ИПА

Haberler
Şubeler
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül

Рева Алексей
Plesetskaya bölgesinde harika bir yer, Anlaşılır bir bar, özellikle hoppy içecekler, atıştırmalıklar, çorbalar ve sıcak olan basit bir bar mutfağı. Atmosfer hafiftir, ziyaretçiler çatışmalı değildir, çoğu zaman hepsi yerlidir. Andrey Chuchkalov, ek bir manevi atmosfer yaratıyor, bu kişi hizmet sektöründe üst düzey bir uzman. Akşamları 80'ler ve 90'lar filmlerini izleyebilirsiniz) ve bu skuflar için çok önemlidir) Buraya gelip sıkıntılardan ruhunuzu dinlendirebilirsiniz) teşekkürler çocuklar!
Сергей Власенко
Hoş bir atmosfere sahip harika bir bar, hafta sonları bölgedeki diğerlerinden daha uzun süre açık olan bar bu büyük bir artıdır. Muslukta iyi bir bira seçimi var, gerisini buzdolabında arayabilirsiniz. Menü şaşırtıcı derecede büyük, ancak özellikle yerel bir sakinseniz ve köpüklü bir aşıksanız, burada sadece atıştırmalıklar😋 PersonelКорочеKısaca lezzetli ve hoş aldım
артём с.
Mahalledeki en iyi yer! Ve her zevke uygun yemek ve içmek için! Çok hoş bir yerle tanışmadım) Çok oda ve rahat) Mükemmel hizmet için Andrew'a çok teşekkür ederim) Hoş bir atmosfer için Nastya'ya özel teşekkürler)) Personel sadece bir zevk!!! Mutfak mükemmel!
Aleksandr Matveev
Hoş bir atmosfere sahip harika bir bar. Muslukta şık bir butik bira ve klasikler seçkisi. Ruh haliniz ve harika ruh haliniz için barmen Anastasia'ya özel teşekkürler.
Анастасия Фай
Sadece güzel bir bira barı. Pathos yok, düzgün dökülen harika biralar ve çok lezzetli, doyurucu yemekler var (aşçıya teşekkürler!). Barmen duygusal bir atmosfer yarattı. Kesinlikle geri döneceğiz.
ya.saimon2003
11 Eylül 2025
Bu butik bira barına dikkat etmek istiyorum! Aralarından seçim yapabileceğiniz her zevke uygun her zaman iyi bir ürün yelpazesi vardır! Özellikle bu kurumun mutfağını kutlamaya çalışacağım! Mutfakta, rahat bir ortamda mükemmel bir şirkette harika bir zaman geçirmek için doğru atıştırmalık ve sıcak ürün yelpazesine sahiptir! Kurumun sevgili evcil hayvanlarıyla misafirlerine karşı olmadığı için özel teşekkürler! Bu, arkadaşlarıyla yürüyen birçok insan için çok önemli bir husustur ve birkaç köpük banyosunu kaçırmaktan çekinmez! Yer harika! Benim tavsiyem!👍🏻👍🏻
Андрей Г.
Harika bir yer. Bedeninizi ve ruhunuzu dinlendirebilirsiniz. Bira kredisi. Birçok çeşit zanaat birası ve harika atıştırmalıklar. Güler yüzlü ve güler yüzlü personel. Öneriyorum.
Maro
Burada hem biraya hem de yiyeceğe değer veriyorlar. Barmen kombinasyon için yetkin bir tavsiye verdi ve şef meyilli inanılmaz peynir çubukları hazırladı. Daha lezzetli ve düşünemezsin. Teşekkür ederiz!
Сергей Англичанинов
Rahat bir atmosfer ve mükemmel bir taslak. Barmen sosyaldir, her türden bahsetti. Ama asıl sürpriz mutfak— Şefin kanatları ağzımda süper eridi, tavsiye ederim ~
КРОЛ К.
26 Aralık 2025
Mutfakla ilgili yorumlar var, porsiyonlar çok büyük değil, genel olarak kötü değil, ama çabalayacak çok yer var, personel kibar, atmosfer ilginç) Sık sık ziyaret nedeniyle pek olası değildir, ancak yeri tanıyabilirsiniz
Анна Лукина
Bu barı mahalledeki herkesten en iyisi olarak ayırt edebiliriz!rahat iç mekan, mükemmel hizmet ve uygun fiyatlar, şirketimizle sık sık ziyaret ediyoruz - çok beğeniyorum!İyi şanslar, refah, daha fazla ziyaretçi
Олеся С.
7 Kasım 2025
Harika bir yer! Ipa bölgedeki en iyisidir) bar ve aile kafesinin harika ikilisini kutlamak istiyorum. Çocuklarla yürüyoruz ve herkes memnun. Mutfak ve barmenler süper! Her zaman buluşmaya giderler, ana menüden bir şeyi değiştirirler veya bitirirler - sorun değil! Bu, çocuklarla seyahat ederken geçerlidir) özellikle barmen Daniel'e teşekkür ederim, özenli ve yardımsever!
