Ozon

Şubeler

Михаил Снегирев
1 Eylül 2025
Geniş ve ferah sipariş verme noktası. 10:00-22:00 saatleri arasında programa göre çalışır. Personel kibar, yardım ediyor, tavsiye ediyorlar. Ambalaj atıklarının atılmasına yardımcı oldular, fazladan torbalara ihtiyacım yok. Büyük panoramik pencerelerden özellikle memnun kaldık. Aydınlık ve rahat. Çok temiz.
Руслан
2 Kasım 2025
Mükemmel konum, çok temiz pvz, personel mükemmel! İki soyunma odası, iyi onarımlara sahip aydınlık bir oda!
Марина М.
25 Eylül 2025
İlk başta, bu öğe iyi bir izlenim bıraktı, yeni, temiz, çok hoş bir kız, çabucak siparişimi verdi, merhaba dedi ve hoşçakal dedi, ama son zamanlarda çok özensiz görünen bir adama yakalandım, kendi özelliklerinin olabileceğini anlıyorum, ama noktadaki koku sanki bir haftadır yıkanmamış gibi duruyordu, sadece kokuyor. Siparişimi zar zor hareket ederken neredeyse kokudan kusuyordu. Birisi nasıl ölürse ölsün. Brrrr. Oraya bir daha gitmeyeceğim.
Екатерина С.
1 Ekim 2025
Teşekkürler, her şey yolunda! Siparişi hızlı ve gülümseyerek verdiler! Her zamanki gibi) Bu arada, sadece bir adam vardı ve aşağıda "garip incelemenin yazarı" yazdığı gibi yabancı bir koku yoktu. Ama kızla vardiyada pek hoşuma gitmedi, kaba bir insan, umarım böyle bir yedek bulacaklardır
Ольга Кузнецова
20 Ekim 2025
Harika bir nokta. Bugün siparişimi alıyordum ve bir çalışan beni gülümsemeyle karşıladı. Doğrudan ruh halimi yükselttim ve şimdi tekrar satın alacağım ve kesinlikle bu kadına gelmek istiyorum..Yardımlarınız ve ilginiz için ona çok teşekkür ederim.Hizmet 10 yıldızdı
Светлана К
4 Haziran 2023
Очень понравился пункт выдачи, чистенько, светло. Сотрудники вежливые, отзывчивые, всегда подскажут и помогут. 5+.
Владислав
13 Ekim 2023
Пришел как то к открытию , срочно забрать заказ по работе нужно было …. Время 9.28 (прождал) так никто и не появился
светлана смагина
28 Ekim 2023
Все оперативно. Сдала фбс, просто моментально. Молодцы
Владимир
6 Mayıs 2023
В пункте выдачи чисто и аккуратно. Заказы выдает очень вежливая и приветливая девушка.