Mana

Menü
Haberler

Святослав
Minsk'teki Mana nargile salonunu arkadaşlarıyla ziyaret ettik - ve tamamen memnun kaldık! Servis sadece kozmik düzeyde: garsonlar zihinlerini okuyor gibi görünüyor - her şeyi gecikmeden zamanında getiriyorlar. Ekibin tek bir mekanizma olarak çalıştığı görülüyor: salonda yaklaşık 10 garson, 5 barmen ve 5 nargile vardı — her biri kendi işiyle meşgul ama aynı zamanda atmosfer rahat kalıyor. Nargile mükemmeldir, sıradan bir kapta bile tadı ortaya çıkar - ustaların işlerini bildikleri hissedilir. Alkol de memnun oldu: iyi bir seçim, kaliteli içecekler. Mutfakta yeterli zaman yoktu ama bir dahaki sefere kesinlikle deneyeceğiz! Kesinlikle arkadaşlarla buluşmak için Mana'yı tavsiye ederim — burada ruh halini nasıl yaratacaklarını biliyorlar!
Никита Бирюк
Bu kuruma gittik ve karışık izlenimlerle kaldık. Buradaki fiyatlar küçük değil, beklentiler yüksekti, ancak aslında oldukça iyi çıktı - hem artıları hem de eksileri var. Avantajlardan: İç mekan harika, içeride olmak çok güzel. Personel - süper! Garsonlar çok havalı, kibar ve özenli çalışıyorlar. Limonata sadece bir zevk, çok zengin. Böyle içtiğim çok az yer var, onun için ayrı bir beğeni var. Mutfakta - vay etkisi olmadan. Salata lezzetlidir, karidesli makarna da normaldir, ancak özel bir şey yoktur, her zamanki temel yemektir. Ancak tartar hayal kırıklığına uğradı (tahmin ortalamanın biraz altında). İlk olarak, bu atıştırmalık için 15 dakika taşıdık, benim için ne kadar dayanıklı. İkincisi, patates kızartması ile servis edildi. Dürüst olmak gerekirse, birlikte hiç "evlenmiyorlar". İnce, kızarmış ekmek çok daha iyi giderdi. Ve doğrudan gözlerini inciten bir başka nokta da çizik çatal bıçak takımı— Böyle bir fiyat etiketi ve seviye iddiası olan bir kurum için bu büyük bir dezavantajdır, tüm izlenimi bozar. Genel olarak, atmosfer ve limonata için uğramaya değer, ancak kurumun mutfağı ve detayları sıkılması gerekiyor.
П
Пушкин А.
Kusursuz personel, mükemmel hizmet. Mutfağa pompaladım, bence ahtapotun dokunaçlarını kauçuğa biraz ulaşamadım, katran lezzetli, tatlı patates lezzetli, derin yağda kızartılmış biraz yağlı, mango mus tatlısı lezzetli, ilginç bir servis. Baharatlı deniz mahsulleri çorbasının Tom Yam ile analogu olduğu ortaya çıktı, ancak hindistan cevizi sütü ve kiraz domatesi olmadan, rakiplerine kıyasla yeterli deniz ürünü yok. Nargile seviyesinde, iyi yapılmış, nargile ustaları kömürü izliyor. İç mekan ve konum en üst düzeydedir. Yazılan her şey garsona teslim edildi, pişirme teknolojisini uygulayın
М
Максим Короткевич
Geçenlerde Mana kuruluşunu ziyaret ettim ve çok memnun kaldım. Mekan yeni olmasına rağmen ekip şimdiden uyumlu ve profesyonel bir şekilde çalışıyor. Yemek zirvede. Her şey taze, lezzetli pişmiş ve güzelce servis edilir. Mutfakta ürünlerin kalitesinden tasarruf etmedikleri anlaşılıyor. Personel - çok teşekkür ederim! Garsonlar cana yakın, özenli, her zaman bağlantıdadır, ancak müdahaleci değildir. Burada içtenlikle hoş karşılandığınızı hissediyorsunuz. Atmosfer hoş, rahat - tekrar geri dönmek istiyorum. Kesinlikle tavsiye ederim! Mana'nın Minsk'te harika bir geleceği olduğuna eminim. Kesinlikle tekrar geleceğim.
Р
Роман Высоцкий
İşe koyuldular...Yemek konusunda değil, elbette, parti yerinden başka bir şey beklenmese de. Halk, ınsta için kokteylleri yoğun bir şekilde fotoğraflayan genç temacılar, Itshniki, çok zarif olmayan yakınlaştırıcılardır. Anladığım kadarıyla kokteyller ana özellik, sunum yaratıcı, yazara saygı duyuyor), altı ay sonra güveler gibi benzer yerlerin alevlenip söndüğü altın zamanların Moskova projelerini bir şeyle hatırlattı, çünkü parti başka bir klona koştu. Böyle bir kurum döngümüz yok, bu yüzden daha uzun süre dayanacağımı düşünüyorum) Personelin öğrenilmiş komut dosyalarıyla iletişim kurmasını zorlaştırıyor, belki de bu herkes için norm olsa da, burada ben yargıç değilim. Yakınlarda konukların bir kısmı diğer modaya uygun nargilelerden bir ısırık alacaklar...sonra-nasıl giderse)...genel olarak-olması gereken bir yer var, teşekkürler!
