Magnit

Ürün ve servisler
Şubeler

Сергей
Mülk sahibi kelimesinden yetim bir dükkan. Birçok Mıknatısı ziyaret ettim ama bu üzüntü özlemdir. Mallar prensipte her yerdekiyle aynıdır, ancak genellikle yoktur, raflar yarı boştur. Ancak hala kalan mallarda kural olarak fiyat etiketi yoktur. Fiyat etiketlerinin aylarca eksik olabileceğini fark ettim, görünüşe göre bu, alıcıyı fiyattan uzaklaştırmamak için. Mıknatıs uygulamasına bir inceleme yazdım, bunun onlara yardımcı olacağını düşündüm, ancak moderatör bir nedenden dolayı mağazanın içeriğiyle ilgili incelemeleri reddediyor. Sonuç olarak, geri bildirime ve geri bildirime ihtiyaçları olmadığı sonucuna varıyorum. Her şey yolunda gidiyor.
Veta
9 Ağustos 2025
08/09/2025 tarihinde mağazadaydık. Fiyat etiketlerinin yarısı eksik, fiyat etiketlerinin yarısı ise yanlış ürünleri listeliyor. Ürünler son kullanma tarihi geçmiş durumda. Patates, sebzeler genellikle korkunç. Patatesin içinde midges başladı. Mağazanın müdürü birden fazla soruyu çözemez, sadece kabalaşırlar, hiçbir zamanları olmadığına kızarlar. Üst yönetimin bu durumları izlemesi ve etik ve müşteri hizmetleri alanında personele hizmet ve eğitim düzeyini yükseltmesi gerekmektedir. Fotoğrafı ekliyorum.
Анастасия П.
14 Temmuz 2025
Bu mağaza sonsuz bir piyango. Kelimenin hiçbir fiyat etiketi yoktur, çalışanlar kasada banka kartlarıyla ödeme kabul etmezler, self servis kasalara gönderirler. Hiç kimse alıcılarla çalışmak istemiyor gibi görünüyor. Gençler hala self servis kasaları nasıl kullanacaklarını düşünüyorlar, yaşlı bir insan mı? Kasadan her şeyi kırmak gerçekten bu kadar zor mu? Kaliteden bahsetmiyorum bile. Meyveler ve sebzeler her zaman buruşuktur. Bir keresinde buradan petrol aldım, eve geldim ve etiketin altında küf ve neredeyse tüm tepside bir veya iki mantar değil. Bir kereden fazla son kullanma tarihi geçmiş sütü fark ettim. Vaktinden önce kapanıyorlar, çalışmak istemiyorlar. Ne yazık ki, mağaza sadece orada bozulmayan bir şey satın almak için uygundur.
Владислав Т.
21 Kasım 2025
Satılan mallar için fiyat etiketlerinin kısmen veya tamamen eksik olduğu mağaza. Bu, alıcılar için rahatsızlık yaratır ve ticaret kurallarını ihlal eder. Ayrıca sebze ve meyveler bölümünde defalarca bozulmuş mallar (sıvı salgı veya küfle kaplı) görülmüştür.
Ксения Тихонова
23 Ocak 2025
Mağaza yeni açıldı, bu nedenle uygun fiyatlar, iyi bir atmosfer, sıra yok, her şey nereye bakılacağı konusunda dikkatli ve sezgisel bir şekilde düzenlenmiştir.
Rose Garden
Sürekli olarak fiyat etiketlerinin olmaması, raflarda genellikle mal olmaması, personel çok cana yakın değil, mağazaya göz kulak olmamaları üzücü, korkunç bir izlenim
Евгений Сапрыкин
20 Kasım 2024
Прекрасный магазин. Спасибо, всей администрации магнита. Лучший на районе. Чисто, всегда быстро все пробивают, овощи и фрукты свежие, персонал приветливый. Спасибо, приятно холить в магазин
Катя
9 Kasım 2025
İğrenç dükkan. Hiçbir şey yok: domates, salatalık, süt. Et hakkında genel olarak sessizim - hiç olmuyor veya 2-3 pozisyon var. Süresi dolmuş süt (yaşamak için 1-2 gün kaldı). Fiyat etiketleri her yere bağlı değildir, ancak fiyat etiketlerinin olduğu yerde o ürün için değildir. Genel olarak, mağazanın izlenimi korkunçtur. Umarız bir gün her şey düzelir, ancak şimdilik 0/10
Бриллиант Межитова
23 Mayıs 2025
Resepsiyonist ve kasiyer, kasanın arkasında durmasına ve malları başka bir müşteriye delmesine rağmen, iki bebek suyuyla yaklaştığında aynı kişide nakit karşılığı hizmeti reddetti. Nakit için malları delmek istendiğinde, yakınlarda karta kaba davranmaya başlamadığı için. Bu olay 23.05.25 tarihinde saat 18:30'da meydana geldi
Михаил К.
