KDL

Haberler
Şubeler
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

liixyy
Tüm testlerin sonuçları için bekleme süresi belirtilene uygundu. Sonuçlar mükemmel bir şekilde boyanmıştır, normale uymayan değerler vurgulanmıştır. Kan bağışı çok iyi geçti. Prosedür hemşiresi, kan bağışı sırasında rahatsızlığa neden olmadan her şeyi hızlı bir şekilde yaptı. Steril paketlerde bulunan gerekli tüm cihazlar yanımda açıldı. Biyomalzemeli tüpler iki kez kontrol edildi ve bana uygunluk açısından gösterildi. Personel yardımseverdi, operasyonel olarak çalışıyorlardı. Her şeyi çok beğendim. Fiyatlar, diğer laboratuvarlara kıyasla oldukça makul. Şüphesiz daha sonraki testleri burada alacağımı söyleyebilirim.
Майя
Şık merkez🔥Çok kibar, anlayışlı personel.6 yaşındaki bir çocuk damardan 3 dakikada kan aldı.Hemşire zekidir, bir yaklaşım bulmuş, konuşmaya başlamış ve gözyaşlarına boğulmadan testler yapmıştır. Çocuğun işkence gördüğü ve damarların olmadığı sözlerle hizmeti reddettikleri, sıska olmanın zor olduğunu savunarak (ama ihtiyacımız olan analdan vazgeçtikleri) davetiyeye kaydedildik. Bu merkezin samimi tavsiyesi, sakince bir damar buldular, gerekli tüm testleri morarma ve stres olmadan aldılar. Gerekirse sadece bu merkeze ve sadece bu hemşireye gideceğim. Tüm belgeler, yine banal talepler ve sorular için ellerini uzatan diğer yüzlerin aksine, dilbilgisi ile hazırlandı. 💯 öneriyorum �🄥�
Екатерина
Hemşire Olga altın elleriyle! Dikkatli kan aldığınız için çok teşekkür ederim! Bu şubeyi ziyaret etmekten çok memnun kaldık. KDL'DE uzun zamandır bütün aile ile kiralıyoruz. Kocamın ebeveynleri için sitede ön sipariş verdim, kontrolleri geçtiler, sonuçları zamanında aldılar ve ayrıca test sonuçlarına göre bir doktora danışmayı sipariş ettiler. Doktor her şeyi çok ayrıntılı ve anlaşılır bir şekilde açıkladı, şimdi hangi yöne gidileceği konusunda bir anlayış var. Kümülatif bir indirim sistemi var, fiyatlar hoş, bu laboratuvarı herkese tavsiye ediyorum!
Янис Э.
Burada test yaptırmayı çok severim: rahat bir oda, genellikle çok az insan, kibar personel, çok çeşitli testler, farklı ödeme yöntemleri. Düzenli müşteriler için indirimler ve çeşitli promosyonlar var. Metrodaki medofisin otobüs ve troleybüs durağının yanında olması uygundur.
Анастасия Калинина
Bu tıbbi ofisi çok beğendim! Kocamızla birlikte yürüyoruz🤗 Mükemmel hizmet, çok özenli hassas hemşire, her şey çok hızlı ve süper uygun, Testleri bu kadar çabuk geçebildiğiniz için teşekkür ederim, eve kaçıyorlar. Çok rahat
Елена Леонова
Atmosferi çok beğendim) resepsiyonist kibar bir kız, beni çok çabuk resmileştirdi. Hemşire ağrısız bir şekilde kanımı aldı ve ilk seferinde damarıma girdi, ancak başka yerlerde en az 2 kez bıçaklandım!! Kesinlikle testleri sadece burada yapacağım!!
Дмитрий Е.
26 Eylül 2025
Bu merkezde birkaç kez testler yaptım. Çok profesyonel personel. Odada temiz ve düzenli, yabancı koku yok. Kan alımı ağrısızdı, morluk kalmadı. Yönetici hızlı ve hatasız çalıştı ve hatta küçük bir indirimin nasıl alınacağını bile söyledi, bunun için özel teşekkürler! Gelecekte bu merkezi kesinlikle seçeceğim)
Анна Л.
Buraya kahve içmeye gidiyorum Ama çok yardımcı oluyor: yakın, hızlı, rahat. Sorularınız varsa size söyleyecekler. Kan dikkatlice alınır, neredeyse acı çekmez, şimdiye kadar hiç morluk olmadı.
