Razdevalka

Haberler
Şubeler
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

Айдар С.
29 Aralık 2025
Harika berber! Soyunma Odasındaki Maria kıvırcık saçlı bir profesyonel. 5 aydır saçımı kesmedim, saçlarım karmaşık ve çok kıvrımlıydı. Kısa bir saç kesimi yaptı — her şeyi yarım kelimeden anladı, isteklerini dikkate aldı, buklelerinin dokusunu korudu. Düzgün, şık ve herhangi bir şekillendirme olmadan ortaya çıktı - saçın kendisi mükemmel bir şekilde uzanıyor. Maria hoş, sakin, her şeyi açıklıyor. Bukleli herkese tavsiye ederim! 5/5 ⭐ Kesinlikle geri döneceğim
Даниил Матюхин
Evime 5 dakikalık yürüme mesafesindeki muhteşem berber, bugün orada saçını kestirdi, büyüleyici Alena'ya kaydoldu ve ilk görüşte aşık oldu, ne kadar güzel ve seksi, ne kadar usta bir kadın!) Vay canına, üzgünüm ama ondan telefon almadım, utandım ve evet, her şeyi çok beğendim, şimdiden 3 veya 4 kez bu berbere gidiyorum, çok üst düzey bir yer!) Orada çok yetenekli profesyoneller çalışıyor!)
M
Morbid A.
Her şey bir şey olmazdı, ama çok uzun bir süre, çok fazla boş konuşma, fiyatla da garip, pencerede - 1550 ruble saç kesimi. Saçını kestiler, benden ne kadar olduğunu soruyorum - 2000 ruble olduğu ortaya çıktı. Soyunma Odasının cevabını okudum. Pekala, çocuklar! Burası artık hiçbir kapıya girmiyor! )) Beni daha yüksek kategorideki bir ustanın keseceği konusunda uyardıkları ortaya çıktı, bu yüzden fiyat daha yüksek olacak. Saçma. ) İçeri girdiğimde üç kız pencerenin yanında oturuyorlardı, içlerinden biri kalkıp şöyle dedi: işte bu sandalyeye geçiyorsunuz. Ve kimse beni hiçbir şey hakkında uyarmadı, hiçbir yerde söylenmediği gibi, ustanın beceri düzeyine bağlı olarak bir tür fiyat farkı olduğu söylenmedi. Vitrinde açıkça belirtiliyor - 1550 ruble için birinci sınıf bir saç kesimi alıyorsunuz. Ve daha fazla nüans belirtilmiyor. Öyle bir iş ki, onu açıklamaya çalışmak da öyle.)
Александр А.
O kapıdan girdim) Kapıda hata yaptım ve Soyunma Odasına girdim. Usta Tiana gerçekten büyük harfli bir ustadır. Berber saç kesiminin farklı olduğu ortaya çıkıyor) Sonuçtan çok memnunum. Kesinlikle düzenli bir müşteri olacağım. Tüm personel çok cana yakın ve cana yakın. Ve tüm çok güzel kızların çok hoş olduğunu. Teşekkür ederiz!
Alex N
Kaliteli bir erkek uysal saç kesimi yaptılar. Genel olarak, profesyonel bir kuaför bulmak artık çok ama çok sorunlu olduğu için kaliteye odaklanmak istiyorum. Saç kesimi seçeneği hakkında önerdiğim yöneticiye özel teşekkürler)
Арсений Синадский
9 Aralık 2025
İlk defa, çok hacimli saçlarla bir şeyler yapmak gerekiyordu, büyüleyici Anna ana fikri anladı ve en az birkaç ay daha memnun kalmam için başa çıktı, tüm personelin keyifli ortamı ve çalışmaları günümü kutladı, teşekkür ederim!
Даниил
10 Haziran 2025
Herkese merhaba, Barber Natalia'ya minnettarlığımı ifade etmek isterim.Berber ne yaptığını, nasıl daha güzel bir stizhka yapılacağını gerçekten biliyor, herhangi bir konuda konuşmayı destekleyebilir, saça ve şekillendirmeye nasıl bakılacağı konusunda tavsiyelerde bulunacak.Ayrıca resepsiyonist Sofya'ya nezaketinden ve müşterilerle daha akıllı iletişim kurmasından dolayı minnettarlığımı ifade etmek istedim.Bu berber diğerleri arasında favorim oldu, güzel bir saç kesimi için sadece onlara geleceğim!
Константин О.
