J'Pan

Haberler
Şubeler
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

xar
Bu incelemenin okuyucuları aklı başında! LB group kurumlarının çok sık ziyaretçisiyim ve muhtemelen Moskova'daki hemen hemen tüm J'pan'ları ziyaret ettim, ancak ilk kez kültür parkındaydım, bu yüzden bir inceleme bırakmaya hazırım) Yemek: Tavuklu ramen aldım - 9/10, lezzetli, delicesine doyurucu (bu yemeğin ana vurgusu ve beklentileriydi, çünkü akşam kahvaltı yapmadım ve yemek yemem, çünkü eve geç döndüm) et suyu çok lezzetli, yemeğin baharatlı olduğu belirtiliyor, ancak keskinlik minimum вкус lezzetli tavuk, tatlı mısır, lezzetli mantarlar .... Mmmmm sınıfı) Ayrıca taro-ube- 9/10 maçını da aldım, lezzetli, tatlı Arkadaşım kaysendon'u 8/10 aldı, çok az takviye ve sos aldı, tüm pirinçleri için yeterli sululuğu yoktu, bu yüzden yemeği bitirmedi. Ayrıca aldı matcha çilekleri - lezzetli, tatlı, muhteşem tapyoka, hoşuna gitti❤❤️👍 Mekanın kendisi çok rahat, hoş aydınlatma, metroya iyi bir konum ve ayrıca J'pane'de ilk kez masalar bire bir değildi, bu doğrudan süper bir artıydı) Tuvalet küçüktür, ancak içine 2 kabin ve ayrı bir lavaboya sığmıştır; ıslak mendiller, krem, sabun, tek kullanımlık havlular vardı Hizmet: iyi kızlar, bu arada bir bekleme alanı var, bizi nazikçe oraya koydular, sonra geçirdiler, ayrıca bir yemek seçerken yardım teklif ettiler, alerjiler hakkında bilgi verdiler, her zaman gülümsediler ve her şeyi çabucak getirdiler, kelimenin tam anlamıyla 10-15 dakika içinde Buradaki ziyaretimizi beğendim, sanırım Japan'ın tüm noktalarından bu en iyisi
SW
28 Aralık 2025
Lezzetli ve doyurucu bir menüye ve harika tatlılara sahip küçük, şık, rahat bir kuruluş 🍱Yemekler hızlı hazırlanır, her şey çok lezzetlidir. Zincir sıradışı tatlılarla ünlüdür, imzaları shiba ınu maskotudur. ✨ Moskova'da birkaç kurum var, bu nedenle uygun bir yer seçebilirsiniz. Sakin bir ortamda sohbet etmek ve aynı zamanda mutfağın tadını çıkarmak için arkadaşlarla buluşmak için harika bir seçim. Çok az olduğu ve kurum popüler olduğu için önceden masa ayırtmak daha iyidir. Doğrudan web sitesinden rezervasyon yapabilirsiniz. 💰Ortalama çek 3000 r / kişidir. ⭐⭐⭐⭐/5- yemeklerin tadı ⭐⭐⭐⭐/5- servis ve servis ⭐⭐⭐⭐/5- genel atmosfer.
Ксения П.
