ITGuide

Ürün ve servisler
Haberler

Nikolay Korobeiko
17 Kasım 2025
Harika bir mağaza - orada montaj için bileşenler sipariş ettim, aslında her şey yolunda - özellikle özel gereksinimlerle özel olarak monte ettiğimi düşünerek fiyatlar, son tarihler ve çeşitler. Tek bir sorun olmadan mükemmel bir bilgisayar ortaya çıktı - bakın ne güzelliğe sahip :) Satıcıyı kesinlikle tavsiye ederim.
Вадим Козюра
16 Ocak 2025
Nadiren yorum bırakıyorum ama burada dayanamadım! Bu mağazadan bir bilgisayar satın aldım ve bu izlenim kaldı. İlk dakikalardan itibaren yöneticinin bana yaklaşımını beğendim: tavrı saygılı ve profesyoneldi, açıklayıcı sorularla ona hitap ederken diyalog kuruyordu, her zaman bağlantıdaydı ve ürünle ilgili tüm soruları cevaplamaya hazırdı. Sadece olumlu duygular ve en kaliteli hizmeti aldım! Bu mağazaya gittiğim için hiç pişman olmadım ve burada alışveriş yapmaya devam edeceğim, tavsiye ederim!
F
ff ff
Çoğu mağazada stokta olmayan bir kasa sipariş ettim, hızlı bir şekilde sipariş verdiler, birkaç gün sonra getirdiler. Mükemmel mağaza ve hizmet, tavsiye ederim
Алексей Ерёмин
30 Ekim 2025
Mükemmel bir bilgisayar mağazası, Belarus'taki en düşük fiyatlar, garanti eksikliği riski olmadan, burada çok sık satın alıyorum ve bir evlilikle karşılaşsam bile, ellerinde bir garanti varsa, sorgusuz sualsiz geri dönüyorlar, işini ilgilendirmese bile her zaman herhangi bir konuda yardımcı olacak olan Vladislav yöneticisini ayrı ayrı not etmek istedim
Андрей Шилин
28 Mayıs 2025
Harika bir bilgisayar donanımı mağazası. Bir bilgisayar satın aldık, kusursuz çalışıyor, kusursuz çalışıyor Ayrıca bilgisayarları ve dizüstü bilgisayarları onarmak için iyi bir servisleri var. Geçmişte teknoloji konusunda çok yardımcı oldular, Şimdi onlardan montaj için başka bir bilgisayar sipariş ettiler, hayal kırıklığına uğratmayacağımı düşünüyorum)
Андрей Капралов
31 Ekim 2025
Şehirdeki en iyi bilgisayar çevre birimi satıcısı! Mallar kalitelidir, çalışanlar sorularında uzmandır, tercihlerinize göre hızlı bir şekilde seçeceklerdir! Bir kereden fazla burada "zaptsatski" satın aldım ve durmayacağım. Aferin, tavsiye ederim
M
m_i_x
13 Ağustos 2024
Çevrimiçi mağazada seçilen 7 üründen 2'si eksikti. Geri kalanı için, bir nedenden dolayı nihai maliyetteki fark arttı ve + 446,92 bel oldu. Sonuç olarak: çevrimiçi mağazadaki bilgiler gerçeğe karşılık gelmiyor.
Юрий Татун
12 Ocak 2023
Merhaba, Aichi Rehber mağazasından ürün satın alma hakkındaki izlenimlerimi paylaşmak istiyorum. Onlardan bir anakart ve CPU soğutucusu aldım, çok memnun kaldım, hoş ve kibar personel, çevrimiçi mağazadaki danışman her şeye müsait ve kibarca açıkladım ve malları aldım, ona teşekkür ederim, her şeyi zamanında teslim ettiler, Vitebsk'te böyle bir mağazamız olduğundan etkilendim, aferin çocuklar!!!
Wolf N.
24 Ocak 2025
Bir yıl önce aldım. Servis harika, herkese anlattılar, açıkladılar. Çoğu zaman, diğer şirketlerde müşterilere bu şekilde davranılır. Çocuklara tekrar teşekkürler.
