Plotichno

Ürün ve servisler
Haberler
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

Юлия
Ormanda nehir kıyısında aile tatilleri için güzel bir yer. Oyun alanı, geniş otopark, hamam, barbekü alanı. Kesinlikle tekrar döneceğiz!!!
Наталия Халутина
Üssünde ailemle dinleniyorduk. Güzel doğa, yakınlarda balık yetiştirebileceğiniz bir nehir var. Sahipleri cana yakın, size balığın nerede yakalandığını söyleyecekler. Evde temiz, duş odası, tuvalet, mutfak, sıcak su var. Sıcak ve aydınlık, rahat. Hamam var.
Aleksandra Adamova
8 Haziran 2025
Alexandra, Lyudmila ve Valeria'ya misafirperverliklerinden dolayı minnettarlığımı ifade etmek istiyorum! İletişim her zaman hızlı, arkadaş canlısı, olumlu olmuştur. Dinlenme merkezinde her şey rahat bir konaklama için donatılmıştır ve daha da fazlası — evde çok sayıda mutfak eşyası, çok sayıda mobilya, geniş bir buzdolabı, sıcak su vardır. Evin teslim olmak için değil, kendiniz için olduğu hissine kapıldığına dair iyi bir his - pamuklu çubuklara kadar her şey böyle sağlanıyor :) Harika bir soylulaştırılmış bölge, mangal alanı da sağlam ve sırtlı kenevir sandalyeleri sadece güzel :) Ve ev yapımı yumurtalar için özel bir teşekkür, onları yerel olarak satın almak için böylesine eşsiz bir fırsat. Harika dinlendik, bazı olumlu duygular! Size refah diliyoruz, iyi misafirler! Alexandra ve İskender.
Ксения М.
14 Nisan 2025
içtenlikle dinlendikleri için Alexandra ve Denis'e büyük minnettarlığımı ifade etmek istiyorum! Havanın hayal kırıklığına uğraması üzücü (Nisan ayında kar yağdı ve dona çarptı), ancak balık avının olmamasının dinlenmenin kalitesini hiçbir şekilde etkilemedi - sahipleri bize kocasıyla birlikte büyük, 2 katlı ve çok rahat bir ev verdiler. Sobanın yanında oturmak ve sessizliğin tadını çıkarmak - şehir dışında başka neye ihtiyacınız var? Yatak odasında muhteşem Sviri manzaralarına ve gerçekçi olmayan şafaklara sahip bir balkon var! Evde kır tatili için her şey sağlanmıştır: çok sayıda yemek takımı, büyük bir masa, birkaç kanepe ve koltuklu büyük bir oturma odası, evdeki tüm olanaklar, büyük bir buzdolabı, mükemmel internet, 2 fırın, ikinci katta 2 yatak odası. Yakınlarda geniş bir barbekü alanı, bir sigara içen, bir hamam, rekreasyon merkezinin güzel bir alanı var. Ayrıca köyün kendisi hakkında yoğun bir şekilde biraz eklemek istiyorum - burası çok eski, 1563'te bahsediliyor!!! Eski günlerden ve Rus mimarisinden hoşlanan, o zaman köyde dolaşmanızı şiddetle tavsiye ederim - birçok eski Vepsi kütük evi. Ayrıca Rodionovo köyüne gitmenizi (arabayla 20 dakika gitmenizi) ve 1493 yılında inşa edilen güzel St. George Kilisesi'ni görmenizi tavsiye ederim (Rusya'da bu yaşta sadece 3 ahşap tapınak kaldı), bu bir mücevher. Ayrıca, Gomorovichi'de durun (Yoğun bir şekilde gittiğinizde, yanından geçiyorsunuz) ve Nikolai Uzhdnik'in ahşap şapeline bakın - daha önce Yoğun bir şekilde Sviri'nin kıyısında duruyordu, ama orada sular altında kaldı ve bu nedenle Gomorovichlere taşındılar. Şapel küçük ama çok etkilendim: giriş ücretsizdir (çiviyle kapanır), simgeler, temizlik ve yerliler ilgilenirler. Bağışlar için bir kavanoz bile var ve kimse parayı yatırmayacak! Ivinsky dökülmesinin kendisi, sular altında kalan Vepsian eski köylerine sahip Leningrad Mologa. Belki tüm balıkçılar bilmiyor, ama orada birkaç düzine köy ve tapınak sular altında kaldı. Genel olarak, zengin bir tarihe sahip çok güzel yerler - kesinlikle sıkıcı olmayacak! Kesinlikle geleceğiz ve burayı dinlenmek, balık tutmak ve temiz havada yürüyüş yapmak için şiddetle tavsiye ediyoruz! Temiz, rahat ve içten!
