Ochey

Haberler
Şubeler
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

Александра Добрецова
Çok uzun zamandır göz irisimin fotoğrafını istedim) Bugün genç bir adamla burayı ziyaret ettiler, eşleştirilmiş bir fotoğraf çektiler, sonuçtan çok memnun kaldık глаз ayrıca gözün ücretsiz elektronik versiyonu hediye olarak) Fotoğrafçı Artyom'a çok teşekkür ederim 15 dakika bekledikten sonra böyle bir güzellik elde ettiler✨ Yatak odasının içi için zaten büyük bir versiyon yapmak için bir kez daha döneceğimizden emin olacağız)))
Марина Ерамова
4 Haziran
Второй раз приезжаю в студию делать фотографии - в первый раз одна, во второй раз с молодым человеком делать парное фото радужек. Оба раза все происходило быстро, качественно и комфортно, фотографии получились потрясающими! Храню их дома и периодически любуюсь ) Мастер Соня прекрасно выполнила свою работу, нам все очень понравилось. Спасибо студии, обязательно приедем еще!
Юлия Юсупова
28 Aralık 2025
Çarpıcı konum (arbat'ın mahzenleri) ve sadece bir tarih için değil, aynı zamanda kendinizi memnun etmek ve ruh eşinizle keyifli vakit geçirmek istiyorsanız harika bir hikaye, kızlar fotoğrafçılardır, her şey hızlı ve çok kalitelidir! Kesinlikle tavsiye ediyoruz ❤️🫶
Ирина Коренкова
27 Aralık 2025
Harika bir yer, genç bir adamla geldiler ve tamamen memnun kaldılar! Fotoğraflar gözün derinliğini ve güzelliğini ortaya koyuyor❤️ Fotoğrafçı Aisha çok özenli ve hassastır, işinin ustasıdır, her şeyi hızlı ve verimli bir şekilde yapar. Burayı ziyaret etmek için çok tavsiye ederim!
Мария
Meraktan bunaldım - sürecin nasıl gerçekleştiği ve sonucun ne olacağı. Sonuç, göz rengim hakkındaki fikrimi alt üst etti. Stüdyonun çok rahat ve güzel bir şekilde dekore edildiğini not edeceğim. Gürültü, kalabalık ve sıra yok, ön kayıt var. Sonucu sadece on dakika beklediler. Artyom'a teşekkürler, rahat iletişim, malzemelerin ve baskının hızlı hazırlanması. Fotoğrafın elektronik versiyonunu ücretsiz olarak alabileceğiniz için ayrı bir artı
мария
21 Aralık 2025
Harika bir hediye ikinci yarısı. Sıra yok. Çalışan, hızlı ve verimli. Atmosfer hoş. Çalışan çok zeki. Heybetli ekstra hizmet yok. Önceden uyardılar için koydu 40 dakika yordam, ama bize her şeyi yapmış, hatta az yarım saat. Sayesinde navigasyon biz kayboluyoruz üzerinde минусовом katta ve hatta çalışanlar diğer kuruluşlar kendilerini dışarı çıktı ve verdim bize her ihtimale karşı buraya nasıl giriş) Sonuçlar fotoğraf şaşırttı. Biz yeni keşfettim bizim göz rengi. Ortağı memnun hediye! (Fotoğraf orijinal nedense yaşamıştır, bu yüzden ekledi sreen, korkma, sonuç çok детализирован ve daha iyi scrin)
Alexey P.
13 Aralık 2025
Bize yardım ettiğim ve kısa sürede kızla gözlerimizin fotoğrafını çektiğim için Sonya P.'ye büyük minnettarlığımı ifade etmek istiyorum) Moskova'daydık ve oraya vardıktan sonra çok havalı bir stüdyo olduğunu hatırladılar, fotoğrafçı Sonya bizi karşıladı ve bize her şeyi gösterdi ve açıkladı. 40 dakika sonra fotoğraflarımız çoktan hazırdı. Hızlı, kolay ve kaliteli hizmet için çok mutluyuz!)
Татьяна Дондукова
Uzun zamandır eşimle irislerimizin fotoğrafını çekmek istediler ve sonunda Arbat'taki stüdyoya ulaştılar. Stüdyonun kendisi çok şık, atmosferik ve temiz. Fotoğrafçı Artyom çok kibar ve yetkin. Çabucak bize bir fotoğraf çektim. Biz çok mutluyuz. Böyle harika fotoğraflar için çok teşekkür ederim. Bu stüdyoyu tavsiye ediyoruz.
