Пекарня

Artem Voronov
24 Mayıs 2025
İyi bir fırın, bir evin yanında. İyi hamur işleri ve tatlılar yelpazesi. Paskalya fırında yaptım güzel ve lezzetli kek. Genel olarak, her şey lezzetli, fiyatlar uygun. Satıcı kibar ve yardımsever.
Дмитрий Жуковский
Tavsiye etmiyorum. Sağlıksız. Hamur işleri saklanır değil sadece, cam vitrin, aynı zamanda kasada da nerede boş bir yer var. Geçmiş pişirme geçer bahçesinde öğeleri sipariş verme. Genel olarak, unlu mamullerdeki tüm tozlar. De görüldü hamamböceği - hawkers bulaşma. Görüş tezgahtar tepki yetersiz, ceyrek.
Захар Г.
9 Haziran 2025
Çok lezzetli bir fırın, atıştırmalık ve çay için harika bir seçim. Pastayı başka bir yere götürdük (eğer karıştırmıyorsam) "çilek bulutu" ağzımda erir. Genel olarak, tüm ürün yelpazesi süper lezzetlidir. Tavsiye ederim!
Валерия Лукашенко
8 Haziran 2025
Mantarlı lezzetli julienne çöreği. Yanından geçtiğimde onu her zaman alıyorum. Kurum temiz. Pazarlamacılar naziktir, her zaman gülümserler. Kaba davranmıyorlar.
Кристина Л.
En sevdiğim fırın, çok lezzetli olan, her zaman aralarından seçim yapabileceğiniz çok şey var, kesinlikle bir yıldır neredeyse her gün istiyorum
Евгений Б
Çok lezzetli Paskalya kekleri! Ancak tüm bir ürün yelpazesine 👍👍👍
Asya Miter
31 Mayıs 2024
Хорошая выпечка. Вежливый продавец, пекарям спасибо👍 Вкусно и недорого, можно купить вкусный перекус на работу💖
Е
Елена Ломакина
17 Şubat 2024
Современная, чистая, пекари и продавец аккуратные. Вся продукция свежая и очень вкусная.
Лейла Хабибулина
Çörekler ateş ve her şey taze
Антон Власов
29 Ekim 2025