Параллель

Menü
Haberler
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

Дарья Т.
İyi bar: rahat çalışma modu, hoş ve kibar personel. Muslukta lezzetli bira, alışılmadık tatların tentürleri. Odalar temiz, sıfır okul tarzında dekore edilmiştir. İletişimi engellemeyen hoş müzikler, masa oyunları da mevcuttur. Fiyatlar memnun oldu, yerelleştirme de öyle. Ancak en önemlisi, eğitim sınıfının ayrıntılı olarak oluşturulmuş atmosferidir.
Evgeny A
Bir şekilde yürürken bu kurumu fark ettiler. Noel mahallesindeki şarap kadehlerinden / infüzyonlardan geçme fikri ondan doğdu. Gerçekleştirdikleri. Buradaki masaları olan iç mekan ilginç. Gerçekten oturup tentürleri denemek istedim, ancak Cuma günü saat 19.00 civarında hiç yoktu, sadece bira teklif edildi. Bu akşam ziyaret edilen diğer 7 mekanda her şey vardı.
Наталья Рогозина
Uzun zamandır bir inceleme yazacaktım, ziyaretten kaynaklanan hisler biraz çelişkiliydi. Ama hepsi bu beşlik. İlk olarak, çalışma saatleri boyunca, her şey zaten kapalıyken paralel hale gelebilirsiniz. İkincisi, kız barda yalnız ama çok çalışıyor. Atıştırmalıklardan sipariş edilen pozisyon yoktu, özür diledi, yenisini teklif etti. Üçüncüsü, tentürler çok lezzetliydi. Dördüncüsü, biraz çevre.
Ноунейм
Elbette ilginç bir yer. Tentürlerin seçimi inanılmaz, ancak fiyatlar tatsız, ancak tadı komposto gibi. Hepsinden önemlisi, bardaki boşluk hoşuma gitmedi, hiç kimse yoktu. Yabancıların etrafında vakit geçirmeyi tercih ederim ama burada sessizlik rahat değildi. Büyük olasılıkla, yer çok ziyaret edilebilir olsa da, konum sizi hayal kırıklığına uğratıyor. Bence bu güzel kurumu daha fazla insanın görmesi için yüzlerce ağ geliştirmemiz gerekiyor!
Роман
Şehirdeki en atmosferik ve en iyi yer, havalı müzik, havalı barmenler ve aslında burada her zaman havalı ve lezzetlidir ve buradaki tentürler genellikle şehirdeki en iyilerdir! Hiçbir yerde bu kadar zengin ve çeşitli seçenekler yok ve barmen nastya profesyonel ve aferin!)
Максим С.
Havalı iç mekan, iyi tentürler. Ziyaretim sırasında konuşmacıların yanındaki masada oturursak, misafirlerden bir kız (görünüşe göre barmenlerden birinin kız arkadaşı) uymaz ve orada olmanın imkansız hale geldiği bir şekilde müzik eklemeseydik 5 puan verirdim. Azaltmaya çalıştığımda, sözde imkansız olduğunu söylemeye başladı, sonunda barmen geldi ve onu azalttı.
Ирина Ш.
8 Kasım 2025
Çok atmosferik bir kurum. Okul tarzında alışılmadık bir iç mekan: masanın arkasında oturuyorsunuz, zil çalıyor))) duvarlarda çevre posterleri var). 5 artı için tentürler, 25 adet denediler, herkesi çok beğendiler. Ve hepsi orada yaklaşık yüz tane var)) Büyük bir seçim! Setler var, ne kadar çok alırsanız o kadar ucuza çıkıyor))) Ayrıca kokteyller, biralar ve atıştırmalıklar da var. Barmenler harikaydı, ne seçecekleri konusunda tavsiyede bulunacaklar. Konumu da Kremlin, setin, sokağın yakınında mükemmel.Rozhdestvenskaya. Yürürken ziyaret ettiğinizden emin olun)
Дарья С.
