State technical inspection № 25

Ürün ve servisler
Haberler

Владислав
İlk inceleme: Mükemmel teknik inceleme. Ön kayıt. Saat 17: 00'ye kadar geldim, ödedim, saat 17: 15'te izninizle çıktım. 10 üzerinden 10, her şey hızlı, net ve konuyla ilgili, herkese tavsiye ederim. İncelemeyi tamamlıyorum. Bir yıl geçti, tekrar muayeneye gittim, geçen yıl böyle bir soru olmamasına rağmen farların normdan daha parlak parladığını söyleyerek döndüler. Doğal olarak farları bir yıl boyunca değiştirmedim. İkinci muayeneye göndermek için benden para kazanmaya çalıştıklarına dair bir şüphe var. 1000 ruble için biled modüllerim olduğu için, doğal olarak, içlerindeki tüm anlam kaybolduğu için parlaklığı azaltmak için onlarla hiçbir şey yapmayacağım. Aslında önemli olan ışığın gücü değil, düzenlenmesi. Ayarlanmamış bir far, kendi başına parlak olmasa bile kör olur ve ayarlanan ışık, daha parlak olsa bile kör olmaz. Benim düşüncem muayeneden kötüleşti, bir daha buraya gitmeyeceğim ve tanıdıklarıma onlara tavsiyede bulunmayacağım.
Е
Евгений Вашкевич
8 Haziran
Лучшая станция по ТО, если вы заботиться о своём здоровье и Вам нужна качественная проверка то только сюда. Сотрудник который дела проверку Игорь Николаевич профессианал своего дела. Все рассказал, помогли на месте решить вопрос с фарами. P.S. с первого раза не прошёл ТО , т.к. были проблемы с тормозами.
Ю
юрий Н.
İstasyonda 09.02.2026 tarihinde muayene yapıldı., Kayıt, ekibin çalışmalarının tutarlılığı, her şey yüksek seviyede, arabada hata yok, vb., araç numarası ve istenen hatta varış saatinin bulunduğu bilgi panosunu tartıyor (ki bu çok uygun) aracın katılımı için ödeme yapılmasına yardımcı olduğum için mühendise çok teşekkür ederim
Александр Бурачонок
5 Kasım 2025
Eve en yakın teşhis istasyonlarının incelemelerini uzun süre okudum. Eve en yakın istasyonu seçmedim - 25 numara (hat 1). Uygun kayıt sistemi, belirlenen zamana kadar geldi, her dakika hatta uğradım. İncelemelerde çok şey okudum, muayene sırasında küçük şeylerle hata buluyorlar. Bunu söyleyeceğim, eğer araba çalışıyorsa, o zaman her şey çok hızlı geçiyor - toplamda 15 dakikadan fazla değil, ödeme / ödeme için 5 dakika daha. Bu nedenle, kesinlikle burada muayeneye gitmenizi tavsiye ederim
Tatsiana Smalenskaya
17 Ağustos 2025
Bu istasyonda muayene yapılması tavsiye edildi. Her şeyi beğendim: çalışanlar, sürecin organizasyonu, denetim, refakat ve bilgi sunumu. 11.08.2025 akşamı iş gününün sonunda boş zaman olacağını ummadan geldim. Muayene için arabalar vardı. Hoş bir kız beni çabucak resmileştirdi, 7 dakika sonra sıra bende. Sırayı takip edebileceğiniz elektronik bir çetele olması çok uygundur. Tam olarak belirlenen saatte check-in için bir rulo açtılar. 2 hatta geçtim. Muayene uzmanının net çalışması. Sonra bana nereye gideceğimi ve izin almak için nereye gideceğimi söyledi. Ayrıca izin verilirken kibar bir çalışan da vardı. Her şeyle ilgili her şey yaklaşık 15 dakika sürdü. Muayeneyi geçmenizi tavsiye ederim.
Андрей Г.
