Optima

Ürün ve servisler
Haberler

Е
Евгений Т.
Mutfak üreticisini uzun süre seçtikten sonra Optimuma karar verdik. Sadece fiyattan değil, kaliteden de etkilendiler. Her şeyi çok hızlı, net bir şekilde mükemmel bir mutfak yaptık. Biz de montajdan tamamen memnun kaldık, 2 gün içinde topladık ve hiçbir kusur bulamadık. Ayrı ayrı tasarımcı Anna'ya teşekkür etmek istiyorum. Projedeki tüm fikirlerimizi gerçeğe dönüştürebildi. İşe dahil olduğunuz, duyarlılığınız ve profesyonelliğiniz için çok teşekkür ederim.
Ю
Юлия Слижевская
İyi akşamlar. Uzun zamandır mutfağı değiştirmek istedim. Ama genellikle her zaman daha gerekli bir şey ortaya çıktı ya da biriktirmeye çalıştım. Açıkçası ucuz olmayan yüksek kaliteli mobilyalar istedim. Yanlışlıkla İnstagram üzerinden taksitle mutfak satın alabileceğiniz ve hatta hediye olarak bir başlık alabileceğiniz bir reklama rastladım. Zaten tanınmış bir üreticinin mobilyaları, çok iyi incelemelerle. Koordinatlarımı bıraktım ve beni geri aradılar. Bizimle mutfağımızın tasarımında yer alan Anna kızını çok beğendim. Dileklerimizi çok sabırla dinledim, doğru, sakin bir şekilde dinledim. Bize ihtiyacımız olduğu kadar zaman ayırdım. Mobilyaları kendi başlarına topladılar. Tüm detaylar boyuta uyuyordu. Sorular ortaya çıktığında Anna'ya sorunsuz cevapladığı sorularla döndüm. Ve davlumbazı aldılar. Aileleri için bağımsız olarak taksit dönemini seçtiler. Taksitlerin ERIP üzerinden ödenebilmesi uygundur. Herkesten çok memnunum. Potansiyel müşteriye, tasarımcılara, teslimatçılara ve testereyi, paketlemeyi ve paketlemeyi yapan işçilere çağrı yapanlardan başlayarak şirketin tüm çalışanlarına teşekkür ederiz. Herkese iyilik
Виталий Барце
Mutfak beklentileri aştı! Malzemelerin kalitesi yüksek: yongasız cepheler, derzler mükemmel şekilde takılmış, bağlantı parçaları sorunsuz çalışıyor. Tezgah çizilmeye karşı dayanıklıdır, temizlenmesi kolaydır. Tasarım modern, rengi lekesiz seçtiler - pahalı görünüyor. Depolama çok uygun bir şekilde planlandı: tüm mutfak eşyaları için yeterli alan vardı. Tüm bileşenlerin kitte olmasına sevindim, hiçbir şey satın almak zorunda kalmadım.
К
Ксения Н.
Mutfak siparişinden çok memnunum! Her şey açık: ölçüm, üretim, teslimat ve kurulum gecikmeden geçti. Malzemeler görünüşte ve dokunuşta hoştur, cepheler kirlenmez, tezgahlar çizilmelere karşı dayanıklıdır. Mutfak şık ve modern görünüyor, üzerinde yemek pişirmek bir zevk. Profesyonelliğiniz ve detaylara gösterdiğiniz özen için çok teşekkür ederim!
Ольга
Görünüşe göre önceki Optima klinikleri kadar şanslıydım. Hizmet kibar, güler yüzlü. Ancak benim için önemli olan, projenin geliştirilmesinde öngörülen ve vaat edilen mobilyaların yapısal elemanlarının nüansları sonuç olarak dikkate alınmamıştır. Elbette bunlar küçük şeyler. Ama tortu kaldı. Gelecekteki müşterilere Optima'nın bireysel bir sipariş değil, modüler mobilyalar olduğunu ve istediğiniz parametrelerin her zaman uygulanamayacağını hatırlamalarını tavsiye ederim. Umarım deneyimlerim firmanın müşteri deneyimini daha da iyileştirmesine ve gelecekte iki taraf arasındaki yanlış anlamaları gidermesine yardımcı olur. Mobilyaların kalitesine gelince, burada şikayet yok. Malzeme seçimi için tasarımcı Anna'ya teşekkür ederim. Mutfak güzel görünüyor, kullanımı rahat, rahatlık yaratıyor. Hızlı kurulum için montajcı Vladislav'a teşekkürler. İçinde +/- -Teslimat sadece akşamları ve ancak araç tamamen dolu olduğunda mümkündür. + Nakliyecilerini uygun fiyata sunuyorlar.
