Nemi

Ürün ve servisler
Haberler

Анна Сайко
28 Aralık 2025
Çok teşekkür ederim агенству tatil NEMİ! Tüm kutlamalar için buketlere, kompozisyonlara ve toplara sadece onlara güveniyorum! Her emri ve isteği yerine getirecekler ve yerine getirecekler! Burada ve şimdi, değiştirmeden, gelenek, yılbaşı için sipariş verdim çam kompozisyon 🎄hediye olarak yerli ve çok memnun kaldı! 🥰 Taze, güzel kokulu, güzel ve sihirli kovaları, yükseltmek, ruh halinizi ve yakın tatil 🥳 için Teşekkür ederiz доставленную sevinç 🤩👍🎄🫶
Алина
Domodedovo'daki en sevdiğim çiçeğim, orada çok hoş kızlar çalışıyorlar - her zaman yardım edecekler, en güzel kompozisyonları toplayacaklar. Çiçekler her zaman taze ve çok uygun bir fiyata)
Евгения Фонарева
24 Eylül 2025
Bu ajansın hizmetlerini defalarca kullandım - her şey her zaman en üst düzeyde. Çocukların doğum günü animasyonu - animatörler yeni kaliteli kostümlerle önceden gelirler ve çocukları kazanmayı başarırlar ve onları ilginç yarışmalarla büyülezler. Sık sık çiçek teslimat hizmetlerini kullanıyorum - yöneticiler her zaman çok hızlı cevap veriyorlar, onlara tavsiyede bulunuyorlar, mevcut olduklarını gösteriyorlar. Bu çok sevindirici - her zaman taze çiçekler, daha sonra evi uzun süre süslüyor. Teslimat hızlı ve doğru👌 Ve fiyatlar çok yeterli.
Оксана
Böyle unutulmaz bir tatilin organizasyonu için Margarita ve Artem'e büyük minnettarlığımı ifade etmek istiyorum - kızımın doğum günü! Çocuklar etkinlikten çok memnun kaldılar. Her an en küçük ayrıntısına kadar düşünülmüştü ve bu günü gerçekten özel kıldı. 🥳 Çok beğendik: Parlak, ilginç ve heyecan verici oyunlar. Mafya oyunu ve ayrıca tahmin et kutuda ne var. Erkeklerin giyinip farklı karakterlere dönüştüğü eğlenceli ve çeşitli yarışmalar. Atmosfer neşe ve kahkahalarla doluydu, bence bu doğum günü adamlarımızın anısına uzun süre kalacak. Profesyonelliğiniz için teşekkür ederiz ! Size tüm tanıdıklarınıza memnuniyetle tavsiyelerde bulunacağız! 💖
Кристина К.
3 Ekim 2025
Çocuklar küçükken animasyon sipariş ettiler ve her zaman memnun kaldılar. Avantajı, ülkeye bile gelmeleri ve çocukları mutlu bırakmalarıdır. Şimdi en iyi çiçekçilerin hizmetini kullandım. Öğretmenler Günü buketleri şık ve uygun fiyatlıydı. Her şey sevgiyle ve kişisel bir yaklaşımla yapılır. Siz en iyisiniz, devam edin! Tavsiye ederim, pişman olmayacaksınız.
Repack0007
5 Kasım 2025
Çocuğun Doğum günündeki gülümsemeleri, eğlencesi ve coşkulu kahkahaları için animatörlere çok teşekkür ederim! Küçük doğum günü çocuğu ve bahçedeki grup arkadaşları çok memnun kaldılar Ayrıca tatile hazırlanırken hızlı geri bildirimlerim için minnettarlığımı ifade ediyorum. Her zaman hatırlatacaklar, soracaklar, ilgilendikleri soruları cevaplayacaklar Sanırım tekrar döneceğiz ☺️
Анастасия Николаевна
25 Kasım 2025
Bunlar hoş bir fiyata şehirdeki en iyi çiçeklerdir! Fiyat kaliteye uygun! Güzel ve taze, çiçek toplayan kızlar ise tüm isteklerinizi göz önünde bulundurarak bunu yürekten yapıyorlar! İçtenlikle tavsiye ederim!