Kurum sadece atmosferden değil, aynı zamanda muhteşem mutfaktan da memnun kaldı. Menü, klasik rulolardan baharatlı Asya çorbalarına ve sıra dışı sıcak yemeklere kadar çeşitlilik açısından etkileyicidir. Tüm porsiyonlar büyük, servis güzel ve tadı sadece bir zevk! Özellikle ürünlerin tazeliğini ve baharat dengesini not etmek istiyorum: hiçbir şey tuzsuz, fazla pişmemiş, her şey çok uyumlu. Hizmet zirvededir - personel özenli, kibar ve seçim konusunda her zaman yardımcı olmaya hazırdır. İç mekan rahattır, rahat bir akşam yemeğine veya arkadaşlarla buluşmaya davetlidir. Asya mutfağının tüm hayranlarına kesinlikle tavsiye ederim! Buraya bir kereden fazla döneceğim
olegmotkov
Kuruluş Tamam, 5 üzerinden 3.5. J'pan'ın başka noktalarındaydım, onlarla birlikte utandıracağım. +: Mutfak her zamanki gibi güzel: siparişleri çabucak getirdiler. Peynirli ramen özellikle iyiydi; İçeride temiz ve düzenli; Telefonla, zırhın transferini kibarca ve nezaketle doğruladılar, hizmetin bu bölümünü beğendim. -: Kurumun girişinde müdür garsonla konuşmayı bitirene kadar birkaç dakika bekledik; Giyinme alanı çok düşünülmüş değil, bunlar tüm misafirlerin dış kıyafetlerini astıkları sadece 2 küçük askı. Kışın bu pmv yeterli değildir; Garsonlardan çok fazla ilgi vardı, kendime, muhatapıma ve yemeklere daha fazla yer istedim. 5 dakikada üç kez hareket etmemiz pek hoş değildi. Faturanın ayrı ayrı ödenebileceğini önceden söylediler. Sonuç olarak, çekte gerçekten bölünmüş durumda, misafir sayısı ve yemekleri yazılıyor. Ama yine de tek bir çek ödemeniz gerekiyordu. Sonuç olarak: Kişi başına 1.5-2k için, diğer j'rapalarda olduğu gibi lezzetli bir şekilde yiyebilirsiniz. Ancak diğer şubeleri çok daha çok sevdiler.
Вера Кравчинская
Zaten bu kurumun birçok noktasındaydım ve her zaman bu ağda önemli toplantılar düzenliyorum. Daha asla başarısız olmadılar! Yemeklerin geri dönüşü hızlı, personel özenli ve cana yakın. Her şeyi söyleyecek ve anlatacak. Tadı her zaman zirvededir, tek bir yemek beni hayal kırıklığına uğratmadı – tüm arkadaşlarıma normal dürtme yöntemiyle seçmelerini cesurca tavsiye ederim) Garsona bağlı olmanıza gerek yok – masalarda faturayı ödeme, bahşiş bırakma veya bir şeye ihtiyaç duyulursa personeli çağırma işlevine sahip bir kewar var. Tuvaletler temiz ve temizdir, girişte her zaman bir şeyler asmayı teklif edecekler ve inişte çantalara bir stand sunacaklar Her yürüyüş benim için küçük bir tatil gibi! 💕
Муслим К.
Jpan, Moskova'nın tam ortasında Tokyo'ya sadece bir mola ve gerçek bir portaldır! Buradaki atmosfer o kadar havalı ki, ilk saniyelerden itibaren vibe heyecan verici — en sevdiğiniz animenin kahramanı gibi hissediyorsunuz, bölgenin genişlemesini kesmek ve burada yaşamak istiyorum. Uzun buharlardan veya zorlu vardiyalardan sonra tamamen sıfırlamak için mükemmel bir yer. Yemek genellikle ayrı bir konuşmadır. Sadece bir bomba ve tam bir uçuş! Her yemek şık görünüyor ve tadı mutlak bir zevk. Tatlıları ve içecekleri, iyi bir ruh hali için yasal bir hile kodudur. Ve hizmet için ayrı bir büyük saygı. Ekip ultra müşteri odaklı: çocuklar süper cana yakın, enerjik, her şeyi söyleyip ışık hızında getirecekler. Stres yok, her şey açık ve yürekten, en iyi arkadaşlarınızı ziyarete geldiğiniz hissi. Burada olmak, menülerini denemek ve sadece bu atmosferi emmek tam bir zevktir. Kesinlikle 10/10, en iyi yer!
Наталья Костенко
Ailemizle burayı ziyaret ettik, otantik ve şık harika bir restoran. Çok lezzetli yemekler, beğendik. Hizmet birinci sınıftı, garsonumuz Tatyana vardı, çok tatlı bir kızdı. Siparişi dikkatlice kabul ettim, her şeyi netleştirdim ve çabucak getirdim. Tatlıyı tavsiye ettim. Ama bana sıcak şarap, süper şarap, hoş kokulu ve lezzetli tavsiye ettim. Harika bir yer, arkadaşlarına çoktan söyledim, kesinlikle birlikte geleceğiz.
Анастасия Шаповалова
Buraya ünlü peynirli ramenlerini ve güzel tatlılarını tatmaya geldim. Çok beğendim! Çabuk servis ettiler, porsiyonu büyük. Personel kibar. Yer şık ama acısız, kendimi rahat hissettim. Fiyatlar yeterli. Lezzetli ve doyurucu erişte istiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. Ben tekrar döneceğim!
