Arama
Rotalar

Picasso

Genel bakış
Menü
Haberler
21
Fotoğraf
286
Yorumlar
883
Özellikler
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül
Değerlendirme 4,5
2023 puan
Burayı değerlendirin

883 yorum

Varsayılan
Татьяна Юрова
2. seviye şehir uzmanı
12 Şubat
Yıldönümünü 07,02.2025 ayrı bir salondaki verandada kutladı. Igor'a minnettarlık sözleri söylemek istiyorum. Bana hiçbir şey sipariş etmeye gelmediği bir menü hazırlamama yardım etti.Porsiyonlar çok lezzetli ve büyüktü, özellikle salata. Ayrıca Igor dürüst bir insan olduğu ortaya çıktı, ds'ye fazla para ödedim ve onları bana geri verecekler. YAKIŞIKLI!!! Ayrıca paket servis gibi bazı bonuslar da verdi (çok güzel!) pastanın. Salon çok güzel ve temiz. Garsonun çevik olduğu ortaya çıktı, masada kirli bulaşıklar, peçeteler vb. Yoktu. Tatil en üst düzeyde geçti, konuklar çok sevindi ve ben hala izlenim altında gidiyorum! Bu kurumda çalışan herkese teşekkür etmek istiyorum!!!! Tüm arkadaşlarıma, meslektaşlarıma restoranınızı tavsiye ederim!
Orijinalini göster · Русский
1
Kurumun yanıtını göster
Мирослава Томащик
2. seviye şehir uzmanı
7 Haziran
Постоянно отмечаем дни рождения и праздники в караоке. Очень вкусная кухня,и прекрасная атмосфера.
Юлия Анисимова
2. seviye şehir uzmanı
7 Mart
Tatili şirketle kutluyorduk. Çok güzel kar beyazı salon. Masaların mükemmel tasarımı, buketler havadar görünüyor, iç mekana hassasiyet ve incelik katıyor. Beyaz renk alanı genişletiyor, salon ferah ve ciddi görünüyor. Yemekler güzel servis edildi, masalar şenlikli görünüyordu. Garsonlar kibardır. Birçok fotoğraf bölgesi, atmosferik, harika fotoğraflar için yeterli yerler vardı. Canlı müzik için özel teşekkürler, bütün akşam bize bir keman eşlik etti. Güzel melodilerden ilham aldık. Harika zaman geçirdiler, yarışmalar ve disko vardı. Her zevke uygun müzik, çok dans ettiler. Kesinlikle size bir kez daha döneceğiz.
Orijinalini göster · Русский
1
Kurumun yanıtını göster
Ирина Ульянова
4. seviye şehir uzmanı
28 Nisan
Düğünümüzü 4 gün önce bu restoranda kutladık. Kraliyet Salonu muhteşem!!! Hizmet değerlidir. Mutfak çok lezzetli! Her şey bizim için o kadar havalı ve düşünceli bir şekilde organize edildi ki, ikinci günü de aynı restoranda, ancak başka bir düğün salonunda geçirmeye karar verdik. Konuklar çok sevindi! Kocam ve ben sadece mutluyuz. Fotoğraflarımız. 10/10 tavsiye ediyoruz!!! Yöneticiye özel teşekkürler! Şefkatli, şefkatli, dürüstçe
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Татьяна Васина
5. seviye şehir uzmanı
14 Aralık 2025
Updated diğer konuklarla görüştükten sonra geri bildirim. Yemek için, menümüzde sadece khachapuri, lyulya ve patates kızartması ile külçeler lezzetli verdiklerinden. Zemin katta tuvaletler oldukça temizdir (ikincisinde musluk kırılmıştır, mesele beş dakikadır ve vidalanması zor görünmektedir). Harika bir gardırop görevlisi (işi sevdiği, kaba olmadığı açıktır). Garsonlar kirli ve yenenleri masadan hızla ve fark edilmeden temizlerler. Sandalyelerin arkaları kırıldı. Program çok garip ve kolay, ancak sunucunun kendisi ilginç (mümkün olan her şekilde salonun ruh halini yükseltmeye çalıştı), sadece program hiç konuyla ilgili değil (salonda 3. doğum günü ve düğün vardı, ancak Yeni Yıl kurumsal