Таня Таня
Yeni Şık :) ve Konforlu Optima ZOV mutfağımız için "ÇAĞRI" şirketine teşekkür ediyoruz. Bizimle çalışan ÇAĞRI şirketinin çalışanlarına teşekkür ederiz ❤️!!! Sipariş, Grodno'nun kabinde, Tavlaya Caddesi'nde yapıldı. Tasarımcı Anna'ya özel teşekkürler! Çok hoş ve özenli bir kız - bize mutfak projesi için çeşitli seçenekler sundu, cephelerin seçimine ve mutfak aletleri seçimine yardımcı oldu! Kurulumculara Alexander ve Dmitry'ye teşekkür ediyoruz - çocuklar kendi işlerinin profesyonelleri! Çalışmalarının kalitesi zirvede! Mutfakları tavsiye ederim ÇAĞRI - bu modern tasarım ve yüksek kalite + bireysel yaklaşım!
В
вио г.
İyi günler! Şirketin çağrısına teşekkür sözleri yazmak istiyorum. Aralık 2025'te mutfak siparişi verdiler. Tasarımcı Zakrevskaya Svetlana Mikhailovna, mutfak alanını doğru bir şekilde birleştirmeye yardımcı oldu, mutfağın malzemelerini açıkça gösterdi ve anlattı. Mutfağın cephesinin rengi kremsi beyaz (boyalı MDF) seçildi.Mutfağın şık ve rahat olduğu ortaya çıktı, sonuçtan memnunlar!Mutfağın üretim tarihlerine uyuldu. Mutfak montaj ustaları: Dmitry ve Alexander çok dakik, mutfağı hızlı ve verimli bir şekilde monte ettiler. Tavsiye ederim!
Надя М.
Mutfağın muhteşem olduğu ortaya çıktı, her şey istediğim gibi. Tüm çekmeceleri ve rafları milimetreye kadar taktık (bu konuda diğer firmaların zorluğu vardı, mutfağı duvarın dışına taşıdık). Çabucak yaptılar, getirdiler ve kurdular. Öneriyorum�👌�
Никта Глинский
Donmaya çabucak geldik, Dzainer de projeyi derhal hazırladı. Siparişi zamanında getirdiler ve en ufak bir şikayet olmadan her şeyi topladılar. Her şey beyan edilen kalite ve hizmet düzeyine karşılık gelir.
У
Ульяна Носевич
25 Şubat 2025
Mutfağı tasarımcı Victoria Staver'den sipariş ettiler. Her şeyi çok beğendim. İstediğim bir mutfak projesi hazırladılar ve hatta ekipman seçiminde yardımcı oldular. Mutfağın çok güzel olduğu ve çok iyi bir fiyata olduğu ortaya çıktı (diğer şirketlerle karşılaştırdık). Memnun kaldım, arkadaşlarıma tavsiye edeceğim.
Оля Леднева
30 Ekim 2025
ÇAĞRI teşekkür ederim! Bütün aile, Şehrin köşe mutfağımızdan çok memnun. Projeyi eskizlerime göre yaptılar.Tabii ki, her şey kafamda olduğu gibi işe yaramadı,ama genel olarak harika. Tasarımcı ayrıca tekniğin seçilmesine de yardımcı oldu. Doğrudan listesiyle sipariş ettiler ve sipariş ettiler. Her şey mükemmel bir şekilde uyuyordu.
Алёна Пил.
13 Mayıs 2025
Güzel mobilyalar. Bir yıl önce burada mutfak sipariş ettim - hala yenisine benziyor. Hiçbir şey gıcırdamıyor, çalmıyor, sanki dün bana toplanmış gibi. Geçen hafta bana çağrıdan bir yatak getirdiler, ayrıca çok beğendim - şık, rahat, konforlu.
О
Ольга Бобрик
20 Mayıs 2025
Profesyonellik, kaliteli iş, dakiklik ve güvenilirlik için çocuklara çok teşekkür ederim. Onlara hitap ettikleri için çok mutluyum!!! Her şey süper! Mutfağı beğendim, beklediğimden bile daha iyi çıktı. Burası artık apartmandaki en sevdiğim yer.
Н
Наталья Лебедь
31 Mart 2025
Mutfak için çok teşekkür ederim. En uygun fiyata ve kısa sürede çok güzel ve modern olduğu ortaya çıktı.
Наталья Разоренова
5 Ekim 2025
Oturma odasını yenilemeye ve modüler sistemi sipariş etmeye karar verdik. Çağrıda birkaç çözüm önerdiler, açık rafların ve kapalı dolapların kombinasyonuna karar verdiler. Çok rahat ve kolay görünüyor. Oda değişti, daha işlevsel ve şık hale geldi. Arkadaşlar değişiklikleri hemen fark ettiler.
Каринка
Görünüş hakkında yazmayacağım bile, en iyi mutfağı seçtiğim açık. İşlevsellikten bahsetmek istiyorum: iç dolgu çok düşünülmüş ve rahatlığı yalnızca çalışma sırasında gerçekten değerlendiriyorsunuz.