Настя В.
Yerin kendisi fena değil. Servis hızlı ve zirvededir. Ama o ördekli rameni almamalıydım .... Bütün akşam midem bulanmıştı. Evet ve ramenin kendisi, dürüst olmak gerekirse, hoşuma gitmedi. Ördek serttir, genel olarak çiğnemek imkansızdı, et suyunun kendisi tuzlu mu yoksa anlaşılmaz baharatlarla mı, mini mısır (anladığım kadarıyla) böyle bir yemek için çok tatlıdır. Genel olarak, sonunda otlanabilmek için 700 ruble verdim ((diğer her şeyden şikayet etmiyorum, tatlı fena değil, içecekler de lezzetli ve karidesler çok lezzetli. Ramen yüzünden 3 yıldız çektim((
аджи журавлева
güzel oda, her şey temiz, temiz ve rahat. personel, kibar. yemekler çabuk getirilir. Tüm menü inanılmaz derecede iştah açıcı görünüyordu, gözler dağılmıştı. Her şeyden önce hanami menüsünü denemeye geldim, inanılmaz görünüyorlar!! yiyecek ve içecekler sadece bir mucizedir. Burayı delicesine beğendim, kesinlikle bir kez daha geleceğim!!
Мария Алексеева
Hoş ve huzurlu bir yer. Yemeklere göre: bazıları sadece mükemmel (deniz mahsullü ramen, onigiri ve diğerleri), bazıları çok vasat. Buradaki en iyi yemekler gerçekten en iyisi olduğu için incelemelerde aktif olarak övülenleri denemenizi tavsiye ederim. Ama sanki diğer pozisyonlara gol atmış gibiydiler) Bu nedenle, muhtemelen sürekli yeni bir şeyler denemeye çalışan 10 ziyaretten sonra, birkaç favoriye karar verdim ve şimdi menünün geri kalanına ilgi duymadan güvenle alıyorum. Bu yüzden kesinlikle buraya gelmenizi tavsiye ederim, ancak kurumdan denge üzerinde çalışmasını istemek isterim
Эвелина М.
Küçük bir Japon köşesinin atmosferi, çok rahat, sakin, atmosferik. Yemekler çok lezzetli, ayrı ayrı karagedon ve karagede karideslerini tavsiye edebilirim. çok çeşitli içecekler, buradaki maçlar sevenler için çok çeşitli seçenekler. Buraya sürekli dönüyorum. Personel cana yakın ve cana yakın, yemeklerden bir şeyler eklemenizi veya çıkarmanızı isteyebilirsiniz. harika bir kurum, tavsiye ederim!!!
Георгий Белов
Beğendim: ton balıklı sashimi, ramen, yoğun saatlerde değil, rahat bir atmosfer Beğenmedim: Masayı önceden ayırtın, aksi takdirde komşunuz kulaklarınıza dokunacaktır (duvara çok yakın masalar, yalnız değil, hatta yoğun saatlerde bile zırhsız gelmeye karar verirseniz, buna değmez), başlangıçta rezervasyonumuz vardı, ancak masa zamanında meşguldü, bu yüzden duvara yakın bir masaya oturdular. Değerlendirmeyi düşürmüyorum, çünkü yemekler lezzetli ve şarta uygun (çok sayıda genç gürültülü insan olmasına rağmen, aynı zamanda dizüstü bilgisayar için çalışkan olmasına rağmen, burada Yandex, yakınlarda bir gölge ve genel olarak bir geçiş yeri var)
Наталия С.
19.01'de kültür parkı'nda japonya'daydık, peynirli ramen yemek istediler, ancak ne yazık ki müsait olmadılar, çok üzüldüler, ayrılıp başka bir yere gideceklerdi, ancak kız hediye olarak ücretsiz içecekler için kartlar sundu, çok güzel, sonunda Belarus'a Japonya'ya gittik, ramen yedik, bedava içecekler içtik, ruh hali bozulmadı, hizmet çok müşteri odaklı, teşekkür ederim!