partileri için bir program vardı), bu nedenle konukların yarısı ancak akşamın sonunda yığından sonra dışarı çıktı ve geri kalanı sadece oturuyordu. Birkaç noktayı belirtmek isterim 1) Önce program (hala açıkken iyi bir ışık) sordu garsonlar kısın, ÇOK yüksek sesli müzik, vb tüm masaları salonunda söylüyorlar tebrikler ve duyulmamış bir şey var garip bir görünüm ve dedi ki işlemiyor. Sonra DJ geldi ve hemen her şeyi kapattı. Buna nasıl yorum yapacağımı bile bilmiyorum, çünkü bundan sonra (ve tüm noktalardan sonra) kesinlikle bir restoran değil, yerel bir kafedir. 2) Bir şarkı sipariş etmek istediler, DJ kabaca ancak akşam 9'dan sonra + 9'dan sonra gelmenin mümkün olduğunu söyledi. Henüz salonda yeni evliler yoktu. Ne zaman bir kız yine geldi, dj onu en hafif deyimiyle dedi ki gitmek uzak, açıklayan ne gider program ve bir şey yapmak değil. Komik olan şu ki, adam gelir gelmez DJ hemen şarkıyı koymayı kabul etti)) öyleyse düşün 3) Beyaz salonda çok parlak ve hızlı değişen ışık (spot ışığı) kulüplerden daha kötüdür. Başlangıçta hala normal, ama akşamın sonunda ondan çok kötü. Bu nedenle, bunun kime "kontrendike " olduğuna dikkat edin 4) Gelinden, genel olarak iki masanın olması gereken kutlama için başka bir salon seçtiklerini duydum. Ve geldiklerinde yönetim başka bir odada olacağımızı, "orada bir şeyler değişti" dedi. Bunu kim yapıyor? Hiç kimse önceden normal bir şekilde açıklama veya uyarma niyetinde değildi.
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Александр К.
3. seviye şehir uzmanı
13 Aralık 2025
Bugün doğum gününü kutluyorduk, çok güzel bir kurum. Yemekler en üst düzeyde, porsiyonlar büyük ve lezzetlidir, kebaplara özellikle dikkat etmek istiyorum, kebaplar bir zevktir! Ayrıca servisi de not etmek istiyorum, sık sık masaları kontrol ettiler, kirli tabakları, peçeteleri, 5+ için boş şişeleri temizledim Bu restoranı ziyaret etmenizi tavsiye ederim, herhangi bir tatil için uygun!!!!!!
Orijinalini göster · Русский
1
Kurumun yanıtını göster
Татьяна Чикунова
5. seviye şehir uzmanı
26 Aralık 2025
Aralık ayında kooperatifte bu kuruluştaydık. Eğlenceli bir gösteri ve lezzetli yemekler vaat ediliyor. Gösteriye gelince, kötü demlenmiş bir mikrofonu ve tamamen ilginç olmayan yarışmaları olan bir sunucu vardı. Onun mutluluğu, insanların yakılmış olması ve onun çığlık atan sesiyle eğlenmesiydi. Noel Baba'lı kar kızı hiçbir şey gibi görünmüyor, ama işte kostümler..... Deshmanovskiler, utanç verici. Kemancıyı memnun etti. Hepsi şov bu. Peki, yemek daha da üzüldü. Salata et sipariş edildi. Birkaç dilim dil ve mayonez ve yeşillik yaprakları ile yağlanmış Deshmanov jambonu. Ve genel olarak masada çok az yiyecek vardı, bu yüzden şirketimiz akşamın sonunda ayrılacak hiçbir şey bulamadı. Bir artı, güzel salon. Bu kafeye bir daha asla gitmeyeceğim ve başkalarına tavsiye etmeyeceğim
Orijinalini göster · Русский
Антон Рыбаков
10. seviye şehir uzmanı
28 Nisan
İyi bir atmosferik kurum, düşünceli ve ilginç bir iç mekan. Menü oldukça yüksek bir seviyede. Misafirperver resepsiyonist ve güler yüzlü garsonlar. Arabayı park etmek için bolca yer var. Nisan ayında düğünden ayrıldık, hepsi en üst düzeyde! Harika salonlar, mükemmel hizmet, övgüye değer bir mutfak! Çok teşekkür ederim!
