Sisters' code

Ürün ve servisler
Haberler
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

A
Alex Alex
Victoria ve Julia'nın boyamasını yaptım ve bu gerçek bir takım çalışmasıydı! Diğer ustalar farklı aşamalarda yardımcı oldular - tek bir mekanizma olarak net, uyumlu bir şekilde çalıştılar ❤️ Saç hikayem uzun ve karmaşık: 23 yaşımdan beri çok sayıda gri saç, korktuğum bir saç. Tüm tonları ve renkleri denedim ama kendimi hiç rahat hissetmedim, çünkü doğası gereği soğukum ve herhangi bir boyama benim için üssü «patlattı" - kategorik olarak bana uymayan kırmızı alt tonlar ortaya çıktı. Her ay sonsuz renklendirmeden, saçlarımı mahvetmekten ve tatmin olmadan o kadar bıktım ki, bir noktada saçlarımı sıfıra indirdim! Ve gri saçlı da olsa sağlıklı doğal gri tabanımı sıfırdan büyüttüm. Neredeyse her şey bana uyuyordu (elbette% 100 değil, çünkü her zaman ideale doğru çabalıyoruz), ama gri saçlarımı kucakladım - bu kesinlikle başkalarının gölgeleri ve yanmış saçlarıyla yürümekten daha iyiydi. Ama sonra başka bir salonda, iddiaya göre biraz yücelten, saça tekdüzelik ve parlaklık veren, ancak doğal tabanına dokunmayan «kamuflaj» yöntemiyle karşılaştım. Ve eğer biraz deneme yapmak istiyorsanız, bana bu konuda güvence verildiği gibi kesinlikle yıkanır. Çok güzel yaptılar, ancak bir ay sonra normal boyamayla aynı hikaye başladı, belki de yeniden büyürken çizgiden biraz daha yumuşak, kızıl saçlı ve üç ay sonra elbette hiçbir şey yıkanmadı. Ben de Victoria ve Julia'ya dikişe geldim. Kızlar her şeyi çıkarmak ve tam bir boyama döngüsü yapmak zorunda kaldılar. Ve onlara güvendiğim için delicesine mutluyum! Sarışının bu kadar güzel ve soğuk olabileceğini bilmiyordum. Bana gidebileceğini bilmiyordum çünkü ben zaten sarışındım... ama aynı »sarı sarışınla", çünkü arka planlar asla ulaşamadı. İnan bana, bu ustalar farklı! Onlar büyücüler. Şimdi benim için her şey sorunsuz bir şekilde büyüyor, gri saçları göremiyorum (ben bile görmüyorum), kökleri gri kaldı ve sarıya mükemmel bir şekilde uyuyor. Bu çok güzel ve gerçekçi değil muhteşem. Saçlar, özellikle uygun bakım ve maskelerle kaliteli kaldı!Bu, birkaç aydınlatma aşamasına rağmen geçerlidir. Genel olarak, güzel saçlarla kalmak, soğuk sarışın olmak, gri saçlı arkadaş olmak - bu Julia ve Victoria'nın ellerinde gerçek oldu! İçtenlikle teşekkür ediyorum ve güzel salona ve ustalara sarılıyorum! Doğal soğuk tabanımızı büyütmeye devam etmeyi ve gri saçları güzelce dikmeyi planlıyoruz. Oksana'ya özel teşekkürler! Bob'un saç kesiminden daha iyi, kimse bana hiç yapmadı.
Anna S.
Kesinlikle — 5 yıldız! Fiyat-kalite-hız oranı en iyisidir! Julia ve Victoria'nın gerçekten kendi alanlarında profesyonel olduklarından bahsetmiyorum bile. Burada sadece "gölgeyi seçmek" hakkında değil, neredeyse bilimsel yaklaşım ve öngörülen sonuç hakkında. İlk kez Mart 2024'te gri saç dikimi konusunda konsültasyondaydım. Sonra Ocak 2026'da nihayet burada dikişi yapabilmek için önceki boyamayı sabırla büyüttüm. Evet, şehir merkezi değil. Evet, laksheri değil, laksheri. Ancak ustaların profesyonelliği ve sonucu gitmeye ve beklemeye değer. Ve yöneticiler her zaman kibar ve sevimlidir! Çay, kahve, tatlılar - her zaman vardır)
Лиана Софян
Bireysel yaklaşımı, işine olan sevgisi ve en yüksek profesyonelliği için usta Irina'ya minnettarlığımı ifade etmek istiyorum! Boyamadan önce tüm detayları tartıştık, diğer eserlerin örneklerini gördüm ve ustaya tamamen güvendim. Boyamaya ilk defa girdim, saçlar doğal olarak karanlıktı. Irina saçlarımı çok hassas bir şekilde aydınlattı + tonladı, etkisi tüm beklentileri aştı! Salon ustalarının zarar vermemeye çalışarak saçlarıyla özenle çalıştıklarını incelemelerde defalarca okudum. Ve bu saf gerçek! Hayatta yeni bir tur olarak yeni saç rengi. Sisters lab salonunu herkese tavsiye ederim, burada saçlarınız için endişelenmeyebilirsiniz ve buradan yenilenmiş ve kendine güvenen bir kadın olarak çıkacağınızdan emin olabilirsiniz Irina, Sen bir büyücüsün✨✨ Saç stüdyoları size refah diliyorum!
