Stardogs

Menü
Şubeler

Артём М.
Geçenlerde Belyaevo'daki Stardogs'a gittim - genel olarak yüksek bir yer olduğu ortaya çıktı. Herkes çabucak yaptı, yemek normal, sıcak, bu olmadan "yarım gün yatıyordu". Ama en önemlisi, Latif'in satıcısı hatırlandı - iletişimde çok hoş ve canlı. Sadece "Merhaba, işte siparişiniz» değil, aslında insanca iyi bir ruh hali ile iletişim kuruyor. Bu tür insanlar yüzünden ruh hali bile biraz daha iyi hale geliyor. Kısacası, ona ve Stardogs'a da saygı duyun
Антонина Рунышкина
Hiçbir şey imzalanmadı, her porsiyona ellerimle tırmanmak zorunda kaldım, bu fu. Rulolar sıradan ve ucuzdur, sosisler genellikle korkudur. En ucuz soslar. Ketçap garantili mide ekşimesidir. Böyle bir para için kalitenin bu kadar düşük olması çok üzücü ve üzücü. Birisi daha önce ne kadar yaşlı bir köpeğin olduğunu hatırlarsa, bu insanlar şu anda bu isim altında sunduklarının gerçek yaşlı bir köpekle hiçbir ilgisi olmadığını anlayacaklar.
Валерия Ганган
Burayı, en lezzetli yemekleri, çok hızlı servisi ve çok hoş ve nazik personeli seviyorum, özellikle Sukhrob'un çalışanını not etmek istiyorum, menünün tüm pozisyonlarına danıştım ve yemeğin seçimine yardımcı oldum
Надежда Волкова
15 Aralık 2025
Güzel bir yer! Nokta alışveriş merkezinin 2. katında, katın ortasında ayrı bir adacıkta yer almaktadır. Her şey temiz. Tezgahın arkasındaki kız çok hoş ve kibar. Büyük siparişi teslim ettiler, buna rağmen çok çabuk yaptılar. Yanlarında götürdüler, bu yüzden incelemeyi yazarken denemek için zamanımız olmadı, ancak Star Dogs asla hayal kırıklığına uğratmadı, bu yüzden her şeyin her zamanki gibi lezzetli olacağından eminim.
Алексей Г.
Sosisli sandviçler burada mükemmel pişiriliyor. Danca'yı tavsiye ederim! İyi kompakt menü, hızlı servis. Çocuklar cana yakın. Sadece burgerleri tavsiye etmiyorum. Benim için kuru.
Екатерина Попова
Sosisli sandviçler her zaman çok lezzetlidir. Satıcı kibar, cana yakın, her şeyi anlattı. Geniş seçim, uygun konum.
Александр Селин
Çok lezzetli yemekler, en sevdiğim sosislerden biri, ateş sosisleri!
Ирина Фамилия
İyi fiyatlar. Kibar satıcılar. Çok lezzetli yemekler. Her Cuma ben sadece buradan satın alıyorum. Her zaman her şey hızlıdır ve pratik olarak kuyruk yoktur.
Софья И.
1 Aralık 2025
Her şeyi çok beğendim, iyi personel, lezzetli sosisli sandviçler. temiz ve hoş bir yer, çok çeşitli sosisli sandviçler ve içecekler her şeyi hızlı bir şekilde yaptı!
Mirabella F.
11 Ekim 2025
Çok lezzetli bir yenilik: Mantarlı ve turşulu salatalıklı Rus keki. Herkese denemelerini tavsiye ederim.
Алексей Георгиевский
Her şey çok lezzetli ve hızlı. İyi personel, sık sık gidiyorum. Tekrar geleceğim. Temiz ve yiyecek bir yer var!
sana vosoghi
çok lezzetli, yine satın alacağım ve yer de uygun. et ve hamur seçenekleri var. salatalık turşusu da öyle. Kaluzhsky alışveriş merkezinde, gıda limanının yanında yer almaktadır. 😋
Ника Красных
Çabuk yaptılar, lezzetliydi. Fiyatlar makul, noktanın kendisi temiz, kasadaki adam hoş. Her şeyi beğendim
TemaS
9 Nisan 2025
Hızlı bir şekilde sosisli sandviç almaya geldim. Üçlü peynir, ketçap ve hardallı Fransızca istedim. Sonuç olarak, çabucak işe yaramadı, bayan sosisi ısınmak için fırlattı ve ortadan kayboldu. 5 dakika sonra sarf malzemeleriyle geri döndüm, sosis çoktan yanıyordu. Utanılacak bir gölge olmadan, ürün yelpazesindeki tüm soslarla birlikte bana yanmış bir sosisli sandviç verdiler. Vay canına!
