Ozon

Şubeler

Ольга М.
20 Aralık 2025
Otoparkta 2 adet kalkan ev bulunmaktadır. Siparişleri kabul etmek için açıkça yeterli değiller. İade salonu mallarla dolu. Soyunma odaları yoktur, çünkü onlar her zaman mallarla doludurlar. İnsanlar salona sığmıyor, bu yüzden otoparkın ortasında sokakta sıraya giriyorsun. İhraç süresi çalışana göre değişir. Kız her şeyi çabucak ele veriyor. Adam oraya buraya koşuyor ve hiçbir şey bulamıyor. Şimdi genel olarak yeni yıldan önce, teslim noktasına gitmek neredeyse imkansız. Orada sadece üst üste yığılmış mal dağları var.
Константин Ильин
Normal PVZ. Evet, çevredeki pek çok köy için küçük, yine de biraz daha odaya ihtiyacınız var. İşçiler yıpranmaya ve yıpranmaya çalışırlar ve çalışırlar. NG için o kadar çok sipariş var ki, fakir çalışanların sokakta bir dakika nefes alacak zamanları bile yok. İnsanların mola vermek için 5-15 dakikası olmaması gerektiğine inanan memnun olmayan insanlar görüyorum. Genel olarak, mümkün olduğunca uygun olduğu için bu pvz'ye sahip olduğunuz için kişisel olarak kendinizden teşekkür ederim. En yakın ozon arabayla 20 dakika uzaklıktadır.
Анна М
En iğrenç iade noktası! Kız her zaman sigara içiyor, sonra bir yere gidiyor, kaba davranıyor, sadece sipariş vermenin zamanının olmadığına karar verebilir, çünkü kutularla uğraşmadı, burada ne ile alakam var, gerçeği anlamıyorum. Daha önce sipariş için iki kez geldim ve tekrar gönderildim. Bu pv'deki tek normal adam kibar, özenli
Анастасия Прядкина
13 Temmuz 2025
İğrenç pvz, geliyorum ve mallarımı bulamadıkları için bir saat sonra gelmem söylendi. Tam bir saat sonra geliyorum, çalışanı yok, ara veriyorum .... Bunu ikinci kez görüyorum ve tam da bu pvz'de ... ama geçen sefer en azından malımı buldular. Çalışan her zaman çok uzun bir süre mal arıyor, büyük bir kuyruk var, soyunma odaları mallarla dolu ... sadece hiçbir kelime yok ... genel olarak bu pvz'ye tavsiyede bulunmuyorum.
иван петров
14 Ekim 2025
Şiddetle tavsiye etmiyorum. Aslında bu küçük bir kalkan kulübesidir, oda çok sayıda sipariş için tasarlanmamıştır. Soyunma odaları da dahil olmak üzere tüm odalar sürekli mallarla doludur. Birkaç pvz'nin hizmetlerini kullanıyorum ve karşılaştıracak çok şeyim var. Bu konuda çok nadiren sipariş veriyorum, ancak her seferinde 20 dakikaya kadar kuyruktan malların uzun süreli ihracı ve siparişlerimi uzun süre aramakla karşılaşıyorum. Çalışan birkaç kez sokaktaki sıranın nasıl gittiğini görünce sigara içmeye gitti. Tek kelimeyle bir karmaşa. Acelesi olmayan ve Birlikteki gibi sokaklardaki sıralar için nostaljik olan insanlar için uygundur. 😂
Nikcheys
23 Aralık 2025
En rahatsız edici pvz. İçeride yer yok(. Çalışanlar deniyor ama yerin kendisi buna izin vermiyor. Her zaman mallarla dolup taşıyorum, mümkünse oraya teslimattan kaçınmaya çalışıyorum. Sık kuyruklar.
Виктория С.
22 Mayıs 2025
Korkunç bir iade noktası. Nadiren sıra sipariş ediyorum ve bunun nedeni yakınlarda yaşadığım için artık olmayacağım. Sokakta duruyordum, bayanın sigarasını içmesini bekliyordum. Bunu aceleyle yaptı, sigara içmekten zevk aldı ve telefonunda saygısızlık etti. Vicdanımı duymadım, iş gününü de olduğu gibi. En azından bir tanesinden özür dilediğini söylerdim, «iki dakika bekler misiniz, sigara içeceğim mi?" Yeterli olurdu. Nezaketi de duymadılar. Ve işaret az önce onu öldürdü. Size sipariş vermek için ruh hali olurdu 🔥sadece çöp
Юлия Головизнина
15 Mart 2025
Korkunç bir teslim noktası, her seferinde uzun bir kuyruk olduğunda, kız siparişteki her mal için ayrı ayrı gider ve bu da teslim süresini uzatır. En son önümde 5 kişilik sıra vardı! Dağıtım noktasının yönetiminden çalışanlara pozisyonları hatırlamayı ve tüm malları bir kerede vermeyi öğretmesini rica ediyorum. Sadece burada böyle bir karmaşa var
Даниил
18 Ekim 2025
Izgaradaki en iğrenç PVZ, gördüğüm ozondur. Odadaki sonsuz tıkanıklık, soyunma odaları kutularla dolu, personel pvz'yi istediği zaman ve istediği zaman kapatıyor, kaba bir tavır! Sevgili OZON, bu pvz'yi üstlenin, tek başına tüm itibarınıza ve markanıza büyük zarar veriyor!