18 Ekim 2025
Sanki okula geri dönmüşüm gibi - ancak şimdi içebilirsiniz ve kimse yorum yapmıyor Атмосфера Atmosfer sadece ateştir! Okul tarzındaki iç mekan en küçük ayrıntısına kadar düşünülmüştür: masalar, tahtalar, tebeşir — asıl şeyin değişime yetişmek olduğu zamanlar için nostalji hemen neşelendirir. Burada gerçekten oyalanmak istiyorum — her şey çok nazik bir şekilde, pathos olmadan, ruhla. Etraflarındaki insanlar, sanki eski sınıf arkadaşları, barmen gibi, her zaman her şeyi anlayan ve destekleyecek aynı «sınıf öğretmeni» gibidir. İletişim kolaydır, müzik temalıdır, ruh hali kendiliğinden yükselir. Ayrı bir heyecan - atmosfer: komik, rahat ve aynı zamanda yerin sadece «olması için» değil, sevgiyle yapıldığı hissediliyor. Kesinlikle tavsiye ederim! Olağandışı kavramları ve dostça vibe'yi seven herkes tam da burası.
Ви
Harika bir yer. Barmen Nastya çok hoş bir kız, kibar ve her şeyi açıklıyor. Müzik atmosferik çalıyor. Atmosfer sanki gerçekten okula gelmiş gibi ve bu harika. Şirkete gitmenizi ve rulette bir dizi çekim yapmanızı tavsiye ederim, gerçek ruleti getirdikleri için ilginç ve sıradışı olacak.
Ксения Леонова
22 Ağustos 2025
Kız arkadaşımla tentürler için uğradık) Gençliğimin tüm atmosferinin arka masada «Ksyusha'yı seviyorum" yazısıyla oturduğu padik'e girdiğimi hissediyorum, görünüşe göre okul günlerinden bir hayran yazdı) Üst barmen doğrudan kendi adamıdır, hemen görebilirsiniz)) kendi seçiminize bir dizi tentür yaptım ve hoş bir sürpriz yaptım) lezzetliydi) burada kendinizi özgür, rahat hissediyorsunuz ve sanki halkınıza gelmişsiniz gibi)) Yüksek bir yer)
Саша
3 Ocak 2025
Harika bir yer, yüksek tentürler, karlı setler, her zevke uygun çok çeşitli seçenekler, şahsen greyfurt böğürtlen ve mandalina greyfurtunu, kibar personeli tavsiye ediyorum ve odanın tasarımı üzerindeki mükemmel çalışmayı ayrı ayrı not edeceğim, iç mekan süper
Ольга Кудрявцева
22 Ağustos 2025
"Paralellikler", rahatsız etmeyen, ancak dinlenmeye yardımcı olan bir fikri olan bir bardır. Okul masasına oturuyorsun, tebeşirle tahtaya bakıyorsun - ve akşamın çoktan sorulduğunu anlıyorsun. Kokteyller güçlü bir noktadır: Barmenler dengeyi korur, hızlı ve güzel bir şekilde servis yapar. Yazarın pozisyonları iyi düşünülmüş ve tentürler temiz ve aromatiktir, tatlılıkla «dövmezler». Müziğin hacmi rahat, sakince konuşabilirsiniz. Merkez için fiyatlar iyi.
Екатерина Сараева
21 Ağustos 2025
Geçenlerde Paralel barı ziyaret ettim İç mekan:çok ilginç — çok atmosferik bir ortam yaratan terk edilmiş bir okul tarzında dekore edilmiştir. Menüden birkaç tentür denedik - her şey çok lezzetli Fiyatlar oldukça makul — ortalama çek yaklaşık 1500 ruble. Bu para için mükemmel hizmet ve kaliteli içecekler alıyorsunuz. Burayı kesinlikle harika içecekleri ve hoş bir şirketi olan atmosferik bir yer arayan herkese tavsiye ederim! Kesinlikle tekrar geleceğim!
wolfamongus16
2 Kasım 2025
Harika bir yer, harika tentürler, müzik harika. Barmenler her zaman zevk tercihlerinize göre bir infüzyon söyleyeceklerdir (çoğu kurumda olduğu gibi 6-7 parça değil, çok fazla infüzyon vardır). Terk edilmiş bir okul tarzındaki tasarım, geçmişte pek çok kişiyi geri çevirmeyecek ve Cadılar Bayramı süslemeleri genellikle bir bombadır, hiçbir kurumda detaylarda böyle bir çalışma görmemiştir
Иван К.
