Millor

Şubeler

sanches5938
29 Aralık 2025
Her zaman buradan kahve, kruvasan alırım. Her şey lezzetli ve çabuk hazırlanıyor. Barista'nın kızları ve erkekleri güzel ve yardımseverdir. Bu kurumu tavsiye ederim.
Марина Б.
8 Haziran
С этого места начинается почти каждое мое утро . Всегда приятные в обслуживании) спасибо, что вы есть 👌🏻🤌🏻
Елена
20 Aralık 2025
Bu ağı tüm kalbimle seviyorum! Bence zincirdeki her kafede en iyi kahve ve en iyi çalışanlar! Herkese tavsiye ederim ve orada kendiliğinden bir kuyruk yakalarsanız, kaliteli hizmet ve ürünün arkasında olduğunuzu bilin
Владимир Р.
2 Haziran
Harika kahve zinciri. Burada her zaman kahve alıyoruz, kahvenin kalitesini çok seviyoruz. Personelin çalışmalarının kalitesi 10 puan, sorup «Türk için» ve «boynuz için» öğüteceksiniz, sorun değil))). Ayrıca burada anneme hindibayı çok lezzetli olduğunu söyledim. Başka ne hoşuma gidiyor ki, farklı ambalajlar var, bir kilogram, 400 g, 250 g var - çok uygun)
Анна Андреевна
Çok hoş, güler yüzlü personel. Çok çeşitli lezzetli kahveler ve lezzetli kurabiyeler de ortaya çıktı. Çocuklara işlerinden zevk almaya devam etmelerini diliyorum❤️
Марго
8 Kasım 2025
Hayatımda bu kahve marketinin açılışına kadar daha önce nasıl yaşadığımı bilmiyorum. Her nasılsa promosyonla lavazza kahvesi satın aldılar ve bu en korkunç pislikti, fazla pişmiş küçük taneler, torbada bir sürü toz vardı, kahvenin tadı su gibiydi, yangını söndürdüler, attılar ve millor'un yakınlarda açıldığını hatırladılar. Küçük paketlerde birkaç çeşit kahveyi denedik ve bu bir zevkti, seçim olarak taneler büyük, tek tip renkli, toz yok, yanmış fasulye, çöp yok, tadı eşsiz, şimdi başka bir yerde hazır kahve bile satın alamıyorum, ya evde kendim yapıyorum (Keçiboynuzu kahve makinesinde) ya da millor kahvehanesinde. Hizmet hakkında hiçbir şey söylemeyeceğim - seçici bir alıcı değilim, satış ve hizmet sektöründe kendim çalıştım, yönetici meşgulse beklemeniz gerektiği anlamına gelir, yönetici bir hata yaptıysa histerize etmeyin, düzeltmeyi isteyin, o zaman yanıt olarak size karşı daha dostça bir tavır olacaktır) ama genel olarak hiçbir zaman kötü hizmetle karşılaşmadım)
Виталий С.
18 Aralık 2024
Benim düşünceme göre ağın en iyi noktalarından biri. Böylesine yüksek düzeyde hizmete sahip bir kahve dükkanı zincirinin varlığını, lezzetli kahve çeşitliliğini ve bu şirketin diğer olumlu faktörlerini dikkate alarak, tüm noktalardan en çok bunu sevdiğimi de ekleyebilirim. Personel koordineli, yükseklerde çalışıyorlar - sosyal, cana yakın, şefkatli ve özenli adamlar sadece sizi memnun etmek için her şeyi yapacaklar. Ekipman temiz. Kahve her zaman ayarlıdır. Öğütme, demek istediğim.(Bazen, diğer noktalardaki personelin bir kısmı, zevklerine bakılırsa, kendilerini zorlamaz. Kısa değerlendirme: Kahvenin tadı 10/10 Aralık 10/10 Odanın konforu 10/10, ferah Saflık 10/10 Konumun rahatlığı 10/10 Personelin güler yüzlü ve sosyalliği 11/10 Girişin hemen yanındaki otopark. Çok sayıda yer var. Sonuç olarak: 10 kişiden 10 jerboa. Potansiyel olarak ağın en iyi noktası olmaya değer.
Алёна В.
16 Haziran 2025
Hoş bir atmosfer, misafirperver personel, lezzetli yemekler ve uygun kara mili Turist kümelerinden bıkmış insanlar için kesinlikle tavsiye ederim
Orijinalini göster · English
Ольга
18 Temmuz 2025
Her zaman uygun fiyata lezzetli kahve. Kendi kavurmanızın tahıllarını satın alabilirsiniz (standart ve özel olanlar vardır). Demleme türüne göre öğütebilirler. Uygun otopark ve iyi konum.