20 Kasım 2024
Второй раз захожу сюда и второй раз уже не могу применить подарочный сертификат, потому что "нет интернета". Овощи жухлые, разнообразие ассортимента - ниже среднего. Нет касс самообслуживания. Постараюсь наконец использовать в одном из других магазинов сети, а этот постараюсь обходить стороной.
Данил Серебряков
14 Aralık 2024
Sürekli doğru fiyat etiketleri değil, gecikme var, aynı zamanda küflü meyve ve sebzeleri bir kereliğine görmediler! Personelin yarısı nadir görülen saçmalıklardır!
Екатерина К.
3 Aralık 2025
Fiyat etiketleri ile sürekli bir karmaşa. Onlar olsun ya da olmasın ya da yanlıştırlar! Fiyatları kontrol etmek için en azından tarayıcıyı salona asın Sebzelerin kalitesi genellikle kötüdür
Светлана Москвитина
Mağazadaki ürünlerin fiyat etiketleri tamamen uyuşmuyor! Mağazanın çalışanına gittim, malların fiyat etiketini netleştirdim, "tüm fiyat etiketlerini koyacak zamanları olmadığını" yanıtını aldım. İdare, lütfen mağazada iş kurmanızı rica ediyorum! Olumsuz incelemem bu listedeki ilk incelemeden uzak!
Pasha Sheglov
25 Eylül 2025
İğrenç hizmet, kasiyer sıraya uymuyor sebepler net değil, müşteri hizmetlerini seçmek kendi takdirine bağlı! Bu markete gitmeyi önermiyorum.
Александр
3 Ocak 2025
Çok hoş bir yer değil, üçlü servis, fiyatlar tezgahtaki değerlere uymuyor, kaba personel
Полина
14 Kasım 2024
Однозначно рекомендую это место. Я очень рада, что магазин "Магнит" находится рядом с моим домом. Это невероятно удобно, особенно когда нужно быстро купить что-то необходимое. Персонал всегда вежливый и приветливый, что создает приятную атмосферу для покупок. Ассортимент магазина впечатляет: здесь есть всё, что может понадобиться — от продуктов питания до бытовой химии. Часто нахожу именно то, что искала. Цены тоже радуют, что делает покупки еще более приятными. Рекомендую всем, кто ищет удобный и надежный магазин с хорошим обслуживанием!
L
Asla fiyat etiketi yoktur. Her şey paha biçilemez! Ve olanlar genellikle gerçeğe karşılık gelmez. Raflar neredeyse boş. Özellikle sebze ve meyveler, tahıllar ve ekmekle ilgili sorun var. Bunlar tamamen boştur. "Düzen ne zaman olacak?", yeterli insan olmadığını söylüyorlar. Ancak aynı zamanda, bir avuç içinde toplanan personelin ticaret katında utanmadan neşeyle bir şeyler tartıştığını fark edebilirsiniz
Егор Шипицын
ürün yelpazesi her zaman kıt, sebzeler iğrenç, genel olarak yakındaki bir mıknatısa gitmek daha iyi
Александр Чириков
14 Kasım 2024
Отличный магазин, всегда чисто, опрятно, ценники всегда соответствуют. Персонал отзывчивый и вежливый, всегда подскажут что где находится. Рекомендую к посещению
Прыгунов Матвей
14 Kasım 2024
Отзывчивые и добрые сотрудники, которые помогут с любым вопросом. Если понадобиться помощь в выборе продуктов или сориентировать где находиться товар, можно обратиться к продавцу, который с улыбкой всё расскажет
Владислав Ефимов
24 Kasım 2024
Binanın işletmeye alınmasından iki hafta sonra eski mağazadan taşındılar. Görünüşe göre ürünleri de eski mağazadan yanlarında götürdüler. Asort.Meyvenin kendisi ihmal edilebilir düzeydedir, mevcut olandan da olsa almaya değmez. Mandalinalarla tenis oynuyormuş gibi, üzümler kuru üzüm aşamasında. Tipik bir "Mıknatıs".