Галина Будылина
Taze çiçek satmıyorlar. 18 Mart'ta salona girdim, Bukalemunu beğendim. 3 dal satın aldık. Satıcı uzun süre ayakta kalacağını söyledi. Aslında bitkinin taze olmadığı ortaya çıktı. Ufalanır ve çiçekler kurur. Satıcının dürüstlüğünü umuyordum, kontrol etmedim ama boşuna! Ertesi gün attım. Bu salonu gerçekten tavsiye etmiyorum.
Юлия Коваленко
23 Ağustos 2025
Animatörü severim tavsiye ederim! Çocuklar çok hoşuna gitti! 10 yaşındaki kızlarının doğum gününe davet edildiler. Çok eğlenceliydi. Danslar, yarışmalar, defile, kağıt parti! Bu sadece süper!
Мария Б.
16 Eylül 2024
Обратились в Неми для организации детского дня рождения, в сентябре 2024. Эмоции исключительно положительные. Первое что понравилось это доброжелательность. Ответили на все вопросы, записали дату, время, все пожелания. Цена очень приятная. В день праздника приехали вовремя, на месте решили тонкие вопросы и прекрасная девушка аниматор моментально включила детей в игру. Огромный плюс, детей в игровой форме подводят попить периодически. Никто из детей не остался без внимания. Довольны остались все! Огромное спасибо! Будем обращаться еще и советовать знакомым!
Ди
Tüm istekleri göz önünde bulundurarak her zaman çok güzel buketler toplarlar. Her zaman taze çiçekler, ayakta dururlar ve çok uzun süre memnun olurlar. İşlerini seven profesyoneller çalışıyor. Teslimat için özel teşekkürler. Her şey organize, beklemeden ve keyifli hizmetten geçiyor. Kurye Artyom'a özel teşekkürler, hızlı bir şekilde teslim ettim, bağlantıdaydım, buketler mümkün olan en iyi şekilde geldi! Neşe ve güzellik yarattığınız, verdiğiniz için teşekkür ederiz
Татьяна Доценко
31 Ocak 2025
Uzun yıllardır doğum günleri için erkeklerin hizmetlerini kullanıyorum: toplar, çiçekler - sadece onlar için. Buketler her zaman zevkli ve sadece taze çiçeklerle yapılır. "Buket başına 2000 ruble'den ücretsiz teslimat" promosyonu genellikle bir toptur) uygun ve sürpriz garanti edilir
Елена Сидорчева
28 Nisan 2025
08 Nisan'dan bu yana hala harika toplar sizi memnun ediyor, şimdiden üç hafta geçti. Şiddetle tavsiye ederim
Евгения Корепанова
1 Şubat 2025
Her yıl sadece nemi'de çiçek ve top sipariş ediyorum, her zaman çok uzun sürüyorlar. Kızım için buket 24.01.2025 tarihinden itibaren duruyor. Ve bugün zaten 02/01/2025.....Mağazanın sahibi Artyom çok empatik ve sempatik bir kişidir - kişisel olarak büyüme ve talep üzerine bir buket veya top seçecektir, her zaman her şey zamanında ve en güncel kalite zirvededir!!
Алена Т.
26 Nisan 2025
Tatil için çok teşekkür ederim. Siz sadece çocukları memnun edemezsiniz. Herkes çok sevindi. ❤️❤️❤️ İkinci yılında, değerli mükemmel çalışanlarımızla bizi memnun ediyor.
Енот
24 Kasım 2025
Çok kibar ve sorumlu personel, kıyafetime mükemmel uyan bir düğün buketi seçmeye yardımcı oldular️️ Çok teşekkür ederim ❤️
Валентина Л.
2 Aralık 2025
Harika çiçekçi dükkanı. Onlarla internet üzerinden yazdım ve teslimat için sipariş verdim. Siparişi çok hızlı ve güzel bir şekilde ve çok iyi bir fiyata topladılar. Tavsiye etmek �👍👍�
Юлия Харламова
25 Kasım 2025
Çok iyi renk ve top seçimi, uygun fiyatlar. Şehir içi teslimat. Güler yüzlü personel. Sipariş 30 dakika içinde hazırlandı ve teslim edildi. Çalışmanız için çok teşekkür ederim
Д
Дмитрий Г.
