Solarwind

Ürün ve servisler
Haberler
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

Татьяна Сиволозская
Otel doğrudan deniz kıyısında yer almaktadır, konforun, rahatlığın ve muhteşem manzaraların tadını çıkararak harika günler geçirdim. Odanın ferah, aydınlık ve inanılmaz derecede rahat olduğu ortaya çıktı. İç mekan pastel renklere sahip olup, huzur ve rahatlama atmosferi yaratmaktadır. Özellikle ortopedik şilteli ve yumuşak nevresimli rahat yatakları beğendim, buradaki rüya derindi. Odanın pencereleri doğrudan denize bakıyordu, her akşam balkonda oturmak, güneşin batışını izlemek, denizin sesini dinlemek güzeldi ve daha da şaşırtan şey, inişe giden uçaklardı ( bunun uykuyu hiç engellemediğini belirtmek isterim ). Otelin mutfağı özel ilgiyi hak ediyor, burada kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerinin yapılabilmesi çok uygun. Menüde çok çeşitli yemekler bulunmaktadır. Barda bir kadeh soğuk biranın veya bir fincan taze espressonun tadını çıkarabilirsiniz. Otel personeli kibar, özenli ve profesyoneldir. Her zaman kurtarmaya gelmeye ve ortaya çıkan sorunları hızlı ve verimli bir şekilde çözmeye hazırız. Genel olarak, dinlenmeniz için minnettarız, kesinlikle tekrar döneceğiz.
Валерия М.
8 Haziran
Останавливалась в номере в феврале, и просто приходила на завтрак уже в другой раз (он у них даже после 13), чудесные люди на ресепшене и на кухне. Нам ещё пошли на встречу, когда все вылеты задержали из Сочи, помогли с номером, подбодрили духом. Номера - чистые, красивые, новые. Особенно впечатлило, что на нашем этаже все номера выходили на море, а другая сторона - без номеров - выходила на горы🫰🏼 очень благодарю сотрудников за теплый прием. Концепция отеля - на высоте!
Эльмира Журавлева
Denize bakan cennet gibi bir yer! "Kızlar ve erkekler, herkese tavsiye ederim! Soçi'de Sirius bölgesinde dinleniyordum ve tesadüfen kendime bir mücevher keşfettim — Solarwind oteli. Burası sadece bir otel değil, burası bir güç yeri! Özellikle 408 numarayı not etmek istiyorum - bu sadece bir şarkı! Denizin manzarası öyle ki dalgalara elle ulaşılabiliyormuş gibi görünüyor. Uyanıyorsun ve ilk gördüğün şey - bu uçsuz bucaksız alan, inanılmaz güzellik! Odalar çok temiz, rahat, ruhla yapılmış — yürüdükten sonra gerçekten dinlenecek çok şeyim var. Personele özel teşekkürler: çok nazik ve yardımsever insanlar, kendinizi evinizde hissediyorsunuz. Ve tabii ki mutfak! Kahvaltıları parmaklarınızla yalayacaksınız, her şey taze ve lezzetli. Büyük bir artı, doğrudan odanıza yemek sipariş edebilmeniz ve bu muhteşem manzaranın tadını çıkarmaya devam edebilmeniz. Solarwind'den millet, size refah ve muhteşem tatiliniz için teşekkür ederiz! Turistler, yanından geçmeyin, pişman olmayacaksınız!»
Valentina
Burası artık Adler'deki en iyi otelimiz! Eksi olmadığı için sadece artılar hakkında yazacağım. Yeni, ferah bir otel, içeri girerken zaten kalmak istiyorum, kaldığınız andan itibaren böyle inanılmaz bir enerji hissedildi. Geniş, bakımlı set, burada yürümek, gün batımının tadını çıkarmak, denize hayran olmak rahattı. Deniz manzaralı büyük oda, ortaya çıktığı gibi, oteldeki deniz manzaralı tüm odalar harika bir çözüm! Karartma perdeleri, rahat yastıklar, denizin sesi uykuyu özellikle güçlü kıldı. Mutfak özellikle lezzetli, yemek seçenekleri, iyi kahve ve çok uygun fiyatlar! Deniz manzaralı akşam yemeği yemek istediğinizde odaya yemek servisi yapmak idealdir! Tekrar geri dönmek istediğim aynı otel, tatilimiz için teşekkür ederiz!
О
Ольга Б.
