Profi

Haberler
Şubeler
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

Yana К.
Sergey ve Dmitry, çok teşekkür ederim! Bu sabah otoparka geldiler, arka tekerlek sıfıra indirildi. Otoparkımızdan bir adam sizi bize tavsiye etti. Geldik, hemen herkes buldu, mesele dikenlerle ilgiliydi. Deliği kapattılar, tekerleği yedek parçaya koydular, diğer tekerleklere baktılar, gelecekte satın alacakları iyi lastikler önerdiler, çünkü eskilerimiz zaten. Merakıma dostça tepki verdiler (sadece merak ediyordum, ruhumun üzerinde duruyordum). Genel olarak, çok teşekkür ederim!
Ирина
Bu hizmette 8 yıldır hizmet veriliyor, biri hariç her şey yolunda, hızlı, güvenilir. Fiyatlar hızla artıyordu. Lastiklerini onlardan sakladım, bu yüzden geçen yıl 22 TL ödedim. depolama ve iki mevsimlik lastik için. Her şeyi anlıyorum, durum böyle, ancak lastikleri saklarken lastik takımında indirim olduğunu yazıyorlar. Benim büyük bir arabam yok, r17 kauçuğum. Altı ay boyunca, sözleşmede böyle yazılmıştı, bir lastik için 5-6 TR aldıkları ortaya çıktı. Ve bu bir indirimle olduğu gibi, indirimsiz olsaydı ne kadar alacaklarını bilmiyorum. Ya da bu sadece kağıt üzerinde bir indirimdir, ancak bir kadın geldi, uygun herhangi bir fiyatı arayabilirsiniz. Üzgünüm, çok üzgünüm.
Максим Кравцов
5 Eylül 2025
Mercedes'teki çöküşü kontrol etmek gerekiyordu, bir meslektaşım bu hizmeti tavsiye etti. Şimdi sadece burada, tamamen memnun kaldım, usta Andrey - Size özel bir teşekkür ederim, her şeyi net ve hızlı bir şekilde yaptım. Otomobil bakımını kendisininmiş gibi davranan işinizin ustasıyla tanışmak her zaman güzeldir, bu kadar az yerde karşılaşacaksınız! Ve genel olarak, müşteri tabanının fotoğraflarıyla (şaşırtıcı olan) çok atmosferik bir kutu)))
Анна Ар
5 Aralık 2025
Andrei çöküşte en iyi usta! Tüm arabalarımızı sadece buraya getiriyoruz. Arabasız tekerlekleriniz veya tekerleksiz bir gövdeniz var, getirin, size yardımcı olacaklar)) Kim bilir anlayacaktır) Farklı "Projeler" gelir ve her birine ruh, beceri ve bilgiyle bireysel olarak yaklaşırlar. Bir kişi işini sever, kendine ve müşterilerine saygı duyar, ona inandığınız her şeye karşı sorumlu davranır. Boks en temiz, en güzel, her şey temiz, ekipman modern.
Анатолий В.
Çöküş / yakınsama ustası Andrew'a büyük şükranlarımı sunmak istiyorum. Her şey en yüksek kategoriye göre yapılır, her şeyi ideal hale getirir. İçi çok çok temiz ve güzel. Sadece buraya gideceğim!
romeg48
Bayilik de dahil olmak üzere 3 servisin çöküşünde dolaştım, hiç kimse tekerleği tekerleklerle arkadaş edemedi, lastikten sonra bir şey yol açtı. Bir kereliğine usta Andrey'e tavsiyede bulundular, uzun zaman önceydi ama adresi unuttum, teşekkür ederim, her şeyi düzelttiler. 3 beklemede ödeme yapmayın) Araba Chery 9
О М
17 Kasım 2025
Mükemmel usta Andrei, işinde büyük bir profesyonel. Son 6 yıldır tüm arabalarda sadece burada çöküyorum. İşyerinde ameliyathanede olduğu gibi. Sonuç her zaman% 100'dür! UPD: Kasım 2025'ten ekleyeceğim; Andrew'a aktif bir raya sahip düz bir direksiyon simidi yaptığım için bir başka teşekkür daha!👍 1,5 yılda iki özel bmw hizmetinde neler yapamadık! Şimdi raylarda olduğu gibi
Дима А.
