Kapi

Haberler
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

Ulyana K.
Kız arkadaşınızla salonunuzu ilk kez ziyaret ettik - ve tamamen memnun kaldım! Ustalar Olga ve Oksana baş ve boyun masajını inanılmaz bir hassasiyetle yaptılar: her hareket düşünülmüş ve basınç tam olarak gerektiği gibi yapıldı. İlk dakikalardan sonra gerginliğin nasıl gittiğini hissettim ve seansın sonunda derin bir rahatlama oldu.😊🤍 Bu sadece hoş değildi ‑ gerçekten sağlıklıydı. Profesyonellik ve özen gösterdiğiniz için teşekkür ederiz!🤍🫶
Kate R.
26 Temmuz 2025
Doğum günü için Kapı'ya sertifika verdiler. Doğum gününün her hafta olmadığı için üzgünüm ... kelimenin tam anlamıyla ne kadar heyecanlandım! Usta Alena'ya bir kez daha çok teşekkür etmek istiyorum! Prosedürün sonunda danışmayı bile başaran çok rahat ve hoş bir kız, ilk kez stüdyodaydım ve eminim ki sonuncusunda değil!!! Prosedürün kendisi benim için ilginç görünüyordu - masajdan rahatlıyorsunuz ve aynı zamanda ek faktörler (kulaklara hoş gelen sesler, kapalı gözler vb.) Sayesinde ahlaki rahatlamayı hissediyorsunuz, tüm sorunları unutuyorsunuz💔 Çok, çok beğendim! İşlemden sonra lezzetli bir içecek ve tatlılarla tedavi edildiler. Resepsiyonist kız - delicesine tatlı! Herkese burayı tavsiye ediyorum!=)
Ника
29 Haziran 2025
Harika salon. Uzman Anastasia bir büyücüdür, başka türlü değil! Sadece bir buçuk saatte tam bir görüntü (stil + akşam makyajı) yaptım. Görüntü bütün gece sürdü. Anastasia tüm isteklerimi dikkate aldı. Servis zirvede. Kesinlikle ona bir daha döneceğim). Personel kibar, her müşteriyle şefkatle iletişim kuruyor. Kızlar güzeldir. Kabinde samimi bir atmosfer var, var. Oda zevkli bir şekilde dekore edilmiştir, gereksiz bir şey yoktur. Temizlik her yerde! Burayı tavsiye ederim. Ben memnunum!
МАФ
19 Temmuz 2025
Salonda ilk kez, Elena'm efendimdi. Saçlarımı boyama konusunda heyecanlandım, çünkü genellikle sabit bir şekilde başka bir boya kullanıyorum. Ama Elena her şeye dikkatlice baktı ve rengi seçti. Ben de saçımı kestim. Her şey hızlı, özenli ve profesyoneldi. Ve pastanın üzerine krema gibi şık bir stil. Ruh halim düzeldi, teşekkürler! Genel olarak, kayıt anından klinikten ayrılana kadar her şey hoştu, resepsiyonist kibar ve yardımseverdi.
Dlittle_traveler Daria
7 Aralık 2024
Bu salondan tamamen memnun kaldım ! Personel 🔥 çok hoş insanlar çalışıyor ! Delicesine rahat ve şık bir salon, bir zevktir. Cennette 2 saat "hava terapisine" gittim! Ustaya özel teşekkürler! Altın kulplar, ardından çok çeşitli içeceklerin sunulduğu bir menünün verildiği çay seremonisi oldu. Bana çok lezzetli kahve yaptılar. Genel olarak doğum günümü bu kadar unutulmaz kıldığınız için KAPI'YA çok teşekkür ederim 🩷 kesinlikle geri döneceğim
Марина
14 Aralık 2025
Kız arkadaşımla spaya gittik. Gerçekten beğendim, süper rahatlatıcı, sevecen ustalar, hemen birlikte kayıt olabilmeniz harika
Екатерина Молчанова
17 Haziran 2025
Harika bir spa salonu. Saç kompleksindeydim ve iki kez "mükemmel siluet" kompleksindeydim. Tam bir zevk! Mükemmel bir usta, ilk dokunuştan aşk, her kas çalışılmıştır. Yöneticilerin çok müşteri odaklı çalışması, her zaman doğru pencere vardır. Genel olarak, kesinlikle yeri tavsiye ederim ve tüm kız arkadaşlarıma "yeniden doğmaları" için tavsiyede bulundum.
