R20

Ürün ve servisler
Şubeler
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

Максим
26 Şubat 2025
Mükemmel lastik montajı! Her şeyi hızlı, verimli ve profesyonel bir şekilde yaptılar. Ustaların işlerini bildikleri ve işe dikkat ve sorumlulukla yaklaştıkları açıktır. Sonuçtan çok memnun kaldım. Çalışmanız için çok teşekkür ederim! Sizi kesinlikle arkadaşlarınıza tavsiye edeceğim ve tekrar döneceğim! 👍😊👏🔥🚗💯
Людмила Б.
Servis iyi, personel profesyonel, lastik servisi için önceden rezervasyon yaptırmış, gecikmeden kabul etmişlerdir. Disk bükülmüştü, hemen her şeyi düzelttiler.
Валерия Стулова
29 Ekim 2025
Zaman kaybetmemek için bu lastiğe önceden kaydoldum. Sonunda zamanında geldik, ancak kayıtlarımıza hiç dikkat etmeden önce yaklaşık 50 dakika daha bekledik. Kayıt sırasında en azından arayabilir veya söyleyebilseniz de, kimse fazladan bir bekleme olacağı konusunda uyarmadı. Çok tatsız bir deneyim ve müşterilere tam bir saygı eksikliği. Buraya bir daha gitmeyeceğiz ve kimseye tavsiye etmeyeceğiz ya da fazladan zaman ayırmayacağız.
Евгений Тарасевич
20 Ocak 2025
Mükemmel lastik montajı. Birkaç gün önce hemen iki yan kesikle uğradık, çocuklar her şeyi hızlı ve verimli bir şekilde yaptılar. Kollarımızla ilgili birkaç nüans öneren Alexander'a çok teşekkür ederim. İlkbaharda kesinlikle ayakkabılarımızı değiştirmek için geleceğiz.
Владимир
16 Aralık 2024
Personel kibardır, ancak fazla güvene ilham vermez, makineler eskidir, montajlarla alçak bir profil takılır (bazen kayarak diskin önünü çizer). Dengeleme makineleri de kulaklı görünüyor, sinekkapanların ne zaman yapıldığı bilinmiyor. Sahipler, normal makineler satın alın, çalışanların işkencesinden ve disklerin renginin öngörülemeyen maliyetlerinden kurtulun.
Е
Евгений Иванов
1 Kasım 2024
Довелось побывать 2 раза. 1 раз порез, второй раз менял резину. Порез сделали быстро и качественно. На замену записывался заранее, как итог начали заниматься на полчаса позже назначенного времени. Сотрудники всем приезжающим говорят, что запись плотная и не получится по живой очереди сделать. По факту - по записи не особо то и подъезжали, не видел никого, хотя интервал на запись - каждые 30 минут. Оборудование стоит старое, места для обслуживания 2, но пневмопистолет только один. Обслуживание очень медленное. На другой станции меняли 4 колеса за 20 минут, здесь ушел час. По ценнику- выше чем у конкурентов.
Владислав Кочнев
25 Ocak 2025
İyi kibar çalışanlar. Buraya geldim, döküm diski düzeltmem gerekiyordu, Alexander her şeyi kaliteli ve hızlı bir şekilde yaptı. Bonus programına girdim. Bu noktada beş artı.
И
Игорь Чернышов
28 Mayıs 2025
Kayıt olmadan geldim...Kayıt arasında şans eseri bir delik vardı...çabuk servis edildi...30 dakika...genç çocuklar....ama her şey yetkin...Doğru, ödeme yaparken, düşük profilli lastikler için ek ücret aldıklarıyla ilgili bir soru ortaya çıktı...İşten önce belirtilmemiş olmasına rağmen...Bu nedenle, iş için nihai fiyatı titizlikle netleştirmek gerekir... öneriyorum....fiyatlar ortalama....bazen daha ucuz
MAXIM A.
12 Mart 2025
Tekerlek dengelemeye gittim (18") 2800₽ ödedikten sonra ayrıldım. Piste çıktım. Araba bu ofiste dengelenmeden önce bile daha fazla sallanıyor. Başka bir yere gittim ve değiştirdiler. Kargolar rastgele asıldı) P.S. Müşteriler için bekleme alanı yoktur. İşin yürütülmesinin yakından izlenmesi önerilir.
Дарья
Anlaşılmaz bir adam. Yanımızda, onu ararken normal bir şekilde çalmak yerine "kazıdığımız" konusunda bize küfretti. Arabayı kaldıramadım, kriko için yer bulamadıklarını söylediler. Sadece zaman harcadılar
Денис К.
Çocuklar hızlı çalışıyor, biri tekerlekleri çıkarıyor, diğeri söküyor. Kibarca her şeyi açıkladılar, sordular. Mükemmel lastik montajı.