14 Mayıs 2025
22 yaşında bana ilk arabayı verdiler ve ailemin talimatlarına göre bu hizmette kauçuğu değiştirmeye gittim. Şimdi 31 yaşındayım ve 3 arabayı değiştirdim, ancak bu yer değişmeden kalıyor. Şehirde tekerleği deliyorsam ve pompalanıp oraya gitme fırsatım varsa, bu adamlara gideceğim. Büyük bir artı, bu hizmetin ekibinin neredeyse değişmemesi ve aynı yüzleri görmemesidir. İşin kalitesini düşünmeme ve izlememe gerek yok çünkü onlara% 100 güvenim var! Patronuma özel teşekkürler, 10 yıldız!
Михаил Матвеев
Hayal kırıklığı BMW x7, 22R için tekerlekleri değiştirdim Üç tekerleği değiştirdiler, dördüncüsünde sırrı çözemediler, buna karşılık sırrı kırdılar, üç tekerleği bir cıvatasız bıraktılar ve dördüncüsünü hiç değiştirmediler Özür dilemedik İndirim yapılmadı Kasalarını başka herhangi bir araba servisine düzeltmeleri için gönderildiler Peki o zaman ellerinde ne var? Temel işi yapamayacakları lastik montajı Karalahana kesildikleri yerde, akarsuda lastik montajı Fiyatlar kozmik, üç tekerlek için 10 adet Biraz boş, ormanla gönderiyorlar İlginiz için teşekkürler Herkese iyi şanslar
Евгений Чупышев
23 Ekim 2025
21 yaşındaki Mercedes Gls'nin çöküşü vardı. Sonuç olarak, Andrew'un çalışmalarını beğendim, önemli sapmalar tespit edildi ve düzeltildi. Araba bayide dağıtıldıktan sonra araba yeni gibi yüzüyor. Direksiyon simidini ilk çevirdiğimde hemen değişiklikleri hissettim. Bir kez daha teşekkür ederim tavsiye ederim. Ve en havalı her şey 50-60 dakika sürdü
Makarov A.
5 Ekim 2025
Çok profesyonelce bir çöküş yaptılar-çöküş ve hatta daha fazlası! Süspansiyona baktık, sorunlara işaret ettiler. Kaliteli hizmet arıyorsanız, burada size. PS ikinci seferdi, her şey her zamanki gibi mükemmel, arkadaş canlısı, yapılabileceklerin ötesinde bile yardımcı oldu! Kesinlikle tavsiye ederim!
Денис
3 Haziran 2025
Kendi işlerindeki profesyoneller, birçok hizmette tekerlekleri dengeleyemediler ve sonra nedenini gördüler (Çin arabasındaki fabrika jantlarıyla ilgili sorun) ve tekerlekleri hızla vurmayı bırakacak şekilde dengelediler! Çok memnunum!
Ivan Gorgotsky
25 Ağustos 2025
Orada bir çöküş ve yakınsama yaptım. Her şey yolunda görünüyor, usta her şeyi gösterdi / anlattı. Ancak çökme açılarına sahip kağıtları yazdıramadım, sadece telefonla fotoğraf çekmeyi teklif ettim. Çek vermeden nakit ödeme yapmayı teklif ediyorlar, ancak çeke ihtiyacınız varsa lastik tesislerinde kartla ödeme yapıyorsunuz.