saDEr
Bu pvz'yi tavsiye etmiyorum. uzun, kirli, misafirperver değil ve henüz anlaşılmayan molalar. çok uzak olmayan yeni bir modern açıldı
Татьяна Стр
29 Ekim 2024
Самый плохой пункт из всех, где я получала заказы. Постоянно грязно и все заставлено коробками, мусорки нет, нож и ножницы для распаковки тупые. Женщина хамит на пункте выдачи. В последний раз в 5 вечера пункт был закрыт, женщина стояла курила и говорила по телефону. Очередь ждала ее на улице. На вопрос - вы работаете или курите, женщина ответила - «я курю». Больше не буду заказывать товары сюда. Не советую.
Яна В.
23 Temmuz 2024
Всегда очень быстрое и вежливое обслуживание. Сотрудники компетентные. Удобное расположение, рядом бесплатная парковка . В очереди не попадала ни разу. Чистый опрятный пункт
Vasily Mikhel
9 Kasım 2025
Ozona zaten girdiklerinde, bu düzenleme noktasına dikkat edecekler. İçinde personel tüm kuralları çiğniyor ozon siparişlerini kaybediyor. sürekli sıra bazen 20-25 dakika sürer. Ozon kontrolleri ne zamana kadar gözlerini buna kapatacak?!
Югол
10 Eylül 2025
Efsanevi rejimimde çalışan PVZ'Yİ ilk kez görüyorum, her zamanki gibi bir mola için öğeyi kapatıyorum, malları kabul etmek için anlaşılıyor, ancak 9'dan 21'e kadar çalışıyorsanız, belirtilen saatlerde çalışın, diğerleri bu noktada gayet iyi başa çıkıyor, sizinki değil. İşinizi zaten tüketicinin zararına değil, kurun.
Дмитрий Караия
Buraya bir şey sipariş etmeyi bıraktım. Her seferinde işkence. Program tahmin edilemez, genç bayan sürekli kaba davranıyor, asla merhaba demiyor. Nasıl gelirsem geleyim sigara içmeye değer. Şimdiden kapatın, başkalarının normal öğeyi açmasına izin verin.
Roman
27 Aralık 2025
Temelde artık bu pvz'ye sipariş vermiyorum. Komşulara gitmek daha kolay. Kuyruklar, her şey çok yavaş, siparişler sürekli bulunamıyor, her şey dolu. Umarım rakipler yakınlarda yeni bir PVZ açarlar.
Дмитрий Мандрюк
18 Ekim 2025
Mevcut olanların en kötü ihraç noktası!!! Malları getirdikleri için parsel vermediler, peki bu neden bizim sorunumuz olmalı? Kısır bir döngü çıkıyor, malları getirdiler ama elde etmek mümkün değil, öyleyse neden bir kez taşıyamıyorsunuz???
e s
4 Kasım 2024
Хорошее расположение, персонал быстрый, в очереди было 3 человека, справился за минуту, персонал добрый, вежливый! Все чисто, опрятно! Советую!
Макс
9 Kasım 2025
Korkunç nokta! Sürekli kapalı veya veremiyorlar! Her zaman mallarla dolup taşar - geçmeyin, ölçmeyin! Her zaman kuyruklar! Saatlik sigara molası! Müşterilere karşı iğrenç bir tutum! Oradaki bayan böyle kabalıkla çalışıyor! İnsanlara karşı tüketici tutumu! Nasıl böyle?!
Даниил Палочкин
20 Ekim 2025
sonsuza dek kuyrukta, bugün 15 dakika durdum, 1 kişiye hizmet verdiler! genç bir adam ama boş kafalı. sonunda bir saatten fazla harcadım! tavsiye etmiyorum. her yerde çöplük gibi, geçilecek hiçbir yer yok, kirli
Виктория
27 Kasım 2025
Bu ihraç noktasında çalışan kızın iğrenç, kaba tavrı. Burada malları almak için şanslı olmalısın, ya sigara içiyor, ya da kendine molalar veriyor, ya da sadece malları bulamıyor. Asla merhaba demez, cesaret eder, malları sanki bir iyilik yapıyormuş gibi verir, insanlara saygı duymaz.