Güzel yeni otel. Değerli 4*. Artılar: 1. Konum (1. hat, denize 30 m, havaalanına yakın). Odanın 3. katındaki yataktan otelin denizde yer aldığı anlaşılıyor. 2. Otel yenidir (kar beyazı yatak, odada iyi mobilyalar ve kozmetikler). 3. Sürgülü çerçeveli güzel balkon (camlı çerçeveli balkonu olan tek otel). Balkonun camlanması, denizde 7/24 dinlenmenizi sağlar. Balkondan gün batımının muhteşem manzarası. 4. Personel güler yüzlü ve naziktir. 5. Deniz manzaralı bir salon alanı bulunmaktadır. Sabah erkenden yoga yapabileceğiniz yerler. 6. Otelde bir restoran var. Restoranda yemek yemediler, hiçbir şey söylemeyeceğim. 7. Salıncaklı ve yeşil alanlı sevimli bir arka veranda var 8. Uçaklar otelin üzerinden kalkıyor. Çok olgun. Birisi eksi, ama biz gerçekten beğendik. 9. Check-in 10 dakika içinde gerçekleşti. 5+! Eksilerden. İnişli çıkışlı bir yoldan avludan otele giriş. Oteli tavsiye ederim. Ve kesinlikle Solarwind'e tekrar geleceğiz. Harika tatiliniz için çok teşekkür ederim!!!!! Otel seçiminden çok memnunuz
Михаил
Bir gece otelde kaldık, buna değmediği için aramayacağım başka bir sanatoryumdan geldik. Odaların temizliği, deniz manzarası, lezzetli öğle ve kahvaltıları hoş bir şekilde şaşırdılar. Sezar salatası çok lezzetli, ama biz onu çok denedik. Telefon numarasından yiyecek sipariş edilebilir ve teslimat çok hızlıdır, 15 dakika sonra bize siparişi çoktan getirdiler. Otelin personeli, girişteki gardiyandan odaya yiyecek teslim eden garsona kadar olabildiğince cana yakın. Harika konum, mağazalara yürüme mesafesinde. Önerilerden: Balkonda rahatça oturabilmek için odada bornoz istiyorum. Ve belki de mutfağın çalışma süresini en az 21'e kadar uzatın, böylece biraz sonra akşam yemeği yiyebilirsiniz. Her şeyden önce, her şey yolunda ve onsuz, kesinlikle geri dönmeyi planlıyoruz. Otele başarılar ve refah.
Альбина
21-23 Nisan 2026 tarihleri arasında dinlendik. Güzel otel! Deniz manzaralı tüm odalar 411 numarayı aldık, deniz avucunuzun içindeymiş gibi) uyanıp sörfün gürültüsüyle uyuyakalıyorsunuz. Otelin üzerinde havalanan uçaklar bizi rahatsız etmedi, ancak bazıları için bir sorun olabilir (gürültü var), lütfen unutmayın. Kulak tıkacı yanımıza aldık, işe yaramadı. Odalar çok temiz, ihtiyacınız olan her şey var (duş jeli, şampuan, saç kremi, vücut losyonu, sabun, diş macunu + fırça, bornoz, havlu). Odada kasa, ütü masası ve ütü bulunmaktadır. Çay, kahve, su ısıtıcısı ve su. Buzdolabı da var. Otel personelinin hepsi çok cana yakın🫶🏻 kibar ve gülümsüyor! Teşekkür ederim. Burada henüz açık büfe olmadığı için odayı yiyeceksiz aldılar. Odada kahvaltı ve öğle yemeği sipariş ettiler, alakart, her şey çok lezzetli. Otel hala tamamen yeni, umarım yakında havuzu bitirecekler. Rezervasyondan önce tüm yorumları okuduk, karşılık geldik. Olumsuzluklarla karşılaşmadılar. Tek şey, verilen anahtarlardan biri işe yaramadı (kapıyı açmadı), ama birlikte yürüdük ve bir tanesi bizim için yeterliydi. Oteli tavsiye ederim🔆 Tekrar dönmeyi umuyorum😊
Ксения П
16 Aralık 2025
Lezzetli öğle yemeği için çok teşekkür ederim! Ve pencerenin dışında bu kadar muhteşem manzaralar varken yemek yemek iki kat hoş🥰🥰🥰 en önemlisi, söylemeselerdi restoranı asla bilemezdim - güney sahilinden sonra Adler sahilinde yürürken Karadeniz'in yakınındaki otele bakmanız gerekiyor Solarwind. Adler'deki iyi hizmete hoş bir şekilde şaşırdım)))) lezzetli yemekler; ve tabii ki ilk sahil şeridinde dinlenmek için yerleşmek son derece güzel))) ah evet, en önemlisi arabadaysanız - ücretsiz otopark var, bu yüzden bir kez uğrayacağım ve yürüyerek gelmeyeceğim
Dmitry Smirnov
1 Haziran
Otelde kalmaktan çok hoş bir izlenim. Oda güzel manzaralı, her gün temizleniyor, her şey temiz ve düzenli. Yemek iyi: kahvaltı tutarlı «b artı» ve çaylar genel olarak sağlam bir «beş». Personel nazik ve duyarlı, konumu, klima ve rahat bir yatak, rahat uyku. Nüansları: otel oldukça sessiz bir yakın komşu yok, ama ne zaman onlar görünür, onları iyi bir haber duvardan — son gün müdahale yüksek sesle tv için duvar. Üzerinde hala bir oteldir uçan uçaklar: bir чутком rüyada gece daha iyi bir pencereyi kapatmak, sonra bir gürültü, hemen hemen engel değildir. Genel olarak otel ve bir soru üzerine «gittim ben buraya bir kez daha?" Cevabım kesin - evet.