20 Ekim 2025
Bu yeri sık sık ziyaret ediyorum, gerçekten beğendim, personel çok havalı, çocuklar profesyoneller, maaşlarının bir nedenden dolayı alındıkları açık. menü büyüktür, her zaman her şey çeşitlidir. tentürler ve kokteyller çok lezzetli, yine harika personel sayesinde sadece aptalca. Genel olarak, yer çok atmosferik, müzik sadece vibe'yi daha da iyi hale getiriyor. herkese tavsiye ederim!!!
Агата
26 Temmuz 2025
Gerçekten de, bir şirketle ya da yalnız zaman geçirmek için iyi bir yer. Kendinizi rahat ve aynı sayfada hissettiğiniz çok hoş personel. Arka planda harika müzik, çalma listesi tadı olan bir kişi tarafından toplandı. Alkol doğal olarak lezzetlidir. Salonlarda çok özgürce, rahatça oturabilirsiniz. Koşmanızı tavsiye ederim - pişman olmayacaksınız
Рома Ганин
6 Ocak 2025
tüm kadeh ninolar arasında favori! Peter'dan geldik ve Noel'in tüm barlarını geçtik ve en geç saatte buraya göndereceğim. Burası süper lezzetli tentürler ve yiyeceklerle dolu süper arkadaş canlısı bir yer, sabah 5'te bile sizi akrabalarınız gibi besleyecekler!!! herkese tavsiye ederim
Паньшина Анастаси
22 Ağustos 2025
Bu kurumu şiddetle tavsiye ederim! Tüm kuruluşlar arasında en lezzetli ve uygun fiyatlı içecekler burada. Barmenlere özel teşekkürler, kurumun atmosferine özel lezzetlerini katan çok hoş insanlar. Yer çok şık, çevre dostu. Burada dinlenirken gençlik ve dikkatsizlik atmosferine dalacaksınız. Buradaki her şey en küçük ayrıntısına kadar düşünülmüş, o kadar ki bu atmosfere girmekten mutluluk duyacaksınız. Fırsat olurdu, 5 üzerinden 10 yıldız verirdim. Çok havalı bir yer!
Миша З.
Çok çeşitli tentürlere sahip son derece lezzetli bir barın yanı sıra çok çeşitli mutfaklar da mevcuttur, barda vakit geçirirken atmosferi için barmen Anastasia'ya özel teşekkürler
Никита Ч.
31 Ocak 2025
Yakın zamanda burayı ziyaret ettim, daha otantik bir şey görmedim. Herkese bu deneyimi hissetmelerini ve burayı ziyaret etmelerini tavsiye ederim Harika alkol, insanlar ve sadece atmosfer, burayı terk etmek istemiyorum Buradaki barmenleri, özellikle Daniel'i ayrı ayrı not etmek istiyorum, bu kendi alanında profesyonel Paralellik içinde olmayan, hayatını görmemişti!
Leonid Stepanov
13 Ağustos 2025
Şehir merkezinin hemen yakınında samimi bir yer, alışılmadık tatlara sahip çok çeşitli tentürler, hoş promosyonlar, elmacık kemiğinin arka tarafında şık bir tasarım. Eğer tüm tentürler mevcut olsaydı, uyuyabilirdik. setlerin adlarına ayrı saygı
Павел Бяков
29 Haziran 2025
Harika bir yer, harika bir atmosfer ve kokteyllerle harika tentürler. Bardaki insanlar kibar ve yardımseverdir, herkesin zevkine göre yiyecek ve içecekler vardır. Durum, ilginç detayların ve referansların bolluğundan memnun.
