Rant

Ürün ve servisler
Haberler
Şubeler

Анатолий Волков
Bebeğiniz için bebek arabası ve diğer aksesuarları satın almak için iyi bir yer. Danışmanlar ne sattıklarını biliyorlar ve ürünlerle ilgili her şeyi ayrıntılı olarak anlatıyorlar. Bebek arabasına ek olarak çocuk kıyafetleri de satın alabilirsiniz. Kalitesi iyi. Bu mağazaların ağını ziyaret etmenizi tavsiye ederim.
Эльмира П.
İyi mağaza, kaliteli ürünler. Satış danışmanı Tamara çok hoş, kibar ve naziktir. Her şeyi ayrıntılı olarak anlattım, bebek arabasının ve bebek arabasının modeline karar vermenize yardımcı oldum. Pratik kullanım ipuçlarını ve püf noktalarını paylaştım.
Валерия Х.
Harika bir marka ve mağaza! Çevrimiçi bir bebek arabası seçtik, satın almaya son olarak karar vermek için mağazaya geldik. Gerekli tüm modeller mevcuttu ve aslında mağazada gözlerin dağılması için çok geniş bir seçim var. Çok özenli bir yönetici olan Tatyana, seçtiğimiz bebek arabalarıyla ilgili her şeyi gösterdi ve anlattı, seçime karar vermenize yardımcı oldu. Güzel bir bonus, bebek arabasına bir bardak tutucu ve yenidoğan için sevimli şapkalar sunmalarıydı. Mağazada bebek arabalarına ek olarak çok çeşitli araba koltukları, mobilyalar, beşikler, giysiler bulunmaktadır. Bebek arabası dışında hiçbir şey satın almayı planlamadık, ancak küçük bir kışlık tuluma aşık olduk ve tereddüt etmeden yeni doğmuş bir bebek için havalı küçük bir beden satın aldık. Başka hiçbir yerde böyle küçük olanları görmedim. Her şeyin fiyatları çok güzel! Fiyat-kalite oranı zirvede.
Таисия Л.
Bu salona ilk gelmediğimizde yaz aylarında beşik ve şilte satın aldık, her şey yolunda gitti, yanılmıyorsam danışman Dmitry idi) Ve ikinci kez araba koltuğu ve bebek arabası almaya geldik Bu sefer danışman Tatyana'ydı, her şeyi mükemmel bir şekilde anlattı, gösterdi ve açıkladı, çekmemeye karar verdiler ve hemen her şeyi satın aldılar) Çocuk satın almayı takdir etti
Анжела Х.
23 Aralık 2025
Mağazayı ilk kez ziyaret ettik. Bir araba koltuğu seçiyorduk. Yakından bakarken danışman Dmitry yaklaştı. Her şeyi anlattım, gösterdim. Ne seçeceğimi söyledim. Mevcut tüm arabaların beşiklerinin işlevleri nelerdir? Bir seçim yaptık. Aldık. Mağazadaki fiyatlar tüm ürünler için çok hoş. Bebek arabaları çok geniş bir seçimdir. Ödeme yaparken bebeğe hediyeler verdiler ki bu çok hoş. Hatta herhangi bir malın kazancına Yeni Yıl'a katılmayı bile önerdiler ve şanslı olabilirler. Hepinize teşekkür ederim, her şey süper. Tekrar dönelim.
Дарья
Mağazaya ve danışman Meha'ya bebek arabası seçimine yardım ettiği için çok teşekkür ederim, her şeyi gösterdim, ayrıntılı olarak anlattım, deneyimlerimi paylaştım, kıyafet seçimine yardım ettim)) gösteri odasında ilk ziyarette doğru renkte bebek arabası yoktu, iletişim kurdular ve Kürk makbuzu bildirdi, sadece geldiler ve götürdüler. Danışman Tatyana malları verdi, ona da çok teşekkür ederim, çabucak topladım, ihracata yardım ettim!
h9we4ka
10 Ağustos 2025
İkinci çocuğum olmasına rağmen mağazayı ilk kez ziyaret ettim. Yaşlılar için bebek arabası seçiminde uzun süre acı çektikten sonra tasarruf etmemeye ve uzmanlara başvurmamaya karar verdim. Yanılmadım, mağazada çok modern, çok çeşitli bebek arabaları ve süper güler yüzlü personel var. Onlara geldiğime sevindim, hem bütçeye göre hem de tüm gereksinimlerimi dikkate alarak Rant çalışanları sayesinde bebek arabasını seçtim. İncelemeyi yazmadan önce, bebek arabasını iş yerinde (sokakta) henüz denemedim, umarım beni hayal kırıklığına uğratmaz ve bebeğim için uzun süre dayanır!