*** *
Bu otel benim gerçek hayalim! Odadan manzara-muhteşem! Balkonumdan oturup denize baktım ve çıkamadım. Koridorda, bu arada, stadyuma ve dağlara bakan cam bir duvar var. Turizm sezonunun başlangıcına kadar oradaydık, bu yüzden sahildeki tatilcilerden gürültü çıkmadı, komşular sessiz, harika uyudular. Ancak bir otel seçerken yakınlarda bir havaalanı olduğu ve alçaktan uçan uçakların çok gürültülü olduğu unutulmamalıdır. Bu bizi rahatsız etmedi, uçaklara alıştık. Oda temiz, konforlu, konforlu yatak, temiz çarşaflar, havlular ve bornozlar ile donatılmıştır. Banyoda duşakabin, şampuan, jel, saç kremi, vücut losyonu bulunmaktadır. Her şey tam boyutlu şişelerde, yıkanmaya yetecek kadar nasıl gerileceğini bilmediğiniz mini paketlerde değil. Misafirperverliğiniz için otele teşekkür ederiz! Buraya tekrar dönelim.
Людмила Руникова
9-16 Mayıs 2026 tarihleri arasında kocamızla bu otelde dinlendik ve tamamen memnun kaldık!!!!! Otel ilk sahil şeridinde duruyor - pencereden denizi görebilirsiniz ve sabahları odadan çıkmadan dalgaların sesini dinleyebilirsiniz. Özellikle balkondaki muhteşem panoramik pencerelerden çok etkilendik. Bu eşsiz bir fikir! Süperrr !!! Otelde her şey dinlenmenin mümkün olduğunca konforlu olması için düzenlenmiştir: konforlu yataklardan özenle düşünülmüş küçük şeylere — raflar, doğru yerlerdeki soketler, odadaki ilginç aydınlatma, balkonda rahat oturma alanları ve çok daha fazlası. Ayrıca ütü masası ve ütü, kasa, saç kurutma makinesi, tüm banyo aksesuarları vb. Genel olarak her şey sağlanır, her şey en küçük ayrıntısına kadar sağlanır ve bu yardım edemez, ancak sizi memnun eder️️ Oteldeki kafeye özel bir zevk verildi: mutfak övgülerin ötesinde! Taze ürünler, güzel yemekler ve hatırlamak istediğim bir tat. Garsona Ilya'ya özel bir teşekkür daha söylemek istiyorum — inanılmaz derecede iyi enerjiye sahip, her zaman gülümseyen, denemenin daha iyi olduğunu nasıl söyleyeceğini bilen ve eski iyi arkadaşlara gelmiş gibi bir atmosfer yaratan bir kişi. Genel olarak, karşılaşılması gereken tüm otel personeli çok hoş ve yardımsever insanlardır. Buradan hiç ayrılmak istemedim - deniz, güneş, personelin rahatlığı ve samimiyeti bu oteli kesinlikle tekrar dönmek isteyeceğiniz bir yer haline getiriyor. Ve evet, kesinlikle tekrar döneceğiz !!! Dinlendiğiniz için teşekkür ederiz! Solarwind🫶❤️ adlı bu cennette herkese dinlenmenizi memnuniyetle tavsiye ederim
Виктория
Burası Adler'in en güzel yeri! Artık bu otel dışında hiçbir yerde yaşamayı kabul etmiyorum! Aslında aynı balkonda bile yaşayabilirsiniz. Tüm odalar deniz manzaralıdır. Her şey var - listelemenin bir anlamı yok - sadece her şey! Odalar geniştir. Bu baharda iki kez bulunduk. İlk girişte çalışanlar çocuğun doğum gününü düzenlemeye yardım ettiler - tam olarak gece 12'de, teslimattan önce kendilerinin aldıkları pastayı getirdiler. Bir sonraki girişte doğum günümdü - ayrıca farklı bonuslar da aldım. Zemin katta, tamamen uygun fiyatlara sahip harika bir kafe var, yiyecekler odaya ek ücret ödemeden teslim ediliyor. Tüm taleplere hemen ve mümkün olduğunca cevap veriliyor! Mükemmel!
Александр Котляренко
22 Aralık 2025
Geçenlerde setin etrafında yürüdüm ve yiyecek bir yer arıyordum. Ve tam benim yolumda bu restoran vardı. Ne söylemek istiyorum: tasarım çok güzel bir iç mekan, rahat bir atmosfer ve yeni yıl için her şey nasıl dekore edilmiş, her şey temiz, yeni! 😍 ve en önemlisi - çok kibar garsonlar ve sadece şık aşçılar! Adler'de böyle lezzetli yiyecekler bulmak çok zor! Ama burada her şey mükemmel - tat, sunum, misafirlere karşı tutum - her şey zirvede! Lezzetli yemek yemek ve rahat bir atmosferde keyifli vakit geçirmek isteyen herkes için kesinlikle buradasınız♥️
Татьяна Д
10 Aralık 2025
İnanılmaz bir huzur yeri. Sessizlik. Konfor. Taze toplanmış mobilyalar gibi kokuyor. Akıldan çok şey yapılır: depolama yerleri, kurutucular, hatta numaraya gittiğiniz galeri bile. Balkon özlü ve şaşırtıcı derecede güzel. Hangi kahvaltıların olması gerektiğini bilmiyorum ama güzel olanları seçtik: meyveli çırpılmış süzme peynir ve salatalar. Ve her yerde bu neredeyse gevrek saflık hissi var. Ancak otele erişim, oraya götürülüp götürülmediklerini sorgulamamı sağlıyor - yol neredeyse gecekondu köşelerinde ve şantiyelerde dolanıyor. Üç yıldır böyle olduğunu söylüyorlar. Ama kapının dışında başka bir dünya var.
