Khmel'&Solod

Menü
Şubeler
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

Николай
Bugün şerbetçiotuna ve maltlara girdim, evimin yanında olmam çok güzel. Dürüst olmak gerekirse şaşırdım, çok hoş bir atmosfer, barın dekorasyonu ve iyi bir ürün yelpazesi. İşten sonra güzel bir akşam için uğramak için harika bir yer. Balıkları beğendim, her şeyi taze ve lezzetli olan birkaç çeşit aldım. Ayrıca bu kurumun çalışanına Alexey'e teşekkür edeceğim, schlits iyiydi. Kesinlikle size geleceğim, kalite bu sizinle ilgili!!!
Екатерина Романова
29 Aralık 2025
Hizmetin kalitesini, kibar personeli, genç adamı, Alexey, hatırladığım kadarıyla özenli, içecek seçiminde yönlendirilmiş, Umut kibar ve cana yakın, kurumun atmosferi hoş, yemekleri lezzetli, en iyi alkol seçimini belirtmek isterim. Ziyarete tavsiye ederim.
Железняков Дмитрий
Personel çok cana yakın değil, olumluya pek tepki vermiyorlar. Ancak değerlendirme daha çok kurumun kendisi için geçerlidir. Oldukça kalabalık, belirtilen fiyatlar çok karışık. Barda 0,5için bir fiyat, yanında bir litre başka bir fiyat var, ancak 0,5 için belirtiliyor, kitte gelmeyen patates kızartmasına sos getiriyorlar ve bu nedenle ketçap için üstüne 150 ruble daha getiriyorlar. Bu menüde belirtilmemiştir. Bazen satıcı cehaletten yararlanır ve barda olacağınızı bilmesine rağmen 1,5 kat daha pahalı olan «kendisiyle» bir fiyata satar. Yani bize bir masa ayırttılar, geldik, bununla başladık, sonra kupalar verdik ama «yanımızda" fiyata sattık ve sonra barda olduğu gibi sattık. Bunların hiçbiri seslendirilmiyor. Genel olarak konuşursak, birçok gizli taş vardır.
надя малева
12 Ekim 2025
Önceki yorumlara katılmamak istiyorum. Uzun zamandır bu kuruma gidiyorum ve bunun güzel ve atmosferik bir bar olduğunu söyleyebilirim! Bira ve atıştırmalıklar için geniş bir ürün yelpazesi. Güler yüzlü personel, iletişimde hoş olan çocuklar. Hem sessiz eğlenceler hem de gürültülü toplantılar için uygundur.
Н
Никита С.
23 Ekim 2025
Sonunda mükemmel bira barımı buldum! Burası sadece bir nimettir. Hemen burada işlerini sevdiklerini hissediyorsunuz. Bira - her zevke ve renge uygun, herkes için bir şeyler var. Ayrıca burada sadece oturmak, iş gününden sonra rahatlamak çok güzel. Personel çok cana yakın, her zaman gülümseyerek ve yardım etmeye hazır. Burada kendini evde hissediyorsun. Böyle akşamlar için çok teşekkür ederim!"
Екатерина Наседкина
Rahat bir yer, 2. kattaki masalar, kibar ve hoş personel, lezzetli atıştırmalıklar ve biralar.
Александр К.
Yağmur nedeniyle eşim tembelleşti ve buraya bira ve atıştırmalıklar almaya geldi. Weiss birası, sığır etinden et cipsleri ve "havyarlı soyulmuş karkas" aldım. Sonuç olarak - bira iğrenç. Beyaz kaplamalı et bile yemediler. Balıklar tatsız, havyar acıdır. Daha önce gitmedik ve devam etmeyeceğiz. Başkalarına da tavsiye etmiyorum.
Максим Стародубцев
26 Şubat 2025
Harika bir bar, harika ve yardımsever çalışanlar. Bölgede yaşıyorum, sık sık onlara gidiyorum. İyi bir bira seçimi, atıştırmalıklar ve yemekler lezzetlidir. Bazen akşamdan kalmalardan kurtarılırlar))
Сергей Федотов
18 Mart 2025
Çok güzel bir yer. Kaliteli bira ve çok lezzetli balıklar. Şirkette oturup içmek için rahat bir yer, temiz ve zengin bir ürün yelpazesi
Татьяна К
29 Ağustos 2025
Buraya geldiğimiz için pişman oldum. Tek seferlik ve hemen zehirlenme. Kalamardan çubuk aldım. Hamurun içindeki kalamarlar görünüşe göre şımarık. Bir haftadır iyileşiyorum.