Екатерина Демьянец
Bu Japon mutfağı restoranı gerçek bir keşif! 🌸 Rahat atmosfer ve özenli personel mükemmel bir ruh hali yaratıyor. Menü, yemeklerin tazeliği ve tadı ile etkileyicidir: ramenlerini mutlaka deneyin! Tatlılar da kolaylık ve zarafetle şaşırtıyor. Romantik bir akşam yemeği için veya arkadaşlarınızla buluşmak için harika bir yer! 💖
ТК27
Bu yöndeki yemeklerin, tatlıların, kokteyllerin ve herkesin en sevdiği pozisyonların uygulanmasından memnun olan Japon mutfağının ikonik yerlerinden biri. Özellikle en sevdiğim çorbaların ve eriştelerin kalitesini takdir ediyorum. Japon notaları atmosferde net ve hoş bir şekilde okunur. Personel çok hoş, göze batmayan ama sevecen. Konumu mükemmel. Kesinlikle görülmeye değer.
Кира
Öğle yemeği için kafeye birkaç kez geldim. Basit Japon mutfağı, poké, çeşitli atıştırmalıklar, karidesli bir akşam yemeği seti alıyordum. Güzel Japon yemeklerinde servis edilir. Ancak her ziyarette, genellikle yerinde olmayan personel ile ilgili bir sorun var. O zaman garson yok, menüyü kendim aldım ve bekledim. O zaman barmen yok, kahve yapacak birini arıyorlardı
Сабина Бельская
Rahat bir yer, küçük bir ziyaret, ancak aynı zamanda masalar rahat olması için birbirinden yeterince uzakta duruyor. Sessizce iletişim kurabilmeniz için sessizce hoş müzik çalıyor. Kibar garsonlar! Yemekler lezzetli, pokedon ve greyfurtlu matcha toniğini tavsiye ederim.
Вероника Юпуртышкина
Başlangıçta buraya bahar menüsü nedeniyle geldim, neyse ki aı pişman olmadı: 3 Sızan yoğurtlu tatlı çok lezzetliydi. Ayrıca ana menüden karidesli çok lezzetli udon. udon doyurucu ve ben çok beğendim. matcha'yı ilk kez denedim, çok lezzetliydi ryalnaa İçeride sakin bir atmosfer var, müziği çok beğendim. personel hoş:3
Alexandrina Burkova
Cuma, akşam. Pek çok insan var, ancak yemekleri çabucak çıkarıyorlar, garsonlar sakin, telaşlı, çok hızlı ve arkadaş canlısı. Her şey delicesine lezzetliydi, her seferinde kendime sürekli bir Fujidon alıyorum - şiddetle tavsiye ederim! Antrenmandan sonra karbonhidrat almak süper bir seçenektir. Lezzetli tatlılar, harika içecekler <3
Hamlet the Critic
Eşikten toplantı limiti konusunda uyarıldıkları zincir restoranları sevmiyorum. J'pan istisna değildi. Prensip olarak, salonun uzun ziyaretler için yeri yoktur - yine de sıkışık ve masalar küçüktür. Japon ergonomisine uygun bir tür eğim. Menü en kapsamlı değil. Öğle yemekleri görünüşte çeşitlidir. Ancak burada bir nüans var - öğle yemeklerinin ana yemeklerinin bileşimini anlamak için ya Japoncayı bilmeniz ya da garsona başvurmanız gerekiyor. Keyifli olandan, öğle yemekleri ve içecekler için indirimlerin varlığını vurgulamaya değer. Bu arada, ikincisi hiçbir şekilde ucuz değildir. Son zamanlarda haşlanmış kızarmış çay Chodzicha almaya karar verdim. Çay çay gibidir, ancak maliyeti 650 ₽ 'dir. Öğle yemeğinde her şey iyi, ama sadece Cole slow salatası yerinde değil. Ayrıca, kabaca doğranmış ve kuru. Ağın kartviziti olmasına rağmen tatlıyı almadım. Pazartesi günü sadece köpekler ve cheesecake vardı. Genel olarak, indirimler uğruna hafta içi gitmenizi tavsiye ederim (kartlardaki promosyon kodlarını takip edin). Ve ayrı ayrı, garson Anna'nın cazibesine dikkat çekmek istiyorum. Test.