С
Сермей Смена
31 Ağustos 2025
Benim öznel görüşüme ve Mikhail Gorshenev'in nesnel görüşüne göre burası, konum açısından en popüler veya en erişilebilir olmasa da, Nizhny Novgorod'un en iyi barlarından biridir. Ama yine de buraya gidebilirseniz, o zaman sizi bekliyor 1) Unutulmaz bir atmosfer 2) Mükemmel tentürler için mükemmel fiyatlar 3) Süper personel Hem misafirler hem de Nizhny Novgorod sakinleri için kesinlikle tavsiye ederim
Илья Зайцев
13 Kasım 2025
Dışarıdan kayda değer bir kurum değil. İçeride, genel olarak okul konularındaki biyologlar sınıfı gibi bir şey Moskova barlarından birine benziyor. Burada birkaç şüphe ortaya çıkıyor, ancak menüdeki tentür türlerinin sayısı hakkında ortadan kalkıyorlar. Her şeyi denemek için, birinde bir kutu votka içebilecek bir lobotrash karaciğeri yeterli olmayacaktır. Denenen her tentür yığınından tat tomurcukları daha da yükseldi. Okulda üç kişilik biriyseniz, bir "mükemmel öğrenci" seti almanızı tavsiye ederim, kendinizi savunmak için bir fırsat olacaktır. Mutfağı denemediler, hafta ortasına geldiler, aşçı yoktu. Gördüğümüz personel, çok güzel gençler, şirket için onlara teşekkür ediyoruz. Lezzetli tentürler içmek istiyorsanız burası harika bir yer.
Екатерина К.
3 Ocak 2025
En iyi atmosfere ve lezzetli tentürlere sahip en havalı bar. Tüm oda Sağlam bir fotoğraf bölgesidir. Güzel fotoğraflar olmadan kesinlikle gidemezsiniz! Ayrıca inanılmaz izlenimlerle
Валерия Бакшеева
12 Aralık 2024
Alt Kısımdaki en içten bar, çalışanlar ve misafirlerle her zaman konuşulacak bir şey vardır, tentürler bağımsız olarak yapılır, her tentürün benzersiz ve delicesine lezzetlidir, kesinlikle başka hiçbir yerde bulunamaz! Fiyatlar uygun fiyatlardan daha fazla. 90'ların atmosferi, doğrudan masa üstü) genel olarak, bu barı ziyaret etmek için tüm kalbimle tavsiye ederim!
Даниил Телятников
harika bir yer , güler yüzlü personel , lezzetli yemekler ve mükemmel tentürler ) Alt kata her geldiğimde bu kurumu ziyaret ediyorum, pepe schnelle'nin kabuğunu tavsiye ediyorum
Вика Д.
24 Kasım 2025
Lezzetli tentürler, bir tür gastronomi (üzüm sakızı, yoğunlaştırılmış süt) dahil olmak üzere çok geniş bir seçim, okul günlerine dalan alışılmadık bir atmosfer, örneğin bir kişinin yapısına sahip posterler. rahat barmenler, seçim konusunda her zaman yardım etmeye hazır!! 100 tavsiye ederim%
Дарья Сорокина
29 Mart 2025
Arkadaşlarınızla bir akşam geçirmenin keyifli olduğu harika bir bar. Atmosfer rahatlatıcı ve iletişim kurmaya elverişlidir. İç mekan zevkli bir şekilde dekore edilmiştir ve müzik konuşmalara müdahale etmez. Barmenler sadece işlerini bilmeyen, aynı zamanda iyi bir ruh hali yaratmayı da bilen gerçek profesyonellerdir. Nastya seksi kedicik çok iyi bir barmen
Юлия Широкорядова
4 Şubat 2025