Тюрин Владимир
Konforlu ve güzel tasarlanmış bir alan. Hoş kız Sonya bize irislerin fotoğrafını çok hızlı ve acısız bir şekilde çekti. Sonuç etkileyiciydi, ancak deneyimin kendisi sadece hoş duygular bıraktı. Bu harika yeri herkese tavsiye ediyorum! Gelin ve diğer yarılarınızı memnun edin)
Кристина
Güzel fotoğraf stüdyosu. Buraya bir arkadaşımdan hediye ile sertifika aldım. Gözler 2 dakika içinde fotoğraflandı, ardından fotoğrafı basmak için 10 dakika sonra fotoğraflandı. Hepsi de elektronik ortamda gönderildi. Herkesten çok memnunum!
MaryMatveeva
Bu sadece bir fotoğraf, bu gerçek bir keşif! İrisin makro çekiminin bu kadar büyüleyici olabileceğini hiç düşünmemiştim. Süreç çok rahattı, fotoğrafçı Ayşe her şeyi net bir şekilde açıkladı. Ve gördüğüm sonuç şok oldu! Bu fantastik resimler, soyutlama, tüm dünyalar. Her göz — benzersiz bir sanat eseri taşıyorum. Çok teşekkür ederim fırsat bir göz atın böyle bir sıradışı ve güzel bir parti! Herkese tavsiye ederim — bu en kişisel ve derin bir portre olabilir.
Роман Курдогло
Muhteşem bir yer, yazarken yürüyecek bir yer var. Kız çok hoş, oda ve genel olarak hizmet iyi. Bir tarih veya hediye için idealdir. Çok çeşitli baskılar var
Даниэль Оганесян
Geçenlerde bir kızla gökkuşağı gözlerinin fotoğraf çekiminde bulunduk — ve bu inanılmaz bir deneyim! 😍 Gözlerimizin bu kadar güzel ve sıradışı görünmesini bile beklemiyorduk. Her detay, her gölge gerçek bir sanat eseri gibidir. Fotoğrafçı Sonya'ya özel teşekkürler! Sonya çok rahat bir atmosfer yarattı, her şeyi ayrıntılı olarak açıkladı, rahatlamaya ve istenen açıyı yakalamaya yardımcı oldu. İşini gerçekten sevdiği ve ruhuyla çalıştığı açıktır.
Екатерина Мухина
Yeri gerçekten beğendim, çalışan Artyom her şeyi anlattı, boyut seçimine yardım etti, fotoğraflar çabucak çekildi, bekleme rahattı. Yer atmosferik, ziyaret etmenizi tavsiye ederim
лилёк
Çok sevimli ve atmosferik bir yer! Gerçekten özel bir şey yaptığımızı hissederek kaldık. Süsenleri fotoğraflama süreci sakin ve rahattır, her şeyi ayrıntılı olarak açıklarlar, poz vermeye ve tasarım seçimine yardımcı olurlar. Usta Anastasia'nın bunu ruhuyla yaptığı açıktır. Sonuç inanılmaz derecede güzel ve sembolikti — sadece dekorasyon değil, hafıza ve duygu olan bir şey. Kesinlikle tavsiye ederim!!!
Аня Бабушкина
20 Aralık 2025
Ayesha'nın güzelliği için çok teşekkür ederim:) Fotoğraf o kadar güzel çıktı ki beklemiyordum bile. Stüdyoya sadakati için de teşekkür ediyorum - bağışlanan sertifika tarihinde biraz zamanım olmadı, ancak yine de fotoğrafı sorunsuz bir şekilde çektim. Hem sevdiklerinize hem de kendime böyle bir hediye öneririm. Bu gerçekten çok, çok güzel
Карина Эрдниева
çok rahat ve iyi bir stüdyo, eşleştirilmiş fotoğraflar çekerseniz çeşitli gökkuşağı düzenleri seçebilirsiniz. Sürecin kendisi çok hızlı, resimlerin işlenmesi sırasında arbat'ta yürüyebilirsiniz фотограф mükemmel çalışma ve hizmet için fotoğrafçı Anastasia'ya özel teşekkürler! 🫶
Спивакова Е.