Арсеньева Юлия
10 Ocak 2025
Çok atmosferik bir yer, temiz bir hava, huzur ve sükunet, şehrin gürültüsünden mükemmel bir dinlenme. Balık avcıları için burası sadece bir nimettir. Noel'de dinlendik, üssün sahipleri, iyi huylu ve sadece mükemmel adamlar Alexandra ve Denis tarafından karşılandık. İki katlı bir kulübemiz vardı, konforlu bir konaklama için her şeye sahip, temiz ve çok rahat. En önemlisi, iki köpeğimiz bizimle dinlendi, bu da büyük bir artı (her tabanda hayvanlarla ve hatta ikisiyle izin verilmeyecekler). Bölgede bir hamam, mangal alanı, büyük, sıcak bir çardak, oyun alanı var - hepsi iyi bir dinlenme için. Çok memnun kaldık, kesinlikle buraya tekrar geleceğiz. Alexandra ve Denis, misafirperverliğiniz için teşekkür ederiz., size refah ve esenlik diliyoruz!
михаил кузин
28 Haziran 2025
Bu üssünde arkadaşlarla 2 gün dinlendik. Her şeyi beğendim, özellikle özenli ve sempatik sahipleri bağlandı. Üssün herhangi bir dinlenme için koşulları vardır: sıcağı yakalamak istiyorsanız - lütfen 30 metre ötede - turna balığı, pike levrek, yayın balığı ve diğer her türlü balığı, mantar-çilek aramak istiyorsanız - lütfen etrafta ormana gidin, eti kızartmak, arkadaşlarınızla birlikte dinlenmek ve doğanın tadını çıkarmak istiyorsanız - lütfen hamam da dahil olmak üzere her zevke ve bütçeye uygun evler. Oldukça uzak konumu hesaba katarak bile asil bir şekilde dinlendiler, ancak gelir gelmez sadece manzaralar mesafenin anılarını engelledi.
Andrey Lomakin
14 Ekim 2025
Harika bir tatil. Doğa, balık tutma, mantarlar ve hamam - mükemmel bir tatil için başka neye ihtiyacınız var? Evin rahat ve sıcak olduğu ortaya çıktı, varışta soba su basmıştı. Sahipleri inanılmaz derecede misafirperverdir. Lezzetli ev yapımı tavuk yumurtaları . Barbekü alanları var. Gelecek sezon tekrar gelmeyi planlıyoruz! Denis ve Alexandra'ya teşekkürler!
Швецов Максим
5 Temmuz 2025
Eğer sadece dinlenmek istiyorsan, burada işe yaramayacak... Burada dinlenebilirsiniz!!! Her şeyden! Şehrin gürültüsünden ve gürültüsünden, ortaya çıkan işten!!! Uyandım ve öfkeyi görüyorsun!!! Bu basit -BİR MUCİZE!!! Suyun pürüzsüzlüğü var ve kıyılarda yoğun ormanlar var!!! Bu sadece büyüleyici! Görünüşe göre nehrin dönüşü nedeniyle kaleler belirip yüzecek ve ilkel bir ekip ormandan kıyıya çıkacak... Bunu tarif etmek kolay değil... Görmemiz gerekiyor... Ama eğer bu kadar zengin bir fanteziniz yoksa, o zaman basitçe söyleyeceğim, burada bozulmamış güzellik var!!! Ve üssünde şehirde alıştığımız bir köşe var... Duş, tuvalet, ev sıcaktır... Hamam... Sıcak banyo... Meşe süpürgeler ve buhar!!! Eğer balığa gidecekseniz, burada her şey var... Ve tekne ve "pilot" ve mücadele... Sizi balığın olduğu yere götürecekler..." Böyle büyük bir balık. ".. O kadar güzelliğin olduğu yerde, balığa gittiğini unutuyorsun... Bu 3 günde topraklarının güzelliğini göstermeyi başaran sahiplerine çok teşekkür ederim... Misafirperverlik, misafirperverlik... Nazik sözlerle yardım ettiler... Ve sadece tüm sorunları unutturdular... Bana geri dönüp dönmeyeceğim sorulursa tekrar gelir miyim? Cevap vereceğim - yürüyerek gideceğim!!! Çalışmanız, sorunları çözme beceriniz için çok teşekkür ederim. Ben sadece sizinle dinlendikten sonra "yeni bir insanım"!!! Sanırım burada kim dinlenirse benim fikrimi paylaşacaklar. Sahipleri Denis ve Alexandra'ya içtenlikle minnettarım! Ayrıca Denis'in ebeveynleri Valery Viktorovich ve Lyudmila Mikhailovna'ya gerçekten özel bir teşekkür etmek istiyorum. Harika bir aile! Kesinlikle geri döneceğim! ❤
RussianTraveller.net
29 Eylül 2025
Mükemmel konaklama, büyük bir şirketle dinlendik, aynı anda iki ev kiraladık. Evlerde ihtiyacınız olan her şey var, her şey temiz ve temiz. Sahipleri tam pansiyonda yemek teklif ettiler. Kahvaltılar, öğle yemekleri ve akşam yemekleri harika, köydeki büyükannem gibi ayrıldık. Yakınlarda tüm olanaklara sahip ücretsiz ve ücretli bir kayma bulunmaktadır. Tekrar gideceğiz!