Аня Аракелян
Bugün bu kurumdaydık. Bu zincirden bulunduğumuz üçüncü restoran. En başarılı olmadığı ortaya çıktı. Girişte resepsiyonist bizi hoşnutsuz bir yüzle karşıladı. Çok hoş olmayan bir tonda rezervasyon hakkında sorular sordum. Biz rezervasyon yapmadık . Bizi hapse attılar . Sonra garsona ulaştık yedik. Bize yaklaştıklarında pek çok yemeğin olmadığı ortaya çıktı. Bu da ruh halini daha da bozdu. En sevdiğim deniz mahsullü ramenimi pişirdim ve bu zincirin içinde bulunduğumuz tüm restoranlarının en tatsız olduğu ortaya çıktı. Bu genellikle taze, kremsi bir balık et suyudur. Burada açıkça suyla çok seyreltilmişti, neredeyse hiç tadı yoktu. Erişteler fazla pişmişti. Bazen internette diğerlerinden çok farklı kafeler olması üzücü
Мария П.
Her şey çok lezzetli, çabuk. Lezzetli matcha, udon ve karides. Kibar personel, özellikle garson Tatyana, hoş bir atmosfer, harika bir çalma listesi, fiyat etiketleri çok uygun. Bu kurumu ziyaret etmenizi şiddetle tavsiye ederim!
Алинв Озерова
Bu kurumun sık müşterisi, neredeyse tüm menüyü denedim, bu yüzden her şeyin çok lezzetli olduğunu söyleyebilirim! Bir masa ayırtmayı unuttuğunuzda, diğer kurumların aksine hafta sonu akşamları her zaman gidebilirsiniz, sırada bekleme yeri kabul edilebilir. Personel kibar, hoş bir atmosfer, metroya yakın❤️
Olga Bo
Uzun zamandır gitmek istedim, pişman değilim 🥹 çok lezzetli kokteyller (ben sevdim Aka), lezzetli açık rulo, iyi köri tavuk каццу. Salonda yüksek trafikte bile oldukça sakin, ferah, masanızdaki herkesi iyi duyabiliyorum) Kesinlikle geri döneceğiz!
Ирина Рябикина
Harika restoran! Çok lezzetli fujidon, en taze sığır eti ve Moskova'daki en iyi kahve! Garson Tatyana çok canım - yeni menüye harika bir ipucu verdi! İç mekan minimalisttir, bunu seviyorum) Çok temiz, benimle yönetici tuvaleti temizlik açısından kontrol etmeye giderdi.
Миля
Çok güzel bir yer! Japonya sevenler kesinlikle gidecek) Çok çeşitli yemekler değil - karar vermek kolaydır, gözler dağılmaz только sadece Japon mutfağı! Cumartesi akşamı rezervasyon yapılmadan alkolle alkol gerçekten hemen boş bir masa buldular. Keyifli vakit geçirmek istiyorsanız ziyaret etmenizi tavsiye ederim
lo.ve-15
13 Aralık 2025
Her şey çok lezzetli, güzel, rahat, kaliteli, temiz. Personel çok cana yakın, siparişi çabucak getiriyorlar, çok beğendim! Sıradışı yemekler, servisleri, malzemeleri ve tadı! Herkese tavsiye ederim!
Ирина
20 Aralık 2025
Genelde Japan'ı ziyaret etmekten zevk alıyorum ama bu sefer hayal kırıklığına uğradım. Tavuğun tamamen pişirilmediği ortaya çıktı ve genel olarak yemek eskisi kadar lezzetli değildi İçeceklerle ilgili durumu ayrı ayrı not etmek istiyorum: fotoğrafta farklı görünüyorlar, ancak bu hiçbir yerde belirtilmiyor ve garsonlar sıcak içeceğin hacminin soğuk içeceğinkinden daha az olacağı konusunda uyarmıyorlar. Bu tür anların hizmet tarafından daha şeffaf bir şekilde belirtilmesini ve dikkate alınmasını isterim
Капитолина Бояркина
Güzel bir yer. İçeride göze batmayan hoş bir müzik çalıyor. Tatlıyı bahar acele menüsünden denedik, çok lezzetli ve menüdeki resme karşılık geliyor. Cewar koduna göre ödeme masadadır. Personel güler yüzlü ve kurumun atmosferine uygun. Eksilerden: Öğleden sonra saat üçe kadar zırhsız gelirseniz, büyük olasılıkla boş yer bulamazsınız.
M
Miks
Ramen çok lezzetlidir, karage tavuğu da lezzetlidir ama ne yazık ki, gidon'da sirke ile aşırıya kaçtılar, doğrudan yemek yemek imkansızdı (sonuç olarak, kız sadece et yedi, pirinç ve et suyunu bıraktı) çalışanlar çok kibar unutmayın, akşam sırası olabilir
Матвей С.