21 Aralık 2025
Çok sıradışı ve dokunaklı bir deneyim! Stüdyo gerçek sihir yaratıyor — çiftin gözlerinin fotoğrafı inanılmaz derecede derin ve sembolik görünüyor.Sonuç beklentileri aştı: çekim şık, duygusal ve karakterli çıktı. Unutulmaz bir hediye ve duyguların güzel bir hatırlatıcısı için harika bir fikir. Sonya'ya konuyla ilgili yaratıcılığınız için özel teşekkürler
Александра Селезнёва
Hizmeti ve sonucu çok beğendik. İrislerin hayattakinden daha parlak olduğu ortaya çıktı, ancak anladığımız gibi gözlerimizi o kadar parlak göremiyoruz ve bu normaldir) çerçeveli fotoğraf harika görünüyor! Stüdyonun konumu uygun, ancak yeterli işaret yoktu - binadaki odalar arasında biraz kayboldular, ancak hızla yön değiştirdiler Olumlu duygular ve ilişkiler için harika bir unutulmaz özellik için teşekkür ederiz!
Анастасия
5 Ağustos 2025
Kısacası, yer sadece mükemmel. Konumundan başlayarak ve burası Arbat'ın merkezi, ofisin bulunduğu yere kadar. Biraz dolaşmanız gerekebilir ama çok üzülmeyin. Siz oraya varana kadar koridorlar sıkılmanıza izin vermeyecek. İris şeklindeki işaret size bunu söyleyecektir) Yerin kendisi çok temiz. Girdiğinizde, hangi hizmetlerin sunulduğunu ve fiyatları hemen fark edebilirsiniz ki bu çok uygundur. Ayrıca eşleştirilmiş fotoğraflarda irislerinizin farklı konumları vardır. Çekimler hızlı geçti. Fotoğrafımızı çeken Artem sadece bir canım. Sahip olduğu atmosfer için ona çok teşekkür ederim ♥️ Kesinlikle yeri tavsiye ederim!
катя хорошо
14 Aralık 2025
İlginç boş zaman etkinlikleri için harika bir yer! Uygun kayıt, odanın kendisinde rahat, dost canlısı bir çalışan olan Nastya, süreci gözler için rahat hale getirmeye yardımcı oldu, fotoğrafı yaparken her şeyi ayrıntılı olarak açıkladı. Çok teşekkür ederim, sonuç harika)
Инкогнито 8120
Genç adamla kendimize tarih için küçük bir hediye vermeye ve öğrencilerimizin fotoğrafını çekmeye karar verdik. Belirli bir zamana kaydolmanız ve sırada beklememeniz uygundur, her şey hızlı bir şekilde ortaya çıktı ve fotoğraflar yüksek kalitede! Müdür Sonya'ya teşekkürler)
Наталия
3 Kasım 2025
Videoyu sosyal ağlarda gördüler ve irislerin fotoğrafını da istedim. Uygun bir zaman için kaydolduk, geldik (metroya yakın çok uygun bir yer). Sevgili bir kız olan Aisha bizi karşıladı, fotoğrafını çekti. Her şey yapılana kadar 40 dakika beklemeliydim. Sonucu çok beğendik, arkadaşlarımıza tavsiye edeceğiz
Егор Козлов
2 Ekim 2025
Kaliteli hizmetiniz için çok teşekkür ederim! Çalışana özel teşekkürler Artyom, her şeyi anlattı, gösterdi ve açıkladı, çok nazik ve cana yakındı Derhal fotoğraflarını çektiler İçerideki atmosfer ve iftreme oda çok hoş! Hatıra olarak böyle bir şey yapmak çok güzel ve güzel 11/10!
Lada Komarova
Uzun zamandır gözlerinin süsenlerinin fotoğrafını çekmek istedim ve Arbat'ta bir stüdyo seçtim. Stüdyo hoş ve metroya yakın. Fotoğrafçı Artyom hoş bir genç adam, her şeyi açıkladı ve çabucak güzel fotoğraflar çekti. Harika fotoğraflar için teşekkürler!
Беха Сатшоев
31 Ağustos 2025
Harika bir yer, harika bir fikir. Kız çok çabuk danışıp gözlerinin fotoğrafını çekti, bir süre sonra gelmelerini söylediler, 40 dakika sonra geldik, her şey hazırdı. Ayşe, buluşmaya giden ve 2 farklı düzen yapan çok cana yakın, kibar ve iyi bir kızdır. Konum 10/10, Arbat'ta yürüdük, sonra uğradık. İç mekan da modern brikloft tarzında 10/10'dur. Genel olarak, bazı olumlu duygular var!
