Arama
Rotalar
Yandex Maps • Vitebsk • Kafe

One Million

Değerlendirme 4,3
419 puan
Açılış 12:00
+375 29 832-88-82
Telefonu göster
Zamkovaya ulitsa No:4, Viciebsk
Kaydet
Logo

Fotoğraf veya video ekle

Kafe One Million, Vitebsk, foto
85 daha
Genel bakış
Haberler
2
Fotoğraf
95
Yorumlar
213
Özellikler

Adres

Zamkovaya ulitsa No:4, Viciebsk
Giriş kapılarını göster
Rota

İletişim bilgileri

+375 29 832-88-82
Telefonu göster

Mesai saatleri

Açılış 12:00
Çalışma günleri

Nasıl gidilir

Dramteatr
205 m
4
DramteatrPloshcha SvabodySini domKamsamolskaja vulicaShkola № 21
Park yerlerini göster

Özellikler

Yemek teslimatı
Kurum hakkında ayrıntılı bilgi
Panorama
Bu kurumun sahibi misiniz?

Ziyaret yoğunluğu ve çalışma saatleri

10:00Kapalı
Pt
Sa
Ça
Pe
Cu
Ct
Pz
Değerlendirme 4,3
419 puan
Burayı değerlendirin

213 yorum

Varsayılan
О
Оксана Русакович
3. seviye şehir uzmanı
5 Ağustos
Harika mutfak ve servis. Kurumda hafta içi her gün 12'den 16'ya kadar bir iş yemeği var - ve bu sadece kaderin armağanı. Çok lezzetli, doyurucu porsiyonlar ve sadece 13 ruble. Kafede temiz ve rahat, çok yer var, bu yüzden her zaman boş masalar var. Terasta oturabilir, binanın içinde oturabilirsiniz. Merkezde dolaşıyorsanız, One Million'a bakmanızı tavsiye ederim.
Orijinalini göster · Русский
А
Алексей .
6. seviye şehir uzmanı
2 Eylül
Neredeyse her gün One Million Restoranını ziyaret ediyorum Rahat bir atmosfer ve şık bir iç mekan, konfor atmosferi yaratır. Menü, her biri gerçek bir mutfak şaheseri olan çeşitli yemekler sunmaktadır. Hizmet birinci sınıftır - personel güler yüzlü ve özenlidir. Özellikle öğle yemeği işini severim ama bazen akşamları da uğrarım. Bu restoranı keyifli bir ortamda lezzetli yemeklerin tadını çıkarmak isteyen herkese tavsiye ederim!
Orijinalini göster · Русский
Д
Дарья Москаленко
8. seviye şehir uzmanı
16 Kasım
Kaza sırasında bu kafeyi ziyaret ettiler.İlk defa oldu, izlenimler iki yönlüdür.Geniş bir verandaya koyun, orada yeterince serin.Kaza sırasında yiyecek için sadece onu ve herhangi bir içecek ve alkol sipariş edebilirsiniz.Bu garip çünkü genellikle çocuklar gibi başka bir şey istersiniz.Personel güler yüzlü ve özenlidir.Kuruma bir kuruş yatırdıklarını gördüm, ancak birçok nüans var, kilit tuvalette çalışmıyor ve kapı kapanmıyor....Gardırop garipmiş gibi ziyaretçiler için değil, personel için, yemek fena değil ama özel bir şey yok.Alkolden pek çok şey mevcut değildi.Ve genellikle kayıt olmadan herhangi bir kafeye gastrofest'e gitmemeniz garip, ancak Pazar günü çok fazla boş yer vardı, yani ziyaretçi akını yoktu.
Orijinalini göster · Русский
Hata bildir
Yardım
Servisler
Rotalar
Trafik
Yandex Map Editor
Metro ağı haritası
Harita oluştur
Harita API'si
Kişisel
Kaydedilenler ve ulaşım servislerim
Haritalarım
Ayarlar
Kurumlar için
Hesabım
Kurumunuzu ekleyin
Servis hakkında
Kullanıcı sözleşmesi
Mobil uygulama
"Nerede yesem?", "Nereye gitsem?", "Ne yapsam?" sorularının cevaplarını Yandex Maps'de bulun.
© 2001–2025 Yandex
Veri kaynağı