14 Mayıs 2025
Bunu 10 yıldır buradan geçiyoruz (3 araba) Artılar: Yakınlarda yedek parçaları olan bir mağaza (lambalar, ilk yardım çantaları, yangın söndürücüler vb. Kayıt / sırayla - her şey çok uygun ve net. Personel- çalışanlar her zaman "kasvetli" ve "stresli" dir (müşterilerle çalışmak her zaman streslidir -:)), ama! Her zaman herkes arabanın durumuna soracak, farları yerinde ayarlamaya yardımcı olacak ve onları "tekrarlamaya" göndermeyecek, bazı küçük şeylere sadık kalacaklar. Muayenenin kendisi hızlı ve iş yerinde (3 kutu). Asıl mesele kavga etmemek veya tartışmamak ve her şey yoluna girecek! Eksileri: tespit edilmedi
Андрей Щука
11 Mayıs 2025
10 Mayıs 2025 Cumartesi günü 2020 otomobiliyle yapıldı. Arıyordu. Benim için uygun bir zamanda kaydettiler. Önceden geldim, ödedim ve bana 15 dakika erken teklif ettiler. Mühendis bu yüzden her şeyi kontrol etti. Sonuç olarak. Muayene geçti. Çalışmanız için teşekkür ederim! Not: Eve döndüm ve şimdiden motosikletle geldim. Motosiklet de oradan gitti. Bu istasyonu tavsiye ederim. Her şey çok yetkin bir şekilde organize edilmiştir. Kayıt. 3 satır. Park yeri. Uygun konum. Binanın içindeki kahve makinesi. Orada bir otomobil parçaları mağazası da gördüm.
N
Nikita K.
4 Nisan 2025
Her şey çok uygun. Kayıttan, gelmeden ve ekranda yarışların (hatların) yukarısında görene kadar, sırada kimin olduğunu ve dur hattına gelip gelemeyeceğinizi göreceksiniz. Her şey hızlı ve işle gitti. Hem teşhis konan hem de özellikle kabul eden mühendisler olan hoş insanlar çalışıyor. Onlara ve bir bütün olarak istasyona iyilikler. Arka arkaya kibirli ve her zaman hoşnutsuz olan herkese değil, buradaki insanlara geldiğinizde çok güzel.
М
Михаил К.
14 Aralık 2024
30 dakikada kaydettim, geldim, ödedim ve her dakika muayene için uğradım. Size hemen hangi çizginin ve saatin olduğunu söylemeleri uygundur, ayrıca girişte araba numaraları ve varış saati ile ilgili bilgilerin sunulduğu büyük bir çetele asılıdır. Güler yüzlü personel. Genel olarak şiddetle tavsiye ederim! Ondan önce başka bir istasyona kaydoldum, geldim, bir buçuk saat durdum, çünkü orada bir şeyler kırıldı. Sonunda aradım ve Brestskaya'ya gittim, 2.
Алина Парфенова
8 Ağustos 2025
Öneriyorum . Hızlı, net, hızlı bir şekilde. Çocukların nezaketine hoş bir şekilde şaşırdım. Bir kız olarak çizgiyi geçerken biraz korkmuştum. Uzman hemen hattı kendim sürmeyi teklif etti, sadece arabayı kontrol etme sürecini izlemem gerekiyor. Minnettarlığımı ifade ediyorum ve nezaketiniz ve anlayışınız için çok teşekkür ederim.
Д
Дмитрий Киселёв
6 Haziran
Sıralar olmadan, hızlı, verimli bir şekilde, iletişim naziktir, her zaman iş başındadır, yetkin uzmanlar pratik tavsiyeler, modern ödeme yöntemleri ve ödeme konusunda yardım sağlar
О
Ольга Кравченко
31 Aralık 2025
Her şey yolunda, son zamanlarda bir muayeneden geçtiler, yıkadıktan sonra frenler kurumadı ve araba geçmedi, her şeyi açıkladılar, binip 15 dakika fren yapıp tekrar uğramalarını söylediler. Her şey gitti, teşekkürler
Alex Volkov
4 Mayıs 2025
Muayeneden geçmek için harika bir yer. Burada üç satır var. Belirli bir gün ve saate kaydolabileceğiniz kendi web siteniz var. Muayeneden geçme prosedürü çok az zaman alır. Hizmetlerin kasada + ERIP üzerinden ödenmesi. Uzmanın süreci yönettiği hatta bir çekle her şeyi söylüyor. Tamamlandıktan sonra arabayı park yerine bırakıp "İzin" almaya gidiyoruz. Her şey düzenli ve sırasız.
Князь Витовт
1 Şubat 2025
Burada ilk kez misafir muayenesi yapma şansım oldu. İzlenim olumluydu. Bundan önce genellikle 5. troleybüs filosunda geçiyordu. "+" Herkes zamana göre kaydedilir. Elektronik kuyruğu olan bir çetele. Uygun park yeri. Özenli uzmanlar. Her şey hızlı ve işe yarıyor! "-" açıklanmadı.