Çok güzel bir yer. Sık sık tatil için çiçek ve top almaya giderim. Hoş bir dünya ve personel yok. Söyleyecekler ve anlatacaklar. Ve daha fazlasına ihtiyacınız varsa, Zevkinize, Renginize ve Bütçenize uygun bir kompozisyon toplayacaklar
Полина Аксенова
7 Ekim 2025
Sık sık Nemi'den çiçek alırız - hem evimize hem de hediyeye ek olarak. Her zaman harika bir seçim ve çok hoş danışmanlar
Надежда
22 Aralık 2024
Bu akşam için çok teşekkür ederim. Noel Baba ve kar Kızlık sadece süper ❤️ Çocuklar memnun, yetişkinler daha az değil))) Tavsiye ederim! Biz de kesinlikle size geri döneceğiz! Yeni yılınız kutlu olsun
Татьяна А.
4 Ekim 2024
Замечательное место. Постоянно заказываем букетики, ребята делают быстро и качественно, цветы свежие и долго стоят. Спасибо огромное.
Irina K.
7 Ekim 2023
Большое спасибо Маргарите за прекрасный букет! Учтены все пожелания. Прекрасный флорист! Букет доставлен в согласованное время. Всегда на связи. Мгновенно отвечают на вопросы. Профессионалы! Рекомендую!
Анастасия
25 Eylül 2023
Благодарю флористику "Мирабель" и по совместительству агенство праздников "Неми" за чудесный свадебный букет! Невероятно красивый, нежный, аккуратный, миниатюрный. Собрали букетик так, как и просила. Я в восторге! Смотреть на него одно удовольствие. Хочу поддчеркнуть, что у меня аллергия на цветы, но мне подобрали гиппоалергенные виды и получилось очень даже красиво!😍
Екатерина Д.
15 Ekim 2025
Herhangi bir tatil ve ben hemen Gözden kaçıyorum! Toplar/çiçekler/paketler ve herhangi bir yaratıcı fikir en iyi şekilde uygulanacaktır! Nemi'nin nazik ve yardımsever çalışanlarına güvenle güvenebilirsiniz, çok teşekkür ederim!
Людмила Попова
27 Nisan 2024
Огромный респект🔥🌺👏НЕМИ- Вы лучшие!!! Учитывая вкусы и пожелания , совершаете великолепное чудо для отличного настроения! Процветайте и развивайтесь🌹🌹🌹 Цена отличная, цветы свежайшие, доставка вовремя 👍👍👍
Валерия Козинец
16 Nisan 2024
Хочу выразить огромную благодарность за прекрасно проведённое и организованное день рождение дочки, приглашали аниматоров на семейный праздник барбекю в парке "Елочки" и на следующий день в детский сад "Сказка", Фиксик Симка и Щенячий патруль Маршал и Скай отлично организовали детей и все остались довольны))) Игры, музыка, реквизит и шарики, есть все что нужно. Большое спасибо!:)
Владос Мошкин
5 Kasım 2025
Bu mağaza taze ve güzel bir buket seçmek için ideal bir yerdir. Geniş ürün yelpazesi, uygun fiyatlar ve özenli hizmet. Çiçekçi sarışın Margot'a özel teşekkürler. Kesinlikle tavsiye ederim!
Елена Радченко
26 Kasım 2024
Ajansa ve kişisel olarak animatör Margarita'ya minnettarlığımızı ifade etmek istiyoruz. Heyecan verici, ilginç, eğlenceli. Çok fazla yarışma var!!! Ben bile bir şeye katıldım. Çocuklar Çarkıfelek oyununu çok sevdiler. Ayrılmak istemediler. Ve böyle ödüller harika. Harika akşam için çok teşekkür ederim!!!
