Rd Tuning

Ürün ve servisler
Haberler

Ангелина Тишкова
Uzun zamandır arabadaki diskleri boyamak için en karlı yeri aradılar ve bu stüdyoda durdular. Belirtmek istediğim ilk şey, geniş bir renk yelpazesi ve uygun fiyatlardır. Nazik tavsiyeleriniz için çalışan Daniel'e özel teşekkürler! Mekanın atmosferinden de etkilendik: burası çok rahat, tuvaletler var ve beklerken bir fincan kahve içebilirsiniz. Genel olarak, salon olumlu duygular bıraktı ve kesinlikle bir kereden fazla geri döneceğiz.
Иван Б
Merhaba, merhaba! Arabamın rezervasyonuyla ilgili izlenimlerimi paylaşmak istiyorum Bu yüzden sonuçtan memnunum: Niteliksel olarak 👌 Rezervasyon özenle yapılır, film mükemmel bir şekilde yatar, kabarcıklar veya düzensizlikler olmaz. Arabanın görünümü havalı kaldı, daha da iyi oldu! Güvenilirlik ✅ Artık makine çizik ve talaş gibi küçük hasarlardan korunmaktadır. Zaten kontrol ettim - gerçekten işe yarıyor! Ustanın profesyonelliği ⭐ İş hızlı ve verimli bir şekilde yapılır. Adam tüm süreci ayrıntılı olarak açıkladı, kaplamanın bakımı için faydalı ipuçları verdi. Kesinlikle tavsiye ederim! Artık demir atım güvenli bir şekilde korunuyor ve görünüşü için sakinim Ve bekleme alanı gerçekten ateş! Ve özel resimler pek de havalı değil, işiniz için refah var
Николай Глагольев
15 Ocak 2025
Arabayı (Toyota Vanguard) ikincilden aldım ve önceki sahibinden sonra iç kısım, en hafif tabirle "en iyi durumda değildi" (ampulleri arka farlardaki diyot lambalarına değiştirdiğimde, bagajı sökmek zorunda kaldım, aksi takdirde hiçbir şekilde ve arka koltukların altında neler oldu, oh anne...). Zemin, tavan, bagaj, koltuklardaki deri - hayatı gören her şeydi. Bir arkadaşım RD Ayarlamayı tavsiye etti, çünkü Novorossiysk'te böyle bir planın hizmetini bulamıyorum, elbette detaylandırma var, ancak iç mekanın koltukların sökülmesiyle yüksek kaliteli kuru temizliği - hayır, arama. Mesele yeni yıldan önceydi, vatsap'taki adamlara yazdı, 4 Ocak'ta kararlaştırdık, 7'sinde arabayı almam gerekiyordu, çünkü varlığına bağlı olarak çok önemli planlar vardı. Öğleden sonra 12'ye kadar anlaştığımız gibi salona geldim. Göze çarpan ilk şey, iç mekan, şık, zevkli bir şekilde yapılmış, duvarda kanepe, masa, araba modeli olan müşteriler için ayrı bir alandır. Tuvalet sadece pahalı restoranlarda görmediğim bir şablon kırılmasıdır. Erkeklerle konuştuk, fiyatı ve son teslim tarihlerini açıkladık, her şeyin 7'sinde hazır olacağına söz verdik, öğle yemeğinden sonra arabayı alabileceğimize söz verdik. Prosedür uzundur, çünkü koltuklar tamamen deri değildir ve kuru temizlemeden sonra kuruması gerekir. Konuşurken, araba zaten karoseri yıkamaya gitmişti. Çocukların Yeni Yıl tatillerinden sonraki ilk iş günü olduğunu ve benim yüzümden işe gittikleri için tek müşterim olduğunu belirtmek gerekir))) 7'sinde, kararlaştırdığımız gibi, öğleden sonra geldim, beni bekliyorlardı, araba parlıyordu, iç kısım parlıyordu, parlıyordum))) (yazık ki fotoğraf yok, tatilde olan yöneticinin sürecin bir videosu var, ben bile görmedim))) Memnun bir şekilde ödedim, hediye olarak erkek parfümünün hoş kokusuna sahip bir hava spreyi verdiler, odunsu notalar, tarçın vb. gibi hoş bir kokuya sahip değil, hoşuma gidene kadar, ama tam olarak zevkime göre (bu fotoğraflarım var)))). Çocuklara teşekkür ederim! Harika yaptılar, çıkarılabilecek tüm kirleri çıkardılar. Artık cildimde diğerlerinden biraz daha inatçı kir lekeleriyle karıştırdığım kimyasal yanıklar görülüyor. Bu arada, konuşma sürecinde sadece detaylandırma değil, aynı zamanda ayarlama da yaptıklarını öğrendim))) İç mekan, ışıklar, akustik, dış mekan, boyama, film vb. Arabamı yere çekmeye, ışıkları değiştirmeye, farları ayırtmaya kesinlikle gideceğim ve radyoyu değiştirip kabindeki bazı şeyleri güncelleyeceğimi düşünüyorum))) Çok memnunum, şiddetle tavsiye ediyorum, Novorossiysk'ten gidip gelirken 4 saat üzülmüyorum.