Женя Назарова
10 Aralık 2025
Victoria, Julia, Oksana'nın profesyonelliğinden çok memnunum! Birlikte çalıştıkları her telin rengine ne kadar saygı duyuyorlar. Sonucu mükemmelleştiriyorlar! Her müşteriyle çalışan ekibin düzenli çalışması (ustaların değiştirilebilirliği boyama / bakımın farklı aşamalarında). Gerçekten beğendim ❤️ Yeni imajım ve sık sık renklendirmeden özgürlüğüm için teşekkür ederim
Алия С.
Altı aydan fazla bir süredir bu salona gidiyorum, saçlarımı gri saç dikmeye hazırlıyorum. Profesyonel yaklaşımdan, açık protokollerden ve farklı ustalar arasındaki süreklilikten memnun Oksana köklerin tonlanmasını ve renklendirilmesini dikkatlice gerçekleştirdi, başarısız saç kesimini düzeltmeyi teklif etti gri saç dikiş teknolojisi ile ilgili tüm sorularımı çok ayrıntılı olarak cevapladım ve ustanın şık yayının müşterileri motive ettiğini belirtmek isterim ❤️
Елена Е.
Salonda gri saç dikişi ve saç kesimi yaptım, sonuç 5+! Özellikle Victoria ve Julia'nın en yüksek, mücevher ustalığını ve tüm ekibin çok uyumlu çalışmalarını not etmek istiyorum. Oksana'ya yeni ve güzel bir saç kesimi için özel teşekkürler. İyi bir boyama uzmanı arayan herkese tavsiye ederim - gelin, memnun kalacaksınız!
Ирина
Bu yerde "gri saç dikimi" hizmetini almanızı tavsiye etmiyorum. Nitelik gerektirmeyen normal yıkama prosedürleri benim için önemli bir maliyetle gerçekleştirildi. İş, bu tekniğin ustası olduğu iddia edilen bayanlar tarafından yapılmadı. Kabinde bile değillerdi. Saç kesimi için bir şey önerildi, sonuç olarak referanslarla hiçbir ilgisi yoktu. Saç kesimi dağınık görünüyordu, her taraftan farklı uzun saçlarla ya stajyerin işine ya da "siktir git" e benziyordu. Sonuç olarak salondan patlıcan kökleri ve yeşil saçlarla çıktım. Gri saçları dikkate alarak karmaşık bir boyama yapmak istiyorsanız, bu yeri seçmeyin. Moskova'da gri saçların karmaşık renkleri konusunda gerçek profesyoneller var, bu salonda zaman kaybetmeyin.
Валентина Жукова
Oksana'nın saç kesimi ve Anastasia'nın karmaşık boyanması (vurgulanması) için büyük minnettarlığımı ifade etmek istedim. İşlerini mükemmel bir şekilde yaptılar, ayrıca evde saça nasıl bakılacağını ve neyin daha iyi şekillendirileceğini tavsiye ettiler. Bu salonu tavsiye ederim
Екатерина Олеговна
29 Nisan 2025
Sonuçtan memnun kaldığım 3. kez, Mayıs 2024'te bu salonu 1 kez ziyaret ettim, vurgulu gri saç kamuflajı yaptım. Sonra Haziran ayında ayrılıyorum ve neredeyse bir yıl sonra Nisan 2025'te daha fazla ışık eklemeye karar verdim ve zor bir pencere açtım. Geçen yıl salona zaten iyi bir inceleme bıraktım, ancak bu yıl usta Anastasia R.'nin çalışmalarını özellikle belirtmek istiyorum, saçla ilgili tüm manipülasyonları çok dikkatli ve dikkatli bir şekilde yaptım 👍 tek bir pervaz yok) ama saçımı yıkarken bana bir masaja geldiğimi bile düşünmüştüm 😅 Eksilerden: kaydolmak ve çaydanlıkları çay ile iade etmek oldukça zor) çok prezentabl görünüyorlar
Пользователь Р.
