Klient Plus

Haberler
Şubeler
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

Анна Гаврилова
Satın alınacak bir daire arıyorlardı, farklı acentelerdeki ve sitelerdeki varaintlere baktılar, ihtiyacımız olan şeyi bulmak bizim için zordu: iyi bir onarıma sahip iyi bir kaartira. Tanıştıktan sonra, Müşteri Temsilcisi Artı Victoria Viktorovna'nın vali yardımcısına döndük ve kelimenin tam anlamıyla bir günde hemen bana uygun seçeneği buldular. Şehir merkezinde harika tadilatlara sahip harika bir kartira. Ajans daire için tüm belgeleri kontrol etti ve orada çocuklara pay verilmediği ortaya çıktı, hemen bana söylendi ve bunun anlaşmada her zaman kontrol edilmesi gereken önemli bir nokta olduğu konusunda uyardılar. Şirketin uzmanları ve bir avukat çabucak işe başladılar ve en kısa sürede hisselerin boşaltılması ve velayetin izin vermesi için gerekli tüm adımları attılar! Müşteriye teşekkür ederiz, Artı, her zaman müşterilerin tarafında oldukları ve dokümantasyonların çok dikkatli bir şekilde kontrol ettikleri (her şirkette bunu yapmasa da), böylece daha sonra huzur içinde uyuyalım! Dikkatiniz, tutumunuz ve profesyonelliğiniz için teşekkür ederim!
Илона Шестакова
Merhaba, Müşteri Artı şirketinin sevgili çalışanları! Kalbimden bir daire satın alma konusundaki yardımlarınız için size çok teşekkür etmek istiyorum! Neredeyse imkansızı yaptınız: tam olarak hayalini kurduğum seçeneği buldunuz — hem konum, hem düzen hem de fiyat açısından. Ayrıca beni tüm evrak işlerinden kurtardılar: tüm belge paketini hızlı ve tek bir hata yapmadan hazırladılar. Sizinle çalışmak çok güzeldi - sabırlı, özenli ve gerçek profesyonelsiniz. Her fırsatta bana eşlik ettiğiniz ve tüm (bazen naif) sorularıma gülümsemeyle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim! İşinizde başarılar ve minnettar müşterileriniz diliyorum. Bir kez daha çok teşekkür ederim! Minnettarlıkla Ilona
Артур Мустафаев
Müşteri artı şirketi Martyanova Yulia ve Alekseeva Marina'nın çalışanlarına büyük minnettarlığımı ifade etmek isterim!!! Arazi arsanın aranmasına yardım ettiler, belgelere yardım ettiler. Bir site seçmek, kayıt yaptırmak ve satın almak sadece 10 gün sürdü! Geniş ailemiz Aniv Körfezi yakınlarında çok küçük bir arsa hayal ediyordu. Ve harika Müşteri artı çalışanları sayesinde hayalimiz gerçek oldu! Siz gerçek sihirbazsınız çünkü hayaller sizinle gerçek oluyor!!! Diğer insanlara büyülü anlar yaşatmanız için size refah diliyorum! Hayaller gerçekten gerçek oluyor! Çok teşekkür ederim!!!
Natali K
Müşteri Artı, uzmanların profesyonelliği, anlaşmaların netliği, şeffaflığı ve güvenilirliğidir! Burada sadece işlerini yapmayan, yaptıklarını seven insanlar çalışıyor. Korsakov'daki birinci kattaki dairemizin bu kadar çabuk satılacağını düşünmemiştim, ancak 7/24 iletişim halinde olan ve tüm soruları yanıtlayan Alexandrovna Kim'in umudu sayesinde, ilk istişareden anahtarların teslimine kadar her şey en iyi şekilde ortaya çıktı. Gayrimenkul satışı veya edinimi konusu yeniden ortaya çıkarsa, o zaman sadece Müşteri bir Artıdır. Çok teşekkür ederim!