9 Aralık 2025
Usta Anastasia'ya çok teşekkür ederim! Çok uzun zamandır bu kadar özenli ve yetenekli bir uzmanla tanışmadım. Anastasia sadece saçını kesmekle kalmadı, tüm isteklerini dikkatlice dinledi, profesyonel tavsiyeler verdi ve tam olarak hayalini kurduğum saç modelini yarattı. Sonuç tüm beklentileri aştı! Çok rahat bir atmosfer, kaliteli malzemeler ve mükemmel teknik. Kesinlikle geri döneceğim ve Anastasia'yı tüm tanıdıklarıma tavsiye edeceğim!
Захар Щербаков
Bu ustayla ilk saç kesimimde özellikle olumsuz bir inceleme yazmadım, neye ihtiyacım olduğunu daha iyi açıklama fırsatı vermeye ve açıklamaya karar verdim, ancak sonuç iğrenç, ustanın seviyesi kırsal bir berberdir. Bu uzmana kaydolmaktan kaçının.
Иван Волков
9 Aralık 2025
Kelimenin tam anlamıyla rastgele berberliğe girdim, hangi ustaya kaydolmanın daha iyi olacağını bilmiyordum. Yönetici hemen yaklaştı, normalde insanca ne istediğimi sordu, hizmetlere karar vermenize yardımcı oldu ve isteğime göre ustaya tavsiyede bulundu. Sonuç olarak, sadece kaydı çalışmakla kalmayıp, gerçekten benimle ilgilendiklerini hissederek ortaya çıktı. Çok hoş bir izlenim, tekrar döneceğim
Pavel
21 Kasım 2025
Usta Tiana'ya hızlı olduğu için çok teşekkür ederim profesyonellik - her şey her zaman en üst düzeydedir❤️🔥 Berberin kendisi çok hoş, orada olmak rahat) 21 Kasım'daki incelemeyi tamamlıyorum - bir kez daha Tiana'nın saç kesimindeydim, her şey yolunda gitti
Саша Д.
13 Aralık 2025
Tiana'nın saçını kestim, çok memnun kaldım. Tiana mükemmel bir ustadır! İletişimde çok hoş bir insan! Teşekkür ederim, şimdi saçımı kestireceğim buraya
Артем Кондрашечкин
29 Mayıs 2025
Harika bir yer, neredeyse bir yıldır buraya gidiyorum ve her şey şikayet etmeden. Kızlar saçını kesiyorlar ve Sylvia son kez saçlarını en üst kademede, tam olarak ve istediğim gibi yaptı. Ayrıca kafa masajını da keşfettim, çok hoş bir deneyim
elitehouse-pro
18 Ekim 2025
İlk defa öyleydim, çok beğendim. Yüksek bir yer, profesyonel bir usta hoş bir kız Tiana'dır. Sakallı saç kesimi bir saatten fazla sürmez. Atmosfer enerji ve pozitiflikle enerji veriyor. Beyler, Tavsiye ederim!!!
Павел С.
12 Temmuz 2025
Profesyoneller burada çalışıyor. İstediğim gibi harika bir saç kesimi yaptılar. İsteklerimi dikkate aldık ve böyle bir sıcakta ihtiyaç duyulanı ferahlatıcı bir etkiyle kafama yüksek bir masaj yaptık. Tavsiye ederim!
Валери Савицкая
10 Kasım 2025
Usta Titanyum, her zaman olduğu gibi, her şey verimli, hızlı ve net bir şekilde işinde profesyoneldir.Çok kibar, her zaman ruh halinizi yükseltecek ve size uygun bir görüntü seçmenize yardımcı olacaktır.
Екатерина З.
5 Ekim 2025
Ne yönetici ne de berber müşteriyi elde tutmakla ilgilenmiyor. Lider, Bashilovskaya'da uykulu yöneticinizi "uyandırın". 10 dakika gecikmemizin bir sonucu olarak, başka bir zaman teklif edemese bile neden orada? Babrber, kalan 20 dakikada sadece kafasını yıkamak için zamanı olacağını söyledi ... bize bir sonraki yuvaları açıkladılar ... ama başka bir zaman teklif etmeyi bile bilmiyorlardı.. Saç kesimi 2150 - bir şekilde bu para için hareket edebilirsiniz…
Архип К.