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Владимир Аксенов
2. seviye şehir uzmanı
29 Aralık 2025
26.12.2025 tarihinde kurumsal partiyi kutladılar Gardıroptan başlayarak genel izlenim korkunç!!! Dağınık!!! Yemekler lezzetli değil, kesimlerin porsiyonları küçük, sanki bir tür için tabağa bulaşmış gibi. Az sayıda garson var, masadaki kirli bulaşıkları kendim öldürmek zorunda kaldım. Kebaplar ancak yöneticiyi ziyaret ettikten sonra getirildiler, herkes eve toplandığında saat 22: 30'da beklediler. Konser Programı-0 Nota vurmayan sunucu ve şarkıcı. Kesinlikle tavsiye etmiyoruz.
Orijinalini göster · Русский
3
Kurumun yanıtını göster
Дмитрий Скатов
5. seviye şehir uzmanı
16 Mayıs
Bugün sevgili annemin ve kayınvalidemin yıldönümünü kutluyorduk! Tatil için çok teşekkür etmek istiyoruz! Çok lezzetli yemekler! Büyük porsiyonlar! Muhteşem bir ortam! Burası gerçek bir restoran! Şık ve samimi bir ortam! Bebek adında garsona özel teşekkürler!!! Herkese tavsiye ediyoruz!!! Çok teşekkür ederim!!!
Orijinalini göster · Русский
1
Kurumun yanıtını göster
Татьяна М.
9. seviye şehir uzmanı
26 Mart 2025
Çok lezzetli!!!! Doğru, uzun zamandır giriş arıyordum, öğle yemeğinde kimsenin olmadığı bir iş kurumu, sessizlik, boşluk, çok şık bir oda, çok atmosferik, hoş bir personel, zengin bir menü ve nispeten pahalı olmadığını düşündüm!! Hemen çaya fındıklı harika ev yapımı şekerli büyük bir şekerlik getirdiler!!! Kekik ile nar çayı lezzetlidir)) Yunan salatası ile nasıl şaşırabilirsiniz, gerçekten hoş bir sürpriz, çok lezzetli! Şehirde Özbek pilavı yemek sorun değil, Bakü pilavı nadiren görülüyor ve orada ve lezzetli!!))) Ben ilk kez sizinleyim ama şimdi sık sık olacağımızı düşünüyorum)) böyle harika izlenimler için teşekkür ederim!!
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Марина П.
2. seviye şehir uzmanı
19 Aralık 2025
11 Mart'ta Picasso'nun restoranına gittik. Her şey çok lezzetli, yemekler büyük, servis güzel, personel kibar. Ortam rahat, duygusal müziktir. Herkese burayı ziyaret etmenizi tavsiye ederim!en havalı kurum, tüm tatilleri sadece Pikaso'da kutluyoruz
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Жаринова Карина, юк-912
7. seviye şehir uzmanı
9 Mayıs 2025
Picasso Restoranını ziyaret etmek unutulmaz bir deneyim yaşattı! Özellikle şiş kebaptan bahsetmek istiyorum - gerçekten harika: etin sululuğu, baharatların mükemmel pişmesi ve aroması onu gerçek bir mutfak şaheseri yapıyor. Hizmet de zirvede: Personel misafirperver, özenli ve konukların taleplerine derhal karar veriyor. Kurumun atmosferi rahattır ve keyifli bir dinlenmeye davetlidir. Kesinlikle buraya tekrar döneceğim! Restoranı kaliteli mutfağa ve yüksek hizmet düzeyine değer veren herkese tavsiye ederim.