Елена С.
Şu anda burada, süper yer! Otel yeni, sitedeki tüm fotoğraflar gerçeğe uygun, denize gerçekten 10 metre, sundurmadan manzara kopmuyor)) Odalar mükemmel: mükemmel temiz, en beyaz çarşaflar ve havlular, ayarlanabilir piller, su ısıtıcısı / su / saç kurutma makinesi / ütü masası / ütü vb... Çalışanlar kibar ve gülümsüyor. Kendi kafemizdeki yemekler harika: öğle ve akşam yemekleri yedik. Kalabalıklar olmadan, bizim için önemli olan bu. Memnun olduk, puan 5+
Вика Недилько
İyi günler. Bu muhteşem otel hakkında bir inceleme bırakmak istiyorum. Küçük bir çocukla ailemizle dinlendik. Her şeyi beğendik, 3. kattaki standart + odayı aldık. Manzara muhteşem, oda geniş, temiz ve yaşamak için ihtiyacınız olan her şeye sahip. Her gün temizlik yapıyor, hizmetçiler odaları çok dikkatli temizliyor. Kötü havaya rağmen, dinlenme sadece olumlu duygular bıraktı. Otelde çok lezzetli yemeklerin çok çabuk hazırlandığı bir restoran var. Ayrıca odada sipariş verebilir ve güzel deniz manzaralı bir yemek yiyebilirsiniz). Mükemmel tatil koşulları için otel yönetimine çok teşekkür ederim. Bizi doldurup tahliye eden, çok hoş, cana yakın ve işinde profesyonel olan yöneticiye özel teşekkürler. Burada her şey için dinlenmenizi öneririz. Fiyat ve kalite uygundur) Size refah ve daha fazla müşteri diliyoruz
Елена💎
Eşikten hoş, çekici kızlarla tanışıyorlar! Elena ve Irina, teşekkür ederim! Memnuniyetle karşılandık ve bir dakika içinde tüm ihtiyaçlarımı kapattık! Uçuştan sonra yorgundum, erken gelip gelemeyeceğimi açıklığa kavuşturmaya karar verdim ve şanslıydım! Uzun süre otel seçtim ve yanılmadım! Burada her şey rahat, estetik açıdan hoş, güzel, rahat, rahat! Çok mutluyum! Bu arada burada detaylara dikkat ediliyor: saç kurutma makinesi benim için önemliydi ve bu güçlü bir 2100w, genellikle otellerde 1500 - bu + Ayrıca bir bez, tıraş takımı, macunlu diş fırçası ve tabii ki saçlar için jel / şampuan / saç kremi gibi küçük şeyler de vardır - bu + Yağmur duşu + Oda ferah, temiz, hoş ve taze kokuyordu! Temizlik perileri her gün odayı yeniledi ve ihtiyaç duydukları her şeyi güncelledi! Odada kahvaltı / akşam yemeği sipariş edilebilir veya alt katta yemek yiyebilirsiniz, bu çok uygundur, siparişi 15 dakika sonra çok hızlı bir şekilde getirirler! Ve her şey lezzetli!! Ama en önemlisi, burada ne kadar inanılmaz bir manzara var! Her dakika hayran kaldım! Senden çok hoşlandım, kesinlikle kocam ve kızımla geri döneceğim! Tabiri caizse yeniden başlatarak yalnız dinlendim ve check-in sırasında yorumuma dikkat ettiğiniz için teşekkür ederim✨✨ tek başıma inzivam başarılı oldu ve detaylara gösterdiğiniz özen sayesinde!😍 Şimdi sadece size karşı, çünkü konuklara karşı bu tutum ve muhteşem görünüm sizi tekrar size geri dönmeye zorluyor! Duygular yolculuktan ve dikkatinizden bunalıyor, tekrar teşekkür ederim!🫶🏼 Fotoğraf ve video ekleyeceğim, atmosferi aktarmaya çalışacağım)
Оксана П.