26 Aralık 2024
Kızlar, eğer gri saçla işkence gördüyseniz, o zaman buraya koşun. Kız kardeşler, Victoria ve Julia, sadece büyücüler. İki gün boyunca benden gri saçlı bir kadın değil, güzel bir kız yaptılar. Şiddetle tavsiye ederim ve içtenlikle teşekkür ederim. Üzerinize büyü yapılırken size lezzetli taze demlenmiş kahve, kokulu taze demlenmiş çay ikram edilecek, harika, samimi bir atmosfer yaratacak ve sohbetle eğlencenizi aydınlatacak. Ben çok mutluyum. İncelemeyi tamamlayacağım, gri saçların entegrasyonu bana Temmuz 2024'te yapıldı, şimdi Aralık 2024'te kısmi bir düzeltme yapıldı. Çok mutluyum. Arkadaşımın dediği gibi, "Seni karanlık tanımasaydım, bunun bir leke olduğuna inanmazdım." Teşekkür ederim, Julia ve Victoria siz büyücüsünüz. Ayrıca Iperi'yi de belirtmek isterim - elleri tüm dünya gezegenindeki en şefkatlidir.
Наталия Клюшникова
24 Mayıs 2025
Kızlar büyücüdür! Gri saçla mücadele ediyorsanız, buna gerek yok! Kendinize özgürlük verin! Salon ustaları sizi sonsuza dek bu sorundan kurtaracak! Çok şüpheliydim ama sonuç muhteşem!!! 4 aydır gri saç dikimim mükemmel görünüyor! Tavsiye ederim! Kabinde lezzetli kahve, her zaman temiz ve temizdir. Kare dikkatlice ve net bir şekilde kesiliyor! Fotoğrafımda 4 ay sonra önce sonra!
Наталья И
13 Şubat 2025
Sevgili Oksana! Becerilerinizle ilgili izlenimlerimi paylaşmak istiyorum! Siz işinizin gerçek bir hayranısınız! Beni ateşli bir esmerden çarpıcı bir platin sarışına dönüştürdüler. Evet, 15 saatte, buna değdi! Profesyonelliğiniz, detaylara gösterilen dikkatiniz ve rahat bir atmosfer yaratma yeteneğiniz bu süreci sadece etkili değil aynı zamanda keyifli hale getirdi. Sonuçtan çok memnunum ve kendimi harika hissediyorum! Çalışmanız ve yeni bir imaj hayalimi gerçekleştirmeme yardım ettiğiniz için teşekkür ederim. Kesinlikle tekrar size döneceğim! Saygılarımla, Natalya Illarionova.
Irina Kleymenova
21 Haziran 2025
Benim için "gri saç dikmek" hizmeti önemliydi. Moskova'da güncel incelemeler ve hesaplar, çalışma örnekleri olan başka bir yer bulamadım. Konum - metroya yürüme mesafesinde, hoş iç mekanı, kibar ve yetkin çalışanları maliyet açısından oldukça doğru bir şekilde yönlendiriyorlar. Benim durumumda rengi 2 kez yıkadık ve sadece boyadıktan sonra. Saçlar şaşırtıcı bir şekilde iyi durumda. Karmaşık boyama için yer çok uygundur. Tek kullanımlık terlikler ve kundaklama pedli saç yıkamaları olması çok uygun, nedenini bilmiyorum ama bana rahat göründüler. Çok endişelendim ama sonuç beklentilerin üzerinde.
Екатерина Колоскова
İkinci yıldır salona gidiyorum ve çok memnunum. Son birkaç kez usta Irina Ch'deydi ve onu bulduğuma çok sevindim. Hem saç kesimi, hem bakım hem de karmaşık boyama - her şey çok profesyonel, net bir şekilde, Irina sonuç için ve çok fazla yaygara olmadan çalışıyor. Delicesine memnunum ve kesinlikle salona döneceğim. Çok teşekkür ederim.