Orijinalini göster · Русский
1
Kurumun yanıtını göster
Игорь Ануфриев
5. seviye şehir uzmanı
5 Kasım 2025
SHOTİ restoranını birkaç kez ziyaret ettiler, mutfağı lezzetli, bu nedenle bu kurum şüphesiz yıldönümünü kutlamak için seçildi. Yıldönümü harikaydı, mutfak her zamanki gibi zirvede - her şey lezzetli, masa dekorasyonu profesyonel, servis harika, çocuklar her şeyi hızlı, göze çarpmadan yapıyorlar - aferin, DJ ile ev sahibi , her konuğun dahil olduğu bir program düzenlediler , müzik ve yarışmalar her yaş kategorisinde. Konuklar memnun kaldı, tatil en yüksek baloya gitti. Her şeyin bir bonusu, sadece dinlenmek, dans etmek için bir yerin olmadığı, hem kolektif fotoğraf bölgeleri için hem de bireysel poz vermek için yerlerin olduğu salonun tasarımıdır. SHOTİ restoranını tavsiye ederim, tekrar dönelim, kurumun başkanına teşekkürler - devam edelim!!!👍👍👍
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Мисс Марси
10. seviye şehir uzmanı
22 Ekim 2025
Kurumsal partiye dikkat çektik, genel izlenim 50/50. Şimdi sırayla tatili gölgeleyen birçok dezavantaj vardı. Artılar: İyi konum, sessiz bir yer. Salonda ilginç dekor Sezar ve salataların geri kalanı lezzetliydi Kebaplar çok lezzetli Oldukça güler yüzlü personel Kemancı muhteşem Şimdi eksileri DJ sadece sevdiği müziği koyar Fotoğrafçı tam dipte. Bunun sizin tam zamanlı çalışanınız olmadığını umuyorum, bir şeyi başka bir şey yaptığını söylüyor, profesyonel bir kamerayla fotoğraf yerine nasıl böyle bir fotoğraf çekebileceğinizi ve bunun için 350 ruble isteyebileceğinizi anlamıyorum, tatili çok gölgede bıraktım. Beyan edilen 1500 kg'dan 800 gramlık bir kuvvetle, bir daire içinde sebze dilimleri ve 6-7 küçük et küpünden oluşan bir saj sipariş ettiler. Kesinlikle 5.000'e değmez. Biraz esniyorsun ve garson salatanın yarısını çoktan aldı, 12 kişilik bir garson akşamın başlangıcına kadar kıpırdadı, sonra kayboldu. Öyleyse kendiniz sonuç çıkarın, akşam 50'ye 50.
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Алена Потанькина
3. seviye şehir uzmanı
25 Kasım 2025
En iyi restoran! Kocalarının doğum gününü kutluyorduk. Her şey mükemmel gitti. Konuklar çok sevindiler. Personele minnettarlığımı ifade etmek istiyorum, pastamda bana yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim, bu benim için önemliydi. Aşçılara teşekkürler, her şey çok lezzetliydi. Ayrıca menüdeki yardımları için Tatyana Dmitrievna'ya minnettarlığımı ifade etmek istedim, teşekkür ederim. Ayrıca İlham'a sıcak bir karşılama için büyük minnettarlığımı ifade etmek istiyorum, teşekkür ederim, restoranınız inanılmaz derecede büyülü bir şey. Herkese tavsiye ederim!!! Kesinlikle tekrar geleceğiz!!!
Orijinalini göster · Русский
2
Kurumun yanıtını göster
Ирина Кочетова
5. seviye şehir uzmanı
4 Nisan 2025
Doğum gününü Picasso restoranında kutluyorduk. Buraya ilk defa geldik, buraya geldik çünkü bize bu restoranı tavsiye ettiler. İçeride her şey temiz ve düzenli, büyük menü, menüyü erkekle önceden hazırladık (muhtemelen kurumun sahibidir), bize lezzetli çay ikram ettiler, çok teşekkür ederim. İkinci katta barın olduğu ortak salondaydık, önceden bir yer seçtik. Geldiğimizde, herkes toplanıp salatayı getirdikçe her şey çoktan örtülmüştü ve sonra sıcaktı. Her şey lezzetliydi, biz tok ve memnun kaldık. Bir DJ vardı, salonda yalnız değildik, hala birkaç şirket vardı ama bu bizi rahatsız etmedi. Eğlenceli ve lezzetliydi, teşekkürler) Size daha sık gideceğiz!)
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
ШарГрадНН
5. seviye şehir uzmanı
30 Mayıs 2025
Belki de burası şehrin en iyi kurumlarından biridir. Servis, yemek... Yemek değil sanat eseri, mobilyalar ve fiyatlar muhteşem. Burayı ilk kez ziyaret etmiyoruz ve ilahi yemeklerin tadına bakmak istiyorsanız, bu sadece burada. Yemeklerin tüm lezzet notaları ve ilaveleriyle servis edilmesi sadece parlak ve şıktır. Herkese dinlenmek için burayı tavsiye ederim. Eve yakın bir yerde böyle bir restoranın olması iyi bir şey. Bu restoranı ziyaret etmek, bu tür yemekleri evde haşlamaktansa evde işe yaramazsa daha iyidir. Burası inanılmaz lezzetli!