Сергей П.
25 Ağustos 2025
Muayene sadece üçüncü seferden itibaren gerçekleşti, bu nedenle sis lambası (1) doğrudan bir ışınla yönsüz parlıyor, ancak aşağı inmeniz gerekiyor. Yerinde yapılmamasının mümkün olup olmadığı sorusuna, ya tamir edilmeyeceklerini ya da her ikisini de temizleyip delikleri kapatacaklarını söylediler, o zaman geçeceksin....teneke, yaklaşım çok güzel. Geri kalanı için, neredeyse sıra olmadan, her gün, her şey için erıp üzerinden ödeme yapabilirsiniz
Александр Старовойтов
7 Eylül 2025
Geçen gün bir muayene yapıldı, ancak ilk seferinde değil. Ancak eksiklikler özünde, susturucu tel üzerindeydi ve farlar ayarlanmadı. Her şeyi ortadan kaldırdım, geçtim. Personel kibar, iyi iş organizasyonu. Bir ön kayıt var.
Д
Дмитрий Колышкин
2 Kasım 2025
Küçük şeylerden dolayı 2 kez muayeneyi geçemedim, oraya gitmekten ve fazladan para ödemekten yoruldum. Bu yıl, tekerlekteki kendinden kılavuzlu vida nedeniyle 2022 arabasına izin verilmedi (varlığını istasyonda öğrendim, tekerlek inmedi, delinme derinliği sonuç olarak 1 mm idi) Geçen yıl farlardan birindeki düşük ışık nedeniyle tolerans koymadılar (normdan biraz daha düşük olduğu söylendi) Sizce makine ideal olsa bile, bu size başarılı bir muayene garantisi vermeyecektir
Андрей
4 Mayıs 2025
Bu istasyonun hizmetini ilk yıldan beri kullanmıyorum. Elbette arabalarımda tekrarlar da vardı, ancak küçük anlar (yanmış bir ampul gibi) yerinde çabucak çözüldü. Kendi bekleme alanı var.
Андрей Медведев
13 Aralık 2025
Harika istasyon, her şey hızlı ve iş başında. Hiçbir şeye yapışmıyorlar, neredeyse hiç kuyruk yok, ancak her ihtimale karşı bir ön kayıt var.
Е
Евгений В
1 Mayıs 2025
Burada ilk defa muayeneden geçmiyorum. Ne kayıtta ne de geçmekte hiç sorun yaşamadım. Çalışanlar kibar, nitelikli, işlerinde profesyoneldir. 21 Nisan'da 3 hattında çalışan çalışana ayrı ayrı teşekkür etmek isterim, Siz büyük harfli bir insansınız, bunlardan daha fazlası olurdu…
Александр Величко
7 Nisan 2025
Güzel istasyon, hem çevrimiçi hem de aslında kayıt. Yetkili çalışanlar, yedek parça ve ilgili ürünler için bir mağaza bulunmaktadır. Otoparklar, interaktif skorbord, her şey senden önce kimin, sonra kimin olduğunu gösteriyor.
I
Ivan Niadvetski
Norm istasyonu. Muayene yapıldı, bu prosedürün olumlu duygular üzerinde olabileceğini düşünmemiştim. Gişede güler yüzlü bir şekilde karşılandık, kültürel ve kibarca çizgiyi takip ettiler, genel olarak tavsiye ederim. Evet, kuyruklar fark edilmedi.
K
Kate V.
28 Mart 2025
Bu istasyonda onları ilk kez muayene etmiyorum. Hukuk olarak da geçtim.yüz ve fiziksel olarak.yüz. Her zaman her şey hızlıdır ve her gün kaydedilecek yerler vardır. 3 hat çalışıyor.
виталий х.
15 Nisan 2025
Tavsiye ederim! mükemmel uzmanlar, her zaman danışmaya, yardım etmeye hazır! İş mümkün olduğunca katlandı, bu da verimliliği etkiliyor! Kayıt olma fırsatının olduğu için mutluyum
Dzmitry Rykhlenak
Burada muayene yapıldı. Günümüzde büyük bir + olan çevrimiçi bir kayıt var. Çocuklar harikaydı, kusura işaret ettiler, ikinci seferden itibaren onu ortadan kaldırarak geçti. Her şey açık, hızlı ve önemli. Tavsiye ederim!.