Елена Серова
27 Aralık 2021
Лучшие Дед Мороз и Снегурочка. Приходили на праздник к детям в детский сад Ромашка 22 декабря 2022 года. Покорили и родителей и детей! Дед Мороз очень колоритный, настоящий артист. Снегурочка задорная, милая! Программа отличная. Даже скептически настроенные дети после утренника сказали: "Да, похоже это самый настоящий Дед Мороз". Спасибо за чудесный праздник. Всем рекомендую это агентство. На вопросы отвечают оперативно, всегда на связи. Профессионалы
Владимир Т.
Tatilin dekorasyonu için teşekkürler, duygular unutulmuyor, tek bir yerde her şeyi sipariş edip seçime yardımcı olabilmeniz ne kadar iyi ve seçim çok büyük…
Мария Шишкова
31 Ekim 2024
Не однократно обращались. Аниматоры опытные, все договорённости соблюдают. Хороший ассортимент услуг от часного праздника до проведения публичных праздников. Уличные ёлки для детей - самые весёлые у НЭМИ. Конечно ждём новых персонажей, но в целом ребята молобды!!!
Маргарита М
28 Haziran 2023
Отличная команда аниматоров. Оперативность, качество и недорого. Праздник был для 8-11 леток. Дети скептически отнеслись к приглашению аниматоров. По факту: 1,5 часа криков, смеха и адекватных шуток. Никто из детей не ушёл, не отвлекся на телефон и тд . В шоу были втянуты все. Родители, которые подходили пофоткать, очень старшие братья, сестры/ за 20.../ Сами не ожидали такой отдачи... Довольны, всем рекомендую
наталья куклина
19 Eylül 2022
Спасибо огромное ребятам из агентства Неми, заказывали аниматора на день рождения дочки 7 лет , она очень хотела праздник в стиле тик-ток 😄 не смотря на то что наш возраст не совсем вписывался в этот формат , аниматор смог подстроить программу таким образом , что и детям семи лет было очень классно и весело 🥳 Даже мамы детей не удержались и танцевали 👍 Спасибо еще раз за наш праздник , от всей души буду рекомендовать вас знакомым и друзьям !
Татьяна Л.
1 Eylül 2023
Благодарим за клиентоориентированность! За отзывчивость и человеческое отношение! Милейший букет на 01.09, сначала заказали один букет, потом ребенок захотел другой. На все наши капризы и перемену желаний был готов прекрасный букет! Спасибо Вам🫶
р р
22 Aralık 2024
Bölgemizde mükemmel ürün yelpazesi ve uygun fiyatları ile en iyi çiçekçi dükkanı bulunmaktadır. Herkese tavsiye ederim.
Елена Е.
3 Haziran 2024
Хочу поблагодарить команду аниматоров, благодаря которым день рождения обязательно становится веселым, увлекательным событием! И не только детям, но и взрослым!
Ксения Тимохина
Harika çiçekçi dükkanı! Güzel kız Margot, buket seçimine yardım etti, isteğimize göre her şeyi yaptı! Çok teşekkür ederim! Not: Düğün 2000😅
Алена Климчук
9 Ocak 2023
Спасибо огромное агентству Неми!! Уже второй год зовём Деда Мороза и Снегурочку, уж очень классные ребята!!! В этом году Дед Мороз и Снегурочка поздравляли трехлеток. Знают подход к малышам, деткам очень понравилось, да и взрослые не остались равнодушными. Всё прошло замечательно!!!
BURO147
14 Ocak 2024
Это уже второй наш заказ на день рождения дочки!) Потрясающе!!! На праздник к нам приехала Венсдей! Было очень весело, легко и детям и взрослым. Так держать!!! Рекомендую!!!🫶🏻🙃🫠
İ
İsimsiz yorum
25 Aralık 2021
Спасибо огромное за предновогодний праздник для детишек нашего двора!!! Ребята довольны, только хорошие впечатления. Было весело! Дед Мороз, Снегурочка и Олаф - молодцы.