Orijinalini göster · Русский
2
Kurumun yanıtını göster
Эмма Любавина
4. seviye şehir uzmanı
6 Mart
İlk yıldan fazla bir süredir Picasso'nun süper restoranında yürüyoruz.Garsonlara çok teşekkür ederim ne kadar özenli, arkadaş canlısı ve kibar gençler.Çok lezzetli yemekler, aşçılara ve dj'e teşekkürler.Her seferinde gelip tekrar geleceğiz.Çok teşekkür ederim👍
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Виталий Владимирович
9. seviye şehir uzmanı
6 Temmuz 2025
Çok güzel bir kurum, doğum gününü iyi kutladılar, mutfak çok lezzetli ve çok pahalı değil. Her şey zamanında getirildi ve teslimatın tam zamanını belirlediler. Pastayı muhteşem bir şekilde getirdiler.
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Ирина М
8. seviye şehir uzmanı
9 Şubat
Kuruluş kendisini bir restoran olarak konumlandırıyor, girişte kirli bir halı yatıyor. DJ yok, hoparlör kırıldı, yüksek sesle açılmalarına izin verilmiyor, dizüstü bilgisayarda reklamlı müzik var. Akşam mahvoldu. Karaoke yazılmasına rağmen mikrofon yok. Tek artı, lezzetli besleniyorlar.
Orijinalini göster · Русский
1
Kurumun yanıtını göster
Анастасия Грязнова
3. seviye şehir uzmanı
3 Ağustos 2025
Picasso restoranında dinleniyorduk, yıldönümünü kutluyorduk, her şey harikaydı, lezzetli taze yemekler, her şey güzel ve zevkli bir şekilde dekore edilmişti, nazik garsonlar her şeyi talep üzerine yapacaklar, salonlar güzel, kendiniz düzenleyebilirsiniz, alkolünüz biraz önemli değil, yönetici doğru menüyü hazırlamaya yardımcı olacak, her şey harika. Teşekkürler, her şey harikaydı! Kesinlikle geri döneceğiz
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Денис
10. seviye şehir uzmanı
23 Mart 2025
İlk kez buradaydık ve tamamen memnun kaldık! Çeşitli mutfaklar, mükemmel hizmet, çok özenli personel. Geniş salon. Ve sadece büyük lezzetli porsiyonlar! Mükemmel! Burada geçirdiğimiz güzel akşam için teşekkür ederim.
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Кристина
6. seviye şehir uzmanı
29 Kasım 2025
Bu kurumu çok beğendim, yıldönümümü kutluyordum, porsiyonlar büyük ve çok lezzetli, özellikle kebaplar, yemekler!!! Picasso restoranında çok güzel ve estetik açıdan hoş, herkese tavsiye ederim, her tatil için uygun!!!
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Юлия Князева
3. seviye şehir uzmanı
15 Aralık 2024
Rahat bir kafe, 15 kişilik bir ziyafet rezervasyonu yaptılar, doğum gününü kutladılar, soğuk atıştırmalıklar geldiğinde Shoti'nin ortak salonundaydılar ve birkaç dakika sonra garsonlar salata getirdiler, kafe temizdi, garsonlar her zaman masayı takip ettiler, bu da çok memnun oldu. Müzik iyi çalındı.
Orijinalini göster · Русский
2
Kurumun yanıtını göster
Анна К.
9. seviye şehir uzmanı
11 Ocak 2025
Picasso'da muhteşem bir Yılbaşı gecesi geçirdik ✨ Kızım tatilin gerçekleştiği SitiStyle modelleme ajansını ziyaret ediyor) Picasso harika bir şekilde dekore edilmiş salondan ve inanılmaz lezzetli mutfaktan memnun kaldı, kesinlikle arkadaşlarınıza ve tanıdıklarınıza tavsiye edeceğim ve ailemle kesinlikle size geleceğiz!
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Турпал Сангириев
2. seviye şehir uzmanı
25 Kasım 2025
Bu kafede eşimizle ilk defa değildik, bu sefer arkadaşlarımızın düğünündeydik, güzel, temiz bir salon, patatesli somon, her şeyin çöpü, Sezar'ın sıradan salatası, kebapları beğendik ve genel olarak her şey lezzetliydi, 2. katta sigara içilmemesi kötüydü, dışarı çıkmanız gerekiyor.