Евгений
19 Ekim 2023
Uygun fiyatlarla harika bir mağaza. Mağazanın kendisinde harika bir atmosfer. Çok iyi ve bilgili bir insan olan danışman Andrey'e özel teşekkürler, tabiri caizse benim için bir bilgisayar toplamama yardım etti, tekrar teşekkür ederim.
Сергей Парепко
7 Ağustos 2023
Bir tür hayatta kalan mağazalardan biri olan "Alman" daki mağaza satıyorlar, bilgisayarlar, bileşenler satıyorlar ve onarımlarla uğraşıyorlar, personel bana mükemmel görünüyor, anlatacaklar, gösterecekler, tavsiye edecekler, sadece onlara iyi şanslar dileyebilirler;)
Ravenmon
19 Eylül 2022
Harika bir şirket, bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ona geldim ve pişman olmadım, Telegram'a tavsiye için bir kanal yazdım, botun sonuç olarak benimle cevap vereceğini düşündüm, uzman Andrey kendi kişisel zamanında konuştu, her şeyi, her şeyi susuz, profesyonelce anlattığını söyledi. Sonuç olarak, birkaç gün sonra montaj sipariş edildi, Andrei bilgisayarı bana teslim edene kadar denetledi, hatta Minsk'teyken bilgisayarın çalışmasını videoya çektiler, genel olarak şiddetle tavsiye ederim!!!
Вячеслав
31 Ekim 2023
Uygun fiyatlarla iyi bir mağaza!Ürün seçiminde verimliliği ve yardımı için danışman Andrey'e çok teşekkür ederim. Mağazaya refah diliyorum ve size daha fazla geleceğim.
Виктория У
2 Ekim 2020
Satılan malların kalitesi iyi, fiyatları şehrimizdeki mağazalar arasında en düşük, ücretsiz teslimat ve her zevke uygun teklifler. Onlardan mal ve bileşen satın alıyorum, arkadaşlarıma tavsiye ediyorum, herkes memnun!
Анатолий Л.
12 Şubat 2023
Uygun fiyatlar, elsila'nın ve beşinci unsurun biraz altında, oldukça hızlı teslimat, mallar hemen ödendiğinde biraz daha ucuz, sorulan soruları telefonla cevaplarken bazı yanlış anlamalar var.
Сергей Афанасьев
18 Kasım 2019
Harika organizasyon! Güler yüzlü ve hoş bir ekip, seçim konusunda her zaman yardımcı olacak ve teslimatı organize edecek! Üründen memnunum, Zalman Z3 plus'ın kasasını sipariş ettim, fiyat etiketi yeterli. Mallar tam konfigürasyonda iyi durumda geldi. Tavsiye ederim!
Илья Илья
21 Ağustos 2024
Güzel mağaza, kibar yöneticiler. Onlardan birçok kez bilgisayar bileşenleri sipariş ettim ve satın aldım. Sadece işbirliğinden gelen olumlu duygular. Tavsiye ederim.
İ
İsimsiz yorum
4 Temmuz 2019
TiAyTi şirketinin çalışanlarına çok kaliteli ve hızlı hizmet için teşekkür etmek istiyorum, çalışanların müşterilere nasıl davrandığını çok beğendim, cana yakın olanlar mal seçiminde yardımcı oluyor ve kişinin daha sonra seçimden pişman olmaması için doğru tavsiyeyi verebiliyor. Çocuklar bu şekilde devam etmenize yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim =) Ve orada mal almaya devam edeceğim ve tüm arkadaşlarıma ve tanıdıklarıma tavsiyede bulunacağım)))) 👍👍👍👍👍👍👍👍
Виталий
22 Haziran 2025
Şahsen, her şey benim için uygundu ve modemden bilgisayara adaptör ve kablo mevcuttu.
Никита Р.
15 Mart 2022
Ekipman satın alma konusundaki mevcut duruma göre makul bir fiyata çok iyi bir bilgisayar topladılar. Hızlı, güzel bir şekilde toplandılar ve en önemlisi çalışıyor!