Анастасия Гарлина
21 Ocak 2025
Yeni Yıl tatillerinde ailemle dinlendik, çok beğendim! Gerçekten şehrin gürültüsünden bir mola veriyorsun. Ev sadece süper, dinlenmek için ihtiyacınız olan her şeye sahip Harika bir banyo ve barbekü alanı, sadece yüksek
Антон Остахов
3 Temmuz 2025
19.06-22.06 saatleri arasında üssünde dinlendik! Çok hoş ve yardımsever sahipler, her konuda yardım ve destek vermeye hazırlar! Rahat evler ve hamam! Denis hiç dinlenmiyor gibi hissediyor, bize çılgın bir balık avı düzenledi, bunun sonucu 10 kg'lık iki kupa turna oldu. her biri! Bu bizim için hoş bir sürprizdi! Alexandra'ya rahatlığınız için çok teşekkür ederim! İşinizin daha da gelişmesini diliyoruz! Aferin siz!
Михаил Семенов
23 Mayıs 2025
Hizmet / fiyat oranı açısından mükemmel bir temel. Yemek pişirmek ve ziyafet çekmek için şık bir çardağın eklendiği kalmak için harika evler. Güler yüzlü personel, güzel hamam. Küçük sorunlar - jeneratörden gelen elektrik ve internet her zaman değildir. Ama bu yüzden balık tutuyor. Öneriyorum. Fotoğrafı değiştirmeniz gerekiyor - üzerinde Rovsko'nun balıkçılık üssü var
Ro_Hawk_in
2 Temmuz 2025
Mezuniyetini kutluyorduk. Her şey harikaydı. Bizim gibi büyük bir şirket için bile çok yer var. Sahipler naziktir ve her zaman size söyleyip yardım edeceklerdir. Her şey kolaylıklar var. Evler sıcak ve uyuma yerleri rahattır. Bu yerde ilk kez dinlenmiyorum ve gelecekte buraya daha fazla gelmeyi umuyorum. Fiyat etiketi de oldukça hoş.
Александра В.
20 Ağustos 2025
Misafirperverliğiniz için Alexander, Alexandra, Denis'e çok teşekkür ederim!. Kendilerini çok rahat hissettiler. Hareketli şehirden harika bir dinlendik. Bütün aile ile her gün doğrudan köprüden balık tuttuk. Balıklar birer birer yakalandı. Kocam Denis ile büyük bir balık avına çıktı. Vay anasını yakaladılar ve biriktirdiler ve dondurdular. Çok memnun kaldık)
Маргарита Б.
18 Ağustos 2024
Прекрасное место для семейного отдыха и для тех, кто хочет перегрузиться в дали от суеты, привести свои мысли в порядок. Очень гостеприимные хозяева Денис и Александра. Денис эксперт по рыбной ловле и охотно делится своими знаниями с подрастающим поколением (фото прилагается). База предоставляет различные вида досуга: настольный теннис, бадминтон, катание на велосипедах или квадроциклах. Отличная баня, замечательная зона барбекю. В коттедже есть все необходимое для комфортного отдыха. Полюбоваться северными красотами можно взяв лодку на прокат и проехать по Свири до Ивинского разлива.
Игорь С.