Миша
Çağrıda kulpsuz modern bir mutfak sipariş ettim. Açma mekanizmaları kusursuz çalışır, cephelerin temizlenmesi kolaydır. Toplayıcılar zamanında geldiler ve gereksiz sorular sormadan her şeyi dikkatli bir şekilde yaptılar.
Валерия Бушева
Belarusça ise, tanımı gereği benim için iyiyse, bu yüzden mutfağı nerede sipariş edeceğimi bile düşünmedim. Modernizm yok, hemen klasikler istedim, onu aldım, bu yüzyıllardır!
🌸Taniushka 🌸
Odunsu dokulu bir modelimiz var. Asil ve çok rahat görünüyor. Konuklar her zaman nerede sipariş verdiklerini sorarlar. Bu fiyata malzemelerin kalitesi sadece mükemmel
Юлия Медведева
10 Eylül 2025
Grodno'da küçük bir mobilya salonumuz var. Tavlaya caddesi'ndeki ÇAĞRI salonunda mutfağımızı sipariş ettik. Hem seçeneklerin sayısı hem de kalitesi açısından beğendim. Gerçekten doğal ahşap cepheler istedim ama çekmediler, kendimi MDF ile sınırlandırmam gerekti. Ama yine de iyi, şık bir şekilde ortaya çıktı. Belarus mobilyalarını seviyorum.
Lilya Kazachenko
11 Ağustos 2025
Çok teşekkür ederim - kocam ve benim için harika bir mutfak yapan fabrika Çağrısı. Ve Mutfak salonunun yöneticileri, bir sürü ilginç seçenek arasından gerçekten en iyisini seçmeye yardımcı olan bir çağrıdır. Mutfağı çoktan getirdiler. Teslimattan iki gün sonra, kulaklığı tam anlamıyla birkaç saat içinde monte eden iki koleksiyoncu geldi. Onlara karşı hiçbir şikayet yok, çöplerin bile hepsi kendilerinden sonra temizlendi. Mutfağı bir haftadır kullanıyorum ve şimdiye kadar zevk geçmedi: Kapıların ne kadar kolay açıldığını, çekmecelerin ne kadar sessizce çıktığını, tezgahın benim için ideal yükseklikte olduğunu gerçekten seviyorum. Ve buna uygun fiyatı da eklersek, o zaman genel olarak ateş.
Весь Крым Все о Крыме
22 Ağustos 2025
Bir giyinme sistemi sipariş ettiler. Lyudmila bizimle çalıştı. Özenli ve titiz, pratik olarak mükemmeliyetçi. Tüm isteklerimi ve zevklerimi dikkate aldım. Birlikte harika bir proje yaptılar. İçinde gereksiz hiçbir şey yok, tüm bölgeler faydalı ve gerekli
К
Кирилл
27 Aralık 2025
Banyodaki fayansları güncelledikten sonra yeni bir sete bakmaya başladım – dolap, kalem kutuları. ÇAĞRI sitesindeki koleksiyonları gerçekten beğendim, ancak seçmek zordu)) herkes iyi. Sonunda Monovi Slim'i seçtim. Ve pişman olmadım)) Sakin görünümü, sıcak paleti ve ülkenin estetiği için onu seviyorum.
Ogulshat Gurbanowa
9 Temmuz 2025
Teşekkür ederiz! Aramada Amber serisinden oturma odası için mobilya aldım. O çok güzel. Böylesine ölçülü ama ilginç bir tarz, biraz skandal ama daha sağlam. Tüm seti bir kerede aldım: dolap, şifonyer, masa. Koleksiyondaki her şeyin başlangıçta iyi düşünülmüş olduğunu not edeceğim. Hayatta mobilyalar resimdekinden bile daha iyi. Her şey akıllıca yapılır, her detay düşünülür. Boyutlara karşılık gelir. Montajcı mobilyaları hızlı ve şikayetsiz bir şekilde monte etti.
Карина Алишева
Sonunda yeni bir mutfağım var)) Çağrıyı seçtiğimde kaybetmedim, Belarus'un kalitesi zirvede. Mutfak hem işlevsel hem de görünüşte süper
Дмитрий Байков
21 Kasım 2025
Çağrıdan duyulan özlemin mutfağı, standart dairemizi rahat bir yuvaya dönüştürdü. Cephelerin sıcak rengi ve detaylardaki minimalizm sakin bir atmosfer yaratıyor. Rahat çekmeceler, düşünceli modüller - her şey günlük yaşamın rahatlığı için çalışır. Bu özel modeli seçtiğim için içtenlikle mutluyum.
Александр
"Tasarımcı" Svetlana Z. ile çalışmayın, onunla birçok sorunu vardı. Fazla malzeme saydık. Dikkatli olun ve onların kusurlarından kendinizin sorumlu olacağına ve projedeki değişiklikleri korumadığınıza hazırlıklı olun