Легион

владимир замарин
17 Mart 2025
Bu şirket bir yıl sonra hala yetersiz para almamda bana yardımcı oldu. Bunun mümkün olduğunu bile bilmiyordum. Parayı hemen verdiler ve bensiz çalışmaya devam ettiler, bunun için çok minnettarım. Ayrıca bir kaza durumunda nasıl doğru davranılacağına dair tavsiyelerde bulundular. Öneriyorum �🁍�
Наталия С.
30 Mart 2025
Daha önce sigortayla ilgili sorunları çözememiştim, bu yüzden dürüstçe ne yapacağımı bilmiyordum. Tanıdıklar bu organizasyona tavsiyelerde bulundu. Adamlara döndüm, kazada meydana gelen hasarın bir değerlendirmesini yaptılar, hangi belgelere ihtiyaç duyulduğunu söylediler, daha fazla eylem için danıştılar. Sonuçtan çok memnunum, kendim başaramazdım beyler aferin, çok teşekkür ederim!!!
Lebedeva Ylia
4 Mart 2025
İyi avukatlar, kazadan sonra hukuki yardım istedi, sigortacıya araba tamiri için büyük miktarda dava açmasına yardım etti, tüm belgeleri hızlı bir şekilde hazırlamaya yardım etti, sonuçtan memnunum
Наталья С.
31 Mart 2025
Yardım için Lejyona başvurdum) Sigorta, onarım için yön vermeyi reddetti. Anlaşmazlığı bizim lehimize başarıyla çözmeyi başardık. Çocuklar çok yardımcı oldular! Kendi işlerinin uzmanları!) Tavsiye ederim!)
Ольга
17 Mart 2025
Çok yetkin avukatlar, kaza nedeniyle sigortadan aldığından üç kat daha fazla dava açmalarına yardımcı oldular, yetkin bir yaklaşım, hoş iletişim. Çok teşekkür ederim!!!
Даниил М.
25 Eylül 2025
Kazadan sonra sigorta ödemeleriyle ilgili tüm sorunları kapatmak için başvurabileceğiniz birkaç şirketten biri. Öneriyorum
Владимир
11 Nisan 2025
Kazanın failine verilen zararın hızlı ve şeffaf bir şekilde tazmin edilmesine yardımcı oldular. Teşekkür ederiz!
руслан гусейнов
17 Mart 2025
Çok yardımcı olmuştum tavsiye ederim