Ада Набока
13 Haziran 2025
Bu salona ilk defa gitmiyorum ve her seferinde harika bir ruh hali içinde çıkıyorum! Usta Irina sadece bir büyücüdür. Her şey açık, hızlı, çok güzel!! Daha uygun olacağını söyledim, her şeyi ayrıntılı olarak açıkladım, detayları tartıştık - sonuç beklentileri aştı. Çok memnunum! Irina ve salona profesyonellik ve sıcak atmosfer için teşekkür ederiz✨️✨ Elizabeth'in kaşlarını yaptım — her şey hızlı, düzgün ve çok rahat geçti. Tam istediğim gibi çıktı! Lisa gerçek bir profesyonel: özenli, temiz ve mükemmel bir stil anlayışına sahip. Çok teşekkür ederim, kesinlikle tekrar geleceğim
Daria Fedotova
31 Mart 2025
Her şeyden önce harika atmosferi, mükemmel saflığı, çay / kahveyi not etmek istiyorum. Kabinde olmak sadece güzel! Ayrı ayrı, tüm ustaların açık olduğunu ve örneklerle neyi ve nasıl yapılabileceğini, nasıl görüneceğini ve saçınızda tam olarak yapmamanın en iyi yolunu açıkladığını vurgulayacağım. Usta Oksana bana saç kesimini yaptı - sadece tüm seçenekler hakkında konuşmakla kalmadı, aynı zamanda farklı seçeneklerde nasıl şekillendirileceğini de gösterdi. Tavsiye ederim!
Юлия Б.
13 Ocak 2025
Ustalar Irina ve Anastasia - çok teşekkür ederim! Kendi alanınızdaki bu tür profesyonellere geldiğinizde ne kadar havalı! Sisters lab'ı ziyaret etmeden önce, çok çeşitli salonlarda sayılırsam 4 tane kuaförüm vardı. Ve hiç kimse Irina'nın yaptığı gibi beni kesmedi — güzel, modern, modaya uygun. Ve o kadar güzel koymadım! Ayrıca Irina saç şekillendirme ve bakım konusunda ipuçları verdi Müşterilerle o kadar profesyonel iletişim kuruyor ki, en talepkar ziyaretçi bile memnun kalacak. Bir bahar tilkisi gibi dökülen saçlarımdan Anastasia saçlarımı imkansız bir güzellik haline getirdi! Teşekkür ederim ♥️ Zaten bakım için kayıt oluyorum)
Марина Б.
19 Şubat 2025
555 yıldız veriyorum! Julia, Vika, sen sadece en iyisisin! Hizmet, özen, işinize olan gerçek sevgi, şehrin diğer ucundan bir uzmana gelmenizi sağlayan şeydir. Güvendiğin ve beklediğinden fazlasını aldığın zaman. Sağlıksız saçları temizleme göreviyle geldiğinizde ve sizi sevecen havalı ve profesyonel ellere götürüyorlar ve yüzüm, saç tipim için açıkça bir saç modeli yaratıyorlar ve hiçbir şey söylememe gerek yoktu! Oksana, ❤️ Kızlar, günah çıkarma, kişisel başarılar! ve size refah!! ve çok teşekkür ederim!! Bugün saçın yeni rengi (yeniden büyümüş gri saç) da dahil olmak üzere bir iltifat vagonu duydum)🤣 Tüm kozmetiklerin birleşmesini bekliyorum, dünyanın inanılmaz güzelliğine hayran kalacağız!! Altı ay boyunca makyaj yapmamaya ve saç sağlığına gelmemeye ilham verdiğiniz için çok teşekkür ederim!! ❤️❤️❤️
Ольга
1 Mart 2025
Usta Anastasia'nın karmaşık saç boyaması vardı, sonuç tüm beklentilerimi aştı! Düşündüğümden çok daha iyi çıktı. Bu salonun ustalarının konforunu, hoş atmosferini ve yüksek profesyonelliğini not etmeliyim! Çok teşekkür ederim!
Valentina
27 Mart 2025
Usta Anastasia benim kazam! Ona güvendim ve pişman olmadım. Bundan önce pek çok yerde aydınlandı, boyalar farklı tarzlarda bir araya getirilmiş hodgepodge'a dönüştü, ayrıca gri saç göze çarpıyordu. Gri saç dikişi talebiyle salona geldim, Anastasia boyama mimarisini tamamen değiştirdi. Çok modern ve uyumlu olduğu ortaya çıktı, şimdi sürekli renklendirmeye ve boyamaya gerek yok. Usta için asıl kalitenin uzun süre olduğu açıktır. Gri saç, çizime uyumlu bir şekilde dokunmuştur, şık ve güzel bir şekilde büyür. Ustalar sizi terk etmezler, saç kesiminin ve boyamanın yeniden büyümesini izlerler, bakım konusunda tavsiyelerde bulunurlar. İşlerine aşık olan çok havalı kızlar. Şimdi onlarla birlikteyim)
Orijinalini göster
Екатерина Лишик
Süper harika bir yer! Her zaman memnun kalıyorum! Stilist Oksana inanılmaz, hayatımdaki ilk usta, sadece benim için süper mükemmel bir şekil öneren ve yapan! Burası benim ideal ustam ve kesinlikle yerim!
