Sarent

Ürün ve servisler
Haberler
Şubeler

Neuron
Bu organizasyonda ekipman kiralama hizmetlerini birkaç yıldır kullanıyorum. Uygun, evsel amaçlardan profesyonel amaçlara kadar geniş bir araç yelpazesi. Üniversite kampüsünde depoyu ve ofisi birleştirmek istiyorum, çünkü depo otoparkla kötü durumda, ancak ekipmanı teslim ederken arabayı orada bırakıp evrak işleri için ofise gitmeniz gerekiyor ve bu arada araba başkalarının geçişini engelliyor.
Anatoly
Şirketimiz prodom_1 onarımlarla uğraşıyor ve genellikle profesyonel bir alete ihtiyacımız var. Bu nedenle sık sık dönüyoruz. Alet her zaman müsait, bakımlı, personel kibar ve hangisini almanın daha iyi olduğunu söyleyebilir. Kısacası, genel olarak kolay olmayan işimizdeki çalışmanız için teşekkür ederim
Екатерина
27 Mart 2025
Onarım yapıyorsanız cankurtaran. Evde bulunmayan ve her zaman Sarenta'da bulunabilen bir alet genellikle gereklidir. Çok çeşitli, çalışanlar, bunun için doğru aracı ve malzemeleri, hızlı tasarımı ve hoş bir indirim sistemini seçmeye gram zaman ayırmaya yardımcı oluyor. İlk yıldan bu yana bu organizasyona başvurup arkadaşlarına tavsiye ediyoruz.
Алексей Ш.
İlk yıldan fazla bir süredir kiralıyorum, kar küreme yapın. Ekipman her zaman mükemmel teknik durumdadır. Telefondaki yönetici, aletin mevcudiyetine göre her zaman yetkin bir şekilde yönlendirilir. Öneriyorum.
Анастасия Филимонова
31 Ekim 2025
Amcam dediği gibi harika bir «ofis"! Uygun fiyatlar, iyi personel, bakımlı ekipmanlar. Konut dışı binaların bakımında bir şeyler eksik olduğunda her zaman çocuklara dönüyoruz. En son bir pencere temizleme cihazı aldık - bizi ve çalışanlarımızı gerçekten kurtardık! Eksilerden - yağmurlar yağdı ve yeniden kiralamak için tekrar çocuklara gitmemiz gerekecek))) ya da belki bu bir artı mı? 🤔
Сергей Киршин
23 Eylül 2025
Kiralık alet sağlamak için mükemmel bir şirket 👍 buraya ilk yıldan fazla bir süredir geliyorum. Alet her zaman iyi durumdadır, her zaman bir kez aletin sahada çalışmayı bıraktığı bir an vardı, sonuç olarak sorunsuz bir şekilde servis edilebilir bir aletle değiştirildiler. Bu şirketi herkese tavsiye ediyorum
Радмир Абсалямов
Mükemmel hizmet. Çok nadiren kullanılan bir araç var, ancak bazen onsuz yapamazsınız. Sarent her zaman yardım eder, onu kullandı, geri verdi ve nerede saklanacağını ve ne zaman tekrar işe yarayacağını düşünmedi.
Дмитрий Ченченко
İşi yapmak için iskele gerekiyordu. Satış departmanına bir başvuru yaptım, hemen cevap verdiler, kiralarsak maliyeti ve satışa sunulan maliyeti hesapladılar ve tesise teslimatı da düzenlediler.
W. Goosinsky
14 Temmuz 2025
İhtiyacınız olan hemen hemen her şey var. Kayıt dışında kiralama koşulları aklı başında olabilir. Eğer Saratov değilseniz, kefalet çılgınca. Bu, benim pratiğimde, bu şirketle işbirliği yapma pratiğimde, tek büyük dezavantaj budur. Enstrümanın tamamı mevcut değildir, ancak hiçbir şirket tamamını sağlayamaz.
наталия иванова
Başta bahçe olmak üzere defalarca ekipman kiraladık ve her zaman ekipman, ekipman ve bakım en üst düzeyde! Bu organizasyonu tanıdıklarınıza memnuniyetle tavsiye ediyoruz!
Максим Панин
1 Haziran
Mükemmel hizmet, iyi bir haddeleme aleti seçimi. Aletlerin kalitesi zirvede.
Ангелина Мезина
25 Aralık 2025
İyi organizasyon, birçok gerekli ve kullanışlı araç. Kibar yöneticiler, seçime her zaman yardımcı olurlar.