Виктория Гладких
Gittim danışmak gelişiyle önce, ilk çocuk. Çok memnun kaldım! Personel tüm ayrıntılarıyla gösterdi ve anlattı, tüm soruları yanıtladı. Evet çok güzel gitmek dükkanı uzmanları, kendi gidiyor!!! Teşekkür ederim! Dönerim bir daha alışveriş
Анастасия Белова
Güzel bir mağaza, ürün yelpazesini gerçekten beğendim, iki kez oradaydık, ilk başta bir bebek arabasına baktık, ikinci kez birbiri ardına geldik, şunu söylemek istiyorum, Tatyana'ya bebek arabası satın alma ve seçmede çok teşekkür ederim, indirimler yaptım, hediye olarak bir bardak tutucu şişe verdiler. Kız ilk geldiklerinde ikinci kez yardım etti! Çok teşekkür ederim ❤süslemek için Bebek arabasını çok beğendim. Arabayı arabaya getirmelerine izin verdiler. Tatyana seçimine yardım etti, başlangıçta iki modele baktılar, ancak Tatyana her şeyi açıkladı, her şeyi gösterdi, çok daha iyisini seçtiler, kesinlikle mağazayı tavsiye edeceğiz, bebek arabalarının seçimi muhteşem, Ayrıca beşikler var araba koltuğu ve daha fazlası
Лев Самойлов
Gelip her şeyi deneyip dokunabileceğiniz çevrimdışı mağazaların olması çok güzel. Bize en yakın olanı, çok çeşitli her şeyin ve bebek arabalarının, araba koltuklarının, beşiklerin ve hatta giysilerin bulunduğu Salaris alışveriş merkezinde oldu. Ebeveynler yürürken ve seçim yaparken çocuklar için oynayabilecekleri bir köşe var. Harika bir kızımız vardı, Kürk danışmanı, satın almaya geldiklerinde ikinci kez ona gitmek istediler. Tüm aralığı çok iyi biliyor ve alıcıların ihtiyaçlarına göre seçiyor. Bizim için kolayca otomatik olarak monte edilmesi, bagaja sakince yerleştirilmesi ve arazi açısından dört mevsim olması önemliydi ve Rant Pixel modeline karar verdiler. En iyi yanı, bize eve ücretsiz teslimat bile teklif edilmesiydi ki bu çok güzeldi. Bu mağazayı tavsiye ederim, Kürk arayın, kesinlikle ihtiyacınızı kapatacaktır.
Екатерина Попова
Buradaki her şeyi satın aldık) sizden tüm çocuklar. Kürk danışmanına teşekkür ederim. Bizi bölümün her yerine götürdü, her şeyi anlattı ve gösterdi. Kazlı yataklar sadece bir top. Bebek arabasına uzun süre karar veremediler. Çok uzun zaman oldu . Bugün görünüşe göre tüm sürüşler bir araya geldi. Ne yazık ki körük yoktu, ama yine satın aldıkları bu modeli tavsiye etti. Mağaza müdürü Dmitry. Söktüm ve gösterdim ve gösterdim. 0 soru kaldı. Bu yaklaşım için çok teşekkür ederim. Tam olarak ne zaman böyle davrandıkları çok önemlidir. Bebek arabasını çoktan topladılar kanatlarda bekliyor)
София Б.