Алексей Лабус
Birçok kez çok seçici olan bu teknik muayene merkezini ziyaret ettim. Oraya gitmek istiyorsanız, o zaman sadece yeni bir araba ile. Burası evime en yakın merkez ama başka yerlere gitmem gerekiyor.
В
Валентина Шевелева
15 Mart 2025
Korkunç istasyon. Boş yerde Nitpicking. İyi bir arabam var, tüm normlar, farların yukarı doğru parladığını anladım, genel olarak bilmiyorum, iyi ışık, araba sekiz yıllık bir Alman temiz. Anladığım kadarıyla, muhtemelen kıskançlıkları iyi arabalara alıyorlar, kendilerinde böyle bir şey yok, önemini gösterecek başka yer yok, bu yüzden en azından yanacak yer yok. Buraya gelmenizi tavsiye etmiyorum. Sinirlerinizi koruyun. Başka bir istasyona gittim, her şey bir kerede gitti.
Эдуард Лукян
15 Temmuz 2025
Hizmet mükemmel, kibar ve kültürlüdür. Her şey hızlı ve işe yarıyor. Sadece son çare - beltechoztema'daki adam çok garip tipok - hiç konuşmuyor, sadece kuleye başını sallıyor
Михаил Корней
8 Ekim 2024
Dün Mazda CX-9'umda bir muayene yapıldı. Hizmetteki adamların gerçek profesyoneller olduğu ortaya çıktı! Fren sistemindeki kusurları keşfettiler ve iki kez kontrol ettiler. Görünüşe göre, ön aksta izin verilen fren kuvveti farkı vardı!Önerilerde bulundular. Onlara çok teşekkür ettikleri çok özenli ve yardımsever uzmanlar. Muayene geçti!Herkese tavsiye ederim!
Валерий Филипчик
Muayeneden geçmek için çok uygun bir yer. Aslında kusurları gösterdiler, diğer istasyonlarda olduğu gibi boğmadılar. Çok hoş çalışanlar.
Александр
Mükemmel istasyon: kusurlar bulunur, ancak asla dırdır ettiklerini söyleyemezsiniz. Ayrıca nezaket ve dakiklik dahildir.
Андрей Коновалов
Her şeyi çok beğendim! Ön kayıt, hızlı çalışıyorlar! Tüm prosedür 15 dakikadan fazla sürmedi! Kibar personel!
Антон Д.
4 Aralık 2025
Çabuk, açıkça, tereddüt edersem herkes yardımcı olacaktır. Yakınlarda yangın söndürücü, ilk yardım çantası, acil durum işareti alabileceğiniz bir dükkan var. Muayene 20 dakikada gerçekleşir
О
Оксана В.
20 Mart 2025
Bu istasyonu tavsiye etmiyorum! Farlar ayarlandı, ışık mükemmel. Bu ampullerle yedi yıllık muayenede kimse bana arabama uymadıklarını ve kullanılmamaları gerektiğini söylemedi. Ve sadece burada ve ancak bugün bu istasyonun uzmanı böyle bir sonuca vardı ve şöyle dedi: Değiştir! Elbette her şey orada çalışan kişiye bağlı. Gerçekten, ne zaman kötü olduğunu ve size arızaları giderip gidereceklerini söyleyeceklerini anlıyorum, ancak her şey çalışıp hizmette düzenlendiğinde .... Deneyimlerimi paylaştım. Bu kadar çok olumlu eleştiriye çok şaşırdım.
И
Игорь
2 Haziran 2025
Bazılarının yazdıkları gibi, değişime çok bağlı, belki de farlar gerçekten korkunç bir şekilde ayarlanmış, fotoğrafı ekliyorum, ikinci kez özel olarak gönderildiklerine dair gerçekten küçük bir his var, ancak genel olarak burada birkaç kez geçtim, her şey açıktı, çevrimiçi kayıt çok uygundu, ancak farlara dikkat edin) p.s. istasyon geçerken fotoğraf çekildi Güncelleme, bir farın ayarını kontrol etmenin maliyeti 15 p'dir)
L
lordlod81
4 Nisan 2025
Her zaman burada arabayı kontrol ediyorum, her zaman kayıt üzerine, burada profesyonellerin bir yedek parça mağazası olmasını seviyorum ve eğer bir şey olursa bir ampul veya ilk yardım çantası satın alabilirsiniz
D
dast important
3 Haziran
Teknik incelemeyi sakin bir şekilde geçtim. Kültür personeli, incelemeden sonra dikkat ettiler ve neyin nerede değiştirilmesi gerektiğini söylediler.