К
Ксения
Tüm kurumların çabalaması gereken hizmet düzeyi. Personeldeki her kişi kendi alanında profesyoneldir. Lezzetli yemekler, iyi kokteyller, her şey gerçekten birinci sınıf. Tesisin bu seviyesini test rejiminden sonra da koruyabileceklerini umuyoruz, çünkü şu anda eşitleri yok)
З
Злата И.
Minsk şehrinin en iyi kurumlarından biri, servis, atmosfer, yemek 11/10 evcil hayvan haline geldi, büyük bir artı kendi otoparkı var
Я
Ярослав Приставка
Silah bir yarış!!... ve nostaljinin başarısızlığı! M. şehir merkezinde ohhhh ne tür bir hizmetle modern bir yer!) beğendim: Arjantin karidesli balık tartar üçlüsü, taze trüf mantarlı vitella tanata ve tabii ki Nargile))) ... kalbimden kalbime tavsiye ederim!
Рудько Валерия
Harika bir yer, harika personel, muhteşem mutfak! Yeri çok beğendim
A
Andrei DJ
Genel izlenim, belirli bir izleyici kitlesi için bir kurumdur. Dış niteliklere yapılan tüm vurgu: girişteki pahalı arabalar, nargile, selfie aynaları ve «ınstagram» çevresi. Gastronomik keşifler, özgünlük veya benzersiz bir karakter arıyorsanız - sanırım burada değilsiniz. Bu, anlamlarla ilgili değil, pathos ile ilgili bir projedir. «Görünmesi» gerekenler için bir yer. Profesyonelce, temiz ama ikincil olarak. Servis. Ekip deniyor, bu fark ediliyor. Ancak malzeme ile ilgili sorunlar var: resepsiyonda menüdeki soruları her zaman cevaplayamazlar. Kurumun «giriş kapısı" seviyesi için bu, yönetimde bir eksikliktir. Çocuklar - iş için teşekkürler, başarılılar. Mutfak. Şefin etrafındaki pazarlama beklentileri çok fazla artırıyor. Aslında - özel bir şey yok (benim için olduğu gibi). Yemek tamam, özenle hazırlandı, ancak bu, yazarın yüzü olmadan standart Moskova kalıplarına göre çalışıyor. Tek parlak nokta tatlı patates, içinde gerçekten fikir ve benzersizlik hissediliyor. Aksi takdirde - sadece hatıra iddiası olmayan akşam yemeği. İç mekan. Art Deco. Pahalı, kaliteli ama tamamen ruhsuz. Kavram okunmuyor. Nüanslardan: salonun ortasında adacıklarda oturmak, pencerelerin yanındaki masalardan çok daha rahat - orada en azından bir miktar rahatlık hissediliyor. Seviyede gerçekten yapılan şey hijyen alanıdır. Zelinski & Rozen kozmetik ürünleri, erkek hijyenik pedler, giysiler için yapışkan silindirler. İşte bunun için günlük rahatlığa dikkat - artı.
Arina
Yeri çok beğendim, ilginç kokteyl servisi, personel güler yüzlü, servis yüksek seviyede! Geri dönmek istiyorum
ya.western-scout
Övgüye değer. Personel kibar ve okuryazardır. Nargile h 4/5. İç mekan modern ve kalitelidir. Tavsiye edilebilir
Катрина Малина
Çok yaygın bir yer, ama gerçekte hiçbir şey hakkında değil. Ucuz mobilyalar ve iç mekanlar. Birlik- fotoğraf çekimindeki gençler. Öznel izlenimlerime göre burası bir restorandan çok çayevinin nargile salonu. Bu yerden hayal kırıklığına uğradılar.
Егор
Nefis dolu, pembe bir matiz ile geldim, içeri girmeme izin vermeyeceklerini düşündüm. Sonuç olarak, Michelin'de olduğu gibi hizmet verdiler, her şey açık ve lezzetliydi, herkese bu kurumu ziyaret etmenizi ve bomba Tataklarını denemenizi tavsiye ederim!
Владислав Берёзко
Yeni kuruluş, her şey en üst düzeyde, mutfak, servis ve nargile. Nargile ustası Vladislav, puanlanması gerekenleri karıştırıyor, üst
Александр Лукашов
İlk defa bu kurumdaydık! İzlenimler mükemmel, her şeyi en üst düzeyde umuyorum, sadece yeni ve sadece keşif olduğu için değil! Şimdiye kadar her şey en üst seviyede!
В
Влада Лебедевская
Hoş garsonlar, çok yüksek servis, hoş insanlar, iyi bir birlik, Harika nargile, zor bir günün ardından rahatlamak istiyorsanız, bu mükemmel bir kurum seçimidir, Playstation'da oynayabilirsiniz
A
Alex B.
Ülkemizin başkentinde böyle bir yer için her şey en üst düzeyde, Vlados'a saygılarımla!
Влад
Kuertov bir şeyler yapıyor. Veganların bile seveceği etler.
.. ..
Yeni açılmasına rağmen çok güzel bir yer. Teşekkürler Vladislav.
Грек т.
ruh маджестика
Карим Файзуллин
ww, kaptanların önünde erkeklerle asil bir şekilde öğle yemeği yediler
Р
Руслан Барышников