Сарент

Ürün ve servisler
Şubeler

Светлана Карпенко
29 Ağustos 2025
Sarent şirketi en yüksek övgüyü hak ediyor! Mükemmel teknik/araç seçimi, özenli danışmanlar ve hızlı evrak işleri. Araçlar her zaman çalışır durumdadır ve eldeki görevlerle mükemmel bir şekilde başa çıkmaktadır. Ekipmanı doğru zamanda kiralayabilmeniz ve satın almak için para harcamamanız çok uygundur. Profesyonel inşaat veya ev aletlerine ihtiyaç duyan herkese tavsiye ederim!
Асхат Жаймуханов
Uzun yıllar inşaat için alet alıyorum.Alet her zaman temiz ve çalışır durumda.Personel kibar ve dakik.Herkese tavsiye ederim
Магистраль-99
30 Temmuz 2025
06/02/25 tarihinde iki mala helikopteri aldılar - her iki ekipman da hatalı teknik durumda sağlandı — beton yüzeylerin işlenmesi ve tesviye fonksiyonlarının yardımlarıyla gerçekleştirilmesi imkansızdı - bu, doğrudan 06/04/2025 tarihinde beton çalışmalarının yapıldığı gün ortaya çıktı. Yöneticiye, bozuk olanın yerine (videonun sağlanmasıyla birlikte) acilen servis edilebilir ekipman sağlamak için ulaştık ve olumsuz bir yanıt aldık. Ayrıca şirketin bölge temsilcisiyle de görüştük, ancak bu sorunu çözmek için bir seçenek bulamadık. Yazılı iddiadan sonra bize sözlü olarak ekipmanın çalıştığı söylendi, sadece nasıl çalışacağımızı bilmiyoruz… Acilen arızalı helikopterlerin yerini almaya çalışıyorduk, çünkü beton işleri gecikme gerektirmiyor ve Sarent şirketinin yöneticileri, bu tür ekipmanlarla nasıl çalışacağımızı kendimiz bilmediğimizi alaycı bir şekilde yanıtladılar. 07/29/25 tarihinde derin bir vibratöre ihtiyacımız vardı - önceden aradılar, kayıt yaptırdılar, ödediler. Yönetici, ekipmanı almak için Engels'ten Saratov'a (Jübile ilçesinin inşaat yarası) geldi - açtılar - çalışmıyor. O kadar çok zaman kaybedildi ki kelime yok. Para ve kefalet iade edilmedi, mutabakat eylemlerini imzalamıyorlar, iddialara cevap vermiyorlar. Ne yazık ki, bu şirketle hayal kırıklığına uğradılar ve uzun yıllar süren işbirliği ortadan kalktı. Belki şirketin başkanı (IP Yudin Andrey Ivanovich) incelememizi okuyacak ve fonların iadesi konusunun çözümüne katkıda bulunacaktır.
Вера А.
İhtiyacınız olan her şeyi burada bulacaksınız! Duyarlı yöneticileriz! Yüksek kaliteli ekipman!
Александр Моляко
28 Eylül 2025
Enstrümanı Sarent'ten (Novoguselsky köyü) kiraladım. Hizmetten memnunum. Yönetici Dmitry, belgeleri yetkin bir şekilde açıkladı ve hızlı bir şekilde resmileştirdi. Pahalı ekipmanların uygun bir fiyata bir veya iki günlüğüne kiralanabilmesi çok uygundur.
Сергей Глухов
2 Haziran 2025
Titreşimli plakayı ve titreşimli tokmağı kiraladım (aka tokmak). Her şey süper. Geldim, anlaşmayı imzaladılar. Yanımda kontrol ettiler, aniden biterse yağ verdiler. Yüklendiler. Öneriyorum.
Ekaterina Kalugina
11 Temmuz 2025
Dün Yıldönümü fırtınasında bir noktada yakalandılar. Karakola geldik ama o sondaj yapmıyor. Üzüntülerini komşusuyla paylaştılar, ancak bir süre önce orada bir matkap aldığını ve onun için de çalışmadığını söylüyor. Sonuç olarak, bu paragraftaki 3 Boer, işçiden 1'i var. Bugün, tam olarak işe yarayan matkabı almaya tekrar geldik, ama elbette onu aldılar. Bizim için de .... Dikkat, davul rulosu .... Dün aldığımızın aynısını almayı teklif ettiler.... Bu harika!
Илья Орешин
Hızlı bir şekilde kayıt yaptırdılar, doğru aleti seçmeye yardım ettiler, düzenlediler ve kontrol ettiler. Her şeyi beğendim
Петр
17 Nisan 2025
Kısa bir süre için inşaat ekipmanından bir şeye ihtiyacınız varsa, kendiniz satın almanız gerekmez, sadece kiralayabilir, kullanabilir, kiralayabilir ve unutabilirsiniz, asıl mesele kuralı ve sözleşmeyi okumanın yanı sıra kiralık ekipmana dikkat etmek ve kullanım talimatlarına uymaktır!
Вадим В
3 Mayıs 2023
Нужное оборудование всегда можно взять. Документальное оформление. Быстро, четко, без волокиты. Мне очень удобно территориально. Особенно интересно для дорогостоящего инструмента. Рекомендую.
Касаткин Алексей
20 Nisan 2022
Спасибо большое фирме и сотрудникам! Брал виброплиту, все быстро оформили и выдали! Отработала без проблем. Удобно брать в субботу, воскресенье не оплачивается! Опоздал из за пробки на сдачу, приняли без проблем и притензий! Благодарю!
Вася Иванов
24 Nisan 2024
Быстрое обслуживание, оборудование чистое, приятно брать в руки. Брал измельчитель садовый, чистый, не "уложенный", хотя работает давно. Рекомендую!