Александра Безверхая
Çok otantik bir bodrumda hoş bir yer) hızlı çalışmalarınız için Anastasia'ya teşekkür ederiz. Şimdi gözlerimizin ne renk olduğunu biliyoruz))))
Эвочка
Ziyaret etmek için çok sıradışı bir yer, güler yüzlü personele gelmeyi ve kendinize ve gelecekteki fotoğraflarınıza karşı iyi bir tavır almayı seviyorum!! Çocuklar harika şeyler yapıyorlar ve burada ikinci kez farklı seçenekler sunuyorlar)) Nastenka P. her şeye yardım etti ve açıkladı, stüdyodaki en iyi çalışanlar için teşekkür ederim
Александр Удальцов
12 Eylül 2025
Ochey iris fotoğraf stüdyosu. Karımla buharlı bir fotoğraf çekimindeydik. Her şeyi beğendik. Stüdyoda çok rahat ve hoş bir atmosfer var. Arbat'ta bulunur ve bulması oldukça kolaydır. Fotoğrafçı Varey ile çalışmak çok rahattı, söz verildiği gibi tüm süreç 40 dakika sürdü. Resimler sıradışı ve ilginç)) Bu arada, irisin bir görüntüsüyle kostüm takıları da sipariş edebilirsiniz. Kesinlikle ziyaret etmenizi tavsiye ederim.
Павел Гагай
4 Eylül 2025
Günlük hayatı çeşitlendirmek için harika bir fikir. Arbat'ta harika bir konum, her şey yakınlarda, oraya ulaşmak zor olmayacak, organizatörlerden bir video talimatı var - yere nasıl gidilir. Orijinal fikir, resimlerin çeşitli varyasyonlarını gözler şeklinde yapabilirsiniz, güzel görünüyor. Ayrıca çeşitli anahtarlıklar, kolyeler, yüzükler ve diğer aksesuarlar da vardır. Eylemin kendisi 5 dakika + 40 dakika sürer Bundan sonra resim yapılana kadar beklemeniz gerekir, tam o sırada caddede yürüyebilir veya herhangi bir kuruma gidebilirsiniz, çünkü aralarından seçim yapabileceğiniz çok şey vardır. 1 kez ziyaret etmenizi tavsiye ederim, 9/10
Юлия Гусакова
3 Mart 2025
03/03/2025 Arbat'taki havalı bir stüdyoda gözlerimizin süsenlerinin eşleştirilmiş bir fotoğrafını çektiler Fotoğrafçı Sonya çok tatlı bir genç kız, hoş bir görünüme sahip. Her şeyi söyledi ve anlattı. Stüdyonun atmosferi çok hoş, fotoğrafı beklemek için oturacak bir yer var. Stüdyonun konumu, hem metrodan yürüyerek hem de arabayla ulaşarak mümkün olduğunca uygundur (şehir otoparkı ücretlidir). Ayrıca fotoğraf beklerken Arbat'ta yürüyebilir ve birçok güzel fotoğraf çekebilirsiniz. Genel olarak, «mini randevumuzun» izlenimleri sadece olumlu! Sizi arkadaşlarınıza ve tanıdıklarınıza tavsiye edeceğiz!
Danila Kochubey
12 Temmuz 2025
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Arbat'taki Ochey salonundaki irisin buharlı fotoğraf çekimine gittik — ve tamamen memnun kaldık! Smolenskaya yakınlarında mükemmel konum, çok şık ve rahat bir iç mekan. Söz verdiğimiz gibi tüm süreç yaklaşık 30 dakika sürdü — resimler yüksek kaliteli kağıt üzerinde parlak, net çıktı. Ayrı ayrı, çalışan Sonya'yı not etmek istiyorum. Kibar, yardımsever, her şeyi ayrıntılı olarak açıkladı ve çekim sırasında kendimizi olabildiğince rahat ve rahat hissetmemize yardımcı oldu. Hediyeyi sunmaları çok güzel — inceleme için ikinci fotoğraf. Bizim için gözlerimizle tam da böyle unutulmaz bir çift kompozisyon yaptılar. Detaylara gösterdiğiniz özen ve iyi niyetiniz için Sonya ve Ochey ekibine teşekkür ederiz. Alışılmadık ve şık bir hediye isteyen herkese tavsiye ediyoruz — kendilerine veya sevdiklerine!