Kocam, danışman Tamara'nın tavsiyesi üzerine bugün uzun zamandır arzu edilen hafif bir bebek arabası satın aldı. Paranızın karşılığını fazlasıyla alıyor (bej renkli bir Rant Avion Kabini satın aldık). Ve renk kalbime battı. Kızın bütün gün oturduğunu ve bebek arabasından çıkmadığını ve onu oradan çıkarmaya çalışırsanız gözyaşlarının olduğunu o kadar tahmin ettiler ki. Profesyonel yaklaşımınız, tüm avantajlarınızı gösterdiğiniz ve modellerin nüanslarını vurguladığınız için teşekkür ederiz. Seçmek kolay ve hızlıydı.
Мария Проскурякова
Solaris Alışveriş merkezinin Rant mağazasında kocamla arabalı bir bebek arabası satın aldık, çok memnunuz. Zamanımızı göz önünde bulundurarak oldukça geniş bir ürün yelpazesi, yeterli fiyatlar. Danışman Kira'ya şükranlarımızı sunmak istiyoruz! Farklı modellerin özelliklerini ayrıntılı olarak açıkladım, artıları ve eksileri hakkında konuştum, yardımı ile ihtiyacımız olanı hızlı bir şekilde seçmeyi başardım. Onun yardımsever olduğunu ve gereksiz şeyler dayatmadığını belirtmek isterim. Ziyaretten hoş bir izlenim kaldı, teşekkür ederim.
Полина Косырева
Malların mükemmel kalitesi ve çok çeşitli bebek arabaları! Ayrıca birkaç ürün alırken indirim yaptılar ki bu çok güzel. Kürk Yöneticisi çok duyarlı ve yetkin! Onun sayesinde bize tam olarak neyin uygun olduğunu seçebildiler. Bir kez daha tekrar tekrar döneceğiz ve mağazayı arkadaşlarımıza ve meslektaşlarımıza tavsiye edeceğiz!
I’m FINE
Harika mağaza! Farklı üreticilerden geniş ürün yelpazesi. Herkes kendine ait bir tane bulacak. Ayrı ayrı Kürk danışmanını not etmek istiyorum! Bebek arabaları, beşikler ve beşikler hakkında görsel ve erişilebilir bir şekilde açıklamasını beğendim. Bir şeyi "itmeye" çalıştıklarına dair hiçbir his yoktu. Bölümde olmak güzel, her şey güzelce stilize edilmiş ve temiz. Kesinlikle tavsiye ederim.
Марина Романенко
28 Aralık 2025
Harika mağaza ve satıcı danışmanları. Parametrelerimize göre bir bebek arabası seçimi yapmaya yardımcı oldular. Hafif ama kaliteli bir bebek arabasına ihtiyacınız vardı. Ve boyutu büyük değil, çünkü sık sık araba kullanıyoruz. Müsaitlik durumuna bağlı tutuldular, doğru model ve rengi teslim ederken benimle iletişime geçtiler ve rezervasyon yaptırdılar. Kibarca iletişim kurarlar, hiçbir şey empoze etmezler. Alan büyük olmasa da mağazanın kendisinde çok rahat, ancak aralarından seçim yapabileceğiniz çok şey var. Bebeğimiz için bebek arabasını, sandalyeyi ve mobilyaları harika bir fiyata satın aldık. Hediyelerle de ayrıldılar)) Danışman Kira'ya ayrı ayrı teşekkür ederiz ve başarılı satışlar
Kislorod foto
Doğumdan itibaren bebek arabasının kullanıcısı rant, kızım büyüdü ve oturma seçeneğine geçme zamanı gelmişti) danışman Kira bize seçim konusunda yardımcı oldu. Beğendiğim gibi yeni bir model seçtim! Her gün heyecanlıyım) harika bebek arabalarının ve normların fiyatlarının kaynağı! Üzerlerinde yürümek bir zevktir
Айдар Г.
Rant mağaza ekibine mükemmel hizmetlerinden dolayı teşekkür etmek istiyorum! Buraya bebek arabası için gittim ve hiç pişman olmadım. Danışmanlara özel teşekkürler. Çocuklar gerçek profesyoneller. Her şey gösteri odasına yapılan ilk aramayla başladı - gelmeden önce tüm soruları cevapladılar. Ve yerinde tam teşekküllü bir sunum düzenlediler: her dişliyi, her katlama modunu gösterdiler, neyin ve nasıl çalıştığını açıkladılar. İnsanların işlerini sevdikleri açıktır. Baskı olmadan satın almaya yaklaştılar, sadece doğru seçimi yapmaya yardım ettiler. Sabrınız ve ilginiz için Dmitry ve Meha'ya çok teşekkür ederim. Araba koltuğu için size döneceğim!
