Эллина Шамсутдинова
Buraya arkadaşımla birlikte gitmiştim. Kahve konusunda hiç bilgim yok ama kakaoyu seviyorum️️ Oldukça lezzetli. Ayrıca güvercinli ve vanilyalı olanı, karidesli ve parmesanlı olanı da denedim. Her iki seçeneği de beğendim ama tatlının dokusu daha gevrek ve havadar. İç mekan eğlenceli, bakmak istiyorum, atmosfer rahat, personel kibar, ilginç kahve servisi. Bu yeri ziyaret etmek için tavsiye ederim
Екатерина А.
6 Haziran
Кафе сохранили заранее перед поездкой, так как любим вкусный кофе, интересные зерна. Но столкнулись с очень недружелюбным персоналом. Спросила какие у них есть интересные зерна, мне ткнули в меню с напитками, сказав что у них все интересное 🤡 Экспертиза в кофе очень слабая, персонал явно не разбирается в зернах с которым мы столкнулись.
Aisylu H.
Burası Kazan'daki en şık kahve dükkanı, değil mi?) Havalı iç mekan, iyi kahve, ilginç tatlılar, havalı atmosfer. Barista, bu yer için özel olarak seçilmiş gibi görünen ayrı bir sanattır, çünkü bu tür kurumlar için yaratılmıştır. İyi iletişim, anlaşılır açıklama ve ürüne aşinalık. İç mekandan sonra beni etkileyen ilk şey havada uçan patlamış mısırdı) ama sonra bana açıklandığı gibi Belçika waffle'larının aromasıydı. Genel olarak, Kazan'da böyle bir yerin ortaya çıkması harika.)
Саша Григорьева
29 Aralık 2025
İlginç, ama iyileşmedi. Konsept gerçekçi olmadığı için 5 yıldız verirdim ama yine de hizmet çok önemli. Eksiler: Menünün yarısı bugün ayaktaydı. Bir maç seti denemek istediler ama yoktu, neredeyse tüm maç menüsü yoktu. Kahvaltılardan sadece bir set vardı. Genel olarak, uzun bir seçim yapmak zorunda kaldım, çünkü bu yerde kalmak ve yine de denemek istedim. Artılar: Harika filtre. İçtiğimin en iyisi. Tüm notalar, tat, asitlik hissedilir. Kahve seviyesinde. Vay canına iç mekan, sandalyeler, projektörden AI videosu, devasa tavanlar. Her şey en küçük ayrıntısına kadar düşünülmüş, gerçekten büyüleyici. İçecek servisi inanılmaz bir şey, profesyonel tadım hissi sonuna kadar bitmiyor. Çocuklar içecekler hakkında konuşuyorlar, açıklığa kavuşturuyorlar, öneriyorlar. Gerçekten hoş bir deneyim, ego bundan memnun. Ayrıldıktan sonra pek anlamadığım ama çok ilginç olan biriyle konuşuyormuşum gibi bir miktar eksiklik kaldı. Umarım franchise'ı somutlaştırmayı başarabiliriz. Moskova'da benzer bir yer bekliyoruz! İyi şanslar!
Альфия Курамшина
Kahve sahibinin oğlunun tavsiyesi olan gürültülü reklamlara kız arkadaşlarımızla geldik. Tabii ki isim beni kahve tarihine götürmüyor, tutunmuyor veya tetiklemiyor ... ve seyahat ederken üç kez birbirimize sordular - başka nereye gidiyoruz? 😀. Salon atmosfere göre güzeldir. İkinci ışık, tamamen farklı bir kahve mekanları dünyasına dalıyor. Sabah 13.00'te antrenmandan sonra aç olduğumuz söylendi - kahvaltılar sabah 9'dan akşam 12'ye kadar Döndük ve köşeye gittik, çünkü »o" ya uyum sağlamadık. Köşede yemek yedikten sonra kahve tatmak için geri döndüler. "Arenada" da aynılardı - bu, kahvelerini içmeye ve masaları işgal etmeye devam eden ölçüm konukları hakkındayım (( Toplamda 8 tane var ve arkasında çılgınca uygun olmayan dergi türünün yarısı var. Biz de aynısını aldık. Atmosferin arkasında, sohbetlerin arkasında ve ilk buluşmalarda bu yere gelmeye değer. Erkeklerin servisle kahve servis etmeleri, nasıl içileceğini söylemeleri harika. Üç filtreden oluşan bir setim vardı. Ayrı ayrı kahve ve tatlı içmek ya da kahvaltıya gitmek için geri döneceğim. Projeye başarılar)) 💫. Ve taze yiyeceklerin konsepte uymaması üzücü ((
Алина С.
