Малинки

Haberler

Николай Г.
Bara ve mutfağa karşı şikayet yok. Hızlı, lezzetli ama pahalı. Personel güler yüzlü ve gülümsüyor. Ancak karaoke programı için birçok soru var. (1) Hiçbir yerde açıkça tanımlanmış kurallar yoktur - ne uygulanabilirse uygulanamaz. Yani hareket halindeyken kurallar icat edebilirsiniz. Onları göstermek istedim ama ne kağıt belge ne de elektronik belge olarak mevcut değiller. (2) Ziyaretçi eksikliği (bizimkilerden başka bir masa daha vardı) Bir şeyi gerçekleştirmenin mümkün olacağını garanti etmez. Katılan ikinci masa arka arkaya 8 şarkı çaldı (sırayla ve sırayla ücretli olarak), masam neredeyse göz ardı edildi. Yani, performans için önerdiğim, yazılmamış bazı kurallara göre beğenmedikleri kompozisyon, performans için sırayı atlamaya eşitti. (3) Ses oldukça iğrenç. Vokallerin frekans spektrumu kesilir ve yüksek frekanslarda fonogramlar abartılır. Çınlama kulaklara çarpıyor. Köşelerde asılı duran hoparlörler salonu ele geçiriyor, böylece masadaki bir komşuya bağırmak zor.
екатерина к.
14 Aralık 2025
Oh, peki ne diyebilirim? Mükemmel . Barmen Igor bu en iyi barmen Duyarlı, her şey hızlı ve neye ihtiyaç duyulduğunu anlıyor. Ruhumuzu ve ses tellerimizi dinleyebileceğimiz böyle bir kurumumuz olduğu için teşekkür ederiz.
Н
Настя
8 Kasım 2025
07.11 yürüyüşünden en hoş izlenimler değil. Sadece dans etmek isteseydik, karaoke yerine kulübe giderdik))) 3,5 saat içinde iki şarkı söylerdik. Karaoke şarkıları arasına dans pisti için iki veya üç şarkı konur. Neden?) Birincisi, dans pisti için çok az yer var, ikincisi ise karaoke sırası daha da uzuyor. Kısacası, kurum dans için daha fazla, karaoke dedesi için değil. Tabii ki, eğer sıra dışı bir şarkı için ödeme yapmazsanız. Kurum sadece kokteylleri ve iç mekanı sevdi
A
Arina Klaro
4 Mart 2025
ilginç bir bar, çok iyi barmenler, nargile ustaları, garsonlar. çok şey sipariş ettiler, fatura uygun bir fiyata çıkacak. iyi hizmet için çok iyi bahşişler verdik. müzik harika, karaoke ücretsiz ama sıranızı beklememiz gerekiyor. 18. yaş günümü orada kutladıkları için hiç pişman olmadılar
Anna Pchelintseva
Malinki'yi nazikçe severim. Karaoke için şaşırtıcı derecede lezzetli yemekler, iyi hizmet, ortalama fiyatlar, kızlar için her zaman giriş promosyonu, kötü bir koşul değil. Beğeniyor)
Дарья
7 Kasım 2025
Ses berbat, bu mikrofonlardan bahsetmiyorum bile. Cuma akşamı saat 3'te sadece bir şarkı çalmayı başarırken, masadaki depozitoya ek olarak kişi başı 20 ruble giriş ücreti ödemeniz gerekiyor. Bira setinde, sosisleri ve fındıkları bir tabağa bir paketten nazikçe koyacaklar ve dans etmek için dans pistine çıktığınızda, garsonlar durmadan yanınıza gelecek ve her seferinde dokunacaklar, çünkü oda bu kadar çok insan için tasarlanmamıştır :)
Н
Николай Кабак
Minsk'ten geldik ve Malinki'nin karaokesine gitmeye karar verdik! Hiçbir şey söylemekten hayal kırıklığına uğradığımızı söylemek! Tabii ki, kurumun para biriktirdiğini anlıyorum, ancak 300 ruble depozito + 20 ruble giriş! Özellikle şarkı söylemeye gittik, sonuç olarak tüm besteler ayrı bir ödeme için sıraya girmediler! Oturduk ve hiçbir şey söylemedik, nedeni tek: aynı insanlar para için sırada olmayan mikrofonları aldılar! Bu kurumun yönetimi için soru, "elbette ziyaretçilerinizden bu tür değerlendirmelere dikkat ediyorsanız", mikrofonu size ancak ödeme yapıldıktan sonra sağlarlarsa neden insanlardan depozito alıyorsunuz? Sonuç basit: Bu kurumu ziyaret ettiğimde onu kimseye tavsiye etmeyeceğim ve arkadaşlarımla kendim atlatacağım!!!!
