Roach

Ürün ve servisler
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

Павел Дяковскй
Sakalımı uzatmaya karar verdim. Uzun zamandır sadece kesmekle kalmayıp aynı zamanda sakallarını profesyonelce tasarladıkları ve fiyat ve kalitenin birbiriyle ilişkili olmasını istediğim iyi bir kuaför salonu arıyordum. 2 yıl önce usta Vadim ile Roach'a kaydoldum. Mükemmel bir uzman, sadece saç kesimini seçmekle kalmadı, aynı zamanda sadece sakala değil, saça ve saç derisine de bakmanın birçok inceliğini anlattı. Aletler her zaman temizdir, her zaman antiseptiklerle tedavi edilir. Buna ek olarak, her zaman cana yakın yöneticiler, her zaman rahat, gelmek güzel. Şimdi görünüşüme sadece Vadim'e ve sadece Roach'a güveniyorum.
Сергей Мельниченко
Kendim için yeni bir berber dükkanına gitmeye karar verdim - Roach kaybetmedim. Kelimenin tam anlamıyla her şeyi beğendim - girişten sandalyeye kadar size gerçek profesyoneller eşlik ediyor, ancak özellikle Barber Ulyana'yı vurgulamak istiyorum - onun doğuştan bir barber olduğu, kelimenin tam anlamıyla elinde makasla doğduğu, harika bir saç kesimi yaptığı (tüm isteklerimi dikkate alarak) ve sonra saçlarını serin bir şekilde şekillendirdiği açık, tekrar geleceğim! Ayrıca her zevke uygun içecekler de sundular. Bu arada, saç kesiminden önce fıfa'yı kesebilirsiniz)
Марина И.
Oğlumuzla akrabalarımızı ziyarete geldik) Ve ne kadar başarılı bir şekilde, evin yanında bir çocuğu kesebileceğiniz harika bir yer olduğu ortaya çıktı ... Memnun kaldığımızı söylemek için, bunu söylemek yeterli değil..))) Romanın ustasından, profesyonelliğinden, çocuğa yaklaşımından, mekanın tasarımına, temizliğine, rahatlığına ve yöneticinin harika kızına kadar her şey idealdir!)) Genel olarak etkilendik ve mutluyuz!)) İçtenlikle tavsiye ederim❤❤️
Егор Труфанов
Barber Ulyana'ya kaydoldum. Net bir referans olmadan yürüdüm, sadece ne istediğime dair farklı bir anlayışla. Çok iyi saydı ve mümkün olduğunca somut seçenekler sundu. Ayrıca saç bakımı ve şekillendirme için ürünler önerdim. Sonuç çok memnun oldu Ve böylece her konuda personeli çok cana yakın ve kurumun atmosferi hoş. Burayı şiddetle tavsiye ediyorum)
Ксения Подречнева
Bebeği birkaç aydır buraya getiriyorum. HER ŞEYİ ÇOK beğendim. Yöneticiler her zaman misafirperverdir, her zaman çay / kahve sunarlar. Geç kalırsak normal tepki verirler. Her seferinde Vadim'e gidiyoruz, saçını çok güzel kesiyor, çocuk da seviyor. Temiz yerleri, kapıları, aynaları, zeminleri ve tüm yüzeyleri temiz severim. Yönetime çok minnettarım, bu günümüzde nadirdir.
Ярослав деменко
Harika bir yer! Ziyaretten çok memnun kaldım - her şey en üst düzeyde geçti. Usta istekleri dikkatlice dinledi, özenle ve profesyonelce çalıştı, sonuç beklentileri tamamen karşıladı. Ayrı ayrı, yöneticiyi not etmek istiyorum - çok hoş, kibar ve özenli bir kişi, girişten itibaren rahat bir atmosfer yaratıyor. Ve elbette, kız hakkında birkaç söz söylemekten kaçınamazsınız - büyüleyici, harika bir tada ve stil duygusuna sahip, hemen sahip olan ve ruh halini artıran. Kaliteli hizmetiniz ve harika ruh haliniz için teşekkür ederiz! Kesinlikle tekrar döneceğim.
