Iris

fraukatssya
İris benim en sevdiğim kahvehanelerden biri. Romandan lezzetli kahve, ilginç ve çeşitli tatlı seçenekleri, şık ve rahat bir iç mekan - tüm bunlar harika bir ruh hali yaratıyor ve daha fazlası için geri gelmenizi sağlıyor ❤️☕
Ирина Давыдова
29 Eylül 2025
Rahat bir yer, güzel baristalar Роман Roman, ayrı selamlar 🙌 Matcha şehirdeki en iyisidir, tadı süt köpüğü değil yeşil çayın tadıdır. Kahve de mükemmeldir - kaliteli hammaddeler, yetenekli eller ve mükemmel bir içecek garanti edilir. Tatlılara ek olarak daha ciddi bir şeyler atıştırmanız da güzel. Karidesli rulo, sezar ve ekşi kremalı peynirli kekleri severim. Kızım makarna Snickers'ı seviyor, ben de pastayı kutlayacağım. Her şey her zaman tazedir, her gün yiyecek getirisi vardır. Kaliteli hizmetiniz, rahat atmosferiniz ve masalardaki canlı çiçekleriniz için teşekkür ederim Refah ve havalı konuklar
Виолетта Резакова
Kahve ve yemeklerin hepsi süper, ama büyük bir eksi var. Kahvaltı yapmak ve çalışmak için uğradım, wi fi'ye sordum, kasadaki kız, Wİ Fİ misafirleri için yanımda götürmem gerektiğini ve başka bir kurumda çalışmaya gitmem gerektiğini söyledi. Çok üzücü, bu şimdi önemli bir husus. İnternet bağlantısı olmayan bir kuruluşla ilk kez tanıştık.
Glabets2801
29 Ekim 2025
Bölgede kendim için mevcut olanlardan sadece 2 kahve dükkanını ayırıyorum - bunlardan biri »İris" temiz, hoş, güler yüzlü personeldir (zoomers döneminde nadirdir :) lezzetli ve taze tatlılar ve en önemlisi gerçekten lezzetli ve güçlü kahve. Tavsiye ederim!
Анатолий
16 Şubat 2025
Bu kurumda kahve ve çay içtik. İyiydi, rahattı. Elbette çok fazla yer yok. Ama bir sürü insan olmadığı sürece her şey yolunda gidiyor. İçeceklerin tadı iyidir. Kendinizi bu bölgelerde bulursanız denemenizi tavsiye ederim
Камилла Варварчук
Evde harika bir kahve dükkanı, en lezzetli kahveler ve her zaman lezzetli kekler. Personel kibar! Eyvallah ❤️
Александра Березнева
11 Kasım 2024
Живу в этом районе и часто захожу в кофейню Ирис. Очень уютный ремонт с большими окнами, все в прекрасных оттенках. Самое главное - вкусный кофе и десерты! Медовик с вишней просто👍🏻 замечательные дружелюбные бариста , всегда подскажут и поддержат беседу. Рекомендую всем👍🏻
Зоя Погоня
9 Kasım 2024
Очень уютная, светлая кафейня. Разнообразие напитков, пироженых. Можно вкусно перекусить. Особенно понравился круасан с сëмгой. Спасибо за вежливое обслуживание.
Виктория Залетова
9 Kasım 2024
Я с удовольствием посещаю эту кофейню! Кофе здесь просто прекрасный. Большой ассортимент сиропов. Но что делает это место по-настоящему особенным - это персонал. Улыбчивый, дружелюбный и готовый помочь. Я чувствую себя здесь как дома, благодаря их приветливому отношению. Очень рекомендую эту кофейню для тех, кто ценит вкусные десерты, отличный кофе и теплую атмосферу!
Екатерина Зайцева
22 Eylül 2024
Доброго времени суток, мы живём в данном ЖК. Очень вкусный кофе, мне понравился, девушка приятная, достаточно аккуратно и тихо сделала напиток, выдержка в кофейном аппарате то что надо, не горчит. Пробовала сэндвич с курицей, свежий, вкусный, но мне не хватило вкуса, он был совсем не соленый и вкуса огурчиков не было, это огорчило, а так можно с удовольствием выпить вкусный напиток, взять пирожное или же из предложенных перекусов.
John Colter
26 Eylül 2025
Personel mükemmel, iç mekan hoş, gereksiz hiçbir şey yok, her şey özlü, dikkatli, temizliği izliyorlar. Kahve iğrenç, çok fazla pişmiş
sv s.