burası inanılmaz bir yer! Kendine özgü bir konsepti olan kahve dükkanı, servis! Bunu daha önce denemedik. ve onların yemekleri bizi çok etkileyen yemekler. bu çok lezzetli! aldık: yılan balığı, karidesli, yaban mersini, fıstıklı. Bu kesinlikle gerçekçi değildi! Bu organizasyona dahil olan herkese çok teşekkür ederim! doğrudan aşk💕🫶🏼 tekrar dönelim ❤️
Юлия Л.
Sıradışı bir kahve dükkanı ve orijinal kahve servisi, bence iç mekan modern bir sanat sergisine benziyor, her ayrıntıyı düşünmek istiyorum. Baristalar arkadaş canlısı ve arkadaş canlısıdır, sipariş vermeden önce bize biraz farklı kahve türlerini denememize izin vermeden önce bir seçime karar vermenize yardımcı olurlar. Kahveyi severim ama daha çok klasik kapuçino'dur, bu yüzden klasikten buzlu latte ve kapuçinoyu aldık. Ancak kahve uzmanları için kesinlikle aralarından seçim yapabileceğiniz çok şey var.
Yevgenia
Asya'ya taşınıyormuşsunuz gibi bir his var — bize Japonya ve Kore'ye seyahatlerimizi hatırlattı. Kazan'da konsept açısından gerçekten öne çıkan bir yer) Yiyeceklerden MUTLAKA karidesli olanlar - bu, uğruna bir kez daha geri dönmek istediğim doğrudan üst kısımdır) Yeni deneyimler, içeceklerle ilgili yeni deneyimler için - kesinlikle tavsiye ederim)
Anastasia Ivanova
İç kısım sadece bir bomba. Vahşilik ve yapılandırmacılığın birleşiminden memnun kaldım. Pastiş sadece inanılmaz. Tüm sandalyeler ve mobilyalar farklıdır, ancak bu bağlamda mükemmel bir şekilde birleştirilmiştir. Basılı materyallerin tasarımında tipografi kesinlikle pankovskayadır. Bir duvarda kozmonotiğin sosyalist havasına sahip mozaikler ve projektörden diğerine film, çağların böyle bir karşıtlığını yaratıyor, ancak aynı zamanda teknolojik ilerleme arayışında birleşiyorlar Kahve servisi de mükemmel. Açık mutfağı beğendim. Personel cana yakın, her şeyi sevip sevmediğini sordu
qq gg
Sadece gerçekçi olmayan bir kurum Kahve - çeşitli tatlar, istediğinizi alın Ve karidesli olan, bu ayrı bir masal 😍😍 Fiyatı en ucuz değil, ama buna değer 🔥 İç mekan sıradışı, ancak herkesin kendi zevki var En azından bunu canlı görmek için oraya gitmemiz gerekiyor Kısacası silah yarışı
Денис Сизикин
1 Haziran
Şık bir iç mekan, ilginç bir oda konsepti ve hoş bir konum. Yemek konusunda her şeyi beğendim - ürünlerin orijinal kombinasyonları ve kalitesi herhangi bir soruya neden olmadı. Ana hayal kırıklığı, Cumartesi sabahının erken saatlerinde özellikle çok güvendiğimiz kahve içecekleriydi. Kapuçino ve düz beyaz, güçleri bakımından tamamen ayırt edilemezmiş gibi görünüyor ve genel olarak tahılın en azından uzak bir tadı yok - köpüklü yağlı süt içtiğim hissi: ( Genel olarak, yer çekici, ancak yukarıdaki yorumlar göz önüne alındığında - içeceklerin kalitesiyle ilgili sorular var)
Камиля З.