Елена Меркулова
Müşteri Plus'la iki kez iletişime geçmek zorunda kaldım. Çalışanların çalışmaları, hem 2025'te bir daire satın alırken hem de 2026'da bir yazlık ev satarken en hoş izlenimi verdi. Anlaşmanın organizasyonuna yetkin bir yaklaşımı, modern hizmetlerin sahipliğini, bankalarla etkileşimde bulunma prosedürünü beğendim. Emlakçılar emlak piyasasının durumu hakkında mükemmel bilgiye sahiptir. Satıcının ve alıcının talepleri arasında makul bir denge kurmaya çalışırlar. Aktif olarak gösteriler yapıyorlar. Mevsimsellikten dolayı yazlık evin satışı uzun sürmedi, alıcı çabucak bulundu. İyi niyetle çalıştığı için avukat Marina Sergeevna'ya emlakçı Ekaterina Semyonova'ya teşekkürler.
Татьяна
24 Aralık 2025
Mevcut zor durumumda (birçok sorunu olan gayrimenkul satışı) yardım ettiğim için Müşteri Artı şirket başkanı Victoria Viktorovna Voloshenko'ya teşekkür ediyorum. Her şey profesyonelce, hızlı, dürüstçe gitti ve harika bir sonuçla taçlandı! Anlaşmanın bölgeler arası olduğunu da ekleyeceğim. Size her şeyi parlak, iyi, iyi diliyorum! Güvenle güvenebileceğiniz şirketinizin daha da gelişmesi için!!!
D
Dima Kim
Bir daire seçme ve satın alma konusundaki profesyonel çalışmalarım için umuduma büyük minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Anlaşmanın her aşamasında Umut özenli, sorumlu ve her zaman bağlantılıydı. Tüm isteklerimizi dikkate alarak mükemmel bir seçenek seçmeye yardımcı oldum, tüm nüansları ayrıntılı olarak açıkladım ve satın alma işleminin tamamlanmasına kadar eşlik ettim. Deneyimi ve desteği sayesinde süreç sakince ve gereksiz endişelere kapılmadan geçti. Sonuçla gerçekten ilgilenen ve müşterilerini önemseyen biriyle çalışmak çok güzel. Umudu yetkin, dürüst ve güvenilir bir emlakçı olarak tavsiye ederim!
наталья к.
Yulia'ya arsa ile yazlık ev satın almaya eşlik ettiği için minnettarım! Hızlı tarama organizasyonu, nazik muamele ve seçimlerde yardım ! Bir paket belge almak için çalışılmış bir sistem! Her şey yolunda gitti ! Edinilen rüya mülkleri, deniz kenarındaki yazlık evler için ekibe teşekkür ediyoruz! Size daha fazla müşteri ve başarılı fırsatlar diliyorum!!!
Света Сидакова
Padi'de bir yazlık ev satın alma konusunda Müşteri + Korsakov ile iletişime geçtik. Emlakçı Julia bize eşlik etti, empoze etmeden aktif olarak seçenekler sundu, her şeyi açıklıyordu. Deniz manzaralı istedikleri gibi Üçüncü Padi'de bir yazlık ev satın aldılar! Anlaşmaya çabucak girdik, emlakçıya her aşamada eşlik etti!
Анастасия С.
Teşekkür ederim bir şirket «Müşteri artı bir» için vasıflı personel emlakçı Kim Umut, ipotek броккера Андрееву Anastasia ve avukat Marina Сергеевну🫶🏼 Uzmanları ile büyük harf, empatik ve sadece güzel kadınlar ve dekorasyon şirket❤ resmin 👸🏻👸🏻👸🏽 Benimle ilgili ilk çağrı 🫶🏼 veli kolu her aşamada bir anlaşma. Tüm ayrıntılı заръясняли, yapılan analiz +/- ve yardımcı hizmet en iyi seçenek benim için. Büyük bir iş yapmış alanında doğrulama ve belge hazırlanması, en uzaktan, целю эконимии benim zaman👌 Tüm süper🔥 şimdi zevk alıyorum onların yeni metrekare ile olumlu anıları şirket🫶🏼 Planlıyorum yakında gelirse tekrar edeceğim tavsiye tanıdıklarınıza😉
Александр Дмитриевых
Bu şirketin çalışanlarına kaartira satın almanıza yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim demek istiyorum. Süreç kolay değildi, bir daire satın almak için farklı seçenekler arıyorlardı. Şubat'tan beri bir daire arıyorlardı, çok sayıda daireye baktılar, ancak belgeleri kontrol ederken farklı nüanslar ortaya çıktı. Şirketin avukatı, işlemle ilgili tüm nüansları kontrol etti ve benim çıkarıma göre hareket etti, daire için borç olmadığı için öngörülen sertifikalar istediler. Ve sonunda bana o mükemmel daireyi buldular! Çok memnun kaldım ve Müşterime Artı koordineli çalışma, profesyonellik için teşekkür ediyorum!