А
Алексей Иванов
Personel yakışıklıdır! Ustayı kendim için Ilya'yı seçtim - hemen kafamla ve küçük kel noktalarla ne yapılması gerektiğini anladım. İç mekan, aynalarda kolektif çiftlik çıkartmaları olmadan pahalıdır, zengindir. Her şey ahşap cam ve metalde. Kahve/çay/alkol otelde olduğu gibi 5 yıldız. Roach'a gittikten sonra - kızlar sizi sokakta görünce hemen ıslanacaklar)
Любаша Бучук
Berberden gerçekten hoşlanıyorum, oğlumu saç kesimine götürüyorum - her zaman hoşuna gidiyor. Ustalar deneyimlidir, hızlı bir şekilde keserler ve çocuğa yaklaşımı kolayca bulurlar. Ayrıca bir hediye (chupa- chups) verecekler! Ve beklerken lezzetli kahve sunacaklar! Güzelliği ve atmosferi için teşekkür ederim💫☕️
Антон Сгибнев
Her şey süper. Yaroslavl'da saçımı kestireceğim yeri arıyordum. 9 yeri aradım. 8mi'de telefonu almadılar, sonra hemen cevap verdiler ve kaydettiler. Geldim, girişte çay ve kahve ikram ettiler. Çabucak kabul ettiler. İyi kestirdiler (karısı evden atmadı ve norm dedi). Her şeyden memnunum, şimdi burada saçımı keseceğim.
Владислав Останин
2 Nisan 2025
Roach berber dükkanı, kaliteye ve stile değer verenler için gerçek bir keşif. Burada ustaların özenli tutumu ve kurumun rahat atmosferi sayesinde her müşteri kendini özel hissediyor. Profesyonel kuaförler, her ziyaretçinin kişiliğini vurgulayarak benzersiz görünümler yaratır. Özellikle klasik saç kesimleri, modaya uygun stil ve hatta sakal bakımı dahil olmak üzere çok çeşitli hizmetlerden bahsetmek istiyorum. Berberin içi, rahatlığa katkıda bulunan ve seçilenler için bir kulüpteymişsiniz gibi hissettiren modern bir tarza sahiptir. Roach, sadece saçını almadığın, kendine ve görünüşüne olan güvenini kazandığın bir yerdir. Şık görünmek ve zirvede hissetmek isteyen herkese tavsiye ederim!"
Е
Елена Чижова
Koca ve oğul, uygun baba + oğul kompleksi olan bu berber'i ziyaret ediyor. Güler yüzlü personel, havalı atmosfer, elverişli konum, saç bakımı için kozmetikler ve daha fazlası var. Oğlunun sevinçle gittiği mükemmel bir usta Vadim bulduk!
Владимир
15 Nisan 2025
İyi bir berber ve usta bulmak aşk kadar zordur. Ve dürüst olalım, usta ile ilişkiler genellikle romantik ilişkilerden daha uzun sürer. Bu nedenle Yaroslavl'a geldiğimde, "uzun süreli ilişkiler" bulmak için birkaç ay arayış içindeydim. Roach hakkındaki yorumları okuduktan sonra seçim ona düştü, "pekala, makas ustasıyla başka bir randevu daha" diye düşündüm ve kaydoldum. Bu arada, Yandex aracılığıyla yapılan kayıt, tahammül edip etmeme seçiminde rol oynadı - ayda bir kullanacağım uygulamaları yüklemekten nefret ediyorum. Berber dükkanı çok rahat, atmosferi ile aferin çocuklar, salonlara neredeyse makineli tüfekli bir tank yerleştirdikleri süper havalı kuruluşların yıpranmış formatından uzaklaştılar. Özel olarak birkaç yorumu olan bir usta seçtim, ama iyiler, kendim yeni olduğum için ustayı da aynısını seçtim ve bu Vadim'di. Vadim ilk ziyarette saçlarımı inceledi, nasıl şekillendirdiğimi ayrıntılı olarak sordu, dileklerimi öğrendi ve her şeyi istediğim gibi yaptı. Patlamalardaki "kasırgam" nedeniyle, her usta bir saç modeli denemeyi üstlenmiyor. Ama ben birkaç ayda bir saçımı değiştirmeyi severim ve işi coşkuyla ve tavsiyelerle üstleniyorum. Yani kesinlikle berber ve ustaya 5 vereceğim*
оксана шепелева
22 Aralık 2025
Mükemmel berber, uzun zamandır çocuğunu saç kesimi için nereye kaydettireceğini arıyordu, incelemelere göre buna karar verdim.Çocuk sevindim,şimdi sadece burada saç kesimi için.Her zaman doğru zamanı bulacaklar.Sizin için daha fazla refah
Анастасия Куклина
Harika berber Roach! Usta Vadim'e teşekkür ederim - her şey mükemmel, tüm istekleri dikkate aldık ve harika bir stil oluşturduk. Havalı iç mekan ve kibar bir resepsiyonistten çok lezzetli kahve. Herkese tavsiye ederim
Евгений Б.