Güzel bir kahve dükkanı, 4 dalga, mekanı ve kahve fikrini yeniden yorumluyor. Japonya'da bir gezideyken bulunanları hatırlatıyor. İlk defa her şey süper, hızlı servis, kaliteli hizmet, harika içecekler ve yiyeceklerdi! Ama ikinci kez pompaladım, ilk başta maçlardan, ahududu köpüğünden ve bunlardan bir içecek sipariş ettim. Sonuç olarak, sipariş ettiklerimi getirmediler, içeceği tamamen unuttular, 20 dakika sonra gelip kendime hatırlattılar, hiçbir şey sipariş etmediğimi söylediler. Sonuç olarak, başka bir içecek teklif ettiler, ancak maçlardan değil, çünkü artık orada değildi (tam olarak bunu istese de). Pozitiften ücretsiz bir içecek için sertifika verdiler. Genel olarak, genel olarak fena değil, ancak hatalar var.
Марат Хабибуллин
Güzel kahve dükkanı ! Çok sıradışı bir atmosfer . Güzel tasarımcı mobilyalar . Kahve lezzetlidir. Yemeklerden Toi adında ilginç Japon atıştırmalıkları var. Tatlıları vardır ve tatlıları yoktur. Yılan balığıyla denedik. Çok lezzetli - tavsiye ederim. Tabii ki, 750 ruble pahalı görünüyor - ama denemeye değer.
Артем Рассказов
Kazan'ı ziyaret ettim, 6 kurumu dolaştım ama bu tam da ruha batmış bir yer. Kahve çok lezzetli, servis orijinal. Ama muhtemelen beni en çok bağlayan şey, personel ile canlı iletişimdi, kelimenin tam anlamıyla burada hoş karşılandığınızı hissediyorsunuz. Kahve konusunda mükemmel farkındalık, profesyonel yaklaşım. Kurumun içindeki küre sakin ve yayılıyor. Birçoğu yüksek fiyatlardan bahsediyor, ancak çocuklar en kaliteli kahve çekirdeklerini kullanıyor, ayrıca sadece mallar için değil, aynı zamanda kurumu ziyaret ederken aldığımız mükemmel duygular için de ödeme yapıyoruz. Bana hizmet eden şapkalı kıvırcık saçlı adam ayrı bir beğeni koydum, ayrılmadan önce ruh halimi de yükselttin ve bana tedavi ettin. İnanılmaz derecede güzeldi!
Наталия Ю.
Moskova'da restoran alanında çalışıyorum, sık sık çeşitli kurumlara gidiyorum ve her şeyi deniyorum, ama burada yer ve tadı kalbime düştü. Gezide herhangi bir beklenti olmadan tavsiye üzerine buraya geldim ve çok hoş bir şekilde şaşırdım Sakin ve uyumlu bir yer - çok değerli hale geldi. Birkaç kavurucudan tahıl, iyi düşünülmüş anlaşılır bir konsept, tatma aşamalarına da cevap veren güzel bir sunum, iyi düşünülmüş paketleme. Maçlardan ve oyunculardan gelen içecekler inanılmaz Hafta içi sakin bir günde ve hafta sonundaydım. Her iki seferde de her şey harika. Hafta sonu biraz daha akıllıca, ama beklemeye değer Ve - barın arkasındaki güzel adamlar, onlara merhaba ve teşekkür ederim)🪽
Лилиана Вишневская
Artılarla başlayacağım, gerçekten çok lezzetli bir matcha, balık tadı olmadan ihale, artı tarafta lezzet şurupları var. Bir tutku meyvesi maçı aldım - kesinlikle denemeye değer. Satın alınan oyuncaklar yüzünden buraya geldim. Yılanbalığıyla aldım. Asya motiflerini seven çok lezzetli bir kombinasyon - alın, kesinlikle pişman olmayacaksınız. Konumu çok beğendim, çünkü araba ile benim için yakınlarda önemli bir otoparkım var, orada var ve kesinlikle her zaman yerler var :) İç mekan da çok güzel, olmak güzel. Dezavantajlara geçelim, bunun için bir yıldız çekmiyorum, çünkü tüm kahvehanelerin kendi politikaları var, ama benim için bunlar önemli. Sık sık kahvehanelerde çalışmaya giderim ve köpeğim benimle birlikte biner, o bir arkadaş ve meslektaşım olarak benden ayrılamaz. Yakınlarda, tüylülere sorunsuz bir şekilde izin verdikleri bir cerf kahvehanesi var. Burada köpeklerle, küçük köpeklerle, tüy dökmeyenlerle bile hiçbir şekilde yapamazsınız. Sadece sürekli ellerinize takarsanız. Köpeğimi kollarımda tutmanın bir yolu yok, bu yüzden dışarı çıktım ve orada bir yemek ve maç bekledim. Personele teşekkür ederim, onlar için soru yok, bana bu bilgiyi olabildiğince dikkatli bir şekilde söylediler, kendileri yüz vaha özür diledik, açık mutfak konseptini açıkladık (şüpheli konsept). Ayrıca fiyatla ilgili sorular da var, Peter'dan yeni döndüm ve bu kafedeki fiyatların, özellikle 750 ruble için ısırıcı olduğunu söyleyebilirim. Ben genel olarak yemeğe para harcamayı severim, ama sanki bu yemek için özel olarak bu mach'mış gibi. Aksi takdirde her şey yolunda, bir ara daha döneceğim.