12 Ocak 2025
Yeni 2025 yılını küçük bir kulübede kutluyorduk. Biz 10 kişiydik ve ev sahipleri ücretsiz olarak dört kişilik ayrı bir ev sağladılar. Harika dinlendik. Her şeyi beğendim. Bonus harika bir hamamdı. Sahipleri harika ve cana yakın çocuklar. Her şey harikaydı !!!! Herkese tavsiye ederim.
Анна Рудакова
18 Haziran 2024
Отдыхали семьёй, арендовали 2-х этажный домик. Погода порадовала, рыбалка удалась. Ребенок вместо телефона выбрал природу, что очень порадовало. Чистый воздух, красивые закаты, домашний уют и тишина. Рекомендуем для семейного отдыха и досуга. Хотели бы вернуться ещё раз.
Константин П
8 Eylül 2024
Если вы решили приехать на данную базу, то вас обязательно встретит и все расскажут очень хорошие люди (хозяева базы) Денис и Александра. Все чисто и приятно, ухоженный двор и все есть. Для рыбаков - если катер на прицепе, то все отлично спустите и поднимите. А если на пвх и без прицепа, то вам помогут. Ну а если нет ни того, ни другого - обратитесь к Денису и он отлично вам организует рыбалку троллингом и даже со своими снастями. По рыбе не плохо и частенько отличные экземпляры. В общем не переживайте и вперёд в гости на данную базу. Р.s.: Александра, Денис - большое спасибо вам, нам понравилось (не смотря всего на три дня). Денис - ещё раз спасибо за рыбалку!
Елена Гулянская
12 Ekim 2024
Были на базе компанией друзей с 08.10 по 11.10. Однозначно рекомендую. Жили в коттедже #1. Все условия. Камин. Условия для рыбалки шикарные: катер с Денисом-хозяином базы или резинка с мотором в аренду (лодки хорошие, мотор тоже в порядке). Природа шикарная. Отличное послевкусие от всего: от природы, рыбалки, общения. Хозяин базы Денис- очень приятный в общении и порядочный парень. Я приезжал из Ростова-на-Дону и не капли не пожалел, что проделал этот путь. Планирую приехать еще!
Андрей Евдокимов
16 Haziran 2024
Отдыхали в июне с женой в рыбацком домике, есть всё необходимое,все чисто и уютно. Шикарная мангальная зона с большой коптилкой. Огромное спасибо владельцам Денису и Александре за помощь в поиске рыбных мест и прикормку. Вкусные домашние яйца - советую. Будем искать время, чтобы приехать ещё. Крайне душевное место.
Павел В.
9 Haziran 2024
Посетили базу отдыха Плотично Место для рыбалки хорошее, берег чтоб спутить лодку на воду просторный и хороший ,есть доставка лодки от воды до участка + Домик отличный все для быта есть + База очень понравилась в плане рыбалки и отдыха Хозяева очень общительные и отзывчивые Постараемся посетить снова🤘
осокин к.
1 Temmuz 2025
30.06.25. Balıkçının evinde dinlendik, güzel doğa, yardımsever personel, şehirden mükemmel bir canlılık yükü. Hava biraz sarsıcıydı ama bu dinlenmeyi bozmadı. Nehirde 1 kg'a kadar bir avcı, kıyıdan şamandıraya bir çöpçü var. Sonra kupa için geri dönelim!
Сергей К.
Modern bir sakinin bakış açısından yeterince kötü bir yer, dükkanlar, eczaneler yok, haftada bir otobüs çalışıyor, hastaneler yok, en yakın yerleşim yerine bir şey olursa köye giden yol kırılıyor, arabayla 40-50 dakika. Dedikleri gibi, ne olursa olsun, böyle bir dinlenmeye ihtiyaç var, evet bir nehir var, evet bir orman var, ne olmuş yani.
Сергей Беня
21 Temmuz 2024
Отличное место, жили в домике рыбака, превосходные хозяева! Всегда на связи! Душ в бане, можно помыться, что большой плюс) На базе никто не шумел, никакой музыки, соседи оказались все адекватными людьми, с пониманием , что такое комфорт других людей.
Марина Р.
2 Temmuz 2024
Отдыхали на выходных, прекрасное место, речка рядом, можно купаться, сходить на рыбалку, воспользоваться лодкой, хорошая мангальная зона, нам всё понравилось. Спасибо Александре, обязательно приедем ещё.