Orijinal olmayacağım, tüm incelemeler doğru. Otel harika! Konumu harika, havaalanından taksiyle 7 dakika. Oda çok geniştir. Balkon bir şeydir)) panoramik pencereler, açık denizde bir gemideymişsiniz gibi bir his yaratır! Otelin restoranı çok güzel. Kahvaltıyı aldığınızdan emin olun! Otel personeli çok hoş. Misafirperverliğiniz için teşekkür ederiz ❤️
Alexbuenchico
Çok güzel bir otel. Odalar turkuaz ve beyaz tonlarıyla donatılmıştır ve çok güzel görünüyorlar. Mobilyalar yeni, her şey temiz, düzenli. Odada olmak çok güzel. Ayrıca banyodaki askıda büyük bir havlu askısına ve birçok kancaya dikkat edeceğim, bornozunuzu, havlularınızı ve kıyafetlerinizi asabilirsiniz. Ve tabii ki, ilk satırın balkonundan deniz manzarası. Balkonun açılan bir penceresi vardır, oturup güzel manzaraların tadını çıkarabilir ve temiz deniz havasını soluyabilirsiniz. Tabii ki, uçaklar bazen geceleri uyanır, ancak bu tüm Adler'in sorunudur. Otelin arkasında da futbol sahaları bulunmaktadır ve otelin koridorundan panoramik pencerelerden çocukların antrenmanları ve oyunları sırasında izleyebilirsiniz.
Светлана Мухина
İncelemeleri okudum ve hayal kırıklığına uğramaktan korktum, ama hayır, her şey gerçekten harika. Bu otelde hem büyük hem de küçük müşteriyle ilgileniyorsunuz. Gerçi, sadece küçük şeylerden bir izlenim çıkıyor. Hoş personel; pencereden muhteşem manzara ve denizin sesini duyduğunuz özel balkonu açarak; kahvaltılar (sadece değil) - balkonda, kafeden en sevdiğiniz yemekleri odaya sipariş etme fırsatı; tasarımın renk şeması; işte tam da memnun oldum! Torunumla birlikteydim ve ayrı ayrı onun için çok fazla eğlence olduğunu söylemek istiyorum - bir scooter ve atış sepetli bir top, masa tenisi ve satranç, futbol sahalarının manzarası ve uçakların kalkışını izlemek. Ben de elbette balkona "yapışmıştım". Sonuç olarak, tatil çok iyi oldu, teşekkür ederim!!! Oh, ve şimdi ruhunuzu hatırlatacak ve ısıtacak olan otelden bu sevimli kartlar da şık!
Вадим В
En baştan başlayacağım. Birkaç ay önce, varıştan bir gün önce bir oda ayırttım, zamanı hazırlamak için varışta bir açıklama geldi - bu büyük bir artı! Bu yüzden geç geldik, 21: 30'da check-in yapılırken çocukları beslemeye geldik ve otelin restoranı bize teklif etti, odaya girdik, şaşkınlık ve hayranlık devam ederken kapıyı çaldılar ve akşam yemeğini odaya getirdiler. Bu bir artı. Numaradan, 4. katta iki odalı bir odamız vardı, uçakların bir kalkış hattı nedeniyle gürültünün müdahale edebileceği konusunda önceden uyarıldılar, kesinlikle hayır, hiç zorlamadılar. Odalar çok büyük, her odada yataklı ve hala "dans zemini" altında bir yer var, şikayet edecek hiçbir şey yok....Oh hayır, yatakların yanındaki prizler biraz uzak, rilslerde uygun bir uyku öncesi toplantı için bir metre kablo yeterli değil, unutmayın. Ama anladığınız gibi bunlar nitpicking. Odadan manzara bu VAY CANINA, bu BİR ŞEY, bu bir RÜYA, GERİ DÖNMEK İSTEDİĞİM ŞEY bu! Ancak odaya ek olarak, ayrı, personele çok teşekkür ederim, siz en iyisiniz, tatiliniz için teşekkür ederim, tatilde çalışmak zorunda kalmanıza rağmen, kendinizi dinlenmiş hissetmek için her şeyi yaptınız. Restoran: yemekler lezzetli, fiyat etiketine göre tüm işyerlerinde ortalama, ancak odaya getirebilecekleri bir artı. (Nisan 2026), her yere gittiğimiz için başka yerlerde öğle yemeği yediler ve akşam yemeği 2500-3500 ruble (alkol yok, sadece şişelenmiş bira, yakınlarda KB, Kuban şarapları ve zincir mağazalar var, bu nedenle orada sıcak satın alabilirsiniz, odada gerçekten çalışan bir buzdolabı var). Sonunda geldik, kızımızın bir arkadaşı vardı ve kimseye haber vermeden odaya döndük, otelden bir hediye gördük (kızım çok memnun oldu, teşekkür ederim). İlk günlerde yağmur yağdı, sokağa çıkarken otel ÜCRETSİZ şemsiyeler sunuyor, şemsiyeler çok rahat ve havalı, yoldan geçenler onları nereden satın aldıklarını öğrendiklerinde birkaç kez durdular... Odada sürekli su, çay, şeker yenileniyor. Bu şekilde sabunlu tek şey, kendinizi çok seviyorsanız, komşu mağazalardan satın alabilirsiniz. Odalarda şampuan, duş jeli, vücut losyonu, el sabunu, zoom aksesuarları bulunmaktadır. Genel olarak, listelenecek çok şey var. Solarwind'e bir kez daha çok teşekkürler. Bu, harcadığınız paradan hiç pişman olmadığınız bir durumdur (Nisan mevsimi olmasa da)
Диана
Nisan ayında burada dinlendik ve tamamen memnun kaldık! Konum sadece bir masal, gerçekten ilk hat, denizin hemen altında. Odalar temiz, rahat ve her şey en küçük ayrıntısına kadar düşünülmüş. Konukseverlikleri için personele çok teşekkür ederim, kendilerini evlerinde hissettiler. Yeniden başlamak ve anın tadını çıkarmak için mükemmel bir yer. Kesinlikle tekrar döneceğiz!
