Present

Ürün ve servisler
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

Екатерина Алексеева
28 Kasım 2025
Son anda mağazaya döndüm, acilen bir hediye toplamam gerekiyordu. Nelya'nın danışmanı çok hızlı bir şekilde şık bir buket seçmeye yardımcı oldu ve anında folyo topları aldı. Her şey bir saat içinde hazırdı ve teslimat tam olarak kararlaştırılan saatte geldi. Alıcı çok sevindi! Profesyonelliğiniz ve müşterinin sorunlarını hızlı bir şekilde çözebildiğiniz için teşekkür ederiz. Siz en iyisisiniz! Hizmet zirvede, her şey taze ve güzel. Her şeyi tek bir yerden satın alabilmeniz çok uygun. Öneriyorum
дианочка кот
24 Aralık 2025
"Hediye" harika bir çiçek salonudur! Harika buketler ve çok özenli, sempatik, samimi ve aynı zamanda güzel bir satıcı kız tavsiye ederim! Her zaman bonuslardan ve indirimlerden memnun olur) Hızla yönlendim ve annemin doğum günü için en güzel ve en tatlı buketi topladım Цветы Çiçekler her zaman tazedir, uzun süre dayanır ve göze hoş gelir!❤️Böylesine keyifli hizmetiniz için teşekkür ederim, etkilendim❤❤️🩹
Лилия А.
3 Ekim 2025
Nagayevo'da en iyi çiçek salonu "Hediye" dir, içtenlikle tavsiye ederim, tüm eğlenceler için güzel buketler alıyoruz.💐 Ürün yelpazesinin çeşitliliği şaşırtıcıdır - gözler sadece renk ve kompozisyon sayısından dağılır. Her buket o kadar sevgi ve detaylara gösterilen özenle dekore edilmiştir ki kayıtsız kalmak imkansızdır.😍😍😍 Gerçekten hostese odaklanmak istiyorum, Hayırya - Sen bir çiçek kadar güzelsin, kibar, içten, girişken ve sadece harika bir insansın.❤️ Profesyonelliği sayesinde sadece çiçekler değil, buketin uzun süre memnun kalacağına dair gerçek bir estetik zevk ve güven aldım.🙏 Her zaman güzel bonuslar ve indirimler yapar. Fiyatlar her zaman lezzetlidir.😘 Çalışmanız ve yarattığınız ruh haliniz için çok teşekkür ederim!😍
Зухра Ризванова
19 Mart 2025
En iyi çiçek salonu! Her zaman taze çiçekler, güzel ve orijinal buketler, hızlı teslimat! Müşterilerinize verdiğiniz duygular için teşekkür ederiz! Refah ve refah! Salonunuza başvurmak için daha fazla neden olsun!
Анна Матинян
5 Ekim 2025
Bugün size tamamen güveniyoruz, annem için çiçekler ve toplar topladık. Her zaman hem balon hem de çiçek sipariş ettiğimiz tek yer burasıdır. Asla başarısız olmadılar. Kalite her zaman zirvededir. Olduğunuz için teşekkür ederim!
Булат Галимзянов
16 Eylül 2024
Спасибо за оперативность и свеже-собранный букет 🎉🤩❤️ Был другом городе и нужно было собрать доставку для супруги. Нашел в Яндексе цветочную студию, позвонил в Презент, сказал что именно хочу, помогли выбрать под мой запрос, сказали что идёт прием свежего товара. Попросили чуть подождать. Собрали букет, из свежайших цветов. по моей просьбе добавили в доставку коробку Рафаэлло. И доставили в течении 20 минут. 🔥🚀👍🏻❤️ Одним слово всё идеально. Приятно работать с такими профессионалами. Именно такой сервис и должен быть везде. Так держать девчонки. Продолжайте повышать свой уровень очень скоро станете ТОП1. Теперь я ваш постоянный клиент.🙏🏻❤️
averin rthrt
6 Mart 2025
Bu çiçekçiyi ziyaret ettim ve sadece olumlu izlenimlerim kaldı. Renk yelpazesi etkileyici, hem klasik seçenekler hem de egzotik seçenekler var. Mağaza şık bir şekilde dekore edilmiştir ve çalışanlar sempatiktir ve buketler için ilginç fikirler sunar. Herkese tavsiye ederim! 🌼
Тимур Ш.
29 Kasım 2025
Çok nazik, tatlı kızlar, onlarla iletişim kurmak, çiçek seçmek güzel. Hızlı, verimli, ruhla hizmet veriyorlar) Buketler çok güzel, kompozisyonlar orijinal, sizi şaşırtacak bir şey var. Kalitesi harika, çiçekler her zaman taze.
китикит китикит
21 Kasım 2024
Bu stüdyodan bir arkadaşım için çiçek sipariş ettim, kendim başka bir şehirde yaşıyorum, bu stüdyoyu Yandex Haritalar'da buldum. Bunu söyleyebilirim, her şey yolunda gitti. İyi ve kibar personel, çiçeklere uzun süre karar veremediler ama bana yardım ettiler, tamamen tavsiye ettiler, teslimatı düzenlediler. Genel olarak, her şeyi mükemmel bir şekilde yaptılar, sadece onlardan sipariş vereceğim, mükemmel stüdyo!
