Smart

Ürün ve servisler
Şubeler

Елена Т.
Geniş ürün yelpazesi! Daha da fazla yeşillik ve meyve olurdu! Fiyatlar düşük! Kalitesi mükemmel!!! Personel kibar! Mağazada temizlik ve düzen!
Наталия Громогласова
13 Şubat 2025
Harika bir dükkan. İyi bir fiyata taze kavrulmuş balıkların şık seçimi. İyi fiyatlarla lecho, hodgepodge, fasulye gibi konserve yiyecekler. Her zaman taze sebze ve meyveler. Ve sıcak ekmek ayypechka! Fiyat etiketleri her zaman çok cana yakın çalışanlara karşılık gelir. Aferin beyler! Böyle devam et!
Елена Забенькина
21 Ocak 2025
Mağaza, ekonomi gibi görünüyor, ancak o kadar geniş bir seçim için boş bir cüzdanla ayrılıyorsunuz. Çok uygun olan karayolu boyunca yer almaktadır, geniş otopark, her zaman taze mallar (en azından her zaman taze buluyorum)
V
Vera Venrshinina
13 Eylül 2025
Zengin ürün yelpazesi, yüksek kaliteli ürünler, personel çok cana yakın ve cana yakın, mağazanın evlerin yakınındaki konumu çok uygun. Ziyaret etmenizi tavsiye ederim çünkü oradaki fiyatlar kabul edilebilir!
Карязов Руслан
23 Kasım 2025
Çok çeşitli kaliteli ürün ve ürünler, kibar ve güler yüzlü personel, elverişli konum, arabalar için park yeri var, ziyaret etmenizi tavsiye ederim!
Анна Мишкина
28 Mart 2025
Çok güzel bir mağaza. Temiz, yabancı kokular olmadan. Malların iyi yerleştirilmesi, fiyat etiketlerinin eşleşmesi. Taze meyve ve sebzeler. Müşteri odaklı personel.
Анастасия Семина
22 Ağustos 2025
Güzel mağaza. Her zaman taze meyveler sebze ve balık bölümü olan etlerdir. Çok geniş ürün yelpazesi personel duyarlı ve kültürlüdür. Kocamla sürekli yürüyoruz
Владимир Ханжин
15 Mart 2025
Evet, bir seçenek var ama fiyatlar her yerde olduğu gibi. Bir daha balık satın almayacağım. Biraz daha fazla ödemek ve kasette almak daha iyidir. Alabalık aldım. İlk önce. Balığın buzunun çözüldüğünü ve yeniden dondurulduğunu nasıl düşünüyorum. Çünkü kalın bir tabaka ile su sırlıdır. Ve ortaya çıktığı gibi, çözüldükten ve bağırsaklarını deldikten sonra kemikler ayrıldı ve bu, balığın birkaç kez çözüldüğü tek bir şey için ürperiyor. Karım bir şekilde, kızartmadan sonra pompalanan bifteklerin yarıya indirildiğini düşündüğüm gibi iyi görünen biftekleri aldı.. Sigara içme endüstrisindeki deneyimlerimden pompalamayı biliyorum. Bu yüzden, biraz daha pahalı olsa bile, soğutulmuş balıkları almak daha iyi bir sonuç çıkardım. Sinirler daha sakin olacak ama. Yiyeceklerinizi ve normal mağazalarınızı arayın. Eklemeye karar verdim Çünkü Üç balığı soyduktan sonra dayanamadım. Birinin başka bir rengin bile sararmış gri olduğu ortaya çıktı. Balıkların hepsi aynı alabalık olmasına rağmen. Balık almanızı tavsiye etmiyorum.
Марго Смирнова
Birçok ürünün fiyatlarının Kavşak ve Pyaterochka'dan daha düşük olduğu bir mağaza. Nizhny Novgorod mağaza zinciri, birçok yerel ürün. Kediler ve köpekler için yiyecekler daha ucuzdur.
Егор Его
Harika bir mağaza, uygun fiyatlar, çok çeşitli ürünler, karşılaştıracak, haftada bir uğrayacak, bölgede 5 bin ruble harcayacak ve bir hafta boyunca ürünleri unutabileceğiniz biri var.
Динара М
21 Mart 2025
Yürüme mesafesinde iyi bir mağaza var, bu çok uygun. Mağazada temiz, rahat, çok yardımsever ve güler yüzlü personel bulunmaktadır. Mallar her zaman taze ve uygun fiyatlıdır.