Ева Смирнова
Çok hoş bir yer ve hızlı hizmet) Meşgul insanlar için oldukça uygun bir hizmet) Fotoğrafçı Artyom'a özel teşekkürler) Süreç hakkında tamamen konuştum, ilgilendiğiniz tüm soruları cevapladım ve destekledim) Tavsiye ederim!
Ангелина К.
Bugün buharlı fotoğraf çekimindeydik, gözetleme deliği. Fotoğrafçı Nastya P'ye çok teşekkürler, her şey harika gitti. Gözler herhangi bir rahatsızlık duymadan çok hızlı bir şekilde fotoğraflandı. Bitmiş sonuç 10 dakika sonra hazırdı Odanın kendisi de çok güzel Çok teşekkür ederim ❤️
Дамир Айдашев
20 Kasım 2025
Bugün göz irislerinin buharlı fotoğraf çekimindeydik, sonuçtan fazlasıyla memnun kaldık! Stüdyonun kendisi şık bir tasarıma ve çatı katı tarzında hoş bir atmosfere sahip, ziyaretten ve süreçten çok memnun kaldık, çok olumlu ve yardımsever bir kız olan fotoğrafçı Nastya'ya özel teşekkürler, seçime karar vermenize yardımcı oldu)
Арина Д.
10 Eylül 2025
Bana irisin fotoğrafını çekme fikri geldi. Fikrin doğduğu andan fotoğrafın kendisinin oluşturulmasına kadar birkaç saat geçti. Stüdyoyu seçtim ve aynı akşam çoktan geldim, pencereler olduğu için şanslıydım) Zamanımdan önce geldim, sevimli bir kız olan Sonya beni sıcak bir şekilde karşıladı, süreci tanıdım, formatı seçtim ve hemen işe koyuldum. Hassas, dikkatli bir şekilde, her eylemi tüm süreç boyunca açıklayarak gerçekleştirdim) Büyülü bir çalışanla atmosferik bir yerde harika bir stüdyo! Teşekkür ederim!
Anna Sorokovikova
25 Şubat 2025
Moskova'nın kalbinde küçük, rahat bir çatı katı ❤️ Yönetici her şeyi hızlı ve kibarca açıkladı, sanat adına bizi biraz kör etti ve gözlerimizin basılmasını beklemeye gittik Kayıttan sonra, çıktıyı alabileceğiniz ve ardından fotoğraflarınızın elektronik versiyonunu almak için bir VK yazabileceğiniz bir numara içeren bir kart alırsınız
Юлия Голикова
14 Haziran 2025
Unutulmaz bir hediye, randevu gecesi veya genel olarak ilginç bir eğlence için harika bir yer Her şey açık, siteye kaydolduk, mesajcıya bir söz geldi, ardından bir hatırlatma geldi Uygun konum, oraya nasıl gideceğiniz konusundaki video talimatları için teşekkür ederiz Yönetici Sofya vaktinden önce kabul etti, küçük şeylere nezaket ve özen gösterdi İrisin daha büyük bir formatta fotoğrafı için kesinlikle size geri döneceğim Teşekkür ederiz!
Антон Рязанкин
9 Eylül 2025
Dinlendirici atmosferi ve hoş müziği ile rahat bir şekilde dekore edilmiş ve güzel bir yer. Hafta içi akşam bir kızla gözlerimizin fotoğrafını çekmeye geldiler, sıra yoktu, her şey oldukça hızlı geçti. Arkadaş canlısı ve arkadaş canlısı bir çalışan olan Sonya, iletişim kurmaktan memnun olan fotoğraflarımızı çektik. Hatıra olarak alışılmadık bir şey yapmak istiyorsanız çiftler halinde gelmenizi öneririz.
Виктория З.
16 Nisan 2025
Geçenlerde gözlerinin irisinin fotoğraflarını çektikleri salonu ziyaret ettim ve tamamen memnun kaldım! Odadaki atmosfer çok rahat ve dinlendirici, bu da hemen sürece uyum sağlamama yardımcı oldu. Usta Artyom, işinde gerçek bir profesyoneldir. Bunun ne kadar hızlı ve eğlenceli olduğuna hoş bir şekilde şaşırdım. Sonuçlar tüm beklentileri aştı! Fotoğraflar inanılmaz derecede parlak ve ayrıntılıydı, gözlerin ne kadar güzel olabileceğinin farkında bile değildim. Bu salonu gözlerinin güzelliğini yakalamak isteyen herkese kesinlikle tavsiye ederim. Bu sadece ilginç bir deneyim değil, aynı zamanda anıları canlı tutmanın harika bir yoludur!