Nastenaslastenaserg
Bebek arabası ve beşik seçiminde yardım ettiği için Kürk danışmanına teşekkür etmek istiyorum! Kürk danışmanı mağazadaki her ürünü bilir, her ürün hakkında her şeyi ayrıntılı olarak anlatabilir ve gösterebilir. İnsan kendi alanında profesyoneldir. Mağazaya iki kez gittik, ilk defa istediğimiz renk yoktu, temaslarımızı bıraktık ve Kürkler hemen yeni renklerin geldiğini bize bildirdi! İkinci kez geldiler, Mecha bize bir kez daha açık bir şekilde anlattı, gösterdi ve seçime yardım etti. Çok hoş, kibar bir kız! İletişim kurmak çok kolaydı, 1000 soru sordum ve her soruma açık ve net bir şekilde cevap verdim! Bir danışman olarak, sadece süper !!!! Ve insan tek kelimeyle harika! Bu mağazaya ve bu danışmana da döneceğiz! Kürkümüze Nastya ve Maksim'den en iyisini diliyoruz!
Екатерина С.
Güzel mağaza. Özenli danışmanlar. Mecha adında bir kız arkadaşımız vardı. Her şeyi hızlı ve net bir şekilde açıkladım, gösterdim, test etmeme izin verdim. Şu anda mağazada mal eksikliğini hesaba katarken bile mümkün olduğunca yardımcı oldu. Genel olarak, 2in1 bebek arabasının ve araba arabasının satın alınmasına mümkün olduğunca yardımcı oldum. Mağazaya uzaklara gitmek, bu yüzden her şeyi uzaktan düzenlediler, bu da çok uygun olduğu ortaya çıktı. Mecha, sipariş teslim edilene kadar temas halindeydi, soruları derhal yanıtladı. Hem mağazadan hem de mallardan ve özellikle Kürk danışmanımızdan memnun kaldım. Tavsiye etmek.
Татьяна Смирнова
28 Aralık 2025
Harika bir mağaza, ihtiyacınız olan her şeye, geniş bir seçime ve kaliteli ürünlere, uygun fiyatlara sahip. Yetkin ve yardımsever çalışanlar, kibar ve yetkin. Özellikle satıcı-danışman Kira'yı belirtmek isterim, mal seçiminde çok yetkin ve okunaklı bir şekilde yardımcı oldum.
Дарина Хассан
Harika mağaza! Mükemmel danışman Dmitry, seçimin yapılmasına yardımcı oldu, dikkat edilmesi gereken tüm nüanslar hakkında çok ayrıntılı olarak konuştu. Hemen bir bebek arabası satın aldılar, bunun için ona çok teşekkür ederim!
nasstaasyaa
1 Haziran
Dün kocamla mağazadaydık ve 2in1 teo soft bebek arabası, araba koltuğu ve değişen bir şifonyer satın aldık. Danışman Kira bize mükemmel seçimlerde yardımcı oldu. Bize her şeyi ayrıntılı olarak açıkladılar, kesinlikle çok önemli olan tüm sorulara cevap aldık. Bir kişinin sadece satmakla kalmayıp, genç ebeveynlerin doğru seçimi yapmalarına yardım etmekle ilgilenmesi çok güzeldi. Rant için heyecanlıyız ama aynı zamanda mükemmel danışman Kira'dan da heyecanlıyız! Kira, çok teşekkür ederim!
Алексей Л.
19 Aralık 2025
Mağazaya sadece bebek arabasını görmeye geldik, o gün satın almayacaktık. Yürüdük, baktık, tartıştık ve sonra satıcı Dmitry ortaya çıktı ve o kadar net, ilginç ve ayrıntılı bir şekilde ve en önemlisi, empoze etmeden bize bebek arabasından bahsettiğini, bilincin bulanıklaştığını ve satın aldığımızı (hiç pişman olmadığımız) söyledi. Dmitry'ye saygı, bir kişinin yerinde olduğu hemen belli oluyor. Bonuslar ve hediyeler için özel teşekkürler. Mağaza süper!