Надежда
22 Eylül 2024
Заказывали игру Колесо фортуны сыну на 10 лет. Детям очень понравилось.Все в восторге от игры.Задания и наказания оригинальные и интересные, адаптированы для детей этого возраста. Маргарита (наш аниматор) просто умничка! От нее в восторге не только дети, но и взрослые! С детьми на одной волне, с первой минуты управляет их вниманием и настроением! Спасибо ей огромное! Я в восхищении от ее профессионализма😊 Теперь по отзывам детей, которые были на празднике, родители звонят мне и узнают, где заказывали такую игру и хотят именно Маргариту пригласить на свои праздники. Я считаю это высшей оценкой работы🥰
Екатерина Короннова
19 Temmuz 2021
Заказывали аниматора на День Рождение дочери. Всем очень понравилось. Конкурсы отличные, интересные, ни кто не за скучал. И родителей в конце подключили к игре. Было всё супер. Советую данное агенство праздником!
Н
Наталья Б.
5 Ocak 2021
Мы пользуемся услугами данной организации уже много лет, начиная с 2014 года. Приглашали аниматоров для детей по случаю дня рождения. Праздники всегда проходили очень весело и интересно, организованы на достойном уровне. В прошлом году решили попробовать заказать Деда Мороза, и остались довольны. В этом году также пригласили Деда Мороза в гости. Все остались очень довольны - и дети, и взрослые. Встреча была организована на улице, во дворе дома. В программе были игры, танцы, шутки. Дед Мороз и Снегурочка были замечательными, не переигрывали, создали праздничную и непринуждённую атмосферу. Дети были от 12 до 2,6 лет. Никто из детей не за стеснялся рассказать стихи. Малыши по 2,6 года конечно же не рассказывали, а порадовали своими забавным танцами. Выражаем искреннюю благодарность сотрудникам агентства за качество оказываемых услуг и индивидуальный подход к пожеланиям клиентов. Спасибо!!!
Валерия
28 Aralık 2021
Вызывали Дед Мороза и Снегурочку домой для ребенка 5 лет. И остались очень довольны! Ребята молодцы такие, отличная интерактивная программа, и очень хорошо поют))) всем гостям очень понравились!!! На следующий год тоже к ним вернемся!)
Полина А.
7 Ekim 2023
Хорошая студия, всегда свежие цветы, персонал очень приветливый и всегда делают всё по красоте - что шары, что букеты, заказы привозят всегда во время👌
Инкогнито 7825
1 Kasım 2024
Замечательный праздник был в саду. Сын был очень доволен! Легко и быстро договорились о мероприятии, спасибо большое!
Марина Г.
31 Ocak 2022
Заказали анимацию на день рождения сына, 29 января провели мероприятие в загородном клубе La Fa с участием артиста от Неми. Приехала девочка аниматор, в красивом, чистом, ярком костюме в образе Кеши, сын обожает этого персонажа! Также с артисткой был молодой человек, который помог доставить весь реквизит, очень общительный, улыбчивый, добрый, эмоционально сразу всех зарядил своей улыбкой ! Что касается самой артистки по 10 бальной шкале ставим все 10, и Вы должны понимать почему: На празднике присутствовали 4 человека, которые работали в детских садах и имеют образование дошкольного и школьного образования, так вот Девушка занимающаяся с нашими детьми не просто артистка, а настоящий профессионал, все было сделано потрясающе качественно, продуманно, и со знанием основ общения с детками, создалось впечатление что у нее образование связанное с детским воспитанием. Все на высшем и качественном уровне! Мы довольны и в восторге, теперь всегда только НЕМИ!
Погребная А.
25 Nisan 2025
Mükemmel hizmet, profesyonelliği için çalışan Margarita'ya özel teşekkürlerimi sunmak istiyorum
Olga G.
18 Nisan 2021
Мы пользовались услугами данного агентства первый раз, приглашали аниматора куклу лол единорог, с первой же минуты милая девушка расположила к себе всех детей и даже тех, кто не когда не участвует в подобных мероприятиях. Детям очень понравился праздник. Конкурсы очень красочные, необычные, интересные, весёлые. Дочка после праздника сказала, что на следующий день рождения позовёт только этого аниматора))). Так, что мы теперь постоянные ваши клиенты)))))