Максим К.
15 Eylül 2025
İğrenç bir yer. İğrenç işçiler. Muayeneden geçerken tüm küçük şeylere tutunurlar. Bu yeri ziyaret etmenizi önermiyorum, çünkü trafik güvenliğini hiçbir şekilde etkilemeyen en ufak bir tutarsızlıkla muayeneden geçmeyeceksiniz!!!!! Bunların hepsinin yasaya göre olduğunu söyleyebiliriz, bu yasayı kendileri için de kullanmaları güzel olurdu.
В
Виктор Viktor
26 Eylül 2025
Harika bir yer, personel yetkin ve düşünceli, kayıt her zaman zamanında, sıra yok. Harika çalışıyorlar, onlarla 3 yıldır gelip hizmet veriyorum.
Н
наталья г.
14 Ağustos 2025
Her şey yolunda, beyler olması gerektiği gibi çalışıyorum, bu Devlet denetimini şikayet etmeden tavsiye ediyorum.Sırada yok, arabayı gerektiği gibi kontrol ettiler.Açıkça!
Денис Каргин
Kibar personel. Her zaman kayıtta zamanında. Yaklaşık 8 yıldır tüm arabalarımda muayeneden geçiyorum. Sorun yoktu.
Александр Иванов
Bugün, 25.05.2026, 2. hatta bir motosiklet üzerinde muayene yapıldı. Kibarca, hızlı, yardımsever, "katı ama adil". Her şey yolunda gitti!
MITKA
22 Mayıs 2025
TRP geçti. Her şey yolunda. Sitede zaman ayırdım, daha erken geldim, kendimiz daha uygun bir yere aktardık. Bekleme alanı uygundur. Bekleme tahtası mevcuttur.
М
майя якимович
10 Temmuz 2024
Bugün bu teftişlerden geçiyordum. Korku oradaydı, ya neyin yanlışsa, aniden neyi kaçırdın? Ancak korkular boşuna çıktı. ikinci satır . Aracımı kabul eden uzman - ilginiz ve anlayışınız için çok teşekkür ederim. Yine de ben bir kadınım. :) Her şey konuyla ilgili, gereksiz bir şey yok, sadece olumlu bir inceleme ve bir dahaki sefere sadece size..
Р
Руслан Светогор
2 Haziran
Motosikletle geçtim. Harika bir istasyon. Sorunsuz bir şekilde far ışığını kendiniz ayarlamayı mümkün kıldılar.
M
Maks
Burası M kentindeki en iyi muayene istasyonudur. 1. Telefonlara cevap veriyorlar, bu 10 kişiden 100'ü. 2. Boş zamanlarında telefonla kayıt yapıyorlar, bu 10 üzerinden 100. 3. En hoş insanlar, kasadaki kız, hatta çalışan erkekler, kabulleri yazan adam. Diğerlerinin çalışmak istemediği anda, bu adamlar işlerini biliyorlar. Kesinlikle tüm arkadaşlarınıza ve tanıdıklarınıza tavsiye ederim!!!
Виктория
19 Temmuz 2025
Muhteşem DS! İlk muayene ve her şey zirvede geçti. Çocuklar kendilerine karşı çok rahatlar, her şeyi açık bir şekilde açıklıyorlar ve çok kibarlar! Çok teşekkür ederim, tamamen memnun kaldım, tüm arkadaşlarıma tavsiye ederim, tekrar geleceğim) ♥️
Ирина Невзорова
21 Ağustos 2025
Güzel istasyon: hızlı, net ve konuya göre. Bu sadece 2025'te muhtemelen tuvaletin yerde bir delik olmaması gerekir)))
735848 Ринейский
20 Temmuz 2025
Doğruluk, kralların nezaketi. Çabucak, tam olarak belirlenen zamanda yürüdüler. Her şeyi kontrol ettik. Gerekirse, minimum onarımlar yapın, her şey yakındadır.
Андрей Хитрик
Her şey yerinde, uygun, daha fazla uzatmadan, her şey konuyla ilgili. Erkekler işlerini biliyorlar. Hatta ayrı bir saygı için farları bile ayarladılar.