Рената Нестерова
27 Haziran 2024
График работы шикарный: до девяти вечера! Персонал внимательный. Для жителей поселка - самое то, возле въездной группы. Всегда чисто. Добра и здоровья бедным людям, что сидят здесь в жару!
галина лебедева
22 Eylül 2025
Her şey iğrenç! Gelip siparişinizi normal bir şekilde almak imkansızdır, mola belirtilenle aynı değildir, kaba gelirsiniz ve ruh haliniz olmadan gidersiniz, görünüşe göre buraya gelmemek daha iyidir.
Олег Архипов
17 Ekim 2025
İğrenç bir iade noktası. Kimseye tavsiye etmiyorum. Sonunda siparişimin kaybolduğunu duymak için 30 dakika sırada bekledim. Diğer dağıtım noktalarına sipariş vermek daha iyidir.
NSP
15 Aralık 2025
Pek değil! Malları bulamadılar, sonra gelin, arayalım. Tamam, geldim. Sipariş alındığı gibi kapalıdır. Değiştiricinin haberi yok. Desteğe başvurdum, oraya kibarca gönderdiler: sadece 7 gün içinde parayı iade edebiliriz. Buna ne deniyor peki? Uğraşma onlarla. 😔
Георгий А.
23 Ekim 2025
Çok sık molalar. Büyük kuyruklar. Mallar, ihraç noktasının her yerinde dolaşıyor. Kız tamamen yanlıştır.
Никита
18 Kasım 2025
Belki de en kötü Pvz'lerden biri ozondur, sürekli hiçbir şey bulamazlar, tüm salon kutularla doludur, insanların dağılacak hiçbir yeri yoktur, o zaman çalışan sarhoş olur ve kimseye hizmet etmez. Ancak en yaygın olanı, 20-30 dakika boyunca bir paket aramasıdır.
M
14 Ekim 2025
Korkunç bir iade noktası. Sokaktaki kuyruklar normdur. Karmaşa girişten başlıyor ... her şey mallarla, kutularla dolu, yani gidecek hiçbir yer yok ... soyunma odalarında bile ... insanların hala burada bir şeyi nasıl ölçmeyi başardıklarını merak ediyorum. Çalışan tek başına bu tür hacimlerle açıkça baş edemiyor. En azından neden ikinci bir çalışanı işe alamayacağınızı anlamıyorum! Şu anda 40 dakika buradayım, bunların yarısı yağmurda dışarıda durmak zorunda kaldım. Kızın tüm kuyrukta bakmasına yardım etmek istiyorum ... sahipleri nereye bakıyor?!
Stasy
10 Aralık 2025
Bundan daha kötü bir nokta henüz icat edilmemişti, 16: 28'de, 16: 30'dan itibaren (günde üç kez) ara verdiler. Benden önce, ben zaten odadayken yanımda sipariş verdiği sırada iki kişi vardı. Ekipman oraya iş için geldiği için siparişi vermemi istedim ve acelem vardı. Çalışan reddetti, ara verdiğimi söylüyor. Dürüst olmak gerekirse, bu ilk kez değil, o zamana kadar kızın tarafında kabalık vardı, başka bir gün o kadar akşamdan kalmıştı ki, affedersiniz nefes alacak hiçbir şey yoktu, siparişleri kaybettiler, soyunma odaları doluydu, denemek imkansız bir şey. Bir sürü kez buraya bir daha gitmemeye yemin ettim ama yanımda yaşıyorum. Bugün durum nihayet dibe vurdu. Böylesine mükemmel bir personel seçimine sahip ne tür bir liderlik olduğunu ve insanlara ve VPZ'YE karşı bu tutumu bilmiyorum.
Николай Р.
16 Kasım 2025
Siparişi alıp alamayacağın sürekli piyango. Ara vermek, sigara içmek, malları almak, kuyruklar almak.
Olga Ssss
12 Temmuz 2024
Удобное расположение, время работы, всё быстро и без очереди. Из недостатков-небольшое помещение
Angelina
17 Ekim 2024
Отвратительный пункт выдачи, открываются в 10:00, хотя режим работы указан с 9:00, закрываются всегда раньше, приходишь днем, закрывают перед тобой дверь, чтобы покурить, под дождем стой и жди пока она докурит, кому жаловаться не понятно ….
Виктор
25 Haziran 2024
Хоть и переехали но стало удобнее. Парковка, нет лифтов и этажей. Обслуживание отличное. Обслуживание быстрое и уважительное.
наталья а.
21 Nisan 2023
Сотрудника уже четвертый раз нет на рабочем месте в начале рабочего дня, ждать приходится с 9 утра по часу или полтора! Собралась огромная очередь, люди ждут. Контактные телефоны указаны неверные, там либо абонент не обслуживается (номер 8-800..), либо посторонний человек берет трубку, не имеющий отношения к Озон!