Тимур Трутченко
25 Temmuz 2022
9vitebsk şehrinde bulunan tüm "Aichi Guide" ekibine teşekkür etmek isterim. Bu mağazada bir kereden fazla bilgisayar ürünleri satın almak zorunda kaldım. Ancak son satın alma hakkında daha ayrıntılı olarak durmak istiyorum. Her birimiz yeni, modern ve havalı bir şeyler istiyoruz. Aşırı satın alma SSD M.2 idi. Şirketin temsilcisi Andrei ile iletişime geçtikten sonra, bana cevap verdiği yeni bir sabit disk satın almak istediğimi söyledim - her şey mümkün. Bana olumlu cevap verdiler. Detayları tartıştık, tam olarak neye ihtiyacım olduğunu çabucak öğrendik. Andrei bana önerilerde bulundu, neyin daha iyi olacağını tavsiye etti. Bilgisayarım hala yarım yaşında olmasa da, Andrey ile zaten modernizasyonu hakkında tartışıyorum. Andrey'e, bilgisayarın daha istikrarlı çalışması için daha fazla gerekli ürünü satın almam zaten tavsiye edildi (daha fazla RAM'e ihtiyacım olduğuna inanıyorum), biraz para toplayıp satın almaya devam ediyor :) Genel olarak. Bu mağazayla kaç yıldır işbirliği yapıyorum, bilgisayar saat gibi çalışıyor. Her şey yolunda. Sadece onlardan almakla kalmıyor, aynı zamanda eski dizüstü bilgisayarları, akrabalarımın bilgisayarlarını periyodik olarak tamir etmek için de veriyorum. Çocuklara teşekkür ederim. İşlerinin gerçek ustaları. Ve elbette, kişisel danışma için Andrew'a özel teşekkürler :) Onlara minnettarlığımı ifade ediyorum ve herkese bu servis merkezinde mal satın almalarını ve hizmet vermelerini tavsiye ediyoruz!!!
W
www e.
4 Temmuz 2019
Mağaza çok iyi, genellikle içinde PC için her türlü donanımı satın alıyorum (ve sadece değil) ve hiçbir zaman pişman olmadım) Personel kalifiye, arkadaş canlısı ve yardımseverdir, her zaman seçmenin veya değiştirmenin daha iyi olduğunu tavsiye edeceklerdir.
К
крайнова олеся
7 Temmuz 2023
Harika bir mağaza, güler yüzlü bir ekip! Harika ürün yelpazesi!
ROMEO BY
13 Ekim 2025
Buradan bir PC kasası satın aldım. Fiyatı hoş bir şekilde memnun ettim. Sanırım gelecekte burada daha fazla alışveriş yapacağım
Р
Роман Крайнов
8 Eylül 2023
Kaliteli hizmet, zamanında siparişler, taksitler ve kredi
К
Кирилл Иванов
16 Eylül 2022
Aichi Rehber çalışanlarına büyük minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Özellikle danışman Andrey'e, mal seçiminde verimliliği ve dikkati nedeniyle. Herkese bu şirkete başvurmanızı tavsiye ederim. Teşekkürler
сергеич.
3 Ekim 2019
çok uzun hizmet. Sitede pek çok ürünün açıklaması bulunmamaktadır. ve yüzde 90'ı stokta yok. sadece yığına kadar asılıyorlar. Personel tavsiye vermeye pek hevesli değil. uzak konum
Olla Shilka
3 Mayıs 2025
Sürekli onarılıyorlar, şikayetler olmadı, uygun fiyatlar 👌
Александр Скобелев
10 Ekim 2023
İyi mağaza, ancak ürün yelpazesi eskisinden çok daha düşük hale geldi
Коля
9 Temmuz 2020
Mükemmel hizmet, mağaza çalışanlarıyla iletişim kurmak çok güzel. Herkes anlatacak ve açıklayacak!! Nereye gideceğinizi düşünüyorsanız, kesinlikle buraya gelin!
İ
İsimsiz yorum
1 Aralık 2019
Çalışanlar kendileri hakkında çok yüksek fikirlere sahipler, peki, sadece aşırı alçakgönüllülüğü olmayan dahiler... Onları hiçbir şeyden rahatsız etmedim, ustalara daha kolay döndüm. Bu yüzden prof. uygunlukları hakkında söylenecek bir şey yok, kendisini iletişimle sınırladı.