Никита
10 Temmuz 2025
Belki de en iyilerin en iyisi. Sadece lezzetli kahvenin değil, aynı zamanda birçok güzel anının olduğu bir yer
Гала 💫☘✌
6 Ağustos 2025
Lezzetli kahve, hoş, kibar, yakışıklı personel напитков çok çeşitli içecekler. İyi uygun fiyatlar! Son zamanlarda tekrar girdik , her zamanki gibi her şey süper, 👍👍🤩
Наталия Бабушкина
17 Mayıs 2025
Ev için en lezzetli kahve. Yanınızdaki en lezzetli kahve. En iyi baristalar!!! Tüm düzenli müşterileri karşısında, tercihlerini biliyorlar!!! Herkese, herkese tavsiye ederim.
Дарья Сникерс
27 Haziran 2025
Limonatayı beğenmedim: Hindistan cevizi sütü kesinlikle hissedilmiyor ve hamşar çayı yerine şurup ekleniyor, çok tatlı, personel memnun değil. Millor'daki tabancada daha lezzetli hale getiriyorlar ve personel daha keyifli.
Наталья Гребельская
26 Haziran 2024
Идеальная кофейня. Чудесные,красивые,профессиональные ребята. Выбор кофе радует количеством и вкусом и качеством. Любимые сорта кофе всегда свежей обжарки, бесплатный помол любой степени бесплатно и по желанию. Одно из любимых мест.
Евгений Захаров
23 Temmuz 2025
Harika kahve dükkanı, çok lezzetli kahve ..Güler yüzlü ve çok profesyonel personel. Öneriyorum.
Павел Дегтярёв
18 Aralık 2024
Bugüne kadar, fiyat açısından şehirdeki en iyi kahve kalite! Ve en önemlisi güler yüzlü personel! Onlara neden teşekkür ederim!!
Роман Сошников
11 Aralık 2024
Nefis. Tadı ve rengi için yoldaş olmamasına rağmen. Ama yine de kahve çok lezzetli bir şekilde üretiliyor ve tahıldaki çeşitlerin seçimi çok büyük, herkes kendi lezzetini bulacak.
Никита Астапович
28 Ekim 2024
Хорошее место с компетентными, позитивными работниками, удобным расположением, приятной музыкой и, само собой, вкусным кофе. Большая бесплатная парковка ставит жирный плюс конкретно этой точке.
петр строганов
16 Ağustos 2024
Кофе очень вкусный, но кафе расчитанно, похоже только на тех кто точно знает что хочет купить, получить какую либо консультацию от персонала невозможно, по ощущениям они делают огромное одолжение, когда что либо вынуждены объяснять, помимо готового кофе, купил кг в зернах, хотел что бы был такой же вкус, как они готовят, получилось хуже чем Лаваца, думаю не то купил, спрашиваю что мне купить что бы был этот вкус, продавец не смог ответить, говорю ему, то есть мне продолжать покупать Лавацо, говорит, да, продолжайте. Короче кофе 5, обслуживание 2, итого 3.
Кирилл
8 Ocak 2025
Kaliningrad'daki en iyi kahve dükkanı zinciri!) Sadece harika bir kahve için değil, aynı zamanda ilginç baristalardan hoş bir sohbet için!) öneriyorum)
И
Ирина Крист
25 Eylül 2024
Это самая лучшая кофейня для моей семьи! Обслуживание на высоте, кофе вкусный, атмосфера....она здесь особенная) Большой выбор самого разного кофе, на любой вкус и настроение
Елена Волкова
23 Nisan 2025
Kahve ve kakao zirvede. Tahıl satın alabilir ve öğütmelerini isteyebilirsiniz, çocuklar bunu sorunsuz bir şekilde yapacaklardır. Ve ekip çok sempatik
Любовь Толмачёва
30 Haziran 2025
millor aşktır! kahvelerine bayılıyorum! özellikle nane şuruplu latte! gelip içkileriyle lezzetli bir şekilde sarhoş olmanızı tavsiye ederim, pişman olmayacaksınız️️
Ирина Васильева
15 Eylül 2024
Классная кофейня. Для любителей, большой выбор альтернативного молока. А также большой выбор кофе в зернах и молотого. И не только кофе, есть чаи, какао, цикорий
Валерия Н.
22 Haziran 2024
Очень вкусное кофе, буквально одно из лучших. Персонал доброжелателен. Обслуживание приятное и комфортное. Единственные минус лично для меня, так это то, что приходится кофе упаковывать самой.
Psyviksi
12 Ağustos 2025
Her zaman kızları çay içmeye bırakmak istiyorum ama her seferinde yüzümde öyle bir hoşnutsuzlukla karşılaşıyorum ki oraya gitmem gerekip gerekmediğini düşünüyorum. Gülümsemeye bile - 0 tepki. Kahve dükkanı güzel.
Serz K
3 Nisan 2025
Biraz pahalı ama bu kahve buna değer. Önce kasadaki QR kodu aracılığıyla bir bonus kartı düzenlemek ve ardından satın almak mantıklıdır.