Елена
27 Mart 2025
Çok rahat ve güzel bir yer, her şey zevk ve üslupla seçilmiştir. Sırtıma ve boynuma masaj yaptım, çok beğendim, kalbimden rahatladım, sıcak taşların ilginç hislerini dinlendirdim ve sakinleştirdim. Hoş sıcak . İşlemden sonra her zevke uygun çok çeşitli içeceklerin sunulduğundan çok memnun oldum. Orada laktozsuz süt bile var. 😊Dinlendim ve rahatladım. Ziyarete gitmenizi tavsiye ederim. Daha fazla dinlenmek ve dinlenmek istersem buraya geleceğim
София Ильина
20 Mart 2025
Bu yeri internetteki rillerden öğrendim. Kendim için saç spasını deneyimlemek istedim. 1,5 saatlik mutluluk ve rahatlama. Sandalyede uzanırken size masaj yapılır, aynı zamanda başınıza ve shvz'ye masaj yapılır. Bu işlemden sonra hala çay dökülüyor ve gerçekçi olmayan bir şekilde dinlenmiş hissediyorsunuz. Mükemmel hizmet, herkes nazik ve canlıdır, tüm soruları cevaplayacaktır. Usta Anna Melnikova masajı çok dikkatli ve nazikçe yaptı.Şehrin koşuşturmacasını unutabilir ve rahatlamak gerçekçi olamaz!!!Kesinlikle ziyaret etmenizi tavsiye ederim!
Лиана Волкова
14 Mayıs 2025
Zor boyama için Svetlana Katkova'ya ulaştığım için çok şanslıydım. Ustanın işini sevdiği açıktır. Saçlar başka bir salondan sonra öldürüldü. Svetlana kelimenin tam anlamıyla saçlarımı kurtardı. Bakım önerileri verdim. Bunun için ona çok teşekkür ederim. Hoş bir atmosfere ve lezzetli kahveye sahip salon.
Elina A.
16 Kasım 2025
Doğum günü için Kapi Spa salonuna sertifika verdik. İlk kez buradaydım ve buraya bir kereden fazla döneceğim, muhteşem bir salon, muhteşem bir servis, inanılmaz derecede muhteşem bir spa, ardından çok uzun bir süre rahatlayacağım. Prosedürün kendisi bana çok ilginç geldi, masajdan rahatlıyorsunuz ve aynı zamanda ek faktörler (kulaklara hoş gelen sesler, kapalı gözler vb.) Sayesinde ahlaki rahatlamayı da hissediyorsunuz.İşlemden sonra stilist kız saçlarını şık bir şekilde şekillendirdi, ayrıca delicesine tatlı olan resepsiyonist kız ve en önemlisi yüzünde bir gülümsemeyle karşılaştı.Bu spa kompleksini herkese tavsiye ediyorum, tüm beklentilerimi karşıladım
Юлия Сударева
16 Mayıs 2025
Bu spaya gitmek beden ve zihin için gerçek bir zevktir! Buraya üçüncü kez geldiğimde, kendime bu şekilde bakmanın ne kadar önemli olduğuna bir kez daha ikna oldum. Kurumun atmosferi sıcaklık ve özenle doludur, her çalışan sizin rahatlığınız ve rahatlamanızla içtenlikle ilgilenmektedir. Bu spayı, bedenlerine hak ettikleri dinlenmeyi vermek ve yeniden doğduğunu hissetmek isteyen herkese tavsiye ederim.
Таисия М.