Nikolas Dreams
27 Mart 2025
Bu şirketin hizmetlerini birçok kez kullandım, şikayet etmedim, ekipman mükemmel çalışıyor, çalışanlar kibar ve müşteri odaklı, bu çok önemli, herkese tavsiye ediyorum
Марина Семеновна
Mükemmel. Ekipman her zaman stokta ve uygun fiyatlarla. Seçimdeki yardımlarınız için yöneticilere teşekkür ederiz
Руслан Ю.
İyi bir şirket. İnşaat elektrikli süpürgesini kiraladım. Her şeyi çabucak resmileştirdiler ve fiyatı uygun. Depodaki adamlar tüm kullanım koşullarını açıkladılar. Öneriyorum
ZaberuSvoe
27 Mart 2025
Personel duyarlı. Ekipman her zaman uygun durumda! Kirayı ilk yıl kullanmıyorum. İndirimler ve bonuslar hoş bir şekilde sizi memnun ediyor.
Эльнур Жумагалиев
Harika bir şirket, her şeyi hızlı, verimli ve yetkin bir şekilde yaptık. Geniş araç seçimi
Алексей П.
16 Temmuz 2025
İğrenç ofis. Yöneticiler enstrümanı gerçekten anlamıyorlar, ayrıca size yüksekten bakıyorlar ve sanki onlara hayatın tabutunu borçluymuşsunuz gibi konuşuyorlar. En yeterli personel, aracı depoda dağıtan kişidir. Bu, buradaki ikinci ve son itirazdı. Neyse ki Saratov'da da benzer bir seçenek var.
skmodern2014
3 Şubat 2025
Bu şirketin ana deposu Saratov ve Engels'tedir. Kiralık çok sayıda alet. Uzun zamandır çalışıyoruz, her şeye uygun
Андрей Мараев
Sarent şirketi ile başarılı bir işbirliği zamandan ve paradan tasarruf edebilir ve büyük ekiplerin ve özel geliştiricilerin yeteneklerini önemli ölçüde artırabilir
Степан Юрин
27 Haziran 2025
Bir seçenek var, ancak yöneticilerin araç üzerinde tam yetkinliği yok. Yani, önceden bir ihtiyaç oluşturmanız ve hazır bir taleple gelmeniz gerekir. Profesyonellere hesaplama
Артем Манолий
30 Mayıs 2024
Очень хорошая фирма, есть все необходимые инструменты. Оформляется всё очень просто. А при повторном обращении всё ещё быстрее проходит, так как ваши данные уже есть. Инструмент выдают полностью исправный и готовый к работе. Всем рекомендую. Да, и цены очень радуют.
Алексей Макрушин
Harika bir yer ve ustalar okuryazardır! Sadece olumlu duygular! Seçim ortalama doğrudur, ancak kullanışlı olabilir!
Геннадий Куркин
14 Aralık 2023
Большой ассортимент, дружелюбный персонал, всегда подскажет и поможет, каллифицированые рабочие который знают толк в своей работе, товары известных брендов и соответствующее качество...
ВИКТОР
Bir kablo dedektörü ve endüstriyel bir elektrikli süpürge aldım. Her şey mükemmel ve hızlı. Çalışanlar aferin.
алекс Марьин
16 Kasım 2024
Созвонился утром с сотрудниками сказалт что все есть в наличии оформились буквально за 5 минут, и скидку даже предоставили, все отлично
Ксения Романенкова
15 Temmuz 2024
Не первый раз пользуемся услугой аренды оборудования, всё полностью устраивает. Сотрудники вежливые :) Берём имущество для ремонта в квартире, поэтому у Сарента есть всё, что нам надо.
Alexsei Moskalenko
23 Temmuz 2023
Узнал, что здесь можно не только взять в аренду, но и приобрести инструмент. Покупали здесь две вышки туры 8м для своей команды, с которыми мы строим сейчас производственные здания из монолитного бетона. Что выяснил: ценник минимальный, менеджеры в офисе почти не клиентоориентированны ( сигнал руководителю). В субботний день очень неохотно решают вопросы. Но всё же решили)
SE
16 Ağustos 2025
Her zevke ve renge uygun kapsamlı araç seçimi.Bir parlatma makinesi aldım, çalışan aleti ısırmıyor.
Екатерина М.
31 Ekim 2025
Harika bir yer, güler yüzlü ve yardımsever personel. Pencereleri temizlemek için bir cihaz aldılar, her şeyi açıkladılar, herhangi bir sorun çıkmadı ve fiyatlar normal.