Bu inceleme için şimdi doğrudan normatif kelime dağarcığını seçeceğim🤣 Genel olarak, durum böyle, bir kez daha Nizhny Novgorod'daydık, meslektaşlarımla şirket partisine şirketten gittik. Kurumsal parti sona eriyor ve elbette bir devam filmine ihtiyacımız var, çünkü kendimizi 00: 00'da otele geri dönmesi gereken Külkedisi gibi hissetmiyoruz) Aptalca googled bir kuruma gidiyoruz, amaç şaka yapmaktı, uzun zamandır istiyorlardı. Oraya giriyoruz ve burada gözümüzün önüne ne geldiğini tarif etmek zor, ilki rüyanın ya da zaman makinesinin bizi okul günlerimize, kısacası konuya daha yakın bir yere götürdüğü hissiydi. Kurum okul gibidir ve kirli ve işlevsizdir. Masalar masalar, yazılı masalar, okul tahtaları asılıyor, her yerde ders kitapları, yılbaşı dekorasyonu konusu, anlaşılan o ki 18 Ocak'taydı. Emaye tabaklarda da yemekler getiriyorlar, bunu hiç ve hiçbir yerde görmedim. Orada, çok talep gören iki genç adam konuyu karıştırdı, sabah 6'ya kadar oradaydık, başka türlü yürümeyi bilmiyoruz, ördeklerle ilgili o Rozembown şarkısında olduğu gibi, "böyle yürümeyi" de düşünüyoruz, bu yüzden bunca zaman orada birkaç şirket değişti, insanlar oraya gidiyor, konu geliyor!!! Ve bizim için bu alışılmadık, vahşiydi, ama böyle bir manzara değişikliğini, müziği, dansları sevdik, çocuklara teşekkürler. İlk defa, şimdi doğrudan fotoğraf çekeceğim. Altta olacaksınız, süreceksiniz, tavsiye ederim, çok sıra dışı, bir yerlerde böyle bir şey olduğunu düşünmemiştim. Her halükarda etkilendik
Дарья Данилова
4 Mayıs 2025
Paralellikler, iç açıcı bir atmosfere sahip harika bir bardır! Barmenler Danya ve Nastya gerçek profesyonellerdir, işlerini mükemmel bir şekilde biliyorlar. Tentürler sadece bir bombadır ve atıştırmalıklar içecekleri mükemmel bir şekilde tamamlar. İyi bir ruh hali ile havalı bir yer arayan herkese tavsiye ederim!
dEf4oNkA_
29 Kasım 2025
güzel bir yer, okul zamanını ve teneffüste birayı hatırlamak en iyisidir. Güzel iç mekan, atmosferik müzik ve iyi hizmet. Okul yıllarında gönderilen dost canlısı biralar ve iyi tentürler. Burayı beğendim, kesinlikle buraya bir kez daha döneceğim
Андрей Шадрин
9 Kasım 2025
Harika bir yer! Çok çeşitli tentürler (menüde 100 adet). Tat seçiminde size rehberlik edebilecek güler yüzlü personel. İç mekan farklı bir hikaye. Okul sınıflarının çevresi: masalar, sandalyeler, kitaplar, anatomi posterleri vb.
Дмитрий К.
14 Aralık 2025
Unutulmaz. Tentürler süper, müzik eşliğinde bir zevk. Her şeyi çok beğendim, bu yeri ziyaret edebildiğime sevindim.
Ксения С.
18 Ekim 2025
Bir kadeh bombası sadece! Okul tarzındaki tasarım hemen nostaljiyi kırıyor: tahtalar, masalar, tebeşirler, eskisi gibi her şey Атмосфера Atmosfer hafif, arkadaş canlısı, sanki teneffüste eski sınıf arkadaşlarıyla sohbet etmeye geliyormuş gibi. Çok içten ve eğlenceli, ayrılmak istemiyorum. Çocuklara fikir ve yaşam için saygı gösterin
Daria V.
13 Ağustos 2025
En üst sıralarda yer alan, barı düzenleyecek ve kesinlikle kalıcı kılacak şık personel ve sallanan bir çalma listesiyle harika bir çevre! kesinlikle tavsiye ederim! Vanya ve Kolya en iyisidir Tentürlerden her şey lezzetlidir, özellikle Armut ve Bektaşi üzümü - nane
Александра Басова
7 Kasım 2025
En çeşitli tentürler seçimi, sizi tüm zevk tercihlerinize göre tentürü seçecek nitelikli bir barmen! Tüm tentürlerin tadı özeldir! Barmen konuklardan her zaman memnun olur, hoş bir şirket olur ve sohbeti destekler. Herkese tavsiye ederim)
Татьяна Михайлова
1 Ocak 2025
Güzel bar! Her şey okuldaki gibidir, sadece tentürleri içebilirsiniz) özellikle kremayı tavsiye ederim. Bununla birlikte, büyükannenizin köftesini veya okul pizzasını da yiyebilirsiniz).