Александр
23 Aralık 2024
İşe en profesyonel yaklaşım. Bana sadece «Profesyoneller» deki adamlar yardım edebildi. Tekerlekleri mükemmel bir şekilde dengelediler, titreşimler hızla kayboldu. Çok mutluyum! O zamana kadar, nereye dönmediğinde, hiç kimse hızda sığ bir titreşim olmayacak şekilde dengeleyemezdi. Tavsiye ederim! Yaz aylarında kesinlikle denge ve titreşim kontrolüne tekrar uğrayacağım!
Octocat
30 Ekim 2025
İşlem saat başı yeniden inşa edildi, ayakkabılar 30 dakikadan fazla değiştirilmedi. Çalışanlar deneyimli, uzun yıllardır çalışıyor. Tam sezonda kaydolmak zordur, ancak her zaman mümkündür. Kutularda temiz, ekipman çalışıyor. Tekerlek somunları bile bir tork anahtarıyla uzanıyor) hafızamdaki tek hizmet, bundan sonra lastik basıncını eşitlemem veya tekerlek somunlarının varlığını kontrol etmem gerekmiyor. Bu nedenle, 6 yıldır bu hizmetin hizmetlerini mevsimsel değişim ve kauçuk depolama için ve bu hizmete ulaşabileceğim durumlar için kullanıyorum. Kablo demeti koymuyorlar, buraya gelmek için kablo demetine ihtiyacınız var.
Дмитрий З.
10 Mart 2025
Gerçekten havalı olanlar. Hiçbir şeyi hatırlatmana gerek yok, hiçbir şey için endişelenmene gerek yok, her şeyi yapacaklar, her şeyi düşünecekler, aynı zamanda gerçekten hızlı ve süper kaliteli. Tek yapman gereken dışarı çıkıp mükemmel düzgünlüğün tadını çıkarmak. Bravo. Başka arabalarla geleceğim.
V B
İyi çalışıyorlar ama fiyatlarla dürüst değiller! Ek bir çalışma olmaması şartıyla, beyan edilen fiyattan sürekli olarak daha fazlasını sayıyorum.. Kartın görüşünde, çapı bir beden daha büyük sayarlar ve daha sonra indirimi çıkarırlar, böylece indirimle indirimden daha fazlası elde edilir. Buraya bir daha gitmeyeceğim, hoş değil. Düzenli müşteri kartını dikkate alarak fiyatın ekranını ve yazıyı yatırıyorum
Tatiana B.
7 Mayıs 2025
Buradaki tekerlekleri yıllardır değiştiriyorum. Tekerleğin patlaması oldu, bu servise de gidiyorum. Harika bir ekip, her şey hızlı, düzenli, profesyonel. Çok hoş ve neşeli bir lider, her zaman iyi bir ruh halinde ayrılıyorum.
Илья Топорский
24 Kasım 2024
Bu tür hizmetleri kullanma konusunda 20 yıllık tecrübenin en iyi lastiği. Hızlı, profesyonel bir şekilde tekerlekler yıkanacak ve markalı torbalara paketlenecektir. Bir «Çin trenim» var, tekerleklerin takılmasıyla ilgili kendi özelliklerim var. 2 yerde, tekerleklerimi güvenli bir şekilde normal şekilde koyamadım, adamları buldum ve 3 yıldır sadece onlara Govorov'a gidiyorum. Sezonda aynı gün kayıt olabilirsiniz, fiyat etiketi çok yeterlidir. İş için çocuklara ve sistematik olarak yüksek kalite için yönetime teşekkür ederiz. Başarılar!
Александр Фокин
18 Kasım 2025
İyi günler! Bu hizmeti ziyarete tavsiye ederim, usta Andrei kendi alanında profesyoneldir. Gerekirse bir çöküş yapmak gerekirse, yakınsama zorunludur
Atawoman
25 Aralık 2025
Tekerleği düzeltmek için uğradım ve tam hizmet için geri döndüm. Çok profesyonel görünüyor. Kurulumdan ayrıldım hiçbir şey çalmıyor. Yüksek kaliteniz için teşekkür ederiz
Юраныч Петров
8 Ağustos 2025
04/24/2025 tarihinde bir Volkswagen Tiguan arabasında lastik takıyordum, hizmet için 6000 ruble ödedim, bugün tekerlekte düşük basınç olduğuna dair bir uyarı çıktı, öngörülen 2.2 yerine lastiğe 3.5 veya daha fazla atmosferin pompalandığı ortaya çıktı. Telefonla bana, çalışanlarını şahsen kontrol etmem ve iki kez kontrol etmem gerektiği ve ne kadar baskı uyguladıkları konusunda hiçbir sorumluluk almadıkları söylendi. Bu lastiği kesinlikle tavsiye etmiyorum!