123456 Лена
Güzel manzara. Panoramik pencereler sadece muhteşem. Yeni bir otel. Konforlu yataklar. Aydınlık, ferah odalar. Her şey en küçük ayrıntısına kadar düşünüldü. Aydınlatma çok eğlenceli düşünülmüş. Günlük temizlik. Odada su ikmali. Personel kibar. Restoran ve oda çok rahat ve lezzetli. Tek dezavantajı: Odayı bir günlüğüne yenilemek zorunda kaldım, çünkü bir gece kalkıştı, resepsiyonun fiyatı sitedekinden daha yüksek. Keşke baktı sonra ödeme. Düşünün bir indirim sistemi ve sadakat . Teşekkür ederiz! Tavsiye ederim! Geri dönelim!
Я. Серов
Garson Ilya hizmetten sorumluydu Doyurucu bir şekilde yedik, bezelye kremalı çorba sipariş ettik ve domuz eti ve sığır eti ile khinkali sipariş ettik. Hediye olarak marshmallow ile kakao ikram ettik (çok lezzetli kakao ve zengin diyebilirim - eşim ve ben bunun hayranlarıyız). Yemeklere gelince, çorba nazik ve yoğundur, ısınır. Kinkali doyurucu ve aynı zamanda çok ısınıyor. Ilya, bonus ve hoş bir atmosfer, nazik bir karşılama ve özen, olumlu bir insan için teşekkür ederiz. Böylesine rüzgarlı bir günde hoş bir atmosferde ısındık ve sevindik, teşekkür ederim.
Анна Демченко
Getirdi kızı ücretleri ve aile kaldık bu otelde. Çok mutluyuz, bu tarihi! Temiz, şık otel, 1 satır. Pencereden deniz manzarası. Personel yardımsever, yardımseverdir. Restoran, yemek lezzetli.
Мария Б.
Harika bir otel! Tüm yeni, mükemmel tasarımı, temizlik her yerde! Oda için gerekli tüm konforlu bir konaklama için bornoz, terlik, ütü masası, ütü, emanet kasası. Odalar muhteşem deniz manzarasına sahiptir! Mutfak çok lezzetli, odada kahvaltı sipariş ettiler. Gıda kabulü ile bu bakan - bir zevk! Otelin konumu harika, mükemmel bir sahil, yakın havaalanı, taksi ile 8-10 dk. Tüm otel çalışanları çok nazik ve duyarlı. Teşekkürler bu güzel 3 gün için kanıtlanmış otelde! Tüm bu otel tavsiye ederim.
Жанна Васильева
Nisan sonunda otelde dinlendim. Sadece tatilin tadını çıkardım. Oda güzel, yatakta yatarken denize bakabilirsiniz. Manzara muhteşem. Lobi barın mutfağını çok beğendim. Odayı sadece kahvaltıyla birlikte aldım ama neredeyse her gün odada akşam yemeği sipariş ettim ve denizin tadını çıkarırken balkonda akşam yemeği yedim. Odalar temiz, her şey düşünülmüş. Havaalanından şehir içi otobüsle 15 dakikada yüz ruble karşılığında güvenle gidebilirsiniz. Üç durak git, 10 dakika daha git ve sen yerindesin. Adler pazarına sakin bir adımla 20 dakikada ulaşılabilir.
Сергей Иванов
3-9 Ocak tarihleri arasında bu otelde dinlendik. Otel mükemmel, yeni, iyi bir tadilattır. Muhteşem servis, eşsiz kahvaltılar. Yemek yemek için restorana gitmek, odaya yemek sipariş etmek istiyorsanız. Her şeyi hızlı ve hızlı bir şekilde getiriyorlar. Hizmet çok kibar. Her gün çamaşır ve havluların temizlenmesi ve değiştirilmesi! Çok memnun kaldık!Odadan deniz manzarası sadece muhteşem! Kesinlikle buraya daha fazlası için döneceğiz! Otele refah diliyorum ve aynı ruhla devam ediyorum! Rahat ve dinlendirici bir tatil geçirdiğiniz için çok teşekkür ederim!🫶
О
Ольга В.
Odadan muhteşem manzara! Harika, sevecen, uyumlu bir ekip. Çok temiz, yeni ve ferah odalar, kusursuz tekstiller, rahat yastıklar. Lezzetli bir yemek. Resepsiyonistten restoran çalışanlarına ve hizmetçilere kadar çok cana yakın ve her durumda yardım etmeye hazır. Ayrı olarak, kendi alanında profesyonel olan SPA ofisinin uzmanı Yulia'yı çok yardımcı olduğunu belirtmek isterim. Otelde ikinci kez bulundum ve iyileştirmeler fark ettim. Buraya geri dönmek istiyorum! Harika tatiliniz için teşekkür ederim! Daha fazla başarı ve refah!