Таня П.
Çok çeşitli bira ve yiyeceklerle iyi bir buluşma için harika bir yer. Barmen Anastasia'yı, işinde en iyi uzman olan profesyonellikleri ve duyarlılıkları nedeniyle kutlamak isterim.
Анна Белоусова
Mahalledeki en sevilen bar ❤️ Muslukta harika bir bira seçimi, kutularda da birçok farklı işçilik var. Her zaman dostane bir şekilde karşılanırlar ve en önemlisi lezzetli beslenirler!!!
Вячеслав С.
Harika vakit geçirdik «İpa bar»! Güzel bir seçim, köpük, rahat bir atmosfer ve güler yüzlü personel. Yeni çeşitler için geri dönmek istediğim bir yer. Teşekkürler güzel bir gece!
Максим Ф.
23 Haziran 2025
İnanılmaz derecede rahat, atmosferik bir bar. İçeride dostane bir atmosfer var. İlginç zanaat içecekleri denizi. Buraya tekrar tekrar gelmek istiyorum! Son zamanlarda çocuklar salonu açtılar, şimdi büyük şirketler tarafından toplanabilirsiniz
Анна Сокол
8 Temmuz 2025
Bölgedeki en atmosferik ve keyifli bar! 🍺🫎 Bira lezzetli, barmenler özenli, konuklar ilginç Çok çeşitli zanaat biraları, sıcak atıştırmalıklar var İçeride elektronik sigara bile içebilirsiniz
Артем М.
8 Temmuz 2025
Akşamı sakin, rahat ve samimi bir ortamda geçirme fırsatı için tüm IPA beer cafe ekibine çok teşekkür ederim... Belirli bir zamanda ne istediğinizi bilmiyorsanız, lezzetli bir şekilde beslenecekler, içecekler ve içecek alacaklar) Zor bir günün ardından akşam buraya gelmeyi seviyorum.. Hostes Nina'ya ve barmenlere saygı: büyüleyici Mary ve neşeli Kiril'e - çocuklar her zaman herhangi bir sohbeti destekleyecek, şaka yapacak ve neşelendirecekler!
Артем Чебан
7 Mayıs 2025
Mükemmel bir kurum, sürekli mahallemde dolaşıyorum, buraya ziyarete geldim ve başka bir barın açıldığını gördüm, bira her zaman taze, lezzetli yemekler ve atıştırmalıklar. Bar ve mutfak sadece mutfakta, ruhla yapılmış) Buraya sürekli geri dönmek istiyorum
Иван П.
17 Ağustos 2025
Arkadaşlarınızla oturmak için harika bir bar! Atmosfer harika, müzik hoş. Bira, atıştırmalıkların yanı sıra çok lezzetlidir) Barmen Maria'ya sıcak karşılama için özel teşekkürler! Her şeyi beğendim)
Август
7 Mayıs 2025
Evin yanında bir bar arıyordum, bu kuruma rastladım ve size hemen herkesin aradığı yerin burası olduğunu söyleyeceğim. Her şeyi pahalı, lezzetli ve taze değil, tavsiye ederim. Mekan ferah, atmosfer cana yakın.
Alexey Tarasov
10 Aralık 2025
Akşamları oturmak için rahat bir bar. Çok lezzetli etler ve burgerler. Aşçıya ve barmene özel teşekkürler
Юлия Б
Evin yanında güzel bir kurum. Çok çeşitli bira ve atıştırmalıklar. Atmosfer sakin, rahat. Personel güleryüzlüdür.
Щетинин В.Д
Muhteşem işçilik seçimi. Barmen menüde kaybolmamaya yardım etti ve yanılmadı. Aşçıdan gelen yemekler (özellikle ızgara peynir ve IPA burger) sadece bir atıştırmalık değil, aynı zamanda eksiksiz ve lezzetli bir akşam yemeğidir.
эмилия захарова
17 Ağustos 2025
muz birası çok lezzetli, tavsiye ederim. atmosfer hoş, güzel personel, servis zirvede. atıştırmalıklar birayla mükemmel uyum sağlar
Алексей Шишкин
4 Mayıs 2025
Geniş bir bira yelpazesine sahip yeni, samimi bir bar! Mutfağı bekliyoruz, çünkü bu zincirdeki diğer kurumlarda çok lezzetli ve bir kadeh köpüğün altında yemek düzenlemek güzel bir iş. Böyle devam et!
Наиль Валеев
Harika personeli olan harika, rahat bir bar (özellikle barmen Anastasia'dan bahsetmek istiyorum). Çok çeşitli içecekler ve yiyecekler.
Вадим Ден
21 Temmuz 2025
Çok rahat bir yer. Beslenecekler, içecekler ve iyi hizmet edecekler. Arkadaşlarınızla oturmak veya bir kızla gelmek için harika bir yer. İşten sonra her zaman dinlenmeye gidiyorum) herkese tavsiye ederim!
БрысьПодЛавку
9 Haziran 2025
En iyi bar! Atmosfer ateş! Oyunlar, gitar, lezzetli bira var, harika bir akşam için ihtiyacınız olan her şey var!