Светлана П.
Harika mağaza! Sonunda bizim için uygun bir bebek arabası bulduk! Çalışanlar cana yakın, ürün yelpazesini çok iyi anlıyor, bize hızlı bir şekilde yardım ettiler, taleplerimizde bebek arabalarını gösterdiler, seçime yardımcı oldular. Tamara, haklıydınız - bebek arabası inanılmaz derecede hafif, tek hareketle katlanıyor, teşekkürler!Bu mağazayı kesinlikle tavsiye ederim!
Марина К.
Çok çeşitli bebek arabalarına sahip harika bir mağaza. Danışman Dmitry'nin sadece modelleri göstermemesini, önce sezon, bütçe, koşullar (asansör, araba), isteklerimiz ve bütçe hakkında temel sorular sormasını çok beğendim. Buna dayanarak, uygun seçeneği seçtim, onları başlangıçta kendimiz için düşündüğümüz bebek arabalarıyla karşılaştırmayı mümkün kıldım. Mağazaya geldiğimiz için pişman olmadık, evde resim / videoda bir şey izledik, mağazada dokunduk, deneyip kendi gözlerimizle bebek arabalarından tamamen farklı bir izlenim gördük. Ayrı bir artı - Dmitry, araba kulübeleri, farklılıkları ve empoze etmeden gerçekten nelere dikkat etmeye değer olduğu hakkında ayrıntılı ve anlaşılır bir şekilde konuştu. Sonuç olarak, baskı ve acele etmeden sakince bir seçim yaptılar. Başlangıçta sadece bakmayı düşünmelerine rağmen, hemen bir bebek arabası satın aldılar. Hoş bir bonus, hemen yazılabilen 3000 top ve doğmamış bebek için hediye olarak sevimli şapkalara hoş geldiniz. Arabayı almak için geri dönmeyi planlıyoruz. Profesyonel ve dürüst yaklaşımınız için teşekkür ederiz!
Светлана Шафеева
Hizmetten çok memnunuz! Danışman Kira profesyonel, özenli ve arkadaş canlısıydı. Çeşitli bebek arabası ve araba koltuğu modellerinin tüm özelliklerini ayrıntılı olarak açıkladı, bütçeyi ve rahatlığı göz önünde bulundurarak ihtiyaçlarımız için en uygun olanı seçmeye yardımcı oldu. Ayrıca promosyon sayesinde çocuk için gerekli tüm mobilyaları iyi bir indirimle ve uygun bir fiyata satın aldık! İletişim kurmak güzeldi — müşterileri önemsediğini ve en iyi seçeneği seçmeye yardım etmek istediğini hissediyordu. Mağazadaki ortam hoş, seçim mükemmel. Mükemmel hizmetiniz için teşekkür ederiz! Bu satıcıyı kaliteli bebek arabası ve profesyonel yardım arayan herkese tavsiye ederim.
Кристина К.
Danışman Tatyana'ya teşekkür ederim. Başlangıçta tamamen farklı bir çocuk mağazasına geldik, ancak karşılaştırma için rant'a gitmeye karar verdik. Tatyana her şeyi yetkin bir şekilde anlattı ve gösterdi. Sonuç olarak, bir beşik, değişen bir masa, bir yatak ve kozalar satın aldılar, memnun kaldılar. Çok teşekkür ederim!🙏
Андрей Л.