Дунюшкин Александр
20 Şubat 2025
Oldukça iyi bir süpermarket.Ürün yelpazesi, daha büyük mağazalara kıyasla biraz azdır.Dondurmalı deniz ürünleri çoğunlukla çok kaliteli değildir.Şarküteri ürünleri de B, C ve D kategorisinin ana kütlesidir, yani ekonomidir.Aksi takdirde hiçbir şey yok gibi görünüyor.
Людмила
30 Mayıs 2025
"Tatlı Hayat" dan sütü tatmak gerçekten hoşuma gidiyor! Sebze, meyve, tahıl ve kümes hayvanlarının fiyatları da çok cazip.
маргарита маргарита
12 Ocak 2025
Vnukovskaya'da iyi bir mağaza ortaya çıktı. Mallar kaliteli, personel kibar, fiyat etiketi rakiplerin altında. Şimdi onun yanında olması harika. Baypasta aynı dükkan.
Наталья
26 Aralık 2024
Mükemmel mağaza temiz, güler yüzlü personel, gişede ne kırdıklarını ve ne kadara mal olduklarını gösteren bir ekran var ve en son gişede self servis değil
Серафима
14 Aralık 2024
Eve yakın, geniş otopark, sert alkol var, hamur işleri var, balıklar ucuz (hepsi değil). Meyve ve et fiyatları hoş. , Fiyatlar Berezovaya'daki Smart'dakinden daha yüksek olmasına rağmen
Тамара Тарская
30 Haziran 2025
Mükemmel mağaza, ürün yelpazesi geniş, fiyatlar normal, mağazaya uygun erişim ve ücretsiz otopark
Маргарита Спиридонова
16 Kasım 2025
Bu mağazayı zevkle ziyaret ediyorum, ailem için ihtiyacım olan her şeyi satın alıyorum, tüm arkadaşlarıma tavsiye ediyorum, fiyatlar makul ve çok temiz, ziyaret ettiğinizden emin olun
Алексей
Taze ürünler..temiz.sıhhi standartlara uyulur..genellikle bir kasiyer vardır ve bu yaşlılar için rahatsız edicidir
роман сучков
27 Kasım 2024
Güzel mağaza. Personelin her zaman yardımcı olması harika, sorularınız varsa, neyin nerede yattığını hiç hatırlamıyorum. Gişede de bir kez bile sırayı izlemedim. Tüm personele teşekkür ederim. Açıkça!
Владимир Барбаков
3 Aralık 2024
Büyük oda. Zengin ürün seçimi. Her şey çok uygun. Ancak berezova'daki Smart ile bir karşılaştırma var. Hala daha fazla et ürünü yelpazesi, daha fazla taze meyve ve sebze var. Bazen burada her şey boştur. Personel eksikliği mi yoksa müsaitlik mi? Henüz belli değil.
Светлана Новоселова
28 Ocak 2025
Mükemmel mağaza, iyi servis personeli, geniş ürün yelpazesi ve düşük fiyatlar
Татьяна Батурова
23 Ekim 2025
Bu mağazayı duymuş olsak da ilk kez ziyaret ettik. Farklı fiyat kategorilerindeki ürünler kaliteye ve "cüzdana" göre seçilebilir. Ziyaret edeceğiz.
Боря Шарапов
29 Ocak 2025
Öyle ki dükkan, eksi, içecekler için buzdolapları olmaması, soğuk su istemek için içeri gireceksiniz, ancak bunu komşu mağazaya gitmek zorunda kalmayacaklar.
Александр Друговейко
İyi bir mağaza, ailemiz hoşuna gidiyor, uygun fiyatlar, malların normal kalitesi, Beş ve Dixie'den daha iyi.
ddk59
28 Ocak 2025
Açılışından bu yana fiyatlar ve ürün yelpazesi açısından çok cazip geldi. Sonra reklam şirketi gitti, fiyatlar yükseldi, dükkan düzeyinde oldu. Bazı pozisyonlar için fiyatlar şu ana kadar fena değil, soru en uygun olmayan yere gitmeye değer mi?