Japon mutfağının mükemmel restoranı: taze yemekler, düzenli servis ve çok hoş bir atmosfer. Ayrı olarak, garson Tatyana'yı not etmek istiyorum — kibar, özenli ve menüde mükemmel bir şekilde geziniyor. Onun sayesinde akşam yemeği özellikle rahat geçti. Kesinlikle tekrar döneceğiz! 🍣✨
Арина Снегирёва
Geçenlerde bu restoranı ziyaret ettim - sadece bir zevk! Yemekler inanılmaz lezzetli, tatlılar harika. Personel süper kibar, her zaman gülümsüyorlar, hızlı bir şekilde hizmet veriyorlar ve hatta ne sipariş vereceklerini söylediler. Atmosfer rahat, fiyatlar yeterli. Kesinlikle geri döneceğim!
Илья Куприенко
Birkaç kez buradaydım ve her şeyi çok beğendim✨️ Garsonlar detaylara çok dikkat ederler, her zaman yardımsever ve yardımseverler. Bekleme süresi minimumdur ve yemekler mümkün olduğunca lezzetlidir Restoranın atmosferi buraya tekrar tekrar gelmeyi teşvik ediyor
S
12.01'de ilk ve son kez oldu: 1) Tüm sosyal medyada.Ağlar, Yeni Yıl menüsünü 12.01.2026'ya kadar ve dahil olmak üzere sundu. Aslında hiçbir şey ortaya çıkmadı ve garsona göre bazı pozisyonlar 2 haftadır kayıptı. 2) Ana menüye göre aldık - tataki, somonlu mezmen, tavuk katsu. Ehuu, genel olarak, tüm yemekleri üzdüler - erişte tatsız, kesinlikle taze, sos kesildi ve sadece tüm yemeği yapıştırdı. Tavuk en yaygın olanıdır, üstte ince bir sos şeridi olmasaydı, genel olarak üzüntü olurdu. Tataki'de sadece kudüs enginarından cipslerin tadı vardır)) Genel olarak, büyük bir hayal kırıklığı var - kurum özel bir söz veriyor.menü, aslında yoktu. Peki, ana menüde genellikle çok dikkat çekici bir yemek yok. Boşuna sadece buraya bilerek gittiler, tavsiye etmiyorum.
Макс Эриксон
İyi bir estetik gıda, lezzetli, personel güleryüzlü, minimalist bir iç mekan, hızlı servis, temiz masalar, sandalyeler, yumuşak bir müzik, lezzetli bir maç.
Anastasia V
Menü Asya esintili, fiyatlar ortalamanın biraz üzerinde. İç mekan ve personel cana yakın. Rezervasyonda bir hata vardı, menijer depozitoyu onaylamak için cevap vermedi, yerinde rezervasyonun iptal edildiğini öğrendiler. Müdür özür diledi, bizim için bir masa buldu ve bedava içki teklif etti. Müşteri odaklılığınız için teşekkür ederiz.
คนขี้เซา
Delicesine lezzetli yemekler ve büyük porsiyonlar, çöplükten önce doluydu. hoş hizmet, garsonlar çok cana yakın ve yardımseverdir. iyi konum ve güzel iç mekan
Маша Зубкова
5 Mayıs 2025
Lezzetli bir akşam yemeği için harika bir yer! Atmosferik, güzel, servis hoş, çantam için yüksek sandalye teklif ettiler. Peynirli ramen aldım - et suyunun tadı büyülü; ve içecekler: matcha-mango kirazı, çok lezzetli! Servis hızlı, yemekler masadayken 10 dakika bile geçmedi. Asa ve Lena'ya garsonlara özel teşekkür etmek istiyorum - misafirperver bir şekilde kabul edildiler, menünün tüm inceliklerini anlattılar, yeni ürünler sundular. Hostes Barbara bizimle çok arkadaş canlısı bir şekilde tanıştı (ekip genellikle şaşırtıcı derecede gülümsüyor). Hoş insanlarla birlikte lezzetli yemekler çok eğlencelidir! Buraya tekrar geleceğim)
Ilya Volkov
Ramen, takoyaki, taiyaki ve limonatayı beğendim (karşılaştıracak hiçbir şeyim yok, daha önce Japon mutfağını denemedim). Servis hızlıdır. Uygun çevrimiçi rezervasyon. Kışın, tüm askılar giysilerle asılır, ceket için boş yer olmayabilir.