Berber en iyisidir, oğlumuzla uzun yıllardır aynı ustaya gidiyoruz. Usta Roman mükemmel bir saç kesimi yapıyor: her şey özenle ve oğlumuzla zevklerimize göre. Atmosfer serin, servis 10/10'da. Kesinlikle tavsiye ederim! 👍
Екатерина
Oğlumuzu birkaç yıldır burada kesiyoruz, farklı ustalar vardı, işlerinde tüm profesyoneller vardı, usta Sukhrob'u ayrı ayrı vurgulamak istiyorum, gereksiz sorular ve açıklamalar olmadan her zaman ideal sonuçtur, çocuk memnundur
Dmitriy Ivanov
Saç büyümemle yaklaşık birkaç ayda bir gidiyorum, gelebileceğim belirli bir zaman yok, bu yüzden farklı ustalara gidiyorum, ziyaret sırasında tüm ustalar isteklerimi anladılar ve istediğimi yerine getirdiler, her zaman memnun kaldım, tavsiye ederim
Егор Красавин
21 Aralık 2025
Yaroslavl'daki en iyi berber! Şehrimizdeki en güzel berber kızı Gülnara'dır, kibar ve her zaman düzgün bir şekilde saçını kesiyor! En nazik yöneticiler çay ve kahve / viski sunacaklar. Herkese tavsiye ederim!
Даниил Корнов
Harika berber Roach! Usta Vadim gerçek bir profesyonel, her şeyi özenle ve tam istediği gibi yaptı. Atmosfer hoş, servis zirvede ve ayrıca çok lezzetli kahve. Kesinlikle tekrar döneceğim!
Иван Грачев
Herkese selamlar! Size, güler yüzlü personelden bu şehrin en iyi ustalarına kadar Yaroslavl'daki en iyi berberden bahsetmek istiyorum! Bu insanlar işlerini 100'de biliyorlar% Resepsiyondaki kızlar en cana yakın ve en cana yakın olanlardır! Bitmeden tekrarlayabilirim ama daha iyisi Yaroslavl'da ROACH yok
Андрей Иванов
Yaroslavl'daki en iyi berber. Hoş bir atmosfer, kibar personel ve en önemlisi işinize sorumlu bir yaklaşım. Barber Ulyana'ya özel teşekkürler - her zaman muhteşem bir saç kesimiyle ayrılıyorum. Öneriyorum
Денис О.
İlk kez geldim, yeni bir berber bulmak istedim. Nikita'nın saçını kestirmeyi seçtim. Saçlarım ince olduğu için fazla saçları çıkarmamı, hacmi bırakmamı istedim, ihtişamsız iyi görünmüyorlar. 45 dakika sonra gözlüklerimi takıyorum - güdüklerin yansımasında kendimi birlikte görüyorum. Saçımı ilk defa bu kadar korkunç kesiyorum. Önümüzdeki 2 iğrenç ay için teşekkür ederim
Павел Конычев
Harika bir berber. Saçımı kendim kesiyorum ve oğullarımı götürüyorum. Saç kesimi hızlı ve verimli bir şekilde yapılır. Örneğin, berber Ulyana çok özenli ve kıvırcık saçlarla nasıl çalışılacağını anlıyor.
Милана Мил
Oğluna mükemmel saç kesimi için çok teşekkür ederim! Usta isteklerini dikkatlice dinledi ve her şeyi dikkatli bir şekilde yaptı. Berberdeki atmosfer rahat ve servis zirvede. Kesinlikle tekrar döneceğiz!
Степан П.
22 Temmuz 2025
Harika bir berber. Havalı tasarım, hoş kızlarla tanışıyor, her zaman kibar ve yardımseverler. Usta Sukhrob'a sürekli olarak gidiyorum. Zaten 2x boyunca sadece bir ustada. Çabuk kesiyor ve en önemlisi her zaman olması gerektiği gibi! Sonuçtan her zaman fazlasıyla memnunum. Mükemmel yer, mükemmel usta. Çok teşekkür ederim
александр шубин
17 Şubat 2025
Çok acımasız bir durum, kibar personel, girişte hemen çay / kahve teklif ettiler. Çocuğu 10 yaşında kestiler, usta tüm istekleri dikkate aldı, çocuk çok memnun kaldı. Çok rahat bir bekleme alanı, yumuşak, rahat bir kanepe, konsolda oynadık, kahve içtik, zaman fark edilmeden geçti. Tekrar dönmek istiyorum
Марсианка
Genç oğlu saçını kestirdi, usta Ulyana. Saçlar çok uzadı, şekillenip kesilmesini istedim. İğrenç bir şekilde yapıldı, olanla olmayanla farkı var! Saçlarını biraz ve son derece özensiz kestikleri hissi. Ancak, bu kesinlikle 1700 ruble değerinde değil! Çocuğun saçını kendim kessem daha iyi olur! Sadece bir utanç!