Юлия Юрьевна
Muhteşem deniz manzarasına sahip temiz ve konforlu bir otel. Denizin muhteşem panoraması, lezzetli yemekler, özenli personel. Yakınlarda bir plaj ve boş zaman etkinlikleri için birçok yer var. Misafirler için otopark, sadece Yandex Navigatörünün yol açtığı gibi uğramanız gerekiyor.
Ольга Плескачева
23 Ocak. SolarWind Hotel'de bir gün! Ve onlar çok güzeldi! Resepsiyondaki toplantıdan başlayarak resepsiyoniste çok teşekkür ederim, çok olumlu bir kız! Bu çok sıcak bir karşılama oldu. Hem salonların hem de koridorların hoş kokusundan, odaların temizliğinden, rahat yataklardan başlayarak, muhteşem balkona ve odadan manzaraya kadar. Otelin yemek menüsü çok uygun fiyatlarla, her şeyi odaya sipariş edebilirsiniz. Öğleden sonra 12'ye kadar olan harika kahvaltılar çok uygun. Genel olarak, harika izlenimlerle ayrılıyoruz)
Анна С.
Ocak ayında dinlendik. Otelin elverişli konumu, güzel manzarası, sempatik ve güler yüzlü personeli, pencereden bakan bombayı gerçekten beğendim, denizin sesine uyuya kaldım. Restoranda yemek çok lezzetli!Odalar temiz ve rahattır, günlük temizlik hizmeti verilmektedir. Teşekkür ederiz!
Harika otel!! Odalar çok geniş ve aydınlıktır ve balkondan manzara sadece güzeldir Özellikle restorandan memnun kaldım, tüm yiyecek ve içecekler çok lezzetli, sabahları odada kahvaltı sipariş ettik ve muhteşem plaj manzarasıyla yedik!!🫶
Оксана Дмитриева
Oteli çok beğendim, kıyıda harika bir yer, tüm odalar deniz manzarasına sahip. Personelin konuklara karşı tutumu övgüye değer ve mutfakta lezzetli bir şekilde hazırlanıyorlar! Odaya yemek sipariş edebilirsiniz, her şey çok hızlı. Harika tatiliniz için teşekkür ederim!
Евгения В.
Eksi bulamadık. Odadan manzara muhteşem!otel oldukça yeni,temiz,düzen двухкомнатного standart Süper-2 çift kişilik yatak,2 banyo😍2 çalışıyo👍2 balkon😍konforlu yataklar,yastıklar, konforlu,pastel iç çamaşırı шуршит🥰yemekler lezzetli,her şey taze🫶garsonlar Eugene ve Ilya aferin💪şu anda tamir komşu bina beklediğiniz bir açılış kapalı yüzme havuzu 😊tavsiye👍
Иван Веселков
Mükemmel yeni otel güler yüzlü personel temiz odalar güzel kahvaltılar denize bakan pencereden mükemmel manzara ilk sahil şeridi. Küçük nüanslar var otel, havaalanının yakınında, yaklaşık olarak uçakların kalkış ve iniş hattında yer almaktadır, kış mevsiminde bu o kadar belirgin değildir, ancak yaz aylarında uçuşların çok daha fazla olduğu zamanlarda, sürekli uçan uçakların gürültüsü dinlenirken benim için büyük bir dezavantaj haline gelecektir.
АНАСТАСИЯ Романова
4 yıldızlı mükemmel otel, denizdeki tüm odalar, mükemmel temizlik, taze temiz çarşaflar, bornozlar. Kendim için küçük bir eksi iptal ettim - denizden ağır bir bavulla kalkmanın bir yolu yok. Öte yandan, taksi için bir check-in var - ama tüm taksi şoförleri oraya gitmiyor. Yakında orada bir yüzme havuzu da olacak)
Лю Со
Burası dinlenmek için ideal bir yer ve aynı zamanda gelişiyor. Yeni otel , onu seven çalışanlar çok hoş ve yardımsever . Kelimenin tam anlamıyla denizden 3 metre uzaklıktadır. Pencereler /balkonun tamamı deniz üzerindedir. Kesinlikle buraya döneceğim ve arkadaşlarıma tavsiye edeceğim.
Асель Нуркешева
Güzel otel, harika odalar. Ben sadece eklerdim: 1. Terliklerin kalitesi en iyisini bırakmak istiyor, onları değiştirmek için dileklerim) 2. Pamuklu çubuklar ve disklerle bir set ekleyin 3. Kötü internet Bu bir eksi değil, sadece büyük olasılıkla dileklerdir) Süitte 2 San'lıdır. düğümler, 2 balkon, çok temiz, havlu yumuşak, bornozlar sıcak) Her şey süper)
Елена Ж.