мария казарова
20 Kasım 2025
Aileleriyle şehrin gürültüsünden bir mola vermeye geldik, her şey 5+ gitti Rahat evler, sevecen sahipler, şık doğa, hamam. Burada balık avlayanlar için gerçek bir cennet var) Öneriyorum.
Анна Александровна
10 Temmuz 2023
Место замечательное. Тихо, уютно, территория ухоженная: с прудом, цветами - все очень красиво. На территории живет чудесный пес - был нашем любимцем) Домики прекрасные. Рыба есть- муж доволен. Там же сразу можно ее и закоптить. Прокат лодок с мотором это очень большой плюс. Детям тоже есть чем заняться - не скучали. Есть пинпонг,можно взять поиграть настолки. Интернет мегафон летает. Персонал очень отзывчивый. Нам все очень понравилось. Рекомендую для отдыха с детьми, и конечно для рыбалки.
cnb5
6 Temmuz 2025
Sahipler aferin, her şeye yardım edecekler, her şeyi anlatacaklar. Bölge hoş. Evde her şey var ama yataklar çok rahat değil (kanepede uyumak daha iyidir). Astar oldukça katlanılabilir. Balık avının en iyisi olması için yemi derinleştirmek için yük alın, hataları tekrarlamayın.
Роман П
11 Aralık 2024
İlk defa, hatırlama bir nedenden dolayı korunmadı. Tekrar yazacağım. Ekim 2024'ün başında üssündeydik. Denis (sahibi) ruhlu ve davası için kök salmış bir kişidir. Teknede balık tutmak iyidir. Tabanın kendisinde kusurlar ve kusurlar var, ancak bunların hepsi büyük bir şirketin dinlenmesini beklemeyen nitpickler. Eminim buraya geri döneceğiz. Denis, teşekkürler!
андрей г.
15 Eylül 2025
Balığa gittik, bir ev kiraladık, pahalı değil ve içeride terbiyeli, iyi ve iyi huylu sahipler mükemmel dinlendiler, dinlenmenizi tavsiye ederim.
Юлия
2 Temmuz 2024
Прекрасное, уютное место! В доме чисто, за всем следят сами. Любая просьба была услышана Шикарная баня Очень красиво и атмосферно на берегу Спасибо за отдых 😍
Marina Bondarenko
15 Temmuz 2024
Отдыхали на базе с 12 по 14 июля. Все супер! Супер добродушные хозяева, все помогли, все рассказали, и при нас поймали щуку на 10,5 кг! Мы пытались повторить подвиг, но увы 😁 несколько щук и хороший судак. Территория ухоженная, есть бассейн, баня, пруд) спасибо большое, приедем еще!
Светлана
7 Mayıs 2024
На базе отдыха Плотично отдыхаем не первый год. Каждый год владельцы базы стремятся развивать и улучшать территорию. Территория облагораживается, становится всё более комфортной. Свежий воздух, прекрасный вид на Свирь. В номерах уютно, чисто. Владельцы приветливые, всегда можно обратиться за помощью, никто никогда не отказывает, всегда стараются решить проблему оперативно. Хозяин держит курочек,всегда есть свежие яйца. Рекомендую!!!
Коля Шадрин
23 Şubat 2025
Muhteşem bir yer, doğa, çınlayan hava, sessizlik, taş ormandan uzaklaşmak için neye ihtiyacınız var. Evin tüm olanaklarına sahiptir
Анастасия Катасонова
23 Nisan 2024
Отдыхали на данной базе зимой,всем рекомендую!Территория огромная,снегоходы,рыбалка,детские площадки,баня,много всего для хорошего времяпровождения,а главное свежий воздух!В нашем домике было очень чисто и уютно,постельное белье,полотенце и всё необходимое предоставляет база.Руководители базы очень дружелюбные и отзывчивые!Вернемся еще много раз,атмосфера шикарная!
Александр Пименов
20 Mayıs 2024
Нам очень понравилось отношение владельцев к гостям. Мы приезжали на рыбалку. Соответственно, было много спец пожеланий по времени заезда, подготовке лодки и иных. Все было сделано позитивно и дружелюбно. В домах есть все необходимое для проживания. На улице несколько мест, где можно приготовить на огне. До воды 50 метров. Слип рядом. Идеально для поездки на рыбалку на Свирь. Места вокруг шикарные.