Роман Серов
15 Mart 2025
Roach berber dükkanı bence şehirdeki en iyisi! Girişte, gülümseyen kızlar her zaman buluşur, çay, kahve, Viski sunar) Hoş bir atmosfer, ilginç bir tarz. Rahat bir bekleme alanı, set üstü kutuda oynayabilir veya TV izleyebilirsiniz. Berberler işlerinin ustalarıdır! Uzun bir süre için usta Sukhrob'a gidiyorum. Her şey birinci sınıf. Henüz orada olmayanlar için Roach berberini ziyaret etmenizi tavsiye ederim.
Дима
Bu benim ziyaret ettiğim dördüncü berberim ve şimdi kesinlikle sadece buraya gideceğim, tamamen atmosferik olarak her zaman çay kahvesi sunuyorlar, ama asıl mesele usta Nikita işinin ustası!
Андрей Рощин
Saç kesimi için üç yıldır roach'a gidiyorum ve bunu söyleyeceğim! Burada daha fazla yıldız yok ama 10 koysaydım, sadece profesyonellik için değil, buranın atmosferi için ayrı ayrı 5 yıldız böyle bir zamansızlık olurdu. Bir kez ziyaret etmenizi tavsiye ederim, sonra başka yerlerde saçını kesmek istemeyeceksiniz
Леся Гук
1.3 yaşından itibaren çocuğumuzla birlikte Roach Berberine gidiyoruz. Usta işi hakkında çok şey biliyor, yardımsever, ayrıntıları netleştirdi, dikkatlice kesiyor, seçime yardımcı oluyor. Saçımı yeni başlayanlar olmadan yaptım, her şeyi beğendim! 🔥😊
Александр
31 Mart 2025
Kendi tarzını yaratmak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim. Burada hem saç stilini hem de sakalın şeklini seçmenize yardımcı olacaksınız. İki yıl boyunca birkaç seçenek denedim. Burası en iyisi olduğu için bu kuruluşa yerleştim. Düğünün imajını yaratan Romana özellikle minnettarım.
Александр Козлов
Romantizm harika bir berber. Erkek saç kesimini ona yaptırdım, her şeyi çok beğendim. Dikkatlice kestim, tüm dileklerimi dikkate aldım. Tam istediğim gibi ortaya çıktı. Teşekkürler, tekrar geleceğim
Аркадий Ш.
Her şey harika ve hızlı, mükemmel hizmet için minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Berberin atmosferi çok rahat ve misafirperver. Usta, yüksek profesyonellik ve detaylara dikkat gösterdi. Saç kesiminin sonucundan çok memnun kaldım.
Алексей
12 Nisan 2025
Harika bir berber, bu kurumu açılışından bu yana ziyaret ediyorum, personel çok cana yakın, kibar, her zaman kendinize bir fincan kahve veya çay ikram etme fırsatı var.Ustalar işlerini iyi bilirler, her zaman konuşulacak çok şey vardır.Başka biri ilk olarak hangi berberin seçileceğinden şüphe duyuyorsa veya bilmiyorsa, o zaman bu yeri tavsiye ederim.
Наталья
11 Nisan 2025
Çocuğumla gittim, oğlum internette istediği saç kesiminin fotoğrafını seçti, fotoğrafı ustaya gösterdi, çocuğu aldı, kesti ve deniz tuzu ile şekillendirdi. İlk bakışta herhangi bir kusur fark etmedim ama ertesi gün çocuk kafasını yıkayıp kuruttuğunda şoktaydım, saç kesimi doğru yapılmadı. Çocuk çok üzgündü ağlıyordu ve şimdi nasıl düzeltileceğini bile anlayamıyorlardı. Bu yüzden çocuğunuzun saçını kestirirken dikkatli olun.
Денис К.
Bence Yaroslavl'daki en iyi berber, en az 5 yıldır ziyaret ediyorum. Ustaların hizmetlerinden her zaman memnun kaldım. Çok rahat ve davetkar bir atmosfer. Kesinlikle tavsiye ederim.