Bu mağaza en sevdiğim çocuk mağazalarımın zirvesine girecek, böylesine kibar ve hoş çalışanlarla bu bir nimettir, ziyaretçilere karşı mükemmel tavrınız, harika atmosferi ve harika ürünleri için çok teşekkür ederim. Özellikle çalışana Tamara'ya teşekkür etmek istiyorum, iki araba beşik satın almak amacıyla geldim ve bana her şeyi anlattılar, yardım ettiler, muhteşem bir renk seçtiler ve rezervasyon yaptırdım. Bu tutum pahalıdır. Çok teşekkür ederim, iyi şanslar ve tüm iyilikler! ❤️
Олли
4 Haziran
Harika mağaza! Markanın zaten 33 yaşında olmasına çok şaşırdık, ancak yakın zamanda 3 çocuğuyla öğrendik ☺️ İlk tanışma, Toby'nin en sevdiği büyüyen mama sandalyesidir. Pazardan satın aldılar: sandalyenin arkasında bir çip vardı - servise başvurdular, aynı gün parçayı değiştirdiler, Yandex'in pvz'sine gönderildiler, 2 gün sonra geldiler. Hizmet - 1000/10 Aynı markanın koltuğunu almaya karar verdik. Uzun zamandır seçtiler, canlı bir şekilde denemek istediler, mağazaya geldik) satıcı Kira - çok teşekkür ederim))) danıştım, malysharik için başlangıçta düşünmediğimiz en iyi seçeneği tavsiye ettim. Sonuç olarak, mağazadan bir sandalye satın aldılar, çok memnun kaldık)) Kira'dan küçük bir hediye ile Teşekkür ederiz, siz en iyisisiniz! Kesinlikle artık markanın düzenli müşterileriyiz
Мария Сиворакша
24 Mayıs 2025
Harika mağaza ve harika danışmanlar! Danışmanımız Natalia'ya özel teşekkürler! Bize çok yardımcı oldu! 😊 Seçimde yardımcı oldular, herkese anlattılar, gösterdiler. Sonuç olarak, güzel 3in1 bebek arabasına ek olarak, bir beşik seti ve çocuk için çeşitli gerekli küçük şeyleri de satın aldılar. Kesinlikle size geri döneceğiz! 🥰
Ирина Григорьева
Mart ayında bebek arabasını biraz önceden aldık. Geldi bir bebek arabası satın almak 3 1, ama harika ve çok yetkili satıcı-danışman Kürk bize söyledi, ne alabilir 2 1 ve автолюльку bağdaştırıcıları ile bir çocuk arabası, ama автолюлька 2 hükümler yatay ve standart yarım oturma. Buna göre, bir yere gittim, bir çok küçük, yeni doğan bir bebek ve onun beşiğinde bir bebek olabilir, daha uzun, yaklaşık 2 saat üzerinde taban koymak için bir beşik ve bir yürüyüş, örneğin. Çok uygun!! Kaldı size özel kullanım)
Анастасия С.
7 Haziran 2025
Kaliteli mallarla güzel bir mağaza, şu anda bebek arabası, beşik ve bebek için her şeyi arıyorum, Bu mağazada, düşük maliyetle görsel olarak çok güzel ve kaliteli, kundaklanmış masaları olan beşikleri gerçekten beğendim. Sanırım bu mağazadan bir set alalım. Bir amatöre bebek arabaları, bana sert göründüler, ama burada tadı ve rengi için))) Ayrı ayrı satıcı-danışman Tatyana'ya teşekkür etmek istiyorum, bize her şeyi ayrıntılı olarak gösterdi ve anlattı
Екатерина Стряпунина
20 Temmuz 2025
Bu mağazanın gücü ilahi satıcılar danışmanlardır. Genç bir aileye bebek arabası aldık, hediyeler aldık ve ayrıntılı danışmanlık aldık. Bu markayı ve bu mağazayı herkese tavsiye ediyorum
Марьяна
24 Aralık 2025
Dmitry en iyi danışmandır. 2 kez geldik. Her iki seferde de bize her şeyi «çiğnedim» ve çok tavsiye ettim. Tüm sorularımızın cevaplarını ve daha fazlasını bulduk. Mağazanın kendisi bir bebek arabası ve araba koltuğu satın aldı (ve hoş bir indirim yaptı) ve mallar çok uygun fiyatlı ve kaliteli. ❤️ Size daha fazla geleceğiz :)
Анастасия С.