9 Mayıs 2025
Kocamla memnuniyetle bu kahvehaneye gideriz. Çay ve kahve lezzetlidir! Çok çeşitli tatlılar ve tatlı olmayan atıştırmalıklar.
Арина Р.
8 Kasım 2024
Стильное, уютное пространство. Ассортимент очень радует, на любое настроение, погоду, а подача one love❤️ Бариста молодцы
LB
Burası en müşteri odaklı kafe!!!! Barista en iyisi!!!! Taze portakal eşsiz!!!! Herkese tavsiye ederim!!!!
Antoniyo
16 Temmuz 2025
Sık sık buraya karımla yarım saat kahve içmek için geliyoruz. Rahat, hoş, nazik memurlar. Biz çok beğendik.
Евгения Л.
10 Kasım 2024
Была в кофейне Ирис нелелю назад , очень порадовало заведение , безумно вкусный кофе , десерты просто супер , все свежее , очень чисто , и очень вежливый персонал . Всем рекомендую и еще не один раз вернусь сюда !
Алекса Ру
Müşterilere karşı iğrenç bir tutum.Çalışma saatleri 20-00'e kadar, müşteriler masalarda oturuyor ve barista (19-45'te kahve yapmayı reddetti (evet, prensipte ne istediğimizle ilgilenmedi) bahanesiyle * 8mi'ye kadar bir kafe *.Fu böyle olmak
Анастасия Л.
6 Ekim 2024
Кофейня хорошая, цены чуть выше среднего, кофе вкусный, в заведении и уборной всё чисто. Девушка бариста работавшая 06.10 - просто душка, проконсультировала по напиткам, рассказала наизусть состав каждого. Хороший вайфай, для тех, то везде на работе и с ноутбуком топ из топов 🙂‍↕️👍🏼
Марк Карлов
6 Ocak 2025
Kahvehaneyi, hoş personeli, lezzetli kahveleri ve tatlıları severim. Herkese tavsiye ederim!
Сергей Х.
8 Kasım 2025
Güzel iç mekan. Bence 350 ruble. kapuçino + sandviç için - yani yeterince pahalı değil. Ancak tadı pek iyi değil. Sandviçin çok az dolgusu var, malzemelerin ucuz olduğu anlaşılıyor. Sandviçten sonra bir süre ağızda rahatsız edici bir his vardı. Genel olarak Cappuccino normdur, ancak biraz acı verici görünüyordu. Aynı zamanda, garip bir şekilde, kasada bir sıra olan birçok insan vardı. Ve yandaki kafede kelimenin tam anlamıyla bir kişi var.
Максим
9 Kasım 2024
Был недавно в этой кофейне, обслуживание очень понравилось. Девушка бариста варит очень вкусный кофе. Атмосфера располагает посидеть и насладиться чашечкой кофе.
Михаил
9 Kasım 2024
Красивый интерьер, профессиональные сотрудники, приятно находиться в вашем заведении. Напитки и десерты на 5+
Ольга М
8 Kasım 2024
Прекрасная кофейня! Очень красивое оформление, вежливый персонал, большой выбор напитков и сладостей!!!!👌🔥
Роман С.
10 Kasım 2024
Моя любимая кофейня , отличный кофе, приятное обслуживание, удобное расположение - все прекрасно сбалансированно 👍🫶 Спасибо.
Katrin
Kafeterya süper, kibar insanlar orada çalışmak. Yapmak kahve üzerinde herhangi bir tat.
Оксана М.
Lezzetli kahve, harika personel. Sıcak atmosfer. Güzel kafe
Елена Ф.
12 Kasım 2024
Эта кофейня меня приятно удивила, красивый интерьер, доброжелательный персонал и конечно очень вкусный, горячий кофе. Не везде этого можно добиться. Как похолодало еще и глинтвейн можно выпить, тоже очень вкусный.
Krissss688
9 Eylül 2024
Очень стильный интерьер , ✨🤍 Кофе вкусный очень , обслуживание тоже очень хорошее 🌸
Евгения
1 Aralık 2024
Lezzetli kahve ve iltifat ettiler
Оксаны Минченко
Güzel kafe, lezzetli kahve. Sıcak atmosfer.
Дмитрий Соболев
18 Mayıs 2025
Yakışıklı Romka, kahveyi en üst düzeyde yapıyor
Татьяна Б.
10 Kasım 2024
Отлиная кофейня! Чисто, вкусно и уютно!
Елизавета Новикова
4 Haziran
En lezzetli vişneli turta
Дмитрий Ар.
14 Aralık 2024
Güzel, güzel kahve dükkanı. Kasadaki kızlar, güzeller
Ирина Головашева
21 Ağustos 2024