Ирина Койк
İpoteğe bir daire satın almaya eşlik ettiği için emlakçı Olga Bagayeva'ya çok teşekkür ederim. Endişeleri dikkatlice dinledim ve durdurdum, anlaşmayla ilgili tüm sorulara ayrıntılı cevaplar verdim. Satıcıdan hızlı bir şekilde tüm sertifikaları topladılar, borçları, ödemeleri vb. Kontrol ettiler. Satın alma mükemmeldi!
ирина сторожук
Çalışanlara büyük minnettarlığımı ifade etmek isterim ,,Müşteri Artı"Sıradan bir incelik duygusuyla!! Victoria Viktorovna, Ksenia, Marina Sergeevna,! Sizinki için teşekkür ederim. , tüm anların çözümüne katıldığım ve yardım ettiğim için çok minnettarım.Her şey yetkin, net ve hızlı ve en önemlisi dürüstçe!!! Ksenia!! Yaptığınız iş, duyarlılığınız için çok teşekkür ederim.Benimle birlikte dairenin seçimi ve tasarımının tüm nüanslarını deneyimlediğiniz için.Ajansı tamamen güvenle tavsiye ederim,Müşteri Artı" !! Burada aldatılmayacaklar, tüm istekleri dikkate alacaklar, bu ajansın çalışanlarına güvenmekten çekinmeyin!! Ajansınıza refah diliyorum!! Saygılarımla, müşteriniz."
Валерия И.
Dairemi nasıl sattıklarını bile hatırlayamadım) İlan edilecek ilk fotoğraflardan satışa kadar her şeyi üstlendiğiniz için teşekkür ederim. Pazarı iyi biliyorlar, her zaman bağlantıdalar ve müşterinin siyahta kalması için gerçekten gerekli her şeyi yapıyorlar. Emlakçı - Ksenia Krupskaya zeki, özel teşekkürler ❤️
Саида Муродиловна
24 Aralık 2025
Müşteri ile iletişime geçmeye karar verdik-bir artı.Umut bizimle iletişime geçti, mahalleyi ve daireyi birlikte seçtiler.Günün herhangi bir saatinde temas halindeydi, herhangi bir soruyu cevapladı.Anlaşma hızlı ve verimli geçti.Tüm belgeler avukat tarafından kontrol edildi - Marina Sergeevna. Onlar en üst seviyedeler.
Марина Суковская
İfade büyük şükran emlak Xenia yardım için daire satmak. Gerçek bir profesyonel! Hızlı alıcı buldu,yetkin düzenledi anlaşma ve eşlik tüm aşamalarında. Bu ajansı kesinlikle tavsiye edeceğim!!
Елена Нимич
21 Kasım 2025
Tüm ekip çok hızlı çalışıyor! Eylül sonunda acenteye ulaştık ve dün daireyi satmak için bir anlaşmamız vardı! Böyle bir sonuç beklemiyorduk, özellikle dairenin fiyatını hafife almadığımız için. Ajan Nadezhda, alıcıyla geçici kayıt konusunda anlaştı ve kendimiz için bir ev seçmek için 2 ay daha yaşamamıza izin verdiler. Müşteri Artı Ajansı kesinlikle tüm arkadaşlarımıza tavsiye edeceğiz! Özellikle Umuda ve avukata teşekkür ediyoruz Olga Viktorovna - bunlar kendi işlerinin profesyonelleri!!!