Andrei K
Çok sıradışı bir sunum ve tatların kombinasyonu - ea kesinlikle 5 *. Sevmediğim bir şeyi arıyordum: -menü sadece kasada (rahatsız edici) -tasarımcı mobilyaları rahatsız edici -salon küçük ve dar (rahat değil) -çok karanlık bir tuvalet - yıkama düğmesinin bir gencin odasında özel bir dergi gibi lekelendiğini hesaba katarken tuvaletin kenarının ne kadar temiz olduğu belli değil :) -ve tabii ki fiyatlar beklentiden çok daha yüksek
Аза Апакина
10 Kasım 2025
Proje gürültüye neden olmasına rağmen beklentisiz geldim. Çok fazla duygu aldım. İlk adımdan itibaren iç mekanı şaşırttım ve soru şuydu: "Burası kesinlikle bir kahve dükkanı mı?» Her ayrıntıya, mobilyaya baktım. Bu vay canına. Ama biz kahve içmeye geldik, sonuç olarak ilginç bir bar haritası var. Ve çiplerden biri sokak yemeği. Burada "Oyuncak" nın 6 çeşidi sunulmaktadır. Tatlılardan ve şekersizlerden. Benim favorim: karides, ton balığı ve yaban mersini ile. Üç filtreden oluşan seti beğendim. Öneriyorum. Burada atmosfer, şehrin gürültüsünden bir mola ve başka hiçbir yerde bulunmayan bir yemeğin tadını çıkarmakla ilgili. 👏🏻
Алексей Маневич
Pazarlama ücreti, vay canına, pek bir etkisi olmadı, genesis setini 1500 biçme makinesine sattılar, aptalca 2 huni sattılar ve aslında bir tane vardı ve ikincisi yerine bir filtre döktüler: kusurlu tahıllarının kaldığını söylüyorlar. Sipariş sırasında bunu neden hemen söyleyemediğimi bilmiyorum ilginç bir iç mekan, lezzetli su, hoş bir tuvalet, ama hepsi bu kadar… Ortam bir daire içinde aynı şekilde oynuyor, salonda neredeyse sessizlik var Konsept genel olarak anlaşılmaz, sosyal ağlarda böyle bir heyecan ortaya çıktı, ama aslında bu. Daha uğrayacağımı sanmıyorum
Зиля Байбулатова
1 Kasım 2025
Keyifli bir kurum, şirketle birlikte test için filtre, espresso ve düz bir tane aldılar. Sunulan filtrelerden birinde sarı askorbikanın tadını açıkça hatırladım. Düz ve espresso iyi seviyedeydi. Personel cana yakın, birkaç cümle değiştirmek istedim ama işe yaramadı) İç mekan vay canına, ancak birçok incelemeyi izledikten sonra daha fazla yer olacağını düşündüm. Ancak bu, hiçbir durumda kurumun bir bütün olarak değerlendirmesini etkilemez
Александр Акименко
Lezzetli kahvesi ve şık iç mekanı ile harika bir yer. Eksilerden sadece yemeğin maliyeti, aksi takdirde her şey süper!