Orijinalini göster · Русский
2
Kurumun yanıtını göster
Анна М.
5. seviye şehir uzmanı
10 Ocak 2025
22 Aralık'ta Yeni Yılı City Style modelleme ajansı ile kutladılar. Muhteşem mutfağı, muhteşem salonu ve özenli çalışanları için teşekkür ederiz! Tatil çocuklar ve yetişkinler için unutulmaz çıktı
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Ж
Женя Захарова
11. seviye şehir uzmanı
1 Ocak 2025
Yeni Yıl kurumsal partisini kutladılar. Yemekleri beğenmedim.Program ilginç değil. Müzik çok gürültülüdür, yani yanınızdaki bir komşuya kulağına bağırmak zorunda kalacak bir şey söylemeye karar verirseniz, o zaman sizi duyacağı bir gerçek değildir. Tuvalet paylaşılır, üç kabinden biri kapanmaz. Bu kadar çok insan için bu ciddi değil. Servis mükemmel, kirli bulaşıkları temizliyorlar, izliyorlar, çocuklar aferin. Salonda da düzeni izliyorlar. Gardırop var. Sokakta sigara içilen battaniye yok. Fotoğraflar için bir alan var.
Orijinalini göster · Русский
3
Kurumun yanıtını göster
Даша
2. seviye şehir uzmanı
10 Şubat 2025
Mükemmel restoran, uygun konum, rahatlık ve konfor atmosferi. Çok özenli garsonlar. Mutfak çok lezzetli. Muhteşem tasarım, düğünü orada kutladılar, herkes memnun kaldı!!!Ve masalar serbestçe yerleştirildi ve dans etmek için yeterli yer vardı!Salon küçük ama çok rahat! Bize tatil verdiğiniz için teşekkür ederiz!!!
Orijinalini göster · Русский
1
1
Kurumun yanıtını göster
Валентина
5. seviye şehir uzmanı
1 Mart 2025
Bu kurumu düzenli olarak ziyaret ediyorum, mükemmel personel, her zaman misafirperver. Lezzetli besleniyorlar, çok güzel salonlar. Her hafta sonu harika canlı vokaller! Her zaman temiz, yemeklerin güzel sunumu!
Orijinalini göster · Русский
1
Kurumun yanıtını göster
Богдан Г.
5. seviye şehir uzmanı
9 Şubat 2025
Tatili Picasso-Shoti kafesinde ilk kez kutlamıyoruz, Sormovo'da bu tek iyi ve lezzetli kafe. Eşim ve ben evlilik yıldönümümüzdü ve ortak salonda bir masa ayırtmaya karar verdik, salon rahat, salonda DJ vardı, müzik süperdi. Karımla lezzetli ve narin kebapları, ev yapımı şarabı kutlamak istiyoruz.
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Платон Потанькин
9. seviye şehir uzmanı
17 Mart 2025
Güzel bir yer, kibar garsonlar, lezzetli yemekler, düğünü, doğum gününü ve diğer tatilleri düzenleyebilirsiniz. Uygun otopark ve güzel avlu.
Orijinalini göster · Русский
3
Kurumun yanıtını göster
Роман
3. seviye şehir uzmanı
10 Ocak 2025
Yeni Yılı City Style modelleme ajansı ile kutluyorduk - durum, dekor, mutfak, personelin tavrından tamamen memnun kaldık. Her şey çok lezzetli, cömert, güzel ve atmosferik. Nizhny Novgorod'daki büyük ölçekli tatiller ve büyük şirketler için daha iyi bir salon yok - kontrol edildi!
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
инна в.
3. seviye şehir uzmanı
26 Aralık 2024
23 Aralık 2024'te şirket partisindeydik İyiydik, mutfak lezzetli, kesimler çok ince ve yeterli değil, ancak ana yemekler için aşçıya++. Sonra her şey kötü. Tanışmadık, salona istediklerini vermediler, programı sipariş etmediler, bunun için 5000'i çevirmeyi teklif ettiler ve kendiniz eğlenin. Yine de programı chyudo hakkında da sorduk! 3 kar tanesi geldi-kızlar . Bir dans yaptılar ve hepsi bu. Eğlence bu noktada sona erdi! 3 kişi oyalandı, onlardan daha sonra ısınmalarını istediler, bizi reddettiler, genel olarak onlara müdahale ettiğimizi ve gitmemiz gerektiğini hissettiler. Tüm kahveler güzel olsa da hizmet çok düşük ve organizatörler güvenilmez.