Р
11 Ekim 2025
Slavlar da olsa kesinlikle güler yüzlü personel değiller. Görünüşe göre görevleri en pahalı birayı satmak. Bir şey tavsiye etmek istemiyorlar. Belki de çeşitleri kendileri bilmiyorlar. Kelimeden hiç hoş karşılanmıyorlar. Görünüşe göre kendileri yapacak hiçbir şeyden vazgeçiyorlar. Kayıttan önce hizmetin / malların fiyatına isim verilmez. En pahalı birayı şişeleme için 1 litreye sattılar. İnternette hiçbir yerde bira çeşitleri için fiyatlar bulamazsınız (kontrol etmek için). Sanki bu ağın sırrı gibi görünüyor. Ziyarete tavsiye etmiyorum.
Александр Ф.
10 Mart 2025
«Menü kombinasyonuna" dikkat edin, buraya 3 kez geliyorum ve komboda her seferinde bira yok, ciddi misiniz?! Bazı kodlar çalışmıyor, sonra başka bir şey, menüde 10 sayfa var, hemen hemen her iki tarafta bir kombinasyon var, buna karşı hiçbir şeyim yok, kendim için bira satın alacağım, ancak hizmeti yapılandırmanın sorunu nedir?! Bunlardan biri sizin için çalışmıyorsa, menüyü çıkarın, her çalışmadığını duyduğunuzda, o zaman diğeri. Bu ciddi değil ! Kuruluş çok güzel ve atmosferik, mutfak böyle bir kuruluş için iyi, ama anlamıyorum ya personeli kontrol edin ya da «kombo» menüsünü kaldırın!!! İnsanları neden kandırıyorsunuz? Tekrar ediyorum, ilk defa gelmiyorum
Леонид Хуторецкий
17 Mayıs 2025
Güzel ve rahat bir kurum, bira ve lezzetli atıştırmalıklar için özel teşekkürler, balıklar çok lezzetli!!! Samara birasını uzun zamandır görmedim!!! Alex'e kurumdaki rahatlığa çok teşekkür ederim!!!
mihail vasiliev
17 Ekim 2025
Önceki olumsuz eleştirilere tamamen katılıyorum. Yakın zamandan beri, eve geldiğimde asılsız olmamak için balıklara (kırmızı, yukola, pahalı) asılmaya başladılar, ilk defa olmadığı için mutfak terazisini kontrol ettim. Ayrıca bira için kalite de düştü. Eskiden sık sık giderdim, sonra daha az ve daha az, dün bu kuruma son ziyaretim oldu. Ne yazık ki Tamara'nın günlerini hatırladım, birayı bitirdim, balığı 2k'da bitirdim ve ağladım.
Деонис Подлеснов
19 Ekim 2025
Sadece iğrenç bir tavır! Mutfak çalışmıyor kruton hazırlamak için hiçbir şey yok bunun için makarna yok! Burada yemek yemek istiyorsanız yapacak bir şey yok! İkinci katta insanlar gittiler ve arkalarından kimse temizlenmedi ve sen hangi masaya oturacağını bilmiyorsun. Soğuk deniz ürünleri istediler, peynir Topları olmadığını söylediler ve çocuk bize herhangi bir ikame bile teklif etmedi ve sadece yemek yapamayacağımı söyledim, bu kombinasyonu nasıl kıracağımı kendim düşünmem gerekti
Belka
Güzel bir kız bir araya geldi kasada yardım ile profesyonel hizmet ve daha birçok bira ve aperatifler. Geniş bir ürün yelpazesine balık almak başardı alabalık zayıf tuz indirim, çok teşekkür ederim! Balık zarif, taze😍 daha iyi, daha pek çok diğer mağazalar Bira almış ithal filtresiz de çok lezzetli bir kafa ondan sonra zarar vermez Neyse çok teşekkür ederim böyle güzel bir yer evin yanında ! Kesinlikle tekrar geleceğiz!
максим цугорка
Bugün bara girdim, ürün yelpazesini gerçekten beğendim, yine de lezzetli mutfaktan memnun kaldım, kibar satıcının oturması için yeterli alan var
Игорь Лисовенко
9 Ağustos 2025
Bu kurumda genellikle bira ve atıştırmalıklar alıyorum. Ama son zamanlarda bir nedenden dolayı beni ağırlaştırmaya başladılar. Şimdi 75g'de, sonra 50'de. En azından 100g standardıyla git ve tekrar tartılmasını iste.