Екатерина Федосеева
16 Eylül 2025
Mükemmel profesyonellik ve kusursuz anlaşma! Emlakçı şirketi "Müşteri Artı" ya ve şahsen emlakçımız Olga'ya bir ev satın alma konusundaki yardımlarından dolayı büyük teşekkürlerimi sunmak istiyorum! En başından beri güvenilir ellere düştüğümüzü hissettik. Olga kendini gerçek bir uzman olarak gösterdi: işlemin tüm aşamalarını ayrıntılı ve erişilebilir bir şekilde açıkladı, riskleri doğru bir şekilde değerlendirmeye yardımcı oldu ve tam olarak taleplerimize ve bütçemize uygun seçenekleri seçti. Bu özellikle değerlidir: Dürüstlük ve şeffaflık. Nesnelerin tüm artılarını ve eksilerini hiçbir şeyi süslemeden hemen bize anlattılar. Bu bize tonlarca zaman ve sinir kazandırdı. 7/24 destek. Hafta sonları bile her zaman arayabilir veya yazabilir ve herhangi bir soruya hızlı bir cevap alabilirdiniz. Mükemmel organizasyon. Görüşmelerden işlemin kaydına kadar tüm aşamalar net ve uyumlu bir şekilde inşa edildi. Şirketin avukatları tüm belgeleri kontrol ederek bizi herhangi bir sorundan korudu. Müzakere etme yeteneği. Olga'nın becerileri sayesinde satıcıyla bizim için rahat bir fiyat üzerinde anlaşmayı başardık. Anlaşma, en ufak bir zorluk çekmeden kesinlikle sorunsuz geçti. Biz sadece bir ev satın almadık, yarına güven duyduk ve profesyonellerle harika bir işbirliği deneyimi yaşadık. Böylesine önemli bir işte kaliteye, güvenilirliğe ve huzura değer veren herkese kesinlikle Müşteri Artı şirketini tavsiye ederim! Çok teşekkür ederim!!!🤝
s_antonina
Anlaşmayı yaptığınız için çok teşekkür ederim. Çok çabuk bir alıcı buldum ve işte, ticarete hızlı bir çıkış yolu. Eskortu ve desteği severim. Herkes memnun. Size refah. Nadezhda ve Marina Sergeevna'ya özel teşekkürler.
Максим Болдырев
Daireyi paylara sattılar, Krupskaya Ksenia ve Alekseeva Marina şirketindeki uzmanlar, oldukça özenli, yetkin çalışanlar tamamen eşlik ediyorlardı, şirketin kendisi uzun zamandır kendini iyi bir şekilde kanıtlamıştı, anlaşma için çok teşekkür ederim
юрий м.
İyi emlakçılık emlakçı Olga Bagayeva'ya çok teşekkür ederim, tüm tasarım net ve hızlı bir şekilde geçti ve Voloşenko direktörü Victoria Viktorovna'ya özel teşekkürler, ancak böyle iyi bir emlakçınız Olga Bagayeva'ya bir kez daha teşekkür ederim
Лариса Кухаренко
10 Eylül 2025
Müşteri Artı şirketiyle ilk yıldan fazla bir süredir çalışıyorum ve her zaman memnun kalıyorum. Kızlar işlerini verimli ve en önemlisi hızlı bir şekilde yaparlar. Tüm belgeler dikkatlice kontrol ediliyor, bu yüzden sakince bir ev satın alıyorum ve hiçbir zorluk yaşanmayacağından eminim. Şirket 18 yılı aşkın süredir pazarda faaliyet gösteriyor ve bu güven uyandırıyor. Satın alma işlemini tamamen güvenle profesyonellere emanet ettim ve sonuçtan çok memnun kaldım. Güvenli ve gereksiz endişesiz mülk satın almak isteyen herkese "Müşteri Artı" yı tavsiye ederim.
Тамара Лихторович
27 Haziran 2025
Yurt bölümündeki odayı satmak amacıyla ajansa başvurdum. Satış sırasında bu kadar çok yasal nüansın ortaya çıkabileceğini düşünmemiştim. Ancak ajans yöneticileri, ortaya çıkan tüm engelleri çözmede sadece köpekbalıklarıdır. Her şey çok hızlı, yasal olarak yetkin ve en önemlisi müşterilere zarar vermeden imkansız sorunları çözüyor. Yaptığınız iş için çok teşekkür ederim
Александр Громов
30 Ocak 2025
Alanında yetenekli bir uzman ve profesyonel olan Olga Bagayeva'ya minnettarlığımı ifade etmek istiyorum, Olga ile iletişim kurarken uzun yıllara dayanan iş deneyimi hissediyorum! Çok yönlü bir anlaşmamız vardı, her şey yolunda gitti, işini biliyor! Sabırla her zaman her şeyi açıklayacak ve raflara yerleştirecek;) Olga çok teşekkür ederim! İşte sabır ve başarı!