Искандар Н.
Blog yazarlarının reklamlarına baştan çıkardığım aşırı değerli bir kurum, fiyatlar ortalamanın üzerinde, kahve olağandışı bir şey değil ve kurum kahveyle ilgiliyse kahve filtresinin neden sadece bir tür tahıl olduğu açık değil mi? Dahası, korkunç derecede asitleşen Afrika tahılı (ben şahsen Brezilya'yı seviyorum). Yemekler lezzetlidir, ancak makul olmayan bir şekilde yüksek fiyat etiketini tekrarlayacağım. Kurum özel bir şey değil.
Наталья Фаттакхова
14 Eylül 2025
Muhteşem, blogcuyu inceledikten sonra bu kafeye özel olarak geldik. İç tasarımı fethettiğimden beri. Kafenin girişinden muhteşem bir koku sizi sarıyor. Personel çok yardımsever ve özenli, aynı zamanda kahve hakkında kazı yapıyorlar. Müdür bize yaklaştı ve harika bir izlenim bıraktı, kahvehanenin ortaya çıkış tarihi, eşsiz mobilya ve tasarım hakkında konuştu. Bu yerdeki her şey en küçük ayrıntısına kadar düşünülmüş! Kahveyi aromasına göre seçtim, sonunda zevkle içtim! Tatlıyı da beğendim, arkadaşım kokteyli denedi, memnun kaldı. Şık bir kahve dükkanı yarattığınız için minnettarlığımı ifade etmek ve Alexei Kozin bölgesinde bir tane daha açmanızı istemek istiyorum 2 ♥️
Азалия Миначева
Japon atıştırmalıkları ve yüksek fiyatları ile modaya uygun bir kahve dükkanı. Atıştırmalıklar gerçekten denemeye değer. Tatların kombinasyonu, tekrarlamak için daha fazla kuruş harcama arzusuna neden olur. Kesinlikle döneceğim.
Алина Г.
13 Kasım 2025
Çok lezzetli! Hizmet her zaman özenlidir- çocuklar aferin. Kahveyi birçok kez çok beğendim. Geçenlerde yılan balığı olan birini denedim -lezzetli. Doğru, yemekler için fiyatı biraz daha düşük istiyorum)
Илона Гордеева
Tarz!!! Gerçekten değil, çok havalı bir proje. İç mekan açısından iyi bir fikir ve Kazan'a özgü içecek servisi de iyidir. Bravo!
Марат Гайнуллин
27 Eylül 2025
Güzel kahve dükkanı, 5+ puan veriyorum Pek çok kahvehanede olduğu gibi premium kalitede kahve çeşitleri demlenmez - ucuz, ticari çekirdek çeşitleri. Etiyopya'dan lezzetli espresso Ayrıca Brezilya çeşidini de beğendim Hoş bir atmosfer, her şey en üst düzeyde, Kazan'da böylesine özel bir kahvehanenin açılmasına şaşırdım Çocuklar aferin Kahvenin kalitesini kaybetmeyin
Ulia
İç mekan şık, barista çok ilginçti ve kahvehaneye ve kökenine dahil oldu. Ama bana yapılan kahve sadece korkunçtu. 0.3 kapuçinoyu aldım, içemedim, fazla piştim, 3 yudum alarak attım.
Антон Степанов
Yaptıysanız, 10:30 ve saat alıp gidiyorum. Çok uzun zamandır bekliyorduk (iç mekan güzel, yemekler lezzetli, kahve de öyle. Ama soğuk ve uzun hizmet. Söz getirmek 15-20 dakika
Анастасия П.