Анастасия Б.
Moskova'daki en iyi sosisli sandviçler! Mükemmel topuz, lezzetli sosis! Yemek pişiren havalı adam ! Teşekkür ederim!
слава л.
Teşekkürler lezzetli hotdog ve hızlı bir hizmet, herkese tavsiye ederim
венга
26 Kasım 2025
Buraya ilk defa sosisli sandviç almıyorum. Yanımda çalıştığım için her zaman Danimarkalı sosisli sandviç veya rulle almaya koşuyorum. her zaman güler yüzlü personel ve hızlı bekleme!
Анастасия Ефремова
Her şey yolunda, hızlı ve kaliteli hizmet ve çok lezzetli sosisli sandviçler! Teşekkür ederiz! İyinin
Forest-kitty
Mükemmel hizmet, her şey çok lezzetli, uzun yıllardır Stardogs'ta yiyorum, herkese tavsiye ediyorum. Annem de memnun ☺️👍
Наталья
Her şey süper
Никита Г.
13 Haziran
Harika bir yer! İş için geldiğimde buraya her zaman lezzetli ve sulu sosisli sandviçlerin tadını çıkarmaya geliyorum. Ziyarete tavsiye ederim!
Влад Сидоров
Çok teşekkür ederim. Çok lezzetli. Personel kibar. Çabuk pişirdiler!
Жанна Козлова
20 Şubat 2024
Уже традиция каждую пятницу, я прихожу в этот Стардогс за рулле с альпийской колбаской- Ммм, картошечка, маринованные огурчики и жареный лук, это очень вкусно
Имя Фамилия
5 Haziran
Her şey çok lezzetli,özellikle rulo pirzola ile çalışmaları,çalışanları çok güler yüzlü ve kibar!
Анастасия С.
11 Eylül 2025
Güzel bir yer Personel güler yüzlü Hızlı ve lezzetli
Wapigg
Lezzetli sosisli sandviçler. Tutarlı kalite. Güler yüzlü personel.
Анна Лебедева
1 Ekim 2025
Stardog'u defalarca ziyaret ediyorum, burayı seviyorum!Kaluga alışveriş merkezinde en iyi personel, sosisli sandviç delicesine lezzetli, tekrar geleceğim, arkadaşlarımı getireceğim!
Игорь Ковров
16 Aralık 2023
Магазин быстрого питания, в частности хот догов. Цены не самые приятные, но качество хот дога, в частности французского, на высоте. Приготовили быстро и вкусно. Были бы цены чуть чуть пониже - было бы вообще шикарно
ᅠ
22 Mart 2025
Alışveriş merkezi 23'e kadar çalışıyor. Uczaano, noktanın 22'ye kadar çalıştığı yönündedir. Isındım sordu. 23'e kadar olduğunu söylediler. Hazır olmayan sosisli sosisli sandviç hazırlamamı istedi ve buzdolabında hemen «ah, yakında kapanacağız, vaktimiz olmayacak» dediler ve saat 22:18....
Айка
13 Eylül 2025
Bu sadece korkunç, küflü sosisli sandviçler! Zaten çocukları beslediğimde yarıda Pld'yi de gördüm!
Екатерина Д.
Her şey yolunda. Çok çeşitli sosisler. Lezzetli, temiz.
Глеб Иванов
Çok lezzetli, herkese tavsiye ederim Yer havalı, çabuk pişiyor ve en önemlisi lezzetli
Мария З.
16 Ağustos 2024
16.08.24 Хамское отношение к клиентам!!! Пришла с другом заказать ход-дог, сотрудника на месте не было, дождались, перед нами мужчина делал заказ, мы дождались очереди, хотели сделать заказ, а нам в ответ у меня перерыв 20 минут, а через 30 минут они закрываются! Отошли на 5 минут проходим мимо и видим как сотрудник принимает заказ у клиента. Как так можно врать и не краснеть, если есть какие-то претензии почему нельзя сказать? Ужасный персонал!!!
Дина Т.