Карина Корякова
Uzun zamandır sosyal ağlarda Danila'yı takip ediyorum, sonunda Rd Tuning'e geldim.Çok şık ve rahat bir yer, odada lezzetli kokuyor. Kabinin kuru temizlenmesini ve korunmasını sağladık - her şey dikkatli ve gereksiz sorular sormadan. Çocukların bu kadar rahat olabilmesi güzel. Tavsiye etmek.
Александр Зиновьев
12 Aralık 2025
RD Tuning hizmetinden çok memnun kaldım!!! Beyler aferin, işlerini her şey için biliyorlar Vücudu bir filmle yapıştırdım, her şeyi niteliksel olarak ve son teslim tarihlerine uygun olarak yaptılar, ki bu biraz önemli değil!! Birkaç bonus yaptık, bu güzel. Güler yüzlü personel Bundan önce arabaya başka bir hizmette hizmet veriyordum, şimdi sadece RD Tuning
Артём Кривец
kuru temizleme ve renklendirme siparişi verdim, her şeyi makul bir fiyata hızlı ve verimli bir şekilde yaptılar, personele özel teşekkürlerimle - hizmetleri empoze etmediler, saygılı bir şekilde iletişim kurdular, işlerini sevdiklerini açıklıyorlar
Михаил
5 Şubat 2025
Profesyonel yaklaşımı ve kaliteli çalışması için RD Tuning stüdyosuna büyük minnettarlığımı ifade etmek istiyorum! Çalışma sürecinde, önceki gövde renginde küçük zorluklar ortaya çıktı, ancak çocuklar derhal bir çözüm önerdiler: gövdeyi boyada hazırladılar ve rezervasyonları mükemmel bir şekilde yapıştırdılar. Ayrı olarak, RD Tuning çalışanlarının her aşamada iletişim halinde olduklarını, soruları yanıtladıklarını ve güncel tuttuklarını belirtmek isterim. Profesyonelliğiniz ve müşteriye karşı özenli tutumunuz için teşekkür ederiz! RD Tuning'i kaliteye ve güvenilirliğe değer veren herkese kesinlikle tavsiye ederim.
Алексей Ковалёв
Geldim danıştım ve fiyat konusunda anlaştılar Sonra telefonda uygun bir saat ve tarih üzerinde anlaştılar Her şey bana yapıldı ve müzakere ettiğimiz bedeli ödedim İyi uzmanlar İşi hızlı ve verimli bir şekilde yaptık Öneriyorum
Лианс Аллэн
Merhaba, geri bildirimimi paylaşmak isterim. Yer çok şık, bir tür özel atmosfer, çok havalı, bu büyük bir artı. Kimyasal temizlik hizmeti vardı, bir patlama ile yaptılar, her şeyi hızlı ve verimli bir şekilde yaptılar, burayı% 100 tavsiye ediyorum
D
Dima_Esporado
25 Haziran 2025
Geçenlerde Rd Tuning hakkında bir inceleme okudum ve olumlu izlenimlere katıldığımı eklemek istiyorum. Ustalar gerçekten profesyoneldir ve işlerine olan sevgileri her gizli dokunuşta fark edilir. Detaylamadan sonra araba harika görünüyor! Bunu yüksek kaliteli ayar ve hizmet almak isteyen herkese otomatik satıcıya tavsiye ederim.
Яна Н.