29 Eylül 2025
Çok güzel tasarım, incirli olanı lezzetli. Artılardan, şu anda her şey var. Beklentiler yüksekti ve ne yazık ki gerçekleşmediler. Kurum evcil hayvan dostu değil, bu garip, birçok restorana bile hayvanlarla gidebilirsiniz ve burası sadece insanların 15 dakika oturduğu bir kahve dükkanı. Bu benim için hemen bir eksi, bu tür kurumları desteklemiyorum, ancak özellikle buraya geldiklerinden kahve, kakao ve birkaç oyuncak almaya karar verdik. Kahve fiyatları iyi kafelerde olduğu gibi, ancak kahve vasat veya barista yeterince deneyimli değil, ancak kahvenin tadı kapuçinodaki sütün içinden zar zor izlenebilir. Kakao tamamen nasquik ve aynı zamanda sulu. Kağıt bardaklar çok garip ve rahatsız edicidir. Yılan balığı ve yer mantarı ile bu konuda yer mantarı hiç hissedilmiyor, fiyatı düşürebilir ve eğer oradaysa yer mantarı eklemeyebilirsiniz. Toı fiyatları ortalama 800 ruble ile yanımızda sadece folyoya paketlendiler. Genel olarak, yakın gelecekte bu kurumu artık ziyaret etmeyi düşünmüyoruz, özellikle de komşu binalarda yakınlarda iki iyi kahve dükkanı daha olduğu için
Лили Атаева
genel olarak hoş bir yer, beklentiler ve gerçekte olduğundan daha fazlaydı eksilerden: menünün çoğu ayakta, genel olarak geldikleri pozisyonları denemek mümkün olmadı:( tatsız su, durgun, hoş olmayan bir koku ile aksi takdirde her şey yolunda, çok insan var çok güzel personel!!
Азат Ш.
28 Ekim 2025
Çok havalı bir konsept, güzel ve ilginç bir iç mekan ve çok lezzetli bir kahve, 3 set zengin ve ilginç bir buket verirken, sıcak şarap kahvesi beklenmedik bir keşif. Lezzetli kahvesi ve danışmanlığı için Alena'ya çok teşekkür ederim)
Айдар Багаутдинов
12 Ekim 2025
Bu kurumu ziyaret etmekten sadece hoş duygular aldım, burası sadece bir kahve dükkanı değil, sadece lezzetli içeceklerin değil, aynı zamanda sanat nesnelerinin de tadını çıkarabileceğiniz bir yer, çok şık tasarım kararları, gözüme hoş geliyor.. Ve buradaki içecekler sıradışı, o zamana kadar hiç kahve içmediğimi, her damlasının tadını çıkardığımı hissettim!
Денис
17 Eylül 2025
Kazan'daki ilginç yeni kahvehaneyi soğuk ve uzun hizmetle karşıladım. Uzun zamandır bir fincan kahvelerini bekliyorlardı. Sırada çok fazla içecek yoktu. Tatlının doyurucu olduğunu ve pahalı olmadığını söylemedim. Bu arada, puf böreğinden yapılmış düz bir disk bir çeşit Tatar tatlısına benziyor. Arka planda müzik sanki Nuradaymışsınız gibi. Bu ilginç. Genel olarak, bir şekilde bir kereliğine.
Илья Дворников
Хайпа çok etrafında bir kurum, ama aslında personel ile duruyor asidik eda, etkileşimi itibariyle hiç hedefliyor oluşturmak izlenimler bunlar canım estetik, ama aslında sadece ucuz пускаете toz göz Kahvenin kendisi fena değil, ama Kazan'daki en iyisine denilemez, en azından süt, siyah, ne yazık ki kahveyi bilmiyorum, iki kez geldim ve iki kez bana "zenra yok» dediler Genel izlenimler bu bir kurum olabilir, ve kötü değil, ama burada çalışanlar ile asitli minami çok ağır yağma (ama burada bir adam var, sakallı bu beyaz крашенными saçlı, yakışıklı, herkes çok iyi)
X
4 Kasım 2025