29 Eylül 2024
Приехали с подругой за хот-доггами, а нам отказали грубо в обсуждении, ссылаясь на кучу заказов и ожидания 20 минут. Произошло это сегодня 29 сентября в 21:10. В итоге мы захотели ждать, а нас послали ещё более грубо, сказав что теперь время ожидания неизвестно какое. Что за отношение? Неужели нельзя вести диалог нормально? Ради вас приезжают, продукт любят, а персонал отталкивает до слез. Вы платите настроение людям!!!!!
Варвара Смирнова
Lezzetli ve her zaman hızlı! İyi sosisli sandviçler
Nikolay P.
25 Haziran 2024
25.06.24 ехали с супругой специально в этот тц чтобы съесть вкусные хот-доги, так как нигде в округе стар догс нету. Пришли на точку в 20:45 была табличка перерыв до 21:00, мы стали ждать - погуляли. Приходим в 21:00 на точку, сотрудник Шодиер говорит в негативной форме: у меня много доставок я смогу сделать вам только через 30-40 минут. Мы были в шоке! Мы столкнулись с таким первый раз, в других тц сотрудники этой сети параллельно делают (хотя бы стараются) заказы на доставки и на вынос в тц. Так вот чтобы нам съесть хот доги мы оформили заказ в приложении доставки еды, приехал курьер и мы его забрали у курьера. Итого это было в 21:45 Мы потеряли много времени чтобы просто купить 2 хот дога Просто интересно какой смысл открывать точку общепита в тц если там все равно нельзя ничего купить и вы работаете только на доставку? Но это не все Когда нам курьер отдал наш заказ из этой точки, сосиска внутри была абсолютно сырая, она даже выглядела не как на фото. Это самый печальный клиентский опыт покупки обычной еды в фастфуде известной сети Все мы люди и можем понять, когда сотрудники не успевают готовить, но когда тебе хамят и не ставят не во что это отвратительно, при том что благодаря покупателям и существует этот бизнес Если бы Шодиер по человечески объяснил и хотя бы постарался сгладить ситуацию и приготовить заказ все бы были довольны Тем более мы были одни покупатели у этой точки вообще
Арина К
Lezzetli sosisli sandviç için çok teşekkür ederim! Tekrar geleceğiz!!!
Анюта Жданова
1 Ekim 2025
Çok lezzetli sosisli sandviçler. Herkese tavsiye ederim. Satıcıya çok teşekkür ederim.
Vlad Morozov
8 Ekim 2025
Çok lezzetli, her şeyi beğendim
Татьяна В.
Bu zincirin en iyi kafesi ve en müşteri odaklı yöneticisi Sukhrob'dur. Kaluga alışveriş merkezine geri dönmek istiyorum
Александр Н.
3 Ekim 2024
Ужасно неразворотливый персонал. Медленно так, что уходить раз за разом приходится. Причем это единственная точка, где такое происходит, в других местах таких проблем нет.
ГОСТ
17 Ekim 2025
Korku! Neredeyse her geldiğimde ve işaret sanki uzaklaşmışmış gibi duruyor, dönüş zamanı her zaman gerçek zamanla 15 dakika değişecek!!
Носов Никита
15 Temmuz 2024
15.07.2024 купили рулле, попросили с собой, в итоге нам не дали ни пакет ни салфеток, даже не упаковали нормально, но это пол беды Когда начали есть оказалось что там нет ни соусов, ни лука, ни огурцов Очень не приятная сотрудница
наталия егорова
18 Kasım 2023
Не первый раз беру здесь хот-доги и всем довольна!Персонал вежлив,ждала не долго.Спасибо большое.
Василиса Т.
31 Ekim 2025
Sosisli sandviçler çok lezzetli, iyi personel , tavsiye ederim
Олеся
Çok lezzetli sosisli sandviçler. Birkaç kez ve her seferinde farklı olanları aldık.
Alex
Havalı çalışan ve lezzetli sosisli sandviçler)
piksiiik
12 Eylül 2025
Mükemmel hizmet. Canım satıcı. Lezzetli yemekler
Anny Smile
Uygun konum. Her şey stokta var. Sevgili satıcı.
Антон Кузнецов
28 Nisan 2025
Bugün ekşi tavuklu sosisli sosisli sandviç sattılar. Sosisli sandviç çöp kutusuna. Teşekkürler.