8 Aralık 2024
Lüks zaman S spa programı için stüdyoya gittim. Delicesine beğendim! Harika bir yer, metrodan bir hafta uzakta, personel duyarlı, kibar, usta tüm istekleri dikkate aldı, saçlar için bakım kozmetikleri önerdi. Spadan sonra yeniden doğmuşum hissini tavsiye ederim) Bir sonraki ziyaretleriniz için çok sayıda kupon almak özellikle güzeldi)
IK
9 Şubat 2025
Irina kaşçıyı çok beğendim, onunla kaş bakımının ne olması gerektiğini tartıştılar, birçok yararlı öneri duydum, kesinlikle herkese tavsiye ettiklerimi kullanacağım.Kaşların çok doğal ve güzel olduğu ortaya çıktı, kocası bile değişiklikleri kaydetti.Irina eldivenlerle çalıştı, çabucak net bir şekilde ve her şey konuyla ilgili.Güzel konuşma, kelimenin tam anlamıyla 25-30 dakikada böyle bir sonuç alabileceğinizi bile düşünmemiştim.Her şey süper, çok uzakta yaşıyorum ama salonu ziyaret etmeye çalışacağım.
Муза из арбуза
27 Haziran 2025
Baş, boyun ve yüze masaj yapmak için "cennet keyfi" prosedürüne gittik. Gerçekten beğendim, maksimum rahatlama, tam bir zen hissi. Hoş sesler ve kokular sizi tamamen uzaya sürüklüyor. Gerçek profesyoneller çalışıyor. Tavsiye ederim!
Алёна
28 Mayıs 2025
Bugün ilk kez bir saç bakım salonunu ziyaret ettim, izlenimler en olumlu olanı. Kabinin içinde ve personel arasında çok hoş ve samimi bir atmosfer. Burada çalışan profesyonellere güven veren güler yüzlü yönetici Daria tarafından karşılandım. Ayrı ayrı, usta Marina Mikheeva'ya, mükemmel insani nitelikleri, müşteriye gösterdiği özen ve ilgi ve saç sorununu çözme konusundaki tavsiyeleri için minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Bana spa kompleksi verildi Kompleks rahatlatıcı ve olumlu duygularla dolduran «Sihirli Şelale».
Ирина Набатова
8 Mart 2025
Kızlarımla 8 Mart'ta 90 dakika SPA programında buradaydık, ikisi de tamamen memnun kaldı! Kadınların yavaşlamaları ve duygusallıklarını uyandırmaları için harika bir yer! Çok güler yüzlü personel! İçeride her şey çok güzel! Sadece her şeyi fotoğraflamak istiyorum! Pek çok masaj ve diğer hizmet türü vardır. Kesinlikle tekrar döneceğiz!
диана л.
15 Ağustos 2025
"Magic Falls" prosedüründeydim, saçlar için çok havalı bir prosedür, kafanız için iki saat yüksek. Baş spasına ek olarak gelen masaj koltuğu için yıldızı kaldırdım. Benim için sadece gereksiz değil, kesinlikle dikkat dağıtıcıydı ve dahası, tüm sırtım ondan ağrıyordu, yapı kelimenin tam anlamıyla omuz bıçaklarıma kazıyordu, belim alttaydı, boynum için destek yok ve prosedür 2 saat sürüyor, elbette boynumu da sıkıştırıyor. Bu saç prosedürüne memnuniyetle döneceğim, ancak yalnızca bu cihaz masajı rahat bir kanepeyle değiştirilirse. Teşekkür ederiz!
Ксения Епова
14 Mayıs 2025
Bu salonda ilk sıradaydım, prosedürü "Lüks Zaman" yaptım. Usta - Alena Kournosova - sadece harika, çok özenli, düşünceli, çok rahat, rahatlatıcı bir ortam. Prosedürü ilk kez yaptım ve gerçekten ne bekleyeceğimi bilmiyordum, sonunda bütün gün rahatladım, vücudumdaki / omuzlarımdaki / boynumdaki gerginliği giderdim. İşlemden sonraki saçlar süper yumuşak, ipeksi, yumuşaktır, sadece süper hoşuma gitti)
Antonia Meck
22 Haziran 2025
Tatyana'nın saç derisi bakımı prosedürü inanılmazdı - inanılmaz derecede rahatlatıcı ve sanki cennetselmiş gibi! Başlangıçta bunun iyi olacağını beklememe rağmen, yine de izlenimler beklentilerimi aştı. Kafa masajından yüz masajına ve cilt bakımına kadar her şey birinci sınıftı. Müzik ve atmosfer de çok hoştu. Ayrıca fırçanın üzerine 1600 ruble için döşeme yaptım - kesinlikle buna değdi! Oradan uzun zamandır en güzel saçlarımla çıktım.