8 Aralık 2025
Açıldığından beri ara sıra 'Soyunma Odasına' gittim. Hoş ve yeterli kızlar çalıştı. Kaliteli hizmetler sağladılar, atmosferi desteklediler. O hafta geldim ve kendimi şokta buldum. Yüzümü 5 mm kenarlı tıraş etmemi istedim, neredeyse sıfıra indirdiler, kafam hakkında sessiz kalıyorum. Amerikan ordusuyla ilgili filmlerden bir askere benziyorum. Usta sadece istekleri görmezden gelmekle kalmıyor, komedi kurbanı olarak aptalca gülümsüyor, aynı zamanda bir iddiada bulunduğunuzda, tam açıklamadan sonra kaba davranıyor. Yönetim kesinlikle yetersizdir. Berber dükkanını bodrum katına çevirdiler. Hayatımda buraya asla gelmeyeceğim.
Kirill Rozhkov
6 Kasım 2025
Tiana, işinin gerçek bir ustasıdır. Her zaman kelimenin tam anlamıyla iki kelimeyle nasıl kesileceğini anlar. Önceki «ustanın" kafasındaki yanlış anlaşılmayı düzelttim. Öneriyorum.
Виктория Шевченко
9 Aralık 2025
Usta Tiana'ya çok teşekkür ederim!) Oğlumu kestim, çocuğa saçını nasıl düzgün bir şekilde şekillendireceğini söyledim ve bütçeye uygun bir şekillendirme ürünü seçtim!
мария х.
4 Mayıs 2025
En iyi salon ve ustalar! Oğlumu birkaç kez saç kesimine götürdüm ve hizmetten ve paranın karşılığından hoş bir şekilde şaşırdım! Her şey sadece birinci sınıf!
Константин К.
10 Eylül 2024
Мне всё понравилось. Был у барбера Милены: аккуратная стрижка, что просил, достаточно быстро подстригли, никаких лишних разговоров (лично я это ценю). Само помещение чистое, хороший ремонт. Удобное месторасположение. Рекомендую
Василиса Я.
4 Mayıs 2025
Hem kocamla hem de oğullarımızla düzenli olarak yürüyoruz, her şey süper. Ustaların hepsi hoş, yöneticiler yardımseverdir. Her zaman istekleri dinliyorlar, salona büyük şükranlarımı sunuyorum
магомет салпагаров
15 Mart 2025
Saç kesiminin kalitesi hakkında hiçbir şey söyleyemem, ancak benim durumumda 10 dakika geç kaldım (ki bu genel olarak herhangi bir kuaförde kabul edilebilir), bu yüzden bana zamanları olmayacaklarını söylüyorlar, sadece alternatif yok, bu yüzden daha önce kuaförünüze gittiğimde bekledim ve önceki müşteriyi bitirene kadar 10-15 dakika. Bu konuda artık bu yere gitmeyeceğim
Sergey V.
29 Ekim 2025
Muhteşem saç kesimi için usta Tiana'ya teşekkürler! Herkese, tam olarak istediğiniz gibi duyabilen ve yapabilen bu profesyonele tavsiyede bulunuyorum
Владимир Д.
27 Ekim 2025
Natalia'ya süper profesyonel çalışmaları, kombinasyonları ve performansındaki saç kesimleri için teşekkür ederiz, bu bir beceri standardıdır! Harika!
nataniel l.
4 Ekim 2024
вчера 3 октября шел мимо и думаю постригусь уже оброс, пора бы, к сожалению не оказалось мастеров свободных, предложили на завтра записаться, увидел что есть в перечне услуги уход еще маски массажи лица головы и выбрал это все, уточняла сама администратор стрижет ли тот на кого записывают удлиненную стрижку, сказали есть свободный мастер с 9 до 2х. Записался на 12:30 уточнил еще раз свободно до 2х успеют с учетом всех процедур. вот наступает день 4 октября, прихожу, а я то ли не записан то ли что, и мастера свободного нет, а свободные не стригут удлинение. в итоге что то выясняли уточняли, предложили через 20 минут подождать, я записался точно ко времени не для того чтобы ждать. если бы без записи пришел и сказали подождать это одно, редко когда свободные есть мастера чтобы здесь и сейчас постричься, но когда записываешься ко времени, ожидается что без особого ожидания примут. ушел в итоге, а мог дальше спать
Евгений
26 Haziran 2024
Сразу хочу отметить, что вопросов по мастерам нет, Алена и Мария на Савеловской, Диана в ТЦ Хорошо всегда прекрасно справлялись со своими обязанностями. Весь вопрос к ценообразованию...Раздевалка для меня всегда позиционировалась как место, где за приемлемую сумму можно было качественно подстричься у девушки-барбера, но буквально в течение последнего года цена на стрижку топ-барбера выросла до 1700р, а это извините меня уже даже не средний уровень цен сетевого масс маркета и полностью противоречит вашей изначальной концепции. Взять элементарно планировки, free space (привет точке в ТЦ Хорошо) и дизайн помещений, наличие сторонних (free) услуг для клиентов, таких как прохладительные напитки, кофе, во многих точках элементарно нет даже зоны ожидания для клиентов и т.д. Посмотрите ваш же сайт франшизы, где написано, что "Наши цены в два раза ниже, чем в других барбершопоах" (ошибка в слове барбершоп, кстати скопирована с вашего сайта). Вы серьезно думаете, что данный лозунг до сих пор актуален?) Очень жаль расставаться, но к огромному сожалению, политика ваших цен не оставляет иного варианта. Опять же повторюсь, к самим мастерам вопросов нет, девушки всегда отлично подстригали и только благодаря им и вашему «светлому» прошлому ставлю 3 звезды!