Anastasia Perepelitsa
2 Ağustos 2025
Usta Anastasia R'den gri saç dikişi yaptım, yeni kendime alışmam birkaç gün sürdü, şimdi çok memnunum, her seferinde hayranım. Irina H'den saç kesimi, stil ile ve olmadan harika görünüyor. Boyama gerçekleşirken kaşları da düzene sokabilmeniz uygundur. Elizabeth ve Anastasia harika bir iş çıkarıyorlar. Tüm salon çalışanlarına atmosferi ve profesyonelliği için teşekkür ederim.
Катерина С.
9 Ağustos 2025
Gri saç dikimi prosedürü için bu salondaydım. Peki, ne diyeceğim.. çok mutluyum) her şeyi beğendim) rahat ve temiz, hoş müzik ve atmosfer. Ustalara ve yöneticiye özel saygı! Her şey son derece profesyonelce yapıldı. Çok müşteri odaklı bir salon, herkes size karşı özenli ve yardımsever. Bu nedenle, şiddetle tavsiye ederim!
Anna Utesova
22 Haziran 2025
Sonunda ustalarımı bulduğum için evrene minnettarım!! )) Bu 5 yıldan fazla sürdü!! Sonuçta, bu sadece başarılı bir boyama ve süper saç kesimi değil - aynaya her baktığımda mutluyum! Şimdi ben sizin düzenli müşterinizim ve hepinize tavsiye edeceğim! ❤️
Карина А.
3 Nisan 2025
16 Mart'ta sevgili İrochka'nın konturundaydım ❤️❤️ İlk kez şekillendirme yaptık, o zamana kadar iki karmaşık boyamamız oldu. Şekillendirmenin istediğim etkiyi ve rengi vermeyeceğinden çok endişelendim. Ama ben en emin ellerdeydim! İrochka tüm tercihlerimi biliyor, her zaman sakinleşmeye çalışıyor (ve ben çok endişeli bir insanım) ve en önemlisi saç kalitesini önceliklendiriyor! Sonuç olarak, sadece akıllara durgunluk veren bir sonuç elde ettik. Boyama tüm beklentilerimi aştı. Profesyonelliği için Irochka'ya çok minnettarım! Kızlar, kesinlikle tavsiye ederim! ❤️🥰 Sevgilerimle, Karina
Анастасия Аниченкова
26 Kasım 2025
Muhtemelen bir buçuk yıldır kızlara gidiyorum. Ortak çabalarımızla saçlarımı korku durumundan çıkarıyoruz. Saç kesiyoruz, boyuyoruz, geri yüklüyoruz. En zor kısım gri saçları, düz korkunç yaşlı gri saçları yeniden büyütmekti - bu birkaç ayı kökleri büyümüş olarak çok zor bir şekilde çıkardım - kelimelere dökemedim. Sonra gri saçları dikmenin şoku - soğuk ve sıradışı olduğu ortaya çıktı. Sonra alçakgönüllülük ve ben güzelim)) Nadiren yüzümü fırçalarım, kurucu kız kardeşlerime gidiyorum. Bakım ve saç kesimi diğer ustalar tarafından yapıldı. Anastasia ve salonun ev hanımlarıyla aynı profesyoneller ve aynı OKB ve mükemmeliyetçiliğe sahip başka biri. Bir keresinde, döşeme finalinde kafamı tekrar yıkamam için beni gönderdiler, küçük bir telin üzerinde bir yerde bakımın tamamen yıkanmadığını keşfettiler. Dürüst olmak gerekirse, fark edilmiyordu, ancak her şeyi% 100 yapmalarının daha önemli olduğu ortaya çıktı. Saygı duyuyorum! Merakla yorumları okudum - iddiaların özünü gerçekten anlamıyorum. Bu salon iş için bir salon. Her 2-3 ayda bir bakım için, altı ayda bir saç kesimi ile boyama için geliyorsunuz. Rahatlamalı, masajlı, gardıroplu bir salona ihtiyacınız varsa - evde bir tane var, Facelogy / Saçlarım var. Rahat, hoş, orada düzenli olarak döşeme yapıyorum. Ama saçlarımı boyamaya vermem gerektiğinde buraya Khamovnikilerden geliyorum. Ve burada cerrahlar samimi, profesyoneldir, ancak cerrahlardır) sonuçtan bakarlar, onarırlar - sorumludurlar. Aslında her saç için savaşıyorlar, her şeyi titizlikle kontrol ediyorlar. Bu yaklaşım bana çok yakın. İşte iyi şanslar ve salona refah. Ve bir dahaki sefere yeni yılda görüşürüz!
Дарья Д.