3 Haziran
Bugün mağazadan 2 yaşındaki bir çocuk için şık bir katlanır, hafif bisiklet satın aldılar. Tüm sorularımızı yanıtlayan ve bize uygun bisiklet seçiminde yardımcı olan satış danışmanı Kira'ya büyük bir kurtuluş. Kesinlikle daha fazla alışveriş için tekrar döneceğiz✨️🌸
Александра Мишарова
20 Haziran 2025
Mükemmel bir mağaza, geniş bir seçimконсультантdanışman Dmitry seçimde yardımcı oldu, her şeyi ayrıntılı olarak anlattı ve bir modelden bahsetmedi. Rant teo + bebek arabasına, harika bir bebek arabasına karar verdik ve ayrıca çok güzel olan iyi bir indirim vardı
Mikhail Nabokin
Uzun süre bebek arabasını seçtik, sonra bebek arabasını, sandalyeyi aradıklarını buldular, personel kibar ve zor bir konuda yardımcı olacak, yönetici Tatyana her şeyi anlattı, çok teşekkür ederim, her şeyden memnun kaldım,
Docker619
Şık çocuk mağazası! Danışman Tatyana en iyisidir! Bize ilk bebek arabasını ve en iyi bebek arabasını seçmemize yardım ettim! Her şey profesyonel ve hızlı! Çok teşekkür ederim! Herkese tavsiye ederim! Mükemmel alışveriş merkezi, uygun ve geniş otopark (2 saat ücretsiz)! Herkese tavsiye ederim!
Екатерина Карелина
1 Kasım 2025
Mükemmel mağaza ve iyi ürünler Продавец Satıcı Dmitry her şeyi ayrıntılı olarak anlattı ve çeşitli sandalye ve araba koltuklarının olanaklarını, avantajlarını ve dezavantajlarını gösterdi, sonuç olarak aynı gün en iyisini seçtiler, hatta diğer mağazalarda başka seçenekler seçmediler. Malları Salaryevo'ya baktım ve eve teslim edilmek üzere sipariş ettim. Teslimat aralığı 9'dan 15'e kadardı, beni aradılar ve bir saatten daha kısa sürede geleceklerini söylediler ve öyle oldu ki o anda kocam evde değildi. Mağazada teslimatın girişten önce yapıldığını söylediklerini hatırladım, bu yüzden yanımda Leroy'dan bir araba getirdim, ancak teslimatçı 2 kutumu arabaya yüklemeye yardım etmeyi bile teklif etmedi, sadece mallarımı işaret etti, dönüp gitti хорошо️ komşular girişten çıkıp yardım ettiler. Ancak bu zaten insan faktörüdür, ancak mağazaya ve satın alınan eşyalara karşı herhangi bir şikayet yoktur
Анна Анна
Bu mağazayı ve personeli çok seviyoruz, hepsi çok hoş, ama özellikle danışmanımız Kira'yı seviyoruz. Flex Color bebek arabasını satın aldık - bu en iyi satın alma. Bebek arabası çok manevra kabiliyetine sahip, hafif, harika katlanıyor. Ayrıca oyuncak ve kıyafet alıyorum. Fiyatlar mümkün olduğunca çekici! Tavsiye ederim!
Антон
Geldik, bir bebek arabası satın almak anlamına geliyor, başıboş gözlü bir pazarlamacı bize bunlardan birini mümkün olan her şekilde koklamaya çalıştı. Damgalı fiyat etiketinin fotoğrafını çekme isteği üzerine, onu neredeyse dişlerimle o bebek arabasından çıkardım ve hiçbir şeye vermedim, ona bakabileceğimiz bir web sitesi olduğunu anlamalarına gri madde yok gibi görünüyor. Personelden çok memnun kalmadılar ve genel olarak bir şeyler satın alma fikrini değiştirdiler!