Елизавета А.
Bir evi başarılı bir şekilde sattığınız ve bir daire satın aldığınız için «Müşteri Artı» şirketine teşekkür ederiz! Ve en iyi emlakçı olan Yulia'ya özel çok teşekkür ederim! Her şeyi sinirler ve yasal sorunlar olmadan çabucak yaptılar. Çok memnun olduk, kesinlikle size daha fazla döneceğim!
Екатерина Шастина
Dairenin hızlı satışı, profesyonelliği ve özenli tutumu için emlakçı Xenia'ya minnettarlığımı ifade etmek istiyorum!!Satış ve satış anlaşmasını mümkün olan en kısa sürede, yetkin ve kaliteli bir şekilde ofomili ettik.
Артёмка Е.
Müşteri plus şirkete döndü, evi acilen satmak gerekiyordu. Tüm ekip açıkça çalıştı, bir ay içinde evi sattılar, her şeyi net bir şekilde açıkladılar, her zaman bağlantıda, tavsiye ederim!
Ксения М.
13 Kasım 2025
Korsakovsky bölgesinde ev satın almayı düşündük.Emlak acenteleri hakkındaki yorumları okuduktan sonra, Müşteri-plus şirketiyle iletişime geçmeye karar verdik.Umut bizimle iletişime geçti, tüm durumu ona açıkladıktan sonra mahalleyi ve daireyi birlikte seçtiler.Günün herhangi bir saatinde temas halindeydi, herhangi bir soruyu cevapladı.Anlaşma hızlı ve verimli geçti.Tüm belgeler avukat tarafından kontrol edildi - Marina Sergeevna.Gelecekte şirketinizle tekrar iletişime geçmeyi planlıyoruz
Анна Д.
Ekaterina'ya Semyonova'ya büyük minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Yardımcı daire satmak , anlamak квартплатой ve diğer ev işleri büyük bir mesafe bulunuyor . İşlem başarılı geçti.
Татьяна Кондурова
13 Şubat 2025
Müşteri artı çalışanlarına, emlakçılar Ksenia ve Natalia'ya, avukat Marina Sergeevna'ya, alım satımı yaparken seçim ve refakat konusunda yardım ettikleri için minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Her şey hızlı, açıkça müşteriye dikkat edilerek. Aferin beyler. Herkese sağlık ve başarı.
Алексей Новиков
18 Eylül 2025
Siteyi satın almak için acenteye başvurdum, Xenya'ya iyi çalışmanız ve müşterinin ne istediğini anlamanız için teşekkür ederim.Bu ajansa ikinci kez dönüyorum ve ikinci kez sonuçtan çok memnunum, özenli ve kibar davranıyorum.Bir kişinin bundan ne istediğini anlamak, tüm işlemler hızla gerçekleşir.Her aşamada eskort.Ve en önemlisi, mali durumunuzun güvenliği.Arsa Üçüncü padi'de eğildi.Zotkin ailesi minnettarlıkla.
Инкогнито 5738
26 Nisan 2025
Merhaba! Yapılan mükemmel iş için Müşteri Artı ajansına büyük minnettarlığımızı ifade etmek isteriz. Martyanova Yulia'ya özel teşekkürler - davasının mesleğinin başkanı. Julia işini çok iyi biliyor, her zaman size belirli bir durumda en iyi nasıl ilerleyeceğinizi söyleyecektir. Mülkü satmayı veya satın almayı planlıyorsanız, Yuli'ye başvurmaktan çekinmeyin. Anlaşma bitene kadar her zaman yanımızda olan avukat Marina'ya özel teşekkürler. Teşekkürler kızlar.