Виктор Демин
25 Ağustos 2025
İyi konum, uygun park yeri kokulu kahve 👍 Uygun fiyatlar
Валерий Т.
8 Ocak 2025
Şehirdeki en iyi kahve. Ekip yardımseverdir, hepsi bir arada gerçek profesyoneller. Bravo, çocuklar!
Hairy
14 Temmuz 2024
Большой выбор кофе в зёрнах. Помол на месте (можно указать как смолоть), если не имеете свой кофемолки. Можно зайти с домашним питомцем. Рано открываются.
Александр Неважно
14 Kasım 2023
Очень вкусное кофе ☕ готовят ребята, любой на ваш вкус, приятно зайти, вежливый персонал.каждый день пью по два больших стакана кофе. Рекомендую зайти, кто ещё не был, не пожалеете. Цены добросовестные. Девчонки работают симпотичные,.
Логин
19 Nisan 2025
Sevgili kahvehane! En iyi kahve! Personel güzel, her zaman kibar.
Екатерина
10 Mayıs 2024
Любимая кофейня около дома, захожу сюда очень часто на протяжении последнего года, ни разу не разочаровали. Весёлый бариста, всегда на позитиве и поднимает настроение, в кофейне всегда включает классную музыку. Очень внимательны к пожеланиям, разбираются в зёрнах кофе, если покупаете домой.
Ольга Львова
19 Ağustos 2023
Утро начинается с кофе, либо с чая, в моем случае. Это особый ритуал, зайти утром на, чашечку чая и встретить одних и тех же людей) самые лучшие баристы в этой кофейне, потому что всегда повествуют улыбкой и знают, что сегодня предложить 🥰one love❤❤
Татьяна Лушина
22 Ekim 2024
Всегда здесь беру кофе в дрип- пакетах, недорого и неплохой выбор. На месте ребята готовят хороший кофе на любой вкус.
smolan smolan
21 Ağustos 2024
Отличная кофейня , вкусный кофе , цены норм , есть программа лояльности, вежливые сотрудники
R Kh
15 Kasım 2023
Отличный шоп, вкусный чай/кофе, радушное обслуживание, ребята всегда на позитиве. Особенно хочется отметить изумительный облепиховый чай
Валерия Т.
7 Mayıs 2025
Kahve, tüm ağda olduğu gibi lezzetlidir, hazırlama yönteminize göre öğütülebilir, kahve tazedir.
Владимир Солодун
24 Eylül 2023
Вкусный кофе, вежливый персонал, хорошее настроение) Есть бонусная программа. Так же продают кофе в зернах или могут помолоть по вашему заказу.
stasya.dovgan02
9 Eylül 2023
Самая замечательная кофейня в городе. Больше спасибо Алексею за приятное общение и вкуснейший раф. Тут всегда подскажут, дадут совет и приготовят отличный кофе!
Анна И.
30 Kasım 2025
Kahve sadece bombalı! Sadece buradan satın alıyorum ❤️ aşkım
Роман Ж.
28 Temmuz 2023
Персонал очень приветливый, кофеёк зачётный, быстрое приготовление, Цены не дорогие по сравнению с другими кофейнями
Аделина
19 Eylül 2025
Sevgili kahvehane ! Mükemmel çekirdek seçimi ve hazır kahve inanılmaz derecede lezzetlidir
Мария
4 Mayıs 2025
Harika kahve, personel sadece ateş ve tabii ki müzik!!! Sizi seviyoruz çocuklar!
Наталья Ефремова
31 Ekim 2024
Самый лучший кофе в городе! Именно на панина ребята молодцы! Общительные, приятные, отзывчивые и варят супер-напитки!
Alex
25 Mayıs 2023
Отличная кофейня. Как по мне, так эта точка самая лучшая из все сети в Калининграде. Почему? Потому что кофе там всегда делают вкуснее, чем в других точках. Приветливый персонал. Ребята знают про кофе много чего и могут проконсультировать, если что-то интересует. Поэтому твёрдая 5ка!
Ольга Ц.
28 Ekim 2024
Самое вкусное кофе ,самый лучший арахисовый Рай ☕🤎Лучшие бариста !С другого конца города только сюда !
Podoinikova39
En lezzetli fıstık raf! Ve genel olarak harika kahve, arkadaş canlısı ve arkadaş canlısı bir ekip!
Екатерина Ручан
22 Haziran 2024
Лучшая кофейня, лучшие бариста, лучший кофе. Постоянно берем кофе здесь и зерно домой тоже.
Елена Аваева
17 Mayıs 2023
Вкусно, ароматно, разнообразно, быстро. Можно выбрать кофе на любой вкус в зернах. Цены приемлемые. Приветливые и профессиональные ребята работают. Рекомендую.