Irina
Çok rahat, içten, lezzetli ve eğlenceli)). Şehirdeki en iyi karaoke.
Александра Кумелан
Önce garson istedi mi, diyorlar bize çok. Ancak kurumda tek bir kişi bile yoktu. Sonra o karar kandırmak ve hüküm çanak kimse sipariş vermedi, diyorlar, sizin bir sürü ödemek ve onun için. Kavga etmek zorunda, akşam şımarık. Mutfak hayal kırıklığına uğradı. Tavuk salatası oldu hiç yenilebilir, bu cevap herkes bunu yapamazdı. Oraya daha fazla ayak yok
Мария Абрамчук
23 Temmuz 2025
Bu kuruma bayılıyorum! Her zaman mükemmel hizmet. Evet, misafirlerle sorular soruyorlar, ancak onları çözmeye çalışıyor. Özellikle garson danila'yı seçiyorum, onu başka bir kurumdan hatırlıyorum, ona bağırmanızı tavsiye ederim! Cheovek işi 10 üzerinden 10'da serbest bırakıyor! Kurumun açılışından beri, diğer sahipleriyle bile gidiyorum ve bu garson çalışıyor, böylece sivrisinek burnunu keskinleştirmeyecek
Екатерина Калинина
9 Mayıs 2025
Kuruluş çok güzel!!!Ama!!! Karaoke, şarkı sırasının nasıl gerçekleştiği benim için net değil!!Bir şarkı sipariş ettim, bir kız geldi, sıra dışı insanların şimdi şarkı söyleyeceğini söyledi,sonra siz!!Neredeyse bir saat bekledim, sonunda eve gittik!!!!Bence en azından bir kişi aracılığıyla şarkı söyleme fırsatı vermeniz gerektiğine inanıyorum, paranın sizin için daha önemli olduğunu anlıyorum, ilk kez gelen insanlara saygı göstermeliyiz!!! Bekleme çok uzun!!!
Дарья Амвросьева
11 Nisan 2025
Bu kurumdaki yöneticinin doğum günüydü, söylendikleri şarkılar için «para ödedikleri» iddia ediliyordu. 3 şarkıdan sonra ÜCRETSİZ şarkı söyleme sıralarını bekleyenler "masadan alkol alsalar da vb." Sıralarını bir buçuk saat beklediler, yönetici ısrar etseler de şikayet kitabını yayınlamadı. 2 davetiye teklif etti. Doğum günümüzde dinlenmeye geldik, sonuç olarak şarkıları uzun süre bekledik. Yukarıdakilerin hepsine, barmenler barın arkasında kimin oturduğunu görmüyor ve 20-30 dakika yaklaşana kadar beklemeniz gerekiyor.
Old Boy
Daha önce hiç bu kuruma gitmedim ve buna gerek yoktu. Birlikten barmenlere kadar her şey hayal kırıklığına uğradı. Bütün gece bir kadeh şampanyayla takılanlar 30+ kişilerdir. 50'li yaşlarındaki sarhoş çocuklar aşkı arıyorlar 😂 Değişiklik yapmayan barmenler, kurumda yer olmaması ve ucuz pathos) Lezzetli bir nargile kutlamak istedim ama hayır. Hiç kimse kömürleri böyle değiştirmedi. Güvenlik tüm soruları şu ifadeyle çözüyor: "sokağa çıkın" Barın arkasında ev hanımları olmadan sandalyelerde oturan çantalar farklı bir hikayeхода Yürüyüşten çok şey beklemiyordum, ama her şey çok daha kötüydü
Cortes Men
20 Ağustos 2025
Burası karaoke formatında korkunç bir mekan. Dans pisti olmayan karaoke kulübüne giriş için para ödüyorsun ve bütün akşam şarkılar yerine sarhoş çığlıklar dinliyorsun. Mikrofon sadece para için, (giriş ücretinin anlamı). Mikrofona uymuyorlar, müzik kaybederken ödemeyi bekliyorlar. Garsonlara soru sorulmuyor, iyi çalışıyorlar, sadece yanlış kurumda. Akşamı mahvetmek istiyorsanız, Malinki'ye döndünüz.