Егор Белозерцев
29 Aralık 2025
Bize mükemmel yüksek kaliteli fotoğraflar çektiler, her şey sırasız kayıtlara göre, Sonya'ya keyifli hizmet ve kaliteli hizmet için teşekkür ederiz. Yeni yıl için sevimli bir hediye çıktı, tavsiye ederim!
Вика Голубина
Ortaya çıkan fotoğraflar gibi harika bir yer. Bir erkekle geliyorduk. Aisha adında çok tatlı bir kız bize hizmet ediyordu. Her şey yaklaşık 40 dakika sürdü. Fotoğraflar için çok teşekkür ederim. Şimdi evde duruyorlar ve bizi memnun ediyorlar❤️
София Ч.
Genç bir adamla gittik, fotoğraf çektik, hızlı, güzel, verimli bir şekilde ortaya çıktı, sonuçtan çok memnun kaldık, hepinize burayı ziyaret etmenizi öneririz Buraya gelmek için berberden geçmeniz gerekiyor, dümdüz, sola, aşağı
Кристина Шефер
Gözün irisinin fotoğrafını çektiler - çok havalı çıktı! Hızlı, rahat ve sonuç sadece vay canına Gözün bu kadar güzel görünebileceğini bile düşünmemiştim. Harika çalışmalarınız için fotoğrafçı Sonya'ya teşekkür ederim!
Софья П.
2 Eylül 2025
Güzel bir yer, her şeyi derhal yaptılar. Fotoğraf kalitesi birinci sınıftır. Fotoğrafçı Artyom kibarca ve yardımsever bir şekilde iletişim kurdu. Konumu da uygun, oraya nasıl gideceğimizi çabucak anladık. Fotoğrafın varyasyonları her zevke ve renge göre çeşitlidir. Hizmet en üst düzeyde, çok memnun kaldık, hatta vaktinden önce kabul edildik. Sevdiklerinize hediye fikri için teşekkür ederim ve sadece değil!
Анастасия Наумовская
Harika bir yer! Her şeyi çok hızlı ve verimli bir şekilde yaptılar. A4 çerçevesinde fotoğraf sipariş ettiler, siteye kaydettiler. Stüdyo temiz ve rahattır. Çalışmalarınız için Artyom'a özel teşekkürler! 😊
Рахшани Милан
Günlük hayatı çeşitlendirmek için harika bir fikir. Arbat'ta harika bir konum, her şey yakınlarda, oraya ulaşmak zor olmayacak, organizatörlerden bir video talimatı var - yere nasıl gidilir. Yönetici Nastya her şeyi çözmesine yardım etti! Harika bir yer, teşekkürler!
никита жигалов
Arbat'ta uygun bir konum, kayıt sırasında zamanında geldiler, kuyruklar eksik, fotoğrafçı Sonya her şeyi verimli ve hızlı bir şekilde yaptı Herkese tavsiye ederim, kız çok memnun!
Ksunika Li
15 Şubat 2025
Uzun zamandır irisin güzel bir trend fotoğrafını çekmek istedim, tesadüfen Ochey sitesini buldum ve 14 Şubat'ta hediyenin verildiğini fark ettim! Önceden kaydoldum. Kayıttan biraz önce geldim ama hemen kabul edildim ve fotoğraflandım. Tatilin sırası göz önüne alındığında, fotoğrafı yaklaşık 20 dakika bekledim. Ve ne olduğunu öğrendiğimde ne kadar şaşırdım - gözlerim yeşil değil mavi! Bana fotoğrafın iki kopyası verildi, Airdrop'un bir kopyasını attılar ve şimdi güzel gözlü duvar kağıdım var Burayı şiddetle tavsiye ederim! Her şey hızlı, rahat, temiz ve havalı!
Анастасия Куликова
Bugün OCHEY stüdyosundaydık. Çok uygun olan metroya yakın bir yer. Harika bir kız olan Sonya fotoğrafı çekti. Birkaç saniye sonra her şey hazırdı. Bütün gün boyunca pozitif bir ücret aldık. Ziyarete tavsiye ederim!