Регина П.
14 Aralık 2025
yiyecek ve içecekler güzel, yer atmosferik, ancak servis ve personel çok kötü. kız arkadaşının doğum günü vardı - 2 kez aradılar (2 kez!!!), birkaç gün ve sabah önce kendi pastanızı getirip getiremeyeceğinizi sordular. Yönetici iki kez olumlu yanıt verdi. geliyoruz - personel şaşkın, kızlar bizi reddediyor, yiyeceklerini yiyemeyeceklerini söylüyorlar. Bizim sorumuza göre, "Bunu haksızlık etmiyor musunuz? Size önceden iki kez sorduk, yöneticilerinizin beceriksizliği sizin sorununuz, değil mi?" Biz sadece reddettik, biz kurumdan ayrılana kadar pastayı buzdolabında tutmayı kabul ettiler. Harika yöneticiyle hikayeye devam ederek bize doğum gününde indirim yaptığı da söylendi, ancak hesap bize geldiğinde garson bu indirimin olmadığını söyledi (bu yüzden bunu aklınızda bulundurun! yalnızca sadakat kartlarında indirimler ve bonuslar). Sonuç olarak, tatilin şımarık atmosferi. ve pastanın üzerine krema - arkadaşım ve ben 20 dakikada geldik. Masamızın şimdilik meşgul olduğunu biliyorduk ve iki kişilik boş masalardan birinde oturmamızı istedik (bunlardan birkaçı vardı, rezervasyonumuz başlar başlamaz hemen masamıza geçeceğimizi de söyledik, bu masalarda rezerv işareti yoktu ve garsonlar bize masaların rezerve edildiğini söylemediler) garsonların bize "burada bekleme alanı yok, ayağa kalkabilir veya yürüyebilirsiniz" dedikleri. şoktaydık demek hiçbir şey söylememek. Dışarısı çok soğuk olduğu için 20 dakika BOŞ MASALARIN karşısında durduk. Böylesine harika bir atmosfere ve lezzetli yemeklere sahip bir yerin böyle bir personeli olması üzücü.
N
NeLLY _000
Güzel iç mekan, içi çok tatlı. Servis zirvede, uzmanlar çok tatlı iletişim kuruyorlar. Yemekler çok hızlı servis edilir, tadı daha kötü değildir. Kesinlikle buraya bir kez daha giderdim! ^_^
катя к.
17 Şubat 2025
Tüm LB projeleri gibi mükemmel kuruluşlar.group Girişte, masalara derhal iyi bir sıra dağıtan, her konuda arkadaş canlısı ve yetkin olan güzel bir kız Irina ile tanıştık. Mizah notları ve gülümseyen personel her zaman büyük bir artıdır, ruh halinin tonunu belirler!)) Çorbalar, atıştırmalıklar, alkollü ve alkolsüz içecekler sipariş ettik. Her şey lezzetli! Servis yeterince hızlı! Yemeklerin tasarımında ilginç çözümler!! Şarap zengin, matcha kahvesi çok, çok lezzetli! Çorbalara mini boy ekleyebilirsiniz Garsonlar görevleriyle bir patlama ile baş ediyorlar, yemeklerde yetkin, servislerde hızlı davranıyorlar.
Е.А.
14 Aralık 2025
yemekler lezzetli, ancak personel kesinlikle beceriksiz, doğum günündeydiler, telefonda müdür kıza tatilin şerefine indirim sözü vermişti, ancak hesaplanırken garson restoranlarında bunun sağlanmadığını söyledi, ayrıca telefonda pastalarıyla gelme fırsatı da netleştirildi, müdür bunun mümkün olduğunu ve pastayı bize memnuniyetle çıkaracaklarını söylerken, yerinde bir kez daha bu konuyu açıklığa kavuşturmaya karar verdiğimizde reddettik ve akşam yemeğimiz süresince pastanın sadece buzdolabına kaldırılabileceğini söylediler! genel olarak, akşamın atmosferi bozuldu ve lezzetli yemekler bile onu kurtarmadı!