влад богданов
29 Aralık 2024
Hizmet seviyesi 0, yönetim insanlarla nasıl konuşulacağını bilmiyor, insanların daha sonra kulüpte çay içmedikleri açıktır, ancak bir kişiyle sarhoşluk derecesiyle ilgili sorularınız varsa, önce kibarca kurumlardan ayrılmalarını ve onu bir köpek gibi sokağa atmamalarını ve kişisel eşyalarınızı bir dahaki sefere ayağınızla oraya götürmemelerini isteyebilirsiniz ve bu giriş bedeli için dansa gitmek daha iyidir
ООО "Таурус"
29 Mart 2025
Dışarıdan hoş görünüyor. Yanından geçerken uğrayıp bir şeyler atıştırmak istedim ve başka bir şey istedim... Girişte, girişte yatan adam, girişin ücretli olduğunu ve bunun depozito bile olmadığını söyledi... 2025 yılında mı??? Cidden mi?? Sonuç olarak, benim için pahalı olmasa da, bu bilgi bir şekilde şoka girdi ve akşamı başka bir yerde geçirmenin daha iyi olacağına karar verdi. Bunun için değil, siz çocuklar, para kazanıyorsunuz.. Oh, o konuda değil...
П
Полина С.
4 Ocak 2025
İğrenç bir kurum Giriş için para ödüyorsun ve ayakta duracak yerin bile yok, masadan bahsetmiyorum bile Eğer yeriniz yoksa, insanların içeri girmesine izin vermeyin ... parayı aldılar ... ücretli şarkı söylediler ... personelin korkunç tutumu ... korkunç hizmet ... dinlenmek için Vitebsk'e geldik ve sonunda ruh halinizi bozdular
Каролина Ермакова
23 Ağustos 2025
Karaoke yapmak için güzel bir yer. Kıyafetleriyle buluşuyorlar, akıllarıyla eşlik ediyorlar. Fiyatlar şehir genelinde ortalama, nargile var
Наталья Губанова
2 Kasım 2024
Kulüp yönetiminin, bu tür tüm kurumlarda uzun süredir kurulduğu gibi, ortak salonda nargile yasaklaması gerekiyor. Ve çok garip bir yaklaşım, şarkıyı sıra dışı söylemek için para ödemektir, bu da kulüplerin özüne aykırıdır- karaoke. Yıldızı sadece servis personeline koyuyorum.
O
Oksana Bond
10 Aralık 2025
Bir masa ayırttık, 200 ruble depozitoya ek olarak, giriş için ödeme yapmanız gerekiyor, gece 12'ye yakın bir şarkı söylememelisiniz, sıra gelmiyor, güvenlik görevlileri ve garsonlar ziyaretçilerin kendisinden daha fazla, belirsiz izlenimler …
Southpaw Llr
23 Eylül 2024
Malinky gibi bir kuruma kimsenin gelmesini tavsiye etmiyorum. Şirkette oturuyorduk, dinlendik, sakince. Bir süre sonra, iki güvenlik görevlisi yanıma koştu, zorla yakaladılar ve sebep göstermeden işyerinden attılar! Ne olduğunu bile anlamadım, nedenini bulmaya çalıştım ve karşılığında bana sadece paspasla cevap verdiler ve girişin yasak olduğunu söylediler. Sakince oturduklarına dikkat edeceğim. Bu yüzden böyle bir kuruma gitmeyi düşünün ya da böyle bir kanunsuzluk olmadan normal olanı seçmek daha iyidir!
Алексей Гусаков
23 Haziran 2025
Harika bir yer. Yüz kontrolü 5+ üzerinde çalışır. Çok sarhoşlara ve coşkululara izin verilmiyor. Değerli bir halk, değerli bir kurum !!
Василий Владимирович Игнашкин
14 Eylül 2024
Yemekler iyi, servis fena değil. Tüm resmi mahveden tek şey, kıyafet kurallarına sahip oldukları iddiasıyla içeri girmemize izin vermeyen sakallı bir kaşıntıydı. Verandadaki koltuklarla yetinmek zorunda kaldım.