Б
Барсбек Садиралиев
13 Ocak 2025
Lezzetli yemek yemek için iyi bir yer, servis ve personelin kendisi de iyi, iç mekan ilginç. Çok beğendim tavsiye ederim
О
О Т
10 Haziran 2024
Очень милое место. Отзывчивый и приятный персонал. Большой выбор разнообразного пива. И самый лучший сотрудник это Тамара!!!! Всегда приветлива, всегда подскажет…
Алексей Усанов
16 Aralık 2025
Az önce, 23-20 16.12.25g AF Brew Mosaic. Fiyat etiketinde 350. Gişe - 390. Benim sorum şu - neden? Bana bunun uzun zamandır böyle bir fiyat olduğunu söylüyorlar. Bu 40 ruble ile ilgili değil, fiyat etiketi neden eski? Kasadaki kişi küstahça davranıyor, dişlerinden küfür ediyor, dikkat etmiyor ve bana tezgahın üzerine 50 ruble atıyor))) bölgedeki bir alt kısım daha ve hepsi bu
Sergey Kudryashov
6 Eylül 2025
Hafta sonları, öğle yemeğinde, personel nedense "uykulu" - mutfak henüz çalışmaya hazır değil ve bazı yemekler yok (temel patates kızartması) Kurumun tek bir standardı yoktur. Garsonlardan biri masaya sipariş getiriyor ve buna şaşırmıyor, bazıları ise konukların sipariş almak için kendilerinin inmesi gerektiğine inanıyor.
Дмитрий Бердников
11 Mayıs 2025
Güzel bar-dökme! Bira çok lezzetli, yemek - 100'ün tamamı için! Satıcılar süper adamlar, önerdiler, anlattılar! Ellerinden geldiğince yardım ettiler! Yürekten!
ЮМИ
15 Temmuz 2025
Tesadüfen içeri girdik ve bütün akşam oturduk. Özellikle olağanüstü tatlara sahip bira seçimi büyüktür. Lezzetli pizza
Валерия Ч.
Nefret ediyorum!!!! Bu lokantanın ziyaretçilerinden çok fazla gürültü var. Bir uyku mahallemiz var, bir aile mahallemiz var. Bütün gece komşu mahallelerden sarhoş ziyaretçilere hizmet veren bir kurum kavramı, konut kompleksimizin konseptine hiç uymuyor. Pencerelerimiz, işyerine gelen sarhoş ziyaretçilerin şerbetçiotu ve Maltla sigara içip yemek yiyip dışarı çıktığı sokağa bakmaktadır. Gece yarısı gürültüye değer, şah mat, kahkahalar, sık sık kavgalar! Çocuklar uyanır ve korkarlar. Şikayetlerle nereye gidilir????
Сёма Белый
6 Haziran
Kurum çok iyi, personel en üst düzeyde, biralar taze ve çok iyi hazırlanıyorlar)))
полина п.
27 Ocak 2024
Отличное место для проведение выходных , хорошие закуски , хороший и вкусный выбор пива. Хороший и дружелюбный персонал ! А так же есть множество акций , и комбо на еду . Рекомендую !!!!!!
александр
22 Temmuz 2023
Пришли с друзьями в это заведение, живем в этом районе, просто решили отдохнуть и вот оно то самое место, где хочется сидеть часами, атмосфера на высоте, сотрудник Тамара работает на высшем уровне, рыба, закуски и пиво тоже класс, вообщем советую!
андрей коротков
12 Ekim 2025
Hoş bir kurum, lezzetli yiyip içebilirsiniz, bir şişede kvas almamak daha iyidir, çöpün tadı ve bunun sonucu olarak gevşek dışkı
URrich
1 Temmuz 2023
Хорошая разливайка, часто сюда заглядываем, если ехать в центр лень. Выбор разливного пива не особо, зато в бутылках много интересного. Снеки норм, очень вкусная рыба. На втором этаже можно посидеть, столиков достаточно. Обслуживания как такового нет, всё берешь сам у бара и тащишь на место. Но в целом - рекомендую.
S
Sham S.
30 Haziran 2023
Разнообразное пиво на любой вкус! Ребята-продавцы еще и готовят, подскажут, подберут по вкусу пиво) Кухня вкусная и цены человеческие на ассортимент. Комфортный бар с достаточным расстоянием друг от друга (для меня важный момент если хочется посидеть одному) Прям спасание на районе)
Семён Борзов
24 Ekim 2024
Хороший выбор пива, как в бутылках так и на розлив, с едой же все не так хорошо дела обстоят, пицца отвратительная, закуски к пиву норм
orlov sergey
4 Temmuz 2023
Ребята молодцы, сто раз выручали с пивом и с рыбкой и креветочками - пару раз заходили к ним на 2-ой этаж , посидеть на кожанных диванчиках и посмотреть Хоккей по телеку с друзьми-под свежее пивко, с рыбкой и креветочками!)))