Денис С.
İyi gastropub, çok beğendim, havalı personel, lezzetli vinç, havalı personel
Мария Обедняк
12 Temmuz 2025
Ipa bar şimdi benim zirvemde! Size iyi bir akşam yaşatan harika bir atmosfer. Masalar, lezzetli yemekler, her zevke uygun yeni tanıdıklar ve bira! Arkadaşlarla buluşmalar, hatta eğlenceli bir buluşma için mükemmel bir şekilde uygundur) Ziyaret etmenizi şiddetle tavsiye ederim. Bu bar, işten sonra dinlenmek için tenha bir köşeniz olacak ve akşamın muhteşem bir sonu olacak
CGGEN
18 Haziran 2025
Evin yanında harika bir bar, uzun süre çalışıyor ve lezzetli! Keyifli personel!
Елена
Evin yanında harika bir yer! Buraya zaman zaman lezzetli biralarla lezzetli bir bira içmeye geliyorum)
Мила Шамаева
11 Eylül 2025
Yakınlarda rahat bir yer, sosyal barmenler herkese söyleyip tavsiye edecekler. Hizmet harika
Дарья Англичанинова
Harika bir bira barı. Barmen gerçek bir meraklıdır, yol boyunca test etmek için bize birkaç çeşit seçmiştir. Ve mutfağı memnun ettim: burgerler sulu ve patates kızartması sadece bir şaheserdir. Aşçıya saygı!
Роман Сергеевич
8 Temmuz 2025
Mahalledeki komik Barçık.. Makul fiyatlar ve hatta bir şeyler atıştırabilirsiniz.. Atmosferik barmenler
Быстров Леонид
12 Eylül 2025
Mahalledeki en iyi bar. Lezzetli Ipa. Güzel bir mutfak eklendi. Mutlaka ziyaret etmenizi tavsiye ederim!
Николай М.
Çok çeşitli biralara sahip harika bir bar. Çok güzel hizmet. Size refah!
Кирилл Храповицкий
5 Mayıs 2025
Güzel, sessiz, hoş bir bar. Mükemmel bira seçimi dünyanın en iyi barmenleri. Herkese musluktan Ahududu nane ekşisini tavsiye ederim)
Юлия Ланскова
Ruh için bir yer , zaten geniş bir aile gibi, çalışmanız için teşekkür ederim Personel sadece övgülerin üstünde 🫶🏻 Nastya, Andrey, atmosfer için teşekkür ederim ❤️
Daniil Arama
Lezzetli biralar, çeşitli menüler, süper bir ekip, ilk defa gitmiyorum ve tüm bunlardan sürekli memnun oluyorum ☺️ Monica'ya özel teşekkürler~
Александр Р.
11 Eylül 2025
Harika bir yer, iyi bir bira seçimi, lezzetli yiyebilirsiniz, kibar ve güler yüzlü personel, iyi bir atmosfer, yeri çok beğendim, daha sık arkadaşlarımızla geleceğiz, herkese bu kurumu ziyaret etmenizi tavsiye ederim!
Павел Р.
Yer güzel, içecekler lezzetli, yemekler güzel kokulu, barmen nazik, servis zirvede.
Екатерина
5 Haziran
Hepsi 5+ için! Harika bira, büyük seçim! Atıştırmalıklar ve yemekler delicesine lezzetli! Personel harika - çok nazik ve misafirperver!! Buraya 4. kez geliyoruz, herkese tavsiye ediyorum!
Александра
8 Mayıs 2025
Sevgili bar şimdi evin dışında açıldı атмосфера en çok beğenilenler atmosfer , havalı barmenler! İşten sonra içeri girip birkaç kadeh atlayıp sohbet etmek her zaman güzeldir. Fıçı biraları her zaman tazedir, atıştırmalıklar da vardır. Öneriyorum 🔥
Лидия К.
3 Haziran 2025
Evin yanında güzel barmenlerin bulunduğu atmosferik bir bira barı. Duygusallık ve sıcaklık. Aşk için tekrar tekrar dönüyoruz
А.М.
21 Temmuz 2025
Bara girdik çünkü yakınlarda yaşıyoruz Dürüst olmak gerekirse, iyi olacağını ummuyorduk! Muslukta ve şişelerde olduğu gibi bira mükemmel bir seçimdir, atıştırmalıklar da çok kibar ve hoş bir barmen kızdır! Genel olarak, beklenmedik bir şekilde hoşuma gitti!
Антон Контемиров
11 Eylül 2025
Sakin bir atmosfer, iyi bir bar, hoş barmenler, lezzetli atıştırmalıklar, rahat çalışma modu))) Tavsiye))
Елена Мельникова
Keyifli personel, sessiz, rahat, lezzetli bira :) tavsiyelere göre geldik
Андрей Андрей
16 Haziran 2025
Havalı bar, rahat, çok çeşitli biralar, özellikle teneke kutular.Barmenler süper, işlerini biliyorlar!