Оксана Баркан
Ziyaret bugün KDL üzerinde Заневском, istedim bir yorum bırakın! Güzel insanlar söz konusu olduğunda çok iyi bir şey. Adam uzak tıp zor, hatta utanç verici olur bazı sorular sormak. Teşekkür ederim sabır ve iyi niyet! Tüm soruları cevaplayarak anlaşılır bir dilde açıkladık. Teşekkür ederiz!
Наталья Тронова
Bir daha asla bu ofise gitmeyeceğim:kdl'nin genel izlenimi bozuldu. Biyometeryalleri teslim etmeye geldim, önümde yarım saatten fazla süren 1 hasta vardı, sonra belgeleri hazırlayan aynı operatör kan almaya gitti!!! Daha fazla zaman.... Analizi bırakmak için 40 dakika durdum! Bu, ücretli laboratuvarlar için kesinlikle kabul edilemez!!! Hemşire de öksürüyordu....
Sofiya B.
Güzel nokta, birkaç kez test yaptırdım, hemşireler çok hoşuna gitti. Kanı dikkatlice alırlar, her zaman misafirperverdirler. Noktanın içinde her şey temiz.
Анна Макарова
9 Nisan 2025
9 Nisan'da testleri geçtim, gözlüklü ve kısa saçlı kısa bir kız olan Olga'nın resepsiyonistinin işini gerçekten beğendim. Olga yardımsever ve çok yardımsever, çabucak her şeyi yaptı ve resmileştirdi. Umarım KDL böylesine harika bir çalışanı teşvik eder, bu yöneticilerden daha fazlası olur.
Ксения Мальцева
27 Aralık 2025
Ne yazık ki - hemşire resepsiyonist olarak da çalışıyor, resepsiyon için belgeler hazırlıyor. Personelden tasarruf ediyor musunuz KDL? Utanmıyor musun? Size bir daha gelmeyeceğim. Personelinize karşı iğrenç bir tavır (hemşireye fazladan iş yüklemek için, bunun için insanlara fazladan para ödüyor musunuz?) ve laboratuvar ziyaretçilerine (insanlar neden hemşirenin serbest kalmasını beklemek zorunda?)
Кристина Ч
28 Kasım 2025
Şiddetle tavsiye ederim! Kibar personel ve çok yardımsever, her hastaya özen gösteriyorlar, her zaman sadece burada muayenelerden geçiyorum ve her şey açık, hızlı, erişilebilir ve net! Tavsiye ederim!
Mikhail Babkin
Harika bir laboratuvar. Mükemmel personel. 3 yıldır buraya gidiyorum. Profesyonelce kan alıyorlar. Soruları cevaplıyorlar. Personel deniyor. Tavsiye ederim!!
Zhanna V
17 Ekim 2025
Zanevsky Prospekt'teki KDL departmanı sadece bir korku! Bugün (10/17/2025) 2 dışkı testini geçmem gerekiyordu. Önümde 4 kişi vardı, hemşire testleri ve ödemeyi kendisi yapıyor ve testleri kendisi alıyor! Ofiste sadece 1 çalışan var ! Dışkıyı teslim etmek için 45 dakika sırada oturmam gerekti!!! Bu normal mi ? Ve bu, bu bölümde ilk kez böyle bir durum değil, sürekli uzun, yavaş, yeterli personel yok.
Митя Е
İyi bir merkez, acı ve iz bırakmadan kan ve diğer testleri aldılar, personel gerçekten beğendiler - her şeyi açıkladılar, anlattılar, hatta indirimin nasıl alınacağını bile söylediler. Tekrar geleceğim :)
Карина
13 Aralık 2024
Fiyatlar düşük, personel özenli, özenli, burada test yaptırmayı çok seviyor. Yer temiz, büyük kuyruklar olmadan! Öneriyorum .
Ольга
21 Kasım 2025
Defalarca bu KDL ofisine, eve oldukça yakın bir yere geliyorum. Hemşireler acısız kan alırlar, kan bağışlamaktan korkmasına rağmen bir çocuk bile buraya gider! 😅 Ve fiyatlar makul.
Валентина Павленко
Bu ofiste mükemmel hizmet! Personel kibar, temiz, süreç hızlı ve düzenli.Tekrar döneceğim.
Юлия Н.