Арина
8 Mart 2025
Usta Svetlana'ya karmaşık boyamaya gittim. İstek gerçekten zordu :) ışık eklemek, baharı saçlarımda hissetmek istedim ve örneklerle resimler vardı. Aynı zamanda saçta kırmızı tonlu eski boyamanın kalıntıları vardı ve saçın kendisi boyama sırasında pigmenti çok iyi vermiyordur. Ancak görev% 100 tamamlandı. Çeşitli tekniklerin, yaratıcılığın ve becerinin bir kombinasyonu ile yeni bir taze ve bahar imajı elde edildi! Her şeyi çok beğendim. Bu süreçte çay, limonata ve şekerle içtiler. Ve şampanyaydı! Her şeyi çok beğendim. Salona teşekkür ederim!
Анна Хлыстун
15 Aralık 2024
Çok hoş bir yer, yönetici çok kibar ve müşteri odaklı, ustalar işlerinde uzmandır, zevk ve rahatlama sağlar, işlemlerden sonra saçlar yumuşak ve ipeksi! Herkese tavsiye ederim!
Светлана Безбородова
21 Mayıs 2025
Memnuniyetle karşılandık! Çok güzel, rahat ve hatta gizemli bir iç mekan. Özellikle su arklı bir kafanın su sporları hizmetini arıyordum - lüks bir zaman, ASMR'NİN nörorelaksasyonu. VKontakte aracılığıyla buldum. St. Petersburg'a bir gezi planlarken önceden rezervasyon yaptırdım. Usta Anna her türlü talebe dikkat ediyordu. Bu gerçekten lüks bir zamandı, özellikle trenden sonra Belgorod'dan geldik - iyileşme zamanı, çünkü kafa masajına ek olarak el ve ayaklarda lenf masajı ve sırt masajı da vardı. Şekillendirme hizmete dahil olmamasına rağmen saçları güzelce kuruttular, ancak Anya kıvırcık saçlarımı bir difüzörle kuruttu ve şekillendirme çıktı)) Spadan sonra dinlenme alanında içecekler sundular. Çok, çok lezzetli, kalın ve yoğun köpüklü bir kapuçino seçtik. Ayrılmadan önce bize güzel ambalajlarda yeni bakım kozmetiklerinin örnekleyicileri sunuldu. Güzel SPA ve ASMR için teşekkür ederim! Video aracılığıyla değil, ıslanmayı ve ASMR'NİN tadını çıkarmayı sevenlere tavsiye ederim.
маруся
17 Aralık 2025
"Mükemmelliğin Uyumu" prosedüründeydi, her şey harika geçti, maksimum rahatlamayı aldım. Rahat ve hoştu. Ayrıca çok cana yakın ve yardımsever personeli de not etmek istiyorum.
Татьяна Рудольфовна Ялунина
12 Aralık 2024
▎Saç spası incelemesi Bugün saç spasını ziyaret ettik ve bu harikaydı! Servis keyifli, prosedür 2 saat sürdü - bu gerçek bir zevkti. Rahatlatıcı sesler ve tüm vücuda topuklulara masaj yapmak rahatlık hissi verdi. Uzmanlar Olga ve Alena çok yardımsever ve profesyoneldi. Zevkle lezzetli çay içtik ve en üst düzeyde zaman geçirdik. Tavsiye ederim!
Марина П.