Андрей Толстов (МЕТПРОМ)
11 Ağustos 2024
Отзывчивые сотрудники. Работают до последнего в очереди, а не закрываются за пару минут до конца смены и больше не принимают клиентов
Кк
15 Ocak 2025
Çok uygun. Program, müsaitlik durumu ve personel. Her şey hoşuna gidiyor. Olduğunuz için teşekkür ederim.
Ирена Понарошку
12 Temmuz 2024
Замечательный ПВЗ, в основном используем для возврата заказов, всегда все быстро, четко, без лишних вопросов. Спасибо за профессионализм и прекрасный сервис!
Ксения Е.
1 Haziran 2025
Görünüşe göre sipariş vermeyi planlamayan, her zaman sigara içen bir kadın Sonsuza dek bir iyilikle paketler veriyor
Марина Kolt
9 Temmuz 2024
Хороший персонал , все четко и быстро. График до 21) владельцы , поставьте сотрудникам кондиционер пожалуйста
Илья Александрович
8 Ekim 2025
En korkunç PVZ, çok yavaş! Çok kirli, az yer var, yetkin personel yok!
Kristina Kleyko
24 Eylül 2024
Отвратительное обслуживание. Сидит возрастной мужчина, который просто отказывается принимать возврат. Видит, что мы зашли с двумя объемными коробками, и он говорит 15 минут ждите. Я говорю, у нас в машине ребёнок сидит, вам возврат сделать это 30 секунд. При этом перед нами он отпустил женщину с ребёнком, после нас ни одного человека и он нам возмущено отказывает, якобы он, цитирую, не успевает всё оформить тут один, вон сколько коробок стоит… Я была в шоке. В итоге не принял возврат и мы с этими коробками обратно пошли к машине. Первый раз вижу такое отвратительное обслуживание. Владелец ПВЗ Озон у поселка Кембридж, задумайтесь об этом сотруднике.
Полина Ф.
27 Temmuz 2023
Сотрудница ушла на 15 минут за 20 минут до закрытия пункта выдачи. С каким лицом я забирала у неё посылку - это нечто. Было чувство будто я ей должна сама принести её, отсканировать и покланяться в ноги.
Olga K.
14 Temmuz 2023
Жаль, нет оценки минус!!!! Девушка абсолютная хамка. Про элементарное «поздороваться» вообще речи нет. При отправки посылок (авито) тебе указывают, что ты должен сам поискать где то здесь коробку, упаковать, запечатать, наклеить транспортные накладные. На вопрос-«у вас самообслуживание?»-отвечает, что тут пункт озон и все. То есть зп получает она, а упаковываешь ты! Нигде такого не встречала, всегда все делают сотрудники
Nadège Lappo
13 Temmuz 2024
Попалась на ситуацию что оператор обозначила не все товары которые я взяла и в итоге мне пришлось связываться с поддержкой по поводу возврата книг которых я не взяла больше не буду заказывать в этот озон а перестроюсь в озон возле Покровского и большого магазина магнит в надежде на более вежливое отношение при заказе интересующих меня фетези книг которые я обычно заказываю по две с целью получения книги лучшего качества но последние мои покупки и отношение к заказам смахивает на мошенничество с вкинутыми книгами и моими деньгами
Анна Ш.
10 Ocak 2023
Странный график работы, пришли 6 января в начале 8, на двери табличка « отошли на 15 мин», ходили-бродили, ждали… так до 8 часов вечера никто не появился. Хотя в расписание рабочий день до 20:00. В 9 утра тоже никогда не бывают на месте, который раз пропадаем. Безответственность сотрудников и пофигистическое отношение начальства. Надеемся, что-то поменяется!
3 Ağustos 2024
Хорошее обслуживание, выдают быстро,сотрудник вежливый. Внутри и в примерочных чисто
Юлия Ерёмина
19 Nisan 2021
Отличное место. Рядом с домом. Все бысто и без вопросов. В нашей деревушке два пункта выдачи: почта и озон. График почты не удобный. Озон выгодно отличается от почты, работает долго и без обеда. Избалованным москвичам важно, когда они на природе живут в привычном ритме.
Катя Минатулаева
27 Ocak 2025
en iyi teslim noktası!!! nazik çalışanlar ve temizlik noktadadır.
Гульфия Минибаева
15 Ekim 2025
En kötü PVZ. Uzun süre bulamıyorlar, personel kaba, sürekli uzun kuyruklar
Арсений Алдошин
12 Ağustos 2024
Хороший пункт выдачи рядом с домом . Хожу туда часто , персонал хороший . Добавить больше ничего не могу:)