Practika

Ürün ve servisler
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

сычева анастасия
Merkezde çok güzel ve konforlu bir stüdyo, meşgul olmak bir zevktir. İstisnasız tüm yoga öğretmenleri kendi alanlarında profesyoneller ve harika insanlardır! Seviyenize karar vermeniz gerekir, her seviye için belirli bir öğretmen olacaktır. Sorular sorun, size her şeyi açıklayacak ve anlatacaklar. Kendim çok uzun zamandır Erokhina Sofya ile uğraşıyorum ve yakın zamanda Sevgili Alena'yla başladım. Onlar hakkında sadece mümkün olan en iyisini söyleyebilirim! Sadece pratik değil, aynı zamanda mükemmel bir teorik temele sahip çok okuryazar, güçlü öğretmenler! "Pratik" stüdyosunu herkese cesurca tavsiye ederim, burada çalıştığım için mutluyum)
Екатерина Л.
Harika stüdyo, rahat, güzel, temiz ve elverişli bir konuma sahip (yakınlarda büyük bir otopark var). Anastasia Mambetova'nın yanında çalışıyorum. Harika, yetkin ve çok özenli bir öğretmen, yanlış bir şey yaparsanız kesinlikle size söyleyecektir ve düzeltecektir. Hamile annelere burada hamile kadınlar için yogayı şiddetle tavsiye ederim. ❤️
Валерия Ч.
25 Haziran 2025
Çok rahat ve güzel bir stüdyo ve uygun bir konum. Sınıflar için ek olarak hiçbir şey giymenize gerek yok, çünkü her şey orada! Uygulamanın kendisi mükemmel geçti, öğretmenlerin profesyonelliği hemen hissediliyor. Anastasia Mambetova ile çalıştım) Herkese tavsiye ederim ve tavsiye ederim!
Мария М.
8 Eylül 2025
Şehrin kalbinde çok temiz, rahat ve güzel bir stüdyo! Antrenmandan sonra soyunma odalarında duş almak çok yardımcı oluyor. Eğitim için gerekli tüm aksesuarlar ve klimalar vardır. Çok hoş bir atmosfer, güler yüzlü personel ve yetkin eğitmenler! ✨
Kaito Kaoin
29 Ağustos 2025
Şehrimizin kalbinde harika bir yoga stüdyosu. Özlü iç mekan, doğru atmosfere uyum sağlamaya yardımcı olur ve harika öğretmenler sonuçlara ulaşmaya yardımcı olur. UPD: Yaz boyunca stüdyonun neredeyse tüm öğretmenlerinin derslerine katılma fırsatı doğdu. Her öğretmenin pratiği özeldir ve kendine özgü bir şeyler öğretir. Ama en önemlisi, herkesin işine olan sevgisiyle birleşmesidir! Bu ilham verici!
Екатерина
10 Aralık 2024
Belki de en keyifli yoga stüdyosu. Atmosfer gerçekten uygulamalara elverişlidir. Çok cana yakın ve okuryazar kızlar öğretmenlerdir. Konum uygun. Birisi otopark hakkında yazıyor. Ücretsizdir, bu yüzden bazen gerçekten bir yer aramak için biraz daha zaman harcamanız gerekir, ancak her şeye önceden varışla karar verilir.
Дарья
9 Eylül 2025
Yeni stüdyo delicesine güzel! Her şey en küçük ayrıntısına kadar düşünülmüş, temiz, aydınlık, ferah. Her şeyde estetik! Öğretmenler harika! Bardakları stüdyoya daha da sokmak istiyorum, şişemi sonsuza kadar taşımak rahatsız edici:(
Ирина К.
11 Eylül 2025
Kendinizi evinizde hissettiğiniz güzel, rahat bir yoga stüdyosu. 🤗 Büyük bir artı, hem stil hem de karmaşıklık açısından çeşitli yönlerdir. Bu, herkesin ruhuna ve ruh haline göre bir aktivite bulmasını sağlar. 🙏 Atmosfer çok sıcak, öğretmenler özenli ve empatiktir. Her biri kendi yönünde benzersiz ve havalı🙏 Dersten sonra yenilenmiş ve enerji dolu hissediyorsunuz. Kesinlikle tavsiye ederim!
Наталья Дорожкина
7 Ekim 2025
Çok rahat bir stüdyo! Hoş bir iç mekan, giyinmek için bir oda, uygulamalar için birkaç oda var, salonlar iyi donanımlı, stüdyoda harika kilimler var, bu ayrı bir aşk! Kilimler dersten sonra mutlaka işlenmelidir
Леся Б.
12 Eylül 2025
Harika stüdyo! Birçok farklı yön, yoga ve fonksiyonel eğitimi çoktan denedim. Sadece eğitime odaklanmak istediğim çok rahat bir iç mekan. Öğretmenler her şeyi mümkün olduğunca ayrıntılı olarak açıklar, gösterir ve nazikçe yönlendirir
эльвира я.
11 Eylül 2025
Harika, samimi ve profesyonel bir stüdyo! Yoganın çeşitli yönlerini severim, büyük bir artı, kuvvet antrenmanı yönleri de vardır. Tüm öğretmenlerin sınıflarındaki harika insan grubunu not etmek istiyorum!
Анастасия
Rahatlamak ve ruhunuzu dinlendirmek için harika bir yer. Aromaterapili hamaklarda yoga yaptığı için Anastasia'ya özel teşekkürler❤️
Ekaterina Olenicheva
3 Kasım 2024
Мое место силы и спокойствия! По времени пока только побывала у Алены и Полины-очень благодарна за отличные практики! Все чисто, аккуратно и с любовью! Приятно удивлена санитарной обработки ковриков и наличию кипятка-редкость! Уверена, студию ждет процветание!