Елена Кочеткова
13 Mayıs 2024
Отдыхали всей семьёй, включая грудного ребёнка, на базе отдыха "Плотично" зимой. Остались незабываемые положительные впечатления! Персонал базы внимательный и реагирующий на любые просьбы, для грудного ребёнка предоставили коляску для прогулок. В домике чисто, тепло и уютно. Есть баня, мангальная зона. Незабываемое катание на снегоходе и ватрушках, зимняя рыбалка. Вокруг базы - сказочная природа. Базу отдыха - рекомендую, обязательно приедем сюда ещё и не раз.
олег и.
6 Mayıs 2024
Ездил с друзьями на рыбалку. Снимали рыбацкий домик. Хозяин вывозил на катере в Ивинский разлив. Наловили много рыбы - щуку, судака. Вечером попарились в бане, пожарили шашлык,приготовили рыбу горячего копчения. Выходные прошли на ура! Отдых удался!!! Рекомендую!
Александр С.
5 Ağustos 2024
Отдыхали уже дважды на данной базе,отличное место для рыбалки и для отдыха с семьей в целом! Хозяева всегда готовы помочь в любых вопросах вплоть до продажи продуктов по ценам магазинов что очень радует! А вообще рыбалка там лучшая,будем ездить постоянно и конечно же советуем данную базу всем!
Ирина Иванова
2 Ağustos 2023
Отдыхаем каждый год всей семьей. Очень душевное и красивое место. Река Свирь восхищает. Баня, шашлыки, рыбалка, тихая охота. Каждый найдёт занятие по душе. Мы влюблены в Плотично.
Алина Сазанова
5 Mayıs 2024
Отдыхали зимой на прекрасной базе!Очень просторная база,все удобства для гостей,очень приятные руководители!Очень чистые домики,все приборы есть,постельное белье всегда чистое!Обязательно вернётся летом!
Дина Б.
14 Kasım 2025
Şehrin gürültüsünden bıktıysanız, ziyaret etmenizi şiddetle tavsiye ederim. Her şey birinci sınıf. Doğa, balıkçılık vb. Çok yardımsever personel.
Галина Воробьева
17 Kasım 2024
Были с мужем в ноябре месяце! Не могли насладиться воздухом, кристальной тишиной, красотой этого места. Отдельная звезда за БАНЮ: парилка, дубовый веничек, эмоции зашкаливали. Отдельное спасибо Денису и Саши - очень гостепримные хозяева!!!
Иван Мелдо
20 Mayıs 2024
Прекрасное место для отдыха 👍💪 Классные, чистые и удобные дома. Вежливый и отзывчивые хозяева Александра и Денис🔥 Отдыхал на майские праздники, нам всё очень понравилось на базе, мы замечательно провели выходные 🤩 Благодарим Вас, желаем успехов и процветания 💪🙌
Дмитрий Королёв
16 Mayıs 2024
Отличная база как для семейного отдыха, так и для рыбалки. Хозяину Денису вообще респект, душевное отношение к гостям, если нужно выйдет с вами в акваторию реки, во всем поможет, все подскажет для хорошего улова. В домах идиальная чистота, а со стороны собственника хороший сервис! Рекомендую эту базу, не пожалеете! Остануться только положительные эмоции!
Андрей Скворцов
30 Haziran 2025
Balık tutmak için harika bir yer. Pike levrek, turna balığı, levrek, çipura. Neyi daha çok sevdiğini yakala. Arabalar için farklı üsler ve evler, fişleri ve park yerleri var.
Анастасия Задоева
16 Ekim 2023
Просто шикарно ! Руководство базы самые душевные люди! Отдыхали с детьми , есть все условия, все чисто и уютно. Банька, рыбалка, гитара, настольный теннис, квадроцикл и многое другое
А Б
13 Temmuz 2024
Вот это да!!!!!!как будто у родни в деревне!!!! Встречал нас Александр -добрый дедушка и внучка,мы сразу начали отдых-ВСЕ было для нас. Рыбалка,погода,река,чувствуешь силу природы.Алексадра и Денис молодцы, как будто мы их знали всегда.Душевное место,понравилось всё
Масенька
17 Haziran 2024
Шикарная природа. Ездили на рыбалку, отдыхали на базе "Плотично", незабываемый отдых, замечательные хозяева, чисто и уютно. Хочется возвращаться снова и снова.
Игорь Морозов
3 Eylül 2023
Очень красивое место на Свири, внимательные и отзывчивые хозяева базы создают уютную атмосферу для отдыха. Котеджи просторные со всем необходимым оборудованием. На прокат предоставили хорошую современную лодку с мотором. Всем советую кто любит тишину и природу