Алексей К.
25 Ağustos 2024
После езды по битуму, на участке где перекладывали асфальт началась вибрация на скоростях выше 100 км. Приехал на мойку и балансировку из-за оборудования с прижимным роликом. Порадовало, что машину поднимают на подъемнике, а не домкратах. Работали 2 мастера одновременно, время работ составило 15 минут. От полученного результата и скорости работ остались самые приятные впечатления.
VipPanDa
14 Ocak 2025
Merhaba. Bu hizmetin hizmetlerini 10 yıldan fazla bir süredir kullanıyoruz. Önce babam buraya gelirdi, sonra ben de arabamı aldığımda kendim sürmeye başladım. Her şey birinci sınıf! Burada çalışan insanlar Büyük harfle profesyoneldir. Ayrı ayrı Vitaly'ye teşekkür etmek istiyorum. Herhangi bir sorunun çözümüne yardımcı olur. Doğru kararı seçerken ve vermede her zaman yardımcı olacaktır) Hepinize çok teşekkür ederim!
Владимир К.
16 Ağustos 2025
Harika hizmet, bilgili çalışanlar. Tekerlekleri hızlı ve verimli bir şekilde dengelediler. Teşekkür ederim ve kesinlikle herkese tavsiye ederim.
Александр
30 Aralık 2023
Здесь территория профи специалистов! Нужен шиномонтаж- легко - быстро и четко ребята преобуют и отбалансируют колеса, исправят недочеты производителя резины или владельца дисков)), а если нужен развал / схождение, то вам дорога в соседний бокс в атмосферу джаза и спорта, где работает Андрей - мастер развала 100 уровня, который настроит р/с на вашей машине как вы захотите , для гонок или повседневной езды, для ралли или после ДТП с рекомендациями специалиста. В целом качество на высоте всем рекомендую, Мойка , шиномонтаж, развал/ схождение, замена масла, приезжайте и вы останетесь довольны!!!!
Владимир Ш.
15 Temmuz 2023
Действительно профессионалы. Эпо видно и по оборудованию и по технологии работ. Автомобиль поднимается через подставки (по размеру автомобиля) и резиновые блоки. Колёса помыли и очистили. Балансировку проводили "на плашке с пальцами". Не знаю как правильно описать- центрировали диск не за центральное отверстие, а как оно стоит на ступице, то есть через отверстия для болтов. Балансировку проводили пока не ввели в ноль (с одним колесом пришлось повозиться). Правильно закручивали гайки. Не гайковёртом, а ключом. Секретку ставили после затяжки остальных. При этом финальная затяжка была динамометрическим ключом. Ступица смазана золотистым аэрозолем. . Всё профессионально. Вежливо. Самые положительные впечатления.
Анохина Елена Михайловна
9 Aralık 2024
Harika hizmet. Yıllardır sonbahar ve ilkbaharda bu hizmete başvuruyorum. Düzenli personel, özenli ve kaliteli hizmet, kayıtlara göre ise her zaman zamana saygı duyulur. Böyle devam et!