Владислава Анвартынова
4 Mart 2025
Geçenlerde çiçekçiyi ziyaret ettim ve çok memnun kaldım. Narin buketlerden egzotik bitkilere kadar ürün yelpazesi etkileyicidir. Mağaza çalışanları kibar ve yetkin, bir arkadaş için mükemmel buketi seçmeye yardımcı oldular. Fiyatlar yeterli, kesinlikle tekrar döneceğim! 🌸
Башкир Башкиров
14 Şubat 2025
Hizmet her zaman birinci sınıftır. Naila ve kızlar müşteriye süper, çok hoş ve çekici bir yaklaşım. Herhangi bir tatil için bir hediye alabilirsiniz. Sizde olmak her zaman güzeldir.
Анастасия Гронова
21 Kasım 2024
Kız kardeşimin doğum günü için bu stüdyodan çiçek sipariş ettim. Her şeyi mükemmel bir şekilde yaptılar. Danıştılar, hangi çiçeklerden buket yapılacağına karar vermeye yardım ettiler, teslimatı düzenlediler, bir kartpostal imzaladılar, çok kibar çalışanlar. Onlardan bir kereden fazla çiçek sipariş edeceğim. Herkese tavsiye ederim!🌸
Ilyas
11 Temmuz 2025
Çiçek seçmek ve hediyeleri paketlemek için şık bir yer. Düzenli müşteriler haline geldiler, şık hizmet ve hizmetler makul bir fiyata harika. Çok teşekkür ederim! Herkese tavsiye ederim
чиназес е
21 Kasım 2024
Bu stüdyodan bir buket ve top aldım. Dürüstçe size söyleyeceğim, her şey profesyonelce yapıldı! Kibar ve nazik çiçekçiler, onlardan her zaman taze çiçekler almadığım için çabucak bir buket topladılar, topları hızlı ve verimli bir şekilde şişirdiler, top seçmelerine yardımcı oldular. Burada bir kereden fazla satın almadım, uzun süredir onlardan satın alıyorum. Bu stüdyoyu size tavsiye ediyorum!
Ziliya Gar
6 Mart 2025
Bu mağazanın mükemmel bir taze buket ve bitki seçkisi vardır. Hizmet üst düzeydedir, çalışanlar seçim konusunda her zaman yardımcı olmaya hazırdır. Her durum için tavsiye ederim!😘🙏
Азалька Саяхова
5 Nisan 2025
Çok çeşitli buketler, harika çiçek kombinasyonları, hoş hizmet. Buketi hızlı ve verimli bir şekilde topladılar, çok memnun kaldık!
Яков Зайнетдинов
25 Mart 2025
Harika bir mağaza, çok kibar kız satıcılar, her seferinde onlara geliyorsunuz ve hatta ruh haliniz yükseliyor, ayrıca her şeyden önce her zaman taze ve geniş bir çiçek yelpazesi var
Данил Васильев
28 Kasım 2025
Buradan çiçek ve top aldım Buket - 🔥, toplar parlak ve dayanıklıdır. Hizmet zirvede, her şey taze ve güzel. Her şeyi tek bir yerden satın alabilmeniz çok uygun. Tavsiye ederim!
А
Альбина
29 Aralık 2023
Хочу поблагодарить студию праздника «Презент» за прекрасные, яркие шарики на день рождения дочки! Перед НГ забегались и забыли про декор, заказ был сделан в день торжества, буквально за полчаса 🫢Спасибо за оперативность, приветливость 🙏🏻 спасли наш праздник, маленькой имениннице очень понравились разноцветные шарики 🥰 А ещё здесь всегда свежие, красивые цветы , на любой вкус. Рекомендую!
Иван Б.
Böylesine güzel bir buket için çok teşekkür ederim. Her şey hızlı ve hızlı ve kalitelidir
Амир Ягудин
22 Ağustos 2025
İyi bir çiçek dükkanı, mükemmel personel, özel fiyatlar, annemin doğum günü için bir buket seçmenize yardımcı oldu) çok teşekkür ederim
рена гареева
5 Mart 2025
Danıştılar, herkese anlattılar, gösterdiler, kızlar zekiler, her şey vicdanında! Çok kaliteli, buketler, çiçekler süper, delicesine beğendim, sürekli onlara dönüyorum
Артем . А
8 Aralık 2025
Çok hoş bir kadın sahibi, her zaman buluşmaya gidecek, her şey stokta, çiçek hediyeleri satın alabilirsiniz, nezaketinize teşekkür ederim
Aida A.
20 Temmuz 2025
en iyi çiçekçi dükkanı, her şey çok güzel görünüyor, çalışanlar kibar, hoş bir buket topladılar) ❤️
Артур Гимаев
21 Mayıs 2025
Keyifli buketler, uzun süre ayakta dururlar, her zaman taze kokarlar, hoş ve çok cana yakın bir satıcı!Çok mutluyum)
Анастасия Кенерова
Çok güzel bir yer, hızlı servis, çiçekler her zaman tazedir. Ayrıca cinsiyete uygun bir topun nasıl düzenleneceğini de düşündüler, beğendim
Tagir i.