Çıkış paketinden züppe bir kahvehaneye ulaştık, hemen söyleyeceğim, sosyal ağların şişirilmiş yönetimi nedeniyle beklentiler çok fazlaydı Kahve: Gerçekçi olmayan lezzetli bir filtre koyuyorum, 10/10 koyuyorum, sadece uğruna oraya gitmeye değer, bu gerçekçi değil, ne yazık ki sütlü kahveyi denemek mümkün olmadı, ancak bu konudaki görüş farklı, bazıları arkadaşlarından sütün kahvenin tadını kestiğini söylüyor, bazıları genel olarak fena olmadığını söylüyor, burada sadece deneyimlerime dayanıyorum. Yemek: lezzetli ama pahalı, en az bir kez denemeye değer, yaban mersini ile yedim, eğlenceliydi, ama çok parçalanıyor ve kırıntılar her yerde çıkıyor (belki de bunu özensiz yiyorum) İçecekler ve yiyecekler için güvenle 5/5 koyabilirsiniz Tasarıma göre: taze ve minimalist, beton + metal mükemmel bir şekilde birleştiriliyor, ancak sandalyelerin hepsi rahat değil + insanlar kıyafetlerini nereye asacaklarını ve sandalyelere koyacaklarını anlamıyorlar, çok az insan var, oturacak yer var, hayvanlarla üzülemezsiniz, ama keşke oyuncakların hazırlandığı açık mutfağı beğenseydim, izlemek eğlenceli Hizmet: hizmet kendimiz için böyledir, baristalar pozisyonlarını anlıyorlar, bir şeyler önerebilirler, ancak uzun süre bekleyebilirler + kimin sahip olduğunu unutuyorlar ve sana ne sipariş verdiklerini soruyorlar, biraz uçan adamlar siparişi 20-25 dakika beklediler, kahve dükkanı için çok şey var, ama oturduk konuştuk bu yüzden pek fark etmedik Hizmet için 2/5 Genel olarak, o zaman lezzetli kahvesi olan iyi bir kahve dükkanı, iyi bir konsept (ancak kaykayın bununla ne ilgisi olduğu henüz belli değil, ancak konseptin yeni asap'a göre ortaya çıkacağını düşünüyorum), lezzetli yemekler, normal personel, her şey harika, öneriler: personelin unutmamak için kimin ne sipariş ettiğini kaydetmesine izin verin
Лейла Теймурова
29 Kasım 2025
Çok şık bir kahve dükkanı! Tasarım sadece ❤️ П Pinterest'ten olduğu gibi Burada kahve ayrı bir sanat biçimidir!! Filtre sevenler için 🤌🏻
Алена В.
7 Aralık 2025
Atmosferik bir yer, harika uzay müziği ve inanılmaz derecede profesyonel personel🥰 Çok lezzetli, alabalıkla aldım - son zamanlarda denediğim en iyi şey
Tatiana G.
Blogcuların incelemelerine baştan çıkarıldım 30-35 dakika beklemek Yer çok küçük ve tamamen indiğinde rahat değil İki kişilik ortalama çek 4500 - muhtemelen bilmiyorum Kazan sakinleri uyku tulumunda bu fiyatlar varsa çok para kazanıyorlar.
Анна
9 Ekim 2025
Çok rahat, şık ve lezzetli bir yer ! Mükemmel personel ve hizmet!!! İdeal yer en küçük ayrıntısına kadar düşünülmüş! Tuvalet kağıdı bile siyah, bu seviyede bir hizmet!!!! Bu şekilde kalın!!! Tasarımcıya ve yöneticiye teşekkür ederiz!!!
Алексей
Çok şık iç mekan! Kibar personel her şeyi anlatacak, her şeyi söyleyecektir. Oyuncak - bu kafanın çöplüğü basit, çok ilginç tat kombinasyonları!
мистер Данис
30 Eylül 2025
Lezzetli kahvenin hazırlandığı yeni bir yer! kurumun ilginç sunumu ve şık iç mekanı
Елена Гаврилова
25 Ekim 2025
Nesnel olarak şehirdeki en iyi kahve, konsept Seul'e gitmiş gibiydi, bunu Moskova'da bile görmedim. Sağlam beş!
Мария Б.
Çok havalı bir proje, yeni ve ilginç bir okumada bir kahve dükkanı. Tanıdık klasik içecekler yoktur, ancak bu bir eksi değildir. Hem matcha hem de sade kahvenin yeni lezzet kombinasyonlarını içeren içeceklerden ve yemeklerden oluşan ilginç bir ritüel menüsü, setler. Mekanı ve genel olarak projeyi tanımakla süper ilgilenen personel, seçime yardımcı olmaya ve sürece doğru dalışı ayrıntılı olarak anlatmaya ve göstermeye hazır.