Çocuğumuzla lobideki bu yeni otele bir şeyler atıştırmak için koştuk. Çok arkadaş canlısı bir şekilde tanıştık, çocuk menüsü (çocuğum 2 yaşında), mama sandalyesi, soğutucudan ücretsiz su sağladık. Peynirli çıtır patlıcandan kahve ve salata, çocuğa peynirli fiyonklar ve sosis sipariş ettim. Yani salata - kıyıdaki en iyisi! Hem mutfağı hem de personeli çok beğendim. İltifatla tereyağlı krepler getirdiler. Konuklara karşı tavrınız için teşekkür ederiz. Yana'nın garsonunu kutlamak istiyorum, cana yakın, göze batmayan, hoş bir kız. Teşekkür ederiz!
ya.kajfovaya
Buranın cennet gibi bir yer olduğunu söylemek, konumdan (bir yanda deniz, diğer yanda muhteşem dağ manzarası) odalara ve personele kadar hiçbir şey söylememektir! Herkes teşekkür etmek ve sarılmak ister! Herkes içtenlikle gülümsüyor, size söyleyecekler, yardım edecekler! Restoran aşağıda bir silah! Her şey lezzetli, hepsi cana yakın, yardımsever, çekici! Genel olarak, sadece iyi şeyler söyleyebilirim! Size başarılar ve refah!!!! Dinlendiğiniz için çok teşekkür ederim! Eksi yok🫶🏻
Сабина К
Ailenizle dinlendik) Burada her şey yolunda) Resepsiyondan başlayarak harika yöneticiler tarafından karşılanıyorsunuz.Oda ferah ,açık ,saf ,temiz 5 artı benim için bu çok önemli ,hiçbir yabancı koku )Mutfak güzel ,çok lezzetli ,seçim için yeterli ,biz aldı sadece kahvaltı )İlk satır ,pencereyi tarif edemiyorum ,ne güzellik )
Е.И.
Otelin harika konumu, çok güzel deniz manzaraları, gün batımları, sahil şeridi. Mükemmel hizmet, resepsiyonda çok cana yakın çalışanlar, hizmetçiler. En zayıf nokta beslenmedir. Yemek pişirme seviyesi normal bir yemek odası olduğu için oteldeki bir işletmeyi restoran olarak adlandırmak zordur. Aşçı shakshuka'yı hiç görmedi, bu yüzden yumurtaların altına konulan domatesi bu özel Türk yemeği olarak görüyor. Bu nedenle yıldızı sadece yemek için kaldırıyorum. Diğer her şey muhteşem.
Альфия Г.
Oteli çok beğendim, denize yakın konumu, çok temiz, aydınlık, panoramik manzarası, tüm daireleri deniz manzaralı, çok lezzetli mutfağı, aşçılar mükemmel yemek pişiriyor, garsonlar cana yakın ve cana yakın.Herkese şiddetle tavsiye ederim.Eksilerden hiçbir şey yok.Bir otel seçerseniz, bu tam olarak budur.
Екатерина К.
Konum doğrudan sahil üzerinde, muhteşem deniz manzarası. En küçük ayrıntısına kadar düşünceli tasarıma sahip güzel odalar. Teşekkürler iki yastık farklı boyutlarda ve sıcak bir banyo zemin. Ayrıca hoş bir sürpriz özellikleri yemek sipariş numarası.
Виталий
Mart 2026'da bu otelde kaldık! Her şey harika!!! Odalar yeni, ferah ve moderndir. Ortopedik şilteli büyük bir yatak, çamaşırların değiştirilmesi ve günlük temizlik! Yöneticiler cana yakın ve okuryazardır. Herhangi bir nüansa, tatilcilerin lehine derhal karar verilir! Herkese tavsiye ederim! Kaliteli tatiliniz için personele özel teşekkürler!!!
Кристина Гызыева
Bu oteli çok beğendim! Denize yakınlığı, pencereden görünümü ve fiyatı ilkesine göre seçtim. Tüm odalar deniz manzaralıdır ve balkonludur. Her şey güzel, temiz, otel yeni. Konumu da harika, her şey yakınlarda. Güler yüzlü personel, hepsi olumlu ve konuklara yürekten davrandıkları açık. Teşekkür ederim!
Denis M.
ilk günlerinde orada harika bir yer vardı cana yakın ve güler yüzlü personel ve çok lezzetli mutfağın muhteşem deniz manzarası tavsiye etmek Her sabah deniz manzaralı terasta kahvaltı servis edilir
Елена
11 Aralık 2025
Muhteşem deniz manzaralı muhteşem otel. Tüm personel cana yakın. Ama önlem büyük, yeni, her şey orada. En iyi izlenimler, ayrılmak istemedim! Restoran da harika, her şey lezzetli. Fiyatlar makul. Çoğunlukla sadece orada yediler. Misafirperverliğiniz için tüm personele teşekkür ederiz!.
Дарья Овчинникова
Muhteşem otel! Panoramik pencereler, her şey en küçük ayrıntısına kadar düşünülmüş. Konforlu yatak ve yastıklar, denizin sesiyle uyumak mutluluktur. Özenli personel, restorana özel teşekkürler, çok lezzetli hazırlıklar yapıyorlar ve ayrıca odada ücretsiz yemek siparişi hizmeti de var! Refah ve başarı, kesinlikle geri döneceğim!