Руслан Балтабаев
30 Nisan 2025
Tek artı çevrimiçi kayıttır. Aksi takdirde, sürekli dezavantajlar... İlk olarak, dış ve içeriyi karıştırdılar, ikincisi eski ağırlıkları çıkarmadan dengeleme ve görünüm için yenilerini çıkardılar - genel olarak süper! Direksiyon simidi çarpıyordu, yağmurda suda kızaklama başladı. Başka bir lastik montajında olması gerektiği gibi yaptılar, harcanan para ve zaman için üzgünüm. Buraya bir daha ayağım yok...
alenka62-nikolaeva
10 Mart 2025
8 Mart'ta döndüm, görsel olarak sol ön tekerlek sönük. Çok nazik usta, kritik olmadığına, onarıma gerek olmadığına dair güvence verdi, tekerleği pompaladı. Böyle bir manevi hizmet olduğu için minnettarım.
Анастасия С.
9 Kasım 2025
Kibar personel. Kayıt zamanında geldim, beklemek zorunda değildim. İşi hızlı ve profesyonel bir şekilde uygun fiyatlarla yaptılar, + sadakat kartını açtılar. Tavsiye ederim!
Ислам Ташухаджиев
20 Şubat 2025
Çocuklar derhal kabul ettiler, lastikteki tüm anları önerdiler, katılımlarını gösterdiler. Çok memnunum. Gelmenizi tavsiye ederim. Zelim'e teşekkür ederim!
Сергей Гарцев
12 Şubat 2025
Herkese tavsiye ederim. Lastik nasıl mükemmel. Hiçbir durumda dengeleme yapmayın. Hikaye böyle; birbirine bağlamak için bir dizi lastik ve jantla geldim (bir usta yaptı! ) (Vatsap'a göre, aslında 2100 için 1800 dediler, ancak asıl mesele bu değil, ancak cebinizde 1800 ile bir arkadaşınızı gönderdiğinizde bu bazıları için önemlidir). Sonra işe gidip gelirken, dövmeye çok dikkat ettim!!! direksiyon simidini (ama ben "akıllıyım, dengelemeyi yaptım") forumlarda dolaşırken, süspansiyonu kontrol eden çocuklar tekerlekleri önden arkaya attılar. İkinci seçeneği yaptım"Ben zekiyim"Hiçbir şeye yardımcı olmadı))). Bu beylere geldim (ama usta zaten farklı) durumu anlatıyorum ve öndeki 2 kişiyi test için dengelemesine izin vereceğimi söylüyorum. Sonuç olarak, karışıklık kapets ve usta her şeyi düzelttiğini söylüyor (-1000).
Виктория
25 Ekim 2024
Отличный шиномонтаж !!! Вежливый , пунктуальный , отзывчивый сотрудник Аркадий ! Приемлемые цены , быстрое, качественное обслуживание , Аркадий ответил на все интересующие меня вопросы , сделал все о чем просила Теперь буду ездить только сюда. Спасибо !!!)
Арсений Нисин
18 Ekim 2025
Yolda lastik patladı, içeri girdik. Çocuklar basıncı hızlı ve hızlı bir şekilde değerlendirdiler, pompaladılar. Onlara çok teşekkür ederim!! işinizde bol şanslar beyler! 😊
Виталий Н.
30 Mayıs 2025
Telefonda hizmetlerin listesini sordum fiyatı ve adresi netleştirdim, bu adrese vardıktan sonra uyuyakalmış bir çalışan tarafından karşılandım ve sorulduğunda bunun yapmayacağını söyledim ama aradım ... ellerimizle açtık. Sonuç olarak, 8800 ... nereye ulaştıklarını kontrol edin ve bu ağın başka bir yerine, sadece çözülmeleri için size cevap verecekler
Мария Л.
15 Mart 2025
Harika lastik montajı, harika operatör Nikita! Her şeyi hızlı ve verimli bir şekilde yaptım. Çok memnunum, tavsiye ederim.
Инкогнито 5436
2 Kasım 2025
Tavsiye ederim!!! Çocuklar her zaman takas konusunda yardım eder, sıra yoktur. Yakınlarda yaşıyorum, asla hayal kırıklığına uğratmadılar. 🙏💕Eyvallah
Просто Царь
25 Ocak 2025
Kendinden kılavuzlu bir vida yakaladım - acilen tamir etmeliydim, buraya geldim. Ekipman - sadece orada olmayan şey. Ancak her iki çalışan da (usta ve öğrenci gibi) çöplüktedir. Özellikle öğrenci.. Süreci ve süreci kontrol etmek zorunda kaldım. En azından arabaya zarar vermediler ve tekerlekteki basınç sensörü (görünüşe göre..).
Виталий
11 Nisan 2025
Birkaç kez ulaştım. Her zaman kaliteli, hızlı, garantili ve diğer yerlere göre çok daha ucuza yapılırlar
Vanekeip _
Harika bir yer, Ivan her şeyi mükemmel bir şekilde yaptı, hızlı ve verimli bir şekilde ziyaret etmenizi tavsiye ederim
Александр С.