Дмитрий Сучков
27 Temmuz 2025
Sylvia'nın bariyerindeki resepsiyondaydım. İsteklerimi dinledim, bazı ayarlamalarımı önerdim, istediğimden bile daha iyi çıktı. Herkese tavsiye ederim!
İ
İsimsiz yorum
27 Nisan 2024
Адекватный барбершоп и по цене и по качеству. Меня все у них устраивает. Помотавшись по олдбоям, бритвам итп, понимаю что многие беспочвенно задирают цены, при этом качество средненькое. А в основном мы идем не ради Бренда, а к конкретному мастеру, который знает тебя и что с тобой делать. В раздевалке думаю можно найти мастера на любой вкус. А на самом деле, иду туда потому что отношение адекватное, нет напыщенности и фальши - туда хочется вернуться.
Fuuh
24 Haziran 2024
Благодарю Ольгу за хорошую стрижку и рекомендации. Человек открыт в общение и дружелюбна. Она как универсал, разбирается и в коротких и длинных стрижек. В общем рекомендую!
Алексанр С.
11 Ocak 2025
Bir çeşit kasvet, birkaç kez kaydedildi, telefonda bilgisayarlarında onayları yok, ancak sorunu çözmek için seçenekler sunmuyorlar. Sonuç olarak, harcanan zaman ve sağlanmayan hizmet. Vurulmaya başlandığında, saç kesmeleri fena değil, ama emsalsiz eşitlerle çok daha iyi olan salonlar var
Нико Угрехелидзе
22 Temmuz 2025
Güzel bir yer. Fiyatlar fazla tahmin edilmiyor, uzmanların kalitesi yüksek. Birkaç kez Natalya'nın ustasındaydım. Tekrar geleceğim
Серж Морозов
29 Nisan 2025
Saçımı her zaman burada kesiyorum. Çok kaliteli ve cana yakın. İyi tutum. Herkese tavsiye ederim.
***AVA***
19 Ekim 2025
Ne yazık ki, yer tanınmayacak kadar kötüleşti. Onlara uzun süre gittim ama kötüleşmeye başladı ve başka bir berbere gitti. Sonra 1,5 yıl sonra aniden daha iyi olduğunu görmek için tekrar uğramaya karar verdim. Ama ortaya çıktığı gibi, daha da kötüleşti. Sıradan bir kuaförün seviyesi . Çok yazık, konum için uygundu.
nedbay.ilia
11 Temmuz 2023
Хочу поблагодарить классного мастера Майю, очень понравилась стрижка и уход!) Услуга "Freeesh Aloe Combo" в её исполнении вообще 🔥, очень понравился массаж лица и головы, улетел и почти заснул!))) Респект салону и руководству за такого сотрудника! Рекомендую...
Руслан Халиулин
21 Ekim 2025
Mükemmel usta Tiana! Hem istenen saç kesimini sağlayabilecek hem de yenisini önerebilecek. Bu değerlidir
Milan R.
6 Şubat 2024
Был у многих мастеров здесь, неудобно что постоянно меняются, если без записи то к какому то определенному мастеру наврядли попадете. Оформление приколное, цены я бы сказал выше среднего. Раз через раз доволен прической, за такие деньги я считаю это недопустимо. Три звезды за оформление, отношение к клиенту, и те разы когда с прической угадали) но увы здесь я больше не стригусь.