20 Mayıs 2025
RD tuning'deki adamlar son derece müşteri odaklı! Bir araba zırhı yapıştırmak için bir atölye seçerken, çalışanlar işbirliği için en ilginç ve uygun koşulları sunabildiler Her şeyi ayarladım-kalite, son tarihler, maliyet! Arkadaşlarıma tavsiye eder miyim?! Kesinlikle evet! Arabayı verdiğiniz için özel teşekkürler! Arabadaki koku, bir dizi kuru meyve ve bir buket çiçek! Salon yönetimine yüksek hizmet için ve Dmitry'nin yöneticisine bireysel yaklaşımı için teşekkür ederim!
Максим В.
27 Haziran 2025
Çocuklar ateş yaktı, yeni arabayı yapıştırdılar, her şeyi telefonda açıkça anlattılar, geldikten sonra maliyeti açıklığa kavuşturmak için her şeyi anlattılar ve zaten iş başında olan arabalara gösterdiler, her şeyi verimli bir şekilde yapacaklarına şüphe kalmadı, bu yüzden her şey anlaşmalara uyulduğu, son tarihler ve kalite en üst düzeyde. İşe bu yaklaşımla, fiyat ve kalite en iyisidir! Teşekkür ederiz!
Екатерина
Risk alanlarını rezerve ettiler, kabinin içine parlak hassasiyetleri bir filmle yapıştırdılar, deri sedimanlarını kimyasal olarak temizlediler ve panaramı da tartıştılar. Her şey yolunda gitti, iş. Keyifli bekleme alanı
Пацар Алексей
13 Mayıs 2025
Herkese iyi günler, RD Tuning'e yaklaşık bir yıldır aşina oldum, başlangıçta nitel bir tavırdan etkilendim ve erkeklerin ne yaptıklarına ve işlerine nasıl davrandıklarına olan sevgim, içgüdülerime güvenmeye karar verdim ve yanılmadım, Ayımı (Chevrolet Tahoe GMT 900) tam bir analiz için koydum ve ses yalıtımının kurulumu, işi niteliksel olarak yaptılar ve zamanında memnun kaldım, son zamanlarda su baskısı sorusuyla tekrar onlara uğradım, kabinin bazı detaylarına çocuklar derhal çalışmaya başladılar, bana olası su baskısının formatını gösterdiler. , seçime karar verdik, maliyeti hesapladık ve arabayı tekrar onlara teslim edeceğim. Oh evet, söylemeyi tamamen unuttum, son zamanlarda hoş bir bonustan memnun olduk, RD Tuning'in Doğum Günü şerefine müşterilerime bir hediye verdiler, bir hizmet seçtim, üç fazlı bir vücut yıkamasına kaydolmayı başardım, RD Tuning'e ve tüm ekibine, Çalışma Faaliyetlerinizi değerlendirme fırsatı için teşekkür ediyorum. Bu şekilde devam edin Doğum günün şerefine kendimden, RD Ayarlamaya, daha fazla refah ve faaliyetlerinde yeni zirvelere ulaşılmasını diliyorum. Doğum Günün Kutlu olsun RD Ayar 👍
Александр Плетнев
29 Temmuz 2024
Большое спасибо мастерам из Rd Tuning! Освежили кузов моей audi 2015 года. Теперь выглядит лучше чем новая. Отличное отношение к клиентам. Есть зона отдыха, кофе, парковка прямо у входа. Первый раз заехал к ним просто узнать цену работ, примерный результат и был приятно удивлен тем, как качественно и быстро помыли авто для осмотра (кто пробовал мыть сам черную машину поймет). После осмотра показали дефекты кузова, рассказали как их можно или нельзя исправить, согласовали стоимость дату. Результатом я полностью доволен. Получил ровно то на что рассчитывал и даже больше. Не ожидал, что внешний вид авто так преобразиться.
Владислав М.
15 Mayıs 2025
Bu ayrıntılara GTI isim plakasını yapıştırmak için bir talepte bulundum, her şeyi yaptılar, müşteriye yaklaşımdan başlayarak yapılan işe kadar her şeyi beğendim. Nereye gideceğimi seçtiğimde, dopların lavabo şeklinde asılmadığı tek yer burasıydı vb. Filmi yapıştırmak için kesinlikle tekrar geleceğim
Елена
23 Kasım 2025
Herkese merhaba, arabanın kaplanmasıyla ilgili hikayemi paylaşmak istiyorum, belli bir zamanda kaydolduk, her şey yolundaydı, filmi iyi yapıştırdılar, bir hafta sonra düzeltmeye gelmelerini söylediler, arabayı verdik, belirlenen saatten sonra üç dört saat sonra alacağınızı söylediler, geldik ve iki saat daha beklediler, bunun neden olduğu çok hoş değil ve net değil, lütfen zamanınıza ve başkalarının zamanına dikkat edin.