Orijinalini göster · Русский
2
Kurumun yanıtını göster
Евгения И
6. seviye şehir uzmanı
25 Şubat 2025
Sınıf arkadaşlarıyla bu restoranda buluşmaya karar verdiler ve seçim başarılı oldu! Katta "Teras" adı verilen bir salon seçtiler, salon rahat, büyük değil, bu salonun ayrı bir girişi ve çıkışı var, sigara içen biri olarak bundan çok keyif aldım. Personel cana yakın, adam harika bir menü hazırlamamıza yardım etti ve etkinlik günü garsonlar bize% 100 hizmet etti.
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Лапуля
6. seviye şehir uzmanı
11 Şubat 2025
Düğünü kutladık, restoranı tavsiye almadan kendileri buldular ve kaybetmediler! Her şeyden önce, çok güzel salonlar bizi bağladılar. Restorana geldiğimizde resepsiyonist bize her şeyi anlattı, ziyafet menüsünü verdi, fiyatlar uygun, menüyü hazırlamamıza da yardımcı oldular, tüm sorularımızı cevapladılar, burada düğün dekoru sipariş ettik ve düğün dansı için bir araba dumanı içtik.
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Анатолий Смехов
11. seviye şehir uzmanı
27 Ocak
Orada şirket partisindeydik. İnsanların öfkesi yok, program net değil. DND don ve Snow Maiden, insanların çoğu çoktan eve gittiğinde saat 23'e kadar ortaya çıkmadı. Yemeği beğendim.
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Ирина Спыну
8. seviye şehir uzmanı
16 Ocak 2025
Yeni Yıl şovu MA City Style @ma_city_style bu harika yerde bir Yeni Yıl etkinliği düzenledi. Restoran sadece çarpıcı, iç mekanı, temizliği ve büyük aydınlık, beyaz salonların varlığı. Açık tonların baskınlığı, yere zarafetin hafifliğini ve inceliğini verir. Yemekler lezzetlidir. Arabalar için park yeri bile var.
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Кира Виноградова
5. seviye şehir uzmanı
2 Şubat 2025
Düğünü Picasso restoranında geçirdik. Böylesine önemli bir olay için ihtiyacınız olan tek şey rahat bir salon, özenli hizmet ve lezzetli yemekler. Kafede ek hizmetlerin olması çok uygun, hemen salonun dekorasyonunu sipariş ettik ve dans için dumanı aldık! Çok teşekkür ederim, her şeyi çok beğendik))
Orijinalini göster · Русский
1
Kurumun yanıtını göster
Liza.presnova10
3. seviye şehir uzmanı
31 Mayıs 2025
Ailemle bu kurumu ziyaret etmeyi çok seviyoruz. Çok çeşitli menü. Kafkas mutfağından alışılmadık bir şey deneyebilirsiniz! Güler yüzlü personel, hızlı servis! Bize sık sık Karina adında bir kız hizmet ediyor. Her zaman her şeyi anlatacak ve en lezzetli olanı tavsiye edecek!
Orijinalini göster · Русский
2
1
Kurumun yanıtını göster
Любовь Яблокова
7. seviye şehir uzmanı
5 Mayıs 2025
Sevgili dostlar! 26 Nisan'da kocam Vladimir'in yıldönümünü kurumunuzda kutladılar. Tatilin organizasyonu için tüm kalbimle ve tüm kalbimle içten teşekkürlerimi kabul edin. Muhteşem bir masaya, güzel bir salona, güler yüzlü personele!!! Yıldönümünden bir hafta sonra geçti ve ben de kalbim hala orada. Size alçak bir selam 🙏🙏🙏, sevgili dostlar ve gönlünüzdeki barış!