17 Kasım 2025
11/17/2025 tarihinde laboratuvarda son kez bulundum Ne yazık ki, hizmeti kaydeden çalışanın adını hatırlamadım. Kaba, hoş olmayan bir kız. Kan alıyordu, elinin yastığına hiçbir şey koymadı Aldıktan sonra, sadece gidebileceğinizi söyledi Ondan sonraki izlenim bütün gün korkunçtu
Анна Вторушина
1 Aralık 2025
Testleri geçmek için saat 16: 15'te geldim, çalışma modu saat 17: 00'ye kadar belirtiliyor. Kuryenin çoktan gitmiş olması nedeniyle kan alımı reddedildi. «Bu neden sitede belirtilmiyor" sorusuna kaba bir şekilde "kurye 16'dan 17'ye" cevap verildi. Site ayrıca analizlerin niceliksel veya niteliksel olarak gerçekleştirilme şeklini de belirtmiyor, kayıt memuru bunu öğrenmek için genel merkezi aradı. Genel olarak, yolda zaman harcandığı göz önüne alındığında, ilk ziyaretin tatsız olduğu ortaya çıktı
Лина Цветкова
18 Mayıs 2025
18 Mayıs 2025'te damardan kan bağışı yaptım.günün başında ve 6 saat sonra kırıldı. Hayatımda hiç morarma olmadı. Dövmedeki sıska kız hemşire tüm prosedürü sessiz tuttu ve kan almak kötüydü. Bunun olması çok kötü. Ama burada burada testler önerdiler.
Алиска
8 Eylül 2025
Sınıra kadar öfkelendim! Bu ofisin ortağı Digitolab aracılığıyla hizmet için ödeme yaptım. Hizmet için ödeme yapmadan önce Zanevski'deki laboratuvarı aradım, 23 Eylül'de testi geçme olasılığı hakkında danıştım. Bana her gün geldiğiniz, sorun olmadığı söylendi. Bugün, 8 Eylül'de, bu analizin teslim edilmesiyle ilgili bazı noktaları açıklığa kavuşturmak için arıyorum ve bana bunu teslim etmenin mümkün olmadığını, materyal olmadığını, belki materyallerin hafta sonuna kadar getirileceğini söylüyorlar. Aynı zamanda, çalışan bana bunun çok aranan bir analiz olduğunu ve çok sık teslim edildiğini söyledi! Bu kuruluşun liderliğine soru! Popüler analiz Çalışanların neden bu kadar düzensiz çalışmaları olduğu için paraya ihtiyacınız yok???? Hizmetin bedeli ödendi ama alamıyorum. Acilen başka bir laboratuvar aramalı ve ödenen paranın geri ödenmesini istemeliyiz. BU LABORATUVARIN BAZI RAHATSIZLIKLARI VAR. Tavsiye etmiyorum! Ve bu arada, 8 Eylül'de telefonda konuştuğum kız, ona memnuniyetsizliğimi ifade etmeye başladığımda telefonu kapattı, bu da bana rahatsızlık verdi.
Елизавета З.
Sevgili laboratuvarım. Çabuk. Cerrahi. Ve diğer laboratuvarlara kıyasla nispeten düşük fiyatlar. + güzel bonus programı. Bütün ailemizle burada testler yapıyoruz
Виктория Сидорович
4 Aralık 2025
Zanevsky'deki kdl laboratuvarını gerçekten beğendim! Hızlı, kuyruksuz, iyi bir kümülatif indirim sistemi ile! Asıl mesele, diğer laboratuvarlara kıyasla pahalı değil! Tavsiye ederim!!!!
Татьяна П
Elverişli konum, güler yüzlü personel, uygun fiyatlar. Teşekkürler, tekrar iletişime geçeceğim.
Кострыкина Кристина
27 Temmuz 2025
Lütfen pembe saçlı hemşireye dikkat edin. 3 gündür damardan kan aldıktan sonra kolumda büyük bir morlukla yürüyorum. Ve onlara en azından biraz yardımseverlik öğretin. Gerisi gayet iyi.
Екатерина
11 Aralık 2024
Kibar personel, testlerin ve kayıtların teslimi çok hızlı geçiyor!)