Р.Р.С.
Bu mıknatıs yorgundu. Her zaman çok az yiyecek, bir tür karışıklık, ne et ne de balık genel olarak üzüntüdür. Ancak en temel ihtiyaçlar orada. Süt, yumurta, tereyağı. Bazen ekmek diye bir şey yoktur
Артём Авалян
23 Temmuz 2025
en iyi mıknatıs değil… Menzil o kadar büyük değil… Fırınlanmış kahve yok
Александра Ф.
18 Şubat 2025
Çalışanların kendileri iyi yorumlar yazıyormuş gibi geliyor :))) tabii ki, her şey orada açılmaya başladı ve iki ay sonra mağaza iğrenç hale geldi, oraya hiçbir şey getirmiyorlar, raflar yarı boş. Sebzeler çürümüş, genel olarak herkesin davulunda yatıyor ve görünüşe göre yatmalarına izin veriyorlar. Genel olarak, en kusurlu ürün yelpazesine sahip iki mıknatıs yapmayı ve 10 metre mesafede birbirlerine karşı durgun tembel çalışanlar yapmayı düşünmek için merkez ofiste (en hafif tabirle) ne kadar garip olmanız gerekir.
Garnet
21 Mayıs 2025
Boş, düzensiz, sıkıcı. Manyetik olana ulaşamayan yeni bir mıknatıs kod tasarımı. İyileştirmeleri umuyorum.
Ольга
Fiyat etiketi yok. Bazen rafın tamamından, örneğin bir tür makarna veya bir marka tavuk yumurtası gibi bir şey için bir fiyat etiketi vardır. Sosis ve peynirde tam bir karmaşa var, Her şey farklı fiyat etiketleri altında istediği gibi duruyor (genellikle stokta olmayanların fiyat etiketleri var ve vitrindeki mallar "değersiz") Son zamanlarda, gazlı içecekler bölümünde, bir çalışan (uzun boylu bir adam), malları yerleştirdiği için ayağıyla plastik bir merdiveni tekmeledi, ama orada durmaya cesaret edemediğimi görüyorum (fiyat etiketlerini arayın! Çünkü bana bir avuç dolusu şişe getirdi ve onu rastgele bir yere koydu) Meyvelerden uzun zamandır sadece elma ve muz var, sebzelerde her şey üzücü. Kuş bölümünde hiçbir zaman hiçbir şey mevcut değildir («mağaza" bölümündeki uygulamada olsa bile, satış odasının kendisinde hiçbir şey bulamazsınız
Анна Ковригина
16 Kasım 2024
Очень крутой магазин. Директор парень клевый , все показал , по акции вышло гораздо дешевле . Артем спасбо ! Хлжу каддый день теперь
Роман Царёв
İçinde bulunduğum en korkunç mıknatıs. Pek çok ürün için fiyat etiketi yok, tarayıcı yok, kalitesiz sebzeler.
Анастасия Ефимова
14 Kasım 2024
Замечательный магазин, удобное место, просторный красивый зал, всегда очень чисто приятно смотреть великолепный персонал) все очень приветливые и улыбчивые обслуживание быстрое и приятное 😊
Абросимова Ирина
17 Kasım 2024
Отличный магазин 👍сегодня мне помогал в выборе продуктов мальчик очень вежливый Как оказалось что это директор этого магазина,очень вежливый и грамотный .Побольше бы таких молодых людей.
Наталья К.
16 Ağustos 2025
Tüm fiyat etiketleri karıştırılmıştır, satın almadan önce dikkatlice anlamanız gerekir, bu rafta bulunmayan malların fiyat etiketleri vardır.
