Kia

Айк
22 Mart 2025
Görevlilerden en iyi araba servisi! Herhangi bir KİA / Hyundai'nin onarımı ve bakımı Yetkin yaklaşım, orijinal yedek parçalar
Борис Балабан
22 Eylül 2023
Ustalar normaldir, soru yoktur. Ancak yönetici rakipler için çalışıyor gibi görünüyor. Telefondaki yöneticiler, paranızı Kia servisine getirmemeniz için ellerinden geleni yapıyorlar. Aramaları ve mesajları görmezden geliyorlar, onlarla iletişim kurmak artık büyük bir başarı değil. En azından birinin benimle iletişime geçebilmesi için mesajlarıma cevap vermemi hatırlatmak ve istemek zorundayım. Yönetici de her zaman yerinde bulunmaz ve ustalar çek yazmakta bayat bir şekilde başarısız olurlar. Kısacası, iş değil, sorun. Tabii ki, aşırı ücret fiyatları da.
936106 Minasyan
6 Haziran
Şimdiye kadarki en değerli hizmet
Антон Калиновский
31 Ekim 2022
Balataları fren diskleriyle değiştirmek zorunda kaldım, her şeyi çok hızlı ve iyi yaptılar. Fiyatlar makul. Tavsiye ederim
Orijinalini göster
Николай Г.
6 Eylül 2022
Erivan'da turistlerdi, radyatörü yıkamak ve Kia Rio'daki arabadaki yağı değiştirmek zorunda kaldım, her şeyi iyi yaptılar, tavsiye ederim
Orijinalini göster
Ekaterina M.
20 Eylül 2024
Pek yararlı değil - buraya Kia'mızdaki elektrik sorunlarını gidermek için geldik, ancak bunu yapmayı reddettiler
Константин
11 Nisan 2023
Mesajlara cevap verilmiyor, geri aramıyorlar! Yedek parça sipariş etmek ve Türkiye'nin yarısına kadar almak istedim, ancak görünüşe göre 1500 Euro ile ilgilenmiyorlar)
S
İyi hizmet!
Դ
Դրօ Տէմիրճեան
17 Kasım 2023
Çok iyi hizmet, dost canlısı insanlar