А К
27 Ağustos 2025
Sylvia adında bir kız ustasına ilk kez geldim. Mükemmel bir şekilde kestim. Yürüyeceğim. Salon harika
Алексей Лаврентьев
16 Haziran 2025
İğrenç bir kurum. Bir çeşit stajyer saçını kestirdi. Saç kesiminden önce birkaç kez nasıl kesileceğini söyledim. Çok korkunç bir şekilde kestiler. Tavsiye etmiyorum.
Баранов Виктор
8 Eylül 2024
Замечательные мастера. Стригусь в этой сети уже 3 года. И косяков почти не было. Администраторы тоже работают очень чётко. Продолжайте радовать людей!)
Борис Марышев
Harika bir kuaför salonu. Kızlar büyük profesyoneller)! Doğru, fiyat etiketi ucuz değil)! Genel olarak, her şey çok hoş!
MaxD
14 Ağustos 2023
Лет уже несколько как пользуюсь...только девушки стригут и бреют,что не может не радовать в наш толерантный век...короче-только девушки и много красивых..главное-найти своего мастера,ну а если мастер уходит(бывает всякое у девочек)-чтобы передала в хорошие руки...дизайн заведения-брутальный минимализм,но при этом все удобно и комфортно+телеканал матч тв нон-стопом ..никаких галкиных и прочих бесов поющих и лечащих суставы конским навозом...пожалуй,единственный минус-мастеров можно было бы обнажить чуть больше,но тогда могли начаться пробки на входеи запись за 2 недели...
Дмитрий Чернышов
14 Ocak 2023
Приятная атмосфера, вкусный кофе. Отличное обслуживание, замечательный мастер Мария. Младшему сыну стрижку сделала быстро и качественно, вежливая и приятная. Огромное спасибо!
Сергей
14 Temmuz 2025
Silvia, işinde profesyonel ve harika bir usta, tam istediği gibi saçını kestirdi
VR
29 Ekim 2024
Место интересное. Работу свою выполняют хорошо. Единственное, зачем делать приложение, если в нем нельзя авторизоваться/зарегистрироваться, но главное, что поддержка пускает пыль в глаза и вопросы клиента игнорирует. Выходит, чтобы обратили внимание на проблему, нужно поставить низкую оценку.
Шапо Кляк
2 Temmuz 2024
Место эконом класса. Без махровых полотенец, с рулонными тряпочками, с дешевой косметикой, с дешевым обслуживанием на поток рядом с точкой красоты такого же уровня.. Зона ожидания - подоконник с наваленными подушками из Hoff и красными пыльными радиаторами. Телевизоры не работают, пеньюары испачканы краской. Для мужчин определенного «статуса».
Павел
15 Şubat 2023
Крутое место) стригут классно, бреют изумительно. Всё круто. Классно. Профессионально. Но работала здесь девушка Аксинья, и была у нас химия, как у мастера с клиентом. И, приходя сюда, я всегда точно знал, что буду окружен заботой, лаской, что я могу точно доверять своему мастеру. Визиты сюда были не только ради качественного бритья и крутых стрижек, это был островок, где я мог позабыть о проблемах в руках Аксиньи. Естественно, каким бы мастер профессиональным не был, на фоне Аксиньи всё не то. Очень жаль, что руководство так легко отпускает своих лучших мастеров, и не заботится о преждевременном уведомлении клиентов.
Сергей Колтунов
22 Mayıs 2023
Отличные салоны, умеют стричь, брить, ухаживать за бородой и всякое, по мелочам. По задумке организаторов работают исключительно девушки, и работают хорошо. Бывает, конечно всякое, но в целом уровень мастерства высокий. Выбираете мастера, приходите - и получаете отличный внешний вид, аккуратный затылок и чистые уши. Цены нормальные, сервис отличный, место тихое. Парковка платная, и если есть - можно покружить по дворам, но без гарантий. Рекомендую
Никита Балацкий
28 Aralık 2023
Стрижка ужасная, мастер куда то торопилась , борода потом торчала во все стороны , как дошел до дома. Плюс попросил только массаж головы, а мне сделали и скрабироварие, и уход и массаж лица и не озвучили, точнее озвучила типа - ой а я уже скрабирование сделала… в общем сумма вышла в 2 раза больше чем изначально, я , конечно, молча заплатил и ушел… я понимаю предновогодняя суета и так далее, но все же нельзя так откровенно работать спустя рукава …