Сергей
23 Kasım 2024
Hoş bir şok içinde kaldım!!! Dün randevu almadan lastikleri değiştirmek için geldim ve hoş sürprizime göre arabam hemen işe alındı, genellikle burada çok sıkı ve kayıtlara göre. Kış lastiklerimi arabadan boşalttıktan sonra (4 mevsim üzerlerine yuvarladım), bu hizmetin çalışanları onları inceledi ve şiddetli aşınmaları ve geometri kayıpları nedeniyle takmamı reddetti! İlk başta onları anlamadım ve şimdi başka bir hizmet aramam gerekeceğini anladığım için üzüldüm. Görünüşe göre getirdiklerine bahse girerlerdi ve verilen lastik hizmetleri için para alırlardı, ama burada her şey böyle değil!!! Yöneticinin görüşünü ve kararını dinledim, yeni lastikler aldım (sonuçta bu her şeyden önce güvenliğimdir) ve bugün onları değiştirmek için geri geldim! İnsani yaklaşımınız ve profesyonel hizmetiniz için Yöneticiye teşekkür ederiz!!!
baton67
16 Nisan 2025
Artı olarak, yine de lastik montajını yapmış olmaları mümkündür, hareket halindeyken eksi olarak yetiştirilirler! Bir kız geldi, q5 r17 geçidi, 2025 yılında siteye fiyatı 5200 ruble, 4680 ruble indirimle geldi, ancak çocuklar yükselmiyor, bozuk paraya bozuk para alıp 6000 aldılar, insanların kafası karıştı, temiz çalışanlar değil ve sevindiler!
Валерия Ш.
5 Aralık 2025
En iyi çöküş çöküşü! Kaliteli ve profesyonel bir hizmet almak istiyorsanız, buradasınız. Çalışmanız için çok teşekkür ederim!
Юрий Леонов
17 Haziran 2025
Herkese iyi günler. Muhtemelen her şeyin yetkin bir şekilde yapıldığı birkaç lastikten biridir. Tekerlekleri yıkarlar, cıvataları yağlarlar ve kıştan sonra göbekleri temizleyip işlerler. Muhtemelen ucuz olmasa da her şey zirvede.
Эдуард Цаава
17 Ocak 2025
Tekerlek tamiri uzmanlarına başvurdum. Çabucak buldular, tekerleği tamir ettiler ve diski düzelttiler. Ekipman iyi, uzun süre beklemiyordum.
Иван Иван
8 Eylül 2024
Сделали ту работу, за которой я обратился - правка штампованного диска и замена масла, быстро и аккуратно. Приятные работники, масло и расходники на форд фокус оказались в наличии.
Юлия Власова
15 Eylül 2025
Zevk! Hızlı, verimli, güvenilir!!! Disklerin kurtarılması akrobasi! Tüm ekibe ve Dmitry'ye ayrı teşekkürler
Наталья Таборко
29 Nisan 2025
Bu hizmette 27 yıldır hizmet veriyorum ve eski bir müşteri olarak bu sefer tekerlekleri evden almama yardım edildi ve sonra onları geri aldım.Çok teşekkür ederim! Çok profesyonel ustalar!
Виталий Коликов
27 Eylül 2023
Хочу обратить внимание на Андрея, сотрудника из бокса Развал/Схождение. Ослепительно чистый гараж всегда, четкий в каждом своем движении мастер и объективный в любом вопросе, связанном с подвеской автомобиля специалист. Всё это признаки колосального опыта и любви к своей работе. Если сход/развал, то только к нему, так я поступаю уже больше 10 лет!
Тони Монтана
14 Şubat 2025
14.02.2025 11:00'e çökmek üzere kaydoldum, sabah usta aradı ve açıklama yapmadan kaydı iptal etti! Başka bir zaman teklif ettim ama bu tavır bana uymuyor!!! İnsanlara bir şekilde daha saygılı davranmamız gerekiyor! Arayıp BMW x7'de olacağımı söyleseydim (örneğin) kaydın iptal edilmeyeceğini düşünüyorum!
Aleksandr V.
12 Eylül 2025
En iyi çöküş şehirdeki çöküştür. Yakınsamadan sonra araba düz gider, direksiyon simidi düz tutulur.