Наталья Пашкова
7 Şubat 2024
Плюсы: - удобное расположение (центральная часть города) - есть, где выпить кофе/перекусить в ожидании занятия - сама студия светлая, уютная. Высокие потолки создают ощущение простора - в студии чистота. Преподаватель обрабатывает коврики антисептиком до и после каждого занятия - удобная запись на занятия - удобная оплата онлайн - малочисленные группы (не более 5 человек), отсюда достаточное внимание каждому в процессе занятия Минусы: - парковка. Она достаточно большая, но в зимнее время найти свободное место достаточно трудно. Особенно утром. В обеденное время немного проще. Осенью и летом проблем с парковкой практически не возникало
Ульяна Попова
5 Kasım 2025
Harika bir stüdyo, herkese içtenlikle tavsiye ediyorum, fonksiyonel eğitimden hamaklarda yogaya kadar birçok farklı yön ve öğretmen, personel çok kibar ve özenli!
Василиса Баландина
17 Eylül 2025
Yeni mekanda harika bir atmosfer, huzur ve dinginlik köşesi. Çok fazla ışık, hava, gereksiz hiçbir şey yok. Her ders aynı nefeste gerçekleşir
Ксюша П.
5 Nisan 2024
Хожу в эту студию почти год: удобное расположение, расписание занятий на любой вкус и приятная атмосфера. Зал небольшой, вмещает всего 5-6 ковриков, но благодаря этому и группы небольшие, тичер уделяет внимание каждому практикующему.
Анжелика Ш.
5 Mart 2024
Отличная студия, хожу с осени 2023. Улучшилось состояние тела, стала чувствовать себя заметно лучше и бодрее. Здесь каждый может найти тренера для себя и свою нагрузку
Мария Сохина
11 Eylül 2025
Ryazan'daki en iyi yoga stüdyosu, atmosfer rahatlama ve dinlenmeye yöneliktir! Öğretmenler kendi alanlarında profesyoneldir! Size refah ve başarılar dilerim❤️
Анастасия Царева
Burası benim için konum açısından uygun. Stüdyo rahat ve kompakttır. Sadece terapi için. 🧘‍♀️
Олег
10 Eylül 2025
Samimi bir ekip ve özenli eğitmenlerle harika bir yoga ve fonksiyonel eğitim stüdyosu. Akıl hocanız için her zaman uygun bir zaman bulabilirsiniz. Saflık, rahatlık ve zihin ve beden için faydalar - her şey zirvede! Olduğunuz için teşekkür ederim!
Ольга А.
Rahat stüdyo. Çok temiz ve rahat. Bütün kızlar çok kibar ve arkadaş canlısıdır.
Алёна И.
11 Nisan 2024
Когда в Рязани, обязательно забегаю в эту студию! Это буквально место силы и спокойствия в центре городе. Мало мест, в которых видно, что все сделано с любовью. И сами практики конечно прекрасные. Рекомендую!
Виктория Гайко
4 Eylül 2025
Güzel stüdyo, çok uzun zamandır buraya gelmek istedim! İlk defa hatha yogadaydım, öğretmen çok özenli
Karina T.
13 Haziran 2025
Ders için platform üzerinden ödeme yaptım, Ancak başlamadan neredeyse bir gün önce iptal ettim - 5 dakika içinde değil, bir saat içinde ve hatta iki dakika içinde değil. Bu durumda öngörülen iadeyle ilgili bir soru sordum, yanıt olarak ödeme belgesini ve talep edilen diğer verileri sağladım. Sonuç olarak, 3 hafta geçti ve yasaklanmış ağdaki hesap sessiz, geri bildirim yok. Hesap aktiftir, yani stüdyo kasıtlı olarak görmezden gelir ve yükümlülükleri yerine getirmekten kaçınır. Artık bu yanlış anlaşılmanın çözümünü ummuyorum. İyi bir şekilde, Rospotrebnadzor'a onlar hakkında bir şikayet yazmalı ve haklarımı savunmalıyım, ama ne yazık ki, diğer tüketicilerin çoğu gibi ben de tembelim. Görünüşe göre stüdyoda işler o kadar kötü gidiyor ki 700 ruble için izlenimlerinizi bozmaya hazırlar. Böylesine ihmalkar bir tavırla karşı karşıya kaldığımda, derse girmediğim için bile mutluyum - aynı tutumun koç tarafından da ortaya çıkma olasılığı yüksek.
Мария Рычкова
27 Ağustos 2025
Çok güzel bir stüdyo. Polina ile çalıştım, çok zevk aldım
Анна
9 Nisan 2024
сама эстетичная студия нашего города! рай для любителей минимализма, эстетики и уединения. именно сюда я рекомендую всем, кто еще не знаком с йогой, прийти на первое занятие. атмосферность просто непередаваемая! можно смело выбирать любого инструктора и быть уверенным в своем внутреннем комфорте.
Настя
Çok rahat, temiz, güzel, harika yoga. Yerden ısıtma)
Илья Лушин
7 Eylül 2025
Her şey harikaydı, vücut birkaç yaş daha genç hissediyor (omurga yoga terapisindeydik) kesinlikle 5 yıldız (artık Yandex'i koymanıza izin vermiyor)
Юлия
21 Mart 2024
Уютная студия йоги. Спасибо милой Алене за практику. Занятия окрыляют, полное расслабление.
виктория з.
21 Mart 2024
Любимая йога-студия🤍 Чисто, красиво, замечательные преподаватели🫶🏻
Юлия Солнцева
Asla yaptığı yoga, kız arkadaşım tavsiye stüdyo - ve sanırım bu ilk görüşte aşk Beden ve zihin memnuniyetle cevap verdi
Евгения Трунина
20 Mart 2024