Марина Яковлева
24 Aralık 2025
Çalıştığınız için çok teşekkür ederim! Her şeyi anlattılar ve yetkin bir şekilde açıkladılar! Tavizler verdik ve işi mümkün olan en kısa sürede tamamladık (tk yola çıktı). Çok memnun oldum ve tavsiye ederim
Роберт О.
8 Nisan 2025
İnsanlar, kaliteyi istiyorsanız ve bu onlar için insanca ise, her şeye cevap verecekleri, çiğneyecekleri, gösterecekleri ve benim gibi sunacakları sorular olacak Bundan önce kapı kartlarımdaki plastikleri kırdılar: Igor uyuyor ve öyle diyor, ama şu anda kırılan tüm unsurları lehimlemenize izin vermeyeceğiz, anlıyorsunuz, bu ne hakkında? Onların seçiminden şüphe duyan, güven sözlerimden sonra, önlerine ön ve atermalk'ın değiştirileceğini ekleyeceğinize eminim, sırasıyla onlara sahipler
Ольга Килевник
13 Mayıs 2025
Mükemmel hizmet!!! Fiyat /Kalite🔥🔥🔥 Özenli personel!!! Konforlu bekleme alanı!!! İşin sonucundan çok memnunum!!! İlk defa iletişim kurmuyorum ve her şey hızlı ve kusursuz bir şekilde yapılıyor!!! Tavsiye ederim!!! En önemlisi - kızlar, sakince dönebilirsiniz, size yardım edecekler ve aldatılmayacaklar
Яковлев Ю.
9 Eylül 2024
Недавно я решил сделать оклейку своего автомобиля цветной пленкой, и остался в полном восторге от результата! Процесс детейлинга, как оказалось, не только эстетически приятен, но и весьма функционален. Во-первых, оклейка пленкой значительно улучшила внешний вид моего автомобиля. Я выбрал яркий цвет, который отлично подчеркивает его формы и придает неповторимый стиль. Машина стала притягивать взгляды и выделяться на фоне других автомобилей. Во-вторых, пленка обеспечивает защиту лакокрасочного покрытия. Я заметил, что после оклейки мне не нужно беспокоиться о небольших царапинах или сколах от камней. Пленка эффективно защищает кузов от механических повреждений, что, безусловно, является большим плюсом. Процесс нанесения пленки проводился профессионалами, и я был приятно удивлён их внимательностью к деталям и качеством работы. Они учли все особенности моего автомобиля, и сгладили все стыки так, что пленка выглядит будто была нанесена на заводе. Единственным моментом, который стоит учесть, является необходимость в регулярном уходе за пленкой. Нужно следовать рекомендациям по мытью и полировке, чтобы сохранить ее изначальный вид как можно дольше. В итоге, я полностью доволен и рекомендую оклейку пленкой всем, кто хочет добавить индивидуальности своему автомобилю и защитить его от внешних воздействий. Это отличное сочетание стиля и функциональности! Просто лучшие
Алексей С.
Farlara ve kulpların altındaki alanlara zırhlı bir film yapıştırdık. Çocuklar mükemmel bir iş çıkardılar - her şey verimli ve hızlı bir şekilde yapıldı.
Михаил Фролов
11 Ocak 2025
Tavsiye etmek. Ses yalıtımı, mat film ve panorama rezervasyonu. Her şey yolunda ve hediye olarak seramik yaptılar. Normların şartlarına göre, her zaman bağlantıdadır.
Андрей А.
Ayrıntılar için rezervasyon yaptırdım. Uzmanlar işlerini biliyorlar, çabucak yerine getiriliyorlar. Atölyede rahat vakit geçirmek için bekleme alanı bulunmaktadır
Андрей Г.