Людмила Кульчевич
17 Ekim 2025
Müşteriye Artı şirkete başarılı bir anlaşma için teşekkür etmek istiyorum, katılımcısı Ksenia Krupskaya'ya bir garanti mektubuna göre uygun gayrimenkulleri seçtiğiniz ve Marina Sergeevna'ya belgelerin hızlı bir şekilde dosyalanması için teşekkür ederim, bu uzmanlara ilk kez ulaşmadığım ve sonuçtan çok memnun olduğum için teşekkür ederim!
Елизавета
28 Nisan 2025
Tüm kalbimle emlakçı Olga Viktorovna'ya profesyonellikleri, kaliteli çalışmaları, duygusal tutumları ve duyarlılığı, dayanıklılığı, verimliliği ve anlaşmaya tam desteği için teşekkür etmek istiyorum. Samimiyetiniz, içtenlikle katılımınız ve anlayışınız için çok teşekkür ederim.
Александр М.
Arsa satışı hakkında Müşteri Plus'a başvurdum. Marina Sergeevna'ya büyük minnettarlığımı ifade etmek istiyorum! O her zaman bağlantıdaydı, anlaşma bir patlama ile geçti! Profesyonelliğiniz için teşekkür ederiz!
Светлана Глушицкая
18 Kasım 2025
Korsakov'da bir dairenin satışı ve ardından Novokuznetsk'te bir dairenin satın alınması hakkında Müşteri Plus'a başvurdum. Emlakçı Ksenia Krupskaya ve avukat Marina Sergeevna işlemlerimize profesyonelce eşlik etti. Sadece çok insan teşekkür ederim. Herkes de işini yapsaydı, dünya çok daha iyi bir yer olurdu.
Анастасия Прошкина
6 Şubat 2025
Şirket ekibinin koordineli ve yaratıcı çalışmaları için minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Her şeyi iyi ve hızlı bir şekilde yaptık. İşlerini bilen ve seven insanlarla uğraşmak güzel. Emlak işlemlerini yürütmek için Clint -Plus'ı tavsiye ederim!
Анастасия Сураева
29 Mayıs 2025
Ekaterina'ya Semyonova'ya ve Müşterinin tüm çalışanlarına, Ayrıca dairenin hızlı bir şekilde satılmasına yönelik çalışmaları ve yardımları için minnettarlığımı ifade etmek istiyorum (4 ayda), her şey sakin, hızlı ve net bir şekilde geçti. Size büyümek, gelişmek ve daha fazla anlaşma diliyorum!
Ю
Юрий Ратчин
8 Ocak 2025
Daireyi yıl sonunda sattım (Yeni Yıl tatillerinden bir hafta önce). Her şey çabucak resmileştirildi, son arabaya binmeyi başardım. Çalışanlarınıza çok teşekkür ederim, Voloşenko Victoria ve ayrı ayrı Yulia'ya refakat için. Tüm iyiliklere sarıldım, herkese sarıldım.
Елена Красносвободцева
24 Ekim 2024
Покупаем уже не первую квартиру в Корсакове, обращаясь к Ксении Крупской. Сначала покупали по гарантийному письму бабушке, а в этот раз, используя все возможные материнские капиталы и социальные выплаты, купили себе, очень нравится командная работа риелторов и юристов компании, потому что все структуры по выплатам разные, сроки разные, еще и продавцы покупали другую квартиру, но в целом все прошло в течение 3 месяцев. Решимся покупать третью квартиру, тоже приедем сюда 😃
Алёна Дакало
30 Ocak 2025
Müşteri ile ilk defa işbirliği yapmıyoruz Artı) her zaman işe profesyonelce yaklaşıyorlar, tüm kağıt meselelerini çözüyorlar, kendimiz koşmanıza bile gerek yok. Daireyi satmaya yardım ettiğin umuduyla teşekkür ederim) satın alma işine dokunursa veya daireyi yaşarsa - sadece Müşteri artı ile) 0
Мария Е.