ἈΝαστασίΑ
14 Ağustos 2025
Güzel, otantik bir yer. Çok fazla insan var, akşam 8'de bir yerde akşam yemeğine uğradık ve boş bir masa çıkarmayı başardık. Kesinlikle her şey meşguldü. Garsonlar kibar, yemek fena değil. Sığır eti, güveç gibi en yumuşaktır. Somonlu ruloyu aç bir nedenden dolayı çok uzun süre beklediler. Limonata lezzetlidir, gerçekten beğendim. Japon mutfağının sevenler için kesinlikle görülmeye değer bir yer, ama her şey benim için tam olarak bir şey değil. Daha lezzetli yedim ve tam olarak aynı tadı bulmaya çalışıyorum, ne yazık ki henüz başaramadım. Ramenin kendisi kelimenin tam anlamıyla 10 dakikada, limonatayı 5 dakikada getirdiler. Doğrudan saygı duyuyorum. Bir kez daha geri dönecek miyim? Sanırım evet, başka bir şey denemek isterdim.
Маркина Маргарита
Burayı özellikle bu noktada ilk kez çok seviyoruz. Çok lezzetli ramen, sanki daha lezzetli, daha доугих ağ noktaları) Tek kelime благоларности söylemek istiyorum garson Meryem degil profesyonellik, mütevazi ve saygılı bir tutum. Çok teşekkür ederiz! Bir daha uygun bir şekilde geri döneceğiz!
Егор З.
Moskova'daki J'pan'a yaptığı ziyaretten son derece hayal kırıklığına uğradım. Beklentiler gerçeklikten çok daha yüksekti: izlenim başından sonuna kadar tatsız kaldı. Hizmet kayıtsızdır, atmosfer kurtarmaz ve yemek, kurumun fiyatını veya itibarını kesinlikle haklı çıkarmaz. En can sıkıcı olan, yerin kaliteden değil, güzel resim ve isimle yaşadığı hissidir. Restorana geldiğinizde normal bir tavır, lezzetli yemekler ve ne için ödediğinizi anlamak istersiniz. Burada ziyaretten sonra geriye kalan tek şey paranın boşa harcandığı hissidir. Geri dönme arzusu yok. Ben de tavsiye edemem. Japon mutfağına sahip yeterli değerli kuruluşun olduğu Moskova için bu seviye açıkçası zayıftır.
Елизавета Кривуля
15 Ekim 2025
Lezzetli bir akşam yemeği için harika bir yer! İçi çok atmosferik ve güzel. Hizmet hemen memnun oldu — hemen çantam için sevimli bir mama sandalyesi teklif edildi, bu bakım! Peynirli ramen aldım - et suyunun tadı sadece büyülü, çok zengin ve narin. Ve matcha içeceği-mango-vişne - çok lezzetli, ferahlatıcı, herkese tavsiye ederim! Servis hızlı — her şey masadayken 10 dakika bile geçmedi. Garson Maria'ya özel teşekkürler— cana yakın, menünün tüm inceliklerini anlattı, yenilikleri tavsiye etti.
Мадина Закирбекова
18 Şubat 2025
Çok uzun zaman önce yeni Jpan restoranına girdik ve yeni bir yer inanılmaz bir keşif haline geldi. Hoş müzik ve atmosfere sahip çok rahat, sıradışı bir alan. Minimalist ve aynı zamanda göz alıcı bir iç mekan. Atıştırmalıklar bölümünü beğendim, her şey o kadar çeşitliydi ki, seçemediler ve hemen hemen her şeyi masaya götürdüler. Özellikle tataki sığır eti, ton balıklı tartar ve karidesli wontonlar hoşuma gitti. Muhteşem içecek servisi, her şey o kadar farklı ve lezzetli ki, aynı içecekleri birkaç kez almaktan yorulmuyoruz. Hafta içi günlerde bile insan sayısına şaşırdık. Çok misafirperver hostesler ve hızlı servis. Kesinlikle rahat bir akşam veya randevu gecesi için tavsiye ederim)
диноч
Arkadaşlarla sıcak toplantılar için en sevilenlerden biri olan harika bir yer! Hoş bir atmosfer, kibar ve yardımsever personel, lezzetli yemekler ve eşit derecede lezzetli kokteyller, soğuk bir Ocak akşamı için ihtiyacınız olan şeydir