Orijinalini göster · Русский
1
Kurumun yanıtını göster
rim___ma
7. seviye şehir uzmanı
10 Ocak 2025
Model okulundaki kurumsal partiyi kutladılar, her şey yolundaydı, yemeklerin iyileştirilmesi gerekiyor, ancak genel olarak izlenim iyi kaldı. Dekor için ek maliyet gerektirmeyen güzel bir salon. Garsonların organizasyonu ve çalışmasıyla ilgili hiçbir soru yok, sadece aşçıya) becerisini geliştirmesi gerekirdi))
Orijinalini göster · Русский
1
Kurumun yanıtını göster
Елена Крючкова
7. seviye şehir uzmanı
18 Şubat 2025
Yıldönümü için restoranın sadece bir nimet olduğu ortaya çıktı! Mutfak lezzetli, tüm konuklar yemekleri övdü. Hizmetten memnun kaldım: garsonlar gülümseyen ve özenli. Durum şenlikli-ciddi, salon çok güzel, 50 kişimiz vardı ve "Kraliyet Salonu" nun 2. katındaki salonu seçtik.
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Дмитрий А.
7. seviye şehir uzmanı
8 Ocak 2025
Tiyatro bir askıyla başlar ve burada her şey gardıropla başlar. Sağda bir tane var ve solda doğaçlama icat edildi. Çok insan geldi kuyruklar oluştu. Vestiyer birdir. Giysili doğaçlama askılar neredeyse defalarca fakir adama düşüyordu. Battaniye sözü verdiler, hiç olmadı. Sunum yapan kişi bence öyle. Tek artı kemancıya koyulabilirdi, keman şeklinde canlı müzik vardı. Sizin için gerekli olup olmadığını bilmiyorum. Müzik% 80 iyidir, ancak bazen bilmediğiniz şarkılar da dahil edilmiştir. Mutfak.: Julienne Hot'u çok beğendim. Ve getirdikleri sıcak şey. Kebap fena değil ama ben fark etmedim. Kuzu Lulya başarılıdır. Ne yaptıklarını hala anlamadım. Acı ve eski et gibi hissettiriyor. Sonuç olarak, herkese kendi salatalarını sipariş ettiler, herkesten farklı ve buna ek olarak ortalama kalitede. Tuvaletler, yapılması gereken ayrı bir sanat türüdür, iki musluk sarkıyor. Kabin tek başına kapanmadı. Tuvaletler paylaşılıyor. Bir şey, kilidi çoktan kırdıklarını görebiliyordu.
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Юлия Галкина
5. seviye şehir uzmanı
6 Şubat 2025
Fena bir restoran değil. Karaoke yapıyorduk, şirketle yeni yılı kutluyorduk. Mutfağı gerçekten beğendim - lezzetli, narin kebaplar, şeften kurabiyeli harika bir salata, taze dilimlenmiş, harika çörekler. Kibar ve yardımsever personel! Rahat atmosfer.
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Ирина
3. seviye şehir uzmanı
4 Ocak 2025
Harika bir yer Orada doğum gününü kutladım ve personeli çok beğendim, masamıza garson Karina hizmet etti, çok kibar, özenli, birinci sınıf hizmet. Güzel iç mekan ve lezzetli yemekler. Zaten orada ilk yılı kutluyorum ve seçimimde hiçbir zaman yanılmadım.
Orijinalini göster · Русский
1
1
Kurumun yanıtını göster
М
Марина Фомина
6. seviye şehir uzmanı
16 Şubat 2025
Restoranın içini beğendim. Ayrıca personeli de kutlamak isterim, herkes cana yakın ve çok sevimlidir. Yiyecek ve içeceklerden: Sipariş ettikleri her şey delicesine lezzetliydi. Burada beyaz şarap ve üzüm soslu en iyi somonu yedim, kesinlikle restorana her şeyi tavsiye ediyorum)
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Татьяна Магфурзянова
4. seviye şehir uzmanı
17 Mayıs 2025
İş için akrabalarımızla birlikte Nizhny bölgesine geldiler, akşam yemeği için bir yer aradılar. Yere ve incelemelere göre baktılar, kaybetmediler, her şeyi çok beğendiler, yemekler lezzetli, porsiyonlar büyük, kibar garsonlar, uygun fiyatlar, canlı müzik, dans pisti.
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Анастасия Захарова
7. seviye şehir uzmanı
30 Aralık 2024
28 Aralık'ta kurumsal partiyi kutladık, sezar salatayı tavuklu aldılar, lezzetliydi, tartletlerdeki Juliens'i gerçekten beğendiler, sunucuyu beğendik, neşeli, enerjik, meslektaşlarım ve ben memnun kaldık, bu kafeyi şimdi 8 Mart'ta düşünüyoruz! Güzel akşam için teşekkürler!
Orijinalini göster · Русский
1
Kurumun yanıtını göster
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6