Алексей
8 Şubat 2024
Muhteşem bir kurum! Personel yerinde! Atmosfer büyüleyici, akustik profesyonel! Mümkünse mutlaka tekrar geleceğim
N
Nearly
26 Ekim 2025
Korkunç kurum, şarkı söyleyenlerin nasıl seçileceği belli değil, birkaç kez Malinki'ye gittik, zaten tüm şehir kiminle ve nereye çıkıp gittiğimizi biliyor, güvenlik tüm dedikoduculardır, her konuğu tartışıyorlar
С
Светлана Макаревич
10 Mart 2022
Malinka'nın karaoke barını ilk kez kız arkadaşlarıyla ziyaret ettik. Tam bir zevk!!! Atmosfer çok hoş, iç mekan serin, eviniz kadar rahat. Karaoke ekipmanı en modern, çok çeşitli şarkılar, en son yenilikler bile var. Personel hizmetleri de zirvede! Çok eğlendik ve iyi dinlendik. Malinki'yi tüm tanıdıklara tavsiye edeceğiz!!!👍💯🔥
Jeta
12 Haziran 2024
Müşterilere çok ilginç bir konsept ve yaklaşım. Tüm masaların rezerve edildiğini söylüyorlar - ancak salonda çok sayıda boş masa vardı. Karaoke diskoda kesintiye uğrar. Kurum, personelin tüm dikkatini çeken ve boş masaları kendisi için kullanan yönetimle takılıyor.
Сергей Дмитриевич
11 Temmuz 2021
İç mekan ve konum ilginç, iyi bir mutfak ve bar. Ve şimdi eksileri: çalışanların anlaşılmaz soğuk tutumları ve itirazları - eğer sizi tanımıyorlarsa, ne kadar pahalı giyindiğiniz, ne kadar ödemeye hazır olduğunuz önemli değil, iyi bir hizmet beklemeyin. Kurum daha çok kendinizinkine göre, çünkü kendinizi rahat hissetmiyorsunuz ya da genel eğlencenin bir parçası değilsiniz. Güzel iç mekana rağmen, sahibi konuklardan şarkı söylemeye para kazanmaya karar verdiler, ancak kurumun düzeni karaoke gereksinimlerini karşılamıyor. Sahiplerine tavsiye - bir salonu şarkı söyletin ve alanın geri kalanında aslında olduğunuz lounge barın yönünü geliştirin. Bu çok havalı olacak.
А
Алёна Овсянникова
3 Haziran 2024
Garsonun servisi iyi, sonbaharın güzel kızları sadece ondan üç yıldız, akşamın yarısında bir yerde koşan vokalist kız diğer tüm izlenimi bozdu ve şarkıyı söylemek için yaklaşık bir saat beklememiz gerekiyordu, eve döndüklerinden daha çabuk toplandılar.
К
кира геллер
13 Temmuz 2022
Çok lezzetli yemekler, hoş bir atmosfer, herhangi bir şarkıyı ücretsiz olarak söylemeyi sipariş edebilirsiniz (iyi veya ücretli, ancak sıra dışı), her zevke uygun kokteyller ve alkoller, havalı kulüp müziği ve çok rahat bir teras vardır ve nargile hakkında genellikle ayrı bir inceleme yazabilirsiniz, muhtemelen hiçbir yerde böyle bir tat seçeneği yoktur
Кристина Кулагина
21 Nisan 2023
Kurum fena değil. Personel dost canlısıdır. Solistin iyi bir sesi var. Perşembe günü kurumu ziyaret ediyorduk, yeterince iyiydi. Şarkının sırasını bir buçuk saat bekledik ama hiç beklemedik, utanç verici. Kokteylde prosecco, aslında Sovyet şampanyası ilan edildi. İnsanları bağışlamayın. Hoş değil.