Андрей Кузнецов
22 Ekim 2025
4. dalga kahvehanesinin konsepti çok ilginç, ancak şu ana kadar eğitimsiz. Tasarım lanet olası, müzik yüksek, sunum harika, ama şu ana kadar insanlıktan yoksun. Görünüşe göre personelin hala eğitildiğini anlıyorum ama hepsinin robot olduğu hissi var. Konsepte daha fazlasını adayacak biri olsaydı eğlenceli olurdu, çünkü şu ana kadar net değil. Bu arada kaykay nerede? Büyük bir eksi tuvalettir. Geldiğinde kağıt ya da havlu yoktu ama konser duşları büyük bir artıdır. Tuvalet hala çok karanlık. Affedersiniz, ama ayakta dururken tek loş ışık kaynağını sırtınızla kapattığınızda, siyah tuvalete girmek çok zordur. Kabalık için özür dilerim, ama doğruca :) Çocuklar daha fazla yerleşince kesinlikle 3 ay sonra geri döneceğim ve kesinlikle toi'yi deneyeceğim. Aşağıya bir değerlendirme yapmak istedim ama umarım Kazan'ın en iyi yerlerinden biri bu kurumdan çıkacaktır.
Ильдар
İlk kez karşılaştım: 3 yıl içinde izin verilmesin diye (modaya uygun mu? Modern mi?) «kahvehaneyi». Corgi'yi benimkiyle bırakmadılar. Garson »hızlı bir şekilde" dışarı çıkmanızı istedi. Ne ben ne de arkadaşlarım: artık ayağımla değil.
Даяна Невидимова
📍 ARTI Benim için 11/10 Ve bu gerçekten nadirdir Tam teşekküllü bir hibrit sanat nesnesi, sadece bir kahve dükkanı değil 🤍Oyuncak (incirli 870 ₽) - bazıları için halkların kelimesi tatili ifade eder Benim için... Bu lezzetin büyüsüydü✨ Basit bir tatlı ama içindeki tüm malzemeler hissedildi 🤍Yaban mersini ve kekikli Buz latte (550 ₺) Alışılmadık bir kombinasyon, değil mi? Bu yüzden risk almaya karar verdim Lezzetliydi Kekik gölge verdi ekşilik ve acılık, kahvenin tadını vurgulayarak Yaban mersini bu lezzet yelpazesini pürüzsüzleştirerek sulu tatlılık kattı 🤍Dış Birkaç yıl sonra bu yere bakmak ilginç olacak Bugüne kadar, kurum görsel olarak saat mekanizmasına benziyor Dişliler düzgün hareket ediyor ve dışarıdan küçük bir sanat eserine benziyor (evet, evet, kahve dükkanı oldukça küçük) İçeriye coşkuyla yazıyorum Sanırım bu hissediliyor Kim «kahve içmeye gitmenin» maliyetinden utanıyordu Bu sadece koşup içmek değil Bu bir sergiye gitmek gibi Bu yüzden burada her şeyin haklı olduğunu düşünüyorum
Lena P.
5 Haziran
Evin yanında olduğu için bu kahvehaneye girdim ve iç mekanı kendine çekti. İyiyle başlayacağım - gerçekten, iç mekan ilginç: şık mobilyalar, atmosferik detaylar. Bunun için bir artı. Ama hepsi bu kadar. Hizmet - arzulanan çok şey bırakıyor. Garsonlar kaba, kesinlikle düşmanca. En garip şey iletişim tarzıdır: sanki onlara bir şey borçluymuşum gibi sert, aşağılayıcı bir ton. Kibarca "lütfen bana kahvenin alternatifinin ne olduğunu söyleyin— - kuru, tahriş olmuş "peki neye ihtiyacınız var?». Bununla ilk defa tanışıyorum, dürüst olmak gerekirse! Ayrıca menü zayıf. Kahve seçeneği yok, alternatif seçenekler yok. Neticede: Tekrar gelmek mi? - hayır elbette Sadece iç mekana bakarsanız, başka bir yerde kahve içerseniz. Son derece tatsız bir izlenim.
Алина Лебедева
Lezzetli ve sıradışı atıştırmalıklar, kahve iyidir.
Дмитрий Чистяков
6 Ekim 2025
Kozmik iç mekan, insanların kahvede anladığını hissediyorlar, konsept hakkında konuşmaya hazır olan hoş personel!