ProHook

Şubeler

Наталья Беляева
Artıları: Bir defada buna gerek yok ve çok tatlı, nazik ve vicdanlı çalışanlar var. eksileri: her ziyaretin keyfi değildir:))) Bugün, satıcının kız arkadaşının adına maalesef bir sıvı, kendi kendine bir isim aldım, dikkat etmedim, ancak tarif ederseniz, kız şişmandır ve çok fazla piercingi vardır. Her zamanki gibi kız sıvıyı karıştırdı, hiçbir şeyi kontrol etmeden ödedim ve ayrıldım, çünkü her şeyin her zamanki gibi ve kötü bir şey olamayacağına dair hiçbir kesinlik yoktu. Şimdi sıvıyı dökmeye başladım ve şişeye en ufak bir basınç uygulandığında, ağzı olan kavanozun kapağı uçuyor ve kartuş dışında her yere sıvı dökülüyor. ilk başta kızın bankayı sonuna kadar kapatmadığını düşündüm, ancak her şeyi inceledikten ve sildikten sonra bunun bir evlilik olduğu ve bu nedenle kapağın bankaya hiç dayanmadığı anlaşıldı. ileri geri yürüyor, sanki kavanozu baş aşağı çevirmek yeterliymiş gibi onu çıkarmak için herhangi bir çaba sarf etmenize gerek yok. Neden böyle bir ürünü satıyorsunuz???? Uyarmanın ve bunun bir kavanoz evlilik olduğunu söylemenin sorunu nedir????? Çalışanın ihmali ve alıcılar acı çekiyor. eksi para, eksi temiz giysiler, eksi zaman. iğrenç
Полина Минеева
3 Ekim 2025
Tatlı kız lezzetli bir bulamaç seçmeye yardım etti, fiyatlar hoş, mağazaların gençleşmesi uygun. Sadece burada satın alıyoruz
osmol.03
3 Aralık 2024
Nadiren yorum bırakıyorum ama burada gerçekten ayrılmak istedim. Muhteşem bir yer! Çocuklar sattıkları her şeyi gerçekten anlıyorlar ve sıvılar, tatlar hakkında ayrıntılı olarak anlatmaya hazırlar. Fiyatlar demokrasiden memnun. Genel olarak, her şeyi çok beğendim!
Наталья Л.
4 Aralık 2024
Kahretsin buraya en sık danışmanın en hoş kızı yüzünden gidiyorum, en azından muhtemelen güzel değil, bu yüzden tadı için her zaman mükemmel bir bulamaç seçecek. Bu prohuk'u hem ürün yelpazesi hem de Anya için seviyorum
Юлия Соседова
31 Ocak 2025
Geniş ürün yelpazesi, kaliteli ve bilgili personel
Ксения Прейдер
3 Ekim 2025
Bu mağazayı sık sık ziyaret ediyorum. Fiyatları ve tabii ki personeli çok severim. Seçim konusunda her zaman önermeye ve yardım etmeye hazırız.
Иван Безе
2 Ekim 2025
Saratov'un en iyi vape mağazası, duyarlı satıcılar, yüksek kaliteli ürünler
hibino
30 Kasım 2024
geniş ürün yelpazesi, Ivan'a mükemmel danıştığınız için özel teşekkürler
Михаил
14 Mayıs 2025
Güler yüzlü personel большой geniş ürün yelpazesi 👍
Максим Т.
8 Ağustos 2024
Хороший вейп шоп, ассортимент большой и сотрудники хорошие
Андрей П.
3 Kasım 2025
Korkunç ağ Mal kaybı Hizmet dehşeti Yakınlarda daha iyi bir dükkan olacak
Лера Лизунова
29 Kasım 2023
Хороший магазин,продавец все объяснил и показал,вкус жидкости на высоте. Очень доволен покупкой Советую магазин!
данёк
29 Nisan 2025
Ivan'a sunduğunuz tavsiye için ve ürün seçiminde yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz, Pro Hook siz en iyisisiniz
Vova Kirsanov
11 Mayıs 2023
Хороший вейп шоп с разнообразием девайсов и хорошим разнообразием жидкостей но есть одно но, мне бы хотелось чтобы в эту сеть вейпшопов добавили устройства voopoo
Олеся А.
7 Ekim 2022
04.10.2022 в первый раз пришла вейпшоп, продавец подобрал жижу по вкусу, объяснил по крепости. Все очень понравилось, продавец доброжелательный, понимает что покупатель хочет, общительный. А так же знает и быстро ориентируется в продукции. Всем советую этот вейпшоп!!!!!!!!!!!!!!!!