Akvamarin112
27 Mart 2024
Kurum iyidir, ancak personele, özellikle de vokaliste dikkat etmek gerekir, sürekli şarkı söylemeyi imkansız hale getirdi, insanlar dinlenmeye, rahatlamaya, şarkı söylemeye geliyorlar, ancak sesinizi duyamadığınız için bu kurumu ziyaret etme arzusu olmadığı için sürekli gittiler. Bu kurumu gerçekten ziyaret etmek istemiyorum
Наталья Гучек
23 Şubat 2023
Eskiden daha iyiydi. Fiyatlar ortalamanın üzerinde, personel güler yüzlü. Ancak saat 00.00'dan sonra gelirseniz burada bir şarkı söylemek son derece zordur. Neredeyse her şarkının sırasız ödendiği iddia ediliyor (ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum, belki tanıdıkları kaçırıyorlar). 2.5 saat bekledim, sonunda sıram hiç gelmedi. Eve gitti( Üstelik her yarım saatte bir gelip sıramın ne zaman geleceğini sordum, yakında dediler. Ama bence neredeyse 3 saat beklemek ve beklememek çok yakında değil. Ses orta düzeyde ayarlanmış, vay canına etkisi diğer bazı kurumlarda olduğu gibi değildi. Görünüşe göre daha önce ses daha iyiydi ve bir şarkı bile söylenebilir. Ama şimdi sadece gelip bir şeyler içmek ve şarkının parasını ödeyenlerin şarkı söylemesini dinlemek için.
Никита Карпук
2 Şubat 2025
Kötü, çok kötü Hizmet kötü, yemek çok iyi değil ve fiyatlar çok iyi Hizmet iğrenç. Buraya gitmektense evde oturmak daha iyidir
И
Ирина Щупак
26 Ağustos 2022
Personeli not etmek isterim - çocuklar harika iş çıkardılar. Servis hızlı ve düzenlidir. Yer güzel ve oldukça kalabalık . Bundan, karaoke çemberi sonsuz derecede uzundur. Bu nedenle sıra dışı şarkı söylemek zorunda kaldım - sorunun fiyatı 30 ruble. Eksi sadece bunun için. Karaokede her zamanki sıra da olmalı. Ve sadece olağanüstü sarhoş bir adamla kara para aklamak değil.(orada pek çok insan var)
Елена Р.
31 Aralık 2022
Restoranı büyük bir şirketle ziyaret ettiler, önceden bir masa ayırttılar ve yemek sipariş ettiler. Mutfak fena değil, her şey oldukça yenilebilir. Ve görünüşe göre kötü bir şey yazmak istemiyorum, ama kendimi nasıl kısıtlayacağımı. Oraya neredeyse dokuzda geldik, orada kimse yoktu, sabah 1'e kadar bir sürü insan vardı, dans edecek yer yoktu ve mütevazı bir yer varsa, garsonlar sizi oraya itiyorlar çünkü sözde dans pistinden emir taşıyorlar. Garson az önce hayret etti: Aramızda dalarak neredeyse hiç yenmemiş salata, bakaly vb. İle bulaşıkları elimin altından alıyordum, her şeyi ortadan kaldırma fikrine sürüklüyordu, sanki oturmuşsunuz gibi - bilmenin onurunun zamanı geldi.İlk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Genel görüş -bir daha gitmeyelim, bu fiyata daha iyi yerler var, Başkalarına da tavsiyede bulunacağım - gidin belki şanslısınız ve oradan olumlu duygularla ayrılacaksınız!
Наталья Газизова
15 Haziran 2022
Değerlendirmeye karar veremedim....ortasını koydum) çok lezzetli yanaklar...Hemen parmaklarını yalayacaksın. Yam Tom'u da beğendim ama yeterli pirinç yoktu. Tatlıyı gerçekten beğendim, kek ve dondurmayla ilgili bir şeyin adını unuttum. Wasabi karidesleri ve krepler tamamen korkunçtur. Şirket için her şeyi sipariş ettiler, bu yüzden görüş kolektif) Karaokede şarkı söylemediler....Terasta sadece şarap içiyorlardı, bu yüzden ses kalitesini söylemeyeceğim. İç mekan kredilendirildi. Atmosfer de öyle. Personel süper! Not: akşam yemeğinden sonra gecem neşeli olmadığı için üç tane koydum (karidesler, ya da krepler)
И
Ирина В.
16 Kasım 2019
Çok rahat bir iç mekana sahip Karaoke bar. Lezzetli şarap ve özgün bir şekilde dekore edilmiş lezzetli yemekler bu büyülü yeri unutmayacak. Burada hoş bir atmosferde ve karaokede şarkı söyleyebilir, arkadaşlarınızla sohbet edebilirsiniz.