30 Mart 2025
Profesyonel ve kaliteli boyama için usta Irina'ya büyük minnettarlığımı ifade etmek istiyorum! Karmaşık boyama yaptılar, sonuç beklentilerimi aştı! Rengin eşit ve çok güzel olduğu ortaya çıktı. Ayrıca saç renginin ve kalitesinin daha uzun süre dayanması için saç bakımı için ayrıntılı öneriler aldım. Irina, işini seven ve müşterilerle ilgilenen gerçek bir profesyoneldir. Kesinlikle tekrar geleceğim. 💖
Инна Вилинская
27 Temmuz 2025
Gri saçları nereye dikeceğimi ararken burayı buldum. Tüm bunlara rağmen, 3 saatlik bir yolculuktayım, şimdi sadece buraya gidiyorum. Dikimden önce bir iplikçik yaptılar, yüz saçımın üzücü bir durumda olduğu ortaya çıktı, bu yüzden sabır yeterli olana kadar kendiminkini mümkün olduğunca büyütmem gerekecek. Bu arada saçımı kestim ve saçlarımı onarmak için 2 dal geldim. Ben her zaman hizmet ve profesyonelliğin yerini, tutumunu, kültürünü seviyorum. Zaten benim isteğime göre kız kardeşim saç kesimine gelmişti ve o da memnundu. Bu yüzden tavsiye ederim!
ГалинаЕ
1 Eylül 2025
Geçen hafta bu salonu ziyaret ettim, çok memnun kaldım. Saç kesimi ustası Oksana, isteklerime karşı profesyonellik ve özenli bir tutum gösterdi. Saç kesimi tam istediğim gibi çıktı ve usta saç bakımı konusunda faydalı tavsiyeler verdi. Kabinin içi rahat ve personel cana yakın. Tavsiye ederim!
Юлия
20 Ekim 2025
Mükemmel ustalar çalışıyor, ancak müşteri odaklılıkla ilgili sorunlar var. 1,5 ayda bile aynı ustaya kaydolmak imkansızdır. Tüm kayıtları kendiniz izlemelisiniz. İstenen tarih ve saat için bir not alacaklarına söz veriyorlar ve kayıt henüz açılmamışsa yazacaklar, sonuç olarak not almıyorlar ve yazmıyorlar. Eğer kendin unuttuysa, gelecek ay düşmeyeceğini düşün. Sadık müşterilere karşı daha dikkatli davranmak isterim, çünkü iş gerçekten hoşuma gidiyor. Teşekkür ederiz!
Юлия Уткина
23 Kasım 2025
2 yıldır kızlarla birlikteyim ve bu benim en iyi keşfim! Saçlarımı her 6 ayda bir boyayabildiğim için teşekkür ederim (yılda bir kez tam ve yarım yıl sonra yüzümde istenirse aydınlanma). Salon, müşterinin tüm soruları için ultra süper arkadaştır. Bana sarışın giymeyi ve ona bakmayı öğrettiler! Fotoğrafta boyam bir yaşında (!!!!!) kızlar, profesyonelliğiniz için teşekkürler!
Юлдуз Мужаидова
29 Mart 2025
Her şeyi beğendim! Ustalar basit nazik ve sadece çekici kızlardır! 👍🩷Saç kesimi süper, boyasız bile çok iyi oturuyor, iddiasız görünüyor ama muhteşem görünüyor!Maruz kalma en üst düzeyde! Kendi alanlarındaki yetkin profesyonellerle çevrili bir salonda olmak rahattı!Özel olarak çok teşekkür ederim Victoria ve Julia ! Her şeyi anlaşılır bir şekilde açıklıyorlar ve herhangi bir sorunuza cevap vermeye hazırız
Лидия Б.
24 Haziran 2025
Çok rahat bir stüdyo, saçınızı muhteşem bir görünüme kavuşturacak harika ustalar) Müşteriye karşı tutum mükemmeldir, kesinlikle tavsiye ederim)
Олеся Кузнецова
24 Şubat 2025
Harika bir deneyim! Usta Irina Chirkova'ya çok minnettarım! Referansıma dayanarak Irina, aydınlatma, tonlama, saç kesiminin tüm aşamalarını tartıştı, her şeyi anlattı ve koordine etti ve sonuç tam olarak istediğim sonuçtu! Sadece usta ile iletişim, kabinin atmosferi ve gösterilen ilgiden hoş izlenimlerim kaldı! Eyvallah 🫶
Валерия
17 Nisan 2025
Küçük, rahat bir stüdyo, çok güler yüzlü personel. İşlerinin gerçek uzmanları olan ustalar Julia ve Victoria'nın karmaşık boyamalarındaydım. 4 elleriyle çalıştılar, prosedür bütün gün sürdü. Sonuçtan memnun oldum! Hayatımın en iyi ustaları!!!