Паш Т.
23 Ekim 2025
Harika bir kurum, sık sık buraya geliyorum ! Mükemmel hizmet Satıcının her müşteriye bireysel yaklaşımı Özellikle satıcı Alexey Alıcıların her biri için kaliteli bir atıştırmalık seçer Herkese tavsiye ederim !!!!
bankeerus Yermakov
26 Temmuz 2023
Очень хорошее атмосферное заведение! Большой выбор разных сортов пива, что сейчас особенно актуально. Кухня выше всяких похвал, продавец Тома всегда посоветует и сориентирует с выбором. Одним словом - однозначно рекомендую!
Анастасия
7 Ağustos 2023
В данном магазине очень хорошее обслуживание. Отдельно хочу отметить продавца Тамару, которая всегда улыбается, подсказывает какую закуску лучше взять к определённому сорту пива. Она всегда приветлива и это очень круто, будем приходить ещё, спасибо!
Ольга Ц.
30 Mart 2025
Bugün muslukta bira satın aldılar, daha önce aldılar, her şey yolunda. Bugün hem birinci hem de ikinci şişeyi doldurdular.
Инкогнито 4078
9 Mart 2024
Посетители курят электронные сигареты прямо за столиками, а персонал и руководство закрывают на это глаза. Это не кальянная, а МАГАЗИН и бар! Тут нет специальной вытяжки. Элементарно выйти на улицу покурить, но нет, это же так сложно! А ведь посетители могут быть с аллергией или астмой. Отсутствие уважения к некурящим посетителям и нежелание руководства соблюдать законы, чтобы заработать побольше прибыли.
Иван Ч.
5 Mart 2024
Отличное место чтобы провести время после работы с друзьями за бокалом пива и под футбольчик Очень вкусные закуски и атмосфера крутая
Кирилл Г.
8 Mart 2024
У меня было плохое настроение. Всё надоело. Нооооо!!!!!!!!! Как только я попал в это место, моё настроение сразу поднялось. Попил вкусного пивка, закусил вкуснейшей рыбкой. Ммммм, райское наслаждение. В общем, лучшее место на планете земля. Всем рекомендую!!!!!
Анастасия Камбарова
8 Ağustos 2023
Отличное место, внимательный персонал, всегда помогут и подскажут! Много разных сортов пива на любой вкус! Буду приходить сюда еще и однозначно рекомендую к посещению!
Алексей Х.
13 Şubat 2024
Приятное место! Всегда свежее пиво и большой ассортимент вкусняшек. Персонал всегда вежлив и отзывчив. Особенно Тамара - душа этого заведения!
Артем Епищенков
Harika bir yer Hoş bir ortam Lezzetli bira ve yemekler
Elena
9 Mart 2024
Отличное место , хорошие закуски , и большой выбор пива !!!Приятная атмосфера и отдельное спасибо персоналу САРВАРУ ) , всегда улыбчив и приветлив . Однозначно рекомендую!!!
Надежда П.
14 Kasım 2024
Уютное место недалеко от дома. Большой выбор вкусного пива, из которого работники помогают выбрать. Вкусные варёные креветки, красивая подача. Бургер на 4. Футбольные трансляции. Придём ещё
аташ к.
27 Ocak 2024
Уютный заведение, зачетный пиво пицца вообще космос, Тамарочка Анатолиевна супер 👍 короче советую всем
Vika V.
27 Ocak 2024
Замечательное место, сидеть здесь комфортно, приятная атмосфера, приходим сюда часто, всегда хорошее отношение. Особую благодарность выражаю Тамаре прекрасная девушка, входит во все положение, всем советую это место, приходите не пожалеете!)))))))
Александр Четвертков
8 Şubat 2024
Хорошее заведение ! Провести время с друзьями , выпить холодненького в приятной атмосфере ! Креветки и хот - доги огонь !!!
Алиса Меньшикова
Her şey yolunda görünüyor, personel çok arkadaş canlısı değil, yemek yemedim taslak düşeslere tavsiyede bulunabilirim -Cumartesi günü 2 limonata almaya uğradım barda bir limonata fiyatı 84.99 paket servis/102.99 Cumartesi günü olması gerektiği gibi iki limonata satıldım ama bugün bunu fark etmedim, 11 yaşındayım açıkçası barda olmayacağım ama bar fiyatına sattılar
Андрей Т
25 Nisan 2023
По напиткам и меню ничего нового. Из приятного на втором этаже зал для посетителей. Можно посидеть с компанией. Отзывчивый персонал и быстрое обслуживание.