Millstream

Ürün ve servisler
Haberler
Şubeler

Андрей
04 Mayıs 2026'da eşim ve ben Zafer Bayramı tatili için şarap almaya uğradım. Biz bu mağazanın düzenli alıcılarıydık. Geniş bir ürün yelpazesi ve danışman satıcılara yardım etme isteği çekiyordu. 4 Mayıs'ta Catherine mağazada çalıştı. Servisinden itibaren beyaz şarabı seçtik ve kırmızı şarabı da almak istedik. O sırada yeni bir müşteri geldi ve Catherine dikkatini dağıttı. Alıcının bu sorusuna cevap vermesini bekledik, ardından kırmızı şarap seçimine onunla devam etmek istedik. Ama bizim için tamamen beklenmedik bir şekilde, bizi unutmuş gibi görünüyordu ve yeni alıcıyla konuşmaya devam etti. Bize geri dönmemizi istediğimizde, Catherine tamamen ilgisizdi, kaba bir şekilde bu alıcıyla konuşmasını bitirmesi gerektiğini söyledi. Bunun üstesinden gelmek için, gelecekte bizi mağazada görmemekten memnun olacağını söyledi.
Юрий Д.
18 Kasım 2025
Mağazayı çok beğendim! Her zevke ve tercihe uygun en geniş ürün yelpazesi. Özellikle mağaza satıcısının suçluluğuyla ilgili profesyonelliğe ve derin bilgiye dikkat etmek istiyorum (ne yazık ki patronimik adını sormadım), kendi fikrimi empoze etmeden her şeyi yetkin bir şekilde anlatıyor ve sunuyor. Satın alınan şarabın kalitesi çok memnun oldu - sonunda Rus şaraplarımız ithal edilen seçkin markalardan hiç daha düşük değil ve çoğu zaman kalite açısından onları aşıyor!
Валерий
6 Aralık 2025
Bu işletmenin ürünleri şüphesiz, benim zevkime göre daha kaliteli içecekler ve ithal markalardan daha kötü olmayan geniş bir seçim, daha ucuz ve iyi hizmet ile. Ruh sevinir!
Инкогнито 9085
26 Temmuz 2025
Krasnodar bölgesi şaraplarının özelliklerini bilen ve sabırla açıklayan harika bir satış danışmanı Ekaterina Sergeevna. Evleri tattılar ve satın alma işleminden çok memnun kaldık. Ve bir diğer önemli detay: dükkan kır evine giderken yer almaktadır.
Владимир
23 Eylül 2025
Tüm ürün yelpazesinde önerildiler. İlk uğradığım sefer değil. Kendim için çok uygun fiyatlarla değerli şaraplar buldum.
Владимир
13 Aralık 2025
Çok değerli bir alkol dükkanı. Çok çeşitli içecekler güçlüdür ve çok fazla değildir). Eksi yıldız, şampanyalarının altında bir buzdolabının olması güzel olurdu.
Екатерина Белоусова
Mağazanın ürün yelpazesine dair bir şikayet yok, sık sık ziyaret ettiler ve herkesten memnun kaldılar, ancak personel ile sorun var! 9 Mayıs tatilinden önce kocamla şarap için uğradık ve kaba satıcı Ekaterina'ya koştuk. İkinci şişenin seçimini tamamlayacak vaktimiz olmadı, satın almaya girdik ve ona geçti. Soruyu cevaplamasını ve bize dönmesini bekledikten sonra, gerçekleşmemiş olan ona bir açıklama yaptılar. Ve burada ne başladı ... Sadece kalk! Bizi küstahça onu «terk ettiğimiz" için suçlayarak özür dilemedi, şişeye tırmanmaya devam etti! Ve «Sen Catherine, çok harikasın" ifadesiyle, hoş olmayan bir insan olduğumu ve beni mağazasında asla görmemenin daha iyi olacağını söyledi! Tüküren müşteriler duygusuyla şarapsız ve şımarık bir ruh hali ile ayrıldık! O yeni mi yoksa daha önce şanslıydık mı ve ona düşmedik mi, ama böyle kötü niyetli insanlar saygın mağazaların tezgahının arkasında durmamalı!
елена казьменко
1 Aralık 2024
Çeşit çeşitlerini sormak için geldim. Çeşitli içecekler aldım. Bazı şarapları çok beğendim. Birayı deniyorum. Bu mağazanın açılmasına sevindim. Şimdi arkadaşlarla tanışmak- tedavi etmek sorun değil
fc hnt
1 Şubat 2025
Her zaman güler yüzlü personel. Seçim konusunda yardımcı olmaktan mutluluk duyuyoruz. Mağaza bizim için çok uygun bir konuma sahiptir. Düzenli alıcılar oldular.
Кирилл Д.
Güzel mağaza! Saygılı personel ! Geniş ürün yelpazesi!
E E
Güzel mağaza. Personel cana yakın, fiyatlar normlar. Değerli bir seçim
Макарова Н.
Eskiden, kesinlikle nasıl davranacağını bilmeyen köy satıcıları gelene kadar iyi bir yer vardı. Oraya bir daha gitmeyeceğiz. Ve ruh halimi bozmamak için kimseye tavsiye etmiyorum.
Надежда
28 Haziran 2023
Хороший магазин, достойный выбор товара, очень приветливые продавцы. Екатерина квалифицированно рекомендует продукцию. Пока всё хорошо.
Алексей Гуличев
28 Şubat 2023
Хороший выбор, на мой взгляд, вина и шампанского. Супруге все нравится, что еще добавить, вежливый и разбирающийся в товаре персонал.
Татьяна Липатова
25 Aralık 2023
Очень хорошая продукция. Ассортимент на любой вкус. Нашли даже в Санкт-Петербурге, когда были в гостях. Рекомендую.
Екатерина Шекурова
16 Mayıs 2023
Небольшой магазин, ассортимент в основном направлен на винную продукцию данного винзавода. Цены адекватные.
Андрей Зацепин
16 Mart 2024
Отличный магазин с неплохим выбором отечественного вина.
Анна Михальченкова
26 Nisan 2024
Отличный магазин! Вежливые и компетентентные продавцы-консультанты, хороший ассортимент качественной продукции по адекватным ценам. Рекомендую!
Иван Иванович
15 Temmuz 2025
Mağaza fena değil, böyle bir fiyata mal açık sözlü shmurdyak
Евгений Антонов
2 Ocak 2023
Нравятся мне эти магазины. Концепция магазин-склад, без пафоса, недорого, периодически покупаю бухлишко недорогое. Пока доволен
Александр Арс
12 Mayıs 2023
Лучший.Персонал отличный.Любимые вина всегда в наличии.
марина хусаинова
13 Temmuz 2024
Отличный магазин и отличное обслуживание)
Екатерина
13 Mart 2023
Продавец итальянское вино называет испанским, вводит в заблуждение саму себя
Александр
12 Kasım 2024
Супер, спасибо, рядом в шаговой доступности.
Светлана Зубкова
25 Aralık 2022
Рекамендую, нам нравится. Хороший магазин)))