Anatoly
6 Şubat 2025
mükemmel. Zaman yöneticisi, alet temiz, servis edilebilir
марат с.
Kullandığım araçları 20лет, orada her zaman bir şey gerekir Harika bir şirket tavsiye ederim
Кристина Н.
11 Nisan 2022
7 апреля 2022 года позвонила в эту замечательную компанию и забронировала робот-мойщик окон на субботу - понедельник. 9 апреля в субботу приехала, а робота нет… сотрудник Артем взял погонять на выхи… Мужчина, который в офисе был в тот день даже не нашёлся что сказать ещё: робота сейчас нет… и все, никаких вариантов мне предложено не было, звонка от компании о том, что робот забрал другой клиент мне не поступало. Да это всего каких-то 800 руб/сутки, да частный клиент.. тогда не вводите в ассортимент такие штуки или соблюдайте договоренности, господа. Одним словом, бизнес по-Саратовски, зато куча наград и благодарственных писем на стенах кабинета))
Алексей
11 Nisan 2024
Уже дважды брал в аренду отбойный молоток макита. Рабочий и обслуженный инструмент. Персонал приветливый и вежливый а это один из решающих факторов при повторном посещении. Всё чисто и ухоженно. Спасибо за работу👍 оценка 5+
Михаил
24 Ocak 2020
Несколько раз пользовался их инструментом, очень понравилось. Брал циклевальную машину на дачу, и виброплиту. Инструмент хороший, расценки разумные. Рекомендую.
Дамир А
1 Temmuz 2023
Хороший выбор инструментов. Приемлемые цены. Очень помогли при ремонте.
Денис Николаевич Бауков
18 Haziran 2025
Ekipmanın geri ödemesi kısa bir süre için hesaplanır. Bu nedenle, Saratov'da kira fiyatı Moskova'dakiyle neredeyse aynı, sadece daha yüksek...
sergiosaratov
22 Aralık 2021
Очень большой выбор инструмента,несколько филиалов.удобное расположение,помогают грузить и выгружать инструмент .
Приволжский Учебный Центр
18 Ekim 2021
Огромный выбор инструмента, прекрасное отношение к клиентам, скидки, акции, низкие цены. Однозначно рекомендую!
Игорь Бурукин
3 Mayıs 2023
Незаменимая организация для тех,у кого нет личного дорогостоящего инструмента. Очень приветливые и всегда готовые пойти на встречу сотрудники,по крайней мере в юбилейном!
Шамиль Sartec
19 Kasım 2019
Большой выбор инструмента и оборудования. Инструмент ухоженный. Сервис хороший. Цены адекватные. Часто пользуюсь.
Елена М.
18 Kasım 2025
Pencere temizleyiciyi aldım, seçime yardım ettim, her şey yolunda!
Игорь Котов
14 Aralık 2021
Всегда подскажут, общаются вежливо. Никакого напряга. Много инструмента в наличии. Можете смело обращаться.
Полина Стацура
2 Eylül 2022
Вежливый и квалифицированный персонал. Помогли подобрать нужный инструмент и быстро оформили документы
Ваник Карапетян
Harika bir seçim, harika bir mağaza.
Андрей
30 Ekim 2022
Место неплохое, оборудование рабочее, придирок при возврате не услышал. Расположение удобное. Больше написать нечего, но просят подробнее, поэтому приходится писать.
Умид С.
Sarent şirketi'ne gösterdikleri özen için çok teşekkür ederiz, inşaatçılarımıza!!!!
сергей н.
Şirket harika, aracı düzenli olarak alıyoruz
Элчин Абдуллаев
18 Ağustos 2025
Sarent'e mükemmel çalışmaları için teşekkür ediyorum, onlarla uzun süredir işbirliği yapıyorum.
иван Г.
22 Haziran 2025
İyi hizmet! Bazı enstrümanlar için sorular var, ancak genel olarak memnunum.
Евгений Иванов
16 Temmuz 2019
Большой выбор инструмента, который необходим время от времени, но покупать на постоянную основу не рационально. Выручают уже более 5ти лет.
kazak
15 Haziran 2022
Большой выбор оборудования. Брал в прокат мотобур. Все отлично!
Алексей.Александрович.
10 Şubat 2024
Большой выбор инструмента Но дороговато в аренде
Илья С.
21 Ekim 2019
Удобно расположены вежливы с клиентами. Мало инструмента. Рано закрываются.
Петр
24 Temmuz 2020
Слишком много бумаги надо подписывать, а при оплате картой надо сообщить номер карты (!), но минус за обслуживание - некоторые менеджеры сильно резки и не сильно клиентоориентированы.
Шабаев Дамир
15 Mayıs 2023
Нужно было уплотнить грунт вибро ногой заехал в другие фирмы всё поломано поехал к ним бес проблем быстро оформили и оборудование просто на все 5 + рекомендую
Александр А.
Her şey harika
М
Максим Якимов
28 Nisan 2022
Всем привет. Ребята помогли, договороспособные! Все честно и вовремя. Рекомендую. Незабываем, как вы к людям так и они к Вам)
Дмитрий Белобородов
7 Nisan 2019
очень полезная услуга. пользовался 2 раза. все было без проблем.
Кёр- Оглы Гасанов
13 Temmuz 2025
Bomba
Шишкин Лес
25 Temmuz 2019
Можно взять строительный инструмент в аренду,умеренные цены.
Си Б.
27 Haziran 2023
Все отлично . Кроме кладовщика
Евгений
28 Kasım 2023
Такое впечатление что я им что то должен, ещё до того как.
Вячеслав
18 Nisan 2020
Часто берем инструмент, всем доволен.
Алексей
31 Ocak 2020
Очень удобно, когда инструмент нужен не на долгое время.
Алибек
14 Mayıs 2024