Виталий Павлович
21 Ocak 2025
Harika çocuklar, sürekli onlarla savaşıyorum.
Jim M.
2 Temmuz 2019
Yarım saat sonra iade etmenin sorunlu olduğu ortaya çıktı, sorunun fiyatı 500 ruble olduğunda ne olacağını düşünmek korkutucu
Валера
1 Ağustos 2020
Çevre birimleri, bilgisayar ve dizüstü bilgisayar satın aldım. İstişareler üst düzeyde, her şeyi beğendim
Lomka25
20 Ağustos 2019
Profesyonel ekip, geniş ürün yelpazesi, en iyi fiyatlar.
вэл вэл
4 Mart 2021
Çok kaliteli hizmet, müşterilere mükemmel yaklaşım her zaman güler yüzlü ve yardımsever çalışanlar
Андрей Васютович
25 Ekim 2021
Bileşenleri sipariş ettim - her şey hızlı, net bir şekilde, mükemmel fiyatlarla. Teşekkürler, tekrar iletişime geçeceğiz.
Г
Григ
26 Aralık 2024
iyi hizmet
_
_ GYZLIK _
2 Eylül 2024
İyi mağaza, her şey kaliteli, güzelliğe göre yapılmış
Бай В.
17 Eylül 2020
KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM Bu ofisle hoş olmayan bir iletişim deneyimi yaşadım. Ebeveynleri onlardan çevre birimleri olan bir bilgisayar satın aldı. Satış aşamasında, her şey +/- eşittir. Başlangıçta teslim edilmesi daha kolay ve satılması daha karlı bir ekipman sunsalar da, müşterinin özel gereksinimlerine göre yönlendirilmiyorlar. Ama bu bir iş ve burada gölgelenmeyi sunmak aptalca. (Onlardan ekipman sipariş edecekseniz, bileşenlerin özelliklerini ve kalitesini kendiniz inceleyin) Konuya gelince: Web kamerası bir ay içinde arızalandı (6 ay garanti). Garanti ve hizmetle ilgili herhangi bir sorunuz için size "her şeyin işe yaradığını, test ettik" diyorlar ve daha sonra satın aldıkları bazı arabalarla ilgili hikayelerle çarşı kadınları seviyesine yuvarlanıyorlar, bu da sıçrayan tükürüğün eşliğinde kırılıyor. SONUÇ: Ofis şu ilkeye göre çalışıyor: sattım, unuttum ve sorunlarınızla bizi rahatsız etmeyin. Ve bizim durumumuzda, şartlı 3 kuruşluk bir sorunun fiyatı varsa, o zaman "ofisin" daha pahalı gölgelemeye tepkisini tahmin edebiliriz. Jura'nın kalitesine ilişkin iddialar konusunda özellikle histerik olacaktır. Meclislerinde çalışıyor (şahsen ona merhaba).
Кирилл Игоревич
15 Eylül 2018
Başlamamış bilgisayarı tamir ettim, her şeyi çok çabuk tamir ettiler, tavsiye ederim!
Атрур Сергеев
Fiyatlar ve maksimum hizmet daha iyidir, klasikleri başka kelimelerle ifade etmek gerekirse, Nemts, sen ldddsh'sin
Александр К
8 Şubat 2019
Harika mağaza, kibar ve kalifiye personel, iyi fiyatlar.
И
Игорь Иванов
6 Ekim 2023
Gerekenleri seçecekler ve sarmayacaklar
Руслан Войников
15 Mart 2022
Buraya bilgisayar sipariş ettim. Hızlı ve verimli bir şekilde toplandılar.
Эксперт
11 Ağustos 2019
Harika çocuklar Her şeyi iyi bir fiyata buluyorlar
S
stringer2004
18 Aralık 2019
Harika bir seçim. Mükemmel uzmanlar.
Алексей
17 Eylül 2020
Norm mağaza, park yeri doğru küçük ve sakıncalı
V
Vladimir K.