Grisha Sharkov
Mağazanın kendisi harika görünüyor, iyi yöneticiler, ancak kalyasok'un kalitesi arzulanan çok şey bırakıyor. Gösteri odasında Rent Moss yürüyüşünü izlediler, layık görünüyordu (herhangi bir şekilde 20 bin özür dilerim), evde seçeneğimizi topladılar, kalem 10 cm yukarı ve aşağı yürüyor, her şey gıcırdıyor. Onunla 1 kez sokağa gittik. Bundan önce Carello 2in1 vardı, yürüyüşün kalitesi çok daha iyi, sadece yürüyüşe çıkmaya karar verdiler ve hayal kırıklığı bir şeydi. Mağazayı iade için aradım, garanti kartında listelenen servis merkezini telefonla aramalarını söylediler, numara cevap vermiyor. Sitede, hizmet merkezinin başvurulara yalnızca çevrimiçi olarak ve 3 gün içinde yanıt verdiğine dair bilgiler buluyorum. 11.05, 15.05'te bir bebek arabası satın aldık, bir başvuru oluşturuyorum, aynı gün bana cevap veriyorlar, neden mağazaya gitmediler, durumu ve sessizliği anlatıyorum. Cevap yok, merhaba yok, müşterilerinizle etkileşimin kalitesi sadece 0, ürünlerin kalitesi de öyle. Salaris'e gideceksiniz, Hb'ye veya başka bir mağazaya gitseniz iyi olur. Bebek arabası, hizmet gibi, paraya değmez. Parayı iade edemezsiniz!
Евгения М.
İyi mağaza, iyi danışmanlar. Rant avion bebek arabasını uzun süre avlayamadım, bu mağazayı aradım ve kürklü kız bu bebek arabasını mağazaya getirilmeden önce bizim için belirli bir renkte bir kenara bıraktı (diğerlerinde onu getirip getirmeyeceklerine bile bakmadılar). Şimdi mutlu olanlar güzel ve havalı bir bebek arabasına biniyoruz. Çok teşekkür ederim ♥️
Иван К.
Tatyana'ya kaliteli çalışmaları ve muhteşem hizmeti için çok teşekkür ederim. Bebek arabasını, beşiği ve şifonyeri aldılar ve toplam miktar planlanan bütçeden daha ucuz çıktı
Анна П.
7 Haziran 2025
Mükemmel makineler, iyi ürün yelpazesi ve profesyonel satıcı. Dedim, söyledim, tavsiye ettim, sonunda bebek arabasıyla ve araba koltuğuyla gittiler, peki sonbahar için bir takım elbise aldılar)))) Yardımlarınız ve profesyonelliğiniz için tekrar teşekkür ederim.
Айгуля Саитова
Mükemmel mağaza, geniş ürün yelpazesi) Çok hoş bir uzman olan Tamara, istişaresinden sonra bebek arabası ve araba koltuğu satın almak için tekrar geri döndüler, ona çok teşekkür ettiği için ihtiyacımız olan her şeyi ayrıntılı olarak açıklayıp seçtik)
Кристина Лунёва
Rus markalarının bu kadar değerli bir seviyeye ulaşmasına çok sevindim!!! Müdür Tatyana'ya çok teşekkür ederim, daha önce bu markanın neler sunduğunu görmek için mağazaya gelmiştik. Tatyana tüm yelpazeyi gösterdi, bebek arabalarından ve Rant'ın tüm avantajlarından bahsetti. TeoSoft bebek arabasını, bir araba beşiğini ve bu markanın tabanını satın almanızı öneririz, mevcut pazar için fiyat ve kalite sadece sihirdir Yöneticiler her zaman size tüm promosyonlar hakkında bilgi verecek ve söyleyecektir!
Михаил Анатольевич
İyi günler, beklenmedik bir şekilde Rant mağazasına girdik ve uygun fiyata harika bir bebek arabası satın aldık. Danışman Tatyana bize çeşitli bebek arabası modellerini gösterdi, mümkün olan her şeyi + bebek arabasını çok iyi gösterdi, bir bebek arabası satın aldık, çünkü mağazaya bebek arabasıyla bir beşik ile geldik, sonra Tatyana bize eve teslimatı ayarlamayı teklif etti, harika, bize tam uygun. İyi mağaza, hizmet ve satıcı danışmanları. Biz de mağazadan denge bisikletini satın aldık))
Наталья Мулач
Mağazayı, geniş ürün yelpazesini, özenli personeli gerçekten beğendim. Tamara'ya özel teşekkürler: Yönetici her şeyi gösterdi, bebek arabasını ayrıntılı olarak anlattı, şasiyi aldı, satın almaya gitti, mağazayı ve müdür Tamara Mulach'ı tavsiye ederim. 👍