Роман Якубович
Çok hızlı bir şekilde gerekli titreşimli tokmağı seçtiler, her şeyi gösterdiler ve anlattılar! Mükemmel yönetici
Морозов Анатолий
30 Mayıs 2024
Брал в аренду мотоблок. Оборудование было новое, заправленное и обслуженное. Брал на сутки. Утром забрал - утром вернул. Мотоблок Мобил К МКМ-3. Мотоблок мощный, перепахали 5 соток не напрягаясь. Всё понравилось, всем доволен, буду обращаться ещё.
В С
21 Şubat 2024
Были на университетской, брали тепловентиляторы. Менеджер - хороший понимающий мужик, по телефону все условия рассказал, по приезду всё соответствовало. На приёмке суровый дядька, но претензий нет, всё выдал, обьяснил, на вопросы ответил. Приедем к ним ещё.
Валерий
9 Aralık 2023
Отличная компания , большой выбор инструментов и оборудования для строительства 5 день аренды в подарок, удобный график работы, рекомендую.
александр ш.
3 Ağustos 2024
Нашел на сайте мойку, позвонил уточнил наличие. Приехал, сказали керхеров давно нет у них, сайт не смотрите - там не верная информация. Цены не соответствуют указанным на сайте. Менеджер лютый чсв. В общем один негатив
Никита
1 Ocak 2025
Saratov kentindeki en iyi organizasyon. Kiralık çok çeşitli inşaat ekipmanları. Yöneticiler her zaman ekipmanı seçmenize ve tavsiyede bulunmanıza yardımcı olacaktır. Tavsiye ederim !!!
Дмитрий Чулков
12 Nisan 2025
Aleti sürekli alıyorum her şeye uygun. Kaliteli bir araç, sadık danışmanlar. Tüm normlar sürekli yardım ediyor.
Ульяна Новикова
23 Temmuz 2024
Отличный магазин. Быстрое оформление в аренду любого инструмента. Пользуемся и всегда с удовольствием рекомендуем нашим партнерам и друзьям.
Александр Никитин
3 Temmuz 2022
Очень удобный сервис для строителей и не только! Иногда на стройке, дома или на дачном участке требуется инструмент, буквально на один-два раза - покупать - выходит дорого, да и может потом годами пылиться на полке, вот в таком случае, вас выручит Сарент - огромное количество самого разнообразного инструмента, парк которого, постоянно расширяется! Рекомендую!
юрий иваныч
10 Şubat 2025
Bu ofisin hizmetlerini kullandım, mükemmel bir alet aldım (taçlı büyük bir zımba), personel yetkin. Motorlu kültivatörü tamir ettim, her şey yolunda.
Пользователь ".
24 Temmuz 2025
Her şey yolunda!ekipman çalışır durumda, bakım mükemmel, fiyatlar yeterli!
Che G.
1 Ekim 2021
Хорошая контора, очень удобно с ними работать: большой выбор инструмента, система скидок и лояльное отношение к клиентам. Из числа сотрудников особо хотел бы отметить Константина за высокопрофессиональный и ответственный подход к работе!
Sergey Zabelin
13 Haziran 2021
Есть большинство техники, которая может понадобиться, в том числе роботы мойщики окон. Быстрое оформление, низкие цены. Брал торцовочную пилу и дальномер. Все в отличном состоянии.
Ольга Васильева
Daha çok teşekkür ederim! Kritik bir durumda, gerekli ekipman hızla sağlandı. Pazar günü çalışmamaları kötü.
Кирилл Суслов
21 Eylül 2025
Bir zamanlar elmas delme matkabı için kronların onarımına yardımcı oldular, oldukça hızlı bir şekilde tamir ettiler ve kronlar uzun süre dayandı.
Валерий
Aracı burada birkaç kez aldım, her şeyi net, hızlı ve kabul edilebilir koşullarla tavsiye ederim
Виктор С
30 Kasım 2025
İnşaat elektrikli süpürgesini kiraladım, her şeyden memnunum, ekipmanın kalitesinden memnunum ve hizmet veriyoruz, tekrar döneceğim
Владимир Дементьев
Makita'nın şerit testeresini kiralıyordum. Tüm normlar, tavsiye ederim.
Максим Г.
19 Mayıs 2025
Harika bir şirket, merdivenleri sökmek için bir erkek arkadaşa ihtiyaç vardı... çabucak ve bürokrasi olmadan resmileştirdiler!!!
Алим Бурганов
Kiralık birçok gerekli araç, fiyatlar adequat