İ
İsimsiz yorum
29 Kasım 2025
lezzetli yer, bira daha da lezzetli! personel kola kadar naziktir. kiraz çığlığı ve patates kızartması çok lezzetlidir. hoş bir atmosfer. başlangıçtaki vibe'lar. ve unutmayın, içebilirsiniz: işten önce, iş sırasında, işten sonra, ama iş yerine değil!
Салман М.
14 Kasım 2025
İlginç bir bar, harika bir atmosfer ve harika tentürler, kaliteli ve güler yüzlü hizmet, çok çeşitli tentürler!
Екатерина Норкина
Çok ilginç bir iç mekan, lezzetli tentürler, çok az bira seçimi yazık. Müzik özellikle memnun oldu, okulu hatırladılar)
Лиля З.
19 Eylül 2025
İç mekan okul yıllarını andırıyor ve menü hoş bir sürpriz. Her şey hızlı servis yapıyor, fiyatlar yeterli, geri dönmek istiyorum. Atmosfer hafif ve neşeli, müzik konuşmalara müdahale etmiyor ve tasarımın detayları sizi gülümsetiyor
Катя Самарина
19 Aralık 2025
Muhteşem bir yer, okul zamanında geri dönmüş gibi çok havalı bir atmosfer, lezzetli azizler ve barın arkasındaki tatlı kız Nastya her şeyi söyledi ve anlattı. Gelip içkileri denemenizi tavsiye ederim
Екатерина
23 Haziran 2025
ÇOK garip bir kurum... Bir bardak bira için 400 ruble, sıradan bir bira. Aynı zamanda, "veranda" bir çöp kutusuna benziyor.... Masaya bir bardak bile koyacak yer yok, hepsi nemden rahatlıyor Bodrumdaki bar, sokakta yırtık masa ve sandalyeler, kızların etek giymemesi daha iyi, tüm taytları yırtılacak. Ve bardakta çok hoş bir çökelti)))
xxxxxxxxx
6 Ocak 2025
Çok çeşitli tentürler, özel kokteyller ve biralarla mega ilginç bir yer. Barmenler Nikita ve Daniel harika iş çıkardılar. Her 40 dakikada bir zil okuldaki gibi çalar ve tüm konuklar içmeye başlar - bu harika bir gelenektir
Иван С.
18 Eylül 2025
Buraya ilk kez Kentlerle bira içmeye geldiler. Fiyatlar bomba, çok uygun, tentürler bizim için bir keşifti, tadı çocukken olduğu gibi, şehirdeki en iyi bira. Nastya barmen seksi kedicik, dürüstçe aşık oldu)
валерия галкина
30 Ağustos 2025
Bu cam odasındaki şirkette oturuyorduk, bize kendileri için çok fazla tentür öneren barmen Yaroslav bizimle çok iyi tanıştılar, yeni tatlar, çok hoş bir ortam ve bar ekipmanları keşfettiler, bu kuruma çok teşekkür ediyoruz
qwzsz
Och havalı ve mega vibey bir yer!! Bardaki adamlar çok havalı, tentürler ateş. Çalma listesi, iç mekan da dolu bir zevk. <3'e bakıyorsunuz
Влад Ланец
13 Aralık 2024
Bar süper, okul atmosferi Herkese tavsiye ederim Çok hoş bir kurum, fiyatlar uygun Harika müzik Arkadaşlarla dinlenmek için harika bir yer
Данила Сперанский
18 Eylül 2025
Süper bira, lezzetli ve ucuz. Süper barmen, bruno'nun 4 pozisyonuna saygı duyuyorum. İçeceklerin ve atıştırmalıkların kalitesi seviyededir. Akşamı arkadaşlarla geçirmek için iyi bir yer.