Мария
Her şey yolunda! Buraya sürekli gidiyorum. Kan ağrısız alınır. Güler yüzlü çalışanlar. Analizler kişisel hesabınıza ve postaneye her zaman zamanında gelir
Александра Маткаримова
25 Kasım 2025
Temiz olması güzel ama resepsiyondaki kız formu yanlış doldurdu ve ben kızdan erkek oldum, bu yüzden testler hemen tam olarak gelmedi.
Алина Шелкунова
26 Şubat 2025
İyi bir yer, hoş bir personel,analizler sözleşmede yazılandan daha hızlı yapılıyor
геннадий ли
Kan bağışı yaptım - fiyatı Helix'ten daha iyi, hemşire çok küçük bir enjeksiyon yaptı, Tanrı ona Mutluluk ve iyi bir koca versin
Юлия Душенкова
30 Kasım 2025
Her şeyi analizlerden çabucak anlattılar, en iyi seçeneği seçtiler. Sıralar olmadan.
Татьяна Мельниченко
Uzun yıllar burada bütün aile ile testler yaptılar. Bu sabah bilgileri açıklığa kavuşturmak istedim ve hemşirenin kabalık ve kaba tavrıyla karşılaştım, bazı testleri olup olmadığını açıklığa kavuşturmak istedim ve bir soru sordum. Bu ağa bir daha asla ulaşmayacağım!
Ольга Новоцветова
11 Aralık 2024
Zanevsky 23'teki KDL'YE zevkle ve düzenli olarak geliyorum, özenli ve kalifiye personel, mükemmel koşullar, uygun fiyatlar.
Катерина
Fiyatlar mükemmel, teşhis laboratuvarı doktorlarından ücretsiz istişareler var, tüm nüanslar netleştirilebilir ve çevrimiçi Federal Vergi Servisi sertifikası sipariş edilebilir, sınıf
Юлия П.
5 Kasım 2024
Никогда нет очередей, все очень удобно, быстро и комфортно! А ещё исключительно вежливые и доброжелательные сотрудники!
Е
Елена К
31 Ocak 2023
Если вы хотите сдать анализы быстро, то не рассчитывайте. Не в первый раз прихожу сюда и даже если перед вами один человек, всё равно приходится ждать минимум 15-20 минут. В первое посещение пришлось ждать 40 минут двух человек. Я подумала, что так совпало. Но во второй раз всё повторилось. Оформление пациентов оооочень долгое. Анализы приходят только на следующий день. Единственный плюс KDL это цена - самые низкие цены среди лабораторий в городе.
Марина Школьникова
25 Ağustos 2024
Нет очереди, лояльные цены. Если накануне зарегистрироваться на сайте, можно получить 5% скидки на анализы.
Zlata M.
Güzel, temiz bir bölme. Her şeyi çabucak resmileştirdiler.
Lizchen❤️
30 Kasım 2025
Bu şubeye ilk defa gitmiyorum, hizmeti ve fiyatları çok seviyorum!
Yuni4udesa
12 Şubat 2024
Чистые приятные помещения, хороший дружелюбный сервис. Всё понятно объяснили. Предварительно заказ оформляла на сайте, минут за 7-10 все оформили и взяли кровь. Цены оказались на 30% ниже, чем у других лабораторий около этой станции метро.
Ксения Плеханова
18 Aralık 2024
Geçmek, testler için harika bir nokta. Sitedeki tüm analizleri seçebilmeniz ve teslim noktasında zaman kaybetmemeniz uygundur. Kibar personel, her şey yolunda
Коля С.
19 Ağustos 2025
KORKUNÇ HİZMET SEVİYESİ! Zaman harcamak istemiyorsanız oraya gitmemek daha iyidir. 1 yönetici, 1 hemşire. Kdl'nin 5 yorum yazmasını izlemek komik…
Алёна Ф.
Resepsiyonda kaba, buraya asla geri dönmeyeceğim. Bir arkadaşımla geldim, duydum. Bir sürü test yapmak istedim, sonunda ayrıldım
Роман В.
21 Ekim 2024
Медсестра безболезненно собрала весь биоматериал Также есть скидка студентам 10%
Инна Мелкишева
23 Temmuz 2023
Хожу сюда давно, всё устраивает. Недавно узнала, что можно записываться заранее на анализц, чтобы не стоять в очереди. Очень удобно.
Екатерина Соловьева
22 Aralık 2025
Nadiren ağrısız kan aldılar, buraya bir kez daha geleceğim.
Anton Zhukov
30 Kasım 2025
Kaliteli klinik, duyarlı personel!