Татьяна Марасанова
7 Aralık 2024
Harika bir süpermarket. Uygun park yeri. İçi boş. Hepsi orada. Fiyatlar her yerden biraz daha düşük
Анастасия Волкова
24 Ekim 2025
Güzel mağaza, temiz, ürün yelpazesi mükemmel. Çok fazla insan yok. Her zaman özgürce yaklaşabilir, seçebilir, ödeyebilirsiniz. Her zaman kibar personel. Çalışmanız için teşekkür ederim.
Валентина Ш.
7 Mayıs 2025
En uygun yer değil. Ama dükkan güzel. Et, balık ürünleri, konsiyerav, şeker, şekerleme - süper.
сергей максимов
Aile mağazamız, geniş ürün yelpazemiz, kibar personelimiz, başka neye ihtiyacımız var?! Öneriyorum.
Анастасия Салатина
25 Ekim 2025
Harika mağaza, fiyatlar sadece süper! Ayrı ayrı dana yahnisini kutlamak istiyorum tatlı hayat! Bu sadece bir peri masalı!!! Herkese tavsiye ederim.
Aleksandr73
24 Ağustos 2025
Çok güzel bir mağaza Her şey temiz ve düzenli Her zaman taze olan her şey Ailem ve ben oradaki her şeyi seviyoruz Hepsi taze Herkese tavsiye ederim
максим гончарук
Güzel mağaza. Buraya sık sık uğrarlardı. Kötü park yeri değil. Kışın elbette zor ama bu kış her yerde böyle. Agazin, akıllı telefonların her yerinde olduğu gibi net fiyatlara sahiptir.
Игорь Волков
6 Haziran 2025
İyi bir mağaza, iyi bir ürün yelpazesi, ortalama fiyatlar, temiz ve düzenli
Ваня Александр
28 Ocak 2025
Çok hoş bir mağaza, geniş bir seçim, çok kibar çalışanlar, KSS'YE yardım ettiler, fiyatlar 👍
Екатерина Назарова
28 Ocak 2025
Mağaza çok güzel. Fiyatlar en düşük seviyededir. Personel güler yüzlü, alışveriş yapmak için değerli bir yer.
Вадим Липатов
6 Mart 2025
Fiyatlar için çok fena değil. Kalitesiz mallarla karşılaşılmadı.
Андрей Михайлович
6 Ocak 2025
Güzel mağaza. Ferah ve temiz, geniş ürün yelpazesi
Добрый-Злой
5 Kasım 2025
Garip bir mağaza))) bir indirimci gibi görünüyor, ancak nedense şişirilmiş bir matrisi olan ve hatta girişte herhangi bir personelin alıcılara indirimde ihtiyaç duymadığı fırınlanmış ürünler var))) fiyatlar her yerde olduğu gibi... Ayrıca, bazı nedenlerden dolayı anlaşılmaz bir sadakat sistemi...))) yaramazlar... Bu akıllı başlangıçta uzun sürmez... Çıldırmadan....)))
profiservisdm
Her şey her zaman taze, lezzetli, çok çeşitli.
Зинаида Ерискина
28 Ocak 2025
Harika bir mağaza. Özenli personel. Temiz ve hoş.
Николай
3 Ekim 2025
İyi mağaza, geniş ürün yelpazesi, uygun tezgah konumu
Кристина Молоткова
28 Ocak 2025
Mağazada her şey var. kabul edilebilir fiyatlarla.Lezzetli ve taze hamur işleri.
Илья Левитин
30 Haziran 2025
güzel mağaza. Hoş fiyatlar can sıkıcı bir ürün yelpazesi ve şaşırtıcı derecede iyi üreticiler değildir. tavsiye ederim!
George White
9 Şubat 2025
Tutumlu insanlar için iyi bir mağaza. İyi balık seçimi, iyi et. Pek çok anlaşılmaz STM.
Людмила Харитонова
11 Temmuz 2025
Arabayla uygun giriş. Park yeri büyük değil ama kalkacak bir yer var.
Сергей Сажин
12 Aralık 2024
Güzel mağaza, temiz. Self servis kasalar var. Müdahaleci müzik yok.
максим якушин
20 Kasım 2024
Хороший магазин, хорошие товары и цены. Жалко, что нет доставки
Надёжный
31 Ocak 2025
Çoğunlukla düşük kaliteli mallar! Yönetime ürün yelpazesini ve tabii ki ürün kalitesini yükseltmesini diliyorum.
Олег Санько
15 Eylül 2025
Güzel dükkan, sadece meyvenin yanında daha fazla sinek tuzağına ihtiyacınız var.