5 Aralık 2024
AUDİ Q8'i satın aldıktan sonra mat bir filmle yapıştırmaya karar verdim, silahın basit olduğu ortaya çıktı. RD bir tanıdığım tarafından tavsiye edildi, onlara gittiğine pişman olmadım, zanaat ustalarının adamları, onlara çarptıktan sonra da çok profesyonel davrandılar, önlerinde bir çip yaptıklarını düşündüler, kameralara birlikte baktılar, ben de onunla geldiğimi gördüm. Talaşı kapattılar ve indirimi de yaptılar. Onlarla etkileşim kurmak çok güzel, her şey profesyonel ve özenle.
Владислав Погосов
22 Mayıs 2024
Первое что бросилось в глаза - интерьер. Это что-то невероятное! При таком подходе к деталям интерьера я был уверен в том, что к работе с моей машиной они отнесутся так же педантично. Доверил полировку кузова, керамику, замену оптики на светодиодную 2х чиповую, замену стёкол фар, бронирование оптики и бокса на крыше. Сделали всё в лучшем виде! Машина моется быстрее и легче, свет стал таким ярким, что я впервые полюбил ездить ночами, глянцевый с завода бокс стал красивым матовым. Приеду ещё за шумоизоляцией и хочу поставить головное устройство на Androide. Что приятно, мне и ожидать было комфортно. У ребят комфортная зона ожидания с высококлассными напитками. Я пол дня проработал, сидя у них на диване. Это отличная локация для фото и видео контента. Сделал отсюда с десяток фото и буду публиковать их ещё неделю. Моё резюме: если любите своё авто и хотите получить профессиональный уход - вам сюда. Ничего даже близко похожего на юге нет и судя по подходу не предвидится.
Сергей Т.
14 Mayıs 2025
Krasnodar'ın en iyi deteyling'i. Mükemmel personel, işin kalitesi bomba. Hizmetin hizmetlerini ilk defa kullanmıyorum, sonuçtan her zaman memnun kalıyorum))) Detaylandırma hizmetlerini kullanmak isteyen herkese RD tuning'e başvurmasını tavsiye ederim
Вова Авдеев
Personelin çok hoş bir bileşimi, herkes arkadaş canlısı, anlayışlı Oda modern, olması güzel Her soruma, her şeye yetkin ve konuyla ilgili danıştık. 👌💪
Mr.Konstantin
18 Ekim 2024
Отличный сервис, слаженная команда. Подход индивидуальный к каждому клиенту, комфортная клиентская зона ожидания. Качественные материалы и опытные сотрудники. Советую !
Юлия Шабалина
5 Kasım 2024
Проделав путь 10тыс км, очень хотелось хорошо помыть машину и сделать коррекцию пленки. Оказалось, что сделать это в другом городе проблематично. Но ребята взялись за работу и сделали её отлично, закончив уже после закрытия. Пока ждали и кофе и воду предложили и кальян покурили))) Сервис и качество 10/10! Спасибо большое:)
Заурбек Далаков
17 Aralık 2025
Çocuklar çok profesyonel ve işlerinde uzmandır! Yeni arabayı kaliteli yapıştırdığınız için teşekkür ederim, her şey en üst seviyedeydi! Müşterilere karşı mükemmel tutum, hizmetten tamamen memnun!
Анна Голикова
30 Mart 2024
Отличное место! Максимальная клиентоориентированность, я бы даже сказала совершенно другой уровень Загоняли к ребятам Мерседес на оклейку пленкой, очень грамотные и приветливые люди, кофе напоили, кальян предложили, шоколадкой угостили, рассказали про себя, видно что свое дело знают и горят им. Все посоветуют и расскажут! Оклейку кстати сделали просто фантастическую! Впечатления после посещения-полный восторг🥺 Однозначно рекомендуем! В качестве приятного бонуса шикарная выдача машины с огромным бантом!
Геннадий Саркисян
Her şeyi çok beğendim. İkinci kez döndüm. Çok değerli hizmet, güler yüzlü personel, işin kalitesi en üst düzeyde. Sürekli konuşacağım.
homa homyachelski
Servis sadece mükemmel, personel çok nazik, 30 dakikada yaptılar, ayrıca mükemmel bir şekilde yıkadılar, hiçbir şey eksik değildi, herkese tavsiye ederim
Елена Пантелеева
22 Mayıs 2024
Прослышала, что можно защитить пластик панели в салоне от царапин и сохранить в новом состоянии. Записалась в эту студию. Обговорив с мастером, что я хочу, решили нанести матовую плёнку. Смотрится красиво и необычно. Перед работой все как следует очистили от пыли. Пока ребята работали я находилась в зоне ожидания. Угостили кофе. Сервис на высоте. Сейчас даже моя собака (терьер ) прыгает на панель и нет царапин, я довольна, качественная работа!