Таисия
4 Aralık 2024
iyi bir mağaza, seçime yardım eden ve tavsiyelerde bulunan çok tatlı ve hoş bir kız Anna
Альмира Негметова
12 Aralık 2023
Обожаю именно эту точку за дружелюбных консультантов. Особенно хочу отметить Валерию посоветовала всё очень грамотно. Я не пожалела, что доверилась ей
HR Manager
29 Ekim 2025
İğrenç dükkan. Çin evliliğiyle ticaret yapıyorlar Tarih Danışmanın kız arkadaşına karşı şikayette bulunulmuyor, yalnızca vape mağazaları ağı ve rehberliği hakkında inceleme yapılıyor. Bir elektronik sigara aldım ve yerinde kontrol etmelerini istediler, tüm normlar vardı ama eve gelip tekrar sigara içtiğimde acı hissettim. Ertesi gün bu mağazaya geldim ve danışmandan evliliğe kapılıp kapılmadığımı kontrol etmemi istedim, danışmanın bunun gerçekten bir EVLİLİK olduğunu doğruladığı ve sorunun nasıl çözüleceğini öğrenmek için yönetici kadını aramaya başladı. (Para iadesi istemedim ve hatta bunun hakkında konuşmaya bile girmedim, ancak başlangıçta sadece değiştirilmelerini istedim) Gerçeklikten kopuk bir kadının "YÖNETİCİ" nin danışmana telefonuna söylediği, böylece bana "iç" kurallara göre değiştirilmem ve iade edilmem gerektiğini söyledi. 1. Soru bana işkence eden nedir, bu kadın ve bu dükkan hangi iç kurallara göre yaşıyor? Görünüşe göre "Tüketicinin korunması Hakkında" yasasını duymamıştı 2. Ertesi gün yanmaları için birkaç kasiyere sigara odası satın almak norm mu? sonuç. Mağaza Çin sigara içenleri satıyor. Liderlik sadece dengesiz. Bu durumda, bu kadının şahsında. İĞRENÇ DÜKKANI KİMSEYE TAVSİYE ETMİYORUM. ROSPOTREB'E YAPILAN AÇIKLAMA YAZILMIŞTIR
Герман Митягин
18 Eylül 2022
Отличный магазин и прямо рядом с домом, большой выбор девайсов и радуют низкие цены
Илья
5 Eylül 2022
Мне очень нравится этот магазин, всегда добрые и отзывчивые сотрудники, большой ассортимент!
Ольга Каманина
7 Temmuz 2025
satıcı Ivan aferin, her şeyi açık bir şekilde açıkladım, beğeniyorum!!
Andrey
30 Ağustos 2023
Большой выбор устройств, посмотрел здесь все что мне нужно было, в отличии от других шопов где не нашёл устройств которые хотел
Kseni260000
26 Temmuz 2023
Рядом с домом, хорошие цены, есть нужные вкусы
Никита Коротаев
12 Kasım 2024
Магазин пушка, продавцы радуют своей добротой и помощью
kreses gamerTM
22 Mayıs 2023
Хороший шоп со своей бонусной программой, в этой точке приятный персонал.
Alina
15 Kasım 2024
Обожаю эту сеть магазинов, всегда много выбора, приятные цены))
Дарья Резникова
25 Mart 2024
лучшие продавцы-консультанты, которые понимают с полуслова)
Екатерина Лёушкина
3 Aralık 2024
harika bir yer, satıcı anna galkina genellikle süper
Роман Вахрушин
27 Temmuz 2023
Помогли выбрать, большое спасибо сотрудникам)
Mark Mortem
13 Aralık 2022
Замечательная, доброжелательная, улыбчивая девушка. Хорошие товары
Арина Ш.
26 Temmuz 2023
Очень классный вейп шоп ,все нравится и цены очень хорошие
Денис Карев
30 Kasım 2022
Продавец лучший, приятен в общении и всегда чисто в помещении.
кинопоиск май
2 Ekim 2025
Hepsi en iyisi
Светлана Алексеевна
21 Aralık 2023
Хорошая сетка, большой выбор, чисто.
Armadillo1999
11 Kasım 2024
Попробовал топовую жижу с этого заведения. Итог… Реанимация, кома, понос. Всем спасибо, больше не курю…
Дмитрий Фролов
8 Ocak 2024
Всë супер
Ильин Илья
25 Mart 2024
Отличный магазин, всем рекомендую!
Марина
28 Ocak 2023