Елена Абрамова
13 Mart 2025
Neredeyse 2 yıldır Irina Ch'den eşit bir kesim yapıyorum. her zaman mükemmel! Ama sonra bahar geldi ve değişmek istedim, patlamalarını kesmeye karar verdim, Irina'ya kaydoldum, geldim ama bana patlamaların bana gitmeyeceğini ve kesmeyeceğini söyledi ve bunu kendi ellerimle başka bir ustaya gitmeyeceğimi söyledi! Ben ayrıldım (üzüldüm! Ertesi gün, bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine, kahküllü bir peruk denedim ve aman tanrım, aydınlanma))) Irina'nın patlamalarımı kesmemesine ne kadar sevindim, çünkü peruğu denediğimde bunun patlamaların benim olmadığımı açıkça gördüm, ama bana yüzümde patlama görmediğini söyledi! Irina'ya insani tavrı için delicesine minnettarım! Saçını kesmeyi reddetmen için böyle bir şey nerede oluyor? Ben böyle biriyle tanışmadım! Ama o hemen bunun benimle yüz yüze gelmediğini gördü! Teşekkür ederim Irochka ♥️ Usta size uygun olan her şeyi çok net görüyor, farklı açılardan bakacak ve size en iyisini söyleyecektir! Bu yerde herkes mükemmel bir sonuç için çalışıyor, pençelerini çekmiyor!
Екатерина Екатерина
3 Şubat 2025
Irina en iyi kuaför! Saç kesimleri sayesinde gri saçları büyüttüm, her zaman olabildiğince güzel yapmaya çalışıyorum, hemen hissediyorum🤌🏻 İkinci yıl saçlarımı kestirmeye sadece Irina'ya güveniyorum, teşekkür ederim🙏🏼 Bugün bile saç kesiminden sonra çıktım ve insanların bakışlarını görüyorum, çok güzel А Ama uzun zaman önce instagram üzerinde gri saç dikimi hizmeti için bir salon buldum, bu işte Moskova'daki en iyi kız kardeşler
Наталья 29
18 Şubat 2025
Salonun eşiğini geçtikten sonra, gitmem gereken yere geldiğimi hissettim, o kadar hoş ve samimi bir atmosfer vardı ki. Nedense sinirlilik gitti, saçınızla bir şeyler yapma cesareti ve arzusu vardı. Saçlarımı son derece başarısız boyadıktan 1,5 ay sonra buraya geldim... Ve zaten 2 sister lab'ın salonunda, konsültasyonda testte, iplikçik doğal olarak kendini kötü gösterdi, saçlar düştü. Önceki lekelenme nedeniyle gri saç dikerken yapmak gerçekçi değildir. Ustalar Anastasia ve Irina ile saç kesmeye ve saçlarını uzatmaya, dokunmadan, sadece bakıma dikkat etmeye karar verdiler! Kesme: Irina Tanrı'nın efendisidir!!! Böyle bir ustayla ilk kez tanışıyorum, her şey onun için en üst düzeyde! Onunla konuştuktan sonra seçenekler sundu, uzunluğu mümkün olduğunca korumaya karar verdik, tarzımı takdir etti, hangi saç kesiminin benim için uygun olduğunu ayrıntılı olarak açıkladı, kesmeyi reddetti!!! Hangi saça sahip olduğumu, saç kesiminin nasıl uzanacağını kesinlikle her şeyi anladı! Hayatta böyle bir ustayı ilk kez görüyorum! Pişman olduğum tek şey, daha önce ona gelmediğim için!!! . Irina'ya beni de duyduğu ve her şeyi maksimuma çıkardığı için kalbimden minnettarım! Çalışmalarını izlemek büyük bir zevkti ve rahatlamaydı! Tekrar teşekkürler! . Genel olarak, 2sisterlab salonunu tavsiye ederim, bunlar kendi alanlarında üst düzey uzmanlar ve profesyonellerdir!
Нина Н.
28 Nisan 2025
Müşteriye profesyonel bir yaklaşım, işimizin bilgisi% 100 ve samimi bir atmosfer, salonu ziyaret ettikten ve ustalarla iletişim kurduktan sonra bu izlenimlere sahibim. Saçlarımı karmaşık buluyorum, ancak işlemlerden sonra yumuşak ve parlak hale geldi ve hafifçe tonlanmış gri saç beni memnun ediyor. Beceriniz için teşekkür ederim!