Максим Авдонин
13 Mayıs 2025
RD tuning ustalarına çok teşekkür ederim, camları arabaya çok iyi yapıştırdım ve her şeyi verimli bir şekilde yaptılar. Personel kibar, her şeyi açıkladılar, her şeyi gösterdiler. Kalite zirvede!
Валерий М.
13 Mayıs 2025
Çok çeşitli detaylandırma hizmetlerine sahip modern ve şık bir stüdyo. Her iki şubede de her şeyi en üst seviyeye çıkardım, tavsiye ederim
владимир пушников
30 Temmuz 2024
Мне все понравилось 👍 По телефону дали исчерпывающую консультацию, все посчитали и назначили время. Приехал в назначенное время, отдал машину в надежные руки специалиста и через четыре часа получил желаемый результат. Атермалка это бомба!!!
Julia
Julian'a ve ustalara danıştıkları için teşekkür ediyorum, tüm soruları ayrıntılı ve sakince cevaplıyorlar. En uygun seçenekleri sunuyorlar, ancak sadece daha fazla kazanmak için para kazanmaya çalışıyorlar. Aynı zamanda niteliksel olarak yapıyorlar ve sonuç için çalışıyorlar, hizmetlerinin fiyat etiketi oldukça haklı, herkese tavsiye ediyorum
Влад Измалков
21 Nisan 2024
Добрый день! Я хотел бы поделиться своим положительным опытом в детейлинг-центре Rd Tuning, который только недавно открылся и я решил сделать химчистку салона для своего автомобиля Skoda Octavia A5. Результат превзошёл все мои ожидания. С первого контакта с сотрудниками я был приятно удивлен их профессионализмом и дружелюбным отношением. К детейлинг-центрам до этого я никогда не обращался и сотрудники ответили на все мои вопросы и предоставили необходимаю информацию о процессе химчистки. Когда я привёз свой автомобиль в центр, мастера сразу приступили к работе. Результат в итоге был потрясающим-мой автомобиль выглядел как новый! Ребятам удалось освежить и очистить салон от пятен и запахов (семья с тремя детьми). Каждая деталь была обработана тщательно, а качество работы было на высшем уровне. Кроме того, сотрудники центра проявили особую заботу о моём автомобиле. Они гарантировали, что ниодна часть автомобиля не повредиться или пострадает в процессе работы. В целом, я хочу отметить высокий уровень профессионализма и качество работы, которое предоставляет Rd Tuning. Я настоятельно рекомендую эту организацию всем, кто ищет высококлассное обслуживание для своих автомобилей. Благодарю их за безупречную работу над моим автомобилем. Я определенно буду обращаться в этот цент в будущем ещё!!!
Елена Мирошниченко
17 Ağustos 2024
Обратилась в этот салон по отзывам своих друзей, захотелось полностью поменять цвет своей ласточки-Audi. Ребята специалисты подошли к этому делу профессионально, предложили разные варианты цветного авто винила, остановила свой выбор на фиолетовом. Все было сделано классно, моя машинка засияла по новому. Будем и впредь обращаться в эту компанию.
Azamat Makitov
21 Aralık 2025
"RD Tuning'deki adamlar aferin! Boyayı korumak için BMW X6'mı poliüretan filmle yapıştırmak için getirdim. İşi zamanında çabucak tamamladılar. Şimdi sakince binebiliyorum ve küçük çizikler ve taşlar için endişelenmiyorum. Her şeyi hızlı ve verimli bir şekilde yaptılar, gerçek profesyonellerin çalıştığı açık. Arabasını gerçekten korumak isteyen herkese tavsiye ederim!"
instar yug
20 Mayıs 2025
RD Tuning'in doğum günü şerefine. Salonun ozonlanmasına davet edildiler. Çok hoşuma gitti. Personel cana yakın. Her şeyi çabucak netleştirdiler.Kaliteli iş için teşekkür ederim!
razruschitel1993
En iyi salonlardan biri. Personel kalifiye ve yardımseverdir. Tüm sorular dakikalar içinde çözülür
Nik Vowti
15 Aralık 2025
Çocuklar en iyi kendi niş içinde. Hizmet iyi. Evet pahalı, ama sen ödemek için seviye malzemeler için her ayrıntıya dikkat.