20 Mart 2025
Rahatlamak için muhteşem bir yer! Daha önce bu yeri duymamıştım, arkadaşım buraya prosedür için lüks bir zaman sertifikası verdi M. Programın bütünlüğünü not etmek istiyorum, her prosedür yerinde duruyor. Büyük zevk aldım, işle ilgili tüm düşünceleri eşiğin ötesine bırakmayı başardım. Usta Alena'ya çok teşekkür ederim♥️ Ve güzel yönetici Polina'ya sorularımı beklediği ve tüm isteklere hızlı bir şekilde yanıt verdiği için ♥️
Валерия
29 Haziran 2025
Her biri için 25 bin lüks zamanda üç kişiye »bekarlığa veda partisi" hizmeti aldım. Programın 2 saatinden, 1,5 saatinden sadece bazı manipülasyonlar var ve bu ne bir shvz masajı ne de kafa için rahatlama ne de yüz için bir masajdır, bu sadece bir dizi prosedürün ne için olduğu belli değil, yüzümü pamuklu pedlerle (en keyifli değil) veya bazı mendillerle çok fazla ovuşturuyor, şahsen cildimi çizen büyümüş maniküre sahip bir ustaya rastladım (bu taraftan masajın kendisinin 1,5 saatin tamamı için 10 dakika sürmesi muhtemelen iyidir) bir sürü silme, silme, rahatlama yeterli değildir, bir yay ile Bu 5 dakikayı kuvvetten döktüler, su yeterince soğuk. Genel olarak, paranıza hiç değmez. İç mekan güzel, iç mekan her şey yeni, ancak ustaların çalışmalarına dikkat etmeniz ve programı gözden geçirmeniz gerekiyor, bu kadar para için sadece güzel bir iç mekan değil, kalite istiyorum.
Инкогнито 7854
28 Mayıs 2025
Harika bir spa. Kafa kaplıcası başka nerede olacak? İki saat 10 dakika gibi geçti, zevkiniz için Usta Anna'ya teşekkür ederim. Kesinlikle ziyaret etmenizi tavsiye ederim!
Маргарита
15 Aralık 2024
Güzelliği getirmek ve dinlenmek için harika bir yer :) Salonu ilk kez ziyaret etmiyorum ve her seferinde sıcak resepsiyondan inanılmaz derecede memnun kalıyorum. Çok özenli ve kibar personel, çalışanların müşterilerle içtenlikle ilgilendiğini hissediyor :) Elena'nın zor bir boyama işindeydim. Elena, işinin gerçek bir ustasıdır, yeni saç renginden öfori içindeyim, ustanın altın elleri var! Şiddetle tavsiye ederim! Eğer 10 yıldız verebilseydim, kesinlikle yapardım :)
Юлия П
24 Mayıs 2025
Arkadaşımın tavsiyesi üzerine geldim - çok beğendim) Dinlenmeyi ve yeniden başlatmayı başardım Saç spa programını seçtim - vay etkisi Tavsiye ederim! Sonunda çay veya limonata hoş bir bonus + güzel bir iç mekandır)
Людмила Головина
20 Temmuz 2025
Mükemmelliğin Uyumu prosedüre katıldım - tamamen memnun kaldım! Yabancı kokuları olmayan temiz, hoş bir ofis, çok rahat. Usta Anna ve yönetici Daria çok özenli ve özenli. O kadar rahatladım ki birkaç kez uyuyakaldım bile. Yüz masajı sadece harika!
Ангелина Ямковая
4 Kasım 2025
Atmosfer havalı ve usta Olga çok hoş. Prosedür 120 dakika sürdü, arka plana karşı rahatlatıcı müzik, huzur, doğum iznindeki anneler için çok şey çalındı. Su yayı - tüylerimi diken diken edecek kadar. Tek dezavantajı, sandalyedeki şişman kızlar için ellerini yan tarafa koymamak, onları kendinize koymanız gerekiyor. (Eğer 90 kg'ın altındaysanız, bu sizi tehdit etmez)
Екатерина Здрогова
26 Temmuz 2025
Salonu ziyaret ettim ve hala heyecanlıyım! Trikoskopta kafa derisi ve saç teşhisi ile şahsen benimle istişare eden, başını soyan ve konsültasyondan sonra uygun bakım seçiminde yardımcı olan trikolog- Yulia'nın servisini ziyaret ettim! Çok mutluyum, herkese tavsiye ediyorum ve tavsiye ediyorum! Ayrıca salondaki dost canlısı atmosferi, harika bir yöneticiyi, ustaların işlerine ve müşterilerine karşı mükemmel tutumunu da not edemem ama yardım edemem!)