Светлана Фионина
19 Ağustos 2022
Harika bir kulüp. Hizmet seviyesi zirvede. Kelimelerle bile anlatamam. Çok beğendim. Herkese tavsiye ederim. Buraya memnuniyetle dönerdim. Bir şey ama, Aşağıdan uzak
M
Maksim
11 Haziran 2025
Yemekler harika, müzik harika, güvenlik uğruna insanları ilgilendiriyor, sanki nirvanaya düşmüş gibi hissediyorum, maymunda bile biraz sarhoşsanız ve fikriniz varsa muhtemelen sizinle daha iyi ilgileneceklerdir
елена лобацкая
20 Aralık 2023
Çok beğendim, her şey birinci sınıf! Garson kız çok kibar ve özenli! Atıştırmalıklar güzelce servis edildi ve tadına ayak uydurdular! Tavsiye ederim!!!
sashakutinko
27 Ocak 2023
Yer rahat, atmosferiktir, ancak burada 100 r'nin sadece içilmesi gerektiğine hazırlıklı olmanız gerekir, ancak atıştırmak bir gerçek değildir) Sürekli bir müzisyen, 1-2 solist, disko. Çok sayıda personel var, genç aktif, yeterli
вика ш.
4 Ağustos 2024
Korkunç bir kurum, giriş ücreti ödüyor, sonunda ücretli sıraya göre şarkı söyleyemedim. Sınıf Rusya'dan gelen misafirlerin ne yazık ki şarkı söylemesi yasaklandı.
Никита Андреевич
5 Ocak 2023
Burası şehrin en iyi yeri, lezzetli yemekler, en iyi personel ve evet, şehirdeki tek karaoke burası. Akşamı on üzerinden milyonda geçirmek ister misiniz? Malinki'de size
Глеб Чурсин
25 Mart 2024
Her şey süper! Şarkı söyleyen kızlar sadece duymak için bir zevktir. Hizmet kalitesi süper. Hepinize çok teşekkür ederim, hepiniz böyle devam edin aferin!
Мария С.
17 Temmuz 2021
17.07'de bu yeri ziyaret ettik. İlk olarak, yanlış şarabı iki kez getirdiler. İkincisi, salatada toprak vardı ve sebze setindeki havuçlar cilalanmıştı. Üçüncüsü, kızarmış peynirde peynir yoktu (fotoğrafı uyguluyorum). Garsonlar maskesiz yürüyorlar, olumsuz durumu düzeltmek istemediler, tüm şımarık yemekleri aldılar, ancak faturaya dahil ettiler. Şikayet kitabını istediğimizde garson polisi arayacağını söyledi. Sonuç olarak, yine de şikayet kitabını beklediler ve bir inceleme yazdılar. Buranın etrafından dolaşmanızı şiddetle tavsiye ederim, çünkü orada pek çok hoş yer var, bu kurum dışındaki her şey maalesef tıkanmış ve rezerve edilmişti.
Анатолий Шах
6 Mart 2025
İyi mutfağı, harika atmosferi ve servis personeli olan harika bir karaoke barı
СЕРГЕЙ БОЧКО
31 Aralık 2022
Çünkü öldüler ve ne oldu. ve sadece şirketimiz vardı, şarkı söylemeyi başardık.... Mutfak güzel ama bardaki alkolün fiyatı çok iyi.... 70r. Bel için.shanpanese harika Bir program olması gerekmesine rağmen, parayı kaldırdılar, ama bizim için özellikle rahatsız olmadılar, parupesen'i söylediler ve hepsi bu kadar... Genel olarak etkilenmedim....
Роман Детков
21 Şubat 2024
Her şey süper. Personel, servis, müzik. Yemek için söylemeyeceğim, sadece votka yediler. Minsk'ten ilk defa gelmiyoruz ve düzenli olarak geleceğiz! Teşekkür ederiz!
А
андрей мозоль
23 Haziran 2021
Vitebsk'teki en iyi karaoke barı. Az yer olmasına rağmen rahattır. Akşam nereye gidersen git, ama yine de Malinki'ye iyi bir ruh hali için gidiyorsun)