Виктор Новоселов
4 Kasım 2024
Магазин супер! 👍 Персонал вежливый. Большой ассортимент товаров 😏
д
İğrenç dükkan, fiyat etiketi yok, değişiklik yok. Daha da belirsiz bir şekilde devam etmeye devam etmek
Алексей
29 Haziran 2025
Malların fiyatlarını tahmin etmek için bu mıknatısa gidiyorum, çünkü fiyat etiketinin gerçek fiyatla çakışması veya çakışması olasılığı son derece düşük. Bunu ilk gördüğüm zaman, her zaman fiyat etiketleriyle ilgili bir sorun olduğunu görüyorum. Bunun tüm fiyat etiketlerini yeniden yapmayı düşünmek için bir neden olduğunu düşünüyorum, aksi takdirde içeri girmek istemiyorum.
Светлана Д
14 Kasım 2024
Отличный магазин, прекрасное обслуживание, большой ассортимент.
Чайка
20 Ağustos 2025
Her zaman mallar için fiyat etiketi yoktur. Gelip bugün malların fiyatı ne kadar hoş oynuyorsun. Çalışanlar, çalışmak ve aynı fiyat etiketlerini yerlere koymak yerine, boş boş dükkanda dolaşıyor ve sorunlarını tartışıyorlar.
Валя
Burası bir tımarhane, yoldaşlar! Etin süresi dolmuş pozisyonları var, çikolatanın da süresi dolmuş pozisyonları var, çalışanlara hitap ederek ilk kez görüyorlar. Bunları kimse izlemiyor. Fiyat etiketi yok. Seçim yetersiz . LCD büyüktür, ancak sonuç olarak normal bir zincir mağaza yoktur. Bu mağazaya normal bir yönetmen getirin, tüm işlevleri doğru bir şekilde yerine getirecek çalışanlar. Kasalar çalışmıyor, güçten tek başına çalışanlar, alıcıların hiçbir şey çalmamasını sağlamaya çalışıyorlar. Mağazayı toparlayın. Zaman öyle ki herkes umursamıyor. Neden böyle bir dükkan var ki ? Belki ofis yine de insanların yorumlarına dikkat eder. Ve bir şeyler yapacak . Peki, utanç verici!
виталий б.
14 Kasım 2024
Большой ассортимент товара, приветливые сотрудники
Артем Мельников
4 Kasım 2024
Отличный магазин, большой и просторный, огромный ассортимент продуктов, чистые полки, ценники все на месте, вежливые сотрудники и приятные цены! Спасибо за новый магазин, ходим теперь сюда каждый день всей семьей!
Андрей Пастухов
18 Kasım 2024
Хороший и просторный магазин! Все есть! Обслуживают быстро 👍🏻
Евгения Д.
16 Kasım 2024
Отличный магазин,просторно,чисто,вежливое обслуживание!
Элина Шиловская
14 Kasım 2024
Филиал супер! Удобно, доступно, продавцы вежливые!
Артур
Boş dükkan, ürünlerin sadece yarısında fiyat etiketleri var, dükkan kirli.
Екатерина Михеева
8 Kasım 2024
Очень расстроилась когда увидела ,что сделали с этим тц. Ожидания большого магазина по типу перекрестка не увенчались успехом,но и ладно подумала я,только в магните этом, уже текут холодильники,стоят эти тележки,не пройти не проехать. Тишина ,какую-то колонку с блатными песнями как в деревне поставили. А самое главное,что за стенкой,стоят мусорные баки и воняют на все помещение,а ничего,что там и крысы и тараканы могут появиться? Пленкой закрыли и все нормально. Надеюсь остальные части помещения все таки будут использовать как-то нормально.
Настя Григорьева
5 Aralık 2024
Salondaki fiyat etiketlerinde bir şey var, kasada başka bir şey var! Her zamanki gibi berbat
Чтибор
10 Şubat 2025
Fiyat etiketleri ile karışıklık.
294579 Иванов
11 Mart 2025
Çok temiz, her zaman düzenlidir.
аида кулиева
14 Kasım 2024
Магазин пушка! Каждый день в него хожу, лучше чем в соседнем доме!
Андрей Шитягин
27 Kasım 2024