Надежда Бурсалова
17 Şubat 2025
Usta Elena'nın boyama işindeydim, salondan mutlu ve memnun, hassas ve özenli bir iş çıkardım, ona çok teşekkür ederim! Salon çok güzel, cana yakın bir resepsiyonist, çilekli lezzetli çay! Usta her zaman konuşacak bir şeyler bulacaktır, böylece sıkılmam için tüm seansa iyi müzik eşlik eder. Kesinlikle buraya tekrar tonlanmak için döneceğim, sadece Elena'ya gideceğim ve şimdi olacağım!
Юлия Девейкина
17 Ağustos 2025
Salonu birkaç kez ziyaret ettim. Spaya ilk gittiğimde, işlemden ve salonu ziyaret ettikten sonra en hoş izlenimlerin kaldığını hatırlıyorum. Şimdi, bir süre sonra, saç dökülmesi sorunu olan trikolog Julia'ya döndüm. Trikoskopi ile istişaredeydim ve bundan sonra prosedürlere başladık. Salona her ziyaret sadece olumlu duygularla yapılır. Personel harika, hizmet birinci sınıf, onlarla birlikte olmak çok rahat ve keyifli))
Любовь
30 Ocak 2025
Başlarının taranmasını seven herkese tavsiye ederim))) Spanın penceresinde "tüylerim diken diken oluyor" yazıyor ve bu gerçek gerçek. "Lüks zaman" prosedürü, çeşitli tekniklerle şaşırttı. Rahatlama spanın eşiğinden başlar. Keyifli, samimi bir atmosfer ve spa uygulamaları birbirini tamamlıyor. 2 saatlik mutluluk. Başka türlü isim veremem. Kalemlerin ve bacakların masajcısı ateştir. Artılar sonsuz bir şekilde sıralanabilir. Artık tamamen rahatlamak için nereye gideceğimi biliyorum.
Юлия Крылова
7 Haziran 2025
Kocasıyla birlikte iki kişilik bir spa programına katıldık. Uzun zamandır böyle bir zevk ve rahatlama hissetmediler. Programda her şey en küçük ayrıntısına kadar düşünüldü: özenli ustalar, prosedürler sırasında kullanılan kokulu ürünler, müzik eşliğinde ve servis! Bu prosedürü kesinlikle arkadaşlarınıza tavsiye edeceğiz ve kendimiz geri döneceğiz
Л
ллл
23 Temmuz 2025
Bu salonu ziyaret etmek her zaman en keyifli hisleri bırakır! İlk dakikalardan itibaren rahatlık ve sakinlik atmosferi sarılıyor – burada her şey en küçük ayrıntısına kadar düşünülüyor, böylece her müşteri kendini rahat hissediyor. Çok kibar bir yönetici. Ayrı ayrı, ekibin inanılmaz çalışmasına dikkat etmek istiyorum: her çalışan kendi alanında gerçek bir profesyonel, özenli ve yardımseverdir. Burada her zevke ve renge uygun hizmetler var! Kesinlikle tavsiye ederim!
Вика
19 Ekim 2025
Zorlu bir çalışma haftasından sonra yorulduysanız, Cumartesi sabahı buraya gelmekten çekinmeyin ve hafta sonu için harika bir ruh hali ve boşaltılmış bir durumla karşılaşın! Çok kibar personel, sevecen usta, çok hoş ve güzel bir atmosfer, fotoğraf çekmeden ayrılmayın
Екатерина Осипенко
15 Ekim 2025
Bugün, mükemmel bir uzman, işinde profesyonel olan trikolog Yulia'da üçüncü bir peeling yaptım. Benim tipime göre mükemmel bir ev bakımı seçtim, kafa derisini yüzüme iyileştirmenin ilerlemesi. Hoş hizmet, herkese bu salonu ve tabii ki Julia'yı tavsiye ediyorum))
Елизавета Д.
