мелочей, ты в надёжных руках, можно расслабиться, успокоиться и довериться. Результатами лечения довольна и искренне рекомендую!
Максим О.
Yirmilik diş hızlı ve ağrısız bir şekilde çıkarıldı. Çok nazik ve iyi doktorlar!
Ксения Кириллова
14 Ocak 2025
Mükemmel klinik, profesyonel ekip! Her müşteriye, bu durumda özellikle önemli olan, kendinizi rahat ve sakin hissetmenizi sağlayan bireysel bir yaklaşım!
Яна Никитина
17 Haziran 2025
Çabuk kabul ediyorlar, personel kibar, bir çocuk köşesi var, teftişten sonra çocuğa ödül verildi, hoş. Teşekkürler.