Olga N.
2 Mayıs 2025
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ tekrar söylüyorum. ✅mükemmel hizmet! Kibarca, anlaşılır bir şekilde, tüm sorulara ayrıntılı bir cevap var ✅ Aracı inceledik, tüm dileklerin fotoğrafını çektik, gereksinimleri netleştirdik ✅ Farklı seçenekler sundular, hangisinin daha iyi olduğu ve hangi nedenle önerilerde bulundular ✅ Telefona derhal cevap verdiler ✅ Arabayı orijinal anlaşmalara uygun olarak kabul ettiler ve teslim ettiler. gecikme yok ✅ salon temiz, güzel ve konforlu ✅ herhangi bir ödeme şekli ✅ Çocuklar beklentileri aşmaya çalışıyorlar ve bu buna değer!! ✨удачи✨iyi şanslar!!! Igor'a teşekkürler, siparişe eşlik etti ve her zaman tüm dost canlısı RD tuning ekibine yardım etmeye hazırdı!!!
Кирилл Оглы
16 Eylül 2024
Обращаюсь в данную компанию в 3ий раз(3 разные авто) Три года назад привозил BMW e90 - сделали хорошо. Два года назад привозил BMW F30. Сделали полировку и керамику кузова - всё окей. Но ещё просил отремонтировать сколы, на 6-ой день работ приехал за авто, и без слёз на авто было не взглянуть, машину мыть не хотелось даже, чтобы такой "ремонт" в глаза не бросался(фото ремонта сколов прилагаю). Не позвонили, не предупредили, что в цвет не попасть, я бы не делал у них, а сделал в другом месте локально эти сколы. Денег взяли, предложили в качестве компромисса заклеить фары и стойки в плёнку. Согласился, но под плёнкой на фаре был мусор, стойки забронировали тоже не очень, через месяц молдинг их подорвал и всё, плёнка с пузырями. В июле 2024 привёз к ним в новую локацию BMW G30. Очень большой комплекс услуг заказал(343 тысячи рублей). Сказали, что через 12-14 дней будет готово, задержали на 2 дня, ну да ладно, я их не торопил, было на чём ездить. В общем, работы сделали не очень. Мусор под матовой антигравийной плёнкой, мусор на тонировке(очень много), пузыри на порогах, на фарах, на парктрониках. Парктроники не обрезали, сказали, через 10 дней приедете на корректировки - исправим. Но за 10 дней туда набилась пыль, которую они так и не смогли убрать. Не предложили заново переклеить бампер, сказали, что лучше уже не сделать, пусть будет так. И самое финальное, просил перекрасить шильдик xDrive и шильдик 330i. Но когда забрал машину, через пару дней увидел, что xDrive не приклеили обратно. В итоге они этот шильдик потеряли, ничего не сказав. На 10ый день приехал к ним на корректировки, написал целый перечень недочётов, уехал. Через 3 дня сказали, что всё готово, НО... Приехал забирать авто, парктроники не исправили, тонировку не переклеили, шильдик xDrive не приклеили(ещё не приехал новый шильдик, который они заказали взамен моего оригинального). Сказали, приезжайте ещё через 10 дней. В итоге, 4 раза ездил к ним, половину косяков убрали, половину нет. Сказали, что в качестве извинений могут предложить трёхфазную мойку машины. Спасибо, не хочу больше время тратить на вас. 343 тысячи рублей, потраченное время и нервы. Парктроники, тонировку и прочее буду исправлять уже в другом детейлинге, сюда ни ногой.
Сергей Ткаченко
Süper salon. Çok beğendim mükemmel bir hizmet ve kaliteli işçilik. Fiyat hizmetleri için de zararlı bir гороже herhangi bir amca, ama bir garanti ile. Herkese tavsiye ederim
татьяна кокорина
14 Mayıs 2024
Обращалась в студию, только открылась. Шикарный ремонт, качество сервиса высокое. Оперативно провели химчистку авто, теперь салон блестит. Персонал вежливый, аккуратный. Рекомендую.
М
Михаил Джанков
Arabayı detaylandırma ve renklendirme için verdim, Her şeyi net bir şekilde yaptılar, personel mükemmel, bu salon için tüm arkadaşlarına anlattı, şimdi sadece oraya gidiyorlar