Sofia

shnyaka
20 Ekim 2024
Çok mütevazı ama konumu güzel. Körfez kıyısında, kelimenin tam anlamıyla ormanda. Her yerde yaban mersini dolu. Penceremizden güzel bir gün batımı gözlemlendi. Kahvaltılar kendi başıma. Hayvanlarla yapabilirsiniz. Kediyle birlikteydik. Resepsiyonun yakınında bir otobüs durağı var. Çok uygun. Personel duyarlı.
Денис Воробьёв
24 Nisan 2024
Bir zamanlar yeterli ziyaretçiye sahip olmadıkları zamanlarda, fiyatlar genel olarak promosyoneldi, bence sauna ve havuzlu kahvaltılarla iki günde iki kişilik 76 Euro komikti, bu fiyata konumu ve konaklamayı çok beğendim. Şimdi kesinlikle daha pahalı, güncellenen sayıları dikkate alarak yine de bir A koyacağım
Жданова Маргарита
4 Ocak 2019
Açıklamada mutfak belirtiliyor ama yok. Daha doğrusu, sadece mikrodalga fırın ocağı yoktur. Bu şekilde hiçbir şey neredeyse pişirilemeyecek. Ve Fin yarı mamul ürünleri, yemek pişirmeden hazır yiyecekler gibi tadı çok güzel. Bıçak da yok. Fiyata dahil olan kahvaltı taze değildir. 12/30/18 - 02/01/19 tarihleri arasında oradaydık. Yeni Yıl için çok az misafir var ve sauna her seferinde bir saat çalışıyor (biri 18.00 - 19.00 arası kadınlar için ve biri erkekler için, 19.00 - 20.00 arası). Ana binada yaşamıyorsanız, saunaya kadar (ve buna bağlı olarak) caddeden aşağı inmeniz gerekecektir.
Vadim Galin
20 Ekim 2020
Otel, körfez kıyısındaki ormanda yer almaktadır. Çok sakin ve hoş bir yer ama şehre ulaşmak çok uzak. Güzel kahvaltılar. Arabayla seyahat edenler için uygun bir seçenek. Otopark ücretsizdir.
Евгений _
13 Ocak 2020
Burada bir yoga seminerimiz vardı ve bu süre zarfında vejeteryan bir yemek odası vardı, çok beğendim. Çok pitoresk bir yer: 3 dakika zaten kıyıdadır ve körfeze güzel bir pitoresk manzara açılır