Petimat Akhmadova
Çocuğunuzun saç kesmesini beklemek için harika bir yer, kahve içebilirsiniz, güler yüzlü personel, saç kesimi hizmetlerine hızlı bir şekilde yönlendirildiniz, çocuk çok memnun.
А
Артём Гаранин
Harika berber! Berber Gulnara'nın saçını kestim, çok iyi sonuç verdi, saç kesimi için tüm talepler dikkate alındı. Çok beğendim, eminim buraya birçok kez daha döneceğim!
Ирина
6 Ağustos 2025
Kardeşimin saçını kestirmek için kaydettim. O 20 yaşında ama kendisi gelmezdi. Çok büyümüş olmasını sevmedim ve sadece daha bakımlı bir görünüm elde etmeyi umuyordum. NOOO, zevk çıktı)!!! Usta Vadim işi mükemmel bir şekilde yaptı)! Şık saç kesimi, her şey yolunda, kardeşim kelimenin tam anlamıyla başka biri olarak çıktı)! Şüphesiz stüdyoyu tavsiye ederim, burada işim için profesyonel olarak çalışıyorum)! Hizmet için 6. ⭐️ yöneticilerine)!
Роман Майер
12 Nisan 2025
Bu berbere herkese tavsiye ediyorum, son zamanlarda sadece burada, kendim uzun süre yaşıyorum, ancak yol için zaman ayırmam üzücü değil, çünkü burada gerçekten kendi işlerinin ustaları var. Özellikle Barbera Gulnara'yı vurgulayacağım, çok teşekkür ederim, saçlarıma sadece ona güveniyorum. Çok fazla yere gitmiştim ama burada herkese kendi atmosferimi tavsiye ediyorum, yanlış gidemezsiniz))
Иисус Христос
Teşekkürler, saçını kestirdiler, hoşuma gitti. Çocuklara gösterilen ilgi ve hatta kahve, viski veya su türüyle ilgili banal teklifleri duymak çok güzeldi
Артём Лебедев
7 Nisan 2025
Tam da istediğim gibi kestiler, zamanı ayarladılar (erken geldiğim için). İçi çok temiz ve şık. Usta dileklerini çok dikkatli dinledi (Roman👍) ve her şeyi mükemmel bir şekilde yaptı!
Егор Чепленко
Çok hoş bir yer, kibar personel, keyifli ve sıkıcı olmayan zaman geçirmek için her şey var, rahatlıkla. Saç kesimini beğendim, dilediğiniz her şeyi yapacaklar, tavsiye ederim. Not: ilk seferdi, kesinlikle tekrar geleceğim
goocci777
5 Mayıs 2025
Acilen saçını kestirmek gerektiğinden şehirdeki herkesi aradım ve sadece Roach'taki adamlar yardım için cevap verdi. Saçlarını kestiler, komünize ettiler, bakım ve şekillendirme ürünlerini tartıştılar. Çay, kahve, viski. Her şey süper, ziyarete tavsiye ederim!
Вероника Серебрякова
Oğlumu saç kesimine ustaya götürdüm - Vadim. Harika bir şekilde kestim ve tüm dileklerimi dikkate aldım. Bekleme alanında lezzetli bir kahve içmek güzeldi, tekrar dönelim!
Наталья
29 Nisan 2025
Oğlu (9 yaşında) berberliğe gidiyor, çok havalı diyor! Ben de her şeyi temiz, rahat, havalı bekleme alanından, sevgili resepsiyonistten gerçekten hoşlanıyorum. Harika bir usta. Sukhrob, çok teşekkür ederim! Kesinlikle burayı tavsiye ederim, ayrıca fiyat kesinlikle yeterli!
Артём Топорков
Çok havalı bir yer, elverişli bir konum, otopark var! Personel güler yüzlü, cana yakın! Her zaman çay, kahve, viski sunacaklar Ilya yaklaşımınız ve profesyonelliğiniz için teşekkür ederiz
Виктория Любомирская
Çocuklu bir berber dükkanı Roach'u ilk kez ziyaret ettik, izlenimler çok iyi kaldı, usta Ilya işinde profesyonel, memnunuz
Вероника Р.
Unutulmaz барбершоп! Gulnara'ya geldik, saçlarımız güzel uzanıyor ve saçlarımızı yıkadıktan sonra ona geri döndük! Bu ustayı tavsiye ederim