8 Mart 2025
Belki de Nagayevo'daki en iyi çiçekçi dükkanı. Neredeyse her zaman burada çiçek alırım. İyi bir seçim ve en önemlisi tasarım her zaman ruhla yaratıcıdır.
Kakaha210
26 Eylül 2025
Bir hafta önce iyi çiçekler aldım, hala buna değer, uygun bir fiyat ve sempatik bir çiçekçi var
Ирис
4 Mayıs 2024
Просто супер. У подруги сегодня день рождения. Между нами сотни километров, но консультант Неля сориентировала и по ценам, и по ассортименту. По вацапу выслала варианты. Подобрали оптимальный вариант. Очень довольна. Спасибо большое.
sasida 228
14 ŞUBAT'TAKİ BUKET İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR ederim :)) her şey çok havalı ve güzel. Orada çok sevimli iki kız ve muhtemelen sorumlu olan bir teyze miydi? çok tatlı, ikincisi de havalı. 3 bin için çok muhteşem bir buket topladılar!!!😭😭😭 bu çok küçük! özellikle tatillerde!!! teşekkür ederim,şimdi her zaman onlara bir şey olursa. herkese gerçeği tavsiye ediyorum
Флюза
22 Nisan 2024
Заказала Свадебный букет ,Найля подобрала именно тот какую хотела,букет свежий,яркий,пышный,нарядный, ооочень красивый.,доставлен курьером минута в минуту, курьер вежливый молодой человек.,представится случай,обращусь ещё.Спасибо.
Диана
6 Şubat 2025
Taze çiçekler! Hoş ve tatlı bir çiçekçi kız çok güzel ve dolu bir buket yarattı! Tüm isteklerinizi dikkate alın! Annem çok sevindi! Teşekkür ederiz!
Константин
24 Kasım 2024
Harika bir yer, her şey hızlı, verimli ve hızlı bir şekilde, çiçekçiye özel teşekkürler Nelya, 10 dakikada iki buket yaptı!!!!
Данил Гизатуллин
3 Mart 2025
Kıza hediyeye yardım ettiler, hediyeyi ilginç bir şekilde paketlediler
Алия Хабирова
26 Eylül 2025
Müşterilere karşı mükemmel tutum ! Her zaman taze, güzel, şık buketler ! Ve fiyatlar çok uygun . Tavsiye ederim!
РЕЗЕДА Бакирова
16 Haziran 2024
Советы даны по уходу за цветами- реально простояли 3 недели! Спасибо! За цветами и за шарами теперь знаю куда идти!
Станислав Михайлов
17 Ağustos 2025
Eksileri yok, bazı artıları var. İyi ürün yelpazesi, güzel ve sempatik bir kız
70753 Чирьева
27 Kasım 2023
Отличная студия, цветы всегда свежие! Продавец супер👍Всегда с улыбкой и на позитиве! Рекомендую!!!
Альмира Шарафиева
23 Eylül 2023
Хороший цветочный магазин, цветы свежие, долго держаться, хороший и приветливый продавец, если хотите порадовать своих близких, то можете смело приходить сюда
Дарья Васильева
4 Mart 2025
Harika bir dükkan, çiçekler her zaman kaliteli, personel güler yüzlü ve çok iyi hizmet veriyor!
Самира Файзуллина
15 Mart 2024
каждые выходные покупаем цветочки,очень красивые и свежие. Оооочень приятная девушка,которая вам посоветует самый хороший выбор,очень советую,не раз там покупали цветочки
Аделя Хусаинова
2 Aralık 2025
Çiçekler ikinci gün soldu
эльвина исянгильдина
27 Kasım 2023
Огромный выбор цветов. Всегда приветливые, подберут, соберут букет на любой праздник! Бутик цветов, который стоит посетить) рекомендую! ✨💐💐
Сафия
26 Ekim 2024
Букеты шикарные, девочки работают приятные, маме очень понравился букет, я тоже в восторге. Большое спасибо 💗
Катя букарева
21 Mayıs 2025
güzel çiçekler, yüksek pilatajda hizmet, mağazaya iyi satışlar dilerim!!
Виктория Викторовна
6 Mart 2025
Her şey harika, kızlar her şeyi hızlı ve verimli bir şekilde seçiyor
КИРА Э.
1 Şubat 2025
Bu konumdaki en iyi mağaza!!! Çiçekçi, fiyat da dahil olmak üzere parametrelerime göre mükemmel bir buket seçti! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Амира Хасанова
30 Haziran 2025
güzel bir yer, çok havalı toplar ve iyi bir satıcı!❤️
Полина Гапоненко
6 Mart 2025
Çiçekler çok güzel, iyi hizmet, hoş bir atmosfer ❤️❤❤️❤❤️🔥
291941 Габдуллин
25 Kasım 2024
Güzel bir buket seçmeye yardım ettiler, her şeyi güzel ve pahalı yapmadılar, mağazayı herkese tavsiye ediyorum