19 Haziran 2024
Обращались в агенство недвижимости клиент плюс. Приобрели квартиру по гарантийному письму ветерана боевых действий. Хочется отметить надежду Ким, специалист знающий свое дело. Очень помогла нам, закрепить квартиру, пока мы ждали документы из жилищной политики. Надежда вместе с юристом компании Мариной Сергеевной, и руководителем компании Волошенко Виктории Викторовны, помогли осуществить нашк мечту, сопроводили нашу сделку, нам не чего не пришлось делать, специалисты компании подготовили все документы сами. Мы выражаем, огромную благодарность за ваш профессионализ и отличную работу. Спасибо🙏💕 компании клиент плюс😘🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Наталия Шахова
Sitenin satışı harikaydı.Kızlar iyi bir iş çıkardılar.Her şey hızlı ve net. Müşteri Artı ile iletişime geçin ve memnun kalacaksınız.
Evgeny P.
18 Haziran 2025
Merhaba, Müşteri artı şirketine ve özellikle emlakçı Semyonov Ekaterina'ya teşekkür etmek istiyoruz. Avukat Bagaev'e Olga'ya. Dairenin satışı ve satın alınmasında sağlanan yardım için. Alış ve satış sürecinde ortaya çıkan her konuda sabır ve anlayış için.
Виктория
7 Ekim 2025
Bir daire satma ve yeni bir daire satın alma işlemindeki yardımlarından dolayı Olga Bagaeva'ya çok minnettarım. Olga, işinde profesyonel, başından sonuna kadar tam bir refakatçi, tüm nüansları biliyor. Çalışmak çok güzeldi Рекомендую Tavsiye ederim 👍🏼
Инкогнито 6212
7 Ağustos 2024
Выражаю огромную благодарность агентству недвижимости "Клиент плюс". В частности руководителю Волошенко Виктории Викторовне и специалисту по недвижимости Ким Надежде❤. Всегда на связи, всегда готовы решать сложные нестандартные задачи. Профессионалы своего дела! Ситуация с покупкой определённого земельного участка была сложной, в моментах казалась неразрешимой, но все сложилось. Спасибо за участие и поддержку! PS: Весь коллектив Клиента плюс, очень доброжелательный и душевный, а главное знающие свое дело.
Ольга Ким
Müşteri Artı çalışanları daireyi satmanın büyük ve ciddi bir işi bizim için sakin ve güvenilir hale getirdi. Tüm sorulara cevap verdiler, yardım ettiler. Teşekkür ederiz!!!!
дарья янченко
2 Ağustos 2023
Отличная компания, ответственные, надёжные, понимающие и доброжелательные сотрудники! А еще умеющие поднимать настроение и позитивно мыслить!) что очень важно при общении с клиентами! Хочу выразить благодарность компании «Клиент Плюс» за помощь в поиске покупателя квартиры, главным образом огромное спасибо риэлтору Крупской Ксении! Специалист высшего класса! Покупателя нашла буквально в течение 2 недель, а подход к сделке - оперативный и очень ответственный! Чего не могу сказать о других компаниях, так как есть опыт взаимодействия с сотрудниками других агентств. За следующими сделками - только в «Клиент Плюс»! И к Крупской Ксении!
кристина рябенкова
12 Eylül 2024
Огромное спасибо агенству "Клиент плюс". Сделка при покупки квартиры была проведена максимально комфортно и оперативно. Выражаю огромную благодарность риэлтору Семеновой Екатерине, Багаевой Ольге и юристу Марине Сергеевне за профессионализм и оперативность. Буду Вас рекомендовать своим друзьям и знакомым. Спасибо большое.
Наталья Лысенко
29 Mayıs 2025
Arkadaşların ve akrabaların tavsiyesi üzerine "Müşteri artı" hukuk bürosuna başvurdum Noter Olga Bogaeva'ya. dairenin satışı hakkında. Potansiyel alıcıların aranmasından satış ve satın alma işleminin kayıt altına alınmasına kadar tam destek gerekliydi. Olga B'ye teşekkür etmek istiyorum verimlilik, müşteri odaklılık, profesyonellik için! Olga B'nin profesyonelliği, açık bir eylem algoritması sayesinde, işlem gecikmeden kısa sürede gerçekleşti ve benim için önemli olan, asgari katılımımla Olga, Clint'e olan tüm ilgiyi üstlendi. Güvenilir! Çabuk! Profesyonelce! Pek çok iyi noter var, en iyileri burada: Bay Korsakov, Krasnoflotskaya 18, Müşteri Artı.