27 Eylül 2025
Akşam onlardan bir tekerlek yaptım ama sabah indirdiler, yeniden onarımdan aynı yerde indiğini gösterdi
Глеб Денисов
1 Nisan 2025
Harika bir yer, her şeyi hızlı ve verimli bir şekilde yapıyorlar. Buraya sürekli geliyorum, hiç hayal kırıklığına uğramadım.
Александр
14 Ekim 2024
Наконец то люди додумались сделать онлайн запись на шиномонтаж. Как же это круто приехать к назначеному времени и спокойно поменять колеса забыв про очередь, ругань и выяснения кто за кем. Оаботают мололые парни, по работе вопросов нет, оплатить можно картой. Минус в том, что пока меняют колеса тебе некуда деться, негде сесть, выпить чай и просто провести время в тепле так как бокс холодный, все продувает в итоге ты 30 минут просто ходишь туда сюда чтобы окончательно не замерзнуть
Илья Виноградов
11 Mart 2025
iyi yer, hızlı servis, iyi ekipman, hızlı ve verimli bir şekilde yapılır.
Зорба Мамоян
15 Şubat 2025
Mükemmel lastik montajı! Tekerlekteki sorunu çok hızlı ve iyi bir şekilde çözdüler. Öneriyorum
Юрий П.
Çocuklar 2 km'de 3600'e R18 -5080 yapıyorlar, premium fiyat hizmeti karşılamıyor.
VerovenkoVlad
13 Mart 2025
Harika bir yer. Kibar ve yardımsever personel. Çocuklar her şeye çabucak karar verirler. Aferin beyler. Herkese tavsiye ederim.
Евгений Хныкин
31 Temmuz 2024
Вежливый сотрудник и прекрасно выполнил свою работу , поправил диск почти в идеал . Спасибо за качество работы !
Денис И.
Lastik montajı süper. Hızlı ve verimli bir şekilde yapıldı. Teşekkürler
Анна Б.
13 Kasım 2025
Bölgedeki en iyi lastik servisi, her zaman sadece onlara, hızlı ve net bir şekilde.
Надцу Дрогнил
22 Mart 2025
Her şeyi hızlı ve net bir şekilde saygı gösterdik. El ustasına teşekkür ederim işi için onu öptü
Николай Николаев
6 Kasım 2024
Отличный шиномонтаж.. Грамотные ребята ! Всё чётко и быстро.! И даже дешевле всех на районе !!!
Светлана Пендюрина
31 Ekim 2024
Заранее записывались по времени. Что вначале обрадовало, возможность онлайн-записи. В намеченному времени подъехали, оказалось что сейчас только будет будет заезжать машина , запись у которой на два часа раньше , чем у меня. Зачем тогда делать онлайн запись, раз приходиться в итоге также сточить и ждать около двух часов.
😀😉
31 Temmuz 2024
Здравствуйте! Хороший шиномонтаж, приемлемые цены, вежливый и пунктуальный мастер Евгений сделал всё как я просил🤝 Делают скидки на все услуги. Буду теперь ездить только к Вам) Компании желаю дальнейшего развития✊
Виорел Факиров
8 Nisan 2025
Mükemmel lastik montajı Öneriyorum Çocuklara çok teşekkür ederim.
SilicArty
21 Nisan 2025
Tekerleği tamir ettiler, yamayı hızlı, verimli bir şekilde koydular, adama teşekkür ederim!
Диана В.
3 Mart 2025
Çok iyi bir şinka, yetkin uzmanlar! Tavsiye etmek 10/10
Юлия
25 Mart 2025
Havalı lastik, profesyonel ve çok kibar 👌
Тимофей
28 Ekim 2024
Отличное обслуживание , всё быстро, чётко. Вежлевые и отзывчивые ребята.
Август
25 Ocak 2025
Direksiyon simidinin 100'ün üzerinde sallanmasının giderilmesine yardımcı oldular. İskender bir Dengeleme Ustası olduğu ortaya çıktı.
Александр Волков
4 Aralık 2024
Mükemmel hizmet, eğri diskler sorunuyla uğradım, herkes mükemmel bir şekilde gölgelendi, hayır. Tavsiye etmek
674517 s.
20 Şubat 2025
Teşekkürler, her şey açık, hızlı, çok kibar personel
Зелимхан Евкуров
18 Şubat 2025
Profesyonelce niteliksel olarak hızlı bir şekilde iyi bir yer öneririm
Доктор
13 Aralık 2025
Kayıtlara göre çalışıyorlar! Benim için hızlı ve kullanışlı. Bir indirim sistemi var.
Билял М.
16 Kasım 2025
Çok hızlı ve verimli bir şekilde çok teşekkür ederim
андрей р.
8 Mart 2025
Mükemmel lastik montajı, çocuklar işlerini anlıyorlar!