12 Ekim 2025
Bu salonu ilk kez ziyaret ettim. Elverişli konum, içeride hoş bir atmosfer. Sonbahar koleksiyonundan portakallı çok lezzetli bir kahve yedik ve çarpıcı usta Svetlana basit bir saç kesiminden şık bir görüntü yarattı) harika bir ruh hali içinde ayrıldı, kesinlikle geri döneceğim
Екатерина С.
11 Aralık 2024
Hediye olarak sertifika aldım, beklenmedik bir şekilde hoş bir prosedür, Lüks mükemmellik, Usta Anna M. Her şeyi çok beğendim, uzun, güzel, rahat ve hoş.
Антонина И.
26 Temmuz 2025
Bugün cennete gitmeyi başardım, sadece sinir sistemimi sakinleştirmedim, saçlarıma da baktım. Kafa kaplıcası inanılmaz bir şey, her gün buraya gelmeye hazır. Çok teşekkür ederim🌷
sttt
21 Eylül 2025
İç mekan güzel, konforlu, sıcak da olsa kahve teklif edildi, genel olarak fena değil. Ama saçımı hiç kesmemişim gibi saçımı beğenmedim (o anda anlamadım). Saç kesiminden sonraki gün büyümüş gibi görünüyorum. Buraya tekrar gitmem pek olası değil Fotoğraf öncesi/sonrası
Екатерина
28 Ocak 2025
Spa prosedüründeydik, her şey sadece büyülü), alanında gerçek bir profesyonel olan trikolog Anna'ya ücretsiz danışmanlık yapmayı teklif ettiler! Salonun kendisi güzelce dekore edilmiş, güler yüzlü bir yönetici, şefkatli bir doktor) Her şeyi söyledim, evde bakım için bir sürü tavsiye yazdım ve hangi doktorlara başvurmanız gerektiğini önerdim) Kesinlikle buraya daha fazla döneceğiz❤️
Hilda Eisenschild
28 Aralık 2024
Harika, atmosferik, rahat iç mekan. Çok fazla alan, duyarlı bir yönetici ve bazı yerler hazır fotoğraf bölgeleridir! Usta Elena, saçınıza güvenebileceğiniz bir profesyonel olan renk tanrıçasıdır. Tavsiye ederim!
Ольга Лобыничева
8 Aralık 2024
Bugün tedavide masaj yapıldı! O kadar mucizevi ki, salondaki kendiliğinden ziyaretim bu prosedürle bana bir saatlik zevk, kendime ve sağlığıma dikkat verdi. Hoş hizmet ve kalite. Uzmanlara böyle yoğun bir kayıt, sadece şanslıydım, size geldim. İşlemden sonra lezzetli çay ve servis estetiği. Gün boşuna yaşanmayacak! Size bir daha geleceğim!
ксения ламанова
6 Aralık 2024
Yer süper! Çok beğendim! «S-90dakika" prosedürü için bir sertifika verdik - sadece cennet gibi bir zevk! Servis mükemmel, çok hoş bir usta ve tüm prosedür. En iyi çayı döktükten sonra deniz topalakını seçtim. Sonunda, çeşitli hoş bonuslarla da sordular! Kesinlikle yeri tavsiye ediyorum! Kesinlikle sevdiklerinize Yeni Yıl için bir ziyaret vereceğim!
Ирина Зорина
27 Haziran 2025
Kız kardeşime hediye verdim, iki kişilik bir spa programına gittik. Tam heyecan, tamamen rahatlama! Çok yardımsever, özenli ve güler yüzlü personel! Yeniden başlatmayı başardım 🤤 teşekkür ederim!
Екатерина Щетинина
24 Mayıs 2025
Avantajlardan ilki, sakin, sessiz ve rahat bir iç mekandır İkincisi, elbette, personel Gerisi sürecin kendisi, müzik, profesyonellik, durum, burada o kadar çok kafayı yaktım ki, bu süreçte hiçbir şey hakkında düşünemedim ve bu çok büyük bir artı, çünkü şehrin tüm koşuşturmacasını ve günlerin sıradanlığını kapıların dışında bırakıyorsunuz. Buraya bir kereden fazla döneceğimi güvenle söyleyebilirim, diğer spa tedavilerini ve hizmetlerini denemek isterim✨✨