Анастасия Гулиева
14 Haziran 2025
Ne tür bir saç kesimi istediğimi bilmiyordu, seçime karar vermesine yardım etti, pratik tavsiyeler verdi, sonunda her şey süper gitti. Kabindeki atmosfer çok güzel, tüm usta kızlar yardımsever ve gülümsüyor. Geriye sadece olumlu izlenimler kaldı, teşekkürler!
Мишель Миреку-Джима
12 Eylül 2025
Saçlarını loreal boyayla boyamak için verilen salona kaydoldum, buna sahip olduklarını iddia ettiler, boyanın ucuz İspanyol boyasına koymadıklarını kabul ettim, usta bunun% 3 oksitle siyaha iyi boyandığını iddia etti sonuç olarak, yaşanmış kökler, saçlar tırmanıyor, elektriklenmeye başladıklarını sorduğum gibi hala tüm uzunluğu boyunca karıştırdılar, 6500'ü kökleri için ucuz boya ile verdim, usta Irina ch boyayı 40 dakika boyunca tuttu ve şişeden bir kaseye ölçüm kabı olmadan oksidi nasıl beslediğini gördü. boyayı
Ольга Маркина
18 Ağustos 2025
Bu salonda kendi alanlarındaki profesyoneller çalışıyor, akıllı bir saç kesimi aslında ince saçlarda bile şeklini daha iyi koruyor, renklendirme tona göre elde ediliyor ve bakım gerçekten bireysel formüle göre saç tipine göre seçiliyor. Usta Irina'ya gidiyorum, tavsiye ediyorum.
Виктория шкарбан
16 Temmuz 2025
Kız kardeşler harika aferin, geri dönmek istediğiniz çok rahat bir yer. Boyama, boyama yaparken endişelenmeyebileceğiniz birinci sınıf bir seviyededir. Fiyat, ekibin profesyonellik düzeyine karşılık gelir. Bu stüdyoyu bulduğuma çok sevindim
Ольга М.
28 Aralık 2025
Harika salon! Ustalara özel teşekkürler! Gri saç dikmeye ve saç kesimine gittim. Sıkı çalışmalarınız için kızlara çok teşekkür ederim. Sonuç ateş 👍👍👍
Валерия Проничева
29 Temmuz 2025
Müthiş usta, Irina Ch! Her şey özenle, yetkin bir şekilde, saçın özelliklerini dikkate alarak tüm «istiyorum» a uyan bir saç kesimi seçtiler! Gelecekteki güzel şekillendirme için ve onsuz tam olarak bu katmanlarla saç kesimi! Uygun bir zaman seçtik, herkes önerdi, yönlendirdik, teşekkür ederim! 5/5☀️
А
Анастасия Аниченкова
12 Mayıs 2025
Saçlarımı kurtardığınız için teşekkür ederim. Sizinle rahat bir uzunluğa geri dönmeyi gerçekten umuyorum. Hem kız kardeşlerin kendileri - Victoria ve Julia hem de ustalar mükemmel çalışıyor. Dün büyücü Polina beni boyadı ve altı ay önce Iperi'yi mükemmel bir şekilde kesti.
Надежда Зайцева
14 Mart 2025
Saçımı Irina Ch tarafından ikinci kez yaptırdım. 2.5 ay boyunca saç kesimi şeklini korudu. Her saç yıkamadan sonra şekillendirme ile ilgili herhangi bir sorun olmadı. Her şey harikaydı. Irina'ya büyük teşekkürler. İkinci kez saç kesiminin şeklini değiştirdik. Nasıl uyacağına bakacağım. Sanırım bununla da bir sorun olmayacak. Bölgeden gidiyorum.
Диана Андрейкина
31 Mayıs 2025
Son derece profesyonel yaklaşımınız için teşekkür ederim, öngörülen önerilerle istişare etmek çok harika, ilk defa hayatım boyunca bana bu kadar yetkin bir şekilde danışıldı, danışmanlık ve saç kesiminden çok memnunum, şimdi sadece müşteriniz olmayı planlıyorum ♥️
Евгения Сандлер
Başıma çok üzücü bir durum geldi ❤️🩹Sizi bu salona karşı uyarmak isterim. Geldim ve saçımın hasarlı kısmını kesmemi istedim ve bob ile salondan ayrıldım. Usta Alina, daktilonun tek bir hareketiyle, sağlıklı bir uzunluk da dahil olmak üzere büyük bir saç yığınını kesti. Saçlarınızı her zaman güvenilir ustalarla kesin, böylece bunun başınıza gelmemesi için :(
Марина Чащина
11 Mart 2025
Usta Anastasia'da karmaşık bir boyama yaptım, her şeyi beğendim. Ustanın elleri çevik ve temizdir, sadece sonuçtan değil, aynı zamanda süreçten de zevk alır. Teşekkür ederiz!