Nikolay Grinberg
24 Ekim 2023
Если Вам в шиномонтаж, то Вам сюда! Езжу сюда уже более 15 лет на всех машинах. Вижусь с ребятами всего пару раз в год, но безошибочно вспоминают марку моих машин по моему лицуОдни и те же шиномонтажники без текучки кадров. Всегда быстро, но внимательно и качественно. Сегодня, в предверии заморозков и «дня кузовщика», имея запись на неделю вперед, нашли окошко и сделали машину. Молодцы, спасибо!
Aleksei Semenov
16 Aralık 2025
Usta Andrey ile uzun yıllardır çöküyorum, mükemmel bir usta ve insan, hoş bir temiz hizmet, insanlara ve işe iyi bir yaklaşım, asla soru sorulmuyor!
яр ле
1 Mayıs 2025
Burayı 20 yıldır biliyorum, o günlerde tanıdığım biri orada çalışıyordu. Kalite her zaman süperdir, kıdemli Vitaly neredeyse kalıcı ekibine on yıllar boyunca liderlik eder. Onlardan sonra hiçbir şeyi değiştirmedim (diğerlerinden farklı olarak), bu yüzden uzaktayken bile onlara gidiyorum (ya da hemen gitmek için çok tembelken kolsuz olanlar için değiştiriyorlar).
Илья Дзгоев
21 Eylül 2024
Профи - круто. Решили мой вопрос с балансировкой 6болтовых колес на пикап. Ступичный станок - супер! Знаю ещё что чуть ли не лучший сход развал в городе тут же
IaMo
16 Haziran 2025
Çöküşü yaptım, üst kısım ucuz değil, elbette paradan tasarruf edebilirsiniz, ancak üç kez yeniden yapmak istemiyorum - her şey ilk seferinde burada.
Владимир В.
30 Eylül 2025
Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine çökmeye geldim, usta Andrey kendi alanında profesyonel, işe ve arabaya karşı tutumu etkileyici, kutudaki saflık ve otokültür atmosferi hüküm sürüyor. Andrey ne yaptığını, geçmiş ustalardan neyin yanlış olduğunu anlattı ve araba testinden sonra mutlaka tekrar aramasını istedi, bu da kişinin çok sorumlu ve dürüst olduğunu gösteriyor!
3amkoff
14 Mayıs 2024
Лучшее место для того, чтобы привести свой автомобиль в порядок по сход-развалу. Душевное отношение, как себе. Спасибо большое за Ваш труд. Рекомендую всем.
Александр Рамушев
10 Temmuz 2025
Çocuklar gerçek profesyoneller! En iyi şekilde yapacaklar, bir şeylerin yanlış olduğunu görürlerse tavsiye edecekler. Genel olarak aferin. Bu organizasyona tavsiyelerim! :)
Георгий Волков
Yardımsever çocuklar, lastiği hızlı ve verimli bir şekilde onardılar!
сергей коцар
5 Aralık 2021
Хочу выразить всё уважение и огромную благодарность Андрею,за работу которую он проделал с  авто( HOWEVER H5) хавало колесо.Авто имеет характерную специфику ,по развалу-схождению.не каждой сервис делает это хорошо, было 3 сервиса которые Незнаю как это делать.Нашёл Андрея через интернет , почитал отзывы и решил приехать со своей проблемой.Первое , что меня поразило -это идеальная чистота и идеальный порядок ( педант человек).Через час получил авто, цена вопроса -3000₽, сел  и почувствовал колоссальны изменения- тихо, ровненько, даже движок стал тише. Рекомендую его теперь всем своим друзьям и вам советую. Работа будет сделана идеальна.
Mihail
23 Temmuz 2023
Очень профессиональная шинка, одна из лучших в Питере. Делают быстро и качественно. Мастера понимают, что делают, оборудование все поверенное, судя по качеству балансировки. Есть покраска порошком, красил диски, все отлично сделали, два сезона ни одной проблемы. Несколько раз переделывали за другими)